Everything has a new beginning..

 
Hallå i stugan!
Här var det bra uppdatering.. eller inte. Men som jag skrev till er förut så åkte jag upp till Storvreta på innebandycup, och det var det absolut bästa på länge. Innebandy, bra skola, hyfsat bra lag på skolan, nästan bara killag som spelade i Allianshallen där vi spenderade det mesta av våran tid och sedan var det ju med mitt underbara Rotebro också. Trodde att det skulle bli mycket sämre än vad de blev så är galet glad, gick runt med ett lyckligt pirr i magen mesta dels av tiden. Vi lyckades också få med oss en silvermedalj hem därifrån, trotts att jag tycker att vi var det bättre laget och straffar är så orättvist speciellt när dommarna är helt blåsta så får man ändå försöka vara nöjd nu.
 
Vaknade hyfsat sent idag och hade lovat min syster och shopping runda så mamma skjutsade oss till stinsen och hon fick spendera lite pengar på annat än spel och böcker, så hoppas hon blev nöjd med kläderna. Mamma skjutsade mig till Linda efteråt lite spontant för att jag skulle lämna hennes hårspray men det blev att jag stannade ett tag och vi snackade om lite allt möjligt, sådär lagom mys. Ska trotts allt försöka få mig lite sömn nu efter att ha fixat en del, så vi hörs, godnatt!
 

What do I say what do I do

Hei people!
Jag befinner mig i Uppsala på Storvreta cupen. Vi har vunnit en och spelat två lika så vi har trotts de svåra motståndet lyckats ta oss till A-slutspel. Ska spela kvartsfinal i eftermiddag emot Bergs ik eller något, de är bara att tagga och hoppas på vinst.


I dont wanna hold you if you wanna go

Hej kompisar!
Var som sagt på mellandags rean igår. Jag och Isabell åkte först till Farsta men de va så sjukt varmt och galet mycket folk så man orkade inte vara där, hittade inget alls för allt var en enda röra. Vi drog till Sollentuna istället där det var betydligt mindre folk, svalare och enklare att hitta, bästa sollentuna. Vi käkade lite innan vi började kolla runt och vi hittade en hel del faktiskt som vi köpte, så ja en lyckad dag igår!


-

"När man är liten finns det inget som säger stopp man säger exakt vad man tycker och tänker utan att veta att det kan såra folk, man är bara ärlig och förstår inte varför folk kan bli ledsna. Ju äldre men blir ju mer får man lära sig att hålla vissa saker inom sig själv som ¨maten var inge god¨ man säger det oftast inte högt utan man håller tyst och ler ändå. Man växer och man lär sig mer och mer, till slut så lär man sig att inte prata öppet om vad man tycker och tänker om folk och vad man egentligen har för känslor, man växer alltså upp med lärdomen att hålla tyst om vad man känner är de bästa för att inte såra andra.."

26/12 - 2012 MELLANDAGSREA!!

Godmorgon!
Ställde alarmet på nio så att jag skulle orka upp, ringde Issi runt halv tio så nu är vi båda uppe och ska göra oss klara för en shopping tur, mellandags rea och jag är sjukt taggad. Har även börjat lägga fram lite kläder och så eftersom att jag åker till Uppsala på cup imorgon, måste packa allt idag samt köpa lite saker tvättat har jag åtminstone redan gjort. Nu måste jag skynda mig lite vi hörs puss!


Im happy if you're happy

Hejhejhallå!
Dagen efter julafton och jag har degat hemma hela dagen. Hunnit med en massa, tvättat och hängt tre tvättar, ätit julmiddag med familjen samt öppnat några sista julklappar, umgåts med min syster och så har Miranda varit här en stund, vi flamsade oss i mitt då - otroligt varma rum tror hon hade ett element med sig eller något för nu är det svalt igen. Ska lägga mig nu så att jag orkar upp imorgon, puss!


