Julfixerier...


Bilden tagen ifrån google, sök på julpynt.
Detta blir sista inlägget för idag eftersom att jag ska göra mig i ordning och gå och lägga mig så snart som möjligt nu. Har hållt på att fixa med julklappar och strumpdockor som min syster ska ha till sin dockteater imorgon, eller aa strumpteater.

Har även spenderat lite tid med min fina granne Maja och jag kände att det verkligen behövdes, vi hade inte träffats sedan innan höstlovet, hon är allt för go den tjejen. Aja nu ska jag fixa det sista innan jag går till sängs, god natt ! <3

Matteplugg...


Hejhej !
Slutade skolan runt två eftersom att vi inte hade någon musik. Efter skolan hämtade jag min syster innan jag, hon och Miranda åkte hem hit för att mest ta det lungt och plugga, det är faktiskt roligare att plugga med kompisar !

//MIRANDA

JAG ÄR VÄRLDENS BÄSTA!
HEJDÅ! :D

Johan...

Har en återstående lektion på dagen som består av NO, har vikarie idag som heter Johan alltså våran biträdande rektor.

Efter skolan ska jag hämta min syster och sedan drar jag troligtvis hem till Miranda får se vad vi hittar på för skoj idag något roligt förhoppningsvis.

God morgon...


Kände att min uppdatering igår rent av sög så förlåt för det. Gjorde inte så mycket igår, spelade gamecube kollade runt och åkte ner på damlagets träning som faktiskt gick rätt bra. Haha jag och Miranda är bäst på att härma folk !

Nu sitter jag i skolan och väntar på att min andra lektion för dagen ska börja bestående av so som är helt ointressant...

All star...


Maaaaaariokart !
Tror seriöst att jag och min syster är beroende av det nej men det är sjukt kul att spela speciellt när man inte har mycket annat för sig. Ska fråga mamma om jag får gå på damlagsträningen idag eller inte det brukar ju vara lite si och sådär med det.

Ska troligtvis ut med Maja och min lillasyster så vi ska gå till backen och åka lite pulka alltid lika kul..


Vettskrämd !


Det är kallt ute väldigt kallt faktiskt, och jag och Miranda var nyss ute och när vi gick förbi ett ställe började det låta jätte konstigt så vi satte benen på ryggen och sprang, sedan upptäckte vi att det bara var bussen och det var väll lite sent då jag redan var vett skrämd.

Nu sitter vi inne vid datorn och Miranda tycker att det är jätte kul att skrämma livet av mig då hon vill se på en beck film som jah bokstavligen dör av. Har sett den en gång förut och då dog jag. Aja nu ska jag säga God natt för idag. Hare bra !

Uttt...

Denna dag har börjat rätt tråkigt inte mycket alls har hänt och jag har för det mesta virkat, städat och suttit vid datorn.  Bråkade ganska mycket med mamma idag så hon tvingade mig att torka upp kattspya och städa lite med sedan blev allt bättre och vi blev vänner, tänk vad svårt allt ska vara.

Ska troligtvis dra mig ut med lite sociala personer och sedan runt fyra dra mig till match, vi ska spela borta mot Bro i division 2 hoppas att det går bra för oss !

Grattis broooor :)

God morgon!

Idag äre den 28/november-2010 Vilket betyder att min storebror fyller 25 idag, stoooort grattis !

Är rätt trött för tillfället och har en himla lust att gå ut men alla människor är tråkiga och sover eller har ingen ork/lust. Försöker tvinga med Miranda men hon vägarar ju, kanske kan få med henne någon annan stanns. För övrigt sitter jag fortfarande i pyjamas och jobbar med mina julklappar..

Täby...


När vi spelade mot täbys nittiosexor...
Antar att Daniella är glad nu när vi förlorade mot täbys 97:or med 3-2 matchen gick väll sådär i första halvlek spelade vi inte bra men i andra blev det bättre synd bara att vi inte kan vara bra från start Täby är ju ett bra lag så det skulle behövas.

Sitter iallafall hemma hos kusinen nu, hennes pappa fyller ju år idag så vi är här för att fira honom, grattis !

vettt duuuu ?


