Packar

Hinner inte skriva mycket just nu efter som att jag ska packa, imorgon åker jag till kusinen i en dag och sedan i två veckors tid så åker jag till pappa... kanske hinner blogga imorgon någon somkan gästblogga åt mig i dom två veckorna jag är borta isåfall säg till :)
kram Michelle.
Inne i salongen dansgolvet är hett, alla mina vänner är dom snyggaste jag sett...

Ska åka iväg uppdaterar sedan, kram Michelle

-ll-

31 Juli 2010

God morgon eller god dag...

Denna dag kommer för det mesta att bestå av att packa och fixa saker inför imorgon, för imorgon åker jag till mina kusiner och sover där en natt och på måndag åker jag vidare till min pappa där jag ska spendera mina två närmaste veckor. Om jag ska vara ärligt så vet jag inte riktigt om jag vill det iallafall inte i två veckor. Men nu är det så här och jag får rätta mig efter det vi är ju trotts allt pappas barn också. Uppdaterar senare om jag kan, kram Michelle.


Jag vet att våran vänskap just nu är kaos, och jag har faktiskt börjat fundera på om
det här är slutet... men jag tror inte att det är så vi vill ha det eller ?
Something came to me and whispered that you had missed me-and i have missed you to ! :')


20.40

Klockan är tjugo i nio och dagarna far iväg riktigt snabbt, om två-tre dagar åker jag till min pappa i två veckor och där efter är det inte lågnt kvar tills skolan börjar. Så just nu känns allt väldigt stressigt det händer saker då då och då och ibland händer knappt något alls. Så ja jag är stressad och trött men endå glad och förväntas full. Antar att jag åter kommer på den sista punkten när det börjar närma sig. Ska ner och mysa med familjen lite nu, kram Michelle.
God natt ! :)

Förlåt, jag har tänkt om och det jag gjorde kanske var att ta i lite...men jag hoppas att du förstår hur det
känndes, jag älskade dig och jag gör det just nu och föralltid, hoppas jag ! § :)

Grillfest :D

Klockan närmar sig ett och vi ska iväg på grillfest, vet inte riktigt vilket tid men antar att det blir snart. Sitter och lyssnar på Love the way you love- Eminem och Rihanna. Låten påminner mig om mig och Kellie eller egentligen Kellie för det var den låter jag hörde henne spela upp mest på resan hem... i miss u.

Går över till grannen :)

Går över till grannen ett tag nu
god natt ! :)

Runtrunt...

Anledningen till att jag inte bloggat så mycket idag är att jag för det mesta har suttit i en bil och åkt runt. Så idag har det inte hänt så jätte mycket, för tillfället sitter jag i mitt rum och lyssnar på Alejandro-Lady Gaga och tänker, tänker på lite allt möjligt. Och sakar som får mig att vilja bättra på mig såå mycket men det liksom inte riktigt går... saker som kan få mig att bli mycket mer nöjd med mig själv...

Kram Michelle.


Ursäkta mig hade tråkigt, men det på minner om sista dagen i gbg ! :)

Saker och ting...

Enligt vad jag tror så kommer saker och ting på min blogg att förändras, jag kommer antagligen börja blogga anorlunda och ska försöka få en ny design men vi får se...

För övrigt har jag som sagt varit på bio och sätt Eclipse och precis som alla andra säger så är den filmen riktigt bra...
Bloggar imorgon om jag kan, Kram Michelle.

Ute med grannarna

Har varit ute och haft det skoj med grannarna alltid lika trevligt. När man har haft en tråkig dag kan allt lysas upp med att man går ut någon timme eller två på eftermiddagen och spenderar kanske resten av dagen med dom det beror på...bloggar imorgon om jag kan, kram Michelle.

Skönt men endå trist...

Denna dag har jag inte bloggat mycket alls trotts att jag vart hemma hela dagen. Men det beror på att det knappt hänt något alls vi har mest bara umgåts i familjen och det har varit riktigt skönt men samtidigt lite trist att inte har gjort något speciellt. Ska försöka ta mig ut och kicka lite eller något liknande.