Dag 24 - GOD JUL

Hello!
Alarmet ringde tidigt imorse för att jag skulle hinna se julkalendern men det var ju självklart fel tid. Martina och jag fick ett playstation iallafall så vi spelade lite och gjorde oss i ordning för att åka till mormor och morfar, fick en varsin julklapp till innan vi drog. När vi kom dit tog vi det lugnt ett tag umgicks med släkten och kollade Kalle innan vi käkade och senare öppnade julklappar. Fick en hel del bra så ska åka och shoppa på onsdag är tanken, fett tagg. Är hemma nu iallafall och ska försöka sova puss, hoppas alla har haft en GOD JUL.


Fick min julklapp av Miranda igår, tack hjärtat!


Dag 23 - Hur mitt rum ser ut

Här får ni några lagom suddiga bilder på mitt otroligt rena och fixade rum..ouups allt blev tydligen bakvänt..

Life is your gift, you choose your own way

Hej people!
Har varit en lagom lång dag, jag och Miranda kollade film och spelade bubble strugle hela förmiddagen innan jag var tvungen att skynda hem. Väl hemma så var mina föräldrar hemma så det blev att vänta två timmar framför tvn istället, suck. Kom sedan på att jag var tvungen att städa så ja, kvällen spenderades på att städa, tvätta och fixa med julklappar sådär lagom kul. Har hjälp Janne och mamma med en sak nyss så ska slå in de sista julklapparna, hänga tvätt och gå och lägga mig nu, puss!
godjul.

23 December 2012

Godmorgon!
Sitter med ett täckte runt mig och med datorn i knät hemma i Mirandas soffa. Höll henne sällskap här inatt och vi har inte haft mindre än kul. 
 
Mamma skjutsade mig till pizzerian igår kväll där jag mötte Miranda, August och Eldh. De käkade innan vi drog hem hit och kollade New moon, inte sett den på ett tag men den var bättre än jag mindes. Drog sedan ut och spelade bandy i snön, var as kul, hade dock världens halaste skor på mig så visste redan innan att jag skulle ramla x antal gånger, men som sagt innan det blev jätte blött och jätte svettigt och man var helt slut så hade vi as kul även om jag var klart sämst. 
 
Grabbarna drog hem och jag och Miranda satt lite vid datorn och kollade film innan vi la oss ner och snackade ett ganska långt tag, innan vi till sist somnade. Vaknade alltså upp här imorse och nu ska vi kolla julkalendern, puss så länge!

Dag 22 - Mina närmsta vänner

Isabell och Miranda står väldigt högt upp på den fronten.. älskar mina två bästavänner något enormt och de betyder världen för mig.
Står även enligt mig Linda väldigt nära nu för tiden och hoppas att vår kontakt håller sig, älskar dig!
Snackar med både Emelie och Kellie lite då och då också.. :)

Cause everything starts from something, but something would be nothing. Nothing if your heart didn't dream with me

Hej people!
Det har varit en lång dag, blev väckt av Janne imorse, käkade lite frukost och satte mig framför datorn en stund. Sedan smsade Isabell att hon vaknade och förvandlades till en ultraissi som gjorde sig i ordning skit fort, så jag var tvungen att börja fixa mig i turbo. Hon hämtade sedan upp mig och vi åkte emot staden för att handla in de sista julklapparna, hittade till alla förutom Isabell, skojar inte var inne i åtta stycken butiker men det hon skulle få var slut överallt så får bli att jag köper något annat senare. vi gick till American cookies och jag köpte en choklad muffins med glass i, tyckte det lät skit gott men kom under tiden jag åt på att jag inte kan äta choklad kakor/brownies får illamående känslor, konstig kan jag äta kladdkaka men absolut inte chokladkaka. Vi såg dessutom världens snyggaste kille sitta och spela gitarr och sjunga i stan idag, vi dog lite smått båda två. Hade en riktigt bra dag med mitt tard till bästavän iallafall. 

Santa Claus Is Coming To Town

 
 

Dag 21 - Min dag

Hej people!
Somnade sent inatt och vaknade tidigt, eller blev väckt för att vi skulle sjunga för min lillasyster som fyllt år idag. La mig och somnade om sedan eftersom jag var trött. Gäster kom och fikade lite innan jag drog upp och fixade mig. Mötte upp Isabell sedan och vi drog till Kista för att kolla lite och köpa julklappar. Fick med mig tre stycken hem så är nästan klar nu, har koll på allt annat också. Mamma skjutsade ner mina saker till stationen och Miranda hämtade upp mig där innan vi drog på sista stadsslagsträningen i Flickor femton. Drog hem sedan och käkade och kollade ännu två julklappar som jag fått hem idag, så är hyfsat nöjd. Ska bara skriva klart inlägget nu innan jag ska lägga mig, behöver sömn. Skriver mer till er imorgon, godnatt.

