Be careful not to become so heavenly that you are useless on Earth

Hello! Jag har gjort nada idag kan man ju säga. Iallafall ett tag, jag har spenderat dagen inne i mitt hus och umgåtts med min lillasyster i ca. Sex timmar. Sedan kände jag att jag verkligen behövde komma ut så runt halv nio tiden mötte jag Nikolas och följde med honom till prisxtra. Var sedan ute med honom en stund efter ett tag mötte vi upp Emelie och sedan även Jonte och efter ett tag kom även Elin, Johan och Victor som jag spenderade resten av kvällen med, hoppas alla haft en bra dag, kram på er!


Infinite love is the only truth – everything else is illusion

Har haft hela dagen på mig att blogga men orken och minnet har lett mig på andra vägar. Har haft värsta ångesten inför träning och allt godis ätande. Så idag (första gången på länge..) så pallrade jag mig ut för att först leka med boll och klubba - kaos och sedan för att springa med min syster, efter mycket om och men kom vi fram till badplatsen och tog oss ett dopp efter, tror aldrig det har varit så skönt att hoppa i sjöns kalla vatten förut, de va underbart och svalkande. Drog hem duschade och satte mig framför tvn och kollade fotboll. De är ungefär min dag, tv och lite träning. Hoppas ni haft en lite mer intressant dag. Nu är jag trött och ska krypa till korgs, natti!


If we don't learn easy lessons, they get harder

Erika kom hit och vi drog ner till stranden för att sola/bada. Drog sedan och köpte lite dricka samt tjockade oss lite. Sedan skulle hon hem och äta så jag följde henne en bit innan jag satte mig utanför Nikolas och väntade på honom. Vi gick runt ett tag och bara snackade innan vi vid Rotebro träffade Ricky och Jonte som vi spenderade våran kväll med. De följde mig sedan hem men de va bara Ricky som var social nog att prata med mig. Är hemma nu och ska sova snart. Hoppas ni alla haft en bra dag, natti!


Invigningen


Silja symphony

Efter två dagar på båten så var man rätt sliten. Under första kvällen kollade vi igenom båten och lärde känna vart allt fanns. Köpte även slut mina pengar redan då på godis och en parfym som jag velat ha sedan innan. Slocknade ganska direkt den kvällen men pga att de guppade så mycket gick de inte att sova så mycket, vaknade flera gånger en utav gångerna var runt halv fem tiden då jag seriöst trodde vi höll på att gå under. Delade säng med min syster och båten lutade så mycket att jag var tvungen att hålla i mig för att inte ramla över på henne. Lyckades få lite sömn den natten ändå. När vi gick upp dagen efter fick vi reda på att en man på vår båt hade ramlat över bord så anledningen till att de lutade så mycket va att de hadr vänt båten alltså, efter hjälp av andra båtar och helikopter så hade de efter ca en och en halv timme lyckats hitta mannen i de kolsvarta öppna havet rätt coolt faktiskt (jag hade innan vart jätte rädd för att någon av oss skulle ramla i och att man isf inte skulle kunna överleva pga strömmar osv. Men ack så fel jag hade, eller tur han hade. Vi spenderade iallafall den dagen i Finland innan vi spelade slut på alla våra pengar på maskiner på kvällen. Fick betydligt mer sömn den natten trotts att jag satt uppe med Kellie då. Kom i land runt tio, dagen där på, hade en båtripp där, men familj och släkt.


Clear thinkers try to find the causes, while the average look for escapes from effects

Nu drar jag in till grönan, uppdaterat senare puss!


Födelsedagskalas

Denna dag har spenderats hos min moster, där släkten va eftersom att hon och hennes syster fyller år idag - alltså mamma har två systrar som fyller år på samma dag, den ena ett år äldre än den andra bara, rätt komiskt faktiskt. Så där har iallafall jag vart idag, fikat och bara umgåts. Dagen i sig har varit ganska skum. Jag skriver om kryssningen imorgon istället, puss och godnatt, sov sött!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_5011c32bddf2b31f840000ec.jpg" class="image">


Födelsedagskalas

Denna dag har spenderats hos min moster, där släkten va eftersom att hon och hennes syster fyller år idag - alltså mamma har två systrar som fyller år på samma dag, den ena ett år äldre än den andra bara, rätt komiskt faktiskt. Så där har iallafall jag vart idag, fikat och bara umgåts. Dagen i sig har varit ganska skum. Jag skriver om kryssningen imorgon istället, puss och godnatt, sov sött!


