Min 18-års överraskningsfest ❤



Tack till alla som var där & framför allt tack till Miranda som fixade allt, älskar dig! 

You can read all about it again..

Hej på er!
Att två inlägg inom så kort tid kommer ifrån mig är ju ett under. Anledningen till det är att jag sitter hemma hos Madeleine och den sötisen sitter och masserar mig, gosis. Har varit i Kista idag med far min och ätit lite samt kollar bio, Taken 3 fick så på schemat, inte för att jag har sett de andra två men ändå, den var helt okej. 
 
Jag och Madeleine ska ut och gå lite avrunda kvällen på ett skönt sätt med andra ord. Imorgon ska jag faktiskt försöka träna igen, efter att jag haft en grov förkylning i ca. två veckor. Den är inte helt borta än men betydligt bättre än vad det har varit! Så får se hur det går. 
 

Alla grabbar åker in nanananna

Hello there!
Sitter hos Madeleine at the moment käkar godis och lyssnar musik, vi ska strax gå ut och vandra lite. Min lördagskväll spenderades med lite fina flickor hemma hos Isabell, vi åt lite tacomiddag, snackade en del, lyssna på musik och töntade oss något rejält, skönt med en sån kväll lite då och då!
 
På dagens schema har skola och innebandy stått. Hade öppethus så Madeleine spenderade en halvtimme med mig på min italienska lektion, en ny upplevelse varje gång kan jag säga er! Snackade med lite människor innan det var att bege sig några hundra meter bort till simhallen för game x2, insatsen går inte ens att prata om, råkasst var ordet tror de räcker så. Imorgon är det dj match borta mot Åkersberga, en måste match för vår del och känner mest döda eller avgå.
 
 
 

Dancing in the dark

Hola amigos!
Shit vad dagarna rullar på fort som bara den. Var i skolan idag också men hade bara en lektion. Har en otroligt chill vecka då alla MSK lektioner är inställda samt att jag har studiedag på torsdag. Har pluggat såhär lite efter skolan och nu ska jag bara mysa. 
En gammal bild såhär i vintermörkret! Loveu!

Memories







U remind me of a guy that I used to know

Hola friendos!
Mitt lov var chill, innehöll väldigt mycket innebandy och avslutade det i Linköping. Jag och ett gäng kompisar satte oss i bilen runt sex på morgonen förra fredagen för att åka ner till Linköping och kolla  på när bland annat Miranda lirade sfd-sm. Sov där i två nätter, åt massa bajs, umgicks och framför allt kollade en massa innebandy. Var as nice faktiskt!
 
Den här veckan har skolan dragit igång igen och jag har även hunnit att fylla arton, känns helt sjukt att lilla jag ska vara arton år gammal nu?! Min artonårsdag spenderades i skolan och i en innebandyhall medan min fredagkväll spenderades hemma hos Miranda med ett underbart gäng som hade ordnat en överraskningsfest åt mig! Kan inte med ord förklara hur glad jag blev, och hur mycket jag tycker om de människorna! Tack så mycket allesammans! Bilder på det kommer i ett eget inlägg lite senare. Har förövrigt haft lite släkt hemma hos mig och ska avsluta veckan med årets första match, borta emot Nacka.
 
 
 

Welcome 2015

Mitt nyår blev väldigt lyckat och över förväntningar faktiskt! Startade med middag hemma och sedan drog vi vidare. Låter bilderna säga resten! Gott nytt allihopa!
 

RSS 2.0