21 December 2012

Godmorgon!
Har haft en massa att skriva om men har aldrig blivit av, inte riktigt haft tid och när jag har haft tid har jag tänkt på annat, inte jätte bra direkt. Iallafall så har jag fått jullov nu då, kollade mina betyg inatt och som jag trodde, jag måste verkligen börja ta tag i pluggandet till nästa termin, skärpning nu Michelle.
 
Mamma väckte mig tidigt imorse och vi pallrade ner för trappen och sjöng för min lillasyster som fyller fyra idag, hon är så söt när hon sitter och ska öppna alla paket. Gick upp och la mig igen sen och vaknade för en timme sen ungefär. Halva släkten är här och vi har kalas för lillan. Jag själv ska bege mig till stan för att shoppa in lite julklappar har ont om dem just nu och tiden går fort alldeles för fort för att jag ska ha råd med alla, speciellt när jag tappat bort nästan 200 kronor för en vecka sedan, suck bara jag som lyckas. Aja ska börja fixa nu, hör av mig senare puss.

Dag 20 - Fem saker jag inte klarar mig utan på en dag

* Min mobil, helt klart!
* Musik absolut as viktigt. 
* Vänner och familj, hade varit helt lonely utan dem ju..
---------------------------
* Innebandy, klarar mig men älskar att vara i hallen med andra people och kolla träningar, matcher osv.
* Min Macbook, den har blivit en stor av mitt liv nu på sistione.. 
 

Dag 19 - En sak jag önskar jag fick uppleva igen

Finns väl lite små saker som vi alla önskar att man kunde få göra igen, men eftersom jag aldrig har varit sådär utomlands och grejer så säger jag nog att vinna guld i Storvreta. Efter mycket kämpa, slit, nervositet och känslan innan finalen så var det nog bästa känslan när slutsignalen gick och man hade vunnit allting så underbart. Självklart vill jag uppleva det här med mitt underbara Rotebro, bästa laget! ♥
 

You are already mine, so don't say hello

Hallo!
Sista skoldagen för veckan då, och har hitills haft helt onödiga lektioner, två timmars bild bestående av två timmars game av bubble struggle och koll på Sunes jul, engelska sedan med film hela lektionen - värt! Har en plugglektion kvar idag vilket är matte, otagg gånger tusen men what to do. 
 
Drar hem efter skolan och fixar mig för träning, ska kolla med Miranda om hon vill kolla herrarnas träning senare idag, har inget bättre för mig och innebandy är nice. Börjar SO:n nu så uppdaterar er senare puss.

Dag 18 - Vad jag helst gör en helg

På helger föredrar jag att umgås med kompisar, shoppa osv. Göra sådant man inte hinner med eller kan göra under veckodagarna. Men först och främst älskar jag att kolla andra Rotebro lags matcher tillsammans med mina friends/lagkamrater.

Let me love you, it's the only right thing to do

Hello friends!
Två av tre skoldagar har gått den här veckan så har bara en kvar sedan skolavslutningsdag om man kan kalla det så. Drog med Linda och Elinor till Farsta efter skolan. Vi kollade i affärer men alla bestämde oss för att vi skulle satsa på att köpa julklappar istället. Så gick runt som en galning och tänkte och tänkte, tror inte att jag blev mycket klockare på det men fick med mig en julklapp hem iallafall och lite tankar på saker jag kan köpa. 
 
Är hemma och ska ta mig en dusch snart, funderar på att hoppa i säng tidigt och kolla lite program på datorn innan jag så sött somnar, eller något i den stilen, hör av mig till er senare puss.
 

