Nobelthings

Hejpåer!
Har tagit mig igenom skoldagen och känner nu att jag blir tröttare och tröttare. Jag och Miranda stannade kvar efter skolan för att fixa lite med nobelinbjudningar osv har fortsatt hela eftermiddagen förutom en paus då vi gjorde pannkakor och gick med dom till August som är hemma och är sjuk..

Fick precis tag på den sista lärare så nu är strax allt klart. Sitter för tillfället och äter middag bestående av pannkakor. Vi ska plugga lite sedan och bara ta det allmänt lungt, ha en bra kväll! :)


I hate this thing

Godmorgon!
Tisdag idag och det blir förhoppningsvis en vilodag, tror jag ska pallra mig iväg till skolan men jag vet inte än, min hals gör fortfarande ont. Efter skolan drar jag antagligen hem annars så drar jag till Miranda och fixar med nobelgrejset onödigt arbete men vi måste, inget val liksom.. Hör av mig senare, ha en bra dag! :)



Långt inlägg...

Godkväll.. Eller något. Har varit en lång dag. Vaknade var hes och hade ont i halsen men pallrade mig iväg till skolan ändå.. En skoldag där idrottsdag stod på schemat. Dom flesta åkte skidor, en del skridskor medan jag och Bella hade bollsporter spelade innebandy, fotboll och basket. Jag och Bella var dom ändå tjejerna som var med.

Stannade kvar lite efteråt för att spela lite bandy, sedan drog vi till grillen och åt och sedan förbi Sollentuna centrum och sedan till simhallen där vi lekte lite mer med bollarna innan vi hade träning.

Mår inte bra alls just nu så ska äta lite och sedan kolla tv, natti! :)


Ny grej..


Händelse:
Veckan händelse är nog fredag kvällen, skrev inte så mycket om den eftersom att appen dampade men iallafall.. jag var först ute med Maja, Madeleine, Emelie, Ellen och Martina för att åkte pulka osv. Sedan gick jag hem, bytte om och drog till Isabell där vi kollade film, käkade godis och tog det allmänt lugnt, behövde verkligen en sådan kväll, kärlek till er! ♥

Musikvideo/låt:
Valde låten av en anledning och det är att folk spelat den hela tiden, vart jag än går har jag hört det! :)

Citat:
"If you love two people at the same time, choose the second one, because if you really loved the first one, you wouldn't have fallen for the second.."
KÄLLA!





Photo editing..

Hi peoples! :)
Min dag har varit rätt seg, låg först hemma och kollade film med lillasyster (mussesklubb hus är bland det bästa hon vet). Sedan drog jag med syster på hennes träning för att se slutet på en match där. Träffade Elinor och Jonas där don skulle till pizzerian med Max, Axel och Joel så följde med dom dit.

Kom hem runt fem, då var det mat och sedan dess har jag städat och lite sådant. Ska fixa lite på datorn och sedan ta och plugga lite.. Ha en bra kväll, kram på er! :)


Mussesklubbhus..yeeey!


såjävlauttråkad

Typ jag.. :)
Hejpåer! Sitter hemma och dagen har precis börjat har sjukt jävla tråkigt och orkar inte sitta inne mera, men orkar inte heller följa med min lillchippan ut och åka pulka. Söndag idag och enligt vad jag vet så händer det inget speciellt idag, tråkigt men sant Måste erkänna att jag ångrar att jag inte följde med ut igår, jag menar vara hemma och kolla film kunde faktiskt gått att göra en annan dag medan utekvällar aldrig blir detsamma. Wellwell, gjort är gjort ska se om någon snäll person kan rädda min dag, hör av mig senare, kram!

Sjukstuga

Hejpåer!
Här är det sjukstuga. Småbarnen har feber och hosta, mamma har någon kind of nackspärr och jag själv känner mig aningen hängig. Hoppas på att lite sömn botar sjukdommarna här hemma!