Vi ska kämpa tillsammans i vått och torrt, <3
God morgon föresten !
Vet du att jag hade tänkt att göra en ny design snart igen, eftersom att det börjar närma sig jul. Frågan är bara vilken färg designen ska vara och så någon som har någon idé då får ni gärna berätta för mig, msn, mail eller komentar ! :D

Nu har jag gjort mig klar och är redo för att alldeles strax åka på match hemma mot Täby och ja det är lite nervöst eftersom att jag vet att Täby är riktigt bra !

make me smilie ?


Jag önskade att du kunde få mig att le
som förut <3

Har bytt om och gjort mig klar för träningen önskade bara att mamma kunde vara hemma och göra en inbakad fläta på mig men just nu är hon och handlar.

Har depp period just nu... inte ett dugg kul faktiskt jag vet inte vad jag vill, bara babblar om massa och är orolig. Men jag ska försöka att bli bättre förändra mig lite grann och ta mig bort från den här perioden så fort som möjligt, jag älskar dig !


Fångad...


Brukar gå på det men troligtvis inte iår, är ju ingen häst älskare ;D <3
Fångade börjar om en liten stund så antar att min lillasyster kanske kommer inte och stormar tvn snart vad vet jag.

Slutade runt två idag och hade en rätt skön dag i skolan, förutom att det är så sjukt mycket stölder vet inte riktigt om det är någon i vår skola eller någon utanför skolan eftersom att det även har stulits saker utanför.


NOOOOOOO !


Har no nu...
eller jag börjar hel, och jag som hatar no ska stå ut i en timme och tjugo minuter till suck! Sedan ska jag häma min lillasyster innan jag får åka hem till Miranda kulkul !

Dagen har rullat på ganska bra förutom lite tråkiga stunder då man helst vill sätta i hörlurarna och spela musik på högsta volym :D


Stadium...

EVEREST T DOWN JKT F10 BLACK
Ungefär en sådan :D
God morgon !

Var ju iväg och köpte vinterjacka igår en röd, vi får se hur bra den passar mig. Mitt humör är ganska uselt idag med tanke på in tabbe jag märkte igår, sjukt trist faktiskt.

Men det är iallafall Fredag idag vilket är härligt, en rätt lätt dag som tyvär består av ett svenska prov ( shit måste plugga !) två no lektioner och en syslöjdslektion. Men sedan ska vi dra över en timmes no för vi har fått hoppa över så mycket, happy face, or not !

Så jävla sämst...


Right now i will flying with out wings.. <3
Efter en måltid bestående av ärtsoppa och pannkakor och lite spionerade på ingenting ute så åkte jag, Miranda, mamma och min lillasyster till stinsen för att köpa en vinterjacka, frågan är om jag är riktigt nöjd ?

Just nu känner jag mig så jävla sämst...Jag var uttagen till en sak i helgen men glömde svara i tid så jag togs bort från den saken och får inte spela. Så jävla sämst inga ursäkter Michelle bara slarvigt och enbart dåligt, så ja nu är mitt humör piss !


Vinter jacka (:


Miranda är lite söt sådära.. (: <3
Är ganska trött efter dagens skoldag som faktiskt gick väldigt bra. Just nu sitter Miranda hemma hos mig och vi geekar framför varsin datorn, alltid lika nice och trevligt !

Förhoppnings vis får jag åka till stinsen med mamma idag och köpa en vinter jacka vilket verkligen är behövligt iallafall i det här blåsiga och kalla vädret där av inte nämna det blöta...


Snow is falling down...


Ta mig tillbaka till sommaren, <3
God morgon ! Jag ber om ursäkt för min usla uppdatering igår men jag hade träning och spenderade resten av min kväll ute.

Torsdag och vi får sluta tidigare för att svenska lektionen är inställd så det blir att plugga hemma till provet på fredag. Annars är jag på rätt gått humör och hoppas att det kan hålla sig på topp. Ha en bra dag !

Cold as snow...

