Nu är det nära...


Ojojoj... Nu är det nära till att vi är uppe i trettio besökare vad ska hag bjuda på då någon som har något förslag ?

Iallfall så spenderade jag kvällen eller Valborg tillsammans med, Madeleine, Miranda,Isabell, Sara, Erika,Cicci, Johan, Danne, Pascal och Jonas. Haha vi hade det riktigt kul men vi hoppade mellan olika personer hela tiden så ena sekunden var jag och Madeleine tillsammans med Cicci, Erika och Sara och andra sekunden var vi med Miranda och Isabell. Hur som helst hade vi riktigt kul. Men min kamera ville inte riktigt funka så det blev nästan inga bilder men jag slängde iallfall in en i början.

Men alla får ha ett bra slut på Valborgen så kanske jag bloggar mera imorgon, Michelle.

Jag är på ha roligt humör...


Tagen från
http://monaspusselbit.blogg.se/
haha ja, jag är på ha roligt humör jag vill verkligen ut och bara ha det kul. Åka till Norrvikens IP där dom brukar ha majbrasa. Men jag vet inte tänker inte åka dit själv så antar att jag får hitta någon att gå med i sånnafall kanske blir det att åka dit med familjen. Jag sitter och msnar och smsar med kompisar om deras kväll kul va ? haha ja sådant spenderar jag min fina kväll på men nej, jag hoppas på att det händer något lite roligare framot kvällen. Antar att jag bloggar senare.

/Michelle.

VALBORGSPLANER !


hallo, eftersom att jag för tillfället inte gör mera än att springa mellan TV:N och datorn tänkte jag att jag kunde uppdatera lite. Själv har jag inga stora Valsborgsplaner, har ni det ?

Jag tänkte iallafall börja med att varje gång jag får över trettiobesökare så ska ni få något nytt tex.. Ett video klipp från lågnt tillbaka gamla bilder olikatips, frågestund eller något annat liknande.. Och så tänkte jag ha med lite mera musik och bilder.

BOK:

Här i veckan köpte jag en ny bok: Min förlorade oskuld. Jag har inte börjat läsa den ännu eftersom att jag håller på med en annan bok men jag ska strax börja med den. Från baksidan :

Efter ett telefonsamtal mitt i natten sitter Kate plötsligt på ett flygplan iklädd pyjamas och vinterjacka. Påväg hem till sin barndomsstad. Anledningen är Jake Sharpe, en av musikvärldens starkast lysande stjärnor- och Kates ex-pojkvän. För elva år sedan försvann han spårlöst utan att höra av sig en endaste gång. Bara genom alla sina radiohits, som uteslutande handlar om Kate. Nu är han tillbaka i deras lilla hemstad och Kate ser äntligen sin chans att konfrontera honom åratal av utdragen och lågnt ifrån hjärtesorg...

Bloggar mera senare om jag kan.. Michelle.

Som vanligt när det gäller mig...


Som vanligt när det gäller mig så blir det ändrade planer precis innan något ska hända. Jag åker iallafall inte till pappa i helgen eftersom att jag inte riktigt orkade...
För tillfället sitter jag och lyssnar på Goodbye my lover- James Blunt jag fastnar verkligen för låten lyssna. Jag antar att jag följer med mamma för att hämta upp Janne sedan, men bara kanske det beror helt på om jag orkar. Jag är seriöst jätte trött och har ont.. jag hoppas iallfall på att jag inte blir sjuk.

/Michelle.


James Blunt-Goodbye my lover

Åker till pappa idag endå...

OBS GAMMAL BILD ! FRÅN FÖRRA VALBORG !
Ja alla som känner mig fattar nog vad jag menar iallafall en del av dom... Jag åker till pappa idag endå. Men innan det så blir det en vanlig skoldag hoppas jag. Men nej jag vill vara hemma. Aja det kan man bara drömma om.. eller ?

Jag kommer iallafall tillbaka på söndag ifall att jag inte blir sjuk. Men jag tycker att alla ska ha en riktigt bra Valborg !

Trevlig helg, Michelle.


Fotbollsträning med den gula gruppen...


Som rubriken lyder så har jag idag haft fotbollsträning med den gula gruppen, och ja det gick väll lite si och sådära, missade lite viktiga passningar och sådant men ja sånt är livet jag var ju ganska trött och lite för spänd tror jag...

Matchen mellan AIK och Helsingborg slutade 1-0 till Helsingborg, suck då blir det viktigt att ta derbyt på söndag då. Jag antar att det blir dålig uppdatering i helgen då eftersom att jag åker till min pappa men jag ska försöka få någon som kan gästbloggar under tiden. Men jag säger god natt hära så alla får ha en riktigt helg eller morgon dag.

/Michelle.

Stressad...

För tillfället är jag väldigt stressad eftersom att jag ska på träning alldeles strax... Men jag jag har iallafall redan bloggat en gång idag och om det blir som jag tänkt mig så ska jag hinna med ännu en. Men nu måste jag dra.


/Michelle.

Skolan utan för skoltid...

japp, jag lovade er uppdatering för dagen så hära kommer den...

Jag sitter för tillfället i skolan utan för skoltid tillsammans med FaiquahAPAKamal. Hon sitter och lyssnar på massa musik när jag själv tar mig tid att blogga.


Lång tid senare...

GOSH ! Klockan är as mycket och jag ska ju på träning idag oops.. måste nog ta mig hem ocg det är riktigt fort, men om jag hinner så bloggar jag när jag kommer hem, innan träningen.

Michelle.

Jag ska skärpa mig nu...


Detta är inte riktigt rättvist då ni sitter och följer min blogg medans jag är ute och ränner, eller ränner och ränner vet jag inte riktigt om jag kan säga ?


Efter skoldagens slut pallrade jag mig hem till Miranda då vi spenderade mesta delen av dagen genom att göra läxor, jag gjorde seriöst tre matte papper på en och en halv timme tror jag att det var. Sedan klockan kvart i fem drog vi oss ner till Grillen och tog en varsin Chickenbits tallrik mums, det var riktigt gått. Sedan var det dags för träning klockan kvart i sex tror jag att det var eller något sådant. Då Elinors pappa skulle träna oss så knackade det på dörren och in kommer våra tränare med en värde check på 10.000 kronor för bästa hejarklacken från mitt i cupens finaler. Så nu är vi bäst i stockholm på både plan och på sidan gymt bra !

Men just nu ska jag börja dra mig emot sängen, men ville bara meddela att Miranda är en mupp som laddat upp ett klipp på henne och mig tack så mycket älskling jag borde inte länka henne men jag är så snäll så tryck [HÄRA] och gör inte som hon skrivit TACK ! Miranda hemden kommer bli ljuv... ;)

/Michelle.

Tack kellie...

tack kellie för att du gästbloggade åt mig nu när jag inte riktigt haft vid pga att jag först var med kompisar och sedan skulle jag nästan direkt på träning. Träningen gick ganska bra med jag var ganska trött och yr i början. Aja för tillfället är jag klar för att sova och är också väldigt trött så jag antar att jag blogga imorgon igen om jag kan. /Michelle.

michelle hann inte riktigt

att blogga för tillfället,
så hon bad mig blogga åt henne ! (:
och så snäll som jag är så bloggar jag ju åt henne,
hon är ju trots allt min syster, kusin, bästavän, MIN, mitt allt ! (:

lite om idag..
är liiite hemligt.. hahah (:
bara mina närmaste vet ! 8)
iallafall så kan ni besöka min blogg som ni får i en länk
längre ner på inlägget.

jag börjar tröttna på
att killar bara ska lösa allt med våld,
att dom killarna jag känner hatar varandra,
ni fattar nog inte vad jag menar men,
det är faktiskt ganska svårt att förklara..

aja, michelle bloggar när hon får chansen.
/KellieBoberg' { http://kellieboberg.blogg.se/ }


sommaren 10' kommer nog bli bäst ! <3

missu sis,


Funderar på att...


Ja detta blir sista inlägget för dagen innan jag lägger mig för att sova ja faktiskt så hära tidigt för jag är seriöst as trött... Men en sak jag funderar på är att ta en blogg paus det kaske blir av vi får se. Men iallfall så är det träning imorgon i fotboll dårå. Men jag hoppas på att kunna blogga lite innan, ja om jag nu fortsätter. Bilder på sakerna jag köpte kommer upp imorgon.

God natt Michelle.

Stinsen

hallå, efter en lång skoldag kom mamma och hämtade upp mig och Isabell (E) då vi åkte till Stinsen först och främst för att köpa nya fotbollsskor till mig men det slutade med att det blev strumpor och byxor också hehe sånn är jag. Sedan drog vi till Skinnaråsen för att spela lite fotboll men vi hann bara vara dära i en halv timme innan Isabell skulle hem igen. Så då bar det av hemmåt där jag har varit sedan dess. Får se om jag och Isabell tar oss ut ett litet tag för att bara kunna slappna av och prata. Bloggar mera senare om jag kan.

