The mystery of life is not a problem to be solved but a reality to be experienced

Gårdagen spenderades i innebandyhallar både för att kolla/spela. Min egen match vann vi med 7-2 trotts att spelet inte var på topp. Kvällen spenderades tillsammans med bästavän.

Upp tidigt imorse för att bege mig på ledarutbildning fram tills lunch hade jag lust att bara pissa på skiten och dra men efteråt rullade de på bra och jag kom in i skiten. Drog direkt därifrån till Silverdal och dömde min systers match, min innebandy är min räddning på veckorna. Har kommit hem, käkat, kollat tv och pluggat. Har även hunnit med att dampa för att sporten inte visades, arrrgh. Jaja, nu ska det bli lite sömn för mig, vi hörs väl imorgon puss!


Life is a gift. Never forget to enjoy and bask in every moment you are in

Tog mig igenom de sista två lektionerna bestående av hål och matematik. Drog mig sedan hemåt och hämtade min lillebror som jag lekte lite med innan jag drog hem och sov.

Miranda ringde upp mig (måste lära mig att ställa alarm när jag ska sova..) och då va de bara att skynda sig och bege sig iväg på träning, gick inte speciellt bra menmen. Avslutade dagen med donken, så nu ska jag krypa till sängs och sova har tidig match imorgon puss!


Don’t go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first

Sitter i skolan och har tagit mig igenom tre lektioner varav ett "prov". Har inte vart så arbets villig idag menmen.

Har två lektioner kvar och en är framflyttad så slutar tjugo minuter tidigare, skönt som bara den. Ska bara hem och vila innan träningen ikväll. Hör av mig senare puss!


Don’t put off living to next week, next month, next year or next decade. The only time you’re ever living is in this moment

Hade två lektioner innan lunch sedan bar de av emot museum, jag som älskar museum hade lika kul som vanligt..

Slutade halv tre och då bar de av hem och vila, sov i en timme innan Linda väckte mig för att fråga vilken buss vi skulle ta. Fick skynda mig iväg till bussen för att sedan åka till Sollentuna centrum för shopping night. Blockade på mig lite saker till en goodiebag samt använde mammas rabatter på HM så fick trotts allt med mig lite grann hem. Lite bilder kommer nedan, puss!


Everything around us is made up of energy. To attract positive things in your life, start by giving off positive energy

Träningen gick halv bra, saker vill inte riktigt fungera som de ska och så. Humöret är inte riktigt på topp efter saker och ting som hänt, menmen life goes on.

Mamma fixade mig en kalender idag så jag kanske kan få lite ordning på några läxor och prov iallafall, annars blir det bara kaos. Huvudet värker och jag behöver sömn vi hörs imorgon, puss!


What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us

Om en kvart går bussen hemifrån mig och jag sitter fortfarande vid matbordet vilket resulterar i att jag måste springa och ändå sitter jag kvar och bloggar, ajaj!

Skoldagen har förövrigt varit hur seg som helst så hoppas på att träningen muntrar upp mig. Vi hörs senare, puss!


There are no ordinary moments. There is always something going on

Tjenare!
Vet att bloggningen nu är tråkig och ensidig och det kommer tyvärr antagligen att vara så ett tag till. Men förhoppningsvis sedan när vi får våra datorer så hittar jag kanske lite mer inspiration, hoppas på det iallafall. Kvällen har spenderats hemma med en massa plugg som behövts göras, ligger fortfarande efter i mycket men jag får kämpa på. Ska försöka få mig lite sömn nu efter den tidiga morgonen, godnatt!


Every moment you get is a gift. Spend it on things that matter. Don’t spend it by dwelling on unhappy things

Är alldeles för sliten för att blogga. Ska upp tidigt imorgon för att skolan jag går i störd. Humöret är på botten, dessutom kan jag inte se Antons tweetcam på mobilen, alltså åh livet suger.
Vi hörs imorgon puss.


When you don’t get what you want, you suffer. If you get it, you suffer too since you can’t hold on to it forever

Spelade match imorse som vi vann med 3-2 efter mycket utvisningar, ord och halvbra spel. Tre poäng i första matchen satt väl ändå inte helt fel. Dömda flickor 02 tillsammans med Elinor nu på eftermiddagen också, gick väl halv bra menmen. Lägger upp några dåliga bilder på några grejer jag shoppade igår, puss!


