Mamma är gosi! ❤




Right now I just wish you were here

Mitt humör är gladare och bättre än på länge nu för tiden, saker känns så mycket enklare och de mesta bara rullar på. Den här veckan har gått snabbare än förväntat, antagligen för att måndagen var ledig. Ikväll händer ingenting speciellt, ska lägga mig alldeles strax tror jag, försöka ta igen lite missad sömn.
 
I helgen väntas innebandy lir och antagligen att träffa någon/några skulle egentligen behöva plugga en del, men det är så fruktansvärt tråkigt så chansen att jag får något gjort är inte speciellt stor.
Älskar snapchats grafik, men Daniel sötisen!

Det går inte att säga att denna grabb inte är snygg!?



Let's make the most of tonight, like we're gonna

Den här veckan har gått väldigt fort.. dagarna har bara flugit förbi och helgen är redan här. Invigde helgen på öppethus och två halvtimmes lektioner, hyfsat onödigt men tackar Rudbeck för den lediga dagen som jag får imorgon. 
 
Igår kväll mös jag med grabbarna grus hemma hos Eldh, lite plast och fifalir stod självklart på schemat. Blev att sova kvar där också. Idag är det nya dag som gäller och borta match emot Sigtuna, får se hur detta går inte haft våran bästa period nu på sistone, men det ska gå. 
 
I fredags var jag förbi Madeleine på kvällskvisten där vi tjockade oss och spelade cod, länge sedan vi umgicks sådär och det var riktigt roligt!
 

Just say I do, tell me right now baby - I do

Var ett tag sedan kan man väl säga. Men det blir bättre de kan jag säga er. Hade världens gosigaste helg, bättre än på länge. Spenderade både fredags och lördagsnatten och kvällen hemma hos bröderna Eldh. Första natten bara vi fyra, med bad, snack. Andra natten tillsammans med resten av boysen då bandylir ute på gatan skedde, fruktansvärt kul var det!
 
Förövrigt så rullar skolveckorna på och mer och mer saker att göra rullar in på schemat. Mycket plugg och lite ork, varför kan inte läxor vara kul? Det skulle ju bli så himla mycket enklare då.
Mys frukost ♥
 

Djupt ju..







Anton är ändå rätt bra!





17 barre och några roliga dagar

Hejpåer!
Min motivation till att blogga finns, men de är få tillfällen då jag verkligen har tid. I onsdags fyllde jag sjutton, bara ett år kvar till arton nu då. Känns sjukt hur fort tiden går nu förtiden, dagar, veckor och månader bara passerar förbi. Men jag har ärligt inget att gnälla på, för jag har mina underbara vänner som gör mina dagar så grymt bra, de är bäst då de är bara.

Igår, lördag drog jag med några söta boys till Jakobsberg och kollade innebandy, sedan vandrade vi runt lite i centrum. Senare drog jag med Miranda och Niclas för att kolla Junnes hockeymatch, tycker om ishallar nu, och hockeyn. Kvällen spenderades med de söta grabbarna. Idag ska de liras innebandy och sedan får vi se vad som händer.
Puss!





Let's go people



I've been afraid through all my life, but I'm not afraid tonight

Alltid lika skönt med lov men också alltid lika mycket ångest när det är dags att gå tillbaka.. Det här lovet har det rätt hänt mycket på, mycket shopping, innebandy och träffa folk. Men först och främst har de varit väldigt väl behövligt. Känns som de bara varit positivt för mig och se har jag mina underbara vänner att tacka för.. Nu kör vi igång med vardagen igen då! 
OL


Nyårslöften 2014 ♥

Nytt år och nya regler, det är dags att "starta om" på nytt igen då. Lyckades lite smått med mina nyårslöften förra året, inte helt men en del.
 
I år är mina löften att..

Kämpa
Jag vill allt och lite till, men inget vill gå min väg känns det som, det är dags att ta tag i det, hitta viljan och verkligen försöka nå dit jag vill, jag vet ju själv hur besviken jag blir annars.
Bli mer positiv
Saker och ting är hårt i livet, men jag ska försöka le lite mer iallafall och vara gladare mot folk runt omkring mig. Folk som verkligen betyder någonting för mig, de borde få höra det.
 
Få kontroll över mina pengar
Jag ska åtminstone söka jobb, försöka tjäna lite egna pengar och få bättre koll på vart mina pengar tar vägen. För just nu så försvinner det, helt spårlöst ibland, haha.
 
I det stora hela handlar allt om att ta tag i mig själv, må bättre och vinna..
 

Tack för allt 2013 ♥

Det här året har haft mycket att erbjuda, en massa förändringar, bytt skola, umgås med nya människor och fick Niclas.. Har harft många mål det här året och jag har lyckats med en del men har en hel del kvar att lära, så nya nyårslöften i nästa inlägg!
 
 

Nyrårs firande med underbart folk! ❤🎉




RSS 2.0