/Michelle.


Utekväll...


Japp som rubriken säger blev det en ute kväll tillsammans med Miranda, Madeleine, Isabell och Danne. Men när Miranda stack hem gick vi till Ricky så han var också med...

Nu har jag kollat klart på slutet av Wipeout där svensken vann, undrar bara hur det gick för norrmanen som gjorde illa axeln tror jag att det var. Själv ska jag ta och göra mig i ordning och ta det lite lugnt, men jag antar att jag uppdaterar imorgon igen om jag kan.

Michelle.

Var med syster...


Tiktok-Ke$ha är det som spelas på spotify för tillfället. För ett litet tag sedan kom jag hem efter att jag var med syster på hennes innebandy avslutning. Jag var den enda av föräldrarna/syskonen som fick vara med självaste Rotebro, hehe och så var det några som grattade mig för guldet så det tycker jag att alla andra tjejer som spelade också kan ta åt sig av !

Jag antar att jag spenderar kvällen hemma tillsammans med familjen om jag inte drar ut ett litet tag vi får se. Ska snacka lite med....... också sedan om jag orkar vi får se. Men jag antar iallfall att uppdaterar senare om jag kan..

/Michelle.

Underbara...

Tjejer ni är underbara ni är som min andra del, min andra familj mitt andra allt... Utan er är det något som fattas ett stort hål ett enda stor svart hål av minnen med er. Man kan prata om allt med alla utan att det sprids vidare. Ni är fan oslag bara. För utan en enda person så skulle vi inte ha kommit så långt vi hade inte klarat allt det vi har klarat idag, för allt vi har gjort är tillsammans det går inte att klara själv det är otroligt så mycket minnen man har med er, dom tjejerna jag snackar om är dom som var med och tog bronsbronsguld i storvreta, kommit tre i sin seria och sedan vunnit finalen i mitt i cupen och är här med stockholms bästa nittiosju lag det är seriöst helt ofatt bart att man har gått så långt. Och allt det hära är tack vare oss allihopa, stödet från läktarna, tränarna supportrarna och oss själva laget RIS IBK F-97 ! Skulle jag mista er skulle jag mista nästan allt som jag sa ni är min andra sida, om det är något så är det alltid någon i laget jag går till. För det är er jag litar på upp till 100% annars hade jag inte skrivit det hära, den hära texten som ni kanske inte orkat läsa, men det är till er för ni är så fucking underbara helt totalt oslagbara, en hjälper alla och alla hjälper en, tjejer ni betyder !





BSK !

Hallo, eller godmorgon !

Just nu känner jag att jag inte har någon ro alls för om ett litet tag åker vi för att hämta upp Isabell innan vi sedan åker till en träningsmatch mot BSK F-98... Så jag ahr ingen större tid till att blogga just nu. Men jag hoppas på att kunna uppdatera när jag kommer hem igen om jag kan, så fortsätt att läsa...

/Michelle.


Tack Maja...


Tack till Maja som har underhållt mig sedan resten av hyrdet åkte hem...


seriöst mamma och släkten från mammas sida överaskade mig grillning när jag kom hem från ica-packningen, så tack så mycket. Men synd så fick Kellie inte stanna över natten så det resulterade i att jag och Maja satt och spelade massa tråkiga spel som bara är roliga när man har tråkigt, om ni förstår vad jag menar. Men iallfall så finns det endå saker som kan få en på fall men det tänker jag inte ta upp hära och nu...men jag hoppas att alla får en bra kväll så bloggar jag imorgon om jag kan...

Michelle.

P.S våran match kan ses på
http://www.mitticupen.se/innebandy/.

D.S

Nu har jag...


Nu har jag fixat den nya designen och jag och Maja ska alldeles strax kolla på film tror vi. Förr tillfället är humöret inte på topp för Kellie fick inte sova hära och vi tröffas ju typ ALDRIG ?

Men Maja är som sakt hära och hon får mig på bättre humör igen och det är ju bra, så jag tycker att ni ska läsa hennes blogg genom att klicka [HÄRA]. Aja nu ska vi göra något lite mer roligt see you :)

Michelle.


Rihanna-Take a bow

We know we are the BEST !


Opps (a'

Jag vet att det har varit dålig på att uppdatera men jag har under denna dag och går dagens kväll förberett mig inför dagens FINAL ! Vilket resulterade att Rotebros f-97 inte bara var det första laget i Rotebro som tog sig till final i mitt i cupen utan även det första laget som vinner själv serien. Altså så vann vi idag slutspelet med 3-1 mot Älvsjö AIK otroligt bra jobbat tjejer !  För att veta mera kolla in våran hemsida på http://www.risibk.se/  Och klicka er vidare till F-97 :)

Jag hade lovat er en ny design som nu är klar så det är det jag ska hålla på att fixa samtidigt som jag tittar på AIK- BK HÄCKEN tillsammans med Kellie. Det är skänt att ha henne hära efter som att vi inte har träffats på ett bra tag, men jag antar att jag uppdaterar senare igen om jag kan, kram.

Michelle.


Nu ska jag fixa den nya designen :)


hallo !


Nu ska jag fixa den nya designen, så att ni slipper dras med min gamla trista och om jag bli nöjd så fortsätter jag med den som är gjord av min alldelses egen Tilda besök hennes blogg genom att klicka [HÄRA]. Idag är det även sista träningen före slutspelet, som verkligen gör mig nervös hallå det är faktiskt en final ?

aja bloggar sedan ingen om jag kan.

/michelle.


Ny designen är på g...


Tilda är gullig och håller på att fixa en ny design till mig, besök gärna hennes blogg genom att klicka [Hära]. Imorgon kanske Kellie kommer till mig det beror helt på om vi båda håller oss friska, så det hoppas jag verkligen inte. Jag ska ju förhoppningsvis spela innebandy final på lördag. Aja jag antar att ni får ja en bra kväll för jag stänger ner datorn strax. Jag bloggar igen imorgon om jag kan.


/Michelle.


SKRIVER AV MIG !

Förlåt behöver skriva av mig lite så...

Jag förstår inte hur folk kan hålla på som dom gör ? Alla olika människor, den enda hackar på ens klädstil medans den andra inte brys sig om vad en känner.Du är den som ska stötta en och finnas dära men du gör tvärt om, jag vet inte ens varför jag fortfarande tror på det men det är något med dig som gör det. Jag är hur glad som helst att jag har mina vänner vid min sida annars hade jag ALDRIG vågat allt jag gör idag. Varför ska det alltid vara så svårt att känna att allt är bra, det är alltid någon som ska sabba allt, och jag tar ju åt mig med , eller med andra ord tog åt mig. Pallar seriöst inte ta emot mera... Nu räcker det...Förlåt för <ett dåligt inlägg skriver ett bättre senare.

Som en person smiter från skulden så lämnar du mig...

Vill känna mig mera fri...


När jag kollar på bilder på vissa så ser dom så himla fria ut om man nu kan säga så. Själv känner jag mig inte så fri eller jo visst ibland men jag vill vara ute mer inte bara inne och glo. Men iallfall sitter jag i mitt rum och håller på med mina läxor samtidigt som jag lyssnar på musik och sitter lite vid datorn...

Är det bara jag som tycker att låten fireflies verkligen sätter sig på hjärnan ? Lyssnar man på den någon/några gånger så kan man den nästan direkt. Ganska jobbigt faktiskt men det är väll så musikens värld är eller har jag fel ?

Michelle.


Fireflies-Owl City

Skolan...


Just nu sitter jag i skolan tillsammans med fröken och mamma. Vi ska alldeles strax ta oss hem igen. Dagen har gått ganska sakta men jag har ju också varit väldigt trött. Men iallfall ikväll så ska jag titta på sveriges värsta bilförare. Ett ganska så roligt program faktiskt men att sådana människor ens fått sitt körkort är lite konstigt. Men aja, jag bloggar väll senare igen när jag kommer hem.

Michelle.

Utvecklingssamtal...


Hallo,


Nu är skoldagen äntligen över, men jag ska tillbaka till skolan snart för ett utvecklingssamtal kul va ?
Under dagen har det inte hänt något speciellt utab det har mest varit en lugn dag. Mamma har nu gjort upp ett schema där det står vad jag och min lillasyster ska göra under veckorna. Och så ska jag försöka leta upp listan som pappa har skrivit till mig där det står vad jag ska fixa till honom. Aja bloggar kanske senare om jag kan.

Michelle.