God morgon ! Känner att mitt humör denna dag svajar lite fram och tillbaka vilket som oftast slutar rätt illa. Men iallafall tycker jag att det ska bli jätte roligt att gå ut i det vita, isiga och blåsiga väder vi har idag, tycker du inte ?

Ska ta bussen som går snart med min otroligt glada syster, antar att detta kommer sluta i kaos !

Snöigt värre...


Har varit ute lite i den friska och klara luften tillsammans med några roliga människor, det är lite kallt men helt okej.

Har precis mumsat i mig lite taco och sitter helt propp mätt i min stol för tillfället. Sitter och chattar med Kellie på msn och vi snackar om lite allt möjligt som jag brukar göra med henne med andra ord..


It is something more...


Isabell den där lilla konstiga saken som fyllde tretton år igår ! :D
Hallå,
Medans snön ligger fin och vit på marken och bara väntar på att jag ska komma ut, så sitter jag inne med en dator i knät och hoppas på att någon rolig människa vill komma ut och leka :D

Skoldagen idag började bra men slutade dåligt humöret försvann efter att våra mentorer alltid gnäller på oss sjuor eftersom att niorna aldrig gör fel.

Nu vill jag ner och proppa i mig fler kakor, kakor med choklad bitar i, är det bara jag som älskar dom ?

NO...

Har dagens tråkigaste lektion kvar på dagen alltså NO och sedan en till lektion bestående av musik...


Patetiskt...


Söt tjej på bild, saknar dig Maja ! (: ♥
God morgon !

Idag är jag på hyfsat bra humör så jag hoppas att det kan hålla sig så hela dagen. Snön ligger fortfarande kvar på marken vilket gör mig riktigt glad, förhoppningsvis stannar den ett bra tag till och inte ställer till med allt för mycket besvär.

Börjar skolan tio över åtta idag alltså vanlig tid så jag ska packa om väskan lite och fixa mig innan jag åker till skolan.


Get out...


Vill ut i den fina vita snön som ligger på marken, det ser så otroligt roligt och mysigt ut ! Har plockat lite saker ifrån golvet så det ser någorlunda rent ut iallafall och nu vill jag göra något kul men kommer inte på något att göra tyvär..

Men det verkar som att jag ska ta mig ut i vilket fall som helst, ha en bra kväll !

let's give it a suck...


Förlåt Issi, men du är en så fantastiskt söt människa, love to you♥
Kom hem från Miranda för drygt en timme sedan och har precis tagit mig lite mat i magen kött och spagetti en ganska konstig mix men det funkar.

Tycker bara att det är så patetiskt att hålla på och bråka som vi gör, eller aa tjaffsa för vad tjaffsar vi om vem som är bäst ? För mig är det helt okej att du är bäst. För det räcker för mig att veta att mitt lag är bra och att dom betyder mest för mig. Thats it !


SNÖÖÖÖÖ :D <3


Kärlek till dig älsk <3
Första dagen i skolan är avklarad och det avslutades med marken täckt av snö. Nu är jag hemma hos Miranda och vi sitter med varsin dator i knät och kollar runt riktiga geeks faktiskt.

Har inge större planer för dagen, troligtvis sitter vi kvar här hemma och har det mys resten av dagen, Miranda har ju träning ikväll så jag kanske åker ner på den vi får se.

Kladdkaka :D


Det luktar som att mamma håller på att baka kladdkaka där nere och det luktar såhääääär gott ! Sitter för tillfället och kollar på något dykar program på barnkanalen och känner att jag har en hejdundras huvudverk, troligtvis efter att jag ramlade på matchen.

Ska lämna in jultidningarna nu också och jag har faktiskt kommit upp till det jag verkligen vill nu så jag är stolt riktigt stolt ! Aja ska göra mig klar och ta det lugnt, kroppen blir ju inte gladare av att sitta vid en ljus skärm, God natt !


Sjukt trött...


Är sjukt trött på att mitt internet dampar titt som tätt vilket förhindrar mig från att kunna blogga som jag vill. Spelade som sagt fotbollsmatch idag och för mig gick det åt pip svängen då vi förlorade med 1-0.

