getting over you


Den stora gula kaninen hittade jag i Örebro rätt svår att missa..
Är hemma ifrån Örebro nu.. och jag har hunnit kollar lite på när AIK förlorat mot Elfsborg med ett noll och umgåtts lite med familjen som jag inte träffat på cirkus två veckor. Har haft två grymma veckor hos pappa med massa stoj, trodde faktiskt inte att det skulle bli så kul.

Som sagt är jag hos mamma nu iallafall och uppdateringen kommer att bli som vanligt, för er som fortfarande läser min lilla såkallade sopblogg. Jag ska ta och packa upp och packa lite saker inför imorgon då jag ska på summercamp dit även några tjejer ur laget ska är sjukt förväntansfull eftersom att det är första gången jag ska på ett så kallat innebandyträningsläger.
hörs imorgon!


give me everything


Minnen som man aldrig glömmer men tider man alltid saknar..
Tjotjena.. dagarna har gått fort och det är redan tisdag eftermiddag på andra veckan hos pappa. Dagarna har spenderats bland annat på Grönan, på bio och ute och spelat minigolf har haft det riktigt trevligt hitils.

På fredag åker vi till Örebro och kommer hem på söndag då jag och systeryster även ska tillbaka till mamma, skriver mer om vad vi gjort efter att jag kommit hem till mamma.
Kram Michelle.

im afraid..

Tjotjena!
Sitter hemma hos pappa just nu och jag och Linnea har kollat runt lite på datorn. Dagen har till mesta dels spenderats ute i solen med lite bollkastning och sådant som vi kallar tio-kamp något vi gör varje år.

Nu är maten precis klar så vi ska börja röra oss utåt så vi kan äta ute, sorry för konstigt inlägg ska försöka att uppdatera snart igen.
Kram Michelle.

just tree words


Huvudsaken är att du fattar att jag älskar dig bästavän!

Tjeeenare!
Nu har Kellie åkt hem och jag saknar henne som in i vassen det är allt en underbar brud det där. Vi satt iallafall och kollade på när Japan tog VM guld, sjukt grymma dom är så tycker verkligen att dom var värda en vinst.

Imorgon bitti åker jag till pappa och jag kommer att vara där i två veckor vilket betyder att uppdateringen kommer att vara lite sämre eftersom att jag oftast inte får använda varken datorn eller mobilen där. Men jag ska försöka få någon att gästblogga lite grann.
Godnatt.

made of pop


Lagom söta inte sant? Om inte annat så älskar jag er!♥
Tjotjena!
Dagen har varit lugn, jag och Kellie har suttit inne hela dagen och mest tagit det lugnt framför datorn och umgåtts lite med dom små sådant som man gör när man inte orkar något annat.

Var nyss nere vid stationen för att lämna Mirandas busskort till henne som jag fick låna igår. Kännde att det var rätt jobbigt att gå fram och tillbaka idag, det kan ju bero på att jag och Kellie gått ganska mycket dom senaste dagarna. Uppdaterar senare, kram Michelle.

never say never


Tjejen jag älskar dig över hela mitt hjärta, har alltid gjort och kommer alltid att göra! ♥
Tjotjena! :)
Söndag idag, tycker att veckan gått sjukt fort Kellie åker hem redan idag och imorgon på morgon åker jag till pappa och spenderar min tid där i två veckor framöver.

Dagen har gått åt till att städa lite och bara tagit det allmänt lugnt sådant behövs ibland när kroppen inte riktigt orkar göra så mycket. Ska lite på musik och kolla facebook.
Kram Michelle.

I'm the king of my own life


Tjeeeeeenis!
Lördag idag och jag och Kellie har mest spenderat våran dag med att vara inne och städat samt spelat lite sims som dom nördar vi egentligen är. Har även varit inne i stan ett tag och kollat på det där skeppet som pirates of the caribbean spelas in på och jag kan säga att det var sjukt litet i jämförelse med vad jag trodde.

Nu på kvällen drog jag och Kellie till Miranda för att umgås lite med henne, Joel, Elinor och Jonas D men vi hann inte längre än påväg till Mc donalds innan jag och Kellie fick vända och åka hem igen. Så nu sitter jag rätt seg i min säng och kollar reprisen på kronprinsessans födelsedag och väntar på att Eric Saade ska sjunga. Slänger kanske in ett inlägg lite senare, vetvem?

forever young


Musik är nog människans bästavän..
Tjenissss... jag och Kellie sitter med varsin datorn och kollar facebook samtidigt som vi fixar och trixar lite med bilder för min del är det mest bilderna ifrån Prag.