Har som sagt legat hemma hela dagen, och avslutade dagen med att kolla på Harry Potter och fenixorden, tror den heter något sådant. Ska kolla runt lite på internet sedan får vi se vad som händer, sov gott allihopa! :)


Do you know

Tjenare!
Appen har damp och det är anledning till att jag inte orkar blogga som jag ska. Har iallafall haft match idag, förlorade med 3-0 smått orättvist om jag får säga så. Hade även en fight med en tränare på morgonen, en tränare till ett av lagen jag dömde.. Eller det var egentligen ingen större sak.

Har vara suttit inne och degat, känner mig smått förkyld och har lite äcklig hosta ibland. Får se vad som händer ikväll om jag åker och träffar Miranda och några eller om jag blir hemma och vilar, hör av mig kram.


Rule this world..


Yeyy, konstig bild men saknar sommar vill ha min keps!! kepsar..

Tjenare! :)
Helg, helg och helg. Jag älskart sjukt skönt just nu att jag ska få ta det lugnt och vila lite ifrån alla läxor och saker. Visst så har jag en del att fixa, saker jag egentligen borde gjort men just nu ska det bli skönt att få ta det lugnt (okej lite läxor lär det bli redan ikväll.)
Lyssnar på gammal musik, älskar musik så underbar sak. Ska äta strax och efter det ska jag bege mig till Isabell där vi ska ha en liten myskväll, tjejkväll eller något. Får se vad vi hittar på, man har ju nästan alltid skoj med den bruden, kärlek till dig! ♥

Fredagmorgon

Godmorgon!
Försökte blogga igår men det ville inte fungera. Var iallafall med Miranda och August igår jag och Miranda fixade lite med en skolsak (som även gjorde att jag fick vara kvar till fyra i skola !?!)

Nu sitter jag på bussen och väntar på att den ska åka som den gjorde nu. Ska fixa lite mer med skolsaker efter skolan och sedan ska jag senare emot kvällen vara med Isabell. Ha en bra dag, kram! :)


At school

Godmorgon!
Torsdagen har precis börjat och jag sitter i skolan. Händer nog inget speciellt idag. Kanske ska va med Miranda efter skolan men vi får se vad som händer.

Ikväll är det derby AIK-Djurgården i hockey kommer antagligen inte kolla så mycket men jag kommer absolut ha lite koll på resultaten. Hör av mig senare när jag har tid. Kram på er :)


Jag kan inte tänka åt dig..

Hejpåer!
Har precis smällt i mig mat, gjort hundrafemtio situps och duschat.. visserligen inte i den ordningen men ändå. Sitter och kollar runt lite på facebook och ska strax titta in på några bloggar innan jag ska lägga mig, ja jag vet tidigt men jag höll seriöst på att somna på vår NO lektion idag, inte bra alls!
Dessutom har jag haft lyckan och slarvat bort min engelska uppsats jag som har svårt för engelska och har verkligen inte ork för att skriva en ny, please save me? Hoppas alla får en bra kväll, gonatt! :)

Never go back

Tjenare!
Eftersom att jag alltid glömmer på eftermiddagarna så ska jag försöka slänga in ett inlägg på mornarna.

Har precis klarat av en träning så jag och Linda väntar på att mamma ska hämta oss. Hör av mig senare, kram på er :)


tjobre poolarN


fjortisar i Västerås på fotbollscup... pfft, HAHA! grymt oseriösa men okej.

chacha bitches! nej lite seriöst nu. god kväll allihopa, lite väl seriöst.. förlåt. det är svårt att vara seriös med Michelle på ryggen. hon våldtar mig. tihihihihi, mums...
IDAG, har vi.. jag kommer inte ihåg. joo, vi har gått i skolan, och sedan kollat in ett gym. DÄR vi ska gymma, om vi är så duktiga och släpar oss ner dit. tjockisar, eller vad?
Vi har sett på film och gjort.. ingenting! :) ätit frukt och nivet, allt nyttigt man kan hitta i Michelles hus... OCH nu masserar hon mig eller hur det stavas. hennes knä dampar, hon dampar... kärring ;) gammal 15-åring. Jajaja, vi alla vet att hon är byxmyndig.. so bring it on. mohaha, hon bloggar sen, antar jag. pussaR
// Inte Linda Saga Christina Forslund

