Godnatt...


Saknar dig något otroligt syster, ♥

Har duschat, läst och fixat tvätten...
så nu är det dags att stänga ner datorn och gå ner för att ta en kopp te och börja göra sig i ordning för natten. Det är ju en dag imorgon också som jag måste ta mig igenom har även glosförhör då också som jag måste plugga till, kul att jag kan så mycket.

Uppdaterar väll mer imorgon om inget annat händer, God natt ! :)
/kram Michelle.

Duscha...


Mitt huvud bultar, min kropp värker och jag är allmänt trött...
har varit nere och ätit lite mat och ska alldeles strax hoppa in i duschen. Har lite att fixa med tvätten och så ikväll också men det löser sig nog det med.

Har glosförhör imorgon och känner mig inte alls säker på dom, sjukt svåra och en del vill bara helt enkelt inte fastna har ju inte övat så mycket heller men ändå, ska kolla igenom dom lite mer senare, uppdaterar kanske senare, kram Michelle.


Friluftsdag...


Tilda din söööta sak ! :D <3

Har varit på vallen och åkt skridskor hela dagen...
så är ganska så trött just nu. Vi slutade runt ja två tiden kanske och sedan dess har jag kollat på OC, lekt med systeryster, spelat Shrek och ja suttit vid datorn.

Ska starta upp spotify och dunka lite musik innan jag ska ta tag i det tråkiga. Vilket innebär att slänga in en tvätt i tvättmaskinen och kolla igenom mina läxor, skit kul..

Bakning...


COPYRIGHT ! By me..
Skönt att sitta vid sin egen dator igen...
har nyss varit nere och baket ännu mer kladdkaka eller denna gång kladdkake muffins som jag ska ta med till friluftsdagen imorgon, mumisgt värre.

Ska göra mig i ordning och sedan kolla på det vi spelade in av solsidan för er som inte redan kollat på, så rekomenderas det ! Men nu ska jag säga godnatt för idag. Det är ju trotts allt skola imorgon.
Godnatt ! :)

@ home...


Har varit över hos grannen ett tag... 
och spelat x-box och umgåtts med Maja som åker till sin pappa idag den lilla tjejen.

Känner att jag är riktigt trött i kroppen efter helgens alla matcher men jag hade sjukt kul iallafall och det är väll det som räknas ? Detta inlägg blir en aning bättre än förra eftersom att min dator vill samarbeta lite mer än den hos Lennie. Uppdaterar senare om jag kan.


Utslagna...

Nu är fotbollscupen över för den här gången... och vi åkte ur i slutspelet . Nu sitter jag hemma hos morbror vid hans dator, mammas gamla och bloggar lite grann.

Tror jag ska f
å med min nya säng hem idag, hoppas på det iallafall.
Uppdaterar senare kram Michelle.

Slutkörd...


RANDOM BILD, men jag och Miranda älskar NO ! :o <3

Otroligt dålig uppdatering idag...
men jag har som sagt spelat först innebandy match och sedan fotbollscup. Innebandy matchen idag förlorade vi med 6-5 tungförlust om jag får säga det själv. I fotbollscupen kom vi tre i gruppen så har match imorgon bitti samling kvart över sju ?!

Nu sitter jag nyduschad och slutkörd i min fåtölj och bloggar, jag ska alldeles strax stänga ner datorn och gå ner och äta lite, är ju sjukt hungrig..Men nu får jag säga, God natt ! :)


Förlust...


Godmorgon...
antar att dom flesta precis har gått upp och är ganska nyvakna, själv har jag varit uppe sedan sju tiden då jag spelade match borta mot Örby klockan nio samling kvart över åtta.

Matchen gick väll inge vidare bra alls, lite skador, slarv och marginalerna var inte riktigt på vår sida, vill inte ens
nämna dommarnas insats. Dömmer man en div. 1 match ska man iallafall kunna reglerna. Nu sitter jag i vardags rummet och försöker pussla ihop ett inlägg med mammas dator och ja, ni ser ju själv hur det går.


FREEEEEDAG !


Puss på dig älskling, <3
Har tagit mig igenom fredagens lektioner...
och det är äntligen helg skönt att få säga faktiskt. Nu sitter Issi brevid mig och vi kollar på ett skit program på tv skit kul.

Jag ska låta Issi kolla lite vad hon vill och senare ska vi ta oss lite mat i magen och kanske äta. Vi får se uppdaterar senare, kram Michelle.


Michelle är trött...


Sometimes you have a lots of ways to try, but only one is right..
Hihi jag är trött nananana...
sitter och chattar med Kellie på msn om ja allt mellan himmel och jord. Har varit bortkopplad från omvärlden förutom min syster då i cirkus en timme då jag satte musik i mina hörlurar och började rita av yoshi och det gick väll sådär.

Men nu är jag väll på lite gladare humör så nu saknar det bara några timmars sömn vilket innebär att jag ska börja göra mig klar inför sängen, är ju så sjukt trött.


Känslor...


Har ätit lite mat...
och sitter nu med hörlurarna på öronen och lyssnar på Boys don't cry älskar låten redan. Väntar på att syster ska logga in behöver snacka lite med henne.

Just nu är det så himla mycket känslor som fyller mig. Och vad är det bästa sättet att få ut dom på ? Rita, lyssna på musik eller helt enkelt bara skriva ? Jag har ingen aning håller mig till lite alltihopa faktiskt. Tänkte fortsätta lyssna lite på musik och kanske så småning om ta upp mitt ritblock och rita något, fast jag behöver en idé först.

Statestiken...


