Looooong day

Hejpåer!
Vet att uppdateringen idag har varit sämst men aa. Imorse drog jag på final där vi förlorade med 3-0 var en del folk där så jag var överdrivet nervös. Åkte med laget till Gillbo pizzeria sedan där vi åt och jag fick en del goda nyheter, kärlek till dem. Älskar Rotebro!

Jag, Mats och Isabell åkte sedan tillbaka till hallen för att se på lite matcher. Efter det drog vi hem och sedan duschade jag och gick ut forever alone o spelade lite innebandy. Ska sova nu iallafall. Hörs imorgon, sov gott!


-


Eric Saade!

Konserten är över och jag ska lägga mig nu, natti! :)


Halv bra bild! Outfit..


Sunnylife

Godmorgon!
Jag vaknade med solen i ögonen så ja med andra ord vaknade jag på strålande humör. Dagen är redan planerad mer eller mindre. Jag ska träffa Miranda lite nu under dagen och senare ikväll följer Kellie med mig på Eric Saade i Annexet, såå tagg!

Blir hem och sova direkt för imorgon blir det upp i tid. Om exakt ett dygn kommer jag förhoppningsvis att stå i Eriksdals hallen och spela final emot Bele Barkaby, så sjukt nervös så behöver tänka på annat, hoppas på att det är vårat år nu, våran tur att ta hem allt! Vi bara kör tjejer, jag älskar er!

Men aa, ska äta lite frukost nu, höres senare kram på er.


Fina Rotebro, ifrån två olika sidor..


Hejhejkväll!

Hejpåer!
Jag började att spendera min dag hemma. När jag precis lagt mig i sängen för att vila så ringer Linda så jag går ut med henne, Victor och Samuel ett tag. Sötisen lyckas ramla i leran trotts att jag varnade henne så hon drog hem och senare gick jag ut med Bella, vi gick bara runt och gjorde inget speciellt egentligen men det var grymt skönt ändå. Är hemma nu och ska sleepa för natten, vi höres!


Tjugotusen prov, check!

Thankgod för helg!
Började dagen med ett no-prov, skrivaskrivaskriva. Sedan slöjd, gick väl helt okej, matten var långdragen, hade någon jätte random uppgift. Sedan var det dags för so-prov och när man väl var klar hade man skrivkramp i halva kroppen, lagom skönt. Väntade på Linda när jag va klar och gick med henne, Jonas, Viktor och Samuel hem as härliga personer det där, dessutom var det ju inte mindre fel med vädret. Nu ska jag tvätta lite och fixa lite nödvändiga saker innan jag ska träffa Isabell ikväll, kram på er!


Solsolsol

Godmorgon!
Jag har vaknat till liv och ska strax gå upp för att äta lite frukost. Dagen känns i allmänhet rätt stressig, NOprov SOprov osvosv. Hade det inte varit för solen utomhus hade nog inte humöret varit på topp! Mer av mig lär ni höra senare under dagen, kram på er! :)


Engelska prov, check!

Hejpåer!
Torsdagen är över och dagen har vary hyfsat bra. Vart på betydligt bättre humör men fortfarande inte på topp. Kom hem och skulle plugga egentligen men istället satte jag i gång och bakade, vanliga muffins faktiskt. Efter som att jag inte fick någon gjort förut så ska jag plugga lite nu innan jag ska försöka dra ut ett tag, grymt skönt att komma ut lite. Men aa, jag hör av mig vid tillfälle, kram på er!


Smile!

Hejpåer!
Tagit mig igenom skoldagen nu, varit en rätt chilldag och lär vart betydligt lugnare än de två kommande dagarna som är rent utsagt är fullspäckade. Sitter och äter nu för ska strax dra på träning, hör av mig ikväll! :)


Linda Forslund!

Vill bara att du ska veta att jag älskar dig, jag hatar att allt har gått för långt. Jag kommer alltid att finnas för dig min fina vän! Litar på dig upp till tusen! Puss!

Du är så otroligt fin!


