Once I had a dream, but the dream fade, now I just have a couple of goals

Godermorgon!
Igår drog jag in till city med Isabell. Vi lunchade på donken efter att ha varit i Karlberg och letat upp AIKs träningsanläggning, kom helt åt skogen först för att en karta visade fel. Senare drog vi till Fridhemsplan där vi stortsett inte gjorde så mycket. Lär uppdatera er när jag får chansen men bloggen lär ligga död ett tag framöver (inte för att det är speciellt ovanligt, men jaja..) vi hörs puss!


Just another day, like everyone else..

Godmorgon alla kycklingar!
Tekniskt sätt andra dagen på lovet och jag lider lite för hur saker och ting faktiskt är, att inse att jag har lämnat all trygghet och allt de underbara bakom mig. Just nu känns det dock bara som påsklov eller långhelg. Men jaja, på dagens schema står inte mycket än så länge.. Måste få lite tvätt gjort, skulle behöva åka förbi centrum men vi får se vad som händer. Bestämt såhär länge är iallafall att jag ska möta upp Miranda lite senare, trött som jag är så sover jag mycket nu för tiden. Aja, slänger upp lite bilder ifrån helgen! Puss.


Skolavslutningen 2013

Det känns helt sjukt att jag har varit på min sista skolavslutning i grundskolan någonsin. För tre år sedan slutade jag sexan och ville då inte splittras ifrån min klass. Under sommaren gjorde de om från tre klasser till två och när vi började på hösten så var vi två helt nya klasser. Visst var det lite grupperat i början men ju längre tiden gått ju desto tightare har vi blivit, vi känns som en stor familj nu förtiden. Det känns helt sjukt att vi nu har varit tvugna att säga hejdå och lämna allting bakom oss, alla minnen, tryggheten och människorna. Kommer sakna alla som har varit med och gjort den här tre åren så pass oförglömliga och gjort de till de bästa åren i mitt. Det sorligaste är att jag vet jag kommer skiljas ifrån så mycket, kommer aldrig kunna gå i samma lokaler eller ha samma lärare. Vet också att en del människor kommer jag aldrig att träffa igen. Usch mår dåligt av bara tanken på att jag är tvungen att gå vidare nu, men oavsett tack för de här åren bästa nian genom tiderna!
9A Gillboskolan 2010 - 2013 "Nu sticker eliten, kvar blir skiten!" True words boys, loveyouall!


Rixfm festival 2013

Igår drog jag in till kungsan tillsammans med Isabell så var där runt tjugo över tolv. Där väntades det köning tills klockan fyra då rixfm festival skulle dra igång. Fick sällskap av Isabell E och My. Missade Antons signering på morgonen för att vi var alldeles för trötta, vilket jag nu i efterhand ångrad stort! Vädret var lite små jobbigt ibland var det varmt, sen molnigt sen öppnade sig himlen för några sekunder men de räckte med att sätta på sig en tröja och sen blev det så varmt att håret brändes. Strax efter fyra hände det, Anton var först ut, och känslan av att äntligen få se honom efter ett års väntan var helt obeskrivlig, visste inte vart jag skulle vända mig, bästa Anton! De var en hel del bra artister Ulrik, Danny, Robin och Olly Murs bland annat. De lyfte upp stämningen något enormt efter de lite sämre, ändå va det helt obetalbart. Under Ollys sista låt så öppnade sig himlen och det började bokstavligt talat spöregna. Tillskillnad ifrån bieber konserten så hade vi regnponchos med oss den här gången vilket var tur de spöregnade ett bra tag och stora hagelbitar föll. Till skillnad ifrån alla andra så höll vi tack och lov kläderna torra. Känslan var rätt häftig när yohio sjöng sin nya lite rockiga låt till regnet. Alla liksom ställde sig tätare och sjöng/pratade med varandra rätt nice. Dock bildades det en sjö som man stod i sen så skorna blev lagom blöta. Danny avslutade hela showen då solen kom fram igen och det var så sjukt bra. Fick fota med Alex och Alexandro efteråt också så var rätt happy, hade rätt kul med brudarna efteråt också, en helt klart lyckad dag!