HAHA ! Älskar dig vännen
Statestiken sjunker vilket inte är bra...
tycker jag. Sitter och lyssnar på lite musik samtidigt som jag kollar facebook. Är ganska rastlös för tillfället och vet inte vad jag ska göra, så typiskt mig.

Ska försöka hitta något snyggt typsnitt till min blogg eller bara försöka ändra en grej, kram Michelle.


FIA !


Har spelat lite fia med syster ll Copyright ! By me.
Har tagit mig igenom torsdagens lektioner också...
skönt att en lektion blev inställd så vi fick sluta tidigare kände att jag behövde det.

Imorgon äre fredag som jag har längtat och jag ska vara med Isabell efter skolan. Vi ska väll kanske baka lite som vi kan ta med till skridsko dagen på måndag. Du betyder vännen ♥

MINUTEN !


Sitter och kollar på reprisen från minuten...
har laddat ner lite låtar nu och tänkte föra över dom till mobilen. Innan jag stänger av datorn för att ha det mys med familjen.

Tänkte rekomendera en blogg som ofta brukar ha många tävlingar, om ni vill och har lust så kan ni kolla in den genom att trycka [HÄR].
God natt ! :)


Innebandy...


Saknar dig sötnos §
Har varit på innebandy träning...
och har precis duschat och ätit lite. Nu sitter jag och kollar på tv och ska ta att ladda ner lite musik till min mobil.

Har sovmorgon imorgon så hinner kanske slänga in ett inlägg på morgonen beroende på när jag går upp, ska fortsätta med det jag höll på med, så uppdaterar senare.


13.00


Klockan är ungefär tjugo över två...
och jag slutade för en timme och tjugo minuter sedan. Nu är jag iallafall hemma och sitter och kollar på någon konstig fransk film på ettan. Haha lite lustigt att jag bara sappar mellan kanalerna och hamnar på en fransk film när jag ändå har franska i språk.

Onsdag idag vilket innebär innebandy träning runt halv fem. Har egentligen lagfoto med fotbollen idag också men jag har känner att jag behöver träna innebandy istället eftersom att jag kanske inte ska träna på fredag det beror helt på om jag ska spela fotobllscup på fredag eller lördag kväll. Uppdatear senare, kram Michelle.

Handboll...


You always be my hero...
Jag som inte brukar vara intreserad av handboll alls...
har helt plötsligt börjat längta tills när Sverige ska spela match,  w i e r d ! :)

Har iallafall inte gjort så mycket, kollat på tv kikat igenom matten eftersom att vi har prov i morgon, nerver svar ja. Och sedan har jag väll mest tagit det lugnt och proppat i mig mat/kladdkaka så nu känner jag mig som en uppblåst ballong som ska spricka när som helst. Uppdaterar mer imorgon om jag kan, kram Michelle.
God natt ! :)


Kladdkaka...


Tjockis som jag är bakar jag kladdkaka för andra veckan i rad...
och förhoppningsvis blir den lite mer kladdig den här gången eftersom att jag följde receptet till punkt och pricka vilket jag inte brukar göra, hehe.

Har precis tagit ut den ur ungen och nu sitter jag och kollar runt på facebook, har allmänt tråkigt för tillfället, inte bra..


Romarriket...


Sitter i skolan och har so lektion...
och vi jobbar för tillfället med romarriket, skit kul..

Tisdag idag och jag slutar runt två. Ska hämta systeryster då och lämna henne sedan ska jag väll vara med Miranda eller kanske bara vi få se. Uppdaterar senare, kram Michelle.


INTE OKEJ !


Tycker inte att det är okej med så låg uppdatering som jag har haft...
dom senaste dagarna så får väll se till att ändra på det. Hade iallafall sovmorgon imorse men smart som jag är så vakna jag av systeryster och sedan somnar jag om till fem i halv nio då jag vaknar i en mardröm fyfan, drömde att mamma dog :(

Sitter iallafall på facebook och chattar med bästanvän, älskar dig syster det vet du. Har fixat lite med tvätten så nu återstår det bara att hoppa in i duschen. Skoldagen idag gick fort vi åkte skridskor på eftermiddagen och tröffade en snygging på vägen hem, hehe. Sedan efter skolan åkte jag till Kista med Issi det blev bara mellanmål och ett par armband för min del. Men nu är det sängen som gäller, God natt på er ! :)


Sunside...


Klockan är ungefär kvart över åtta...
och jag sitter och kollar på solsidan men för tillfället är det reklam. Ska väll ta och byta om och sådär eftersom att jag ska försöka ligga i säng runt nio halvtio så jag får lite mer sömn eftersom att jag är så otroligt trött.

Imorgon är det måndag och jag ska spendera halva min dag i skolan (som alla andra) och sedan ska jag väll hitta på något, vad vet jag inte men det blir säkert bra hoppas jag. Men nu säger jag god natt för idag, God natt ! :)


Just the way you are...


Du anar inte hur mycket jag saknar dig, ♥
Är tillbaka hemma nu efter att vi förlorat matchen med ehm...
mycket. Har iallafall duschat och gjort mig klar så vi får se om jag kommer ut ikväll eller inte.

Morgon dagens planer är inte bestämda just nu är det väll inte så mycket som händer men hoppas att det blir ändring på det.


wouldn't change a thing...


Idag kommer Maja ! :)
God morgon kan man väll säga...
vaknade som sagt hemma hos Miranda där vi låg och prata och hade det allmänt kul ett tag innan vi gick upp för att äta frukost. Fick sedan brottom hem för att byta om och så för om en kvart ska jag vara på samling, har träningsmatch i fotbollen.