Statestiken går neråt igen ?


hallå, jag är ledsen för dålig uppdatering och jag ska från och med nu verkligen ta och skärpa mig. Men är det kanske därför statestiken går neråt igen ?

Iallfall så har mesta dels av dagen spenderats med Miranda och innebandy laget. Som alltid är det otroligt kul att umgås med dom så det hoppas jag att ni förstår. Själv har jag inte så mycket mer tid att sitta hära för jag sakj börja dra mig emot sängen har varit ricktigt trött dom här senaste dagarna, men jag hoppas att ni får en bra kväll så uppdaterar jag när jag kan.

/Michelle.


Skinnaråsen...


hallo, Nu har man kommit hem efter en ganska så lång skoldag och en tid spenderad på att vara på Skinnaråsen tillsammans med Miranda,Isabell, Gunnel, Elin, Madeleine, Sara, Cicci, Linda, Marcus, Danne och Nicolas. Haha ganska skoj faktiskt. Men nu är det bara att ladda om inför kvällens fotbollsträning så ingen vila för tillfället. Idag fyller även Ellen fjorton alltså fjortis så Grattis. Besök henne genom att klicka [HÄRA] En otroligt duktig bloggerska. Men jag ska försköka att blogga imorgon igen.

Michelle.

Fotboll...


Sista inlägget för idag då, ska alldeles strax börja göra mg i ordning. Imorgon är det skola som vanligt och sedan är det fotbollsträning som gäller så länge jag inte är sjuk. Hoppas att alla har haft en bra dag. Och så tycker jag att alla ska slänga in en komentar i systers frågestund och det gör ni genom att klicka [Hära]

Jag bloggar väll imorgon om jag kan, Michelle.


TILDA BAJS !


Det blev inget av att gå uit för jag skulle äta och sedan skulle dom dra, suck !

Men iallfall så är Tilda en bajs för hon svarar inte mig, mina planer för kvällen blir väll att sitta limad framför TV:n om jag möjligtvis kan få mamma att sätta på AIK-Kalmar hoppas på det men risken är typ 50% eftersom att Djurgården-HV71 spelar samtidigt i hockey finalen, men vi får väll se jag antar att jag får se lite iallfall.


Michelle.

The Rose- Westlife


The Rose- Westlife
sitter jag och lyssnar på just nu. Och tänker tänker på en person, nej usch vill inte tänka så punkt. Jag har nyss läst lite av min läs läxa i god natt mister dom men jag orkade verkligen inte att läs mer. Så jag tog en behövlig paus för att sätta mig vid datorn. Jag håller på att få en ordentlig huvudverk inte skönt alls, men ska försöka att hindra det genom att inte sitta för länge vid datorn. Men jag väntar på att Tilda ska logga in så att jag kan få min header, för hon sa att den skulle blir fin. Men hon är en bajs,  för hon svarar inte på telefonen. Men nu ringde Miranda så jag kommer drar ut ett litet tag.


It's the heart
Afraid of breaking
That never learns to dance
It's the dream
Afraid of waking
That never takes the chance
It's the one
Who won't be taken
Who cannot seem to give
And the soul
Afraid of dying
That never learns to live


Michelle.


Ny design...


Jaaop vi är udda
Ändrade planer för mig del, istället för att vara ute och spela fotboll är jag inne och sitter vid datorn. Har smaskat i mig lite godis och just nu lyssnar jag på musik. Men senare mot dagen ska jag försöka ta tag i mina läxor för det är verkligen ett måste eftersom att dom är till imorgon, har inge större lust men jo jag måste har liksom utvecklingssamtal på torsdag...Jag antar att jag bloggar senare igen om jag kan.

/Michelle.


Fotboll...


hejhej...


Nu sitter jag i skolan tillsammans med Isabell och Faiquah. Vi slutade för typ en halvtimme sedan men vi har suttit kvar och arbetat lite med No:n som ska vara klar på fredag. Vi ska alldeles strax dra och spela lite fotboll. Men innan ska vi hem till Isabell och hämta en pumpad boll och sedan drar vi. Aja jag bloggar väll igen sedan om jag kan.

Michelle.


Vill ut...

Miranda, Isabell, Danne och Marcus är utanför vid linbanan och ville att jag skulle komma ut men jag orkar/får inte just nu. Iallfall så springer jag mellan datorn och Tv:n där Wipeout är i fulll gång. Seriöst människorna där är inte riktigt klocka haha, någon som ser dagens program ?

Jag kan iallfall garantera att detta blir sista inlägget för idag, men jag hoppas på att kunna uppdatera bra imorgon och att ni läser och komenterar, jag bloggar som sakt om jag kan, Michelle.

Några bra bloggar :

www.bellasdiary.blogg.se
www.mmajass.blogg.se
www.ttildaj.blogg.se

plus ett musikinlägg:

 
Darius & Finlay feat.Nicco-Do it all night (michael mind remix)


yeeeeeeeeeeeeeah !

Yeeeah !

Janne har nyss varit uppe och fixat mitt ljud till min dator så för tillfället är det tillbaka och jag bara älskar det,TACK ! För tillfället håller jag på att fixa Majas header och letar efter bilder som ska passa min header. Haha fast för tillfället är Tilda inte vid datorn så jag har lite tid till att fixa Majas header.

Bloggar imorgon om jag kan, Michelle.

Åter en gång...


Har jag bett Tilda att göra en ny header till mig och hon är så snäll och håller på med det just nu. Själv ska man ner och kolla in wipeout lite grann och ladda om för morgondagens skola. Hoppas inte att svenska läxan är till imorgon för då kommer jag att få brottom det kan jag allt säga er. Eftersom att jag då inte tagit tag i det dära ännu :$ Jag som har utvecklingssamtal på torsdag och jag är inte ens halv klar med mina uppgifter som ska lämnas in aj då...

Aja jag ska försök att blogg imorgon igen om jag kan,Michelle.

FINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL !


Gammalbild på mig sedan förra sesongen tror jag...
Japp det är sant självaste Rotebro IS IBK´s F-97 har tagit sig till final i mitt i cupen, grymt bra spelat mot Bele idag tjejer. En liknande match i finalen fast med mer målchanser så ska det nog gå bra. Persoligen tycker jag att Bele är ett riktigt bra lag men som våra tränare brukar säga, bollen är rund och denna gång var det våran tur att vinna.

Själv ska jag alldeles strax hoppa in i duschen och bara ta dte lugnt. Och snäll som mamma och Janne är så får vi tacos till middag mumsigt och gått. Eftersom att detg inte går att ladda in bilder med mobilen så ska jag iallafall försöka med kameran så vi får se hur det går. Jag uppdaterar senare ikväll om jag kan.

Michelle.


majaa...


hallo,


Om ett tag är det dags fär oss att röra oss mot sluspelsmatchen men först ska jag och Maja ut och ta lite bilder som vi sedan kan ha på våra nya designer... Maja har ju skaffat ny blogg som jag tycker att alla kan besöka för genom att trycka [HÄRA] .

Jag antar att jag ska försöka blogga sedan när jag kommer hem igen om jag kan osv, men ni får ha det så bra så länge ! hejahejaheja Rotebro !<3

micha ska tagga...


Godmorgon !

Ja idag är den stora dagen, alltså semifinalenmot Bele Barkarby.
Så för tillfället gäller det bara att tagga enda tills det är dags att
ställa sig på planen och vänta på att domarn ska blåsa igång
matchen. Ja halva min släkt kommer dit och det vill säga att
Kellie också kommer alltså får jag träffa min underbara kusin i
ca tio minuter kanske lite mer jag vet inte ?

Efter matchen vet jag inte riktigt vad som händer det beror helt på
vad som passa för tillfället, ååå jag har typ fastnat för att blogga igen ?
Så ni kan vara snälla att läsa komentera och sprida så kommer jag snart
in med en ny design som jag ska bli nöjd med och ha ett tag. Också
tycker jag att alla ska läsa och komentera systers blogg (kusinen) och
det gör du genom att trycka [HÄRA]

Bilder på det jag köpte igår funkar tyvär att ladda in men jag ska försöka på ett annat sätt...


STORVRETA SM-GUUULD !


