Five more night of sleeping on my own

Hej på er!
I fredags åkte jag till Uppsala på innebandycup. Bodde på Fyrisskolan med massa andra lag, där bland grabblaget. Själva cupen gick sådär, tog oss till A-slutspel och slutade på en tredje plats. Vi ville så mycket mer, men den här gången gick det inte. De ville inte stämma för oss i det stora hela på den här cupen, vi fick aldrig riktigt igång något bra spel. Cupen är alltid mysigt, hade kul de få stunder man faktiskt hade tid att göra det man ville.
 
Lika generöst som vanligt så delade Storvreta med sig av lite förkylning, så sitter här med täppt hals och rinnande näsa, ganska mysigt med tanke på att det är nyår menar jag. Det här året har gått så fruktansvärt fort, och varit så sjukt bra, 2013 ♥
 

Dag 24 - GOD JUL!

Min jul firades med min familj här hemma. Runt tre tiden kom släkten och Kalle Anka visades på tv. Vi jul åt tillsammans och tomten kom förbi innan julklapparna öppnades. Så min jul blev väldigt lyckad, hoppas att alla hade det bra! Puss. 
 

Dag 23 - Hur mitt rum ser ut

Ni får på ena delen, sådär jätte fint. Dessutom ytters sällan jag bäddar sängen, hehe.
Hoppas på lite förändringar här inne inom kort!
 

Dag 22 - Mina närmsta vänner

 
Bruden jag står allra närmast just nu, älskar dig över himmel och jord..
 
 Står denna flicka rätt nära också, inte lika som förut men ändå hyfsat bra.. Much love
Umgås nu mer än förut, har haft våra perioder förut men du är underbar vännen!
 
Alla dessa nio underbara människor, seriöst så mycket kärlek och glädje mer er underabara,tack!
(Hitta ingen bild på Ludde så hans ben fick stå för den biten)
 
 
 
 
 

Dag 21 - Min dag

För att tänka tillbaka lite till den här dagen.. så spelades två matcher, torskade ena, och andra oavgjord, en halv bra dag på jobbet. Sen firade jag min syster som fyllde fem och släkten kom på besök. Senare på kvällen träffade jag mina underabara vänner. Kortfattat men fick med det viktigaste tror jag.
 

Dag 20 - Fem saker jag inte klarar mig utan på en dag

Min mobil!!
Livsviktigt
 
Musik
Vad skulle man göra utan musik, den räddar ens dag.
 
Vänner
De får en alltid att le, och utan dem skulle jag bli en ännu större surkärring.
 
Något som luktar gott
Vill inte gå och lukta svett hela dagen
 
Kläder
Känner inte för att gå naken under dagarna..
 

Dag 19 - En sak jag önskar jag fick uppleva igen

Vinna en innebandy final med mitt älskade Rotebro står högt upp på den listan iår, den känslan är obeskrivlig så sjukt, och allt är bara bäst.
 
Frankrike där jag var med Niclas och hans familj. Var så sjukt gosigt, åh vad jag saknar det.
 
Alla minnen med min förra klass seriöst, den var grym och allt var som det skulle vara. Trivdes så sjukt bra usch vad jag saknar er.
 
 
 

Sometimes, all you need is someone who cares

Jag har haft några gosiga dagar nu senast.. Umgåts med underbara personer, lillasyster har fyllt år och jag har äntligen fått lov. Har haft en mysig dag inne i stan idag också. Som pricken över i:t så har jag kollat ensam hemma och myst med min familj ikväll, så ja lite mer julstämning finns det iallafall nu! :)


Lite blandat, gammalt & nytt!












O







Dag 18 - Vad jag helst gör en helg

Först och främst brukar det vara innebandy i någon form, kolla eller spela själv helt beroende på vad som finns att göra. Ibland lira, ibland kolla, men brukar få ihop det till iallafall tre matcher per helg. Ja, innebandy är mitt intresse.
 
Annars är det att umgås, vara med människor, träffa kompisar och ha allmänt kul. Det händer även att jag bara vill sitta inne och mysa, kolla film och tjocka mig, det är min grej liksom.
 
 
 

Dag 17 - Vad jag har i min väska

Det varierar helt från dag till dag, men oftast skolböcker, pennor, någon bodymist och någon form av ett klädersplag. Det är som sagt helt beroende på..
 

Dag 16 - Den bästa Youtube-videon för tillfället

Bästa videon just nu måste nog vara den här, seriöst.. kan inte se den utan att garva!