Men mamma ropar från nedervåningen så det är dags för mig att gå nu, kram Michelle.


YOSHI !


God morgon eller snarare god natt...
klockan är ungefär tjugo i ett och jag och Miranda ska börja göra oss klara för sängen frågan är bara hur lång tid det tar innan vi somnar.

Yoshi mitt lilla fina gröna gossedjur som jag fick av min syster i födelsedagspresent ligger brevid mig och min lyckosten ligger på bordet, haha så jag borde väll känna mig ganska hemma. Men som sagt klockan är mycket och vi ska börja röra oss emot sängen, God natt ! :)

tretre


Nu är jag tilbaka framför datorn efter en hel dag mest spenderad i en innebandy hall...
matchen idag spelade vi tre-tre hemma mot Åkersberga och jag är inte helt nöjd med resultatet vi kan ju såå mycket bättre.

Efter matchen stanna jag och Miranda kvar lite och kolla på när nittioåttorna spela match och sedan bar det hemmåt för att duscha och äta och sedan tillbaka till Silverdal för att kolla på när P-96/97 vann över Waxholm med 4-2, grymt !


On the first page...


Älskar er tjejer,taaaagga ! :)<3
Nu har jag tagit mig lite frukost i magen och bortat tänderna...
så nu åter står det bara att byta om. Ska ta och sätta på lite musik så det blir lite liv i huset det är ju så otroligt tyst när inte dom andra är hemma.

Så nu spelas Mikrofonkåt- September på min spotify, och jag ska ta och byta om lite. Men när musik är på vill man ju hellre dansa, haha. Men antar att jag är tvungen att göra mig klar nu om jag vill spela match.
Hörs senare!
/Michelle.


Hungrig...


Ledsen för dålig uppdatering igår men...
som alla andra dagar var jag i skolan, sedan hämtade jag min syster och lämna henne hemma innan jag slängde ner minna innebandy saker i en väska och åkte ner till stationen för att träffa Marcus och sedan Elsa. Sedan var det ju träning också så jag har inte riktigt haft tid.


Nu har jag iallafall klivit ur sängen och jag ska ta mig något i magen och sedan byta om till innebandy kläder, har match hemma mot Åkerbergas nittiosexor runt tolv tiden så det är bara att, taaagga !


Godnatt ! :)

Har varit och handlat ett par hörlurar nu, God natt ! :)

Svenska-uppsats...


Förlåt...
för att jag inte bloggat så mycket idag men har inte haft ork. Har suttit och skrivit en svenska berättelse som ska in i morgon och det går ju verkligen jätte bra. Har ingen fantasi och slutet blir ingen bra, och jag vet inte om jag ska skriva i jag form eller inte, fast just nu blir det berättar form eller vad det heter.

Just nu sitter jag och kollar på barnprogram som min syster sätter på och sedan gå, haha riktigt smidigt. Men ska ta och avsluta min berättelse nu sedan ska jag till coop en snabbis, kram Michelle.


Unblock me...free


Hehe, jag har lånat Isabells mobil och som vanligt sitter jag och kör Unblock me free...
tog halv bussen idag för jag ville ta sällskap med Isabell och Madeleine. Så nu sitter jag här i skolan utan att behöva stressa och tillochmed ha tid till att blogga.

Efter skolan har jag inte så mycket planerat, ska kanske iväg med mamma ett litet tag eller så. Har ju läxor att göra också..Men nu börjar jag snart.


Sallad...


Är trött så där sjukt trött man kan vara om kvällarna och så har jag träningsverk kul...
Skoldagen idag började med hemkunskap, jag, Miranda och Pascal skulle göra en sallad och eftersom att jag och Miranda inte är så pro på att laga mat skulle Pascal hjälpa oss (göra det mesta) men sedan sticker jäveln på utvecklingssamtal så jag och Miranda gör en jätte god sallad, not !

Men sedan på lunch rasten har jag Miranda och Isabell lite kul och dansar och hoppar som bara den. Sedan hade vi två lektioner direkt efter varan var av en var ett svenska test så när jag och Miranda var klara går vi upp till ett lugnt ställe för att skriva vår berättelse men vi blir så trötta att vi lägger oss och vilar, sedan kommer Issi och skrämmer mig lite innan hon också lägger sig med oss och typ somnar.. ;) Aja, ska börja pallra mig emot sängen nu, God natt ! :) <3

Barnprogram...


Har tagit mig hem ifrån en innebandy träning...
som gick sådär. Känner att jag har mycket att öva på, men smidig som jag är skulle jag och Jojje samla ihop bollarna och sedan så började vi tävla litegrann så då skulle jag sparka bollpåsen och såklart sticker det ut en järnpinne som river upp mitt ben, så jag det börjar blöda lite.

Nu är jag iallafall hemma och försöker få Mamma eller Janne att åka till coop vill ju handla en grej, men ja det går väll sådär. Ska försöka övertala dom lite till, annars blir det väll att ta något i magen direkt och sedan hoppa in i duschen.


OUTFIT !


Tights-Lindex ll Linne H&M ll Kofta Newyorker ll Halsband glitter

Innebandy...


OLD PIC !
Har nyss kommit hem från skolan och tagit mig lite mat i magen...
och alldeles strax är det dags att be ge sig på innebandy träning.

Jag älskar verkligen mitt lag jag trivs med det och allt vi gjort tillsammans. När man är så där väldigt ledsen så vill man dit för man blir nästan alltid upppiggade av dom fina lag kamraterna man har. Antar att det mesta sitter kvar sedan jag hade det jobbigt hemma ( fem år sedan ungefär ) men så fort jag kom på innebandy träning kom jag på andra tankar och tjejerna i laget tog hand om mig. Ni är underbara, ♥


Kladdig kladdkaka...