Dag 17 - Vad jag har i min väska

Intressant värre kände jag.. Vad har jag i min väska jo.. skolböcker, ofta dator, tjejstuff, deo, parfym (inte alltid faktiskt..) penna, sudd, och massa onödiga gamla papper. Kommer inte riktigt på något mer, men denna dag var absolut inte speciellt intressant. 

Om du inte kan bygga en bro för att ta dig över så är du kanske inte redo att resa än

Hej fokes!
Hade en nice kväll hos Elinor i fredags, härliga människor (inte för att jag kände alla) och för härligt stämning.

Gårdagen var lång och planerad (ett tag iallafall..) upp tidigt då jag åkte och lämnade lite saker hos Linda innan jag kollade HJs match, trodde den skulle vara jämn med Rotebro lekte så var väl sisådär halv kul. Mötte upp Linda sedan och vi åkte till Farsta centrum och det var absolut bästa på länge. Jag blir som ett litet barn och galen för jag vill kunna gå i alla affärer, finns sjukt mycket mat att välja på också, åh älska!Det är ju så sjukt stort också så nästa gång ska jag ha lite mer pengar (lyckades tappa mitt kort och allt någon stanns..) och mer tid så man hinner allt. Underbar dag med en underbar vän iallafall. Fick sedan skynda oss till tåget för att åka till vallen där det var innebandy avslutning. Vi spelade hockey, åt kakor, drack festis och hade det allmänt skoj. Vi åkte alla till Gillbo pizzeria sen där vi käkade och hade present utdelning, älskar mitt lag!


Dag 16 - Den bästa Youtube-videon för tillfället

WEEHÅÅÅ! Det här blir svårt för jag kollar aldrig videos på youtube, men kan ta en låt/video som min pappa visade mig när jag var liten som jag tyckte var jätte hemsk. 
 
 
Man borde ta vara på det man har förän de är försent.. orden sitter kvar 

Dag 15 - En låt som påminner mig om ett speciellt tillfälle

Vår/sommar 2011 mina och Mirandas långa promenader i solsken, regn osv. Saknar dom ganska mycket..♥
 

Dag 14 - Min favorit film

Har aldrig haft riktigt koll på vilka filmer jag gillar bäst och inte eftersom att jag inte riktigt kollat film så ofta. Men nu är jag plötsligt lite säkrare på den saken. Gillar en hel del filmer som Cinderella story, Johan Falk filmerna, O.C och OTH (serier..) men min absoluta favorit film måste ändå vara LOL, såg den första gången på höstlovet, hade hört att den var bra och sagt och gjort blev kär i den direkt, kan inte neka att Douglas är så galet sjukt snygg också, hehe! 

You mean everything to me so please, don't leave

Hello!
Freeeedag och äntligen helg, hade halvdag idag vilket innebar tre lektioner som innehöll film -lal- film. Började tio över åtta och slutade kvart över elva satt inte helt fel liksom. Isabell och jag drog till Stinsen och Sollentuna för att hon skulle hitta en klocka som hon ville ha. Kollade lite i affärer hann vi även med innan vi drog oss hemåt, halvsov på bussen hem och nu sitter jag här. Duschade nyss så ska börja göra mig i ordning så jag kan dra mig emot Isabell snart, ska bara få henne att svara på sms kände att hon var lagom bra på det. Ni lär väl höra mer av mig senare, puss!
 
Love is the strongest thing on Earth, it's keeping you alive..

Dag 13 - Mina 5 favorit-appar

 
* Facebook
*Instagram
*Spotify
*Blogg.se
*Snapchat
 
Har dock inte använd någon av dem så mycket på sistone men annars är de dem jag brukar använda mig mest av och typ res i STHLM, hehe! 

Before he left, tell him about your feelings

Santalucia.. osvosv. Det är lite lustigt att varje gång jag får sovmorgon så fyller någon i familjen år så måste ändå pallra mig upp för att gratta dem. Janne väckte mig iallafall kvart i sex då jag kände mig som en zombie men gick ner och sjöng för mamma samt käkade frukost med henne och familjen. Var sedan alldeles för trött så gick och la mig igen. Klev upp tjugo över åtta och fick springa till bussen. Hann med bussen iallafall för att sedan ha en halvtimmes fika i klassrummet på morgonen innan vi gick till kyrkan för att kolla luciatåg. 
 
