@home


Hejpåer!
Nu har jag kommit hem till mitt lilla kryp in och sitter för tillfället med datorn iknät. Var ju nere i Rotebrohallen och tränade småbarnen tillsammans med Miranda idag och det gick väll rätt så bra, lite nervöst och så eftersom att det var första gången.

Funderar på om jag ska dra ner till Rotebro hallen och kolla på när killarna har träning, har inte riktig bästämt mig än, uppdaterar kanske senare annars syns vi imorgon, kram Michelle.

Rotebrohallen


Sötnosen men när hon var på Cypern förra sommaren..
Hejpåer!
Nu har jag slutat skolan denna torsdag också och sitter för tillfället hemma hos Miranda Nilsson. Vi ska börja byta om lite grann och sedan börja röra oss ner emot Rotebro hallen där jag ska hjälpa Miranda att träna små barnen, har ju aldrig gjort det förut så får hoppas att det går bra.

Efter det drar jag tillbaka hit till Miranda och är med henne ett tag, sedan får vi se vad som händer, uppdaterar senare, kram Michelle.


Bussen


Godmorgon!
Detta får bli ett snabbt inlägg för att jag måste börja gå till bussen om cirkus fem minuter och missar jag den kommer jag försent till skolan och det är ingen hit direkt.

Har precis slängt ihop något att ha på mig idag så nu är det bara håret kvar, måste börja skynda nu men ska försöka uppdatera efter eller i skolan, kram Michelle.

Träning


Hejpåer!
Jag måste hålla med om att min uppdatering rent utav suger, men jag lovar jag ska försöka bättra mig från och med imorgon.

Nu ska jag dra till silverdal och träna lite, sedan äta pizza med laget och sedan vidare till brandstationen tillsammans med laget där vi ska hitta på något kul, uppdaterar senare, kram Michelle.

Hos Miranda..


Sötnosen min <3
Hejpåer!
Nu har jag slutat skolan denna tisdag också, och dagen har varit ganska så jobbig eller med andra ord har jag inte varit på särskilt bra humör.

Just nu sitter jag hemma hos Miranda vi har precis ätit lite mellis och jag ska alldeles strax börja röra mig. Ikväll är det innebandy som gäller om jag tränar eller inte får vi väll se men dit ska jag iallafall. Uppdaterar senare, kram Michelle.


Utekväll..igen


Maja :)
Hejpåer!
Ganska dålig uppdatering idag igen men det beror på att jag oftast går i skolan kommer hem (kanske bloggar ett inlägg) och sedan drar ut med kompisar och kommer oftast inte hem förän nio tiden.

Först drog jag, Linda och Erika till skinnaråsen där vi träffade Nicko, Jesper, Giadans, Adam, Kings och Danne. Vi spelade lite fotboll innan vi drog hem (jag drog till Linda) och sedan gick jag Linda ut tillsammans med Kings och Giadans så jag kom hem för ca en timme sedan så har bara hunnit äta och duscha så nu är det dags att börja röra sig emot sängen. Inlägget blev kaos förlåt för det men ska sova nu, Godnatt sov gott.

Kakor och film


Hejpåer!
Måndag idag och jag slutade runt två tiden, då jag, Linda och Erika gick till stationen och köpte kakor och dricka sedan mötta vi upp min lillasyster så nu sitter vi alla fyra i min säng och kollar på film. Antar att vi ska stänga av filmen och sedan börja gå emot skinnaråsen och träffa några.

Ska bara fixa oss lite sedan drar vi, kram Michelle.

Sova


Hejpåer!
Klev precis ur duschen efter att ha varit ute en snabbis tillsammans med Linda, Giadans och Kings. Det blev inte riktigt som vi tänkt oss, en aning läskigare, hehe.

Ska ta och börja göra mig i ordning för natten, godnatt kram Michelle.

Stinsen&Kista


Minnen man aldrig glömmer..
Hejpåer!
Kom precis hem efter att ha varit i både Stinsen och Kista köpte faktiskt inget mer än mat och bio biljett och en dricka förstås. Var där tillsammans med Madeleine och dagen blev iallafall riktigt lyckad!

När jag kom hem startade jag iallafall datorn direkt för att kolla facebook och blogga ett inlägg. Ska antagligen äta snart och sedan är planen att jag ska dra till Skinnaråsen men får se om det blir någat av det. Uppdaterar senare, kram Michelle.

Söndag..


