We can be the best, if we just want to

Hej på er!
Sitter i stinsen och väntar på att tiden ska gå snabbare. Jag och Miranda har pallrat oss hit för att köra ett core pass som ska börja vid sju tiden. Får se om de blir dödsjobbigt eller om jag kommer att ha någon energin över efteråt. 

Har inte gjort mycket idag, Kellie kom till mig och vi snackade lite samt stekte pannkakor. Niclas kom förbi en stund också. Så en sköndag har det varit. Ska börja röra mig nu så vi hörs senare, puss.



We pic up the pieces that are left of us to find

Godmorgon!
Sista veckan i skolan innan höstlovet har nu tagit mig igenom och det har varit aningen för mycket för att jag ska kunna hitta tid eller motivation till att blogga. Men nu sitter jag här iallafall en måndagmorgon och första dagen på lovet kan man väl säga. Idag är en sån dag jag bara ska ta det lugnt, och göra de här tråkiga och nödvändiga sakerna ni vet, städa, tvätta, plugga och ja you name it. 
 
Har inte varit hemma sedan i torsdag utan sov hos Miranda torsdag till löradag. Hade en Halloweendag i skolan i fredags men nedsläckt cafeteria, allafönster var för klistrade och ja de gick runt utklädda människor här och var samt att de var pyntat med olika saker, kan säga att jag lyckades bli rädd för en del. Men det var mysigt, lite annorlunda och skoj. Lördag var det match och sedan fifakväll men grabbsen vilket inkluderar Miranda såklart, vi hade det allmänt mysigt och skoj, spenderade även natten där. Hade två matcher direkt efter varandra igår, kan säga att det var lagom jobbigt. Hade inge vidare ork i kroppen efteråt. 
 

Just stay fucking strong



Denna dag består av lite plast.. Livet leker!



If your dreams dont scare you, they aren't big enough

HELG!
Skönt kan man verkligen säga, skippa tanken på plugget för några extra timmar sitter inte helt fel. Följde med Miranda och Anci för att handla lite efter skolan. Godis, läsk, frukt osvosv. Runt sju tiden kom några tjejer till Miranda och vi drog till pizzerian och käkade lite och sedan hem hit till henne igen. Spenderade kvällen framför idol med allt gott och sjöng sing star tillsammans. Hade en sjukt rolig och nice kväll med mina tjejer vilket var ett bra tag sedan sist. Är kvar hemma hos Miranda och ska sova här. Vi ska väl försöka lägga oss alldeles strax eftersom att vi har tidig match imorgon bitti, puss på er sötisar.
 

And it feels like I starting to love again

Tjenixen!
Den här veckan går hyfsat fort, redan onsdag idag. Hade match igårkväll, vinst med 11-3 så var skönt med lite poäng. Slutade halv tolv idag för att vi hade kompledigt ifrån idrotten. Har suttit hemma och ätit, försökt plugga, somnat lite och har nu äntligen skrivit klart min uppsats som skulle vart inne för en vecka sedan. Måste ta tag i plugget lite bätte nu känner jag. 
 
Får se vart kvällen leder mig men tror att jag ska till Niclas ett tag nu och bara va, ta det lugnt och vara glad. Hör av mig senare puss! 
 

Heartbreaker..



You know that I don't wanna lose it, but what about you?

Hejpåer!
Livet rullar på, lite segare än vanligt kanske. Har varit rätt en rätt trög vecka men får börja om på nya tag idag. Sen jag har slutat skolan så har jag inte gjort någonting alls, utan bara legat i min säng och sovit, är totalt jävla förstörd i kroppen men även i huvudet, motivation till saker och ting finns liksom inte riktigt. 
 
Ska försöka trotsa mig själv och försöka skriva något på filmanalysen som jag skulle ha lämnat in i fredags, trots att kroppen skriker åt mig att göra något lite bättre för den. Det är bara att kämpa. Hoppas alla har det bra, puss!
Har värsta systerkänslan för dig babe! ♥
 

Frozen inside without you tou

Godmorgon solstrålar!
Rundade av min vecka genom att kolla hockey med Miranda igår kväll, drog alltså Spånga för att kolla på våran kompis. Var ett tag sedan jag kollade senast och förutom att det var så kallt så var det rätt mysigt. 
 
Följde med min syster till simhallen imorse för att kolla på hennes match. Väl där så hade de som skulle spela matchen innan ingen domare där så där fick jag dömma lite på morgonkvisten, tjäna lite pengar är ju aldrig fel. Sitter hemma nu och ska försöka plugga lite grann innan jag ska bege mig till simhallen och kolla HJs match mot Danderyd, mer intressant är inte min dag.
Puss på er!
 

Ren lycka!



Myskväll med de bästa!



So funny..





I was left to my own devices

Hallådär!
Slutade tidigt idag, som vanligt på tisdagar då. Drog hem och har suttit och pluggat samt tvättat sedan dess. Känns som jag har massa små saker som jag måste göra klart fast det egentligen inte alls är speciellt mycket, bara för svårt för min hjärna att förstå så orken till att börja finns inte.
 
Ikväll är det innebandy som står på schemat. Gemensam träning tillsammans med damlaget mellan nio och tio, piss tid egentligen men det är bara att kämpa på så vi kommer in i säsongen lite bättre. Hör av mig senare, hoppas alla får en bra kväll, puss!
 

RSS 2.0