Ramlade två gånger så känner att jag har en jävla huvudverk som är i mitt huvud, ajajaj !


Har inte hållt vad jag lovat...


Härliga minnen med er tjejer, delar allt med er, älskar er ♥
Förlåt för att jag inte hållt vad jag lovat idag, men internet dampade i morse och jag har inte varit hemma innan nu. Spelade som sagt match mog Tullinge idag där vi vann med 2-1 vi spelade inte så bra i första men i andra blev det bättre.

Nu ska jag krypa ner för trappan och kanske ha lite myspys med familjen, det är ju trotts allt lördag idag. Imorgon bitti är det fotbollsmatch men försöker blogga efter den, kram Michelle.

Humör ?


Matchen mot Bele gick väll sådär, vi spelade ganska bra men förlorade med 3-2 shit happens ! Imorgon är dey match igen också i svår fast denna gång mot Tullinge som vi slog ut i kvarten förra året, heja oss !


Fick inte gå på träningen för mamma så mitt humör var väll lite kaos men Amanda följde med mig ut och sålde jultidningar vilket fick mig på lite bättre tankar. Sitter och chattar med bland annat Tilda på msn, min lilla fining finns alltid för dig tjejen. Men ska ta och pallara mig emot sängen nu god natt !


Bele Barkaby...


Känner verkligen pressen nu, om ett litet tag ska jag bege mig på match mot Bele barkaby matchen spelas borta i Björkybyhallen tror jag, så jävla nervös. Tror dom är rätt sugna på att vinna eftersom vi slog ut dom i mitt i cupens semifinal förra säsongen, pepp !

Miranda har fått mig att börja lyssna på musik som jag aldrig annars skulle lyssna på kontsigt nog kan jag tycka att det är rätt bra.. Men nu ropar mamma från nedervåningen och säger att jag ska göra mig klar för vi ska snart åka.

Borrelia...


Jag älskar dig hjärtat nu och föralltid ! <3
Dag min no lärare lät oss slippa no labben idag också så vi fick sluta en aning tidigare mys ! Annars hade vi slutat ungefär nu.

När jag kom hem tillbringade jag lite tid med min lillasyster den yngsta som vägrade låta mig gå upp för då började hon skrika. Så jag stannade medans mamma pratade i telefonen med sjuktsköterskor. För min lillasyster har troligtvis fått Borrelia...

Lovade ju...


Lovade ju att jag skulle försöka uppdatera lite mer så jag ska försöka. Sitter i skolan och har no om ca fem minuter och jag har absolut ingen lust för det. Bakom mig står lilla Erica och kollar..

Efter skolan kommer det att bli dålig uppdatering eftersom att jag ska hem, byta om och sedan iväg på match. Möter Bele barkaby idag dom som leder serien så ja det kommer att bli tufft.

Norrviken...


Har upptäckt att både min uppdatering och min bloggning suger ! Så jag har bestämt att jag verkligen ska försöka få ändring på det, först och främst ska jag försöka blogga minst två gånger per dag.

Har iallafall spenderat min dag tillsammans med Miranda i norrviken vilket slutade med att vi gjorde bort oss lite granna. Vi hade iallafall en riktigt mysig kväll när vi gick i snön dock frös jag fötterna av mig efter som att jag fortfarnade inte har gått tillbaka mina vinter skor :(

sticka som en gammal tant...


Har rast för tillfället och börjar om ca tio minuter. Miranda berättade mig en grej nyss som fick min mage att pirra, så typiskt henne..

Har två lektioner kvar på dagen och sedan är det bara att bege sig till pappas jobb en snabbis för att sedan åka hem till Miranda och sticka som två gamla tanter, kuligt !


SNÖÖÖ !


Dock inte riktigt såhääääär mycket snö...
Äntligen snöar det !
 Jag personligen älskar snö och tycker att det är skit mysigt men när det snöar. Men sedan försvinner det lika snabbt igen och blir slask då är det inte så kul, speciellt inte när mina vinterskor blev snodda i skolan igår.

Torsdag idag vilket innebär en rätt så skön dag i skolan, börjar med sovmorgon och har återstående ämnen i klassrummet tror jag, sköönt !