Dagen har iallafall spenderats tillsammans med Miranda, Joel och Eldh. Det började med att jag, Kellie, Miranda och Eldh skulle åka till Norrviken för att köpa choklad.  och sedan fick jag och Miranda lite speed i benen och bestämde oss för att vi skulle gå upp till Runan och eftersom att Eldh och Kellie började gnälla redan i första uppförsbacken fick jag och Miranda lust att göra det lite surt för dom så vi gick runt halva Viby innan vi sedan kom fram till Viby spåret där jag och Miranda genade igenom skogen och dom andra två gick sin egen lilla väg innan vi möttes igen och jag och Miranda fortsatte att köra lite med dom så när vi kom hem satte dom sig på golvet och tjura, ja som små barn! Det var efter det vi träffade Joel som vi slänge ner i Mirandas pool och helt enkelt dränkte med vatten och smink en sjukt lyckad dag!
Godnatt, kram Michelle.

It's gonna rain


Ja.. jag kan erkänna att jag tyckte att det var kul att flyga första gången :)
Godmorgon..nu har jag vaknat till liv och sitter med datorn framför mig och nördar. Förmiddagen på dagen kommer nog att spenderas hemma och ha det allmänt mysigt är rätt seg och trött idag så sedan får vi se vad som händer fram emot eftermiddagen.
aurevoir.


heart in the air


I höstas..
Tjeeenare!
Nu har jag och Kellie kommit tillbaka hem hit, duschat lite och tagit oss något litet i magen. Runt tolv tiden imorse drog jag och Kellie till stinsen och kollade runt lite där åkte hem runt tre tiden då vi mötte Miranda och Eldh vi stationen stog och snackade lite innan vi åkte hem och åt. Sedan drog vi till Rotebro och umgicks med Miranda, Eldh och Joel sjukt trevligt kväll med mycket skratt! ♥
sovgott.

me and my radio


Elskar dig min tjej <3
Godermorgon! :)
Har vaknat till liv och ätit lite frukost så jag och Kellie ska göra oss i ordning och åka till stinsen en snabbis. Är riktigt seg idag faktiskt så får se om vi kan komma iväg till halv ett alltså så får vi nog börja skynda oss nu. Sverige åkte ut igår så nu blir det match om tredje pris, kom igen Sverige! :)
hejdå.

kom igen sverige


Gullig Miranda är tycker ni inte det? :)
Goooo sweden! Jag, Kellie och Miranda sitter och hejar på Sverige som håller på att förlora semifinalen emot Japan med just nu 3-1, surt!
Jag och Kellie drog till Rotebro för att gå till Birgitta och lämna en sak sedan drog vi vidare hem till Miranda för att träffa henne så vi gick ut ett tag skrattade och pratade lite flamsigt var det nog också. Sedan skulle jag och Kellie dra hem för att se semifinalen men Miranda fick oss på något sätt att övertala mamma och Janne om att se semifinalen här, synd nog ser det ut som att det blir förlust för Sveriges del, älskar Sverige! :*
godnatt!

timeless


Efter att vi fått umgås lite är vi så gott som bästavänner :)
Tjotjena!
Jag och Kellie sitter med varsin dator i knät och nördar facebook, inte helt ovanligt när det gäller oss. Vi har spenderat dagen i väsbycentrum där jag fick med mig en ny rosa keps hem medans Kellie fick med sig två tröjor, riktigt bra köp alltihopa faktiskt. Ska fixa mitt hår lite grann och sedan ska jag och Kellie dra till stationen och förhoppningsvis träffa Miranda en snabbis innan vi ikväll bänkar oss framför tv och kollar på sverige-japan.
hejasverige!

so hard to say im sorry


Saknar oss tjejen..
Tjotjena! :)
Michelle här eller ja det var väll inget nytt. Har tagit mig igenom dagen trotts att jag varit sjukt trött och inte riktigt varit på topp. Nu sitter jag med Kellie framför mig och vi sitter med varsin dator och kollar facebook och lyssnar på musik, sådär ganska osocialt kan man tänka sig.
pusselbit.

ut i natten


bild ifrån 2009 tror jag :)
Tjotjena! :)
Nu har jag vaknat till liv och fått i mig lite frukost, sitter för tillfället och spelar spel, sitter vid datorn och lyssnar på musik ungefär det jag gjorde under hela dagen igår.

Ska börja göra mig klar snart eftersom att familjen ska gå på bio och jag ska kolla lite i affärer har ju inte så mycket pengar efter Prag men man kanske hittar något av det man vill ha.
godbye.

eragon


Här är min galna tjej tillsammans med Emma, sjukt länge sedan jag träffa den tjejen! :o
Tjotjena! :)
Nu är klockan sent och jag ska börja göra mig i ordning för natten. Dagen har varit lugn har suttit och spelat på min bästavän som jag spenderade väldigt mycket tid med i Prag nämligen min syster nintendo ds tror inte att någon inte såg mig med den, har även lyssnat lite på musik och kollat runt på internet också.