Uppdaterar senare om jag kan, kram Michelle.

Morgon pigg eller inte ?

Kellie vet du vad jag kom på ? Det är faktiskt onsdag imorgon ! :'O

Vet faktiskt inte om jag är morgon pigg eller inte det är olika för olika tillfällen...idag känns det lite knas att vara tillbaka hem vid det vanliga som egentligen inte känns så vanligt längre jag trivdes att vara i Göteborg men alla fina vänner man fick, en helt underbar känsla. Dagen kommer antagligen att bestå av att umgås med någon får se om jag tar mig ut te kusinen eller inte... uppdaterar senare, kram Michelle.

Fotad av mig, oredigerad ! :)


Tillbaka till Stockholm !

Det blev tydligen inte något mer inlägg för Mirandas del för nu är jag tillbaka ;D

Sitter hemma framför min dator och är seriöst riktigt trött...Efter en vecka med fotboll, Liseberg, Disco, Priser, Skratt och gråt är man riktigt utmattad men man har även fått ett minne för livet, Tack vare alla underbara tjejer i vårt lag,Tack allihopa ! Ska försöka fota det fyra sakerna jag köpt och dom två AIK tröjorna jag köpte strax innan jag åkte... Försöker att fixa bilderna till imorgon.

Uppdaterar senare eller kanske imorgon om jag kan, Michelle.

Ni har gett mig en underbar vecka  ! :) <3

Dumma tåg..:(

Jag Michelle alltså är tillbaka i stoooooooooockholm :D

Har haft en underbar vecka nere i Göteborg tillsammans med laget släkt och vänner. Antar att jag skriver mer om det när jag kommer hem. För just nu sitter jag hemma hos min gudmor jag och Kellie ska sova här inatt och hjälpa henne att städa lite. Antar att Miranda får bloggar något inlägg till vi hörs.

Kram Michelle.

FRÅGESTUND

Har frågestund på min blogg, fråga vad du vill veta om mig, min fritid eller annat! :)
http://mirandaau.blogg.se

GRÖNA LUND


Har varit på Grönalund med mina underbara grannar hela dagen och jag personligen tycker att det har varit en alldeles utmärkt dag idag faktiskt. Just nu är iallafall Kevin hemma hos oss och vi lyssnar på min musikstil, vi har inte alls samma och vi sitter vid en varsin dator helt döda nästan. Nejmen, jag har iallafall ont i fötterna. Igår gick vi över 4KM typ och idag en heldag på Grönalund, ajajajajaj! ;)
puss.

Röööööööösjön


Copyright by ME!
har varit vid rösjön med Madde hela dagen, och gått väldigt långt ochnu sitter jag helt död i soffan och orkar knappt röra på mig... Vill se en Wallander ikväll men har ingen hemma. Imorgon blir det också Grönan med grannarna, kommer bli skitskojigt!

Nu ska jag dricka lite fanta, är töööööööööörstig! :)
puss..

21 Juli

jag kom på att halva mitt sommarlov redan gått!
buhuhu stackars mig! börjar ju typ den 17onde augusti..

aja, idag måste jag tvätta upp kläder , och fixa musik te gbg,
soom jag inte hann göra igår! /
kellieboberg


haha, vackert ;)
~här gjorde johan illa sig för er som vill veta, menmen, lyssnar man inte på kellie och åker ut bland vassa stenar i vattnet ändå, så får man skylla sig själv, ellerhur johan? ;)~

11.57

slog jag upp ögonen idag..
och jag längtar till göteborg, verkligen otroligt!
tänkte bara säga typ , godmorgon eller nått,
och sen att jag måste börja göra mig iordning,
för jag ska dra till stan (södertälje)
och fixa mitt bankkort , så det funkar till göteborg.
hare bra finisar! /kellieboberg'

jag älskar dig!

/ Miranda


Nu är lilla Miranda här, och jag sitter för tillfället hemma hos Madeleine. Kom hem i Måndags från Skara och sen dess har jag haft fullt upp. Igårkväll tittade jag, Madeleine, Malin (min storasyster) och Elli (Malins kompis) på bio, med andra ord Eclipse. Den var sjukligt bra, ska verkligen se den igen och den rekommenderas högt av mig.

puss.

