sommarlov you know..


Får ta och börja ta och ladda upp nya bilder snart .. :) Men jag älskar dig tjejen!
Tjotjena!
Som sagt så vet alla att det är sommarlov där av anledningen till sjukt dålig uppdatering. Dagen har iallafall spenderats med Kellie, Joel, Agge, Johan, Gustav, Adam och Andreas. Har haft en näst intill fantastisk dag haft skit kul iallafall.

Det är iallafall hur varmt som helst i mitt rum, har inte haft datorn eller tvn på under hela dagen bara en gång i morse för att det ska bli lite svalare men jag vet inte så mycket svalare blir det inte. Får ta och ut stå en natt till i bastun haha. Men jag ska försöka att uppdatera imorgon, kram Michelle.

Grattis sista gången för den här dagen! :)

Grattis älskade lillasyster ♥ (Tror hon fyllde tre på bilden och idag fyller hon tio)

bastuuu nr.1

Tjotjena!
Bara så att ni vet så är mitt rum en bastu kommer inte kunna sova här inatt för det är så sjukt varmt, strax över trettio grader så ska ta och vädra lite nu.

Dagen har varit chill, jag och Kellie drog ner till stranden där vi badade och solade, sjukt skönt faktiskt dock råkade jag bränna mig på ett lite onödigt ställe tycker jag men ja det är som det är, ska stänga ner nu uppdaterar senare, kram Michelle.


28 Juni 2011


G
ulligt! :)
Godmorgon! :)
Tisdag idag och jag har vaknat till liv, eller vaknade av att mamma och Janne väckte oss. Vi gick upp och in i rummet tvärsöver och sjöng för lillasyster som fyller tio idag, Grattis älskar dig! ♥

Sitter som vanligt med varsin datorn och nördar facebook. inte mycket annat händer. Ska väll ta och äta lite frukost snart, så jag uppdaterar senare.
Kram Michelle.

Natti

Nu är klockan strax över elva och jag säger godnatt för idag, godnatt och sov gott! :)

Stinsen


BILDBRIST! Ska ta nya bilder, snart! :)
Tjotjena! :)
Nu är jag tillbaka i mitt hem efter att jag och Kellie varit på stinsen och kollat lite. Kellie fick med sig en tröja och en bh hem, själv köpte jag inget har lite ont om pengar så sparar allt till Prag dock hittade vi en 400grams påse med kexchoklad som vi ska ge till systeryster som fyller tio imorgon, stor tjej  y o u k n o w !
Kram Michelle.

you are my superstar..


Puss på dig ! :)
Tjotjena!
Nu har prinsessan anlätt nej men nu har Kellie kommit och vi gör det vi gör bäst, sitter med varsin dator i knät och kollar runt på facebook two neards med andra ord.

Klockan är väll strax före elva och vi ska börja stänga ner snart och bege oss emot sängen, har inga större planer iför morgondagen men vi får se vad som händer, Godnatt, kram Michelle.

A time ago...


NYYYYCKELPIGA! :)
Tjotjena! :)
Man kan säga att det har varit ganska dålig uppdatering dom tre senaste dagarna, och ja det har det. Men i fredags var det midsommar och jag spenderade så gott som hela min dag på landet så kom inte hem förens elva något och då var det bara att göra sig i ordning och gå och lägga sig direkt för dagen efter (lördags, igår) åkte jag till pappa han hämtade mig och min syster 09.40 och jag var så seg på morgonen så hann inte blogga. Men det är iallafall där vi har spenderat hela vår helg, varit på Kista, firat lillasyster som annars fyller år på tisdag och umgåtts, så nu vet ni vart jag har hållit hus under helgen.

För tillfället spelas pokémon på tvn, min syster hittade dem (tre filmer) på pappas jobb när vi var där och rensade lite idag så det första som hon gjorde när hon kom hem var att sätta igång dom och kolla, gullunge! Jag väntar iallafall på att Kellie ska komma hit, hon ska stanna hela veckan så jag har förhoppningsvis en vecka fylld med rolig heter framför mig, om inte min förkylning tar kål på mig. Oj upptäckte precis att inlägget blev väldigt långt så ska avrunda här men jag uppdaterar nog lite senare, kram Michelle.