Recept från google, fast ändradelite ;)
Har varit inne på en hemsida och kollat på kladdig kladdkaka...
och har nu bakat en. Får se hur det blir den har ungefär tre minuter kvar i ugnen.

Ska försöka hjälpa till lite hemma och ta tag i läxorna snart men jag har absolut ingen lust för det alls. Ska läsa lite bloggar och så bloggar senare, kram Michelle.

Läxor...


Som alla andra...
har jag nu fått läxor som jag såhär gärna vill göra. Har ingen ork till det alls faktiskt men ja har jag någon vilja i den saken ? Svar nej.

Dagen har varit helt okej och jag har väll gjort mitt bästa även fast jag är så sjukt trött och inte orkar göra uppgifterna dom ger mig. Speciellt inte efter en gympa lektion som bestod av fotboll också. Haha, ska väll kolla runt inte och sedan ta tag i läxorna.

Franska-redovisning...

Har franska och vi jobbar... inte med något just nu. Ska skriva ut lite papper vi ska ha till tvärgruppsdiskutionen på torsdag. Så jag passade på att blogga lite.

Erica den saken påstår att hon äger men det vet alla här att hon inte gör så det är inget mer med den saken. Men ska åter gå till mitt arbete.

PRADA !


Har försökt få igång...
mammas prada och fixa lite med den men ja, den är ju rätt gammal så det fungerar ju inte så jätte bra.

Är iallafall halvt klar med mitt rum och hoppas på att på min nya säng och kanske en ny garderob till helgen vi får se. För det andra så är jag sjukt trött och har ont i huvudet så ska ta en dusch och sedan ta mig en kopp te innan det är dags att börja röra sig emot sängen, God natt ! :)


Städning...


HAHA! GAMMAL !
Har varit helt uppslukad av att gå igenom mina papper...
och städa lite i mitt rum att tiden bara sprungit iväg och nu helt plötsligt är klockan kvart i åtta.

När man städar kan man hitta så otroligt gamla och roliga papper, sjukt kul att läsa gamla minnen faktiskt. Ska fortsätta med min städning och uppdaterar väll senare om jag kan.


Engel - Rasmus Seebach


Outfit


Grå tröja - bikbok
Tjocktröj - bikbok
Byxor - bsk


Maryland...


HAHA ! Tror att den är en av dom bilderna jag och Miranda inte brukar visa.. ;)
Måndag= Check ! :)
Har tagit mig igenom måndagens lektioner och sitter nu i mitt rum och äter och kakor och lyssnar på musik, gooooott !

Ska väll inte göra så jätte mycket idag, kolla runt på datorn och försöka hitta något som gör att jag kan tjäna pengar till sommarlovet då jag ska till Prag, otroligt nervös faktiskt. Sedan ska jag väll kanske ta en titt på matte läxan vi fick idag, vi får se.

hostnyshost...


Issi, Tove och Klara på bild, tror inte att dom ville bli fotograferadee...
Det är ungefär så min syster låter där nere... god morgon måndag morgon idag och en hel skolvecka står framför mig på schemat kulkul.

Efter skolan åker jag troligtvis hem direkt och ja jag vet inte kanske städar lite här inne och sedan får vi se, uppdaterar senare, kram Michelle.

Tv kväll...


Ge mig sommar ! :)
Denna kväll har jag mest spenderat framför tvn och datorn... då jag kollat på först solsidan och nu minuten två riktigt roliga program att följa. Ska alldeles strax ta mig en dusch och göra mig klar för natten. Har ju en hel skoldag att ta mig igenom imorgon.
Godnatt! :)

Solsidan...


Som dom flesta andra antar jag...
att jag ska ta mig ner för trappan och kolla på Solsidan sjukt kul program ju..

Har varit inne hos grannen ett tag och spelat x-box, med Maja och Emelie det var sjukt kul iallafall, längtar tills du kommer till mamma igen.


Klockan...


Klockan börjar närma sig fyra...
och min syster har träning då. Borde egentligen följa med henne ner och kolla men jag känner att jag inte riktigt orkar det. Matchen idag vann vi med 5-1 och enligt mig var det riktigt bra spel i mellan åt.

Jag ska kanske kila över till Maja det beror helt på om mamma ger sig och låter mig gå in där istället för att vara ute..Inte direkt så att jag vill var ute i det här fiiiina vädret.

Tack Isabell


Tack Isabell för den fina headern...
Nu så här på morgonen sitter jag i min bädd soffa halvt ombytt och klar inför dagens match mot Huddinge som vi bara måste vinna.

Åker troligtvis till mormor och morfar efter matchen eftersom att dom bor där precis brevid ungefär. Hoppas alla får en fin dag, uppdaterar senare.


/ Isabell

Hej Michis! Förlåt för att jag skriver ett inlägg här, du får gärna ta bort det sen om du vill. Men bilduppladdningen fungerade nu på kvällen så jag har lagt in din nya header, hoppas du gillar den! Om du inte gör det så har jag sparat din förra header ifall du vill ha tillbaka den. Just so you know. Fixar dina typsnitt och sånt imorgon om det blir bra? :)

/Isabell
http://bellasdiary.blogg.se

KÄRLEK !


Så häär fin är jag just nu, och det syns bara sååhäär mycket att jag är trött ! :)
Har kommit hem från en galen gala med mycket skratt, dans och stoj...
har iallafall haft det riktigt kul. Som alltid när man är borta äter man sig över mätt usch vad det är jobbigt och sitta där och inte orka äta mer. haha.