/KellieBoberg'

yeee, kellie is in tha' house :)))))
mehehehe, iallafall fram tills.. eeh, typ torsdag/fredag.
då jag drar te Göteborg ;D
då ska jag typ.. kolla på michelles gothia, shoppa lite, kanske kanske kanske gå på liseberg, träffa Sebbäj Eriksson, och kanske Johan om han är kvar..

idag har jag varit i skärholmen,
handlade typ inget, bara en till bad bh eller topp eller nu vad man vill kallare för ;)
sen köpte jag maaaaaaaajs och smooothie och åt där :D
åt även donkään, men aah, typ min dag.
men sen är jag ju seriöst jättte tröttttt,
för jag va ju uppe till.. hehe, typ halv fem och sen klev jag upp
klockan halv elva. så det är inte långt ifrån att jag snart somnar sittandes ! ;)

aja, får väl blogga mer sen , förhoppningsvis bör miranda oxå blogga,
puss! /kellieboberg'


Min outfit ! :)

Det blir en snabb outfit idag som består av BSK kläder och oborstat hår ;) hejdå ! :) <3


MÅSTE !

Måste verkligen packa klart nu så detta får bli det sista inlägget för idag. Har jag tur hinner jag slänga in ett inlägg imorgon bitti innna jag åker till Gothia, vi får se... Och som ni kanske redan vet kommer det nog inte vara någon uppdatering där ifrån kanske kan slänga in något mobil inlägg eller be någon skriva resultaten åt er, vad vet jag ? Hoppas iallafall på en riktigt rolig vecka. Så här säger jag godnatt för idag, Godnatt !
Kram Michelle.


Vattnet nere vid stranden... fint foto.. :)

AIK- Malmö

Just nu möter AIK- Malmö på Råsunda och vad jag vet så leder AIK med 2-0 och andra halvlek började nyss. Ska dra mig ner för att kolla lite vill ju inte missa ifall att AIK vinner en match i Allsvenskan det vore riktigt bra isåfall. Ska städa lite och packa vidare sedan har även lovat att umgås lite mer med min syster vilket jag har gjort mesta dels av dagen. Uppdaterar kanske senare igen om jag kan.
Kram Michelle.
Random bild fotad av mig copyright...

Detta lär bli...

en lugn hemma dag, eller lugn och lugn vet jag inte riktigt, ska städa mitt rum, packa och hjälpa till med tvätten och allt det ska vara klart till imorgon då vi åker. Har inte riktigt fattat det själv men ja det är en halv dag kvar kanske ? Åker iallafall runt elva tror jag att det var.

Behövs inte läsas ! Men du som känner dig träffad borde.


Det känns helt fel, jätte fel det här men vad ska jag göra åt saken... ni valde att inte berätta thats it. Men det känns fel det gör på något sätt ont, och jag lär inte kunna undvika dig länge till vi syns ju snart och jag som har längtat har nu börjat tverka. Egentligen tycker jag att det är barnsligt men jag kan helt enkelt inte släppa det. Vet inte varför jag håller på men ni måste förstå iallafall du, hur det känns eller känner vi inte varan så bra ? Ni kunde iallafall har frågat istället undviker ni det vet inte varför jag har inte svaret det är bara ni som har. Jag vill inte se men jag gör det endå. Det gör mig förbannad på mig själv.. kan inte förklara men ni var mitt allt och kommer alltid att vara det trotts mitt sätt att bete sig, förlåt !...

Sommar sommar och sol !...

Pyjamasparty !

Ska jag inte gå på just nu...fick bara lust att skriva det som rubrik vet inte varför men det var det första som kom upp i huvudet på mig. Jag och Isabell har varit i Väsby centrum vi hittade lite saker som var fina och Isabell köpte lite inför Gothia själv sparar man ju pengarna tills dess. Det börjar faktiskt närma sig med stor steg nu och helt ärligt blir jag bara mer och mer nervös. Ska låta Isabell blogga lite också besök hennes blogg på www.iisabelleriksson.blogg.se
kram Michelle.