Midsommar


Godmorgon!
Nu har jag vaknat till liv ätit lite frukost och tittat på tv. Ska börja göra mig i ordning och packa lite, vi ska åka ut på landet och fira midsommar där som vi brukar göra jätte trevligt faktiskt.

Men ja, vi ska åka om cirkus en halvtimme så jag måste verkligen göra mig klar nu, ha en bra midsommar! :)
Kram Michelle.

Godnatt

Nu börjar jag röra mig emot sängen, godnatt! :)

Jag älskar dig bruden!


EGOISTING!


Tjotjena!
Har suttit och spelat sims sedan förra inlägget känner mig faktiskt lite nördig men det är Isabells fel, hon smittade mig. Min syster ville utmana mig i att bygga kort hus och jag som inte har någon känsla alls för sådant där kom ju till våning två innan allt rasade, så grym som jag är.

Nu ska jag väll ta mig till prisextra och handla lite behöver lite saker till imorgon, sedan ska jag väll börja göra mig i ordning för natten har ju så himla svårt att somna helt sjukt. Aja uppdaterar senare, kram Michelle.

Download


Sjukt fin tjej, saknar dig! ♥
Tjotjena!
Nu har jag vaknat, eller ja vaknade för sex timmar sedan och har sedan dess varit hos farmor Solveigs där jag fikat och ätit lunch, jätte trevligt.

Nu har jag kommit hem och är lite omtumlad var två en bil bakom en trafik olycka det var rätt läskigt att se.  Nu försöker jag iallafall starta upp sims men det hackar lite så får som om jag får igång det idag eller inte. Uppdaterar lite senare, kram Michelle.

home again


Valborg 2011
Tjotjena!
Kom nyss ur duschen efter en kanon dag i Eriksdal och en träning som gick lite si och sådär hade huvudverk efter att värmen tagit kål på mig.

Nu ska jag väll bara ta det lugnt och vila, skönt att jag ska få sova ut imorgon bitti det behövs efter två någorlunda tidiga dagar och sena kvällar. Ska kolla runt lite på datorn ta mig något mer i magen och sedan lägga mig i sängen och kolla på film, godnatt kram Michelle.

Perfectsmilie..


Älskar bilden! Tycker den ser jätte proffsig ut, för att se vem som fotat tryck här.
Godmorgon!
Vaknade klockan åtta idag av att Isabell smsade mig, bad henne gör det igår kväll så att jag skulle vakna för vi ska (nämligen) åka till Eriksdalshallen och kolla på när Seleceted player har avslutningsmatcher och avslutningscermoni.

Isabell och Mats kommer väll och hämtar mig om cirkus fem minuter så jag borde verkligen fixa det sista och börja gå ut nu,ha en bra dag!
Kram Michelle.

Love


Jag elskar dig bästavän! ♥
Tjotjena!
Nu har jag kommit hem igen efter en näst intill fantastisk dag. Har spenderat hela min dag i Eriksdals hallen . Jag och Isabell åkte dit kollade andra halvlek av Stockholm nord F-97 innan vi gick ut på "stan" och kolla lite i affärer och åt. Sedan drog vi tillbaka till hallen där vi sedan umgicks med Miranda, Tove, Elin, Elsa, Joel, Elinor, Agge, Lina och Kellie, innebandy för med allt.

För tillfället lyssnar jag på musik, laddar ner musik, tänker och bloggar. Hade tänkt att göra mig klar och sedan börja röra mig emot sängen för att försöka somna i någorlunda tid inatt, vill ju så gärna se avslutningen på selected imorgon så, godnatt kram Michelle.

Early morning..


Saknar dig tjejen måste verkligen träffas snart!:)
Tänkte börja med att säga godmorgon.. idag är planerna att jag och Isabell troligtvis ska åka tillbaka till Eriksdalshallen och se när våra kära vänner spelar. Så här sitter jag och precis vaknat och pressat i mig lite frukost och ska snart börja gör mig klar.

Sitter och lyssnar på Ulriks nya låt Moments ago älskar låten redan, det var faktiskt Isabell som tipsade mig hennes blogg når ni genom att klicka HÄR. Men ska börja göra mig klar nu deras första match börjar ju elva..
Kram Michelle.