57 glosor.. Yey!

Hejpåer!
Jag kände för att uppdatera lite. Dagen har gått upp och ner av olika anledningar känner mig smått förvirrad och skit. Men aa, fick sluta tidigare idag så Miranda följde med mig hem hit och vi pluggade lite, även om jag pluggade glosor så gott som hela kvällen så vill dem inte fastna i huvudet.. Menmen får försöka trycka in dem. Har även kollat på HJ matchen idag så det va fun. Uppdaterar mer imorgon, godnatt!


Dagens outfit..


Måndag..

Godermorgon!
Jag känner att jag är bra på att uppdatera eller något. Men iallafall igår va det måndag seg skola och efter hoppade jag träningen för att plugga med Miranda. Först plugg och sen fotade vi lite innan vi drog till Rotsunda träffade Nikolas och senare några andra. Jag och Miranda var på galet bra humör nästan hela kvällen. Idag är det tisdag och efter skolan blir det plugg. Hör av mig senare, kram på er! :)


Semifinal, check!

Yoo!
Då lider helgen emot sitt slut och just nu är humöret på topp. Dagen har varit rätt snurrig i allmänhet men vi trotts en svängig match emot Tyresö så vann vi till sist med 6-4 och är alltså i final igen. Känslorna just nu är totalt kaos vi vet redan nu att vi får tuffaste möjliga motstånd men aa, det är dethär vi vill! Lär skriva mer om det senare.

Åkte iallafall hem sedan, duschade och åt innan jag drog ut med Miranda vi har gått runt i halva Rotsunda och bara gjort inget alls och nu är mitt huvudkaos så måste sova, hör av mig imorgon. Godnatt!


Slutspel jao..

Tjotjena!
Jag är grymt nervös, håller på att göra mig klar för att dra på semifinal emot Tyresö Trollbäcken, tagg som fan är det som gäller nu. Hör av mig efter matchen, hoppas alla får en bra dag, kram på er!


Två dagar bakåt..

Godagens!
Har haft en hel del att göra vilket är anledningen till att jag inte har kunnat uppdatera som jag ska. Fredag iallafall, jag, Isabell och Miranda åkte till ÖoB efter skola för att handla lite godis. Sedan åkte jag och Isabell vidare till Silverdals kapell ett tag innan vi åkte hem fixa till oss lite och drog till Linda där vi spenderade vår kväll, mycket bravader men kul hade jag.

Igår låg jag inne och latade mig tills jag gick på promenad med Miranda ett tag. Sedan drog jag till Isabell och vi åkte till Sollentuna där vi mötte Emelie och åkte vidare till Kista för att se på Titanic, satt och rös sista halvtimmen. Kram på er!


Knasdag

Tjotjena!
Dagen har rullat på ganska så segt, inte hänt så mycket utan man tar sakerna som dem kommer just nu. Det här inlägget kommer att komma lite i efterhand med tanke på att mitt internet inte är det bästa för tillfället. Men jag hör av mig senare, kram på er!


Ruceyhserjugcjgzc

Hejsansvejsan!
Uppdateringen går verkligen upp och ner just nu. Men veckorna är fulla med saker som man ska hinna med, läxor, prov, träningar, matcher, vänner och så slutspelet såklart. Börjar bli lite nervös inför semifinalen på söndag. Men aa, jag ska äta upp nu och sedan sova. Hoppas alla haft en bra dag, natti! :)


Kaossss

Tjenare!
Dagen har väl rullat, lite små upp och nergångar plus att jag har haft utevecklingssamtal som gick helt okej. Hade engelska redovisning sedan för fyra pers för att jag inte våga ha för helklass. Ska iallafall dra på träning strax, kram på er! :)


Upp och ner, ner och upp

Hejpåer!
Jag har nyss kommit hem ifrån att ha kollat på när Hj vann över Vallentuna med 6-4 grymt spelat av alla gubbsen. Dagen har rullat på lite upp och ner fick huvudverk efter skolan men jag drog hem, bakade och drog sedan till Isabell där vi pluggade tills vi drog på matchen. Är riktigt trött och mår inte riktigt bra så ska sova nu, natti!