Godmorgon på dig!
Söndag idag då och man har ju ställt fram klockan en timme vilket sabbade mina planer en hel del, tyvär. Denna dag kommer väll antagligen att bli ganska lugn inte så mycket att hitta på inte vad jag vet än så länge iallafall.

Har precis ätit frukost iallafall och ska ner och hjälpa systeryster att bråka med mamma och Janne nu, kram Michelle.

Mormorochmorfar


Hejpåer!
Har precis kommit hem ifrån mormor och morfar där vi var och åt lunch, fikade och pratade. Så det första jag gjorde när jag kom hem var att sätta mig framför datorn och ja, blogga.
 
Jag ska borsta igenom mitt hår och sedan ska jag dra ut ett tag tillsammans med några vet inte riktigt vilka ännu men det lär väll märkas så småning om.

Sigtuna


Hejpåer eller säger man kanske god morgon ?
Jag gick iallafall upp för ca fem timmar sedan då jag försov mig till samling som skulle varit kvart över åtta men denna gång gick det bra ändå.

Har precis kommit ur duschen och sitter just nu och lyssnar på musik halv utmattad i min säng. Vi ska snart åka till mormor och morfar för att äta där och umgås lite har ju inte träffat dom på sjukt länge. Om vi kommer hem i tid drar jag nog ut med Miranda ett tag men vi får se vad som händer, kram Michelle.

Beep-test


Godkväll!
Här sitter jag helt slut körd i benen efter ett beep-test och en träning usch det är verkligen jobbigt det där. Nu sitter jag iallafall nyduschad och mätt i min säng och har precis kollat klart på let's dance då Jessica vann alltihopa.

Ska ta och börja stänga av datorn nu eftersom att jag ska upp tidigt imorgon. Har samling till innebandy match klockan kvart över åtta så ingen sovmorgon för mig inte, aja nu är det dags att sova.
God natt sov gott, kram Michelle.

Bloggen ett år ! :)

Idag var det exakt ett år sedan jag skapade den här bloggen därför tänkte jag bjuda på lite bilder









Fotboll


Hejpåer!
Sorry för inlägget nedan men det blev heeelt knas. Fredag idag iallafall och jag idag var sista skoldagen för den här veckan riktigt skönt får jag lov att säga. Madeleine har varit här ett tag och vi bakade, fikade och spelade spel innan vi drog till Skinnaråsen där vi träffade Jonas, Daniel, Marcus G och Kings.

Har träning ikväll som alla andra fredagar då men vi ska ha beep test idag och det är så sjukt jävla jobbigt, för er som inte vet vad det är så springer man fram och tillbaka hela tiden snabbare och snabbare tills man inte pallar mer och bryter ihop, ungefär så.. Men ska ta och byta om snart, kram Michelle.


marcus


Godmorgon! :)
Har precis kommit fram till skolan och börjar om ca. två minuter så det blir ett snabbt litet inlägg.

Elin och Marcus är tydligen bäst, hehe. :)

Music


Sedan min födelesedag, hehe lite trött sådär ;)
Godkväll!
Klockan börjar närma sig tio och det är snart dags för mig att börja göra mig klar ska försöka sova i tid idag eftersom att jag ligger lite efter i sömnen.

Har suttit nere och kollat på hockey då AIK förlorade igen alltså tror jag inte att dom har någon chans längre, lite synd men tyvär. Skulle egentligen gått ut ett tag men det blev aldrig av. Men ska kolla facebook igen och sedan börja runda av, God natt ! :)

Lillasportspegeln...


Hejpåer!
Har precis kollat klart på lilla sportspegeln har ju inte sett avsnittet på matchen mellan oss och Täby förens idag så det var lite kul faktiskt.

Har fotbollsträning idag men antar att jag inte kommer att gå på den eftersom att jag är så sjukt trött idag och jag ska tydligen ha beep-test imorgon vilket som kommer gå åt skogen, hehe.

Matte prov


Hejpåer!
Lät bloggen stå och damma lite igår pga att jag spenderade ca fem timmar i en innebandyhall där jag tränade och kollade och hade det allmänt kul med mina vänner, sådant gillas!

Har haft en ganska full speckad dag då vi först hade svenska redovisning och sedan matte prov, båda gick väll rätt bra det verkade iallafall som att dom tyckte om våran redovisning.


23 Mars 2011


Godmorgon! :)
Hej på er, nu har jag precis ätit frukost och ska alldeles strax fixa håret och borsta tänderna och sedan börja pallra mig emot bussen.