Jag kan då medela att Storvreta har vinnit SM-GULD i innebandy för herrar och Rönnby för damer tror jag att det var. Iallfall så kom jag hem ganska nyss efter en dag spenderad på fyra köp. Först och främst så åkte vi till läderlappen för att kolla efter en skinnjacka till mig men där hittade vi tyvär ingen som jag ville ha så vi åkte vidare till skärholmen centrum där jag hittade en finfin jacka tycker jag. Och när vi köpt den så letade vi ett tag efter ett par converse till mig som slutade med att vi gick för äta lite och ladda upp med ny energi. Strax där på så gick jag in en snabbis på New yorker för att köpa en T-shirt. Efter det bar det av till stinsen för att fortfarande leta efter mina converse som jag inte hittade där heller så jag passade istället på att köpe ännu en tröja fast denna gång på H&M en som jag Miranda och Madeleine kollade på i torsdags. Men iallfall efter det så åkte vi till Kista och kollade om vi hittade ett par där vilket vi gjorde efter ett lågnt tags letande men det slutade med att jag inte passade i dom så vi skulle göra ett sista försök att kolla i affären som låg nästan brevid och lyckades då hitta ett par fina converse som jag då kunde ha, ja detta blev ett lågnt inlägg för att beskriva min dag men jag har trotts allt inte bloggat så mycket idag. Men jag uppdaterar kanske senare igen om jag kan, Michelle.

Nu har jag inte mer tid...


Nu har jag inte mer tid att sitta framför datorn eftersom att jag alldeles strax ska åka iväg och handla det jag inte handlade förre fredagen alltså skor och en skinnjacka hoppas verkligen att jag hittar något fint + att jag hittade en jätte fin tröja på HM med så jag kanske slänger in lite bilder senare när jag kommer hem om det ni blir något.

/Michelle.


Okej,


Okej,
nu är jag seriöst as trött på att inte få höra musik hela dagarna i ända ? Det har snart gått en månad jag blir seriöst galen, men det är ju Mammas och Jannes fel. Under dagen kommer jag väll åka och handla lite och sedan får vi se om något mer händer, jag ska ladda mig inför söndagens slutspel så att jag verkligen är på topp och inte som jag är nu. Jag funderar också på att fixa en ny deisgn för tillfället eftersom att jag seriöst inte orkar med den jag har nu vil ha något lite mer fint. Vi får se resultatet senare. Aja jag uppdaterar kanske senare om jag kan ska iallfall ta och göra mig i ordning strax.

Michelle. P.s Bildbrist !

 


Trött

Gud vad trött jag är, efter nästan två timmars träning så behöver jag lite sömn inför söndagens semi final. Morgon dagen kommer väll att bestå av att handla lite så länge man inte blir sjuk. Idag har det inte hänt mycket efter skolan var ja ju med miranda och vi var för det mesta ute. Fett bra vi är ibland. Ååå är så himla trött så jag blogga väll imorgon om jag kan,michelle.

Beeptest again ?


hallå,
Nu sitter jag hemma hos Miranda och vi har för ett litet tag sedan varit uppe vid Willy´s för att Miranda skulle handla lite och så köpte vi en varsin glass innan vi drog hem igen. Nu sitter vi och smaskar på Tortilla chips med ostsmak haha åt lite för mycket så nu är inte min mage glad. Iallfall så fick jag en chans till på mig med mitt utegångsförbud så jag hoppas att det inte blir värre eller det är ju helt upp till mig, men nu ska iallfall jag och Miranda ut ett tag för att köra tjuv och polis med hennes grannar.

/Michelle.


Utegångsförbud...


Japp som rubriken säger så har jag just nu utegångsförbud för att jag bråkade med mamma igår, ja jag vet, det var inte lite onödigt heller ? Men jag tror att det går över snart jag och mamma löste iallfall bråket igår kväll.

Just nu sitter jag, Faiquah, Erica, Eric, Madeleine och Johanna i soffan och arbetar med SO. För min och Faiquahs del handlar det om indonesien, men nu ska vi iallfall ta oss till matsalen för att äta lite lunch.

Bloggar senare igen om jag kan, Michelle.


opps...


Förlåt för att jag inte bloggat mera under dagen men typ direkt efter skolan så drog jag och Miranda hem till henne för att hämta pengar och sedan drog vi oss till mig där vi fick vänta ute i ca en halv timme pga att jag glömt mina nycklar inom hus, jag vet jag är duktig. Men efter ett tag blev det klart att jag Miranda och Madeline skulle åka till stinsen och det var riktigt kul även fast det bara var en kort stund. Jag hittade en jätte fin tröja som jag funderar på att köpa så vi får väll se vad som händer på lördag. Jag ska bli bättra på att uppdatera frånomed imorgon tror jag iallfall så gått jag kan, god natt bloggar en annan dag när jag kan, Michelle.

P.S kanske mobil bloggar senare.

Back off godis...

bilden är tagen av www.bellasdiary.blogg.se Haha rubriken är tagen från filmen " it takes two" fast dära säger dom back of barbie lite rolig film faktiskt och det är ju alltid ett plus om man gillar mary-kate och ashley. Iallafall så betyder det att från och med idag ska jag och miranda försöka att sluta äta godis tills efter slutspelet. Beeptestet gick sådära jag fick iallafall bättre resultat än förra gången. Så det var väll bra. För övrigt är jag väldigt trött så ska lägga mig alldeles strax. Alla får ha det så bra så kanske jag bloggar imorgon om jag kan,michelle.

ännu ett inlägg på kort tid...


Mirandas converse fotad av www.bellasdiary.blogg.se  !
japp, nu blir det ännu ett inlägg på kort tid pga att jag faktiskt har tid med det. Miranda är nere och äter lite granna och jag ska strax hem. Jag och Miranda har inte hittat på annat än att sitta inne och glo framför datorn eller mobilerna, kanske inte världens roligaste eller bästa man kan göra när det är så otroligt fint väder ute synd bara att man inte spenderar mer tid ute när man väl har chansen. Men iallfall just nu tycker jag att min bloggning går neråt, någon som har något bra tips på hur jag kan göra den bättre igen ? Isånafall kan vi vara snälla att komentera ?

Aja ska försöka ladda inför beeptestet strax om det nu kommer att ge någonting jag vet ju redan att jag har blivit sämre suck och tyvär. Men jag uppdaterar väll senare om jag kan,Michelle.

vill ha glass och choklad...


fotad av www.bellasdiary.blogg.se värd att läsa och komentera !
En lång och trist skoldag är över och för tillfället sitter jag hemma hos Miranda, och tråkar ut henne genom att jag varit på dåligt humör men det börjar iallfall bli lite bättre förlåt Miranda !

Som jag sa förut så har jag innebandy träning idag med beeptest och jag vet seriöst inte alls hur jag ska orka det, inte direkt min grej det dära. Iallfall ska jag och Miranda kanske ta och handla en varsin glass men bara kanskekanske. Och jag somsakt så är detta också sista dagen för mig och Miranda att äta godis på. Aja jag uppdaterar väll senare om jag kan, Michelle.


Flera täcken på våren...

Hallå, nu är man ny duschad och klar och har nyss ätit och gjort mig klar. Träningen gick ganska så bra och jag kände mig på topp men trotts det så missade jag lite små saker men det är inget att göra åt. Jag tänker på idag när jag var ute med miranda och körde tjuv och polis med hennes granne så såg vi flera tecken på våren. Bland annat krokusar och blåsippor. Och när vi satt och spelade kort så snällte min choklad så att det blev rinnande choklad. Haha det är iallafall fett härligt täcken på att våren är hära. Men alla får ha en bra kväll så hoppas jag på att kunna blogga imorgon igen om jag kan. /Michelle.

OMG !


OMG !
Om ett litet tag kommer Isabell och hennes mamma och hämtar mig så jag hinner absolut inte blogga speciellt mycket, bloggar väll imorgon om jag kan.

Hugs.


Jag vet jag har blivit sämre på att blogga...


Jag är ledsen och jag vet att jag har blivit sämre på att blogga...men jag ska verkligen försöka bli bättre igen så länge ni läser och uppmuntrar. Jag ska alldeles strax börja göra mig i ordning för att sedan dra och träna lite fotboll, som jag inte har gjort på jätte länge. Det är också en sak jag ska bli bättre på, att komma på träningarna i både fotboll och innebandy och verkligen visa att jag är intresserad av att spela. Ska också försöka ringa Isabell strax och se om hon ska dit, för övrigt hoppas jag på att kanske kunna uppdatera en gång till innan jag går om jag nu kan.

hugs.


Ut i den fina vår solen...


En av dom fina bilderna som Isabell fotade igår...<3 www.bellasdiary.blogg.se
hejhej,
Nu är skoldagen avslutad med gympa sista lektionen, då vi körde trampet. Nu sitter jag hemma hos Miranda och vi tänkte ta oss ut lite och njuta av att våren kommit till oss. Eftersom att det är tisdag idag så betyder det att jag har fotbollsträning så jag kommer tyvär inte att kunna vara hära hela dagen. Också imorgon börjar vårat sluta äta godis grej för att vi ska ladda inför helgens slutspel, men jag antar att jag uppdaterar senare om jag kan och hinner.