Born to be you

Jag älskar er så jävla mycket, ni är allt jag behöver just nu! <3


kommer aldrig på rubriker


Cute.. ska fixa lite mer roligheter till bloggen snart.. ha tåla mod
Tjenare!
Vann matchen idag, var sjukt sliten och inget ville gå min väg idag inte speciellt jätte roligt att spela sådana matcher faktiskt men ska inte klaga vi vann iallafall ganska klart.
Nu är jag trött orkar inte med något och mitt humör är på noll jippie.. ska kolla klart på handbolls något och sedan ska jag sova, hoppas på att mitt humör blir bättre imorgon, kram på er! :)

snabba datorer , yeeeyyyy!


Tjenare people!
Nej men helt seriöst jag orkar inte har beep-test nu på idrotten och senare idag är det innebandy match emot Sigtuna, kommer att vara helt död som att det inte var nog med skolarbetet.

Skulle egentligen haft franska nu men datorn kom in för fem minuter sedan och vi slutar nu så slänger in ett inlägg istället, hör av mig senare kram på er!

High school musical

Tjenare!
Jag är bästis med hsm just nu kollar på filmen och nu när den börjar röra sig emot slutet är det dags för mig att börja runda av den här dagen.. Är så sjukt trött!

Var ju på konfa grej idag, höll på att somna i slutet såå långdraget och jag blev på dålig humör. Var iallafall vid farmors grav lite också innan jag och Kellie drog hem hit och tjockade oss BOKSTAVLIGT! Ha en bra kväll, godnatt! :)


Snöstorm.. Eller något

Godmorgon!
Jag är vaken men antar att dom flesta inte är det. Klädde på mig och gjorde mig klar och när jag kollar ut igenom fönstret möts jag av snöstorm funfun..

Nu sitter jag och väntar på tåget som Kellie är på, så när det kommer ska jag hoppa på det så åker vi till Rotebro där mamma hämtar upp oss, hör av mig senare kram.


Trötter häraaa

Tjenare!
Måste erkänna att jag är sjukt trött just nu gått och burit på en bag i nästan tolv timmar (har såklart suttit ner ett tag också men ändå). Ska upp rätt tidigt imorgon också så ska lägga mig strax.

Ligger och kollar gladiatorerna med små syrrorna där ena var så trött så att hon somnade, vilket kanske inte är så konstigt. Men jag hör av mig när jag kab sov så gott! :)


A little bit tierd..

Godmorgon :)
Antar att dom flesta vaknar ungefär nu själv har jag varit vaken i sex och en halv timme mer eller mindre, låter rätt galet men så är det iallafall.

Vann matchen med 3-1 riktigt tungmatch och alla var rätt slitna och trötta så det var skönt med en seger. Nu sitter jag på tunnelbanan påväg till Täby där systeryster ska ha match, hör av mig senare kram på er! :)


In another world


Filmen som underhåller mig just nu..
Tjenare!
Sitter hemma hos pappa nu och pluggar franska, ska skriva en text om en känd fransk person som jag sedan ska ha ett föredrag om inför franskagruppen på franska, jippie whooo eller något sådant.

Ska upp runt sex tiden imorgon eftersom att jag har match emot Djurgården klockan nio i simhallen, samling redan klockan åtta, yes you name it jag kommer att avlida. Så ska plugga vidare och sedan lägga mig kolla tv eller lyssna på musik innan jag ska lägga mig och sova inför natten. Hoppas alla får en bra kväll, kram på er!

Påväg till pappa min

Hejpåer!
Välkomnar fredagagen med lite godis och läsk sådant man bara får äta på helger (fredag, lördag, och söndag.)

Har varit i sollentuna lämnat tillbaka en tröja, köpt ett par örhängen till pappa och gav en tia till min syster, gud vad snäll jag är. Sitter på tåget hem nu så hör av mig senare, kram på er.


MÅSTE SES, SÅ SJUKT KUL!