Isabell har varit gullig och fixat en header till mig, så jag tror att den kommer in någon gång under dagen imorogn, så det är bara att hålla ögonen öppna, God natt ! :)

Something right...


Just for you...
Sitter och lyssnar på Something right... med Westlife. Och kollar runt lite på facebook. Har börjat lägga fram grejer till fotbollsträningen i eftermiddag eftersom att jag nästan ska åka direkt från min match som jag ska kolla på till träningen.

Har ungefär en timme på mig att ta mig dit, har för mig att F-99 ska spela innan oss också så det kan vara kul att se.


Du var mitt allt...


Älskar dig Issi, finaste du ♥
God morgon fina du... Nu har jag vaknat till liv denna lördag morgon också. Planerna för dagen är väll att jag ska ner till Rotebro hallen och kolla på när mitt lag spelar, är ju inte utagen till den matchen.

Sedan ska jag väll på fotbollsträning senare på dagen och kanske fotbollsgala..vi får se vart dagen leder mig är ju så duktigt att jag glömt och betala tummen upp för mig ! :D

No outfit...


Jag tycker att jag och Miranda är ganska söta !
Har varit på en innebandy träning...
som faktiskt gick riktigt bra för mig, jag gjorde mitt allra bästa och det gav resultat, tur det !

Nu är jag sjukt trött, näst inpå dö trött. Men siter ändå framför datorn och msnarom man nu kan kalla det så. Sa ju att jag skulle lägga upp en dagens outfit men nu känns det nästan inte som något idé och jag är alldeles för trött. Så nu säger jag God natt ! :)

TRÄNING !


Tänkte ta och slänga in ett inlägg...
då jag har samling om en kvart. Mamma och Janne håller på förfult där nere med att fixa klart maten, känner att det börjar bli lite brådis.

Tänkte försöka hinna slänga in en bild på dagens outfit..


HELG !


Äntligeeeen heeeeeelg...
har tagit mig igenom årets första skolvecka och det har väll gått helt okej, bortsett från lite små trassel hit och dit.

Nu sitter jag och kollar på barn program och väntar på att Maja ska komma hem. Tror faktiskt att hon har kommit hem redan, så ska väll gå över till henne ett litet tag.


Time to give up...


Behöver dig nu och föralltid ! §
Det är dags att ge upp orkar inte ta ett steg till utan dig...
nu är jag hemma igen efter en liten dag men Maja alltid lika kul att vara med dig tjejen.

Ska ta och byta om och göra mig klar för natten, uppdaterar imorgon, kram Michelle.


Din blick...


Din blick kan få mig att le, du och jag föralltid lova mig de...
Hallååå, är hemma nu... och sitter just nu och lyssnar på musik, gooooott ! :)

Har spelat lite fia med knuff med min syster och nu sitter hon på mitt golv och kollar på barnprogram. Vilket stör min musik..Och nu ska hon kolla på Alice i underlandet också, great !

systeryster...


Everytime i take the wrong way, i turn back..
Nu har jag tagit mig igenom denna veckas fjärde dag... och det har väll gått helt okej. Nu sitter jag vi en av skolans fina datorer och bloggar. Ska hämta min syster om ungefär en timme sådär.

Ska väll försöka vara med Maja senare ikväll om hon kan iallafall, har inte varit med henne på länge så det vore kul. Uppdaterar senare antar jag.
Kram Michelle.

MY FAVORITE...


Love !
on, så här på morgon kvisten är jag rätt så trött...
men jag börjar inte förens klockan tio över nio så det är skönt.

Har egentligen inte så mycket tid till det här eftersom att jag måste göra mig klar och ta bussen som går tio i nio tror jag. Uppdaterar senare.
Kram Michelle.

MINUTEN !


Har spenderat min kväll...
 
framför tvn och datorn. Har kollat på minuten ett program där olika personen ska försöka klara olika utmaningar. Riktigt kul att se faktiskt.

Detta blir mitt sista inlägg för idag, för jag tänkte ta mig ner för trappen och ta en kopp te tillsammans med min mamma och Janne. God natt ! :)


Kaxig och uppkäftig...


If you take the wrong way..
Är tillbaka hemma nu efter att ha tagit mig igenom båda en skoldag och en innebandy träning... träningen gick väll helt okej, jag stod och mata skott ungefär hela tiden och får hoppas på att jag blivit lite bättre nu iallafall. Skoldagen däremot har varit ganska kaos. Har lyckas reta upp vår nya lärare så hon tycker att jag är kaxig och uppkäftig..Kan det bli bättre ?

Har tagit mig en dusch och nu sitter jag är med datorn i knät och gör inte så mycket. Ska kolla runt inte sedan får vi se vad som händer.
Kram Michelle.


Hemkunskap...


HAHA ! *lskar dig hjärtat ! :) <3
Första lektonen med hemkunskap i sjuan...
håller på för fullt, eller just nu har vi rast. Orkade faktiskt ta mig upp ur sängen i morse vilket är ett under så otroligt trött som jag har varit.

Har träning ikväll också så det är väll något som kan rycka upp mig längtar som bara den, men nu ska jag börja röra mig emot hemkunskapen har en femtio minuters lång lektion kvar nu.


God natt ! :)

Tänkte ta och säga god natt innan jag gör mig i ordning för att sova, God natt ! :)
Kram Michelle.


God natt ! :)

Tänkte ta och säga god natt innan jag gör mig klar för att sova, God natt !
Kram Michelle.


Love...