Tisdag

Godmorgon! Trötter här, jag ska försöka pallara mig upp nu för klockan tickar och jag börjar få aningen brottom. Är så jävla trött idag, helt sjukt. Iallafall tisdag idag och jag ska plugga efter skolan, har inget val eftersom att jag har galet mycket just nu. Hör av mig senare, kram på er! :)


Cola zeroo

Tjotjena!
Nu har jag ätit klart, duschat och ska strax slänga in en tvätt i maskinen innan jag sätter mig för att plugga resten av kvällen. Är inte riktigt på topp för plugg men man får göra det bästa av situationen. Träningen för övrigt gick bra, bra spel så gott som hela tiden. Dock var mina tankar på annat håll, men en del bekymmer är lösta nu. Hör av mig imorgon antagligen, kram på er! :)


Back on track!

Hejpåer!
Måndag igen då och vi är tillbaka i skolan vilket är ganska så värdelöst. Orkar inte, fick dåligt med sömn inatt, har en MASSA att plugga till dem närmaste veckorna och jag vill verkligen satsa fullt ut på slutspelet. Så ja nu är jag hemma och ska bege mig iväg på träning trotts allt. Ska äta lite nu och sedan måste jag dra, vi hörs! :)


Vinst!

Vann kvarten idag med 4-0, grymt spel av alla. Nu taggat vi semi emot Tyresö trollbäcken om en vecka!


Kvartsfinal dags..

Godmorgon!
Mamma väckte mig halv tio ungefär. Jag hoppade in i duschen för att skölja av mig lite innan jag drog ner och åt frukost. Har börjat göra mig klar för kvartsfinalen vi ska ha idag, är aningen nervös.

Kvällen igår var nice, underbara människor det där.


En lördagkväll..

Hejpåer!
Hänt under dagen då? Själv var jag hemma och gjorde inget alls tills ungefär halv tre då jag åkte hem till Miranda. Hon åt lite innan i drog till mig där jag bytte om och sedan tillbaka till henne för att fixa oss lite och nu är vi hem hos Ludde. Har precis ätit och nu spelar den fifa och tjockar oss med godis. Jag är värdelös på spelet så jag kollar på istället. Hörs imorgon eller ikväll när jag kommer hem. Hoppas alla får en bra kväll! :)


Ännu en annan dag..

Godmorgon!
Lördag morgon nu då och lovet går emot sitt slut, jag har egentligen saker jag skulle pluggat på en hel del faktiskt, men man orkar inte och hinner inte. Får se vad som händer idag, hoppas på något iallafall för jag vill inte sitta hemma hela dagen. Ska städa lite nu iallafall, kram på er!


..


Södertälje..

Tjotjena!
Tog som sagt tåget till Östertälje tillsammans med Erika där sedan Kellie mötte upp oss. Jag lämnade över en madrass till henne innan vi drog och åt och gick runt i lite affärer. Sedan skulle hon hem och vi mötte upp Tobias som vi gick runt och snackade med gjorde inte speciellt mycket egentligen. Tog sedan tåget hem och nu ska jag försöka plocka upp lite kläder ifrån golvet, sedan får vi se vad som händer. Hör av mig senare, kram på er! :)


Fredag den trettonde....

Godmorgon!
Jag har vaknat till liv och sitter och äter frukost, ska strax gå och göra mig i ordning. Dagens planer är att möta upp Erika och ta tåget till Östertälje där Kellie möter upp oss ett tag innan vi drar vidare. Kommer bli lite knakig uppdatering idag men jag hör av mig när jag får tillfälle! Kram på er! :)


Fullspäckad dag..