Hade aktivitet bestående av idrott efter lunch och de var inte det roligaste, bollen far överallt då alla skulle skjuta iväg den med höga klubbor och allt (vi körde innebandy, tror jag glömde skriva det). Kvart över ett drog vi ifrån skolan och nu sitter jag hemma, mamma fyller ju år så vi får gäster så ska försöka städa i ordning lite innan jag ska försöka smöra mig till innebandyhallen. Hör av mig senare, puss!
Grattis världens bästa mamma! ♥

Dag 11 - Hur en vanlig vecka ser ut för mig

Måndag - skola och träning, kollar ofta killarnas träning efteråt också
Tisdag - Skola, barn och gymma
Onsdag - Skola och träna 
Torsdag - Skola, barn och kollar ofta innebandy efteråt
Fredag - Skola, umgås oftast med Miranda, tränar.
Lördag - Match, umgås med någon eller är hemma, kan hända att annat kommer emellan.
Söndag - Match, umgås med någon eller är hemma, kan hända att annat kommer emellan
 
Dag 12 - Min favoritsak
Min favorit sak är nog min älskade mobil, vet inte vad jag skulle göra om dagarna om jag inte hade den. Alla bilder och allt, en mobil är nog en av de privataste du har eftersom att du har massa saker som beskriver dig eller som är speciella för dig på - sms, bilder och annat.
 

Dag 10 - Ett minne jag aldrig glömmer

Finns en hel del saker som man inte glömmer men jag har valt att skriva om min enda utlandsresa vilket var nör vi åkte till Prag med innebandylaget förra året. Det var underbara människor, innebandy och jag hade det verkligen sjukt roligt. Nu taggar vi om och vi åker förhoppningsvis till Prag i sommar igen! 

I just wanna be with you

Hej kompisar!
Hinner aldrig skriva klart de inlägg som jag börjar på så blir aldrig något publicerat. Iallafall så är det onsdag idag och jag har skickat in de sista arbetsuppgifterna, lär har betygs sänkning i några ämnen och kommer gå och gräva ner mig för det ett tag, men får samla ihop energi så att jag kan satsa på nytt igen nästa termin, sista året och sista termninen innan gymnasiet då gäller det bara att köra.
 
Har varit på träning nu på kvällen och har hunnit äta och duschat efter. Ska ta och fixa lite saker med min lillasyster eftersom att vår mamma fyller år imorgon och vi måste planera. Antar att de kommer folk hit imorgon så blir att städa direkt när jag kommer hem, mys. Ska försöka kolla ikapp lite julkalendern nu också, vi hörs puss!
 

Dag 09 - Det här stör mig

Jag är lite efter och eftersom att dag tio lär krävas lite ork så publicerar jag 10 & 11 imorgons, deal. Men nian iallfall.. Det här stör jag mig.. Jo vars, stör mig nog på ganska mycket men några exempel är;
 
* När folk bär alldeles för små kläder....
* Att de alltid ska vara små tjaffs överallt vart man än är
* När man vill något så gärna men vet att det nästan är omöjligt att klara/göra det
* När man försöker dölja något men ens poker face är såå värdelöst (händer mig alltid..)
* När lappar, dragkedjor, knäppet på halsband osv inte ligger som de ska, ååh panik!!!
 
 

I'll be the greatest fan of your life

Hallo!
Har skrivit massa inlägg som jag aldrig har hunnit publicera så har blivit lite små kaos sådär. NU är de måndag iallafall och ny vecka och en himla massa plugg skit som ska in innan betygssättningen på torsdag morgon, känner att jag inte har någon ork alls men jag måste.
 
På schemat idag står de match istället för träning och sedan kolla match istället för att kolla träning, innebandy är de absolut bästa. Måste ta med lite plugg så att jag får de gjort istället för att bara sitta liksom. 
Uppdaterar en när jag får tid pusss!
 
 

Dag 08 - Vad jag vill göra i framtiden

Vad jag vill göra i framtiden.. har jag absolut ingen aning om, vet inte riktigt vad jag vill bli och har ingen aning om gymnasie eller inriktning så ja, just nu är de ganska hårt för mig, nej men aa har sån beslutsånget över det här så de är helt sick. Aja nu vet ni - jag vet inte.