Älska innebandy


Hur dryga ni än är eller hur dryga ner ens kommer bli så kommer jag att sakna er hela bunten..
Hallåistugan!
Har kommit hem, precis kommit ur duschen och konstaterat att innebandy faktiskt är livet (kanske lite sent sagt) men det finns inget som innebandy inte har. Vänner,killar, lag, matcher, tårar, skratt allt är så otroligt underbart kan inte säga mer än att det här är något jag vill hålla på med resten av mitt liv.

Tillbaka till verkligheten. Jag ska kolla facebook och försöka ladda ner lite musik fick ju tillbaka min mobil idag så behöver inte flytta över allt till ipoden och sedan ska jag väll börja röra mig emot sängen. Ska ner en sväng också men uppdaterar imorgon, kram Michelle.

Eriksdalshallen

Åker till Eriksdalshallen med Isabell nu, uppdaterar när jag kommer hem, kram Michelle.


flower


Älskar värmen på bilden!.. tror att det var Linnea som fotade den! :)
Godmorgon!
Nu har lilla jag vaknat till liv idag igen. Har nyss ätit frukost och pratat lite med mamma. Ska försöka hämta ut mina jeansshorts idag och kanske umgås lite med Isabell vi funderar på att åka till Eriksdalshallen senare idag för att kolla på när tjejerna spelar, men vi får se vad som händer.

Sitter och lyssnar på musik och försöker tänka kommer inte fram till något nytt altså som dom senaste två månaderna, t r ö g t j e j !

Mucis


Tjotjena!
Klockan börjar närma sig halv elva och jag kom nyss innan för dörren efter att jag tagit mig en åktur till Madeleine för att hämta min tandborste som jag glömde där, smart tjej you know..

Har laddat ner lite musik till min ipod och tittar på matchen som AIK förlorade med 2-0, så nu ska jag börja göra mig i ordning och lägga mig för natten. Godnatt kram Michelle.


Like the game, it have rules

 
Dessa tjejer har jag spenderat min helg med, länkar till deras bloggar hittar du längst ner i inlägget! :)
Tjotjena!
Är hemma nu sjukt skönt att få komma hem och ta en dusch har haft en jätte bra helg med Madeleine och Isabell, tack tjejer!

Nu sitter jag med datorn i knät och lyssnar på musik, bloggar och leker lite med bilder på datorn alltså har jag det väldigt lugnt. Runt sju tiden ska jag pallra mig ner för trappan och kolla på lite fotboll det är nämligen Gais-AIK idag något jag verkligen inte vill missa, heja gnageeet! :)
Kram Michelle.

www.fannymadeleinejansson.blogg.se & www.bellasdiary.blogg.se

Wedding Planner


Ser lite uppstoppad ut på morgonkviste...
Tjotjena!
Nu är jag tillbaka, nej men Isabell har dragit hem och jag och Madeleine har nyss ätit lite lunch bestående av Mc donken, sjukt gott!

Nu sitter vi med varsin Cola och kollar på film Wedding Planner har aldrig sett filmen förut så får se om den är bra eller dålig. Ska kolla facebook lite nu så jag uppdaterar senare om jag kan, kram Michelle.


Filmkväll...


Saknar denna dag..
Goderkväll!
Eller kanske natt vilket som. Jag, Isabell och Madeleine sitter vid datorn och gäspar, vi börjar fundera på om det inte är dags för att göra sig klara för natten lägga sig i sängen och kolla på någon film eller något och sedan somna till det, låter sjukt mysigt tycker jag.

Jag uppdaterar imorgon igen godnatt, kram Michelle.

Film på tv


Fotad av www.bellasdiary.blogg.se
Tjotjena!
Dagen har varit lång och seg har ont i huvudet och jag är allmänt trött antagligen för att vi inte somnade förens runt tre tiden inatt.

Nu har vi nyss kommit hem efter att ha ätit lite pizza på stefans och sedan köpt lite godis och gott till ikväll, så nu sitter i bänkade framför tvn med varsin datorn i knät och väntar på att Isabell ska komma tillbaka hit så vi kan sätta igång någon film. Uppdaterar senare, kram Michelle.


Film & pannkakor


Tagen i påskas..
Godmorgon!
Vaknade runt tio tiden imorse och bestämde mig för att låta Madeleine sova en timme till innan jag hoppade på henne och spruta ner henne med vatten så nu är hon så gott som vaken hon med.