We R Who We R- Ke$ha


We R Who We R- Ke$ha lyssnar jag och Miranda på för tillfället. Samtidigt som jag blogga är hon så snäll och gör massage på mig men nu går hon och hämtar bullar istället och det är väll också lika trevligt ?

Träningen idag gick sådär för min del bättre än vad det brukar gå men inte riktigt på topp, ska snart börja pallra oss ut för att gå på damlagets träning.


silverdalshallen...

God morgon !

Har bildlektion och ska ta och göra en till bild med rutor..


Orka...


Sitter och kollar på tv just nu och känner att det som visas kan vara bra för mig att se, det mesta som dom säger stämmer in på mig konstigt nog.

Har tre franska läxor till på torsdag och plus en matteläxa och en so läxa. Känner mig sjukt stressad och har lite panik och borde egentligen sätta mig ner och göra dom fast jag har verkligen ingen lust för det just nu.


Blogg.se


H A H A G A M L A M I N N E N !
Blogg.se dampar skiten titt som tätt. Jag försökte skriva ett inlägg igår men det hackade upp sig och jag hade brottom till en träning med damlaget.

Träningen igår gick hyfsat för min del, har lärt mig att skjuta lite bättre och kanske fått bättre teknik ?
Nu sitter jag iallafall i skolan efter en idrotts lektion som bestod av redskapsträning tillsammans med åttorna. Ska kolla facebook lite och sedan börjar jag.

Bra kämpat !


Efter ett riktigt skrikande och hejande på F-99 gjorde vi oss förtjänt av att ta oss lite mat på grillen. Första matchen vann dom med fem-tre och andra spelade dom lika tre-tre.

Nu återstår det bara att samla ihop sina grejer och bege sig till pappa där jag ska tillbringa resterande timmar av min helg. Och då kan ni ju redan förstå att detta kommer att innebära dålig uppdaterin t.o.m imorgon kväll ifall att inget annat skulle hända.


Make over...



Tagen från : www.risibk.se och flickor 99s album ! :D
God morgon ! Lördag morgonen är här och min dag är planerad med att åka ner till Rotebro hallen runt tolv för att sedan heja på dom små söta flickorna i Rotebros F-99 lag. Sedan efter deras två matcher ska vi äta lite grillmat med dom trevligt ska det bli hoppas jag.

Känner att jag behöver en stor make over just nu. Ser ut som ett jag vet inte vad och jag vet inte vad jag ska göra åt saken. Men ska iallafall byta om och kila ner för trappen och pressa i mig det sista av min morotskaka (hela).


8.20 - 10.30


Hade en skoldag på längden två timmar och tjugo minuter där av tjugo minuter var rast idag, niice ! :D

Har inte hunnit blogga idag för jag och Miranda bestämde oss för att åka runt lite och stannade till slut i Norrviken där av inte mycket hände. Sedan var det bara att pallar sig till Ica i väsby och packa varor i fyra timmar alltid lika roligt, eller man får iallafall bra minnen !

Bert...

Ska träffa Miranda nu, hinner inte blogga.

bajsbajsbajs...


Matte provet gick helt ärligt skit dåligt, om jag är besviken svar; ja.

Slutade för ungefär fem minuter sedan och sitter för tillfället kvar i skolan tillsammans med Miranda. Hon ska förmodligen följa med mig för att hämta min lillasyster och sedan med hem till mig, söt som hon är. Sedan får vi se vart dagen för oss kanske iväg någon stanns eller bara tar det lugnt.

Matteprov...


I S A B E L L S Ö T N O S E N M I N ! :D <3

Vill inte gå till skolan idag, har matteprov och vill inte gör bort mig efter förra provresultatet. Det är iallafall torsdag idag och jag har inga större planer för dagen kanske hittar på något roligt med någon eller bara tar det lugnt vi får se.

Ska pallara mig ner för trappen för att äta lite frukost, det är ju den viktigaste måltiden på dagen..

Satelliten...