/Michelle.

Ut i den fina vår solen...


En av dom fina bilderna som Isabell fotade igår...<3 www.bellasdiary.blogg.se
hejhej,
Nu är skoldagen avslutad med gympa sista lektionen, då vi körde trampet. Nu sitter jag hemma hos Miranda och vi tänkte ta oss ut lite och njuta av att våren kommit till oss. Eftersom att det är tisdag idag så betyder det att jag har fotbollsträning så jag kommer tyvär inte att kunna vara hära hela dagen. Också imorgon börjar vårat sluta äta godis grej för att vi ska ladda inför helgens slutspel, men jag antar att jag uppdaterar senare om jag kan och hinner.

/Michelle.

SOOOOOOOOOOOO

hejhej,

Tisdag är det idag och jag sitter tillsammans med Faiquah,
Moa och Linda och vi arbetar lite. Men jag tog mig lite tid
att blogga. Men just nu börjar jag får panik för lektionen
slutar om ca tio minuter och jag har inte gjort något alls,
ajaj. Aja uppdaterar senare efter skolan om jag kan, Michelle.

Inte mer blogganed idag...


Min troligtvis blivande header.
Går ner och sätter mig framför Tv:n nu så orkar inte bloggar mera senare. Vi får se om jag byter header snart eller inte ska försöka hitta någon som jag verkligen blir nöjd med. I helgen vet jag inte hur det blir om jag sover hemma hos pappa eller hemma hos mamma vi får se beroende på vad pappa säger, skulle pratat med honom idag egentligen men eftersom att han inte ringde så ringer jag imorgon istället. Jag ska verkligen försöka att uppdatera bättre imorgon för övrigt får ni ha en bra kväll, Michelle.


Fotodag...


FÖRLÅT !


För dålig uppdatering men dagen har spenderats tillsammans med Isabell & Miranda samt Isabells kamera som kom på besök för att ta lite bilder på oss. När dom kommer in på datorn så kanske jag kan slänga upp några. Första skoldagen sedan lovet då och det gick väll si sådära var lite trött och flammsig men annars gick det väll bra. Imorgon är det tisdag vilket även betyder att jag slutar tre och har fotbolls träning fram emot kvällen. Men ni får iallfall ha det så bra så kanske jag uppdaterar senare om jag kan.

/Michelle.

Mina mål lektion...


hallå,


Nu sitter jag och Faiquah och jobbar med SO på våran mina mål lektion. kulkul,vet inte direkt vad som händer efter skolan idag men jag ska verkligen försöka att blogga igen efter skolan. Vi jobbar iallafall om indonesien och jag håller på att skriva upp om olicka sätt att ta sig fram i indonesien och olika sevärdeheter man kan besöka dära läs mera på http://www.restokig.se/fakta_om/indonesien.html.

Jag hade iallfall en lyckad dag med Miranda och Bibbi igår efter bowling i två timmar och en massa godis. Bloggar senare om jag kan,Michelle.

Nu blev jag irreterad...


suck, nu blev jag irreterad när jag snackade i telefonen med Miranda det var inte hennes fel men det var dom personerna bakom som gjorde att jag blev fett sur, suck. Och det känns som om alla tjatar på mig vad vill ni att jag ska göra ? Jag är inte som alla andra och jag får inte vara ute hela nätterna och ränna ?  Och så föresten så saknar jag Simon väldigt mycket...och Kellie med behöver snacka med henne kanske någon som förstår ?

Aja nog om det kanske drar mig ner lite för att se på slutet av wipeout om det inte redan har slutat. Kellie har varit gullig och gjort en header till mig som jag kanske lägger upp lite senare. Ni får ha det så bra så bloggar jag imorgon om jag kan, Michelle.

P.S kom inte på något annat bra utan musik inlägg men ska försöka fixa ljudet till nästa gång.

Booooowling agaaiiin...


Tjotjena,


Nu har man precis kommit hem efter två timmars bowling tillsammans med Bibbi och Miranda otroligt kul var det ska jag säga er. Jag kanske orkar lägga upp bilder från går dagen och dagen senare i inlägget. Juste idag är det även söndag vilket betyder musik tips som tyvär inte går att fixa just nu pga att mitt ljud fortfarande inte fungerar så jag får kolla upp det dära senare. Så istället för musik så ska jag försöka att hitta något annat ni kanske kan nöja er med ?

Jag är redan nu otroligt nerväs inför helgens semi-final mot Bele barkaby. Men är det någon gång vi ska ta deras svår lag så är det väll endå nu ? Japp jag har bestämt mig vi ska vinna så är det bara, eller vi ska iallafall kämpa upp till hundra tio procent. uppdaterar kanske mera senare om jag kan,Michelle.

P.S Bilderna funkar tyvär inte att ladda in just nu.

Miranda och Bibbi...


Nu sitter jag i mitt rum tillsammans med Miranda och Bibbi och vi gör inte så mycket, jag är lite ego och sitter framför datron. Vi ska väll ta och hitta på något lite roligare antar jag, ska följa Miranda ner så vi kan ta något att dricka och se om lillasyster är vaken, så jag lär väll uppdatera mera senare.

/Michelle.

Så nu är jag åter igen på plats framför skärmen...


Så nu är jag åter igen på plats framför skärmen för att fortsätta att försöka blogga som vanligt. Går dagen var lyckad och en av dom bästa dagarna detta år tack allihopa ! Bilderna från igår kommer upp senare.

Just nu sitter jag och chattar med Kellie om lite allt möjligt, om en litet stund ska jag gära mig i ordning och sedan försöka få tag på Miranda och se om hon kan göra något idag. Imorgon är det dags för skolan igen vilket jag inte alls har längtat efter men som sakt så är det också en del av livet. Bloggar kanske mera senare om jag kan, Michelle.

P.S vi spelar SEMI-FINAL MOT BELE BARKABY DEN 18/4, MER OM DET SENARE.

En händelserik dag...

Hejhej, nu ligger man hemma i sin säng och är riktigt trött efter dagens alla aktiviteter. Dagen började med att vi tog oss till åkersberga för att spela kvartfinal mot tullinge. Efter en ganska rolig match så vann vi med 3-4 varav jag gjorde en assist och ett mål som tillomed blev avgörande. Men iaf efter det tog vi oss till mc för att få i oss lite mat innan vi sedan åkte till tibble hallen för en och en halv timmes bad och sedan ca två timmars bowling. Och efter det på åkte vi till solna hallen och tittade på aik- täby som slutade 6-1 till aik en ganska rolig match faktiskt. Sedan var det roliga slut och vi alla drog oss hem åt. Men jag antar att jag beskriver mera imorgon om jag kan god natt,michelle.

Mc donalds

Hejhej, nu är man framme på mc och ska äta lite tillsammans med laget. Matchen slutade 4-3 till oss som var borta lag och jag gjorde en assist och det sista målet. När vi har ätit drar vi och badar lite och där efter ska vi bowla riktigt kul ska det bli så jag hoppas att inget händer. Jag kanske bloggar senare om jag kan,michelle

Dålig uppdatering...

God morgon,

Som jag sa redan igår så kommer dagen bestå av dålig uppdatering så ha en bra dag ! :) <3 kanske mobil bloggar senare,Michelle


BESÖKSREKORD NUMMER 2



God kväll.


Om ett litet tag ska jag börja dra mig emot sängen och verkligen ladda om för morgondagens slutspels match som spelas mot Tullinge. Ska bara ner och ta en kopp te nu när jag är alldeles ny duschad. Träningen var rätt så lugn så jag var med på nästan allt föutom uppvärmningen och två målen då eftersom att det är ganska mycket spring i det. Jag vill bara säga ett stort tack till ännu ett besöksrekord som för tillfället består av 66 unika besökare tack så mycket fortsätt gärna att läsa. Nu måste jag verkligen börja dra mig emot sängen, kanskekanskekanske hinner jag med ett inlägg på morgonen imorgon. För övrigt kommer min uppdatering att vara ganska dålig men sluta inte besöka det är bara imorgon, kram Michelle.


Påväg mot ett besöksrekord till ?

Alldeles strax ska jag börja göra mig i ordning för att dra mig ner till hallen då vi har träning idag. För mig är det än väldigt viktig träning som kommer innehålla mycket om morgon dagens slutspel, ajälv är jag vääldigt nervös inför om jag kommer att kunna spela eller inte man får helt enkelt hoppas på det bästa.

Fick hem en film för inte så länge sedan som jag hade tänkt att se någon gång, någon som vill vara med eller någon som har sett den förut isånnfall var den bra ? Beskriv gärna

NORGE HISTORIER (inte från min norge historiebok som ska stå i hyllan) moa fattar:

-Pappa ?
-Tyst!
-Men...
-Vid middagsbordet ska du bara prta när du blir tillfrågad.
-Pappa, kan inte du fråga mig om det brinner i skåpluckan?