Idag fyller min lilla flicka Miranda Nilsson 14 år alltså blir lillen fjortis idag, stooort grattis tjejen! :) Besök gärna hennes blogg genom att trycka på länken. Men nu måste jag börja göra mig klar.
Kram Michelle.


Hockey...


Ja.. helt ärligt har jag hejat på båda Färjestad och HV71 men just nu är det AIK som gäller ! :) Heeeeeja AIK ! :)
Hejpåer!
Nu har jag kommit hem ifrån min lilla runda i Sollentuna centrum som sedan ledde vidare till att vi åkte till Stinsen där vi hittade det vi skulle ha.

Jag ska bara slå in presenten vi köpte och sedan ska jag,som alltid har varit helt ointresserad av hockey och gå ner och kolla på det som återstår på matchen mellan AIK och Färjesta.. och ja som ni kanske vet har jag faktiskt klätt mig i Färjesta kläder en gång så man kan inte säga att jag aldrig hejat på dom men i denna match hejar jag på AIK, hihi ! :) Men ska ta och runda av nu, ha en bra kväll och godnatt, kram Michelle.

Tåget

Hejpåer! Nu har jag slutat skolan och sitter just nu på tåget påväg till Sollentuna centrum tillsammans med Isabell. Vi ska kolla lite i affärer och se om vi hittar något till Miranda, den lilla tjejen blir ju fjortis imorgon och det är en HEL del att planera,Hehe. Men nu stannar tåget så måste sluta. Uppdateras senare. Kram Michelle.

Göra mig i ordning...


AIK:are rakt igenom..Mobba inte bilden tre år gammal ungefär.
Hejpådig!
Kom hem från skolan för cirkus en halvtimme sedan och har hunnit proppa i mig en sockerkaks bit och ett glas mjölk, gott var bara förnamnet.

Ska ta och börja göra mig i ordning och hoppa in i duschen, så att jag känner mig lite fräsh. Sedan ska jag  börja göra mig i ordning eftersom att vi ska hämta upp Miranda och Elsa och sedan bege oss till Solna hallen för att kolla på en av semifinal matcherna mellan AIK och Falun, Heja gnaget AIK:are rakt igenom, hehe.
Men ska börja fixa mig nu tiden går, kram Michelle.


Take a bow


God morgon!

Måndag morgon idag och jag har på något sätt lyckats dampa mitt tangentbord så när det är caps lock i så blir det små och annars blir det stora bokstäver plus att skift och punkt inte fungerar great!

Nu har jag iallafall lyckast fixa det lilla problemet. Nu ska jag börja röra mig upp ur sängen och börja fixa mig bussen går om ca femtio minuter och med min fart lär jag nästan missa den. Men ska kolla facebook också så måste öka takten nu.


Timeout


Hejpåer!
Nu är klockan strax över nio och jag ska börja göra mig i ordning inför natten. Det är ju skola imorgon och jag skulle vilja vara utvilad så att jag kan hänga med i allt man ska göra.

Har precis kollat klart på Solsidan och Timeout det var ju dom sista avsnitten på säsongen, tyvär. Ska börja stänga av dator och fixa lite nu, det lär ju bli en lång dag imorgon, kram Michelle.


@home


Nu är jag hemma igen efter en rätt så lång och uttröttande dag. Var som sagt och hälsade på farmor som fyllde år i torsdags.

Kom hem ganska så nyligen och har inte gjort mer än att sätta min mobil på laddning och sätta igång datorn, det känndes viktigast just nu, hehe. Sitter och lyssnar på Cry-Rihanna också det var ett tag sedan man lyssnade på den.


Hospappa


Hejpåer!
Just nu sitter jag hemma hos pappa och vi har just stängt av Wiit. Vi ska börja göra oss i ordning och sedan börja röra oss emot Sollentuna där vi ska hälsa på farmor som fyllde år i torsdags.
Uppdaterar senare, kram Michelle.


Jagärtrött

Efter att ha spelat tre matcher idag är jag så gott som död. Benen värker huvudet är tungt och jag är helt enkelt trött. Resulteten blev iallafall 3-3, 7-0 & 3-3 inge bra sista match heller för en delen.

Har gjort mig klar och ska åka till pappa nu, kram Michelle

Facebook


Cppyright by me
Hejpåer!
Nu har jag kommit hem efter att ha tagit mig igenom två av dagens tre matcher. Första var en innebandy match emot Täby där lillasportspegeln tydligen skulle vara med och filma. Jag tycker att vi spelade bra stuntals och matchresultatet blev 3-3, helt okej.