Bilden tagen idag, love u gumman<3 Hejhej, hann inte riktigt blogga innan jag åkte men slänger in ett mobilinlägg nu. Just nu väntar jag, Miranda, Linnea, Lina och Ellen på att få komma in i studion samtidigt som vi övar. Uppdaterar senare om jag får chansen, kram michelle.

Pikachu...


God morgon !


Hann inte blogga imorse så tar mig lite tid till det nu. Har bildlektion för tillfället där jag försöker rita av pikachu och ni kan väll bara tänka er hur det går..

Efter skolan ska jag till Sateliten för att spela in låtar med min fantastiska innebandy lag i hela fyra timmar, blir väll att ta något att också.


snösnösnö !


Det har snöat i storset hela dagen och ja, jag tycker snö är sjukt mysigt men ibland kan det faktiskt gå lite över styr.

Var med Tilda en snabbis efter skolan som mest bestod av att göra sig i ordning till en innebandy träning som rent av gick P I S S ! var inte alls i form för innebandy har jag ens varit det under hela sesongen ? Får nog ta och tänka efter lite tror jag.

Musiklektion...


Skolaskolaskola...
Tycker det är skola varje gång jag bloggar kanske lite tjatit ? Nästa lektion är iallafall musik och sedan slutar jag, våran no lärare lätt oss gå tidigare eftersom att han skulle till tandläkaren.

Utanför dörren är det iallafall snöstorm och svinkallt, tycker egentligen att det är riktigt mysigt med snö men just nu är det mest allmänt kallt...

Ungdomsmottagningen...


Klockan är tio över åtta och om en halvtimme är det samling nere vid Rotebro station även kallat centrum för att sedan åka till Ungdomsmottagningen i sollentuna.

Efter skolan ska jag möta upp Tilda för vi har innebandy träning och hon ska åka med mig, sedan vet jag inte om det är fotboll eller inte får vänta och se.


Lättad...


Mitt hjärta hoppar över ett slag varje gång jag tänker på dig, ♥
Klockan är runt nio och biggest loser sverige avslutades nyss, nästa vecka och ja, jag längtar ! Om ni inte redan har sett det rekomenderar jag det verkligen super kul och intressant att kolla på måndag klockan 20.00.

Känner en stor lättnad av att äntligen fått lämna in mina new body saker, eller lämna in och lämna in Elinor tog sig lite tid till att hjälpa mig med det och jag hade det riktigt trevligt den lilla korta stunden jag spenderade med henne, hon blev jätte fin i håret ! www.onlybellup.blogg.se ! Kolla hennes blogg.


Cody Simpson...


Sööt, p.s min hund väntar på mig...
Just nu har jag IUP och lite tid över till att blogga. Ska åka och möta Elinor efter skolan så hinner nog inte blogga då.

Jag, Miranda, Elin och Linda sitter och sjunger till Cody Simpsons låt One. Och det går väll rätt bra lite ring råstiga kanske ? Men ska ta och försöka sjunga lite mer.


New body...


Kellie åkte hem för kanske en halvtimma sedan så jag har tagit en snabb dusch och gjort mig i ordning. Sitter för tillfället och kollar på dansbandskampen som precis började och börjar känna hur ögonlocken känns tunga kanske borde jag sova det är ju som sagt skola imorgon.

Chattade med Elinor på msn och hon påminde mig om att jag glömt bort att lämna in min new body saker och att jag måste göra det imorgon, press !? Illa Michelle riktigt illa !

Sista dagen på höstlov...


God morgon, det känns hårt satt säga att detta är den sista dagen dagen på höstlovet och att skolan börjar imorgon, suck !

Förhoppningsvis kommer alla att ha en sjukt rolig dag idag så man har en riktigt bra minne från höstlovet. Man får hoppas att jag och Kellie också kan lyckas med det vilket är enklare sagt en gjort. Men vi ska iallafall försöka ta oss ut, nu !

Jump in...


Åkte som sagt till stinsen med Isabell och köpte inte så mycket, lite julklappar till min äldsta lillasyster och sedan en liten fika med Isabell, myysiigt.

