www.nouw.com/michellenl

SÅÅ nya adressen är, http://nouw.com/michellenl , det gick snabbt och smärtfritt! (Tror jag!) 

BLOGG.SE ---> NOUW.COM

Tänkte ta och skriva mitt sista inlägg på den här bloggen innan jag flyttar den. Har nämligen bestämt mig för att en gång för alla byta bloggportal. Har ju sedan ett tag tillbaka börjat kolla runt på olika alternativ och nu bestämt mig för att byta till www.nouw.com då det är mycket enklare att hålla på med designen på den sidan än här, speciellt nu för mig som helt och hållet glömt bort hur man kodar, men även för att jag känner att en ny start alltid kan vara kul. Tycker absolut att blogg.se är en ytterst bra hemsida att börja blogga på, men ibland behöver man gå vidare and now it's time! Tack för allt.
 

MY NEW YEARS EVE!

Nyårnyårnyår och det är alltid lika kaos precis innan. Jag stod på riktigt och velade in i sista sekund på hur jag skulle göra, fanns så himla mycket delade meningar i det men tillslut gick jag på att fira in det nya året med folk som jag känner. Började som enligt tradition nyår hemma med familjen för den årliga och mest mysiga middag på året. Därefter drog jag till Madeleine en stund för att fixa mig innan jag drog vidare hem till August där jag avslutade kvällen. Tog inte jätte mycket varierande bilder men dehär var det som jag kunde hitta!n Gott nytt år allesammans! ♥
 

ONLY JUST A DREAM 2

Hallå på er!
I mitt tidigare inlägg pratade jag om hur jag spenderat min jul samt juldag. Så tänkte slänga upp lite bilder från de dagarna nu när jag har fått tillbaka min mobil för andra gången (!?). De resterande dagarna på året spenderade jag här på jobbet och i Uppsala på storvretacupen. Det var första riktiga cupen i den röda tröjan och trots att vi saknade en del spelare så gick det faktiskt ganska bra, torskade finalen på suddenstraffar vilket alltid är lika surt, men det kändes som att vi växte som lag denna tunering, vilket just nu känns som det allra viktigaste. Delade dessutom rum med Kellie och Elin så det var inprincip inte en lugn sekund. Bilderna därifrån ligger tyvärr på den andra telefonen men får försöka få upp dem en annan dag med!
 
Dagen började med lite morgonenmys och julgym, följt av en mysig promenad.
 
Sedan begav vi oss ut till morbror för lite friande, kalle, mat osv.
 
Dagen efter firande vi minijul med familjen innan jag och Martina drog till pappa för att fortsätta fira där, och enligt traditioner åka till Edsviken för att mata fåglarna..
 
Sedan snabbtsnabbt vidare till Madeleine för att fira att hon äntligen fyllt arton!
 
 

RSS 2.0