Fotbolls matchen förlorade vi iallafall så den behöver vi inte gå in på. Ska ta och vila upp mig lite nu inför matchen mot Bro (innebandy nu igen) och jag antar att vi vinner den matchen så sjukt bra som vi är. Men ska gå ner för trappen och kolla vad dom andra håller på med, och sedan ska jag äta godis och kollsa facebook.
Kram Michelle.

Bloggning


Jag älskar dig hjärtat, tveka aldrig på det
Godmorgon!
Antar att dom flesta sover nu, eller jag hoppas det iallafall. Själv ska jag börja göra mig i ording för match emot Täby i innebandy sista matcher i Div. 1. Sedan blir det en fotbollsmatch i Täby också och sedan drar jag till Rotebro hallen och spelar match emot Bro. Ja, ett ganska så full späckat schema.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och ska alldeles strax börja klä på mig, hoppas alla får en toppen dag, kram Michelle.


Fotbollsträning


Hejpåer!
Förlåt för den sjukt dåliga uppdateringen men jag hade verkligen inte tid igår. Hade skola som vanligt och sedan drog jag till Silverdal på träning runt fyra och tränade även killarnas första träning, sedan stanna jag och kolla på andra också kom hem runt tio tiden så orkade inte blogga.

Ska plocka ihop mina fotbollsträning eftersom att vi har första utomhus träningen idag, så ska dra till Linda och vara med dom ett litet tag nu, hehe. Ha det bra, kram Michelle.


Godnatt

Dags att börja fixa inför sängen, Godnatt! :)


Yesterday


Its more than just a game..

Yesterday - Dirty Money - Diddy ft Chris Brown

Yesterday


So beautiful so nice..
Halloooo! :)
Har suttit och pluggat ungefär hela eftermiddagen, sådär lagom kul inte sant? Men har kommit ikapp ett avsnitt i matten nu så förhoppningsvis pluggar jag ikapp imorgon.

Imorgon är det onsdag alltså träning som jag har längtar även fast det bara var sedan igår senast. Har jag tur så får jag träffa en viss person imorgon också men det är inte säkert än, man kan ju alltid hoppas! Ska ta och kolla runt lite på facebook och läsa bloggar, hare bra kram Michelle.

Matematik


Väsby-Hammarby
Hejpåer! :)
Klockan är snart kvart över fem och jag kom hem för ungefär en kvart sedan efter att ha varit i Rotebro en stund. Mamma är och lämnar lillasyster och hennes kompisar på innebandy träninge och jag sitter och pluggar.

Nu ska jag kolla facebook lite snabbt och sedan sätta igång musik så att jag kanske kan få lite mer plugg lust, ligger ju två avsnitt efter i matten så det är inge vidare. Uppdaterar senare, kram Michelle.

Ändå


Give me one chance to make a change
Hejjj! Nu har jag precis kommit ur duschen så sitter här med blött hår. Tränade med killarna ändå och det gick väll hyfsat bra ändå.

Ska bara kolla facebook och sedan ska jag stänga av datorn och gå ner och vara social med familjen, Godnatt sov gott så hörs vi imorgon.

Måndag

Tjeeena! Har tagit mig igenom måndagens lektioner bra tycker jag. Efter lunch åkte vi till Sollentuna simhall och simmade och tänka sig, jag klarade det man skulle klara ! Sedan segade vi i duschen för att slippa musik lektionen efter så det var skönt, ingen ur vår "grupp" gillar musiken i skolan.

Ska ta och börja röra mig emot killarnas träning, tror jag bara ska kolla idag det kan ju vara kul det med, ibland. Aja ska börja fixa nu för det börjar bli brådis, kram Michelle.


Siminig


Innan semifinalen emot Bele barkaby förra året..
Godmorgon! Måndag morgon idag vilket innebär skola och jag ska iväg och simma med halva min klass och tro mig, jag längtar inte! Är det något jag inte kan så är det att simma men knepet är att om jag inte når målen i simning i åttan kommer jag inte få godkänt i idrott? Trotts att jag kan allt annat.

Aja slut snackat om det. Jag ska väll ta och äta lite frukost och sedan börja röra mig emot bussen. Efter skolan är jag inte hundra procent säker på vad jag ska göra. Antagligen drar jag och kollar på killarnas träning som jag alltid gör, men jag vet inte. Uppdaterar senare ifall att inget annat händer, kram Michelle.


Bedtime


Klockan börjar närma sig tjugo i nio och jag hade tänkt att stänga av datorn nu eller iallafall alldeles strax. Har kollat runt lite på facebook och olika bloggar så nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och hänga en tvätt och sedan gå ner och ha det mys med min underbara familj.