Lovade några grappar i min klass att jag skulle lägga ut en deras video så sjukt kul, lätt se värd! Så ta en titt vet jag det är ett måste! :)
Stört sköna grabbar! ♥

Mellis time


Morning!

Godmorgon peoples, jag sitter i skolan har rast och precis kommit ifrån mentorstiden. Torsdag idag och lektionerna kommer väl rulla på.

Drar hem och äter något efter skolan sedan beger jag mig tillbaka till Rotebro för att träffa Miranda får se vad vi hittar på tränar kanske eller något.
Hörs senare! :)


Fruitshoot

Hejpåer!
Slutade klockan ett idag så drog hem åt något och sedan begav jag mig till Bella.

När jag kom hit hade hon en söt lite fruitshoot stående på bordet, så den fick passa som bild. Har träning idag och just nu skulle jag nog hoppa över den orkar inte men tränade inte i måndags så borde göra det idag. Hör av mig senare när orken kanske är tillbaka, kram på er!


I see the fire in your eyes

Tjenixen!
Tillbaka framför datorn typ så, har klarat av skoldagen som varit helt okej. Drog med Tilda till Kista efter skolan jag handlade nog upp nästan vart ända hörn av mina presentkort så nu är det dags för mig att faktiskt börja spara, sad but true.

För övrigt tror jag att skallen börjar spricka på mig, snälla tankar försvinn ut ur mitt huvud för tillfället. Ska lyssna lite på musik och plugga lite teknik - NO som ska vara inne på söndag, kämpa!
Hör av mig när appen inte krånglar eller när jag har tid och ork, kram på er!

Out..

Hejpåer!
Åkte ut SM lite smått surt faktiskt, men bollen är rund med hål och jag tror vi råkade falla ner i ett av hålen idag. Kom hem för ca. två timmar sedan, stekte ägg för att äta och nu kommar jag på Milan - Inter. Ska strax krypa till korgs, natti! :)


Newbody - SM

Godmorgon!
Jag är vaken och hoppar omkring i mitt rum som en galning, är sjukt nervös, kanske lite överdrivet mycket man aa.

Var hos Madeleine igår och vi, spelade, kollade tv, spelade lite mer och satt vid datorn. Bjöd henne även på lite fruktsallad med glad och dricka, as mysig dag.

Nu bär det snart av emot SM i Nykvarn, har nog en av dom svåraste grupperna, sjukt svårt att gå vidare men om vi tänker tillbaka ca två år så vet vi att Rotebro kan klara allt. Vi får se hur det går, kram på er och ha en bra dag så hörs vi! :)


Love is calling..

image description
Godmorgon på er!
Klockan är redan tolv och jag har precis börjat byta om och ska försöka få med mig någon till kista vi får se hur det går. Känner att jag måste handla in lite kläder och sådant viktigt.
Annars ska jag skriva lite teknik och städa rummet, orkar inte men måste. Skolan går före allt just nu och stressen är inte mindra än vad den var förra terminen, satan!
Hör av mig senare, kram :)

Its friday, friday, friday

Här är det fredagen den trettonde, storm, halka och vi är på väg till match emot P99, önska oss lycka till! :)


Time for bed

Tycker bilden är orättvis men jag ska äta lite och sedan krypa till korgs, natti! :)


Påväg t träning..

Hejpåer!
Skoldagen har rullat på och skolarbetet har funkat bra. Drog hem efter skolan åt mellis, kollade på tv osv.

Sedan bar det av hem till Miranda ny duschad sådär och då får man reda på att man ska träna med samlaget så nu sitter vi i bilen påväg till mig för att hämta innebandy grejer vi hörs.
Kram.


Mellis


I nere some sleep..

Hejpåer!
Har hunnit duscha och äta sedan jag kom hem ifrån en lagom hård träning, fokuset var på annat och vi tränade på saker vi verkligen behöver, hoppas på bästa resultat nu då.

Ligger just nu i min säng eftersom att jag har är trött och har ont i huvudet antagligen för att jag på något vänster råkade knäcka till min nacke samt högra axel när jag skulle kasta en boll på idrotten.. Pro? Javisst! Ska lägga mig och låta tankarna vila tillsammans med min gröna filur, sov gott!