En familj sitter vid middagbordet. Mamman säger:
-Jag har tappat mina nyckar.
-Gör som jag, säger dottern. Gör femtio kopior av nycklarna. När du tappat bort än är det bara att ta en ny.
-Vänta nu, säger pappan. Är våra nycklar utspridda över hela stan?
-Det är ingen fara, säger dottern. Jag har skrivit namn och adress på varenda nyckel.
 

Hasse kär in på bensin stationen med sin buckliga gammla bil.
- Jag skulle vilja få bilen tvätta.
-Jaha, ska vi strycka den också ?

/Michelle<3


Träning ikväll dårå...


hejhej,


Som sakt så har jag träning ikväll ska ner och kolla lite smått och vara med på genomgångarna inför morgondagens slutspel. Som sakt hoppas jag på att vara frisk imorgon och ett bra tag framöver eftersom att jag personligen tycker att det är riktigt trist att bara vara hemma och inte göra någonting samt vakna flera gånger på nätterna av att ha svårt att andas. Om jag är frisk till imorgon kommer det troligtvis att bli en riktigt bra dag men först slutspel sedan mat,bad bowling och kanskekanskekanske SM-SEMI FINAL i innebandy på kvällen som spelas mellan AIK och Täby tror jag att det var.

Bloggar kanske senare om jag kan,Michelle.

uppdatering...


Tjotjena...


Just nu sitter det fint med lite uppdatering när man har så tråkigt. För ett tag sedan satt jag och mumsade i mig det sista av våran daim-glass, riktigt gått faktiskt. Jag har seriöst bara suttit hära framför datorn typ hela dagen och det enda jag vill nu är att åka och titta på nya vårskor är så trött på mina gammla eller inte jätte trött men ett par nya skulle iallfall suttit fint. Men icke sa nicke jag och min syster behöver verkligen skärpa oss det enda vi gör är att bråka dagarna i ända roligt va ? nej speciellt inte för dom runt om kring oss. Och bråkar vi inte med varandra så bråkar vi med mamma, hmm suck någonting måste göras!

Uppdaterar senare om jag kan,Michelle.


Irreterad


Ja som rubriken säger är jag lite irreterad just nu pga att när vi skulle åka för att köpa nya vårskor så bråkar min lillasyster och då vill mamma inte åka så då blev det inget. Men iallfall nog om det. Ikväll är det träning jag ska då inte vara med eftersom att jag är förkyld men jag ska kanske ner och skjuta lite och kolla iallafall eftersom att det är sista träningen innan slutspelet vill jag inte missa den eller göra mig mer förkyld. Jag har seriöst jätte tråkigt så detta inlägg har blivit kaos typ, men jag bloggar kanske senare om jag kan.

/Michelle.


Vårskor...





Nu har jag precis duschat och ätit lite plättar efter det. Jag tänkte mest uppdatera lite för skojs skull. Under dagen har det inte hänt mycket alls, jag har mest suttit vid datorn och tagit det lugnt. Kanskekanskekanske åker jag, mamma och systrana iväg för att kolla på vår och sommar skor till oss. Jag hoppas verkligen det för det första så har jag inga snygga vårskor och skulle behöva det och för det andra är det skönt att få komma ut lite granna men endå inte behöva vara ute i det tyvär ganska trista vädret. Uppdaterar kanske lite senare igen om jag kan.

/Michelle.


Jag kom upp till 59 igår...


God morgonen,


Här sitter jag jätte trött och ska strax börja gör mig i ordning. Jag vaknade ca tjugo ööver sju pga att min katt skulle väcka alla i huset genom att mjaua så högt han bara kunde och han lyckades ju ganska bra med det, så när han hade fått upp alla gick han och la sig själv vilken typ va ? haha iallafall så gick jag ner och åt frukost och därefter la jag mig i min säng igen för att vila i ca en och en halv timme samtidigt som jag lyssnade på musik och smsade med Miranda och Moa. Haha jag berättade att roliga historier och vi kom fram till att ingen av oss var speciellt smarta (fast moa är smart egentligen och söt hon vill bara inte ersänna det ;) haha.

Ja igår fick jag iallafall ihop 59 unika besökare tack så jätte mycket för alla komentarer och så. Och sedan var dte en bloggerska som jag kollade in lite extra vet inte vem hon är men hon heter iallfall Angelica och hon bloggar väldigt bra och anorlunda så jag började följa henne med Bloglovin och det tycker jag att flera ska göra genom att trycka [Hära] så kommer du till hennes blogg. Ha det bra så uppdaterar jag senare om jag kan.

P.S ledsen för långt inlägg.

/Michelle.


BESÖKSREKOOORD !


Go'kväll...


Klockan är snart nio och jag bloggar för en sista gång idag. Min förkylning har gjort mig jätte trött så jag ska lägga mig och vila snart trotts att det är lov. Idag har jag även fått besöksrekord 49 stycken unika besökare och cirka 16 nya komentarer tack så mycket !

Imorgon kanske jag åker med mamma och systrarna för att köpa nya vår skor annars lär jag väll mest sitta hemma och krya på mig. Kanskekanske dra mig till Miranda ett litet tag vi får se hur det blir. Men jag uppdaterar imorgon om jag kan.

/Michelle.


Miranda

hejj,


Ville bara uppdatera lite extra nu när jag har tid och så ville jag säga förlåt till Miranda ifall att hon tog illa upp, för bara så att ni vet så är Miranda min bästavän som har stöttat mig i vårt och tortt överallt hela vägen fram till den jag är idag och det är hon + några andra som får mig att våga göra det jag vill. Och jag vill absolut inte bråka med henne. Jag och hon hade inte vart förkylda om det inte hade vart pga av våra konstiga påhitt vi har men dom är iallafall inte onödvändiga. Så man kan säga att detta inlägg är tillägnat henne.

EiraMirandaNilsson §

I vått och tortt kommer jag alltid att finnas för dig hela tiden om du behöver mig. Smsa mig på natt om det nu skulle behövas eller ring mig tidigt på morgonen om du behöver prata om något viktigt. Jag finns alltid för dig det är väll det bästa vänner är tillför eller ? Iallfall för mig, men gumman du vet iallfall allet det hära det är bara att  kolla i boken jag gav dig. Bästa vänner består.


/Michelle.








Seriöst as trött...


Här sitter man och är seriöst as trött, har inte gjort mycket speciellt alls denna dag utan att sitta hemma eller vara utanför. Om inte detta hjälper mig med att bli frisk vet jag inte vad jag ska göra. Ska lägga mig ett litet tag och sova middag tror jag ;)

Ja som jag har sakt tidigare så har jag tänkt att jag varje vecka ska följa en nyhet så hära kommer veckans :

En av länderna man kan åka till för att möta våren är Italien (rom)Bara kaffet är ju egentligen värt ett besök. För att inte tala om maten. Och historien. Och vinet. Och...

Läs mer på: http://www.aftonbladet.se/plus/resguider/article648077.ab?plus=true


x-box


hejhej, nu har jag precis slutat att spela X-box med min lillasyster ibland är det kul och ibland blir det för lång draget men idag funkade det faktiskt ganska bra. Det är rätt skönt att kunna umgås lite med min lillasyster någon gång ibland eftersom att jag annars inte brukar vara med henne alls. Men nu när jag inte orkar ta mig någon stanns är hon alltid ett bra alternativ. Själv hoppas jag att jag snart börjar gå mot bättrings vägen så att jag orkar spela matchen mot Tullinge i helgen, det känns nästan som ett måste det är inte ofta man går till slutspel på det hära sättet men när man väl gör det vill man ju inte missa det heller. Jag antar att jagb uppdaterar senare om jag kan annars får ni ha det så bra.

/Michelle.


Ganska lågnt ifrån slutspelet...


hejhej,


Som rubriken säger så känner jag mig ganska lågnt ifrån slutspelet just nu. Jag är väldigt förkyld, har ont i halsen och mitt huvud känns tugnt. Jag vill vekligen inte vara sjuk speciellt inte just nu men jag hoppas på att kunna ta hand om mig själv så att jag blir frisk till och med på lördag senast. Det känns ganska tomt och ensamt att inte vart med Kellie på hela love det är typ bara då vi brukar umgås. Men hon får väll ta och komma hit en vanlig helg någon gång istället. Jag ska alldeles strax dra mig ut för att vara lite ute i den friska luften så kanske man blvir friskare snabbare eller ? Jag uppdaterar kanske senare om jag kan, Michelle.

Ont i halsen...