Tagga första seriematchen!


There’s no next time. It’s now or never

Hej kompisar! De är dags för mig att krypa till sängs nu. Har spenderat dagen med Emelie i Sollentuna centrum och köpt lite saker tog kort på de men de blev så mörkt så man ser ändå inget. Kvällen har spenderats med henne och Elin B vi gjorde inget speciellt alls. Har match imorgon bitti så ska tagga nu puss!


We must not cease from exploration. And the end of all our exploring will be to arrive where we began and to know the place for the first time

Tjenare!
Jag har helg och ledigt, så galet skönt. Fredagskvällen spenderades i en innebandyhall ute på söder eftersom att de va uttagning där. Spelet gick väl sådär, men hade jävligt kul iallafall. Kom hem runt halv tolv så var rätt sliten, avslutade dagen med natt mat - donken!

Nu ska jag iväg och träffa Emelie, vi ska gå i affärer för jag behöver verkligen lite saker. Har inte jätte mycket pengar men vi får se. Hör av mig senare, puss!


We are not human beings having a spiritual experience. We are spiritual beings having a human experience

Glömde blogga igår kväll, var alldeles för trött. Men ja, när jag kom hem så var jag så uttråkad så jag satte igång att baka. Hämtade små barnen sedan och lekte med dem, ibland är de allt riktigt söta. Kvällen spenderades med lite plugg och titt på fotboll. AIK torskade matchen ganska stort, så jag hade lite små damp igår kväll menmen. Chillade alltså hela kvällen, men de behövdes är fortfarande galet trött.

Sitter i skolan och har precis tagit mig igenom första lektionen. Nu börjar nästa bestående av NO tagg, vi hörs senare puss!


fbhgksrjg

Det är torsdag och bara en och halv dag kvar tills helg vilket är underbart. Skulle inte sitta det minsta fel med lite vila och vara helt klar med plugget just nu men nej, så lär det inte bli på ett tag. Har galet mycket att plugga ikapp med tills nästa vecka och alldeles strax kommer vi att bli överösta av prov, men det är nice.
 
Ska plugga lite den här sista lektionen innan lunch, är vrålhungrig, puss!

When one door closes, another opens; but we often look so long and so regretfully upon the closed door that we do not see the one which has opened for us

Skolan rullade på bra och vid ett tiden fick vi sluta, anledningen var planeringsdag för lärarna. Jag mötte upp Kellie vid stationen och spenderade min eftermiddag med henne. Sedan drog vi på första träffen för ledarkursen till konfan. Kan säga att jag var rätt otaggad innan men det var chill och rullade på bra. Nu ligger jag hemma i min säng med Kellie i sängen bredvid, hon sover alltså här inatt. Puss.


And in the end, it’s not the years in your life that count. It’s the life in your years

Ännu en skoldag har gått och det är redan onsdag imorgon. Planerna för dagen blev ändrade så Emelie följde med mig hem efter skolan. Trotts att vi tog bussen till stationen och bara gick till och från den så var min tröja
genomskinlig och ur håret rann det vatten när vi kom ner till stationen, allt vad bokstavligt talat dyngsurt. Vi köpte godis och drog hem till mig, käkade mat, jag hämtade barnen och vi alla hade lite mys och kollade film. På kvällen drog jag och Emelie ut med Nikolas och Pascal, galet nice. Klockan är mycket nu och jag ska sova puss.


There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle

Veckans värsta skoldag är över nu vilket är skönt. Har varit rätt seg hela dagen, så träning va inte direkt det jag behövde menmen. Tanken är att jagsna sova nu är så jäkla trött, puss!

Lite fina bilder på min mat och mig och Linda.. Loveu mupp!


The consequences of today are determined by the actions of the past. To change your future, alter your decisions today

Vi vann alla tre matcher idag med 4-1, 4-0 och 5-1 vilket innebär att vi vann gruppen och är vidare. Så galet skönt. Är helt slut i kroppen så nu är det sova som gäller och sedan tagga skola imorgon. AIK vann derbyt idag också så galet nice ju! Jaja puss, godnatt!


