You should love me harder

Hello snyggingar!
Efter jul har dagarna gått i rasande fart, den 26 var det ju mellandagsrea och det är ganska enkelt att räkna ut att jag befann mig i ett köpcentrum. Var iallafall med Isabell x2 i Kista och kollade runt samt införskaffade lite smått och gott. Blev en snabbis sväng till stan med Max också innan vi drog tillbaka till Kista. 
 
Dagarna efter var det ju Storvretacupen som stod på schemat. Tror det var första gången på cirkus sex år som vi inte var med själva, så detta år fick spenderas på läktarn istället, men kul är väl det med. Hade två sköna dagar i Uppsala med mycket kul med Isabell, Madeleine, Miranda och Elinor. Det tackar vi för!
 
Den sjugonioende och trettionde har jag befunnit mig på jobbet och försökt göra lite nytta. Avrundade dagen igår med att kolla HJ grabbarna möta Stockholms HJ17, sjukt rolig match att kolla på. Nu ligger jag brevid min äldsta syster i min säng och vi ska kolla lite film såhär på nyårsafton! Hoppas alla har det bra puss!
 
 

Jul är kul 🎅🎁

Juldagarna är nu över och jag firande min jul hemma i mormor och morfars nya hus. Mysigt som vanligt men väldigt mycket människor på liten yta så man blev rätt trött. Juldagen innebör lite julmys hemma och bara ta de lugnt. Hade faktiskt lite julkänsla för första gången på länge efter att jag tvingat mig själv lyssna på julmusik, kolla pynt och kikat på några julfilmer. Är väldigt nöjd med julen såhär i efterhand! Hoppas alla hade en godjul!


DAN FÖRE DOPPAREDAGEN!

..var det iallafall igår och som tradition så var jag inne i staden denna gång tillsammans med Isabell och Isabell för att hitta de sista julklapparna samt finna lite extra julkänsla. Finns nog ingen annan plats som är så bra på att ge en julkänsla som stan är på kvällarna. All belysning som täcker allt ifrån gator till väggar och alla figurer i fönstren, så otroligt mysigt! Nu ska jag avrunda kvällen med att kolla på någon film för att sedan sova!
Godjul allesammans! 🎅🎅🎅
 
 
 
 

All I want for christmas is yooooou

Hola Amigos!
Att julen närmar sig fort är nu ett faktum och jag gör allt jag kan för att få känna lite julkänsla, spelar julmusik, kollar julfilmer och går gärna på pyntade ställen, tackar vädergudarna för att lite snö även fick synas till!
 
Imorgon är det förövrigt julavslutning och jag har med möda tagit mig igenom höstterminen i tvåan, blir att vila upp sig ordentligt nu på både de enda och de andra så att jag orkar komma igång igen efter lovet. Imorgon står en tripp till Kista på schemat och sedan lite träning! Ha en bra helg allihopa!
 

Then a hero comes along

Igår var det lucia och som vanligt i min familj så betyder det att det är fullt upp. Vid sextiden gick hela familjen upp för att kolla luciatåget och gratta mamma som fyllde år. Orkade mig igenom tre-fyra låtar ungefär innan jag gick och la mig igen. Upp vid tio och lyckades försova mig till en match som förövrigt gick råsämst trots de fick vi med oss en poäng och stannar kvar i placering.
 
Under eftermiddagen så hade vi gäster och lite senare så var det lagfest som gällde. Det överträffade mina förväntingar och hade de as bra tillsammans med laget, kom hem runt halv tre och då var det bums i säng som gällde. Idag har det inte hänt mycket alls, tagit de lugnt, kollade VM finalen med Miranda, Niclas och August och bara chillat. 
 

Even if the stars and moon collide

Hallådär!
Denna helg har bestått av innebandy och ännu mera innebandy om man kan säga så. Lördag morgon och samling klockan tio för match och vinst mot Sigtuna med 9-2. Sedan vidare till Botkyrkahallen med Karloss för att kolla Barlog - Tyresö. Efter det åkte vi vidare till Sigtuna med några härliga boys samt Miranda för att lira nattunering. Finalen spelades klockan fyra på natten och vi fick nöja oss med silver. Om ni inte gjort det förut så rekommenderar jag verkligen att ni testar, sjukt roligt. 
 
Somnade runt sex och sedan upp runt åtta igen för att kolla grabbarnas jas match i Enköping och sedan vidare till Västertorp för att kolla H2 och seriefinal som Rotebro vann över Hammarbyhöjden. Kvällen avrundades sedan i Uppsala där vi kollade Siruis jasmatch mot Skälby. Så ja, mycket innebandy den här helgen men det kan man väl leva med. 
 
Nu ska jag ta mig igenom ännu en skolvecka och sedan ta helg igen, startar den idag med studiedag och oklara planer. 
 
 

RSS 2.0