Dag 15 - En låt som påminner mig om ett speciellt tillfälle

Sommaren, den var för bra för att vara sann.. alla minnen Prag, Frankrike och KIL..♥

Dag 14 - Min favorit film

Är fortfarande väldigt kär i Lol tycker den är jätte mysig och bra den filmen. Men har även fastnat för Friends with Benefits den är sjukt bra den filmen också, så om ni inte skulle ha sett någon av dem så rekomenderas de starkt!
 

Dag 13 - Mina 5 favorit-appar

 
*Blogg.se
*Snapchat
*Instagram
*Twitter
*Spotify

Det är de som jag använder mest, facebook tillkommer även, dock pga att vi har våra lagsidor där! 

Dag 12 - Min favoritsak

Jag och min mobil är bästavänner.. vet inte vad jag skulle göra utan den. Låter töntigt men det är som den är en bit av en själv. Har ungefär allting där, kalender, appar, vänner, musik och bilder!
 

Dag 11 - Hur en vanlig vecka ser ut för mig

Kan börja med att säga ordet STRESS.. Det är det som min vecka först och främst består av, massor med stress, skola, innebandy och massa annat roligt som man vill hinna med också.
 
Måndag: Skola sen hem, antingen kolla innebandy, plugg eller bara chill på kvällen.
Tisdag: Skola och sedan hem en snabbis och iväg på träningar.
Onsdag: Skola och sedan oftast träffa Niclas, kan smyga in lite plugg här (eller inte..)
Torsdag: Skola och sedan direkt iväg på träning därifrån, hemma sent för att äta och sova.
Fredag: Skola och sedan förhoppningsvis hitta på något, annars vara hemma och ta det lugnt/städa.
Lördag: Matcher, kolla innebandy, spela innebandy och umgås med mina fina vänner.
Söndag: Matcher, båda kolla och spela innebandy, umgås med vänner och äta kebab.
 
Till det här kan man även räkna in ex. antal shoppingturer som jag klämmer in i mina dagar..
 
 

Dag 10 - Ett minne jag aldrig glömmer

Mitticupen finalen detta år, den nervositeten, den viljan, den glädjen. Det är svårt att ersätta något sånt, den känslan är så obeskrivlig det är bara ren jävla lycka, och att få göra det med mitt älskade Rotebro, är det allra bästa! Så jävla mycket kärlek!
 

Scared to rock the boat and make a mess

Godmorgon!
Det är svårt att sova i mitt hus på mornar, tre småsyskon som inte lyssnar och springer runt. Så nu är jag vaken, ganska pigg faktiskt, hade skollarm på imorse och var påväg upp när jag insåg att det var lördag. 
 
Tidigare i veckan överraskade vi våran föredetta tränare med sång, presenter och bildspel. Det var gosigt och lyckades beröra honom, det är sjukt hur mycket jag älskar mitt lag. Igår var lucia och mamma fyllde år, så lite luciatåg i skolan, var alldeles för kort för att se något men fick lyssna iallafall. Sedan var det släkt och fika här hemma. Gick över till Issi på kvällen och vi kollade film, sjöng, dansade och fjantade oss i vår ensamhet. Hade galet mysigt, och var så fruktansvärt mätt på godis efteråt, usch.
Jag och mamma, när jag var liten..
 

Dag 09 - Det här stör mig

Det är finns många saker jag stör mig på, helt beroende på mitt humör. Är jag på riktigt dåligt humör (vilket kan hända rätt ofta) så stör jag mig på det mesta, små gniselljud, folk som pratar för högt och världens mest töntiga saker. 
 
Men något som jag alltid tycker är irriterande och drygt, det är människor som stannar mitt ivägen i t.ex. korridoren i skolan, i stan, i affärer och allmänt på trängre utrymmen. Eller när de bara går allmänt sakta som.. "åh titta den fina fågel som flyger där uppe.." Det finns faktiskt folk som har lite brottom här! 
 
Japp jag är en stressande och lätt retlig person, hehe.
 

I've been ignoring this big lump in my throat,

Hallådär!
Slutade tidigt idag och tackar Rudbeck för denna z-eftermiddag. Åkte till Sollentuna med Issi en stund efteråt och kollade runt litegrann. Helt plötsligt gick båda in i en sömndvala så vi satte oss på bussen påvägen hemåt. Pluggade lite lätt när jag kom hem innan jag slocknade en stund. 
 
Sitter nu i träningskläder och ska alldeles strax bege mig mot träning, är trött men taggad så hoppas på det bästa. Puss!
 

Dag 08 - Vad jag vill göra i framtiden

Vad jag vill göra i framtiden.. är en väldigt bra fråga. Jag vet faktiskt inte. Det är mycket man vill lyckas med, men först och främst vill jag ha ett stabilt jobb som jag trivs med och tjänar bra på. Jag vill kunna indreda på egen bostad nästan precis så som jag vill ha den. Jag tror att jag vill skapa familj senare i livet också. Det jag också vill är att gå så långt som det bara går inom innebandy, jag har stora drömmar. Frågan är bara vart jag kommer sluta? 
 