Dag 06 - En bra och en dålig egenskap

Ojoj.. ligger lite efter i det här så får ta igen det nu lite direkt efter varandra..
 
En bra egenskap.. vet inte riktigt har svårt att prata bra om mig själv men när jag väl har börjat något så vill jag inte avsluta de förän jag har fått säga allt jag vill.. dock brukar de inte avslutas som jag vill och då blir jag surig och får panik..
 
En dålig är väl att jag aldrig kan ta beslut om vad jag vill med saker och ting, och det här gäller nästan allt så de är inte precis det roligaste. Allt mellan kläder för dagen till känslor för killar osv, kaos.
 
Dag 07 - Fem webbsidor som jag ofta är inne på

Blogg.se
Facebook.se
Rebubbled.com
Swefilmer.com - bästa!!
 
Och några olika bloggar som mina kompisar eller andra ungdomar driver! :)fl
 

You will never love me like I love you..

Hallo!
Kände att uppdateringen helt plötsligt har sjunkit till noll igen, antagligen för att jag inte har någon inspiration längre. Jobbig fredag idag iallafall där de första två lektionerna spenderades på att försöka få klart två uppsatser inom NO och SO vilket resulterade i bubble struggle hela lektionerna, vilket förövrigt blivit min nya drog så fort jag slår på datorn nu för tiden. Skulle läst ut en bok till idag som förvövrigt var de konstigaste och tråkigaste boken jag någon gång läst, började en skriftlig uppgift på den som vi bara får jobba med under två lektiner kommer ALDRIG att hinna klart. Åt lunch, spelade innbandy på idrotten (dagens absolut bästa!!) och hade sedan matteprov som kändes ganska bra tills jag stressade och allt blev kaos, kulkul sänkta betyg kommer här!
 
Sitter hemma hos Miranda nu iallafall och som de alla andra fredagar så ska vi alldeles strax göra oss klara för att bege oss på träning, lusten finns inte, tankarna är på annat men jag ska trotts allt kämpa! 
Hör av mig när jag kan, puss!

Dag 05 - Vad jag stoppar i munnen under en dag

Mat förhoppningsvis.. Jag äter frukost, ibland något mellis av äpple eller corny sen lunch mellis (godis eller något) sen middag, ibland även något på kvällen. Jag är typ hungrig hela tiden, så äter lite därefter också vilket inte är det bästa men aa. Äter inget speciellt utan ibland äter jag hemma men ofta på mcdonalds och andra ställen. Förut var Mcdonalds och Subway typ det enda jag åt.. hehe. Aja, älska mat! 

Don't change for anyone, change because you want to change. No one is worth changing for, if they cared, they would accept you for who you are

Hello!
Varken träning eller match för mig idag eftersom att allt ställdes in pga vädret. Har lite smått panik nu eftersom att jag inte tränade igår eller idag, ånget. Måste komma iväg på någon sorts träning imorgon iallafall får se om det blir gymmet eller vad som händer. 
 
Har pluggat lite till och från sen jag kom hem. Har läst ca. hundra sidor ur en bok som inte faller mig i smaken. Har sovit till och från och kollade nyss ett avsnitt av One tree hill. Hoppas barnen har somnat så att Janne kan hjälpa mig med matten som jag förtår nada av och har prov på fredag, kommer gå sämst och jag inte tar tag i det här nu. Uppdaterar er när jag kan, puss så länge!

Är det tid du vill ha så är det tid du ska få..

Hej kompisar!
Onsdag och halva skolveckan har ungefär gått. Har två lektioner kvar på dagen bestående av matematik och iup då jag ska till slöjden och fixa. Har insett att jag är väldigt besviken över hur mina betyg faktiskt ser ut så jag ska försöka rädda något av de nu till HT - betygen. Ska försöka ta mig hem igenom allt snö oväder efter skolan så jag kan bege mig på träning trotts allt, får väl se om jag fryser fast någon stanns på vägen eller något, kommer knappt kunna se med tanke på all snö, men jaja life goes on. 
 