Nu är Kellie här och vi har lite lördagsmys samtidigt som vi gluttar på Jump in men den största delen ägnas ändå till datorn. Antar att filmen börjar närma sig sitt slut nu när det så kallade hemska börjar när han sviker henne. Bloggar nog inte mer idag, God natt kram Michelle.


Isabell...


Alla helgona helg...


H a h a M i r a n d a, b e b b o ! ♥
Lördagen den sjätte november är här och jag har inga större planer för dagen. Vill helst av allt träffa någon kanske någon jag inte träffar så ofta eller rent av bara träffa någon. Är så trött på att spendera mitt höstlov inomhus lite bortkastad tid faktiskt.

Det är iallafall alla helgona helgen denna helg, och jag ville följa med pappa med släkt och familj till farfars grav men eftersom att dom redan är där blev det inget av det..

Bowling...


Sollentuna bowlinghall...

Har varit och spelat bowling tillsammans med innebandy laget och glömde såklart datan på med rubriken "Bowling" på...

Hade i vilket fall som helst en riktigt trevlig kväll men tjejerna och detta bara måste göras om, älskar er alla i vått och tortt !


Skyview...


Tillbringade inte så mycket tid med pappa idag vi skulle egentligen åkt Skyview den där hissen som går på globen men det fanns inga platser kvar så det blev lite mat och sedan bio.

Nu har jag tråkigt, min lilla syster tittar på barnprogram som är sjukt tråkigt och jag vill helst dra ut och träffa någon. Men vi får se vad som händer.


Bussen går...

Bussen går och jag hinner inte blogga, <3

Känner att min...


Känner att min uppdatering rent av suger, har nästan aldrig tid eftersom att jag håller på med annat och har annat att göra. Igår åkte jag iallafall till Skärholmen och köpte vinterskor nu saknas bara en varm jacka som ska värma mig resten av vintern.

Fredag idag vilket betyder att jag ska åka till pappa över dagen för han har någon överrasking som vi ska göra, nyfiken? svar ja !

Redan torsdag !


God morgon !

Klockan är runt kvart i nio och Kellie ligger fortfarande kvar och sover jag däremot fick solen i ögonen och kunder verkligen inte somna om.

Det är redan torsdag idag och inte så jätte mycket på mitt höstlov har hänt. Men planerna för idag är iallafall att jag, Kellie och min lillasyster ska åka och handla skor och kanske kolla på annat :D


Colacolacola...

-Bilderna dampar och vill inte laddas upp :(-
God dag !

Är jätte ledsen för den dåliga uppdateringen men jag har tillbringat en natt i Södertälje och har inte haft speciellt mycket tid att hinna blogga förens nu. Vi var nyss vid Prisextra och köpte oss lite gott till kvällen men som vanligt har vi knappt ätit någon och vi känner inte för att äta så mycket mer heller ;)

Men nu ska jag göra mig klar och börja röra mig emot sängen, ha det så bra och, god natt !

Iväg...

Har precis tagit lite lunch i magen som bestod av fiskpinnar och ris, en av dom på fiskrätterna jag faktiskt tycker är riktigt gott.

Ska börja göra mig i ordning för att träffa några kompisar så bloggningen kommer gå lite i andra hand ett tag idag, men sedan när jag är tillbaka hemma ska jag nog blogga som vanligt igen, kram Michelle.


Höstlov...

Det funkar inte att ladda upp bilder för då dampar internetet :(

Usch, andra dagen på höstlovet och inget kul har hänt. Igår städade jag hela dageb och idag vet jag inte alls vad jag ska göra.

Ska försöka komma på något roligt att göra kanskekanskekanske tar jag tåget till Södertälje för att träffa Kellie men vi får se annars träffar jag kanske någon annan, smsa ?


Städastädaclean...


Jag vet att jag sa att jag skulle börja blogga som vanligt igen nu när jag kommit hem från pappa, så jag ska försöka börja med det från och med imorgon.

Har haft en städdag idag som bara bestod av att just städa och efter idag längtar jag inte efter en till sådan, är helt slut och bara väntar på att få krypa ner i sängen, mys !


RSS 2.0