Såååå vi göreeee!!!




Ett år sedan idag, flashback - saknar! ♥

Den sjuka känslan man hade, så stöört jävla grym och bäst den grabben är, oavsett vad de kan ingen ta
ifrån honom! ♥
 

Cause I give you everything that you asked about..

Dagarna på lovet sprang förbi och erbjöd en hel del roliga saker. I torsdags åkte jag in till staden för lite mys med min kära kusin, det blev en subway dejt, lite koll i affärer och en massa talktalktalk. Kvällen och natten spenderades hemma hos bröderna Eldh med mysiga människor. Fredagen innebar shopping tillsammans med min söta Issa, vi åkte till Kista och kollade runt. Egentligen köpte jag inte mer än en sjal, men kolla i affärer gjorde vi iallafall..
 
På lördagen var det påskafton och som årlig tradition så var det lunch hemma hos mormor och morfar som gällde tillsammans med resten av släkten, lagom mys. Drog ut med Miranda på kvällen och tanken var väl att jag skulle sova där men av någon anledning åkte vi till Sollentuna för att få göra något, vi gick runt tillsammans med Johan, Niclas och David och slutade upp i Edsviken. Vi drog väl hem runt halv elva dagen efter, ytterst oklar kväll men ändå väldigt rolig. Jag och Miranda hann knappt mer än hem, byta om och käka lite innan vi slocknade i varsin säng, haha. 
 
Så mycket mer av den söndagen blev det inte och gårdagen var jag på lunch hos Jannes mamma och annars hände inte mycket. Nu är det tillbaka till rutinerna som gäller. Hoppas alla har haft ett bra lov och påsk, puss på er!
 
 
 
 
 

Even the best falls down sometimes

Att vårvärmen verkligen är här är mer än härligt och för att fira det har jag varit med mina underbara vänner. I tisdags åkte jag och Erika in till stan för att träffa Tobbe och Emil. Vi åt, gick runt i affärer samt satt i Kungsträdgården ett tag innan vi åkte hem till Tobias. 

Idag åkte jag in till stan med ett par mysiga brudar. Vi tog en fika samt mös iKungsträdgården och hade det allmänt bra, mycket kärlek till de människorna!



Life is an open door..

Hej på er!
Som de flesta andra så har jag påsklov nu, inveg det med strålande sol i lördags och mys med Issa, hon spenderade natten här och vi bara mös. Igår var lathetensdag vi låg inne, käkade och kollade på fotboll innan jag på kvällen drog till Eldh och spenderade natten där med några härliga grabbs. 
 
Idag har jag varit med Miranda i centrum, ingen av oss var speciellt pigg så de blev en kortis innan vi åkte hemåt igen, inte träffats på ett par dagar då hon varit i Helsingborg så behövde träffas lite. 
 

Love is an open door



Nothing in world is free, if you want it, you need to do something for it

Hejpåer!
Skoldagarna rullar på fort, det är så himla mycket som måste göras hela tiden så man måste verkligen försöka lägga ner tid på att plugga.

Hade två iställda träningar idag så drog till hallen och lirade boll med de härliga boysen och även Issi. Första gången jag rörde boll och klubba sen vi torskade semin i söndags, så de kändes väl sådär. Men de grabbarna får en alltid på bra humör!





Michelle är dålig på att uppdatera

 

Fashion; Teenage love




-

En vecka sedan, idag är det en vecka sedan det som inte fick hända hände. Att människor kan ha ett sådant kallt hjärta att de kan gå fram till vem som helst och bara slå. Detta handlar inte om fotboll, utan om hat. Det enda de gör är att de gömmer sig bakom ett lags färger, för att ha en "anledning" till att hata, för det låter mer okej, men det är de verkligen inte, det är långt ifrån okej! Det är inte okej att slå, oavsett om det handlar om sport eller ej, oavsett om man "tillhör" ett lag eller inte. Idag är det en vecka sedan en supporter, en pappa, en familjemedlem, en kompis, en kollega, en tränare, en människa miste livet pågrund av hat, pågrund av att en människa inte kan se skillnad på rätt och fel, och för att en människa liksom väldigt många andra inte kan se skillnad på folk som älskar fotboll och folk som bara är där för att bråka..Det är aldrig okej att skada någon, oavsett anledning!
 
 Tankarna går till familjen ♥ Vila i frid!

An empty street, an empty house.. we make life in all of it

Hej på er!
Dagarna har flugit förbi och jag har varit allmänt lat, inte orkat anstänga mig eller lägga ner energi på att göra något av det jag egentligen borde göra eller skulle vilja göra. 
 
Har iallafall helg nu igen och den började med mys igår kväll, hade det grymt med sköna människor och bara var. Tack så mycket! ♥
 

RSS 2.0