Never mind I find someone like you

Hei people!
Jag har lov är riktigt överlycklig faktiskt. Invigde lovet på bästa sätt igenom att jag och Miranda åkte in till stan och åt middag på Vapiano var sjukt gott och mysigt så skulle inte tveka på att göra det igen. Vi drog sedan ner ett gäng ifrån våran klass till Rotebrohallen och lirade lite innebandy på kvällen, hur underbart? Bästa starten iallafall. 
 
Gårdagen ägnades till en början åt att städa mitt rum som jag märkte igår, inte blivit ordentligen städat på ett tag så nu är det mycket renare iallafall, lite små saker som kommit dit idag som jag får se till att ta bort till ikväll. Åkte sedan till Niclas där jag åt påsklunch med hans familj, spenderade kvällen med honom sedan. 
 
Idag var det upp runt åtta, tog halv nio bussen till Miranda och vi drog ut på en löparrunda, var faktiskt sjukt skönt men dock lite jobbigt mot slutet. Nu sitter jag i bilen påväg till mormor och morfar för en vanlig traditionell påsklunch med släkten där, känner mig lite cool för att jag kunde dela internetet från mobilen till datorn så nu kan jag göra lite vad som helst. Ska ta och kolla lite film nu så vi hörs senare, puss!

Nytt till min lillalilla garderob!

Den här söta tröjan från Vero moda köpte jag i tisdags, den är grå och simpel och en favorit!


Tjejmiddag

Skrev ett långt inlägg om vad som hände i helgen men sedan är jag skillad och råkar ta bort det så gör ett bildcollage och lägger upp istället ifrån tjejmiddagen som var hos Miranda i lördagskväll, en otroligt mysig kväll med mycket mat, fika, godis, skratt och prat, otroligt lyckad. Låter bilderna tala för sig själva, puss!


One thing is clear I wear a halo

Heiheihallå!
Fredag äntligen och redan helg igen, känns lite små sjukt hur fort slutet av veckan har gått, men här vi nu då. Har lunch vilken sekund som helst vilket är tack och lov för jag är sjukt jädrans hungrig så tror inte att ni förstår. Har två lektioner sedan innan jag avrundar denna skoldag och tar helg, lika bra att ta vara på tiden direkt. Har ju en hel del saker som ska göras i helgen, vi hörs när vi hörs puss!
 

Let's make something fun, because happiness is fun

Tjenixen!
Usch vilket fult ord men det är en hälsning iallafall. Jag sitter på tredje lektionen för dagen bestående av NO och är svinhungrig har sen lunch idag också så får inte käka fören tolv, tur för mig att det är god mat idag. Veckan började jätte segt men kom igång senare och nu är det helt plötsligt torsdag. Drar hem en snabbis efter skolan och sedan drar jag till Miranda, blir träning senare ikväll tror jag så hör av mig när jag har något mer att säga, puss!

I just wanna feel this moment

Hallådär!
Kände att jag bloggar ganska flitlig just nu, är alltså duktig för en gångs skull. Har precis haft hemkunskap i två timmar och har precis planerat om två rätter och är äntligen klar, klarade oss med en halv krona, ibland kan man ha tur alltså. Har halvdag idag så har engelska nu sen lunch och SO innan jag slutar för dagen, lagom härligt. Följer med Miranda hem efter skolan och vi ska träna lite är tanken, sedan drar vi på innebandy träning och senare ikväll ska jag hem och vila bara. Uppdaterar er senare, puss!

What is perfect?


You got the words to change a nation but you're biting your tongue

Halloj!
Tisdag och en dag närmare helg, yes! Har ägnat hela förmiddagen åt nationella provet i fysik så hjärnan är helt död, gick inte alls bra, kände att det bara var att gissa på frågorna men det är nice. Har haft slöjd och nu ännu mer NO, teknik den här gången dock känns som att jag är trött på NO nu, men jaja ska försöka rita av en ikea möbel vilket går käpprätt åt helvete. Slutar om cirkus 50 minuter och då ska jag och Miranda ha idrottslyftet och sedan drar jag hem till Niclas. Skriver senare, puss!

I'm happy right now, please let my life be this way

Holla people!
Måndagen har rullat på bra och om några timmar är dagen över. Drog ut och sprang med Miranda efter skolan och jag kom på den dumma idéen om att springa i spåret som naturligtvis var täckt av glanshal is hela vägen, så på 2.2 km i ojämn mark och backar täckta av is lyckades jag bara ramla två gånger. Vi drog på träning lite senare som förövrigt gick rätt bra, finns en hel del att slipa på men får låta det vara för tillfället. 
 
