You cant fly without wings and you cant love without feelings

Hej kompisar!
Hoppas att ni har haft en lika rolig och fartfylld lördag som jag har haft. Kom hem från matchen och duschade, gjorde mig i ordning samt käkade lite. Sen gick jag upp la mig på sängen.. och somnade så standard mig. Vaknade upp och var trött som få, bytte om till mjukiskläder och åkte åkte med mamma till affären för att handla lite. Kom hem och umgicks med min bästavän datorn, snackade lite med Andreas samt kollade början på Djävulen bär Prada som visades på tv:n innan jag tillslut kunde övertala mamma till att färga mitt hår så ja nu, är det gjort och jag ligger i sängen för att sova. Hoppas ni haft något lite bättre för er denna lördag, sov så gott, natti! :)


Den här lilla saken fick jag av min skola här om dagen..


Give it a minute and we'll laugh it off..

Hejhejhallå!
Att hinna med att blogga när allting runt omkring en håller på förfullt är inte alltid det lättaste speciellt inte nu när man går långa dagar och sedan drar iväg direkt på träning och kommer inte hem fören det är dags att krypa till sängs. Så att uppdateringen inte alltid är den bästa, får ni förlåta mig för. 
 
Det var fredag igår och slutade hyfsat tidigt och drog till centrum tillsammans med Miranda där vi gick runt ett tag, testade kläder och kollade på lite saker. Vi köpte med oss lite godis från hemmakväll innan vi drog hem till henne och kollade på pll får bokstavligt talat  P A N I K  på det där!! Spenderade natten hos Niclas vilket var behövligt då vi inte träffats på hela veckan. Drog hem hyfsat tidigt imorse och iväg på match som vi torskade med 2-0. Än så länge är mina planer hyfsat oklara men vi hörs senare, puss så länge!
 
 

You make me happy, so fucking happy!

Hallådär!
Blir ett halvsnabbt inlägg eftersom att jag behöver få lite sömn vilket innebär att jag alltså måste krypa till korgs nu. Började tjugo över åtta idag alltså vanligt tid men slutade runt ett då jag drog in till Grönan tillsammans med Issi och Issa där det blev lite köning inför Rockbjörnen. Klockan åtta drog allting igång, och jämfört med sommarkrysset så var allting så mycket bättre, bättre arrangerat, bättre ljud osvosv det låg lite mer tanke i allting kändes det som. Iallafall vid åtta tiden så drog det som sagt igång och trycket var rätt bra. Massa bra artister och människor och en himla massa glädje. Förutom att Anton inte vann något pris så fick jag underbar och rolig kväll som jag hade sjukt kul på. 
 

But I gotta keep trying, gotta keep my head held high

Goddagens!
Har levt mig igenom en dag till och ja, skolan och jag är inte direkt bästavänner just nu och jag går en del kurser som jag inte vet om jag kommer att få fortsätta med men ja, får väl försöka va lite positiv trots allt. Efter skolan var det bara att bege sig direkt mot mormor och morfar för där var det kalas för morfar som fyller sjuttio idag, lilla söta morfar, jag älskar dig! 
 
Min dag har alltså i allmänhet inte varit så speciellt, så finns inte mycket att skriva om. Ska fixa mig det sista och sedan ska jag faktiskt bege mig mot sängen och försöka få lite påfyllning med sömn. Hör av mig imorgon igen, puss!
 

En enkel liten förändring


Yohio - You're the one

Gud alltså.. jag säger att jag ska ta tag i bloggningen och blogga hela tiden, men händer det? Svar, nej. Jag är för lat för att lägga ner energi på att fixa bra bilder så blir alltid att jag lägger ner bloggandet istället. Har iallafall gått min första vecka i skolan och just nu så känns det lite sådär. Har en del val att ta hand om nu eftersom att jag ska ha lite schema förändringar osvosv. Vi får se vart det här leder helt enkelt men får försöka hålla huvudet högt iallafall. 
 
Hade en mysigt fika och dag tillsammans med Miranda efter skolan i fredags. Vi snackade lite, larvade oss en del och hade de bara allmänt kul, så som det ska vara. I lördags var det först tidigt match i DM som vi vann, sedan begav jag mig till kusinen som fyllt år så vi firade honom lite. Senare på kvällen drog jag till Jonathan där det var fifakväll och mys med Miranda och grabbsen, kulkul. 
 