Just take the right way...
Love is a story about feelings... nu har jag suttit och laddat ner lite mer musik till min mobil men jag har helt hjärnsläpp så det leder ingen vart...

Sitter iallafall och lyssnar på Love the way you lie part 2 är förälskad i sången så fin ! Ska hoppa in i duschen och sedan börja röra mig emot sängen. Har varit så otroligt trött ikväll så behöver väll sömn antar jag.

Music is love...


Musik är kärlek, undra vad man skulle göra utan musik...
det tar fram så otroligt mycket minnen, så mycket känslor och så mycket glädje och tårar. Jag älskar´t.

Sitter som ni kanske förstår och laddar ner ännu mer musik till min mobil, om jag skulle kolla igenom låtarna där så skulle jag se vad jag har för skit musik. HAHA det måste ju bli lite ändringar på det eller hur? ;)
Har varit över hos Maja men hon var inte hemma, jag ska äta upp henne om hon inte kommer hem och är med mig snart och Maja vet du ? Du smakar nog ganska gott ! :)

♥If i look in your eyes i see something speciel...


Tierd...


Är tillbaka hemma nu...
och skoldagen har gått helt okej. Jag har iallafall varit sjukt trött och känner att jag behöver sovasovasova nu.

Slutade iallafall två och har sedan dess bara varit hemma och bråkat med mamma, janne och Tinda haha vad kul det kan var, det var ju inte så seriöst direkt. Ska väll ta och kila över till grannen och kolla om Maja är hemma skulle vara kul att göra något med henne, det var ju ett tag sedan nu.

Dreams become true...


Otroligt dålig kvalité får försöka fixa lite nyare bilder nu...
Har suttit och laddat ner lite låtar till min mobil...är inte riktigt klar en men det är en bit på vägen iallafall. Håller väll på att lugna ner mig lite grann men behöver hoppa in i duschen och sedan gå och lägga mig för att sova.

Jag ska försöka slänga in en bild på dagens outfit imorgon om jag hinner.  Uppdaterar mer imorgon god natt ! :)

Music...


Like so manny else, i will do everything for you,<3
Är tilbaka hemma nu efter att ha spenderat min kväll tillsammans med...Miranda, Simon och Linus var bara där en snabbis eftersom att jag var tvungen att dra hem sedan.

Nu sitter jag iallafall i min fotölj och bloggar känner att jag borde skriva av mig innan jag bryter ihop får anstränga mig för att inte börja bråka med mamma vill ju verkligen inte det.

Bajskorv /Miranda


Miranda är gullig ! :) <3
Nu har jag tagit mig igenom detta årets första skoldag... och det gick helt okej faktiskt, lite dåligt humör hit och dit bara.

Nu sitter jag iallafall hemma hos Miranda och Mirandas syster Miranda står och gör hemgjord pizza till oss, gott ! Efter maten ska vi bege oss till Häggvik för att träffa Simon och Linus. Uppdaterar senare.
Kram Michelle.


Svar på frågestund...

Postat av: Erika
Vad tycker du om mig? <3
Vad är det bästa med mig ?

Hhihi!

Svar:
Jag tycker att du är en glad och skrattig person som ofta är bra på att smitta av sig av sitt humör, men ibland kan det gå lite för lååångt.

Postat av: madeleine
Vad tycker du om mig?:O<3

Svar:
Jag tycker att du är en söt och sjukt snäll tjej som tyvär tar åt sig alldelse för mycket. Du är rolig att att umgås med men ibland kan det bli lite för mycket. Försök att inte bry dig om allt som andra säger och skit i det det blir mindre jobbigt så.

Din mamma
Oskuld?
Tänka sig att ha sex?
Pullat någonsin?

Svar:
Ville bara säga att Kellie har vääääldigt mogna personer till kompisar i Södertälje.
1. Ja.
2. Kanske någon gång.
3. Har du inte med att göra :)

Postat av: simon
Hej du är sööt!

Svar:
Tack, vet inte vem du är förutom att du inte bor i Stockholm.

 Postat av: kellieboberg
JAG ÄLSKAR DIG , plus att ja kan allt om dig.. men ja frågar ssaker ändå :*

1. favorit spel på gamecube ?
2. favorit kläder just nu ? :*
3. favort minne
4. vad är det dyraste du skulle vilja köpa ?
5. gillar du min håriga röv ? :*
6. va tycker du om sverige? :))))))
7. gillar du södertälje -min hemstad <33333333 ? :*
8. vilken bio vill du kolla med mig :)
9. ÄLSKAR DU MIG ?! ;)
10. kan du ladda upp en bild på dig och mig när du målat om oss i paint ? HAHAH

PUSSSSSSS
du måste svara allt för jag är bäst

Svar:
Suck...
1. haha Mariokart lätt !
2. Mycket Adidas tröja och byxor ? :)
3. Kan inte välja.
4. Haha, en person ? :)
5. självklart ;)
6.Haha Sverige är Sverige och det är ett bra land !
7. Ja, det funkar men trivs bättre här.
8.Vi tar det på msn... ;)
9. SJÄLVKLART ! Ingen snack om saken ! :) <3
10. HAHA, kanske någon gång om jag orkar.
PUSSSS ! :)

Postat av:
vilka är dina bästa vänner?

Svar:
Har många sjukt bra vänner men mina allra närmaste är väll, Miranda, Kellie och Isabell.

Postat av:
tycker du att du är bra på fotboll?

Svar:
Jag tycker inte att jag är jäätte dålig, men det finns en hel del att slipa på.