Haha soligt var det iallafall...:)

Det börjar närma sig...

Det börjar närma sig Gothia med stor steg och helt ärligt vet jag inte om jag är redo ännu. Jag är nervös vet inte riktigt hur det ska gå men jag siktar på att vi kommer gå te A-slut spel. Ska även stanna i Göteborg en extra dag för att troligtvis gå runt och kolla lite i affärer. Sedan tar jag tåget hem med Gudmor och Kusinen.

Isabell kommer hit snart och vi ska troligtvis iväg till Väsby centrum idag, sedan ska vi väll försöka ta oss ner till stranden och bada eftersom att jag inte fick det igår ;) uppdaterar senare om jag kan kram Michelle.

Usel uppdatering :(

Jag vet dagens uppdatering har varit helt usel, men jag har faktiskt spenderat min hela min dag på en fotbollsplan och det har varit stekande hett. Har också varit med Isabell som jag kanske ska spendera morgondagen med också vi får se hur det blir. Nu har jag lovat min lillasyster att spela lite Gamecube så jag ska göra det nu, kram Michelle. Uppdaterar imorgon om jag kan.

Haha vackert ;D

Springa, bad och värme...

Nu har man varit ute och sprungit med laget i denna värme... och inte nog med det, när vi skulle göra armhävningar och situps gissa vad man gör då ? Jo man ställer sig med knäna rakt på tistlar och brännäslor, och det bara sved om hela knäna som var fulla med blåsor. Sedan var det bara att hoppa i badet svalkande skönt ute poolbad alltså Kvarnbadet det kan jag rekomendera 25 kronor för ungdom och 50 för vuxna tror jag att det var. Aja ska hoppa in i duschen nu, uppdaterar imorgon om jag kan...kram Michelle.

1-0

AIK vann med ett noll igår efter en riktigt tråkigt match. Det hände inte så mycket och AIK spelade inte riktigt bra men dom vann iallafall.

Idag ska jag troligtvis träffa Tilda och försöka få in min mobil på lagning som jag hade sönder igår jag får nästa panik på hur man är sä jävla dålig och ha sönder min mobil på mindren två veckor. Och jag vill verkligen ha den när vi åker till Göteborg så vi får se vad som händer.

Kram Michelle.

Moa jag saknar dig ! :)

Vågor...

Vi har nyss varit nere vid stranden och badat lite. Riktigt skönt med stor vågor också. Det gjorde min dag toppen men sedan när man kommer hem börjar man att bråka med sin lillasyster och det är inte alls kul bara allmänt jobbigt... :( Uppdaterar kanske en gång till vi får se. Kram Michelle.

Fy !

35 grader i mitt rum seriödt jag smälter bort... annara har jag inte gjort mycker mer än att läsa och kolla på tv, visst kan man ha kul ? Ska försöka få mamma att gå ner till stranden snart eftersom att jag svättas som vara den. För övrigt ska jag troligtvis på AIK match idag dom möter något lag från Luxenburg tror jag att det var, antar att jag uppdaterar senare kram Michelle.

Vill ner till vattnet och bryggan... ;)

Ska göra mig i ordning...

Kom nyss tillbaka efter en dag med Erica och några timmar på stranden riktigt skönt och av svalkande. Är riktigt trött och så och känner mig inte redo för en träning men som sagt måste jag det har ju sagt hela sedan förra veckan att jag ska träna idag, och ja det ska bli riktigt skönt att vara tillbaka bland innebandy folket men också väldigt jobbigt pga av den tröttande värmen,och så har jag fått sämsta konditionen också... aja bloggar senare om jag kan, kram Michelle.

abc...efg

Japp den flickan är med mig just nu, eller med andra ord så är jag hos henne och vi ska ta och laga till lite pannkakor och sedan be ge oss till stranden för att bada lite. Trotts att det faktiskt börjar små regna här så är det runt 28 grader, riktigt varmt. Nu ska vi ta och köra igång kolla gärna hennes fina blogg : www.ericafeliciagranqvist.blogg.se

Kram Michelle.