When I can't sleep through lonely night, I turn to you

Mina veckor går fort som attans och under skolveckorna så finns det ytterst lite tid för mig att sitta framför datorn men jag försöker iallafall. I fredags var det mysigt kväll med boysen och Miranda. Lirade lite ute bandy och såg när Kevin tog hem Idol, som han förtjänade det efter all skit han fått ta.
 
I lördags var det matcher som gällde och sedan inte mycket, gosade hemma framför tvn. I söndags var till Alma som på förmiddagen där hon bjöd på brunch. Det fanns både det ena och det andra och det var verkligen jätte mysigt. Träffade även på en del folk som jag inte träffat på tusen år kändes det som så den lilla stunden jag han vara där var verkligen jätte mysig. Tack sötis och grattis i efterskott! 
 
Drog iväg på match direkt sedan, vinst med 2-1 trots att vårt spel inte var bra för fem öre, men en vinst är en vinst och vi plockade poäng iallafall. Sen var det kebbesöndag som gällde och fruktansvärt hungrig var jag, så mat det var otroligt gott! 
 

Dag 07 - Fem webbsidor som jag ofta är inne på

Hemsidor jag ofta är inne på
 
Blogg.se 
Swefilmer.com 
Facebook.se 
Rudbeck.se & google drive osv. (Sad but true..)
Olika bloggar som mina kompisar och övrigt.
 

Dag 06 - En bra och en dålig egenskap

En dålig egenskap är att.. jag verkligen aldrig kan bestämma mig om jag ska göra si eller så, vill ha de eller det. Jag tvekar när de gäller allt ifrån mat, kläder till kärlek och vänner. Det är verkligen inte kul, så det är något som jag måste träna bort!
 
En bra egenskap är att.. När jag väl bestämmer mig för saker och ting, då har jag en vilja som en tjur. Nej men då ska jag komma dit. sen skiter det sig ändå för jag blir sur när jag gör fel menmen, de hör inte till.
 

Dag 05 - Vad jag stoppar i munnen under en dag

Massor med bajs, mat, godis, tuggummi osv är bland det bästa som finns. Under skoldagar så brukar jag även få i mig en daglig dos av Cola och en Corny big - är en hungrig människa helt enkelt! :)
 

Dag 04 - 10 saker vissa kanske inte visste om mig

När jag var yngre så gick jag på kamsport
Hann ta gult och orange bälte innan jag slutat, dock kan man verkligen inte tro det idag! Haha.
 
Jag var ett stortfan av Britney Spears när jag var yngre
Låtsades att jag var hon ibland och gudet allt vad jag gjort.
 
Min största dröm var att bli en såkallad popstjärna
Allt som hade med sång och dans att göra, det var sådant som jag älskade.
 
Har haft min bästavän sedan jag gick i fyran
Två år innan det var hon en utav de där tjejerna man bara verkligen ville umgås med.
 
Jag har stort ånger för att jag slutade på fotboll
Men satte mig i en dum situation inom det området som gjorde att började ogilla det..
 
Min musik smak är mer än mixad
Kan lyssna på alla möjliga olika låtar och stilar, gammalt som nytt. Ibland kan gammal musik vara bland det bästa som finns. Dock är klassiskt inte riktigt min smak.
 
Mina förväntningar är skyhöga
Vilket gör att jag väldigt ofta blir besviken - arg - dryg, och då skiter sig det mesta runt om. TIPS! Ha inte förstora förväntingar, var glada istället och lev livet!
 
Trots att jag gick på "simskola" (plaskskola) när jag var yngre så är jag rädd för vatten
Så fort jag inte bottnar kommer oron, den är dock mycket mildare nu än vad den har varit.
 
Jag tvekar på allt jag gör, ska de vara si eller så, eller ska jag ta den eller det
Det här vet dock alla de som känner mig redan om, men det leder nästan alltid till fel val.
 
Killar är bra varelser
De är så mycket enklare att umgås med och dömer en inte lika fort, saker är inte lika mesigt och de är bara allmänt bra. Dock tycker jag att det är bra att man har några bra tjejkompisar också!
 

Dag 03 - Min syn på kärlek

Den här är svår.. väldigt svår. Men också den frågan som jag tror har förändrats mest sedan förra året. Kärlek har många innebörder men vad är min syn på det hela?
Det är att ha någon att älska.
 