Ska även försöka lägga mig lite tidigare idag eftersom att det blev lite sent igår och jag är så sjukt trött idag så det skulle ju inte sitta helt fel med lite sömn. Men ska hänga tvätt nu, god natt kram Michelle.


Bakaenkaka


Så fiiiint, siiiisteeeh ! <3
Tjaaaaaaaaaaaaa, Har varit inne hos Maja och vi har nördat spel i ungefär en och en halvtimme innan vi gav upp och valde att baka en kladdkaka istället. Så nu har jag en halv kladdkaka här hemma och Maja en halv hemma hos sin mamma eftersom att hon drog till sin pappa för ett tag sedan så lär väll hennes småsyskon äta upp den.

Just nu läser jag lite bloggar och kollar facebook samtidigt som jag lyssnar på musik. Ska snart ta tagi min so läxam åhhh nej jag som inte vill, men jag har inget val jag måste.

Skidskytte


Godmorgon!
Söndag morgon idag och imorgon är det då skola. Jag ska väll vara med grannen ett tag under dagen och sedan ska jag väll kolla igenom SO papprena eftersom att vi ska ha ett förhör imorgon. Just nu sitter jag och kollar på skidskytte staffet och det ser inte ut att gå så bra för Sveriges damer den här gången. Ska försöka få tag på Maja nu.
Kram Michelle.


Heartbreakers

Godkväll! Klocka är strax över tolv och jag är fortfarande upp, hur kommer det sig? Jag sitter iallafall och kollar på filmen Heartbreakers en sjukt bra film om du frågar mig något jag verkligen rekomenderar ! Kollar runt lite på facebook också annars gör jag väll inte så mycket. Ska se klart på filmen som slutar alldeles strax innan jag sedan går och lägger mig. Så jag säger god natt nu.
Godnatt! :)

Heartbreakers..

Vinnare 2011

Eric Saade vann ! :) ♥


Melodifestivalen 2011


Förra årets vinnare...
Hejpåer!
Sitter och kollar på melodifestivalen 2011 just nu, det är ju faktiskt final! Mina favoriter är väll Eric Saade, Danny och kanske Sanna Nielsen om man ska köra en snabb topp tre.

Annars sitter jag väll och chattar lite på facebook och skype. Och fick för mig att skriva ett inlägg. Har proppat i mig massa godis så magen verker och mamma och Janne sitter i soffan och sover medans syster försöker prata med dom, haha ! :) Men ska återgå till det jag gjorde innna, kolla på melodifestivalen, kram Michelle.

Innebandy


Du är så fin vännen, <3
Hejpåer!
Här sitter jag framför datorn igen efter en hel dag i en innebandyhall. Spelade först match emot Bollstanäs minns inte vad det blev men vi vann iallafall tre-två tror jag ?! Andra matchen var mot Töjnan och vi vann med 5-3 så det var skönt, speciellt efter att Miranda satte straffen 2-2 målet.

Försöker få tag på Maja men hon verkar inte ha sin mobil på så antar att det inte blir något idag. Ska alldeles strax äta och sedan ikväll är det melodifestivalen som gäller, kram Michelle.

TÅG


Man kan ju undra vad som hänt här..
Godmorgon på er, ni får ursäkta den sjukt dåliga uppdateringen igår men dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Slutade skolan runt tjugo över två och drog därefter direkt till Sollentuna tillsammans med Miranda och Madeleine. Där mötte vi upp två kebabätare Andreas och Joel som vi sedan tog tåget med till Södertälje fram och tillbaka på samma tåg, som det kan bli! Sedan var det ju träning på kvällen också.

Nu har jag iallafall vaknat och ätit frukost så jag ska alldeles strax börja byta om. Har samling till en av mina innebandy matcher om ca en timme och fem minuter tror jag att det var ska kolla upp det igen för säkerhetsskull. Uppdaterar senare, kram Michelle.

Iordning


Give me one chance to make a change..
Godmorgon!
Detta blir ett snabbt inlägg eftersom att jag måste börja röra mig emot skolan ungefär prick nu. Fredag idag då och vi har en ganska så kort men otroligt tråkig dag. Börjar men svenska helt okej, sedan kommer no i en timmme och tio minuter inte okej, sedan slöjd och därefter no i en timme och tjugo minuter, great?

Ska ta och fixa det sista och börja röra mig nu, hejdå.