Halloj, som min gympa lärare alltid brukar säga när något är på tok haha. Men iallfall, idag när Elinor kom drog vi oss ner till Grillen och åt plus att vi köpte lite godis att mumsa på till efterrätt. Sedan tog vi oss tillbaka till Miranda då vi satte och och spelade Buzz tror jag att det hette på hennes playastation 2 dte var faktiskt riktigt kul men ibland var det lite svåra frågor och då blir man sur, någon som har kört det ?

Kort där efter åkte vi hem till mig så att jag fick byta om innan mamma sedan skjusade oss tillbaka till Miranda så dom andra fick byta om innan vi drog på träning, så nu sitter jag här ny duschad och har precis ätit med en tandborste i munnen och en hals som tyvär gör ont, jag hoppas verkligen på att jag ska vara frisk på lördag så att jag kan ge allt och bara köra på. Men nu ska jag stänga ner datorn ha en bra kväll så uppdaterar jag nästa gång jag kan.

/Michelle.

vill ha !


usch,
nu helt plötsligt blev jag på dåligt humör, vet inte varför menmen. Alldeles strax kommer väll Elinor hit för att vara med oss ett tag. Och sedan måste jag ta mig något att äta, hoppas att Miranda och Elinor kan vara snälla och följa med mig någon stanns. Kellie sitter på andra sidan stan och försöker att muntra upp mig, faktiskt så lyckas hon vilket hon inte har gjort på ett bra tag kanske är hon påväg mot den ljusa sidan igen ? vem vet.

haha iallfall vill jag ha cooola snart, är jätte törstig och sugen på det. Vi får väll se hur det blir men just nu ska jag inte tråka ut er mera, uppdaterar kanske senare om jag kan.

Elinor


tjotjena...

Nu sitter jag nere i Mirandas förråd och bloggar samtidigt som jag chattar med roliga personer. Om ett tag kanske Elinor kommer hit så kan vi alla tre hitta på något riktigt roligt, utan dig Kellie. Ikväll är det iallafall träning i innebandyn, viserligen i fotbollen med men just nu är det innebandyn som gäller. Så jag ska väll se till att dra mig ner till hallen idag och ladda inför helgens slutspel. Men jag kanske uppdaterar lite senare om jag kan. Ha det bra

/Michelle.


Frukost strax...


Nu ska jag alldeles strax ta mig ner för att äta lite frukost. För tillfället sitter jag och chattar med Isabell E besök gärna hennes blogg [HÄR] .  Som ni kanske har märkt så blev dte inge sovande hos Miranda pga av att det blev lite sent osv... men istället kanske Kellie kan komma hit och slgga inatt hoppas det nu för vi behöver verkligen snacka, ska få in lite vett i din skalle lilla gumman nej men skoja bara. Ikväll så har jag också träning eller träningsmatch jag vet inte riktigt det får jag se när jag kommer dit.

JUSTE ! Frånomed idag ska jag försöka att inte äta så mycket godis till och med lördag efter slutspelsmatchen jag behöver liksom vara enormt taggat. Hoppas att jag inte blir sjuk. Jag bloggar kanske senare om jag kan.

/Michelle.

Beck...


Hallå,

Nu sitter jag hära tillsammans med Miranda och vi tittar på Beck eller hon tittar och jag sitter och glor framför datorn samtidigt som jag smsar lite hehe jag gillar inte att titta på Beck eftersom att jag lätt får konstiga drömmar. Jag kanskekanske sover hära inatt det beror på hur jag känner just då men nu vet jag inte måste få något i magen innan jag kan avgöra. Jag hoppas att det går över snart för jag vill verkligen sova hära visserligen så har jag inte sovit hemma ordentligt på ett tag men jag vill endå sova hära inatt. Jag hoppas på att jag ska kunna uppdatera senare isånnfall gör jag det.

/Michelle.


Ändrade planer...


Nu blev det ändrade planer Miranda kom nyss hit istället och vi håller på att leka med min lillasyster. När mamma kommer hem så ska vi ta oss ner och äta lite pizza iallafall jag. Sedan är planerna att hålla sig ute och kanske ta lite bilder.

Vi håller på att webba med Kellie om lite allt möjligt haha denna flicka är totalt galen ska jag säga er. Aja bloggar kanske senare om jag kan.


Ännu en mysig vårdag !


Otroligt fin bild på Miranda och Isabell<3
Idag när jag vaknade så vaknade jag till ännu en mysig vårdag, jag tycker att det är riktigt härligt att våren nu är på väg, tycker inte ni det ? Det blir så mycket ljusare ute och dom flesta blir mycket gladare och trevligare plus att det finns lite mer utrymme att vara ute och bara ta och andas in ny och fräsch luft.

Själv sitter man inne vid skärmen men en tandborste i munnen. Jag håller på att göra mig i ordning för att sedan kanske ta mig hem till Miranda ett litet tag vi får se. Jag lyssnar också på Keep on walking som spelas på min mobil. Men nu ska jag ta och fixa klart så att Miranda inte får vänta en dag till.

/Michelle.

Så nu är jag nöjd tror jag ;)


Bjuder på videon jag och tjejerna dansar december 09'

tjenamittbena,


Nu har jag mixat vidare med min design och tog den Tilda gjorde till mig förut gjorde bara en liten ändring hoppas att det inte gör så mycket. Jag är seriöst jätte trött så ska väll börja stänga ner datorn strax iallfall. Jag hoppas verkligen att något roligt händer imorgon så att jag får springa av mig lite jag har ganska mycket energi under dagen som slutar med att jag sedan är jätte trött på kvällarna men sedan när jag lägger mig kan jag typ sms ett tag, det skulle vara skönt att somna nästan direkt någon gång igen, här hemma hos mamma menar jag hemma hos pappa är det inge större problem. Aja jag ska försöka hålla min blogg uppdaterad om lite roligare saker fram över. Jag kommer antagligen välja en nyhet varje vecka som jag sedan ska försöka följa resten av veckan. Men ni får ha det så bra så bloggar jag väll nästa gång jag kan.

/Michelle.

Andra förlusten och fjärde matchen utan tre poäng...


Nu är jag tillbaka igen med mitt bloggande samtidigt som jag lyssnar på if i let you go med westlife på mobilen. Som jag sa förut ha det hära vart en lugn hemma dag mysigt men lite utråkande, får väll ta och hitta på något lite roligare imorgon för strax måste jag ta och städa upp hära.

För er som hejar på AIK kan jag medela att AIK förlorade idag hemma med 0-1 mot Örebro och det är nu andra förlusten och fjärde matchen utan tre poäng. Men om man tänker posetivt så är vi ju bara inne i fjärde omgången så än så länge kan mycket hända. Jag uppdaterar kanske senare så ha en bra kväll, Michelle.


Nu var det min tur


Miranda jag älskar dig bästa vän <3

Nu var det min tur att ha tråkigt. Louise,Jonathan och Alexander åkte men Janne till Solveige och sedan åker dom tillbaka upp till Dalarna. Själv sitter man här och bara hoppas på att något roligt ska hända. Jag saknar mina vänner otroligt mycket men lat som jag är så orkade jag inte åka hemifrån tidigare idag då Miranda hade lust att träffas.

Juste på lördag ska jag förhoppningsvis spela kvartsfinal i innebandy och därför från och med onsdag ska jag försöka sluta äta godis under den tiden, och kanskekanske fråga Miranda om hon vill ut och springa en dag men isånnfall kommer det inte att bli fredag för då ska jag ladda utan några större ansträngningar ett tips är att äta pasta.

AIK-Örebro


Som vanligt när det är AIK på tv så sitter jag limmad och jag vill verkligem inte gå därifrån. Men nu i pausen finns det lite tid för att uppdatera min dag och små saker som behövs göras. Sitter och chattar med Kellie och Miranda och dom tjatar om att Kellie ska komma hit så kanskekanske kommer hon senare under dagen eller en annan dag vi får se. Men nu har matchen börjat igen tror jag så bloggar kanske senare.

/Michelle.

Alla förändras...


Nu har jag börjat tänka på en sak, vi alla människor förändras med åren och just nu i tonåren förändras vi mest. Jag har börjat tänka annorlunda när det gäller kläder, färger, vardag, vänner osv. Jag tycker att det är helt okej att man förändras bara man inte gör det på fel sätt. Visst det är alltid någon som hackar på en men om man jämför dom med doms som stöttar så är oftast dom som stöttar som är flest. Jag har seriöst börjat städa mitt rum varje dag för att det inte ska vara stökigt, vissligen får jag pengar för det så det är ju ett plus. Men man kan tyvär inte få pengar för allt just nu håller vi på att bli äldre och då måste vi göra mera för att sedan kunna få pengar tex. Städa, diska,tvätta och sådant tråkigt. Men om våra föräldrar klarar det borde vi också göra det. Aja detta blev ett ganska tråkigt inlägg. Bloggar kanske senare, mer seriöst.