Vi har suttit och kollat på en film på femman och ska nu börja laga pannkakor så vi får något i magen. Jag uppdaterar lite senare, kram Michelle.

filmkväll


Goderkväll!
Eller kanske natt jag vet inte. Har suttit och kollat film tillsammans med Madeleine och Isabell hela kvällen snackat och skrattat som in i vassen har vi också gjort en väldigt lyckad kväll tack tjejer!

Isabell har dragit hem nu och jag och Madeleine ska kolla på lite mer tv innan vi går emot sängen, ska troligtvis träffa Isabell imorgon med men frågan är bara vad vi hittar på vem vet. Detta blir nog sista inlägget för ikväll godnatt, kram Michelle.

@ Madeleines place


Filmen vi tittar på just nu :)
Tjotjena!
Sitter hemma hos Madeleine just nu och vi ska kolla på film, äta chips och ha det allmänt mysigt tillsammans en tjej kväll med andra ord.

Ska kolla vidare på filmen nu men jag uppdaterar senare, kram Michelle.


Städare..


Saknar dig, din otroligt fina tjej ! <3
Tjotjena!
Har städat klart nu, eller jag är för lat för att orka städa mera så jag gick ner tog mig lite pannkaka i magen och känner mig genast på bättre humör.. Ska pallra mig över till Madeleine som jag ska spendera min eftermiddag med vi ska se på någon film och äta lite gott till, hoppas på att Isabell ska komma också det blir ju inte tråkigare för att man är flera eller? :)
Kram Michelle.

Godmorgon!


Jag saknar dig tjejen <3
Godmorgon!
Vaknade för cirkus 40 minuter sedan mamma var mindre glad på mig kan jag säga. Ska iallafall starta upp lite musik, byta om och sedan ska jag börja städa lite om jag ska få göra som jag vill så blir det nog bäst så.
Uppdaterar lite senare, kram Michelle.

Låg uppdatering..


Saknar dig tjejen <3
Tjotjena!
Detta blir ett snabbt inlägg eftersom att jag ska börja röra mig emot sängen strax jag vet det är sommarlov men min kropp är ändå sjukt trött.

Dagen har spenderats tillsammans med Madeleine, Isabell, Linda, Lisa och Max mestadels. Vi var nere vid stranden ett tag och jag har även hunnit hämtat ut mitt pass. Eftersom att det är sommarlov kommer det kanske vara aningen sämre uppdatering men jag ska försöka att uppdatera vid lägen, kram Michelle.

Torsdag

'
Sommaren 2009
Godmorgon!
Idag verkar det som att det är aningen finare väder ute, solen skiner lite grann och molnen är inte riktigt lika mörka. Jag hoppas på att få komma ut lite idag eftersom att jag satt inne nästan hela dagen framför datorn samtidigt som jag städade lite.
Kram Michelle.

its raining


En på miljonen
Tjotjena!
Hade tanken på att gå ut en stund men på ångrade mig när jag såg att regnet bara svämmar ner ifrån himlen.  Har inget för mig ligger mest inne och degar, kanske inte det roligaste första dagen på sommarlovet men så ser rdet ur för min del iallafall. Ska börja ta tag i lite grejer som ligger utspritt överallt på mitt golv så jag får lite ordning har inte lust att fixa det senare mitt under sommarlovet.
Kram Michelle.


Sommarlov dag 1



sommar 2010
Godmorgon!
Första dagen på sommarlovet idag då och det känns väll sådär än så länge. Kommer sakna sjuan så jävla mycket det har varit ett av dom bästa läsåren hitills. Dom nya klasserna, vännerna, åttorna och niorna.

Nu har jag vaknat till liv och lillasyster sitter brevid mig och kollar på tv. Har inga större planer för dagen utan vi får se vad som händer, uppdaterar senare kram Michelle.

SKOLAVSLUTNING!


SOOOOOOMMAR LOV ! Även fast jag inte var så glad i början.
Tjeeeeeeeeeeenare!
Nu var det sommarlov för min del då. Dagen har varit nice, jag, Miranda, Isabell och Madeleine drog till stationen köpte lite cola och glass och sedan hem till Miranda igen innan vi bestämde oss för att göra en pasta sallad och dra till Torpa där vi träffade några, en lyckad dag med andra ord.