Redovisning


Hejpåer!
Har suttit och jobbat lite på Min, Mirandas och Madeleines svenska redovisning om Italien, lät inge bra det där såg jag. Och det har väll gått sådär, det blir inte riktigt som jag vill men det får duga annars får jag väll prata lite med Miranda och Madeleine och se vad som händer.

Ska ta och börja runda av strax. Ska hinna hänga tvätten jag tvättade förut och sedan ta en dusch innan det är dags för mig att börja dra sig emot sängen, har ju varit så sjukt trött hela veckan så jag tror att kroppen behöver sömn. Men ska börja stänga av nu, God natt ! :)

Mättsomenplätt


Saknar sommaren och minnena mer dig, <3
Mätt som en plätt eller vad är det nu man säger?
Har iallafall kommit hem till mig nu och är lagom mätt efter att jag proppat i mig alla kakor med mjölk komma hem och direkt sätta sig vid matbordet och äta ärtsoppa och pannkakor, bara tanken får mig att må illa just nu.

Ska alladeles strax slänga in en tvätt i tvättmaskinen så att jag får lite kläder rena till imorgon. Ska även lägga min power point på min hotmail så jag kan fortsätta på den i skolan imorgon.


Kakorochmjölk

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaa! :)
Gud vad jag är trött, har suttit och smält i mig två kakpacket och en massa mjölk tillsammans med Isabell gott var det men nu är man rätt så mätt. Annars har vi bara suttit med varsin dator i knät, kollat på tv och sedan smsat lite grann, en chill dag men otroligt skönt och välbehövligt. För den delen så var det ju väldigt länge sedan jag var och umgicks med Isabell "på riktigt" så det har varit skoj.
Ska ta och kolla vidare på datorn lite grann, hehe ! :)


Femminuter


Sötnos <3
Hejpåer!
Sitter i skolan på en lektion som kallas Svenska. Vi jobbar om vårat föredrag då jag, Miranda och Madeleine ska ha ett föredrag om Italien av en hel del olika anledningar faktiskt men just nu kommer jag inte på någon vettig, hehe.

Slutar om cirka fem minuter och då ska jag troligtvis vara med Isabell, har ingen aning om vad vi ska göra. Antagligen bara ta det lugnt. Jag ska iallafall handla kakor är ju så himla sugen !?
Aja uppdaterar senare, kram Michelle.

Godmorgon


Älskar dig vännen <3
Godmorgon!

Torsdag idag och jag har sovmorgon och så vaknade jag i hyfsad tid så jag har lite tid till att blogga tror jag. Sitter och kollar facebook lite grann och funderar över vad jag ska ha på mig idag.

Ska ta och gå ner för trappen och äta frukost börjar få lite brottom nu känner jag. Men uppdaterar senare om jag kan.


Dubbelpass


En sport kan ge kärlek för livet...
Hejpåer!
Har tagit mig igenom två träningar där våran träning gick helt okej förutom att det kändes som att jag hade två stenblock till ben ett tag. Andra gick väll inte lika bra inte matchspelet iallafall det behöver vi inte ens gå in på.

Sitter och lyssnar på musik Be without you - Sebastian Krantz sjukt bra låt tycker jag! Har suttit och försökt få in alla engelska verb till provet imorgon men efter som att jag är alldeles för trött så var det ju ingen större idé. Ska ta och börja runda av nu iallafall. Ska jag faktiskt till skolan imorgon.
Godnatt, kram Michelle.

träning


Kärlek !
Hejpådig !

Klockan är kvart i fyra och jag ska dra på träning nu. Slutade ett idag och sedan jag kom hem har jag mest suttit och pluggat så jag hoppas att allt sitter tills imorgon.

Ska springa ner och ta en macka att äta på vägen och sedan är det bara att bege sig till Silverdal för träning. Stannar på killarnas med får se om jag tränar eller inte.
Kram Michelle.


Bästavän(er)

Tack för allt du gett mig alla minnen alla tårar alla skratt. Varje kväll eller till vissa låtar tänker jag på dig, vilka skratt du ger mig varje gång jag ser dig. Det leende du gav mig när du sprang för att krama om mig. Du förstår nog inte att du kan göra en människa så glad över att bara le. När du ler mot mig känner jag mig speciell och älskad, jag känner mig inte hatad och nertryckt som man kan känna sig ibland. Nej utan det är glädje äkta glädje som jag bara kan känna av vissa personer dom personer  som jag har upplevt något otroligt kul med något fint minne som bara sitter kvar och alltid finns där bakom hela tiden medans högen av nya minnen byggs på. Du ska alltid känna att du kan lita på mig om du behöver gråta finns jag, jag är glad  att du kan lita på mig du får gärna gråta emot min axel så länge du vet att vad som än händer så finns jag alltid där för dig. Jag älskar dig bästavän så otroligt fin som du är. Jag kommer aldrig glömma minnen med er även fast alla inte kommer att få plats i min lilla hjärna så finna dom allra största alltid i mitt hjärta det kan jag lova dig.