On my way..

Hejpåer!
Nu sitter jag i bilen påväg till en två timmars lång träning blir antagligen rätt mycket slipning inför sm är sjukt nervös redan nu men aa.. Vi får göra vårat bästa!

Har varit hemma hos Miranda spelat vid osv jag rent utsagt sög idag, kan ju bero lite på dosan men ska inte skylla allt på det, hör av mig senare.
Kram på er!


Some new things..

Hejpåer!
Jag har tänkt lite och eftersom att jag har enklare att blogga nu när jag har appen osv så hade jag tänkt att börja med lite nytt, försöka få in lite mer bilder och kanske lite outfits osv, om ni har något tips kan ni ju kommentera eller något sådant..

Just nu: Har precis kommit ur duschen och är för övrigt rätt seg ska lägga mig i sängen, kolla några grejer och sedan sova.. Hör av mig imorgon god natt sov gott! :)


Who makes me smile...


Tjenare!
Skolan började med en matte diagnos som gjorde mig alldeles slut i huvudet för resten av dagen, sedan rullade skoldagen på och avlslutades med 100 minuter musik.
Jag och Bella drog till Sollentuna sedan, kollade runt lite i affärer och fikade. Fick med mig ett par jeans och ett skal hem. Ska strax hoppa in i duschen och fixa lite inför morgondagen kram på er!

Ge det en chans..

Hejpåer!
Skoldagen är avklarad, min mobil fixad och träningen över. Just nu känns det verkligen sjukt skönt att få lägga sig.

Tisdag imorgon och planerna är att gå i skolan som vanligt och sedan åka med Isabell för att kolla affärer, men ja nu är kroppen riktigt trött och skriker efter sömn godnatt sov gott allihopa! :)


en helt vanlig dag

Hejpåer! Sitter i skolan på en idrottslektion som jag egentligen skulle varit med på men eftersom att min väska är lite smutsig och kläderna ligger i så går det inte. Första dagen på vårterminen har rullat på, fått ny pennor och sudd så som man brukar och vanliga lektioner som vanligt. Eftersom att mitt busskort inte funkar än så hämtar mamma mig efter skolan ska hämta innebandy saker och sedan fixa min iphone jag fick igår innan det är träning, hör av mig senare. Kram.

My birthday...

Hejpåer!
Har inte uppdaterat alls idag vilket beror på att jag fyller femton idag. Väcktes med frukost på sängen och ett paket bestående av en ny mobil. Packade sedan ihop mina innebandygrejor och begav mig till pappa där jag för det mesta underhöll mig själv. Kort därefter var det match borta emot Huddinge vinst med 6-0.

Åkte hem igen och har haft gäster sedan dess, hoppas alla haft en bra dag så hörs vi imorgon efter skolan.
Hisnats.


My birthday


Nevermind


Hejpåer!
Mamma väckte mig halv åtta och då var det bara upp direkt fixa sig och försöka pressa i sig någon frukost innan det bar av till Uppsala för att hämta upp min syster och hennes packning samt åka och kolla på hennes match efter, dom vann med 6-3 trotts att dom halv sov på plan halva matchen.
Får se vad som händer ikväll kanske ska ut med några eller kanske bara sitter hemma. Ska iallafall hjälpa mamma med tvätten osv. Hör av mig senare.

Godnatt! ♥

Vet att uppdateringen sugit idag men jag har haft tankarna på annat håll, uppdaterar mer imorgon.
Godnatt.

@home


Ja och min mössa blev så gott som nya bästisar i Storvreta...
Tjenare!
Storvreta är över för det här året, den här gången osv. Vi slutade på en tredje plats och knep alltså bronset efter att ha förlorat semin emot Bele med 3-0. Bara för oss att träna hårdare och tagga till SM nästa vecka, fick nog den svåraste gruppen man kan få så nu gäller det att tagga av bara satan. Vi kan klara det, men bara tillsammans ♥

Kom hem runt halv tio - tio igår så då fastnade jag framför tvn innan jag gjorde mig klar för sängen. Mamma väckte mig klockan åtta imorse och då bar det av upp till Uppsala igen för att kolla på syster som är i Storvreta nu. Dom vann med 5-0 och spelade riktigt bra, dom har ju en sjukt bra tränare så..
Bilerna från Storvreta samt nyår kommer upp senare.
Kram på er!