Någon att kunna prata ut om allt med, någon att lita på och veta om att det stannar där.
Någon som litar på dig och låter dig göra saker och ting utan massa gränser.
Någon som finns där och håller om dig de kvällar du känner att du behöver.
Men framför allt någon man bara kan vara sig själv med, umgås flamas och bara vara med.
 
Att ha en flickvän/pojkvän är inte så stor skillnad ifrån att ha en bästavän. Man flamsar och umgås som bästavänner, finns där för varandra. Skillnaden är att man då och då känner den där känslan av att den personen betyder lite mer än alla andra, den känns bara just då snäppet bättre än alla andra, på allt. För mig är inte kärlek allt puttinuttande, utan bara vetskapen av att veta att för mig är HAN speciell, och han är faktiskt min. 
 
Jag personligen är sådan att jag har vääldigt lätt att falla för personers utseende, men det betyder inte alltid att det är kärlek, utan ibland behöver man den där lilla extra ruschen för att känna att saker och ting inte bara står stilla, utan att livet går framåt och rullar på. Att tycka att andra ser sjuuuukt bra ut är inte konstigt, mer normalt. Och från första början.. Är det inte utsidan som ger insidan en chans?

Dag 01 - Presentera mig själv

Vet att jag ligger lite efter så ni får dehär inläggen nu och inte lika mycket om min intressanta vardag, håller förövrigt på att ta tag i mig själv lite grann, sak för sak.. Men nog om det här nu..
 
Jag heter Michelle är 16år gammal och är bosatt utanför Stockholm. Största förändringen ifrån förra året är nog att jag för tillfället går i Rudbeckskolan och inte i min gamla älskade lilla Gillbo, saknar skolan delvis. Går just nu samhällsprogrammet och är väl sisådär nöjd, vet inte riktigt vad jag vill inom det området. Min fritid ägnar jag åt innebandy som jag både tränar och tittar på hyfsat regelbundet, den tar upp mycket tid i mitt liv, men jag gillar't. När det finns tid över så umgås jag med mina underbara friendos och har även tid för familjen då och då. Är förövrigt en person som inte har koll på någonting.. 
 
Dag 02 - Hur jag ser ut en vanlig dag
Finns inget speciellt här egentligen, jag bär kläder som de flesta andra och det varierar helt beroende på dagarna. Men Jeans är standard och någon tröja till det, gärna någon liten sak till, en halsduk eller klocka används mer än gärna.

Drar den här varje år men den är mysig, och nya saker händer så..

Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 - Hur jag ser ut en vanlig dag
Dag 03 - Min syn på kärlek
Dag 04 - 10 saker vissa kanske inte visste om mig
Dag 05 - Vad jag stoppar i munnen under en dag
Dag 06 - En bra och en dålig egenskap
Dag 07 - Fem webbsidor som jag ofta är inne på
Dag 08 - Vad jag vill göra i framtiden
Dag 09 - Det här stör mig
Dag 10 - Ett minne jag aldrig glömmer
Dag 11 - Hur en vanlig vecka ser ut för mig
Dag 12 - Min favoritsak
Dag 13 - Mina 5 favorit-appar
Dag 14 - Min favorit film
Dag 15 - En låt som påminner mig om ett speciellt tillfälle
Dag 16 - Den bästa Youtube-videon för tillfället
Dag 17 - Vad jag har i min väska
Dag 18 - Vad jag helst gör en helg
Dag 19 - En sak jag önskar jag fick uppleva igen
Dag 20 - Fem saker jag inte klarar mig utan på en dag
Dag 21 - Min dag
Dag 22 - Mina närmsta vänner
Dag 23 - Hur mitt rum ser ut
Dag 24 - GOD JUL!

No I dont wanna let go, I just wanna let you know

Min lördag.. var bästa på länge. Gick upp tidigt och åkte till Älvsjö tillsammans med Issi där vi mötte upp lite människor. Så småning om kom även Issa dit och vi spenderade dagen i Viktoriahallen där det var Funky Kidz dansuppvisning och en Anton som gäst. Grymt var ordet för hur det var, underbar människor och riktigt kul hade jag. Efteråt åkte jag och Issi vidare och drog en Subwaydejt och sedan till Silverdal för att kolla killarnas match. På kvällen var det fifakväll och utebandylir tillsamamns med boysen och Miranda hemma hos bröderna Eldh. Underbara människor det där, så mycket kärlek alltså. 
 
Var även första advent i söndags, helt sjukr hur fort den här hösten har gått, tiden har bara runnit iväg, helt sjukt. Tänkte avrunda det här inlägget nu och plugga lite. Hade förövrigt en föreläsning om Förintelsen i skolan idag som en av de överlevane höll i, en väldigt bra föreläsning! 
 

RSS 2.0