All you need is some inspiration 💕




Min helg i bilder..


Mina två favoriter fyller år idag! ❤❤❤

Grattis bästa ni! ❤



This world is getting colder

Helgen har tagit fart och det är jag mer än tacksam över. Denna vecka har varit mycket kämpa kan jag lova, mycket som händer på en och samma gång och jag är förövrigt helt lost i allting. 
 
Gårdagens helg invigde jag med att åka till Kista och klippa mig, vet inte vad de är med frisörer men de kan verkligligen inte lyssna på det man säger så nu sitter jag här med bara hälften av mitt hår kvar, snyft. Gick runt lite med Issa, fixade några ärenden och gud vad glad jag är att jag har den bruden. Jag känner att jag har en förkylning krypandes i kroppen också, försöker göra allt jag kan för att den ska hålla sig på avstånd, speciellt med slutspel nästa helg, får hoppas på de bästa. Vi hörs!
 
Så mycket kärlek

If I let you go

Känner att jag är sämst på att uppdatera, det går i vågor det här. Iallafall så sov bästa Emelie över här i fredags, vi har inte umgåts på år och dagar men kändes precis som gamla dagar och man fick en hel del flashbacks! 

Igår var det studiedag som gällde och den spenderade jag med Miranda, åkte runt och gjorde konstigheter innan vi drog hem till henne och bara var. Vet inte vad jag skulle göra utan henne, så underbar människa!





Take it back to where we are..

Vårkänslorlna kom igång på riktigt häromdagen när det var strålande sol ute och flera plusgrader. Det firade jag och Miranda ute med ett kakpaket samt mjölk under lunchrasten, så himla mysigt!
 
Det tråkiga är att värmen ska försvinna nu igen för lite storm och snö, men vi får deala med det nu så kan vi ta våren på riktigt sen. Hoppas allla har det bäst, puss!
 
Vår, värme & sol
 

#Natural

Bilder ifrån i Lördags.. 


Glädjespridare ❤

Jag tycker ni är väldigt bra! 

365 dagar, ett år! ❤

I onsdags..


Cody kan sin grej helt enkelt! 👌








Seven days and seven nights, you gave me time to analyze..

För några dagar sedan hade jag inga problem med att få komma tillbaka till skolan och träffa människor medan jag nu sitter här med standard ångesten inför nästa veckas lektioner. Det här lovet har varit alldeles för bra och resan till Kil behöver inte inte ens prata om, skulle verkligen inte banga på ett par extra dagar där, bättre ställe får man verkligen leta efter!
 
Har inte gjort mycket alls idag, latat mig tvättat och sedan kom Niclas förbi en sväng. Nu har jag precis tagit mig en dusch och ska göra mig helt klar för sängen, godnatt på er!
 
Denna pojke tycker jag mycket om ♥
 

Boy, you gotta show me

Ni vet känslan när man sitter och lyssnar på musik hemma och väntar på att de bästa på låten ska börja? Sen när droppet väl kommer så finns de inge bas på datorn och man blir så besviken..suck
 
Ja detta är vad jag gör denna morgon, ligger i min säng och lyssnar på musik, kommer nog bli en sån där lagom lat och tråkig dag idag där ingenting händer. Tyvärr jag som verkligen är jätte taggad på att göra något. Ska förgylla den dag med att tvätta lite, bästa dagen på länge helt enkelt. 
 
Biomyset från gårdagen ♥ och ja.. filmen är faktiskt bra.

Jag blev kär i denna affär när jag såg den...

 
Var ju dock bara killkläder menmen..

Du kan smälta isen när du ler

Är tillbaka i Stockholm efter en galet bra resa, människorna där är så himla glada och spralliga så man kan inte vara annat än lycklig där, jag stormtrivdes. Hem måste man ju också någon gång, så nu befinner jag mig på hemmaplan, kom hem i torsdags kväll och har sedan dess hunnit inkassera mig en ny väska lirat lite plast med grabbarna. 
 
Nu håller jag på att göra mig i ordning för att åka in till Kista med Linda, vi ska mysa i en av biosalongerna där och bara ha de bra. 
  
Mina favoriter ♥

RSS 2.0