/Michelle.


God morgon


Dagens outfit :
Jeans Kapphal
T-shirt H&M

Godmorgon !

Snart har halva dagen gått och jag sitter halv klar vid datorn och kollar på medans Jonathan, Alexander och Martina spelar fifa 2003 på min gamecube. Jag har inga stor planer för dagen kanske åker jag till en kompis eller så sitter jag väll hemma hela dagen kanskekanske åker jag med familjen någon stanns men troligtvis snattar jag hemma med mormor, morfar och resten av familjen. Jag bloggar väll mera lite senare om jag kan.

/Michelle.


Film...


Britneyspeats konserten 09





Just nu sitter jag vid datorn samtidigt som jag tittar på film tillsammans med Louise. Det har inte hänt så speciellt mycket idag jag har mest suttit vid datorn kollar lite på wipeout och umgås med familjen. Snart om ett tag så ska jag börja dra mig emot sängen och förhoppningsvis sova gott. Eftersom att det är söndag idag borde ni få ett musik tips men pga av att jag inte kan höra musiken så slängde jag in lite bilder i början av inlägget. Men ni får ha det så bra, god natt !

/Michelle.


Stinsen fram och tillbaka...




heey,


Nu är jag äntligen hemma hos mamma igen, viserligen har jag varit det sedan tio över två har bara inte riktigt haft tid att blogga eftersom att nästan direkt efter att jag satt igång datorn så skulle jag äta och lite senare åkte vi till stinsen för att handla lite. Denna gång köpte jag inte speciellt mycket tre par tröjor bara som jag la in i början av inlägget. Har inget speciellt att skriva om så jag kanske bloggar ikväll om jag kan.

/Michelle.

Trött...

Ledsen för att jag bloggar två inlägg så tätt inpå varandra men jag är verkligen riktigt trött och rastlös så vet inte vad jag ska göra annars. Jag ska alldeles strax börja dra mig emot sängen men först ska jag blogga klart och börja borsta tänder och sådant. Jag ska försöka att blogga så fort jag får chansen när jag kommer hem.

/Michelle.


Opps i did it again...


Jag behöver iallfall inte behöva vara duktig på paint för att kunna rita bra i verkligheten.<3
hejhej,
 

Just nu är klockan ca halv tio och jag har fått lånat pappas dator för tillfället. Dom andra sitter och tittar på film men just idag hade jag ingen lust att sitta och titta på ytligare en film, så jag fick låna pappas dator istället vilket inte alls gör mig speciellt ledsen.

Idag är det iallfall påsk afton och jag hoppas att alla har haft en riktigt glad påsk och fått äta så mycket godis dom vill.  Idag är det också exakt två år sedan Moa Bergman avled i Thailand när hon och hennes familj var på semester. Moa bränndes ihjäl av en brännmanet, sjukhuset i Thailand försökte få liv i henne igen men det gick inte. Jag personligen kännde inte Moa jag visste bara vem hon var och att många av mina kompisar kände henne väldigt bra.

Men iallafall så är det påskdagen imorgon och vi åker troligtvis tillbaka till mamma då, egentligen vill jag inte prata så mycket om påskdagen pga av saker som har hänt då, sakerna är tillräckligt allvarliga att dom absolut inte ska tas upp i bloggen. Men det kan vara bra för er att veta att jag kanske inte är på bra humör imorgon. Men ni får ha en fortsatt trevlig påsk så ska jag försöka ha detsamma.

/Michelle.


Påskpydnaden klar


hejj,


Nu är påskprydnaden jag gjorde klar. Så nu står den där nere på skåpet så att Tindra inte ska kunna riva ner den. Mina högtalare funkar fortfarande inte och jag blir jätte irreterad. Jag blir sur om jag inte får höra musik kanske därför jag vart på dåligt humör på sistone ? Jag vet inte men jag ska iallfall försöka fixa det under påsklovet om jag så ska behöva köpa en ny dator, det är liksom inte högtalarna det är fel på utan själv datan där man ska koppla i dom. Som sakt så åker jag till pappa inom en halv timme så detta blir ista inlägget för idag och kanske resten av helgen vi får se. Men jag bloggar så fort jag kan, ha en riktigt glad påsk !
/Michelle.


Everytime- Britney Spears

Långfredag...


God morgon,


Som rubriken säger är det alltså långfredag idag, vilket är den dagen då Jesus sägs ha lididt på korset. Läs mer om det hära http://sv.wikipedia.org/wiki/L%C3%A5ngfredagen .

Jag har precis tagit mig en dusch och smörjt in mig lite så att mina utslag någon gång ska försvinna och sluta klia. Idag åker jag också till pappa för att fira det mesta av min påsk helg dära, men jag tror att jag åker hem på söndag och kommer där efter att ha mitt påsklov hemma hos mamma. Jag har inte mycket alls planerat så om du har någon idé på vad jag kan göra så säg bara till.

Bloggar kanske mera sedan om jag kan och har tid, Michelle.

Sista inlägget för dagen...


Godnatt !


Detta blir sista inlägget för dagen, eftersom att jag ska ta och stänga ner datorn nu. Jag är riktigt trött efter en lång skolvecka bestående av : spruta, träning, läxor, utslag och mera. Men nu får jag äntligen ta det lugnt i någon vecka och ladda om. Aja nu ska jag pallra mig ner och äta min middag bestående av macka och te och sedan ska jag väll börja dra mig emot sängen för en förhoppningsvis god sömn. Jag sitter i mitt rum så en vit prick med massa röda utslag på, och det kliar ! Aja godnatt för min del bloggar kanske imorgon innan jag åker till min far, Michelle.

Sveriges värsta bilförare...


Nu ska jag ta att gå ner och titta på sveriges värsta bilförare samtidigt som jag kanske kan umgås lite med familjen. Framför mig väntar mig en veckas ledigt från skolan + en påsk helg hos pappa om inget annat händer.  Tyvär har jag lite att läsa också så jag är ju inte helt borta från skolan. Jag vet inte riktigt hur jag har planerat mitt lov men något roligt ska jag väll endå ta att hitta på. Om ni inte visste det så tycker jag ine direkt om påsken pga av att vissa saker har hänt så ifall att jag är lite deppig så kanske ni kan förstå mig, tack !

Bloggar när jag kan, Michelle.


jag har blivit en röd hund igen !


hejj igen,


Nu har jag blivit en rödhund igen, alltså med andra ord så har jag fått utslag från sprutan kanske frän rödahund vaccinet eller något jag inte tål, det har liksom inte gått en vecka ännu, hmm ska det sluta snart eller har det precís börjat eller kommer det tillbaka jag vet faktiskt inget alls just nu. Just nu är jag otroligt trött och orkar nästan inte ens sitta vid datorn. Ska iallafalk ta och ringa ett samtal senare ikväll tror jag och så ska jag försöka ladda på mitt comviq nummer.

Aja som sakt så uppdaterar jag nästa gång jag kan, Michelle.

skärtorsdag,stjärntorsdag eller vad heter det ?


hejj,


som sakt så är jag fortfarande hemma hos Miranda. Simon har nyss åkt hem och jag saknar honom redan. Jag ska snart börja dra mig hem jag med så att det inte blir allt för sent. Det är så härligt väder just nu så man kan ju tro att klockan bara är tre fyra eller ? vad tycker ni ? Morfar håller fortfarande på att fixa med vårat kök, och när jag kommer hem så ska jag inte störa honom utan ännu en gång ta och fixa min blogg design som bara är tillfällig. Snart så kommer kanske söta rara Isabell Korpi att fixa en ny till mig men det är bara en tidsfråga. Så där för under tiden så tänkte jag göra en annan. Men ni får ha en bra stärntorsdag, skärtorsdag eller vad det nu heter så hörs vi senare när jag kan, michelle.

Isabells blogg: www.bellasdiary.blogg.se besök gärna verkligen en duktig bloggerska !


Väntar på att...


I vått och tortt<3
Simon ska komma hit vilket jag tror kommer att bli ganska snart. Skoldagen har gått rätt fort och vi fick tillbaka våra musikprov, jag hade tjugofyra av tjugosju så jag är väll endå rätt så nöjd. Jag kan inte bestämma mig om jag ska ta och skaffa comviq kompis kontantkort eller om jag ska ha kvar mitt Telenor abonemang som jag kan smsa gratis till alla med man alla kan inte svara, vad tycker du ? Vad gör alla denna sjärtorsdag ?

jag bloggar senare när jag kan, Michelle.


RSS 2.0