Födelsedagskalas

Denna dag har spenderats hos min moster, där släkten va eftersom att hon och hennes syster fyller år idag - alltså mamma har två systrar som fyller år på samma dag, den ena ett år äldre än den andra bara, rätt komiskt faktiskt. Så där har iallafall jag vart idag, fikat och bara umgåts. Dagen i sig har varit ganska skum. Jag skriver om kryssningen imorgon istället, puss och godnatt, sov sött! Hittade lite fina bilder på kylskåpet..

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_5011bd3ee087c31ae600004b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_5011bd3fddf2b305260000f7.jpg" class="image">


Födelsedagskalas

Denna dag har spenderats hos min moster, där släkten va eftersom att hon och hennes syster fyller år idag - alltså mamma har två systrar som fyller år på samma dag, den ena ett år äldre än den andra bara, rätt komiskt faktiskt. Så där har iallafall jag vart idag, fikat och bara umgåts. Dagen i sig har varit ganska skum. Jag skriver om kryssningen imorgon istället, puss och godnatt, sov sött! Hittade lite fina bilder på kylskåpet..


Borta bra men hemma bäst

Sverige!! Är alltså tillbaka hemma nu i mitt älskade rum och i min älskade säng. Låter som jag har varit långt borta o att de vart jätte tråkigt men de är inte sant, är bara överlycklig att få slippa allt gungande. Är alldeles för trött för att berätta mer nu, så ni får veta mer sedan, ni vet iallafall att jag är hemma! Puss så länge ifrån en trött Michelle.


Once we accept our limits, we go beyond them

Tjenare! Jag har bytt om, fixat och packat så nu åker jag, min familj, mormor, morfar och Kellie iväg på kryssning i två dagar. Har ingen aning om de finns internet där på eller inte så uppdaterar när jag kan, annars så har jag snackat lite med Miranda så hon kanske slänger in något inlägg. Hoppas ni får de bra så hörs vi sedan, puss på er!


Angels can fly because they take themselves lightly

Har haft en awesome day med Miranda. Vi kollade film, mös lite och sedan kollade på massa gamla bilder och filmer som vi skrattade åt en hel del. Sedan åt vi middag ute hos hennes granne och de va faktiskt riktigt mysigt och trevligt. Jag åkte till Linda runt åtta för att hämta lite kläder men blev kvar med henne och Danne ett tag för att bara snacka, har saknat den pricken så galet mycket, hon är ju bara för underbar. Har haft en mysig kväll iallafall och nu ska jag sova och försöka få lite sömn. Hoppas alla har haft en bra dag, godnatt sov sött!


Our life purpose – what we’re here to do – is not what comes easiest

Lite mys med Miranda nu då -@mirandasplace!


Min tallrik står tom på bordet vilket betyder att jag precis ätit lunch, drack någon ny dricka till som faktiskt var jätte god. Nog om det, ska duscha och göra mig klar nu så att jag kan åka och träffa Miranda. Vad vi hittar på är just nu högst oklart, men de blir säkert något kuligt. Hör av mig senare, kram!