Börjar snart nästa lektion så ska försöka kika lite på julkalendern nu innan vi börjar. Skriver antagligen senare, puss!

Dag 04 - 10 saker vissa kanske inte visste om mig

Dags för lucka nummer fyra.. det finns nog inte något som ingen vet om mig men..
 
1. Jag har inte haft förhållande sedan i femman, vilket var helt oseriöst med tanke på åldern.
 
2. Just nu.. tycker jag mer om att kolla andra killag ifrån Rotebro spela än att spela match själv, har ingen aning om varför faktiskt.
 
3. Mina betyg når för de mesta inte högre nivå än D
 
4. Mitt favorit djur har alltid varit delfin av någon konstigt anledning
 
5. De som känner mig vet andra inte - Spya är bland de absolut värsta jag vet
 
6. Jag har fobi för att folk petar mig i ansiktet, de kan hålla sina händer i sitt ansikte om de måste
 
7. När jag var liten var de meningen att jag skulle bli fotbollsspelare men jag slutar här som innebandy spelar istället
 
8. Jag har SJUKT stora krav på mig själv och vill så galet mycket, minsta lilla negativa kommentar av någon så tar jag åt mig galet mycket, usch! 
 
9. Jag är äldst i min klass (av de som är 97:or) men också typ kortast.
 
10. Jag tycker inte om att sitta hemma själv för då kommer alla jobbiga tankar upp i huvudet.
 

tröttbrudorkarej!

Godmorgon!
Jag är tröttare än tröttast idag och fick galet brottom till skolan. Hade idrott - innebandy första lektionen vilket var lite si sådär halv kul, gjorde några övningar innan lektionen var över och vi har dragit upp till klassrummet igen. Börjar engelska lektionen när som helst och jag är så galet trött på skolan att jag bara skulle kunna pissa på den och dra härifrån, usch! Förövrigt så ser jag ut som en utliggare idag eftersom att jag inte hann göra något åt det imorse, jippiee whoo!

Dag 03 - Min syn på kärlek

Ojoj, rolig fråga... för jag har absolut ingen aning, antar att kan tolka den här frågan på många olika sätt. Men ja, min syn på kärlek har jag inte riktigt koll på. Jag är ingen höjdare på den här fronten då jag är sån som alltid tvekar på vad jag känner för folk, finns alltid något som jag tycker "förstör" och jag kommer till en punkt där allting vänder och jag inte vill mer. Jag har svårt att verkligenverkligen gilla någon, utan de är mer folk som jag kan bli beroende av att kolla på och personer som jag gillar mer än vän men ändå inte tillräckligt för att gå vidare  om ni fattar vinkeln.
 
Vad jag tror kärlek är.. är väl något i den stilen att man har någon som bryr sig lite extra på ett speciellt sätt, någon som man kan prata med om allt och som kan förstå en, någon man ska kunna ta sig igenom problem med för de uppstår alltid.. någon man bara kan må bra av att umgås med, båda själva och tillsammans med andra..

Im sorry, its all that I can say..

Hellooo!
Ny vecka och nya möjligheter, nej driver. Vaknade upp tjock i halsen imorse sådär lagom mysigt, bestämde mig för att låssas vara lite extra sjuk och säga till mamma att jag skulle få stanna hemma. Sen någon stanns påvägen så satte jag mig vid frukost bordet, bytte om och begav mig till skolan trotts allt. Har snart tagit mig igenom hela dagen så om tjugo minuter ska jag bege mig och och kanske t.o.m. bege mig på träning, är galet taggad på att träna men även galet sugen på att kolla killarnas träning efter. Får se vad som händer, inget är klart än. Ska försöka plugga lite på den meningslösa ämnen vi har i skolan så hörs vi senare, puss!

Dag 02 - Hur jag ser ut en vanlig dag

Ja du.. jag är ingen sådan person som orkar gå upp för att fixa sig speciellt mycket på morgonen även fast jag egentligen önskade att jag var det..Så hur jag ser ut en vanlig dag är väl helt beroende på mitt humör och min ork..
 