STORVRETA HERE WE COME!

Godmorgon!
Ja har vaknat till liv, och ska strax packa ner dom sista sakerna i min väska så jag kan dra ner och äta frukost innan man berger sig ner på samling. Som ni kanske förstår så kommer uppdateringen att vara rätt låg nurå så vi får höras när vi kan. Kram på er!
Blev helt plötsligt över taggad och sjukt sugen på att lira innebandy igen.. tagga storvreta 97 here we come....!

Kvällen är påväg att bli natt...


Halvsöta sådär på nyår..
Hejpåer!
Har packat det mesta nu så ska ta och hoppa in i duschen innan det är dags för mig att krypa till korgs helt och hållet, det lär ju bli hyfsat tidig uppgång imorgon.
Får se om jag hinner blogga imorgon bitti annars får jag försöka att slänga iväg något inlägg när jag kommit fram, om tiden räcker till det och om mina tankar påminner mig vill säga Ni får ha en bra kväll så hörs vi, godnatt! :)

Can't fight the moonlight


Snyggingar!
Tjotjena!
Åkte ju till Assisti med Isabell och Tilda, lindade om en av mina klubbor. Mats lämnade sedan av mig och Tilda vid stinsen där vi tog oss något att äta och sedan kollade runt i affärer, fick med mig en hel del även fixat en ny present till en av mina vänner.
Ska börja packa snart, åker ju redan imorgon bitti någon gång så det är lika bra att få det gjort så fort som möjligt, är ju sjukt trött också. Hoppas bara på att jag kan hålla mig frisk nu också.
Ha det bra så länge, kram på er.

Shopping paus med Tilda!


Paradis


Bild fotad av Isabell...
Hejpåer!
Nytt år och nya möjligheter eller vad är det alla säger? Planerna för min dag är att åka till Assist med Isabell och Tilda, jag ska kolla på en grepplinda och ett blad till en annan klubba mest för att spexa ut lite och ha lite kul, ja jag är bäst på att slösa pengar.
Sedan ska antagligen jag och Tilda åka till stinsen och kolla runt lite, båda vi två behöver köpa in lite saker inför storvreta imorgon, känns helt knas att det bara är fyra dagar sedan jag kom hem ifrån förra storvreta..
Ska börja ta och göra mig i ordning så att jag inte blir sen.. något jag också är bra på.
Kram på er finisar!

skjfcdsnvgcjkdnhx


Bild ifrån igår..
Tjenare!
Kellie har dragit hem till Södertälje och här sitter jag ensam kvar i Rotebro och snackar med Tilda i luren. Har kollat på en film som gick på tv så nu är det dags för mig att krypa till korgs.
Morgon dagen kommer troligtvis spenderas med Isabell och Tilda. Ska antagligen åka till assist och sedan till något köpcentrum för en liten look där.
Godnatt! :)

meningslöst inlägg........

Godmorgon!
Vaknade för kanske två timmar sedan, känner mig fortfarade halvt död och skulle inte tacka nej till lite extra sömn. Sitter just nu i pyjamas med datorn i knät, händer inte speciellt mycket här.
Antar att det här blir en inne dag, kommer väl inte hända så mycket så man får göra det bästa av situationen och sedan bara ha kul. Kram på er!

Godnatt! ♥


Tjenare!
Första riktigt inlägget år 2012, coolt I know. Jag och Kellie drog ut gick runt snackade osv. Kom in spela och sedan lossnar allt och rummet blev fyllt av ilska, haha.
Vet inte vad som händer, kanske ska sätta igång en film eller något orkar varken sova eller göra något. Men ska försöka lugna ner Kellie lite vi höres imorgon, natti! :)

GOTT NYTT ÅR!


RSS 2.0