OC


Jag älskar dig tjejen <3
Andra dagen på denna skolvecka är avklarad nu då. Slutade runt två och drog sedan hem och kollade på O.C som slutade för ca en kvart sedan.

Så nu sitter jag här i mitt rum och funderar på vad jag ska göra, har ju en hel del på "listan" som borde göras. Bland annat tvätta, plugga till engelskaprov och förbereda svenska föredrag.
Uppdaterar senare, kram Michelle.


Idrott

Hejpåer!
Spenderade hela min kväll i en innebandy hall igår så jag kom hem runt halv tio och då var det bara att äta och duscha innan man hoppade i säng. Men hade otroligt kul men dom jag umgicks med iallafall !

Nu sitter jag i skolan och börjar när som helst skriver senare, kram Michelle ! :)

Killarnasträning


Du är mer än bara en släkting till mig bebis <3
Hejpåer!

Måndag idag och jag har gått i skolan. Det har gått hyfsat bra ändå och nu sitter jag här rätt så trött i min lilla säng. Slutade för cirkus två timmar sedan och kom hem för en och en halv. Nu sitter jag och smäller i mig godis och väntar på rätt läge att gå ner och säga till mamma att jag ville åka till Silverdal och kolla på killarnas träning. Kram Michelle.


Header

När man fixar headers kan man hitta en hel del bilder man inte tänkt på. Och jag tänkte bjuda på några...





 





Haha ja en del var nya en del lite äldre..Godnatt ! :)

Skinnaråsen


Hejpåer!
Nu har jag gjort mitt för kvällen. Jag har hängt tvätt tillsammans med syrran eller jag måste erkänna att det var hon som gjorde mest den här gången.

Har varit på skinnaråsen tillsammans med Miranda, Isabell, Madeleine, Jonas, Marcus, Sebbe och Niklas. Sara var där ett tag också och jag hade det rätt så trevligt lite små skratt minnen som man kommer minnas ett TAG framöver, haha ! Men jag ska stänga av datorn strax så det här blir sista inlägget för dagen. Det är ju trotts allt skola imorgon. God natt.
Kram Michelle.


Mamma


Hejpåer!
Nu är jag hemma hos mamma igen kom hem för cirkus en timme och har mest suttit framför datorn sedan dess. Väntar på att mamma och Janne  ska komma hem så att jag kan gå ut tillsammans med Miranda, Jonas och Marcus G har ju inte träffat Miranda på år och dar känns det som så det ska bli kul. Men måste skynda klart med Kellies header också annars dödar väll hon mig ;)
kraaaam.

A lot like love...



Godkväll ! :)


Nu sitter jag hemma hos pappa och har lånat hans dator. Brevid mig sitter Sofia och vi kollar på A lot like love en bra filmen är bra men har sett början två gåner förut men aldrig slutet så det är kul ! :)

Har varit inne i stan ett tag med pappa där jag köpte mig godis och en svart kjol nöjd är jag ändå även fast jag är sjukt bra på att spendera pengar, hehe. Men nu ska jag vara social så jag och Sofia ska kolla vidare på filmen.
Godnatt kram Michelle.

Pappa

Nu åker jag till pappa, ha en bra dag!
Kram Michelle.


Gullungar


Haha minnen bebis ♥
Godmorgon! :)

En rätt tidigt lördag morgon för min del, men jag kunde bara inte sova längre och det kan vara en anledning till att jag är så sjukt trött.

Har suttit och smsat med Miranda på morgonen då gullungarna kom hem till Isabell igår kväll. Ska försöka göra mig i ordning lite fort så kanske jag hinner åka förbi henne innan jag åker till pappa. Isabell verkar ju fortfarande sove .. "/

Mobilinlägg

Hejpåer! Detta ska föreställa ett mobilinlägg då jag inte orkade blogga när jag kom in ifrån ica. Från ica fick jag iallafall med mig hundra kronor och en det skratt och minnen! Nu har jag iallafall kollat på film tillsammans med familjen hela kvällen och bara tagit det lugnt och haft det mysigt. Man behöver sådana kvällar ibland. Men nu ska jag sova, god natt!:) P.S nu har Miranda och Isabell kommit hem till Sverige:-D

Nu åker jag

Nu åker jag och packar varor, hejdå ! :)

STAFFET!