Flyttade internetet...

Eftersom att det är sjukt varmt i mitt rum så vill jag inte sätta igång min stationära dator för den sprutar ju bara ut ännu mer värme, Så startade jag upp min mini-pc och flyttade internet till den rätt skönt faktiskt, är riktigt glad att jag fick den.

Iallafall kom jag nyss ur duschen efter att jag, Miranda och Isabell varit nere vid vattnet och badat riktigt skönt gissar på att det är runt tjugo grader i vattnet riktigt svalkande skönt. Ska iallafall ner och kolla på Finalen i Fotbolls vm antar att jag uppdaterar bloggen imorgon, kram Michelle.

Veckans låt :

Sexy magic

Myyys !

Dessa dagar har verkligen varit mys, först var ju jag, Miranda och Johan ute lite i Rotebro innan vi bestämde oss för att tälta. Jag somnade runt tre men väcktes sedan vid fyra igen, då Miranda och Johan hade smått disco det dröjde en till en och en halv timme innan vi alla sov igen. Riktigt grym kväll/natt.

Sedan runt halv tio vaknade jag och möttes av en bastu ? det var seriöst 37 grader i det där tältet om inte mer, runt kvart i väckte jag Johan så vi gick ut lite och kände på vattnet sedan runt tio väckte vi Miranda och sedan dess har det mest varit sola och bada. Fast just nu sitter vi hemma hos mig men funderar på att dra ut så vi lär höras senare.
Kram Michelle.
OBS ! Utseendet är lite kaos efter allt bad ;D

Tältar med Johan och Miranda...

Just nu sitter jag ute i ett tält på Mirandas baksida. Det är rätt skönt att efter en varm dag ta ett kvällsdopp och sedan sätta sig i ett tält. Miranda och Johan har bestäma sig för att kolla lite på hajen men jag hoppade över den delen trivs så bra med datorn här ute iallafall.

Än så länge så har dagen varit bra trevlig och rätt nice, eller ska man kanske säga går dagen? Det vet jag faktiskt inte riktigt.


match om tredje pris...

haha för er som vill veta så spelar Uruguay-Tyskland match om tredje pris nu så det kan ju vara något att kolla på eller har jag fel ? Jag och Miranda ska iallafall sätta igång och små kika lite, fast det bästa kommer imorgon då finalen är Spanien- Holland. 

Som ni kanske fattat så sitter jag hemma hos Miranda och vi har varsin dator i knät, obs ! vi är inte data nördar. Har ju faktiskt inte bloggat så mycket dom här dagarna pga värmen i mitt rum och jag skojar inte det är typ dom en bastu ca 30 grader tror jag att det var ;D aja nu ska jag och Miranda ut och äta jordgubbar och sedan kanske bada vi får se vad vi hinner och orkar det ska ju bli filmmys troligtvis också.
Kram Michelle.
Älskar redigeringen ;D

Det är sjukt varmt !

Anledningen till att jag inte bloggade igår var att det är sjukt varmt i mitt rum och min dator bara sprutar ut värme. Precis som igår är det sjukt varmt så ska nog ta och hoppa in i duschen nu eller ikväll vi får se...

Gårdagen spenderades iallafall med Miranda. Först åkte vi te stinsen där jag köpte en söt spargris eftersom att min gammla gick sönder, trist ! Sedan åkte vi vidare hem till henne och solande och badade lite riktigt skönt i denna värme. Men jag håller som sagt fast vi det jag sa förut att vi ska inte gnälla på värmen när vi nyss gnällt på kylan, njut av värmen så länge den varar och skulle det bli för varmt varför inte ta ett dopp eller kanske ett vattenkrig ? Right. Aja bloggar lite senare, kram Michelle.

Vasalund

Träningsmatchen mot Vasalund gick så där vi förlorade viserligen med 3-1 men vårat spel har verkligen förbättras ! Nu är iallafall jag sjukt trött efter en dag ute i solen och just nu vill jag helt ärligt vara gå och lägga mig men tänkte vara upp lite till iallafall. Antar att jag uppdaterar imorgon om jag kan, Kram Michelle.