Only action brings ideas to life

Spenderade denna dag med Emelie, den fina pricken alltså. Började dagen med att ligga hemma och sörja för att jag inte kunde åka in till grönan och kolla på Danny. Men sedan runt fem tiden kom Emelie och drog upp mig, vi drog till mcdonken och åt för båda var vrålhungriga då ingen av oss hade ätit (klockan va halv sju när vi åt..) Vi köpte oss lite godis innan vi åkte till Bipen och kollade på när Johan, Marcus, Victor och Jonas spelade fotboll, de va väl lagom kul. Bussarna hade under tiden slutat gå så vi började traska hem till mig, de va en skön promenad ändå. Träffade även på lite folk. De va väl min dag i korta ord. Godnatt sov gott så hörs vi imorgon. Juste den snygga bruden fyller även år idag, grattis till dig! Så ja om ni vill så kan ni ju gratta henne på facebook eller något!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_500b3743ddf2b372ad000121.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_500b3743e087c353a50000f6.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_500b3743ddf2b333340002d5.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_500b37439606ee559a00024e.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_500b374a9606ee63090001d8.jpg" class="image">


To touch is to heal, to hurt is to steel

Alarmet ställdes på halv nio imorse för att jag skulle upp och kolla på nittioåttornas gothia final men eftersom att de inte funkade så struntade jag i det för tillfället. Lyckades dock se staffarna i slutet. Har inga planer för dagen så vi får se vart dagen leder mig, hörs senare kram på er!


Everything serves our highest good if we make good use of it

Den här dagen har spenderats innomhus och jag har nästan bara vilat hela dagen och försökt krya på mig själv. När jag vaknade imorse mådde jag inte bra alls men efter mycket kämpa så blev de så småning om bättre men de blev vila ändå. Ska försöka somna så tidigt som möjligt så att jag får lite sömn inatt. Bättre uppdatering kommer imorgon, kram på er!


KOLLA!!'

Alla borde kolla in min bästevänsblogg! Hon började blogga idag igen efter nästan ett års uppehåll, hon är galet bra och hon kan sin grej, klicka er in på hennes blogg ni kommer absolut inte bli besvikna! http://bellasdiary.blogg.se/ http://bellasdiary.blogg.se/ http://bellasdiary.blogg.se/ Om länkarba inte funkar så kopiera bloggnamnet! Kram på er!


”Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending.”

Tidigt imorse pallrade jag mig upp för att vi skulle åka och leta innebandyskor till mig eftersom att mina är gamla och små. Såklart så hade de inte öppnat än så vi gick in på ikea (jag och min familj alltså..) fick med mig ett sängöverkast en vanlig kudde och en prydnadskudde. Innebandyskor fann jag inga. På eftermiddagen har jag umgåtts med Miranda och August, vi kollade på AIK matchen innan Ludde och Elinor kom vi drog ut en sväg, hände inte så mycket mer. Ska bättra mig med bloggandet, snart. Hoppas alla haft en bra dag och får en godnattsömn, natti!


Dagen har spenderats med Miranda. När ovädret hade lagt sig lite åkte vi till sollentuna där jag åt och vi kollade lite i affärer samt fikade. Åkte sedan en sväng till Viby och gick runt där innan Pietro hämtade oss och vi åkte hem till de. Vi gjorde ungefär nada hela kvällen innan vi träffade Marcus, Jonas och senare även August. Vi spenderade kvällen tillsammans med de och jag kom hem runt kvart över elva då jag duschade. Ska sova nu så vi hörs imorgon!


Justgirlythings1


Kåfalla bilder del. 6

Här kommer bilderna ifrån den sista dagen på lägret, inte speciellt många men de har betydelse och minnen allihopa. Några kompisar kom hem ifrån kåfalla två idag och jag fick värsta tillbaka blicken och minnena i bakhuvudet. Saknar kåfalla så grymt mycket, de som jag egentligen inte ville gå på blev ett stort stort minne (trotts vissa motgångar) men aa, de va helt crazy! - Man måste ha vart där för att förstå..


To think too long about doing a thing often becomes its undoing

Åkte in till staden med Isabell och Miranda idag, vädret var inte världens bästa då det spöregnade, åskade och blixtrade så jag och Miranda gick runt som två muppar med våra luvor. Köpte inget idag heller utan fönstershoppade bara, något jag gör väldigt ofta. Men hör av mig imorgon, godnatt!