Hejpåer!
Dålig uppdatering idag, ledsen för det men har knappt vart hemma. Janne väckte mig elva imorse då jag kolla på mobilen och möttes av 25 missade samtal 1 av Max och resten av Miranda hade även ett antal sms av Max. Kom på att jag skulle upp och gymma med Miranda idag så ringde upp henne ich stressade sedan till gymmet där Max, Ludde, Miranda, Isabell och Linda väntade. Vi tränade och sedan gick jag runt i affärer med Lindis och Isabell innan jag skyndade hem och sedan iväg på mixträning som gick åt skogen. Nu ska jag sova så hörs imorgon! Godnatt!


-


Det börjar närma sig..

Godmorgon!
Onsdag idag då och jag ligger och lyssnar på musik och ska strax försöka plugga lite no, verkligen dötrist men jag måste. Har träning idag, sista inför slutspelet så det börjar dra ihop sig nu. Åker till stinsen innan för att köpa en grej. Måste plugga nu kram på er!


Bara inte idag..

Tjotjena!
Gick inge vidare med pluggandet så jag stängde ner och drog till Linda istället. Vi lagade pannkisar och snackade en hel del. Gick till prisextra i regnet innan vi gick åt varsit håll. Jag gick hem duschade och la mig och lyssnade på musik bara för att komma på andra tankar. Sitter och kollar tv nu och ska strax lägga mig, natti!


Next;


Tiden den rinner iväg..

Godmorgon!
Bloggade inget igår vilket är riktigt illa jag vet, men hade verkligen inte tid och eftersom att appen inte riktigt ville fungera så blev det som det blev. Åkte till Jannes mamma på påskmiddag där vi även träffade mormor och morfar. Kellie åkte med dem hem sedan och dem lämnade av mig vid Sollentuna där jag träffade Isabell och Emelie. Emelie skulle hem direkt så jag spenderade kvällen med Isabell, både ute och inne framför dator och tv, nice kväll.
Har inga planer för dagen så vi får se vad som händer, hör av mig senare, kram på er! :)

Your fingerprints are danger

Godmorgon!
Jag och Kellie har vaknat till liv och jag är trött och smått sliten fortfarande. Annandag påsk idag då och vi ska åka till Jannes mamma och fira påsk där lite grann. Mormor och morfar kommer dit och Kellie åker med dem hem sedan jag blir alltså ensam kvar här då. Vi ska väl strax börja göra oss klara men först ska jag tvinga henne att massera mig, ska försöka komma till centrum en dag också, kram på er! :)

You give something special..

Jag och Kellie fick en varsin som vi på farmors grav, miss u!
Hoppsan!
Upptäckte att bloggen har stått och dammat lite vilket absolut inte var meningen. Men min dag i korta ord är väl att jag och Kellie drog på gudtjänst imorse och sedan direkt efter det drog vi till stinsen där vi åt och kollade i lite affärer, har ånget på en del kläder jag verkligen vill ha. Drog sedan hem och jag städade samt duschade lite innan vi drog ut och hem till August där vi först var med Eldh, Agge och Miranda och sedan kom även Max, Lina, Tove och Elsa. Blev kubb nästan hela vägen hem, skit skönt eller kanske inte. Kom hem runt elva och hade väärldens magknip, driver inte. Men duschade av mig och drack lite mjölk så nu är det mesta över, hör av mig mer imorgon!
Natti! :)

Jag är sliten

Hejpåer!
Är tillbaka hemma nu och har Kellie med mig. Är rätt sliten och har ont i huvudet så behöver sömn. Kellie sover iallafall här inatt och vad jag vet så ska vi antagligen till kyrkan imorgon och sedan till stinsen, är dock inte helt säker. Blir väl att se på film ikväll och sedan sova, hörs senare!


Påskafton!

Tjotjena!
Alarmet tjöt vid 05.40 imorse och jag satt på bussen en timme senare på väg till Miranda. Vi gick till Agges pappa i Viby lämnade påskägg utanför innan vi gick till pukvägen, tog bussen till norrviken, tåget i häggvik och sedan gick vi runt i stinsen köpte jordgubbar och cola innan vi gick till norrviken och tog bussen hem till agge igen där vi träffa agge. Är hemma nu och har precis gjort mig klar för nu ska vi åka till mormor och morfar och fira påsk. Hör av mig senare, glad påsk allihopa! :)


Dagen..