Postad av: Isabell
Om du bara hade en dag kvar o leva, vad skulle du göra den dagen då? :)

älskar dig michis

Svar:
Usch måste jag tänka en sådan tanke :( Jag vet faktiskt inte. Jag hade velat träffa alla mina vänner, nära och kära och berätta hur mycket dom betyder för mig och sedan göra något jag aldrig gjort förut. Sedan skulle jag även berätta för den jag gillar att jag gillar honom :) Haha

Älskar dig också Issi.

Postat av: maja
Vad tycker du om mej?

Svar:
Jag tycker mycket om dig, du är en sjukt snäll och söt person som alltid finns där när man behöver dig. Världens bästa granne med andra ord !

Hoppas att svaren duger, vill du veta något mer eller var det något jag glömde svara på så hör av dig och släng in en komentar !


Fem nya...

Fick med mig fem nya inköp efter dagens shopping tur tillsammans med...Elsa och Isabell. Vi gick runt kollade i affärer tog oss något att äta och sedan börjde vi handla lite iallafall jag. Så typiskt mig att handla slut på alla mina pengar. Fast jag betalade bara hundra sjuttio utanför presentkortet jag fick av Isabell. S T O L T !
Kändes ju som att jag gjorde av med hur mycket som helst.

Tänkte ta och svara på frågorna ni skrivit i frågestunden nu, hare bra kram Michelle.


Stinsen...


Det blev inget att åka till pappa idag, han var för surig och grinig för att åka och hämta oss...
så det var väll lika bra det. Nu ska iallafall jag fixa mitt hår innan jag och Isabell får skjuss till stinsen. Fick ju presentkort på Gina Tricot av henne igår. Såå söööt !


Dagen efter födelsedagen...


Och det känns väll som vanligt, känns faktiskt lite mer som min födelsedag idag istället...
blev iallafall väckt med frukost på sängen idag eftersom att min pappa inte orkade gå upp och fixa det igår. Så det fick bli idag istället.

Planerna för dagen är väll att jag ska åka till pappa och sedan senare på dagen ska Kellie och dom komma hit. Men vi får se hur det blir. Tror jag ska försöka kolla på en av Rotebros matcher idag också om dom är hemma vill säga. Vilket dom då inte var. Aja ska ta och göra mig klar, kram Michelle.

SISTA !


Sötaste bästavännen <3

Sista inlägget för idag...känns trist att min födelsedag redan är över men jag fick en bra avslutning så det blir säkert jätte bra och så ändå dom närmaste dagarna.

Har varit inne i duschen en snabbis så ska stänga av datorn och pallra mig ner för trappen för att umgås med min familj det sista på min födelsedag och sådär. God natt nu kram Michelle.

FJOOOOOOOORTIS!


HAHA ! Nu har jag blivit fjortis för alla er som vill anteckna...
har som ni kanske redan vet spenderat ungefär halva min dag hos pappa och om jag ska vara helt ärligt så förstörde han halva dagen, men det är inget ovanligt sådant är han bra på.

Men sedan har jag haft ett underbart slut på kvällen. Åkte och umgiks lite med släkten då Lennie hämtade mig i Gullmarsplan. Fick lite presenter och så. Sedan har jag varit och bowlat med dom bästa tjejera, Miranda, Elsa och Isabell även Simon och Linus var där och kollade på lite fint.  K Ä R L E K  till er ! <3

Miiiiiiiiiiiranda !


Är väldens sötaste bästavän, §

Sitter och chattar med Miranda på msn och vi planerar lite inför imorgon. Nu ska jag börja göra mig klar och åka med mamma syskon och gudmor upp till storvreta.

Hinner kanske inte uppdatera mer idag eftersom att jag ska till min pappa men annats så hörs vi väll imorgon eftermiddag, kram Michelle.

Godmorgon...


Nu har jag väll vaknat till liv ordentligt...
och försöker då att blogga ett inlägg. Jag ska väll upp till Storvreta idag igen för att kolla på när syster spelar. Sedan efter det är det bara att ta raka vägen hem till pappa där jag ska sova inatt.

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer kommer som sagt att vakna upp hos pappa och senare komma jag till mamma och lite senare kanske jag ska ut med några, måste kolla upp det där.

@ home


Är hemma nu igen...
och är sjukt trött faktiskt, har haft tre underbara dagar med mina fina lagkompisar. Själva cupen gick väll sådär vi åkte ut i åttondelsfinal båda i nittiosex och nittiosju vi hade inte turen med oss när det gällde lottningen just den matchen.

Nu ska jag iallafall göra mig klar och pallra mig in i duschen sedan ska jag ner och mysa lite med familjen, God natt ! :)

STORVRETA !


Nu beger jag mig till Storvreta under några dagar så det kommer att vara låg uppdatering...
kan inte heller be någon att gästblogga eftersom att alla mina vänner också är där. Jag ska försöka slänga in ett inlägg iallafall så att ni vet hur det går för oss.

Men nu måste jag verkligen göra mig klar och fixa det sista jag hör av mig sedan, kram Michelle

P.S Ska svara på frågorna när jag kommer hem och har tid.


Huvudverk...


Min systers fina snö lykta, jag älskar dig önskar bara att jag kunde visa dig det på ett bättre sätt <3
Nu är det mesta klart och jag har gjort mig försänt av att...gå in i duschen och sedan sova. Jag har  packat klart för idag och ska be ge mig mot badrummet för en liten dusch ihop om att mitt huvud ska må lite bättre. Sedan ska jag kanske ta mig en kopp te och sedan är det sova som gäller för mig skööönt ! :)

God natt sov gott, kram Michelle

Packning...