Skulle upp hyfsat tidigt idag också eftersom att det var de sista två matcherna i DM som gällde idag. Vi vann båda två och gick vidare till nästa steg som spelas nästa helg, så jag är rätt tagg på livet just nu. Har lite släkt kalas här idag/just nu eftersom att min lillebror fyller tre år den sötisen. Ska ta mitt förnuft till fånga och tänka lite snart och sedan få lite plugg gjort. Tänkte höra av mig när jag får chansen så hoppas att ni inte hinner ruttna innan dess. Ha det så bra sålänge puss!
 

Its just the way you are, the little things you do

Hallådär!
Nu har jag gått i skolan i ungefär en vecka, har haft tre dagar med vanliga lektioner och ja.. det har väl gått helt okej ändå. Är rätt slut i kroppen efter en hel dag, det är så himla mycket mer att tänka på som man inte riktigt behövt tänka på förut. Har precis läst några sidor ur min naturvetenskapsbok som var aningen svårare än vad jag ville förstå såhär på kvällskvisten. 
 

skulle ha publicerats i söndags... hehe

Hallådär!
Inte bloggat på ett par dagar, men det har hänt en hel del hela tiden. Började skolan i torsdag då, helt ny skola, nya människor och ja det mesta är väl nytt. Gick torsdag och fredag och det kändes väl lite si och sådär. Vi hade  information och introduktion bara och jag trivs väl lite si och sådär, hoppas på att det blir bättre iallafall, lite smått virrig mentor har jag också men jaja. 
 
Igår drog jag in till Gröna Lund på morgonen tillsammans med Miranda för att vi skulle köa oss till The Fooo. Jag skämtar inte att det här är den värsta köningen jag någonsin har varit med om, så sjukt mycket folk en del jobbigare än andra men man fick nästan ingen chans att sitta ner på flera timmar och blev bortknuffad hela tiden,  men jaja vi kom in så småning om och fick sittplatser vilket var väl behövligt efter dagen. Av de sommarkryssen jag har varit på så var det lätt mest tryck på den här, sjukt mycket folk i jämförelse med de andra gångerna och alla bara skrek konstant kändes det som. Dagen blev bara bättre och bättre och hade en underbar kväll med min bästavän tillslut. Tycker dock lite synd om grabbarna, de blev bokstavligt talad attackerade av alla som slet i dem och deras kläder, haha. Men bra, de var dem!
 
 

Rätt SJUKT! Kolla videon om ni har lust


You're the only one who can tell yourself when it's time to stop.. No one else but YOU!

Tanken var att jag skulle blogga idag men orken försvann och jag ska krypa till sängs istället, vi hörs antagligen imorgon puss!

https://cdn2.cdnme.se/1839150/6-3/pic_520d46bfe087c356f534c5f8.jpg" class="image">


Im happy when you are

Sedan jag fick min dator kan man nästan tro att vi sitter ihop, har seriöst inte velat släppa den finns alldeles för mycket bra att göra med den. Inte fören klockan fyra tog jag tog i mig själv och pallrade mig ut för att träffa Linda. Har inte träffat tjejen sedan Prag och bortsett ifrån det, hela sommaren, så det var verkligen behövligt. Vi begav oss till centrum där vi tog en fika och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Fastnade väl där i två - tre timmar innan vi började dra oss hemåt igen.
 
Nu sitter jag i min säng, nyduschad och trött, och lyssnar på musik. Imorgon är sista dagen på lovet innan det är dags att bege sig till skolan igen - den nya skolan den här gången. Jag är så nervös att jag inte vet vart jag ska ta vägen, usch vil verkligen inte det här. Varför kan man inte vara få gå kvar i grundskolan förevigt, hade varit rätt skönt. 
 

It's funny cause it's true


Life is only fun if you make it

 
Hej kompisar!
Dagen har rullat på bra och jag har mestadels spenderat den framför datorn men tog såsmåningom mitt förnuft till fånga och pallrade mig ut lite granna. Åkte till Sollentuna för att vara sällskap när grabbarna grus skulle äta. Niclas följde med mig in i centrum en snabbis för att jag skulle lämna tillbaka en sak innan vi åkte mot Rotebro för att hämta upp cyklarna och cyklade till Karloss där vi lirade lite innebandy. 
 
Är hemma nu för att ta det lugnt en liten sekund innan jag ska till Kista med Niclas. Så ska ta och göra mig lite i ordning innan det är dax att åka, hör av mig senare, puss!
 

