Boy I can see your body movin'

Hola people!
Lovet gick alldeles för fort för mig och sitter återigen här och stressar över skolan, ångesten är grov nu förtiden men börjar åtminstone få lite mer gjort under dagarna iallafall, vilket är viktigt. Avslutade lovet med en kväll hos Linus tillsammans med lite skönt folk och sedan en helg som spenderades i olika innebandyhallar för att se när världens bästa grabbar vann både kvalet och kvarten så att de är redo för semifinal på söndag, så stolt över dem. 
 
Har precis kommit hem efter en lång skoldag och en teorikurs, tackar gudarna för att Elin var med mig och gjorde eftermiddagen lite skojjigare. Jag ska plugga vidare lite innan det är dags för mig att krypa till korgs, så sjukt sliten och trött nuförtiden. 
 

If I could fall into the sky

Hola gosisar!
Lovet rullar på och dagarna tickar vidare. Har egentligen inte hänt så jätte mycket för mig detta lov. Höjdpunkten var väl AIKpremiären i måndags, fick spendera lite tid med far min och kolla lite fotboll live, att fotbollssäsongen är igång igen är inte direkt något att klaga på!
 
Igår var jag inne i staden men Isabell ett tag. Vi åt lite glass, mös i vårsolen och pratade lite smått. Drog hem ett tag senare för att käka och sedan vidare till en kompis för att spendera kvällen med dem, mysigt.
 

Senaste månaderna & gladpåsk!

Hola!
Det var längesen jag var inne här nu, sedan vi hördes senast har det hänt en hel del, både positivt och negativt så det vore omöjligt att skriva ner allting här. Men tänkte att jag kan lägga upp iallafall några bilder ifrån mina två senaste månader!
Glad påsk på er!
 
 

RSS 2.0