Im so much better now

Tjotjena!
Söndag kväll nu då och jag har inte fått mycket plugg gjort, lite SO och så har jag broderat lite nu på kvällen. Förövrigt så har jag kollat filmer, kollat runt på datorn, lyssnar på musik och kollat innebandy. Sådär lagom seg dag. Drog mig till Sollentuna för att kolla matchen och det var så sjukt kallt, höll på av avlida tio minus grader är inte riktigt min grej. Ska börja avrunda nu och lägga mig i sängen för att sova, orkar inte vara sjuk så måste bli frisk för har massa innebandy som väntar, puss!

Dag 01 - Presentera mig själv

Okej here we go.. vad ska jag säga? Jag är en femtonårig tjej från norr om Stockholm och jag går i skolan på vardagar och fritiden ägnar jag åt att spela eller kolla på innebandy tillsammans med mina underbara vänner eftersom att de är typ de bästa jag vet - innebandy & kompisar. Helgerna spenderas på matcher och kompisar och utöver det här går jag i nionde klass och har en himla massa plugg hela tiden där jag bara hänger med och förstår hälften av allt som försigår. Bor förövrigt med min mamma och min låssas pappa samt mina tre småsyskon. Det här alltså en kort sammanfattning om mitt liv. Resten lär ni upptäcka om ni läser det jag skriver..
 

Första advent

Godmorgon people!
Söndagen och första advent idag då. Skulle egentligen ha pallrat mig upp mycket tidigare för att bege mig ledarutbildning som är mellan 11-19 idag, skulle iof inte ha varit där hela dagen pga av en match jag ska på senare idag. Men eftersom att Kellie inte ska dit och jag somnade sent inatt så orkade jag inte upp idag, ska försöka lägga ner den tid jag fick över nu till att få något plugg gjort. Har så jävla mycket bara det att jag aldrig har tid/ork samtidigt till att göra något. Dock sista veckan så borde hålla ut och rå plugga nu då..eller något i den stilen. Ska väl ta tag i skiten nu så skiver jag senare, puss!

-


Julkalender.. kind of

Tänkte köra en sådan här gammal julkalender som alla gjorde för några år sedan, wehåå. Gjorde inte igår så får göra två idag istället, here we go!
 
Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 - Hur jag ser ut en vanlig dag
Dag 03 - Min syn på kärlek
Dag 04 - 10 saker vissa kanske inte visste om mig
Dag 05 - Vad jag stoppar i munnen under en dag
Dag 06 - En bra och en dålig egenskap
Dag 07 - Fem webbsidor som jag ofta är inne på
Dag 08 - Vad jag vill göra i framtiden
Dag 09 - Det här stör mig
Dag 10 - Ett minne jag aldrig glömmer
Dag 11 - Hur en vanlig vecka ser ut för mig
Dag 12 - Min favoritsak
Dag 13 - Mina 5 favorit-appar
Dag 14 - Min favorit film
Dag 15 - En låt som påminner mig om ett speciellt tillfälle
Dag 16 - Den bästa Youtube-videon för tillfället
Dag 17 - Vad jag har i min väska
Dag 18 - Vad jag helst gör en helg
Dag 19 - En sak jag önskar jag fick uppleva igen
Dag 20 - Fem saker jag inte klarar mig utan på en dag
Dag 21 - Min dag
Dag 22 - Mina närmsta vänner
Dag 23 - Hur mitt rum ser ut
Dag 24 - GOD JUL!

1 December 2012

Hello!
Blev väckt av mamma imorse för att käka frukost, kolla första avsnittet av julkalendern och sen dra ner till Rotebrohallen för att dömma. Drog hem för att fixa mig lite innan jag och Linda åkte till Kista för att kolla den segaste matchen jag har sett på länge. Gick runt i Kista lite efteråt innan vi drog hem till var och en och jag duschade och fixade lite innan jag satte på mig myskläder och drog till Isabell där jag är nu. 
 
Vi har haft en såkallad myskväll och kollat filmer, orkar inte att Douglas är så sjuktgaletöverdrivet snygg så jag vet inte vad. Har käkat mig mätt på godis också vilket är sisådärhalvbra. Ska dra hem alldeles strax för att försöka få lite sömn till morgondagen, tack för en bra kväll vännen! 
 

RSS 2.0