Låååångfredag

Godlångfredag!
Dagen har precis börjat och den är lite smått seg, kan ju bero på att det är långfredag eller något. Ska antagligen till stinsen med några idag, vet inte hundra procent hur det blir ännu. Kollade på AIK-SAIK igår kväll med Isabell. AIK vann med 2-1 vilket innebär en sista avgörande match imorgon, får se hur det går. Jag och Bella lyckades även sätta på fel kanal där det var en gammal match som vi inte upptäckte fören dommarn blev skjuten i huvudet.. igen. Men jaja, skitsamma. Får se vad som händer idag, kram på er! :)
image description

Loooooov!

Tjotjena!
Har äntligen fått påsklov jag med. Åkte med Bella till Sollentuna direkt efter skolan där vi gick runt lite innan vi mötte Emelie och Erika på subway och spenderade sedan min dag med dom tre tjejera. Fick med mig en jacka, ett armband och ett mobilskal hem inget märkvärdigt men ändå. Sitter just nu och kollar hockey mellan AIK - SAIK kanske sista matchen beroende på om AIK vinner eller inte. Hör av mig senare, hoppas alla fått en bra start på lovet.


så överdirvet..

image description
Hejpåer!
Dagen har precis börjat, inte gjort så mycket känns det som men det är rätt skönt. Har precis slutat so lektionen och ska ha rast, sedan engelska och rättning av en uppgift vi har. Sedan är det lunch och franska, iup, svenska och sedan slutar vi och får äntligen lov!

Drar troligtvis med Isabell till sollentuna och kanske stinsen efter skolan. Vi ska väl kolla affärer, kläder och sådant man brukar göra sedan vet jag inte, hockey ikväll vilket jag antagligen ska se. Hörs senare! :)

Homework

Hejpåer!
Hur är livet? Själv är det rätt bra. Fick sluta tidigare så jag drog hem för att plugga och det är vad jag gör nu. Rätt segt eftersom att jag måste hoppa träningen också. Men wellwell skolan går först eller något i den stilen.. Har ju lite att ta ikapp. Hör av mig senare.


AIK ♥

Tjotjena!
Tisdag idag då, och upp tidigt imorse för att åka till vårdcentralen. Tog sista dosen i gardacil och mes som jag är så började jag gråta, hatar sprutor usch men livet är bättre nu. Hänt en hel del saker idag vet inte riktigt hur jag ska se dom men aa, tror ni fattar att jag är väldigtväldigt tankspridd just nu. Sitter och lyssnar på musik och har precis skrivit klart min redovisning till imorgon, engelska och jag är värdelös i det menmen. AIK ligger under med 4-0 efter en period, smått pinsamt faktiskt. Men ska ta och kolla på matchen iallafall och där blev det 4-1 hörs senare, kram på er! :)
image description

Spelarmöte

Varit på spelar möte och det gick bra, orkar inte skriva mer nu, godnatt!


Skoldag..

Tjotjena!
Måndag idag och jag orkar verkligen inte. Har skit mycket i veckan, och jag har varken tid eller ork till allt. Livet är komplicerat just nu. Ska ha idrott snart i klassrummet så det blir lite extra rast. Spelarmöte efter skolan och sedan måste jag plugga hör av mig senare, kram på er!


Förkval

Godmorgon!
Ska alldeles strax ta och kliva upp och göra mig i ordning för ska sedan åka med Isabell och Mats till Åkersberga och kolla på förkvalet till slutspelet i vår division i år, och alltså våra blivande motståndare till kvarten nästa vecka. Börjar redan bli nervös. Men iallafall efter det drar vi hem plockar ihop lite grejer och drar senare iväg till Solna och på AIK match, hoppas på en lyckad dag! Kram på er!


RSS 2.0