Justgirlythings


Freedom comes when you learn to let go

Hej fokes! Jag gjorde mig i ordning och drog till Sollentuna där Alma mötte upp mig. Vi gick runt i centrum, snackade och åt lite innan vi åkte vidare till stinsen där vi kollade runt på lite kläder och testade lite, blev inget köp för mig eftersom att jag är pank men de är alltid skoj att kolla. Kom hem för en halvtimme sedan och nu ska jag bara försöka ta de lugnt och försöka få min förkylning att lägga sig, orkar inte med den. Hörs senare!


The mind asks the questions; the heart has the answers

Morning sunshines! Ligger ute i solen och lyssnar på musik, så galet varm väder så de är skönt att bara ligga. Ska pallra mig upp snart ändå för att duscha och göra mig i ordning för att träffa underbara Alma, har inte träffat henne sedan lägret så de kommer bli jätte kul. Tror vi kommer runt i centrum men är inte säker ännu, hoppas ni får en bra dag!


Kåfalla bilder del.5

Sista dagarna..

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_50020420e087c37db100562d.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_50020420e087c37db100562d.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_50020420e087c366a300039a.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_50020420e087c366a300039a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_500204219606ee095400085c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_500204219606ee095400085c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_500204219606ee57ba000ff4.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_50020423ddf2b3270a000f2a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_500204239606ee5a43000944.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_50020426e087c37dc10051bc.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_500204339606ee23b000213d.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_500204339606ee2708001e6f.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_500204349606ee6fb5005228.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_500204349606ee292400402d.jpg" class="image">


100 års jubileum-marathon

Hejhejhallå! Jag har spenderat min dag med min familj. Hämtade ett par hörlurar hos Erika tidigare idag, vart med och handla och lekt med mina småsyskon det är de jag har gjort idag på ett ungefär. Nu är de mys med familjen som gäller till Viktoria dagen - Danny på tv! Kram på er, hoppas ni haft en bra dag! Justee fick våra biljetter idag som mamma överraskade oss med! #happymoment


Rubrik

Imorse när jag gick upp så sken solen, så jag åt lite frukost innan jag gick ut och lirade lite innebandy, måste försöka få upp klubbtekniken lite nu till säsongen. Har även solat lite men sedan blev de för molnigt och kallt så gick in. Tror jag ska pallra mig ut på en jogging runda senare är inte helt säker så får vänta och se, annars har jag inga planer för dagen. Vi hörs senare!


Kåfalla bilder del.4


Bilder från kåfalla del.3


Never say never

Hejohallå! Fick så brottom imorse så han inte blogga tyvärr. Drog iallafall ut och träffade Erika o tre killar ifrån södertälje Adam, Emil och Tobias. Vi hade de rätt chill, va på mcdonken, ute och hemma hos Erika. Vi hann även med att bada - det va svinigt kallt. Låter få bilder tala för dagen.. Hoppas ni haft en bra dag ni med!


No tickets

Fick på något sätt mig själv ut på den där jogging rundan iallafall, var helt slut efteråt så höll på att avlida. Somnade ett tag innan jag gjorde mig i ordning för att träffa Isabell. Det var år och dagar sedan jag träffade henne senast kändes de som så de va nice. Vi (jag) badade, fikade, snackade, skrek (av glädje) och va i Kista för att prova lite kläder. Har inget att skriva om men ska försöka finna lite insperation till bloggen snart, puss och godnatt!


Meet & greet

Morning! Jag har pallrat mig upp vid den här tiden för att jag och Kellie ska försöka få tag på biljetter, sedan duktig som jag är så ska jag försöka pallra mig ut och springa lite. Eftersom sömntutan jag antagligen ska vara med idag sover ganska länge så får jag hitta på något skoj. Nu måste jag vara lite aktiv så vi hörs senare, kram så länge!


Just another day, please!

Yobroes! Imorse gjorde jag mig i ordning lite snabbt innan jag blev upphämtad av Miranda och Pietro. Vi åkte till assist för att kolla klubbor. Hon fick med sig en rosa skönhet hem. Vi åt mcdonken till lunch innan vi drog hem till henne och kollade film. Mamma och Janne hämtade upp oss hos Miranda, vi åkte hem till mig och fixade oss lite samt åt innan vi drog till Viby. Miranda fick en sak hon skulle ha och vi träffade på ett par människor på cupen. Kom hem runt elva efter att Nikolas och Pascal va gulliga och kom ner till stationen för att ta bussen med mig hem. Nu ska jag krypa till korgs och sova. Hoppas ni har haft en bra dag, godnatt sweetdreams! Älskar mina bamseplåster btw, de är underbara!