Nu är vi påväg, rixfm festival!


Niornas årliga bal 2013

Niornas årliga bal var i onsdags och det är en sak man bara inte kan missa. Förberedelserna började redan tre timmar innan vi klockan sex stod i skolan helt fixade. Tänk att det här var den tredje sista saken vi gör tillsammans som en klass. Helt sjukt hur fort de här tre åren gått. Men vi började med lite mingel och en massor av foton innan vi gick in för lite middag och underhållning. Sedan var det vals och sedan lite umgänge. Hade en riktigt trevlig kväll tillsammans med den andra åttan och efteråt drog vi några stycken till skinnaråsen och bara var, sjukt mysigt! Hade dock sjukt ont i fötterna efteråt pga försmå skor, menmen det var det värt!


Niornas årliga bal 2014

 

Jun. 13, 2013

Har lite att blogga ikapp så tänkte beskriva lite kort om min långhelg. Torsdags kvällen spenderades med Miranda, August och Joel, vi lirade lite boll och umgicks. Sov hos Miranda fredag till söndag och fredagskvällen spenderade vi hos Elinor på en mysig middag innan vi på kvällen satte oss ute och mös med filtar osv.

Lördagen spenderades med boysen och Miranda hos Elinor igen. Umgicks lite mös . På söndagen var det upp tidigt för att kolla hockey och sedan mysa hela dagen en bra helg helt enkelt. Såklart blev det en hel del solande också.


It's just another step into your future

Hejhejhallå!
Jag ligger i min säng och tanken är att jag ska sova, inte så jätte taggad på sömn men det behövs verkligen.

Hade elevensval idag och vi skulle kämpa med våra sånghäften. Tog ett tag att få till allting ordentligt men tillslut så. Imorgon blir det att vika och häfta en bunt med papper, alltid kul liksom.

Efter skolan var det en hel del förberedelser inför balen som är imorgon. Har sett så många bilder på andra så man börjar bli smått taggad. Dock alldeles för mycket stress och fix för min smak som alltid ska fixa allt i sista stund. Jaja, jag överlever nog det här... Nu ska jag sova snart men först flytta över till twitter där det händer grejer, hejsvejs!


HEJDÅ DATORN!

Sitter på elevensval och skriver mitt absolut sista inlägg på den här datorn som jag ska lämna tillbaka alldeles strax. Vill gråta, nästa iallafall.. Den är min värld.

R A N D O M


YouOnlyLiveOnce

HEJ VÄNNER!
Vet inte vad det är med mig och min uppdatering egentligen, det vill sig verkligen inte. Tur för mig att det inte hänt så mycket i mitt liv då.

Förra helgen spenderades iallafall med de underbara jobbiga boysen och Miranda, ute på Luddes landställe. Det var riktigt mysigt där och vi hann med en hel del badandes, fifalir och bara ha allmänt kul.

Gårdagen spenderades med några underbara människor ifrån klassen på IP där vi lirade lite boll. Senare var vi ett gäng bestående av Miranda, mig, Jonas, Pascal och Elin som drog hem till Miranda där vi satt ute på hennes baksida och bara snackade, flamsade och hade det allmänt mysigt. Så gårdagen blev riktigt lyckad igår, trots att jag höll på gå under av hundra tusentals myggor och myggbett. Spenderade även natten där sedan.

Den här kvällen spenderade jag med Miranda, Joel och August. Vi drog hem till August där vi käkade lite glass innan vi drog ut med hans bröder och lirade lite fotboll och hade allmänt skoj. Senare tog vi en liten tripp till mc donken innan jag skulle bege mig hemåt. Lagom bra slut på national dagen också.


RSS 2.0