You know that feeling you get when you're at the right place the right time

Hejhejhallå!
Här sitter en lycklig tjej på sätt och vis, eftersom att jag var tvungen att lämna tillbaka min dator till skolan och mamma märkte hur handikappad jag kände mig utan en så fick jag en ny dator igår, och jag tror inte att ni förstår lyckan, så nu mår jag sjukt bra igen, så bättre uppdatering kommer det säkert att kunna bli.
 
Förövrigt så kom jag hem ifrån Kil i lördags eftermiddag och jag längtar tillbaka som bara den. Man mår så sjukt bra där, bort från Stockholm ett tag för att få träffa de underbara människor som finns där, på riktigt så skulle jag kunna bo där. Hände en hel del där, en del helt skrattretande saker men annat alldeles för bra, hade det bara allmänt kul med de bästa helt enkelt. Vad som händer idag är ännu oklart, får se vart vi hamnar helt enkelt, puss!
 

Just take a deep breath and relax, everything is going to be alright

 
Tjenare!
För tillfället befinner jag mig i Andreas rum framför hans otroligt jobbiga game dator, sjukt svår att skriva på. Unden dagen har jag och Miranda varit i Mitticity med Pietro för att äta lite lunch. Sedan drog vi hem för att mysa lite men hamnade inne hos Joacim där vi inte gjorde speciellt mycket, han lirade fifa och vi socialade oss. Sedan var det middag innan vi drog tillbaka hit. Har haft en rätt dryg kväll, mycket tjaffs med en hel del personer och är man sur på den ena så går det ut över alla, yes you know it. Iallafall det mesta har lugnat sig nu så det är rätt lugnt. 
 
Igår åkte vi till något som de kallar djurpark vilket liknar mer en liten bondgård som även hade en badplats och lite annat lite längre ner. De var lite halv mysigt, drog ut och sprang lite lätt och sedan gjorde vi oss i ordning och drog till Andreas för att vara med honom. Finns inte så mycket mer att skriva utan vi har det bra här än så länge, så hör av mig senare. Puss.

Bara för att jag kan


Smile just smile

Hejhejhallå!
Just nu befinner jag mig i Värmland tillsammans med Miranda. Vi kom hit i måndags kväll och har sedan dess hunnit med en hel del. Igår åkte vi in till stan tillsammans med småtjejerna Elvira och Johanna. Vi gick runt lite i olika affärer men det var sjukt svårt att hitta när det fanns tre olika köpcentrum på samma ställe så man blev lite små irriterad. Kvällen spenderades med Joacim och Andreas och vi gjorde väl ingen jätte speciellt, bara var.
 
Vaknade för ungefär en timme sedan och vi ska snart göra oss i ordning och försöka komma på något att göra, har ju en del tid att spendera. Hör av mig när jag kan, puss!

Love can be hard when you want it to look different

Tjenare!
Älskar hur mycket bloggning man får gjord under sommaren, har inte bloggat så mycket men har iallafall försökt att få med de lite större händelserna som konserter, resor osvosv! :)

Dagen har absolut inte haft något speciellt att erbjuda förutom en del sol och värme som resulterade i lite solning innan jag tog tag i all tvätt som behövdes fixas. Sen så skrek löparskorna på mig trots värmen så fick en liten runda gjord. Drog till Niclas på kvällen och vi gjorde inget speciellt, kollade film och hade det allmänt bra. Ska försöka få lite sömn nu så jag orkar packa imorgon bitti puss!
Lite smått annorlunda ja..


Would that make you love me

Alloh!
Både min torsdag och fredag spenderades inne på skansen tillsammans med Issa. Vi åkte in till öppning och sprang oss till bra platser innan det var dags för köning. Första dagen var det Nickeloden med massa blandade artister som till exempel Oscar Zia, Isaac Elliot och såklart Anton. Hade de så sjukt kul och fick en del foton, de här var även den dagen som lätt var den bästa!

Dagen därpå var det Eric Saade som stod bakom köningen, lite länge väntetid men visst var det värt de, han var sjukt bra och snygg som vanligt helt enkelt. Fick en del foto, dock inget med honom menmen.

Idag stod AIK - Elfsborg på schemat och så blev det. Matchen var sjukt bra så de vann rättvist, en bra avslutning för Tjerna helt enkelt. Vi drog lite spontant vidare in till staden sen och ut till Gröna Lund där vi kollade in Danny och hans snygga dansare, åh de var så grymma tror jag svimmar. Min kropp är helt död efter de här tre dagarna men de har varit så värt de, trots att jag bokstavligt talat trott att jag ska smälta bort vid vissa tillfällen, menmen jag är lycklig än. Hörs snart igen puss!


RSS 2.0