Tillbaka till verkligheten

Hejohallå! Klockan är strax efter tolv och jag är egentligen alldeles för trött för att blogga men jag gör ett tappert försök att slänga ihop något. Kellie och jag va runt en kortis i stinsen idag innan vi åkte hem, tog några foton och gick in för att kolla film. Nu har den lilla förkylda saken lämnat mig här och åkt tillbaka till sitt hem land. Nu blir de alltså lite tillbaka till verkligheten igen. Är alldeles för trött för de här så kommer somna när som helst så lika bra att lägga ner, godnatt sötisar sov gott!


New day, new dreams

Hej och godmorgon! Tror det är tisdag idag, och vi har som vanligt inga planer för dagen, eller jag tror att vi ska åka till stinsen för att äta något där, sedan får vi se. Kellie håller på att packa nu, så hon åker hem idag eller imorgon de är beroende på. Har lite oklara planer de närmaste dagarna så jag hör av mig när jag vet vad som händer, vi hörs! Trötta tjejer..


Intenet krångel

Hej o hallå! Har haft internet krångel hela dagen och har det fortfarande så uppdateringen blir väl inte de bästa men tycker att ni ska veta att jag har försökt iallafall. Åt subway till lunch, innan vi drog ner till stranden för att bada och sola. Sedan drog vi hem, sov en stund innan vi drog ut o mötte upp Nikolas och Pascal och åkte tillsammans till mcdonken, underbara grabbar de där! Ska sova nu, så vi hörs imorgon kram och godnatt.


Breakfast time

Godmorgon! Somnade inte när jag skulle igår så nu när jag har vaknat är jag pigg och allmänt super hypad vilket snart kommer försvinna och då kommer jag bli galet trött. Vi har inga planer inför dagen utan vi får se vad vi kan hitta på, så tråkigt att sitta inne men så jobbigt att gå ut. Inlägget blev bara rörigt men vi hörs senare, kram på er'


Kåfalla bilder del 2

Bilderna ifrån midsommar..


Kåfalla bilder del 1

Tog ungefär en bild per händelse, därför det ser så blandat ut..

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa0261e087c30fda000009.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa0261e087c30fda000009.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa0261e087c30fda000009.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa0261e087c30fda000009.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa0265e087c306840005fa.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa0265e087c306840005fa.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa0265e087c306840005fa.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa0265e087c306840005fa.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa02689606ee121b000303.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa02689606ee121b000303.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa02689606ee121b000303.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa02689606ee121b000303.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa026addf2b347dc000845.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa026addf2b347dc000845.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa026addf2b347dc000845.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa026addf2b347dc000845.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa026f9606ee2a180001fa.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa026f9606ee2a180001fa.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa026f9606ee2a180001fa.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa026f9606ee2a180001fa.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa0273e087c30b12000042.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa0273e087c30b12000042.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa0273e087c30b12000042.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa0273e087c30b12000042.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa027d9606ee4ce00000a6.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa027d9606ee4ce00000a6.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa027d9606ee4ce00000a6.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa027d9606ee4ce00000a6.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa0607e087c30b120000a3.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa06079606ee116800038c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa06089606ee1e0d000313.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa06089606ee196e000954.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa060dddf2b36e2200015a.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa0614ddf2b3489d000325.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa06149606ee3e4f0001a9.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa0615ddf2b37d20000c0c.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa0615e087c36d6f0001ba.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa06229606ee3e4f0001aa.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa0622ddf2b33ea200035c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_4ffa0623e087c30684000655.jpg" class="image">


Leave your problems

Yooo! Har ett antal gånger försökt att ladda upp bilderna ifrån kåfalla men de vill verkligen inte fungera så jag låter de va ett tag och får väl försöka sedan igen kanske. Detta har varit en slapp dag då vi egentligen inte gjort mycket alls. Har spelat monopol och kubb samt att jag har tvättat mängder med kläder och badat har vi också. Vi avslutade kvällen med att kolla på film och äta oss lite små feta sådär på godis och grejer. Har inga planer för imorgon men vi får se vad som händer, kram och godnatt!