Har varit hemma i cirkus en timme snart och har inte gjort annat än att jag suttit vid datorn, ska väll försöka hitta på något så tråkigt att sitta inne hela kvällen men vi får se, kram Michelle.

14 Juni 2011


Grattis till sötnosen som fyller år idag! :)
Godermorgon!
Skolavslutning idag och jag ska klä på mig något enkelt och borsta tänderna innnan jag beger mig till Isabell som jag förövrigt åker med idag.

Kommer antagligen vara rätt så dålig uppdatering idag med tanke på det som händer, hitter troligtvis på något kul med tjejerna efter skolan vi får se, kram Michelle.

mentorsdag


Bilden beskriver mer än tusen ord, jag saknar dig tjejen !
Tjotjena!
Förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen men dagen har bjudit på mycket sol och värme därför har jag varit ute i solen (och även vattnet) så gott som hela dagen.

Hade iallafall mentorsdag idag så vi startade dagen klockan halv tio med att städa lite och sedan dra till Gartz för att bada. Efter det drog jag och Isabell ner till stranden för att sola fick även sällskap av Max lite senare och efter det kom Linda som jag även tog ett litet dopp i det blå med. Nu på kvällen har det varit träning, löpträning runt om i Rotebro och lite stationsövningar bl. vid tennis banan och sedan lite grill och vad hemma hos Miranda, helt klart en lyckad dag! Men nu är klockan mycket iallafall tillräckligt mycket för att jag ska stänga ner datorn och börja röra mig emot sängen det är ju skolavslutning imorgon, Godnatt! :)

mobilephone...


Sommar..
Tjotjena!
Uppdaterar mest för uppdateringens skull just nu. Ligger iallafall i min säng halv död och har beslutsångest. Min mobil ska in på lagning imorgon och jag kan inte bestämma om jag ska ha den tills imorgon då eller om jag ska ha den andra som jag dock inte kan lyssna på musik med, paniik!

Åkte till Väsby centrum med Tilda och fick med mig ett par skor, två par tights, en tejp rulle (fick av Tilda, tack!) ett linne och ett halsband som Isabell och Miranda valt ut åt mig. Ska försöka lägga in lite bilder på sakerna så småning om ifall att det vill fungera vill säga, men nu säger jag, godnatt kram Michelle.


@home


Tjotjena!
Låg uppdatering jag vet men söta Isabell var ju här och slängde in ett inlägg för min skull. Jag har iallafall varit hos pappa och ja inte gjort så mycket. Var på hans jobb igår och kollade igenom gamla saker därbland foton. Efter det åkte vi till Kista för att äta och sedan kollade i affärer där jag även lyckades träffa Isabell, haha.

Idag var det upp tidigt för fotbollsmatch mot Vasalund, vi förlorade med 3-1 lite surt tyvär. Nu väntar jag på att mamma och Janne ska komma hem så vi kan äta lite mat och jag förhoppningsvis åka till Väsby Centrum tillsammans med Tilda, vi ska kolla på lite små saker. Men jag uppdaterar nog senare, kram Michelle.

Gästbloggning!


Det här är jag dårå..

Hej alla Michelles läsare!
Jag, Isabell, hade tänkt att gästblogga lite här, eftersom Michelle ville det så ställer jag självklart upp! :) Tänkte dra lite enkelt och kort om mig själv ifall ni undrar något om mig. Jag heter Isabell, är 13 år, bor i Stockholm [Sollentuna] och spelar innebandy! Ifall ni vill veta mer om mig och mitt liv (staaalkers, nej skoja bara) så kan ni klicka er in på min lilla blogg som ääär → http://bellasdiary.blogg.se.

Hm.. vad ska jag säga? Michelle och jag har inte vart bästavänner så himla länge, eller alltså, vi lärde känna varandra genom Miranda ↔ klick när jag började i deras skola, eftersom Miranda & Michelle kännt varandra sjukt länge och vart bv så himla länge så umgicks ju såklart dom? Och jag umgicks väldigt mycket med Miranda så då blev det så att vi tre var mer och mer med varandra osv osv. Ni fattar?

Jaja, lite kort om vad jag, och Michelle också gjort idag för den delen..
Det har vart Lennartscup i vår skola, en fotbollscup (som vi förövrigt vann), vi har tagit spruta, gardassssiil uknow! Sen har jag bara legat med några och solat, blivit lite.. röd.. Men jaja.