Nu sitter vi hemma i Mirandas soffa och jag håller henne sällskap tills hennes mamma kommer hem vilket är alldeles strax. Vi kikar lite på hockey, har käkat lite och försöker att plugga. Mamma hämtar upp mig lite senare och då ska jag hem och duscha, plugga lite och krypa ner i sängen. Hoppas alla har haft en bra dag, puss!

It's only you and me

Tjotjena!
Måndag igen och jag är som vanligt i skolan vid den här tiden. Har tagit mig igenom franskan och svenskan redan så har bara musik innan jag äntligen får gå på lunch, är svinhungrig redan nu. Min laddare har dampat hela natten också så trodde den var sönder men lyckades äntligen få den att ladda lite så kanske inte behöver byta mobil eller laddare trots allt.
 
Efter skolan drar jag hem och måste verkligen plugga i massor, antar att jag ska hinna med att träna också kommer ändå behöva en liten paus i pluggandet då man ändå inte sitter och tryhard pluggar i tre timmar i stäck, iallafall inte jag, skriver senare puss!

We are falling in and out of love

Holla amigos!
Helgen går alltid fort när man har roligt. Helgen är alltså över för den här gången och jag har en hel del nästa vecka att fixa med så bloggen kommer antagligen att få lida, men ska försöka att uppdatera så bra jag kan iallafall. 
 
Min söndag har varit ganska så seg, match tidigare idag som vi torskade med 5-3 blev så jävla förbannad så det inte fanns men nu är humöret bättre. Drog till donken med Miranda och Niclas och vi gick hem till August senare, gjorde inte speciellt mycket men det var väl trevligt. Sitter hemma nu och har precis kollat på Johan falk, ska krypa till korgs alldeles strax så vi hörs nog imorgon, puss och godnatt!

I've been afraid through all my life, but I'm not afraid tonight

Hejpåer!
Gårdagen var grym, började som de flesta andra lördagar med match i simhallen, efter den duschade jag och Isabell där samt kollade lite på HJ-matchen innan vi kollade på A-lagetsmatch. Begav oss sedan till Sollentuna där vi käkade subway, och kollade runt lite i affärer men eftersom att vi båda två var så trötts så åkte vi till Silverdal en timme tidigare och la oss där för att vila ett tag. Sen var det att kolla killarnas sista match för året, känns lite lagom jobbigt att alla innebandy matcher börjar ta slut nu. Kvällen spenderades med godis, chips och cola hemma hos Isabell framför tvn, en lagom mysig avslutning på en bra dag.
 
Nu sitter jag i köket och ska käka lite frukost, har ganska mycket tid på mig innan mamma och Janne hämtar upp mig och vi drar på match mot Bele, så vet inte riktigt vad jag ska göra menmen, skriver senare puss!

Otroligt fin outfit blid!


IDAG

Halsband Guldfynd, Jeans H&M, Peplum topp Forever 21, Converse

I'm in heaven everytime I look out in the crowd

Åh tjena helgen, känns lagom skönt att du äntligen är här. Börjar min helg med att åka till Sollentuna och fika med Miranda, blir gladiatorerna ikväll med henne bland annat, livet leker hörs sen, puss!


That moment when every little noice can scare you to death

Hejhejhallå!
Skrev ett inlägg tidigare idag en tiden rann iväg och jag hann inte skriva klart innan det var dags att stänga ner datorn. Min torsdag har iallafall rullat på bra, och imorgon är det äntligen fredag och sedan en underbar helg igen, lite ledigt sitter aldrig fel speciellt inte när man är så sjukt trött i både huvud och kropp som jag är just nu. 
 
Efter skolan drog jag och Miranda på idrottslyftet, var helt okej idag inte så jätte jobbiga barn iallafall. Efteråt så drog vi hem till henne och fixade lite innan vi drog och kollade runt lite i centrum innan det var dags för träning. Bästa träningen på länge för min del och det är väl, posivit I guess. Har avrundat kvällen med ett äpple och lite serie kollande och ska krypa till korgs nu, hoppas alla har haft en bra dag puss!

Såhär ser lille jag ut idag


Cause I'm a 21th Century Digital girl

Tjenixen!
Sitter i skolan och ska börja franska lektionen alldeles strax. Skoldagen rullar en sålänge på ganska bra, humöret fungerar och jag är hyfsat pigg. Har lunch efter den här lektionen och sedan slöjd och NO labb sådär lagom skoj då jag har massor att jag ikapp i nästan alla ämnen, jippiewhoo, typ så. 
 