Smile and move on

Tjotjena!
Jag och uppdatering är inte direkt bästavänner men jag ska ta tag i det nu, appen har äntligen börjat fungera så jag kan kanske lägga upp de få bilder jag har ifrån Kåfalla redan idag. Hoppas att mina små vänner som är där nu, har de bra de också. 
 
Dagen har varit slapp och vi har knappt gjort något. Badat, spelat monopol och kollar NSN är väl det vi har lyckats med idag, annars har de bara varit slapp och vila, men det är skönt förutom att det är så galet varmt i mitt hus. Har även lyckats få ordning på det mesta i rummet. Så när Kellie åker hem så ska jag bara placera och rensa ut det sista innan jag är klar. Hör kanske av mig lite senare, kram på er!
Haha vännen, älskar dig!

Follow you one

Tjotjena!
Jag och uppdatering är inte direkt bästavänner men jag ska ta tag i det nu, appen har äntligen börjat fungera så jag kan kanske lägga upp de få bilder jag har ifrån Kåfalla redan idag. Hoppas att mina små vänner som är där nu, har de bra de också. 
 
Dagen har varit slapp och vi har knappt gjort något. Badat, spelat monopol och kollar NSN är väl det vi har lyckats med idag, annars har de bara varit slapp och vila, men det är skönt förutom att det är så galet varmt i mitt hus. Har även lyckats få ordning på det mesta i rummet. Så när Kellie åker hem så ska jag bara placera och rensa ut det sista innan jag är klar. Hör kanske av mig lite senare, kram på er!

Värmeee

Yobroes!
Det här med att hålla er uppdaterade är inte riktigt min grej men jag försöker iallafall. Dagen har spenderats ute i solen med Kellie och Martina, jag har duktigt som jag ör lyckats bränna mig. Har iallafall fått lite färg. Drog sedan till prisextra och handlade lite och träffade på Nikolas och Pascal med flera som gick med oss hem. Fixade sedan lite mys inför kvällen men råkade dock bränna sönder vår micro på cupen, käbner mig lite små dålig faktiskt. Men jaja, hade en mys kväll med film och grejer. Hoppas alla har haft en bra dag, puss och godnatt!

Im back!

Hejhejhallå!
Nu har jag kommit tillbaka hem efter två veckor på Kåfalla. Det hände en himla massa saker där och jag hade det hundra gånger roligare än vad jag hade förväntat mig. Jag fick lära känna underbara personer som verkligen gjorde det här lägret så grymt kul. Det var väldigt mycket som hände och som var tvunget att göras och en del av de var bara allmänt dryga så då var jag så galet sur man bara kan bli. De sista dagarna på lägret var fyllda med en massa saker som verkligen fick en att minnas det allra bästa. Det är väldigt skönt att få komma hem igen men jag saknar alla som var där väldigt, väldigt mycket. Det var en upplevelse.
 
Jag har nu iallafall tänkt att försöka komma igång med bloggningen igen, funkar det inte så funkar det inte och då lägger jag kanske av, men känner jag mig själv rätt så kommer det inte att fungera. Ska någon dag när jag har tid och ork försöka att lägga upp lite bilder ifrån lägret. Hoppas att ni har haft det bra, så hörs vi senare.
Puss.
 

Gästbloggning #3

Hej allihopa!
Som sagt, jag bloggar inte så mycket pga att det finns inte så mycket att skriva. Men igår var jag och Miranda och gymmade. Det gick väl sådär, haha. Men imorgon kör vi igen, lite mer serious :)

Idag är vädret typ, sådär, lite sol och lite moln. Funderar på att lägga mig på altanen en stund och sola. Får passa på när solen tittar fram lite iallafall.

Ha det bra! :)

(bild på min pojkvän, heheh i wish)

RSS 2.0