Nu blev det väldans långt alltså, men jaa, det var kuligt att blogga här så jag kanske dyker upp snart igen? ;)
Ha det så braaaaaa ♥


tvättstugan


Jag och lilla söta Isabell ! :)
Tjotjena!
Har varit ute i tvättstugan och tvättat lite tvätt och sedan lagt hängt in den i torkskåpet. Så nu medans jag väntar på att det ska torka sitter jag och kollar facebook och ska alldeles strax hoppa in i duschen och göra mig klar inför natten har ju faktiskt skoldag imorgon, bestående av Lennarstcup (en fotbollscup).
Godnatt kram Michelle.


Slutade tidigt


Isabell fotade idag.. www.bellasdiary.blogg.se
Tjotjena!
Här ligger jag trötter i min säng och gör så gott som ingenting. Orkar inte ens gå ur sängen för tillfället. Min dag har iallafall spenderat med Miranda och Isabell mesta dels. Kom till skolan halv tio fotade lite och gick sedan in för att redigera dom. Åt lite och hade rast innan vi skulle visa upp bilderna och sedan sluta runt kvart i tolv tiden. Så jag vi tre åkte till stinsen och kollade skolavslutningskläder vilket inte gjorde något resultat eftersom att jag är så kräsen och inte hitta något alls.

Uppdaterar senare, kram Michelle.

Redigering

Tänkte visa dom bilderna vi valde ut..

Fotad av Isabell www.bellasdiary.blogg.se

Fotad av Isabell www.bellasdiary.blogg.se


Fotad av mig

Fotad av Isabell www.bellasdiary.blogg.se

Fotad av Miranda www.mirandaau.blogg.se

Fotad av Madeleine www.fannymadeleinejansson.blogg.se


Elevensval dag nr 2


Godmorgon!
Elevensval dag nr 2 är det dags för nu alltså lite mer fotografering än det var igår sedan ska vi även redigera bilderna och sätta upp dom på ett plakat eller något.

Efter skolan är tanken att jag, Miranda, Isabell, Agge och Eldh ska åka till stinsen och kolla på kläder eller mest vi tjejer som ska kolla på skolavslutningskläder, får hoppas på en lyckad dag med det lilla gänget.
Kram Michelle.

fotbollsträning


Två år sedan, kärlek till er brudss!
Tjotjena!
Huvudet dukar, kroppen hänger och alla känslorna i mig vill bara ut. Seriöst tror jag faller snart vet inte vad jag ska göra. Jag vill göra allt rätt jag vill hjälpa alla mina kompisar med det dom tycker är jobbigt, jag vill vara allt för dom men just nu känns det inte som att jag duger.

Iallafall jag har nyss ätit och duschat efter att jag varit på en fotbollsträning som gick åt skogen. Tredje träningen i rad som jag varit slö och allmänt trött på. Just nu är det facebook som gäller och jag ska väll alldeles strax börja röra mig emot sängen, kram Michelle.

Elevensval dag nr. 1


Sötnos, jag älskar dig oavsett vad <3
Tjotjena!
Hade elevens val idag då jag, Miranda, Isabell och Madeleine hade fotografering så mellan 9.15 och 13.30. Så vi drog till vallen och kollade på när Edsbergsskolan 6-7 hade friidrott och åttorna stod och va funktionärer. Lite halv roligt i regnet sådär, tjockade oss iallafall på subway första gången jag åt där och det var väll helt okej.

Nu sitter jag hemma hos Miranda med Eldh brevid mig, Miranda och Agge är jätte sociala när dom sitter i köket och håller på med något.. vad vet jag?
Kram Michelle.


skoldagen avklarad


Nysssss..
Tjotjena!
Har tagit mig ingenom tisdagens skoldag och jag lever än sålänge trotts att solen gassar högt på himlen och det är sjukt varmt ute.

Sitter ute i solskenet tillsammans med min familj, lillasyster leker i hennes sandlåda, lillebror sitter i vagnen och pratar med sig själv eller något, mamma pratar i telefonen och jag sitter med datorn i knät, sjuukt socialt! Väntar på att klockan ska bli tjugo över då jag ska börja stänga av datorn och gå till bussen.
Uppdaterar senare, kram Michelle.

segtjej


Gammal bild, jag vill så mycket mer än vad jag kan
Godkväll!
Haha vad det lät muppigt. Iallafall så är jag sjukt seg, höll på att skriva ett inlägg för några timmar sedan men orkade inte ladda upp en bild just då(hade annat för mig) så jag glömde helt enkelt att publicera, duktigt Michelle!