Har inget normalt att skriva nu skriver till er senare efter skolan eller något, puss!
Vi är riktiga charmiga idag.....

"I know that if the sky would fall I'd survive it all, because of you.."

Tjenare!
Kände att jag var väldigt positiv och glad i förra inlägget, ber om ursäkt för det. Är på bättre humör nu iallafall och jag har precis tagit mig igenom veckans första skoldag, hur skönt? Idottslyfter idag gick riktigt bra, tog hand om 10 små söta pojkar, och det var lätt den bästa gruppen vi har haft hitills, om man nu får säga så. Träningen gick sådär, bättre än på ett tag men fortfarande inte bra, måste ta tag i min kondition om jag ska orka fortsätta med innebandyn. 
 
Sitter just nu och skriver på min svenska som jag skulle skickat in i fredags, ska försöka få den klar så att jag har ett mindre arbete att bli klar med och sedan kryper jag nog till korgs, första natten i min egen säng på tre nätter, ojoj. Skriver när jag får tillfället, puss!
Charmig och nyduschad, javisst!

Stay strong and keep on fighting..

Hallihallå!
Tänkte bara tala om för er hur sjukt mycket jag älskar skolan och all dens stress. Nej skoja bara, det är måndag och jag försöker att ta mig igenom en lagom jobbig skoldag. Hade utvecklingssamtal tidigare idag och det fick mig väl att tänka till en del, vet att det egentligen inte spelar någon roll men ändå. Efter skolan drar jag och Miranda och tar hand om idrottslyfter och senare drar vi på träning också. Kommer antagligen vara helt slutkörd ikväll när jag kommer hem så kommer nog att krypa till korgs direkt. Får se när vi hörs, puss!
Det är kallt och jag fryser så sitter med min tuffa Rotebro tröja i skolan, jajamän!

It's all because of you

Godmorgon!
Eller förmiddag vad du vill, det är torsdag och ungefär en och en halv dag kvar tills det är helg, borde egentligen ägna hela helgen åt att plugga på saker som jag ligger efter men det lär inte hända, för har alldeles för mycket planerat om inte annat så lär det väl dyka upp ett och annat, hatar att bara sitta hemma och låta tiden rinna iväg. 
 
Sitter och lyssnar på Anton just nu, taggar till finalen på lördag bästa Anton, så jävla grym grabben är, stor förändring på ett år kan man ju verkligen säga. Ska försöka få något vettigt gjort vilket inte händer ofta nu för tiden, men skriver senare puss!

I only smile when I want to..

Hêllo!
Skolaskolaskola, börjar bli galet trött på den, alla krav och mål man måste nå för att få höga betyg som jag känner att jag verkligen måste ha, suck orkar verkligen inte! Jaja, onsdag idag då och hela skoldagen har snart gått, bara en lektion kvar bestående av IUP senare blir det träning, sen plugg och sömn lär ju behövas. 
 
Har väl inget intressant att skriva, spenderade natten hos Miranda och kvällen tillsammans med henne, Niclas och August, sådär lagom mys. Börjar nu så uppdaterar när jag kan, puss!
       Älska frukost!

Wehåå, fem års jubileum idag då, stars!

 
♥♥♥

I wish you were here

Hejhejhallå!
Minns inte när jag uppdaterade senast men iallafall, var på SM i helgen vi slutade på en sjunde plats vilket är riktigtriktigt illa så det ska vi inte prata om. Fick sova hos Linda lördag till söndag för att jag inte vågade sova själv hemma, den sötisen. Upp tidigt dagen efter för att jag skulle på match och när jag kom hem ifrån den var jag helt slutkörd, orkade knappt gå eller någonting. Miranda och August kom över ett litet tag och lämnade saker som Miranda köpt i London till mig, as fina så lägger upp bild på det i slutet av inlägget.
 
Var måndag igår och skoldagen var pain, var lagom trött och sliten men klarade mig till slut ändå. Träningen på kvällen dödade mig helt så somnade redan vid halv elva, sådär lagom trött. Har tagit mig igenom den här skoldagen också snart och inte fått mycket gjort, men får väl försöka göra mitt bästa sista timmen. 
Skriver senare, puss!

Hemma från SM, stabil sjunde placering👌


VI TAGGAR SM!


RSS 2.0