Tagga SM!


Love is the only thing that we can carry with us when we go, and it makes the end so easy

Hej på er!
Kvällen igår vart lyckad. Träffade Emelie och vi drog till pizzerian och käkade. Påvägen ner till stationen träffade vi på halva världen kändes det som. Drog oss emot prisXtra sedan där vi mötte Marcus, Daniel och Jonas. Vi tog sällskap med de hem till Linda. Grabbarna drog och vi tre blev ner skjutsade till stationen där vi träffade folk som vi spenderade vår kväll tillsammans med.

Har varit och kollat innebandy idag, vilket är bland det bästa som finns så jag är glad. Gick runt i centrum samt käkade med Linda och Isabell efter. Nu är jag hemma nyduchad och i klädd mjukiskläder. Ska strax dra och träffa Miranda, August och Sebbe som jag kommer spendera min kväll med.
Puss


Life is like a coin. You can spend it any way you wish, but you only spend it once

Tjo kompisar!
Jag är lycklig just nu för det är äntligen helg, som jag har längtat. Helgen kommer bestå av mycket innebandy vilket är bland det bästa som finns så förhoppningsvis så kommer helgen bli nice. Ska hjälpa syster mer lite kläder innan jag ska plocka fram lite plugg. Mycket att göra och jag har absolut ingen koll alls. Men jag uppdaterar er senare, puss!

Mellis.. Gott!


Where there is love there is life

Skola, hämta lillasyster, vila och kolla innebandy har stått på mitt schema idag. När jag kom hem somnade jag på golvet, duschade och la mig i sängen för att vila. Gjorde mig sedan i ordning och tog bussen tillsammans med Sebbe till Sollentuna för att först kolla killar och sedan lite på damlaget. Drog mig hemåt sedan och var ute lite med Erika och Sara innan jag pallrade mig in. Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, hoppas alla haft en bra dag puss!


Life is nothing without friendship

Hej på er!
Jag har spenderat min dag med Elinor. Vi möttes i Sollentuna där vi gick runt ett tag, åkte sedan hem till henne där vi sjöng singstar, tjockade oss och kollade film. Tog det alltså rätt lugnt, vilket behövdes. Är helt slut nu så ska sova, puss!


If you are going through hell, keep going

Tjena!
Har precis tagit mig igenom dagens sista lektion så nu är de lite fritid som gäller. Ska åka till Sollentuna nu ett tag tror jag och sedan vet jag inte mer vad som händer. Vi hörs senare puss!


Whatever you are, be a good one

Var galet trött när jag vaknade imorse men efter mycket om och men så kom jag upp och tog mig igenom skoldagen. Hade löptest efter och sedan träning. Miranda hade fixat mat låda till oss sedan så vi åkte till Silverdal för att kolla killarna där samtidigt som vi åt, gott. Är lagom trött och sliten så ska sova. Hörs imorgon, godnatt!


Life without love is like a tree without blossoms or fruit

Upp tidigt imorse för att åka till Tumba med Isabell (Issi) och Sara för att se killarnas final som de vann med 3-1, så himla skönt de var så värde det. Isabell och Elinor följde med mig för att kolla Kellies match innan vi drog till Sollentuna för att käka och sedan vidare till simhallen för att kolla på när damlaget vann finalen med 3-0, två mål av grymma Miranda. Dags för mig att sova om jag ska orka upp imorgon, puss.


I love your game

För att uppdatera lite.. Drog på stadslagsgrej imorse, gick väl sådär inga kommentarer. Drog sedan och kolla akademin i Tullinge med Pietro, Miranda och Tove, sedan till Sollentuna med Miranda och kolla damlaget plus subway och sedan tåg till Tullinge där jag blev upphämtad. Sedan spenderade jag min kväll där för att kolla innebandy. Efter en straffvinst så blev det mcdonken och sedan en rolig bilresa hem. Nu är jag trött och ska sova, ska upp tidigt imorgon. Puss och godnatt!