Så otroligt mycket minnen... <3
Har fullt upp med att packa just nu...så känner att jag inte riktigt har tid till annat men sådan som jag är så känner jag att jag behöver göra annat också annars blir jag bara knasig.

Har varit och kollat på min systers träning och sedan lämnat jultidningar till en av mina kunder som visade vara sig en förälder till en person i min systers lag, haha. Jag har ju sagt att jag skulle svara på frågorna strax innan jag åkte till Storvreta men just nu känns det som att jag inte riktigt hinner det så jag ber om ursäkt för det, men jag ska svara på frågorna så fort jag kan när jag kommer hem igen, kram Michelle.

Innebandy...

Min syster ska på träning och jag ska med och kolla...och öva lite med min nya klubba vi får se om jag använder den i storvreta eller inte det beror helt på om jag är tillräckligt van vi den kanske en match iallafall.

Ska ta och fixa mig så att vi kan åka nu, uppdaterar nog mer när jag kommer hem, kram Michelle

Stronger...

Strongen than yesterday...Just nu sitter jag och försöker packa men jag kommer inte så långt. Har lagt fram dom mesta innebandy kläderna och har packat ner en del vanliga kläder också men nu står det still, typiskt.

Mamma ska alldeles strax åka och hämta min lillasyster som varit i Sollentuna med pappa och handlat något till mig så jag fick inte följa med tjaskigt tycker jag.


Mobilblogg:)

Sjukt söt Isabell<3 God kväll eller Vad är det man säger? Just nu ligger jag i min säng och mobilbloggar och efter det är det väll dags för mig att sova, behöver all ork jag kan få te Storvreta jag vill ju verkligen att det ska gå bra... Är ledsen för hur jag visade bilderna på det jag köpt förut men det hackade sig annars. Nu har jag hållt Vad jag lovat idag också nämligen försöka blogga minst tre inlägg per dag,så aja god natt för idag så syns vi imorgon ifall att inget annat händer:)

8


Stadium 99 kronor

7


H&M 40 kronor

6


Lindex 75 kronor REA !

5


Blå från Gina tricot 99 kronor

4


Intersport 490 kronor REA !

3


Gina tricot 199 kronor

2


H&M 149 kronor

1


Ur och Penn 45 kronor REA !

Bioooo...


Hejhej jag typ bor på bio nej men ...
Har som sagt varit med pappa mesta dels av dagen och vi gick runt och handlade lite och sedan så såg vi på bio, jag hittade en jätte fin present till Miranda också som jag bara var tvungen att köpa. Och så räddade jag Kellies storvreta :)

Just nu har jag inte så mycket för mig ska ta och packa vidare slänga in inlägget med kläderna och sedan hoppa in i duschen, kram Michelle.

Eclipse...


Sista inlägget för idag...
just nu sitter jag och Maja och kollar på Eclipse vi har kommit till den delan där dom slåss mot alla nyfödda om du har sett den tror jag att du vet vart jag menar ;)

Vi ska väll se klart på filmen och sedan antar jag att vi ska börja röra oss emot sängen, eller ja hon ska väll gå hem till henne först. Vi åker till pappa imorgon jag och min syster och kommer troligtvis vara där under hela dagen och kommer hem på eftermiddagen så jag bloggar förhoppningsvis innan jag åker om inget anat händer, kram Michelle.

Glöm inte frågestunden frågorna ska besvaras snarast ! :)

Gooooooooooodis ! :)


Så bra gick det med mitt nyårs löfte att spara pengar...
nej men jag hittade två hundra kronor som jag lagt undan idag så det var bra och då kunde jag ta små pengar jag sparat och en tjugo som blev över till att köpa godis och läsk.

Nu sitter Maja brevid mig och vi ska ta och spela ett spel innan vi runt åtta ska börja sätta igång en film och smaska i oss lite godis. :)

Uppdatering...


Tredje inlägget för iår om man bortser från inlägget som innehåller frågestunden...
Maja, jag och min syster har kollat klart på filmen som vi började se i natt. Så nu ska vi börja röra oss emot affären för att köpa lite godis och antagligen läsk också till ikväll då vi ska se Eclipse tror jag... :)


Frågestund del 2

Frågestund del 2 är startad ! :) Jag kommer även att svara på dom andra frågorna senast den tredje..


1 Januari 2011


Nytt år, nya vägar, nya minnen...
God morgon första dagen på året känns det inte härligt ? Jag vet inte det känns konstigt att lämna det gamla fina 2010 bakom sig men ändå livet går vidare det kommer ett nytt år och det är inget att sörja över.

Jag har nyss varit nere och kollat på lite skidor och ätit frukost så nu ska jag göra mig klar plinka på Maja och fråga om hon vill komma över, jag vill ju se klart filmen vi började se igår.


Gott nytt år !



Gott nytt år mina fina bloggläsare...
nu är år 2010 över och det har gett många framgångar men även mot gångar som har gett mig en läxa och på det sättet har jag förändrats. Jag tänkte försöka slänga upp lite bilder som beskriver året men först och främst ska ju bilderna från när jag var och shoppade komma in..

Jag har valt tre saker jag ska försöka fixa till min blogg:

* Ny design
* Ska försöka skriva minst tre inlägg per dag.
* Få inte lite mer roligheter, tex dagens outfit, fråga, händelse och sådär.

Nu ska jag börja röra mig emot sängen eftersom att Maja ska hem och jag faktiskt behöver sova, kom ihåg att skriva en fråga i min frågestund slänger in en ny bild så ni kan komentera där dom andra frågorna kommer också besvaras, god natt ! :)

RSS 2.0