Ha-ha bjuder på den :)

Om en timme ungefär...

Om ungefär en timme är det match som gäller, mot Vasalund tror jag att det var. Åkte från pappa runt tolv då vi åkte och handlade lite saker till Gothia. Nu sitter jag hemma med Miranda och Tindra i mitt rum och gör inte mer än att svättas och försöker få olika saker på datorn att fungera. Antar att jag uppdaterar senare om jag kan, kram Michelle.

haha fyfan för bilden men den väcker otroliga minnen ;) loveu honey <3

Förlåt men ingen bild vill fungera

Jag har försökt lägga in en bild men det vill verkligen inte fungera. Så jag bloggar utan bild istället. Som jag sa innan så är jag hos pappa men passar på att använd mobilens internet lite grann. Min räkning är trotts allt bara på 17 kronor just nu. Jag ska väll ta och hitta på något med dom andra snart. Bloggar imorgon igen om jag kan. Kram michelle.

Åker till pappa idag...

Hallå !

Detta blir ett ganska snabbt inlägg eftersom att jag ska till pappa idag. Kommer hem imorgon så hinner nog slänga in ett inlägg då också ifall att inget annat händer.


Man in the mirror

Förlåt för att jag inte bloggade mer igår men jag hade lite annat för mig. Vi kollade inte på Scary movie utan vi började att kolla på man in the mirror som vi nu nyss såg klart. En riktigt bra film som beskriver Michael Jacksons liv alltså är det en person som spelar Michael och hans liv, så den kan jag rekomendera till er som vill veta mer om Michael Jackson.

Idag lämnar jag södertälje för att åka hem till Rotebro igen. Endast för att jag har fotbolls träning och måste träna inför Gothia. Annars hade jag nog stannat här till fredag iallafall. Men jag och Kellie nöjer oss inte med det här, eller jo men vi ska försöka träffas iallafall två gånger till under sommarlovet och kanske sova över en ? vem vet vi får se bloggar antgligen när jag kommer hem igen. Kram Michelle.





Härliga bilder och härlig sommar, Kellie Boberg det här var inte sista gången, right ?

Scary movie

Jag och Kellie sitter inne i rummet trotts det varma vädret, anledningen är nog att det är lite för varmt för att bara vara ute.

Eftersom att det inte blev någon bio för oss idag så funderar vi på att kolla någon film tex. Scary Movie ch äta lite chips och sådant istället. Men vi får se hur det blir. Imorgon åker jag iallafall tillbaka hem antar att jag kommer träna som vanligt då eftersom att Kellie inte är här dock är jag fortfarande skadad men men, och så ska vi planera in en bio som ska bli av. Men vi hörs senare.

Kram Michelle.

Måndag morgon...

Hallå. idag är det måndag och jag är riktigt trött. Jag och Kellie funderar på att gå på Eclipse idag istället men bara kanske, vi får vänta och se. Troligtvis stannar jag här tills imorgon om inget annat händer. Vi ska börja byta om lite och dra oss ut det börjar trotts allt bli sol igen. Antar att jag bloggar igen lite senare, kram Michelle.

Fotad av mig nere vid vattnet... copyright by me.

Solen, skratt och rörelse...

Det har denna dag bestått av. Runt kvart över tre åkte vi te östertälje för att umgås lite med Moa och Juliett vi hade det riktigt skojsigt där. Jag älskar Moas kyllskåp och frys värsta vatten och is maskinerna ju även bullbel vatten skoja inte värsta Hollywood huset ju. Lite senare drog vi te vattnet och tog lite bilder sedan bar det av hemmåt.

Nu under kvällen åt vi på roros och sedan nyss spelade vi fotboll ute med Kellies grannar. Riktigt trevligt hade vi iallafall vi får höras imorgon igen om vi kan kram Michelle.

P.S smsa inte mig eller Kellie idag.

New moon...

Börjar känna mig som en liten Twilight nörd då vi nu kollar klart på både ettan och tvåan och funderar på att åka och se trean idag, och ja Kellie har väll redan blivit det med tanken på hur hon skriker efter Jacob under filmen haha fast jag håller med diggar verkligen hans mage.