There is no wealth but life

FREEEEDAG!
Äntligen helg så galet skönt, hoppas bara på att den inte passerar för fort. Var med Miranda efter skolan hon hjälpte mig att passa små chipparna. Sedan nu på kvällen har jag umgåtts med Emelie och några, rätt chill kväll. Nu blir det sova och tagga inför innebandy uttagning imorgon är så galet nervös. Hoppas på god sömn så att jag är laddad imorgon, detsamma gäller er godnatt.

Bildkvalitén är som vanligt tyvärr, värdelös..


-

Några random bilder ifrån Kåfalla

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_5049120f9606ee5296000edd.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_504912109606ee5293000f18.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_5049121b9606ee5299000f4b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_50491220e087c36348000e7d.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_5049121fddf2b34486000ea8.jpg" class="image">


Life is far too important a thing ever to talk seriously about

Tjotjena!
Jag har tagit mig igenom ännu en lång skoldag och än så länge överlever jag trotts att skolan nästan tar kål på mig.
Har ätit subway två gånger idag hehe, onyttigt men så galet gott! Har kollat innebandy nu ikväll vilket är galet nice, älska sporten och umgänget. Jag ska försöka bli bättre med bloggningen, puss!


To succeed in life, you need three things: a wishbone, a backbone and a funnybone

Hejpåer!
Det har varit en lång skoldag idag orkade inte riktigt de sista lektionerna. Drog iallafall på träning efter vilken jag vart rent utsagt slut efter. Drog hem käkade och sedan ner till hallen för att kolla innebandy, de va bastu där inne så vi gick ut lite då och då och umgicks med några andra killar. Nu är jag hemma, ny duschad och ska försöka få lite sömn. Godnatt på er sov gott!


Nu taggar vi skola och så vidare!


When one door of happiness closes, another opens; But often we look so long at the closed door that we do not see the one that has been opened for us

Hejpåer!
Jag är hemma ifrån skolan nu och humöret är på noll eftersom att läraren vi hade på sista lektionen är helt upp och ner vänd, och det är ändå väldigt snällt i jämförelse med honom.

Iallafall så är jag hemma nu, trött som få med tanke på att min syster väckte mig mitt i natten. Så de blir tidigt säng gång ikväll. Tror jag kommer spendera kvällen inne med lite plugg och sådant annat som måste fixas. Puss på er!


The best of times is now

Vädret idag har varit tusen gånger bättre än de senaste dagarna, solen har varit uppe och faktiskt bränt lite grann vilket även gjort att humöret blivit bättre.

Drog tidigare till hallen för att träna lite ensam med Erika. Bruden behövde träna utkast. Träningen gick sådär för min del, tappade massa markering och sådant. Ligger i min säng och är trött så ska sova strax. Hoppas alla haft en bra dag, godnatt!


Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning

Har damp för allt jag skrev nyss försvann. Men ja, jag har spenderat min dag i Täby och kollat innebandy. Blev rätt långdraget tillslut plus att jag var jätte hungrig. Till middag fick de bli mcdonken vilket gör att jag känner mig som världens onyttigaste just nu. Resten av kvällen ägnade jag iallafall till städning så nu är jag lagom sliten. Ska sova nu så godnatt sov gott! Hoppas alla haft en bra dag.


Like the moon, come out from behind the clouds! Shine... Meditate. Live purely. Be quiet. Do your work with mastery

Godmorgon!
Jag har pallrat mig upp ur sängen och precis ätit lite frukost. Sitter nu och kollar Narnia och prins Caspian med lillasyster. Ska strax göra mig klar så att jag kan pallra mig ut. Ska försöka ta mig till Täby och kolla innebandy såsmåning om får bara se hur det blir och när. Hör av mig lite senare för ska kolla vidare på film nu. Puss så länge.


Love is what is left in a relationship after all the selfishness has been removed

Är alldeles för trött för att blogga egentligen men jag ger det ett försök iallafall. Gymmade tidigare idag tillsammans med Linda. Drog till donken med Emelie sedan och där satt vi medan folk kom och gick. Drog hem för att fixa mig lite och snackade med Sara ett tag innan jag drog till Miranda och umgicks med henne, Sebbe, August och Niclas. Kvällen vart lyckad och man kan ju bara ha kul med de där personerna. Nu ska jag försöka fixa lite sömn, godnatt!


RSS 2.0