Sådär lagom snygg och ofixad :D
Jag har inte kommit iväg ännu så antar att det inte kommer att bli några passpapper för mig idag eftersom att jag ska vara på ICA och packa klockan fyra. Dagen har gått åt till att gnälla på att jag har tråkigt och kolla på skidstaffet där Sverige kom två och alltså tog ett VM silver, sjukt bra !

Nu ska jag fråga Jonis om han har lust att möta mig i Mariokart jag är ju absolut bäst i det, mohahhahah ! :)
Vi hörs & syns senare !

Passpapper...


Älskar dig gubben ♥
God morgon !

Det här är ju nästan sista dagen på lovet kan man väll säga? Eller för mig känns det nästan så. Åker till pappa imorogn runt halv elva tiden så jag lär ha halv dåligt uppdatering då.

Idag ska jag åka med mamma och fixa passpapper till mig efersom att vi ska till Prag i sommar, (första gången jag ska resa utomland och flyga) så får väll se om jag vågar !
Uppdaterar senare, Michelle.

Hej...


Hej jag är trött...
eller ja lite trött iallafall. Har suttit hemma hela dagen och sprungit mellan datorn och tvn ja det är ungefär allt jag har gjort !

Imorgon är det fredag och jag har inte så mycket planerat. Runt fyra åker jag till Väsby och packar varor i fyra timmar precis vad man vill göra en fredag kväll eller hur ? ;)
Men ja, jag ska hoppa in i duschen och sedan bara ta det lugnt.
God natt ! :)

Nolife


Tjaaaa !
Hur är läget? Sjäv äre rätt trist har inget för mig alls alltså har jag sjukt tråkigt. Hoppas på att någon rolig människa kan underhålla mig under dagen det vore ganska gulligt, hehe.

Nej men syster sitter och spelar spel på min tv som alltid och där nere händer inte så mkt. Ganska trist men uppdaterar senare, kram Michelle.


Bowser-bossen


Tove tekar
Hejpåer !
Nu har jag vaknat till liv igen och syster sitter brevid mig oc kör gamecube. Inte samma spel som vi brukar faktiskt.

Har inga större planer för dagen utan antingen sitta hemma och tråka eller gå ut och träffa någon får se vad dagen erbjuder...

Blogg.se


Min och Victors otroligt goda gryta ;)
Hejpådig!

Blogg.se har haft lite damp idag och det är alltså anledningen till den dåliga uppdateringen. Nu sitter jag och syster och spelar Mariokart och jag är bäst och vinner igen (tror jag). Hehe.

Jannes två yngsta barn är här. Eller ja dom är äldre än mig båda två men ändå så det är trevligt. Hade iallafall innebandy träning som vanligt idag eller ja det var inge större träning vi fick glass av tränarn och tränade lite straffar och sedan två mål med lite trams. Sedan stannade jag kvar och tränade på killarnas lätt lag och det gick väll hyfsat hade lite svårt att förstå deras spel bara. Men ja klockan är mycket och ska väll ta och runda av snart.
Godnatt ! :)

Ons 2/3-2011



Finfint det där ;)
Godmorgon ! Här sitter jag nyvaken och ensam eller jag har ju katten bredvid mig förståss.

Idag har jag träning runt fyra tiden och någon gång under dagen får vi gäster, great ! Om jag längtar efter att få spela innebandy igen.. nästan sjukt. Men gillar inte att jag köpte att par skor som jag knappt kan ha nu dom gör sitter inge bra fan mig som bara köper saker för att jag behöver innan jag ens är HELT säker.

Denhemligamiljonären...


Av Miranda <3
Nu har Kellie lämnat mig här för att åka hem till Södertälje igen. Rätt trist för jag hade det verkligen sjukt kul med henne men hon behöver ju få komma hem hon också inte sant?

Reklamen slutade nyss tror jag så ska springa ner för trappen och kolla, kram Michelle. !

Sjukt trött...


Godmorgon...här sitter jag igen det var ju mer än ett dygn sedan jag uppdaterade senast och det är jag väldigt ledsen för !

Men nu sitter jag här igen och jag har precis ätit frukost, ska sätta mig framför tv:n och spela lite spel nu, kram Michelle.

RSS 2.0