Iallafall så när vi kom hem från vår otroligt lyckade picknik satte jag mig framför datorn det första som hände och blev sedan lite trött på att sitta så la mig ner vid den och lyckades på något höger eller vänster att somna vaknade sedan av att mamma väckte mig för att vi skulle äta. Nu ska jag stänga av datorn och hoppa in i duschen innan det sedan är godnatt för mig. Så nu säger jag Godnat, kram Michelle.

Edsbergsslott


Så ser jag ut denna nationaldag..
Tjotjena!
Som sagt är det Sverigesnational dag idag och jag ska åka med familjen till Edsbergslott och antagligen ha någon piknik där, ska bli trevligt.

Klockan är ca tjugo i tolv och för ett dygn sedan var jag i Falun och spelade innebandy final, fyyfaaaan vad jag saknar det stället, känslorna var obeskrivliga. Men iallafall sitter och väntar på att mamma och Janne ska bli klara med maten så vi kan åka, kram Michelle.

6 juni 2011


Godermorgon!
Sveriges nationaldag idag då, och mina planer för dagen är att jag ska åka iväg med familjen och ha det allmänt trevligt det var sjukt länge sedan något sådant hände.

Sov inte speciellt bra i natt, somnade med mycket tankar och drömde en jävla massa, saaaknar Falun som in i helvete rent ut sagt, tror nästan att det var bästa cupen på längre.
Kram Michelle.

Me love music...


Se den otroligt fina bildkvaliten.. nej men man ser iallafall mina nya vänner på bilden längst ner till vänster! :)
Tjotjena!
Nu är trötter här igen. Har suttit i min säng med datorn till hans ända sedan jag kom innan för dörren idag, har inte orkat göra något annat kroppen är ju helt slut.

Ska börja göra mig i ordning och se fram emot att förhoppningsvis få sova ut i natt, skulle behövas så att jag taggar till skolveckan som kommer. Godnatt.
Kram Michelle.


Åter hemma


Vår fina och nye vän :)
Tjotjena!
Är åter igen hemma i mitt hus efter en otrolig helg i Falun, cupen gick skit bra vi spelade bra och våra match resultat slutade 7-1, 1-0, 3-0 och 2-2 i grupp spelet då vi vann alla utom den sista som blev lika. Vi vann alltså grupp spelet och efter en hård men bra final som gick upp och ner vann vi med 5-1 riktigt snyggt backhand skott av Miranda rätt upp i nättaket med ca tio sekunder kvar av matchen. För övrigt var cupen great, skolan, lagen, vännerna, killarna och framför allt innebandyn, ääääälska! :)
Kram Michelle.

when I fall, you are the one that helps me up.


hah vackra flickor

Tjena michelles bloggggg! Gästbloggar lite smått tänkte jag, eftersom att min lilla pingla är i Falun som ni redan vet. Jag vet inte riktigt hur det går för henne där uppe, men hoppas på att det funkar iallafalll.
Min dag har varit så lugn som den kan bli, har först städat lite smått, och nu har ja kollat på några få teveserier. Imorgon ska jag nog träffa några hoppas jag, vi får se om ja kanske slänger in något mer inlägg innan michelle kommer hem. / Kellie Boberg

michelle , jag saknar dig sötnos

FALUN!


TAAAAAGGA!
Godmorgon! Vet att jag inte bloggade något alls igår men jag hann verkligen inte kom hem ifrån skolan började gör mig klar inför träning och sedan la fram lite saker som skulle packas sedan var det träning. När jag kom hem hann jag med att åka till affären två gånger en gång med Linda för att köpa godis kan tänka mig hur muppiga vi såg ut med sparkcyklarna sedan. Hann duscha lite, äta och fixa fram saker.

Nu har jag packat ner så gott som allt och ska strax äta frukost samling kvart i sju och bussen upp till Falun går sju, sjukt nervös men ändå taggad! Försöker att slänga in något inlägg om jag får tid annars får jag försöka hitta någon som kan göra det åt mig, kram Michelle.


RSS 2.0