Nu är jag iallafall trött, har suttit och kollat film med familjen så ska börja göra mig klar inför natten. Imorgon är tanken att mamma, Janne och syster ska gå på bio och jag ska gå runt och kolla lite i affärer tillsammans med Kellie som jag sedan ska ta med mig hem så hon kommer att sova här några dagar/nätter, trevligt värre eftersom att jag älskar den bruden.
Godnatt! :)

back on track

Godermorgon! Jag är back in sweden efter en fantastisk resa med mina underbara Rotebro tjejer i Prag. Om jag ska beskriva Prag, Tjeckien med mina egna ord kan jag utrycka mig att det såg ut väldigt mycket som gamla stan och med sjukt mycket klotter där vi bodde. Men sedan när vi åkte till in lite mer i staden var det finare, men ett minus måste faktiskt vara att tjecker är sjukt otrevliga dom flesta av dom.Vill iallafall tacka hela Rotebro för en otroligt rolig resa! :)

Nu har jag vaknat till liv och är väll lite halvt trött, ska gå ner för trappen ett tag och se vad dom hittar på där nere, uppdaterar senare kram Michelle.

räck mig ditt hjärta så ska jag ta väl hand om det.


amatörbild tagen för ett år sedan med mobilkamera.

Tjenis Klenis, kan börja med och berätta att Rotebros brudar förlorade kvartsfinalen i F14 med 2-1. Riktigt synd tycker jag eftersom att dom är grymma och skulle kunna komma längre än så! F16 gruppen har jag för mig att dom inte ens kom till kvarten, men det är förståerligt, dom som dom mötte i den gruppen är ju 2-3 år äldre.
ÄR sugen på glass, eller något liknande. Så ska väl kila ner och kolla om det finns något smaskigt som man kan sätta tänderna i! Sen vill jag även ta en kalldusch, åå vad skönt det skulle vara, frågan är orkar jag? Det är jobbigt och hoppa in i duschen, men när jag väl är inne så orkar jag inte gå ur eftersom att det är så skönt.
Kellie Boberg

JUST STOP FOR A MINUTE AND SMILE.


<3

helloo, kellie här. Tänkte slänga in ett litet inlägg! Michelle är ju i prag, som ni redan vet. Hoppas att hon har det kul och inte är allt för rädd. Hon var ju lite rädd för flygningen, men jag tror att hon kommer vilja flyga igen när hon kommer hem i alla fall! Jag har inte gjort så mycket idag, har varit med Emma Vikberg och chillat. Skriver mer sedan kanske, men just nu så kommer jag bara på massa onödig information, haha. tjarå

/ Kellie Boberg

Packapackapacka


Godmorgon!
Nu har jag vaknat och jag är sjukt trött. Ska försöka ta mig upp ur sängen och in i duschen så att jag kanske får lite engergi nu på morgonkvisten.

Idag är det ju dags för Prag och för er som inte vet så är det en innebandycup i Tjeckien, Prag som vi ska åka till idag vi ska samlas nio och jag är verkligen sjukt nervös. Har ju aldrig varken flygit eller varit utomlands (bara en gång i Danmark) så får se om jag överlever resan utan några sjukdommar och sådant där tråkigt. Men nu måste jag verkligen göra mig klar, kommer hem på söndag så får se om jag kan slänga in något inlägg därifrån och om jag kan hitta någon som jag blogga åt mig under tiden, Ha det bra kram Michelle.

Packa det sista..

Tjotjena!
Klockan är mycket och jag har inte packat ett dugg, så ska börja packa nu så att jag hinner med allt som ska göras. Försöker slänga in ett inlägg imorgon, kram Michelle.
Godnatt och ha det bra!

All love to you


Jag och Kellie igår, älskar dig tjejen! ♥ Tack för en underbar vecka.
Tjotjena!
Nu har jag vaknat till liv och hunnit äta lite frukost så sitter för tillfället och kollar tv och tar det lungt. Ska ta och göra mig klar snart eftersom att jag ska ägna dagen åt att fixa inför imorgon.

Åker ju till Prag imorgon tillsammans med mitt underbara innebandylag, älskar er. Men jag är sjukt nervös, första gången jag ska resa utomlands och första gången jag ska flyga så ja, jag är galet nervös.
Men jag uppdaterar senare, kram Michelle.

sola & bada

Tjotjena!
Im back, nej jag skoja bara jag har ju aldrig varit borta utan jag har mer spenderat mina dagar på stranden där jag solat och badat tillsammans med roligt sällskap. Veckan har gått fort men den har varit skit bra så nu är det dags för Kellie att åka tillbaka till sitt hem och jag ska börja packa och fixa inför Prag på måndag, skit nervös.
Uppdaterar när jag kan, kram Michelle.

RSS 2.0