Just nu sitter vi i pyjamas i Kellies rum och det är rent ut sagt jätte varmt, jag svettas som bara den. Vi funderar på att ta oss ut ett litet tag också man ska ju passa på när det är sommar right ? ;) <3

Kram Michelle.

Fotad igår nere vi sjön...

The Twilgiht saga

Hellu, klockan är strax över tio och jag och Kellie ska se klart på The twilight saga som vi började kolla på igår eftersom att den lilla stora fickan är lite efter och inte har sett den ännu och vi ska ju som sagt försöka se Eclipse imorgon om det går. Antinga själva eller med någon annan vi får se hur det blir med den saken.

Nu ska vi se till att se vidare på filmen men jag antar att jag bloggar imorgon igen om jag kan, kram Michelle.

Foto från idag i loveu honey!<3

SUCK !

Ett stort suck för att Argentina ligger under, jag har ju hoppats på att dom ska ta hem hela skiten ju ;) menmen hoppas att dom kommer igen och spöar Tyskland det vore ju skönt typ alla i min familj hejar på Tyskland och så kommer lilla jag och bara heja Argentina, ja jag tror att ni förstår.

Om ett tag ska vi be ge oss till Enhörna och umgås med några och troligtvis bada lite riktigt skönt i det här vädret. Alla gnällde på att det var för kallt i snön och att man ville ha sommar och nu gnäller vissa på att det är för varmt men det tycker jag faktiskt inte att vi ska göra dte är ju stört skönt liksom annars kan man väll bara ta ett dopp i dte blå så blir man sval igen ;)

Kram Michelle.


En sovande Kellie...

God morgon !

Kellie sover och jag har tråkigt det är anledningen till att jag bloggar så fint nu på morgonen...Igår hände inte så jätte mycket jag packade för att åka hit och på vägen åt vi lite mc donken och jag fick en ny mobil, gissa om jag blev glad ? Det var inte riktigt så jag hade tänkt mig men det duger mer en gått och väl, valde mellan en W995, W595 och den dära nya X10 mini fast den var jätte liten dock kunde jag ju fått med tangent bord, men endå. Annars fanns det IPHONE också men den är nog väldigt jobbig att smsa med så den blev det inte heller utan jag valde en W995 i svart det fanns tytdligen inte röd eller rosa i hela sverige skumt :/

Aja antar att bloggen kommer uppdateras senare idag om jag kan...Dock bjuder jag på bilden helt ..... nyvaken !;) Kram Michelle.


Kollar på film...

Just nu kollar jag och Kellie film så kan inte uppdatera men vi hörs imorgon, kram Michelle.

Hemma hos syster ;D

Äntligen är jag med Kellie igen, denna gång hemma hos henne lite trist att inte vara hemma hos mig där vi trivs som bäst, men huvud saken är väll endå att vi får umgås lite grann eller hur ?

Vi var nyss uppe vid Tempo och handlade lite god saker till kvällen då vi ska kolla på The twilight saga i think, eftersom att Kellie det lilla efter barnet varken sett den eller New moon så måste vi ju se dom båda två innan söndag då vi troligtvis ska se Eclipse. Aja uppdaterar kanske lite senare.

Kram Michelle.


Snobben...

Satt och kollade på snobben nyss, han är väll lite gullig ? Annars så är rätt trött men under dagen väntar Städning. packning och lite annat. Drar troligtvis till Kellie idag har saknat henne i ehm två dagar ? Har iallafall tur att dom har trådlöst internet där som jag kan använda till min mini-pc så det kommer antagligen vara ganska bra uppdatering därifrån.

Kram Michelle.

1 Juli 2010

Dagarna rinner iväg och det är redan första Juli snart en månad sedan vi slutade skolan...Idag är det torsdag vilket innebär träning för min del annars händer inte mycket tror jag ska umgås lite med kompisar och ja sådant man brukar göra. Uppdaterar senare om jag kan, Kram Michelle.

RSS 2.0