you tell me you in love with me


Finns för dig finis, forever and always! ♥
Tjenixen!
Uppdaterinen i helgen har varit på lägsta nivå, anledning jo jag har spenderat min helg i Hagsätra hos pappa. Igår dömde jag, bakade pizza med laget och krossade Tumba med 6-1 as nice!
Söndag och jag är hemma, ska äta lite, umgås med syster och sedan dra ut lite det är iallafall planerna för tillfället. Uppdaterar senare.
Puss!

NOOOOO!


Tjenis!
Åkte till nobelmuseet i skolan idag, kände att intresset inte var det bästa men jag tog mig igenom det med efter små damp utbrott. Sedan var det bara tillbaka till skolan och plugga, jette kul!
NO sitter jag med NO boken brevid mig och den tar helt seriöst kål på mig, fattar inte det minsta och jag har prov imorgon, bra jobbat Michelle! Och jag som ska till Sollentuna med Linda och Sara, attans också! Kommer antagligen plugga gärnet ikväll, eller det är ialllafall det jag borde, vi hörs!

nighttttt

Jag är trött så tänkte faktiskt börja dra mig eomt sängen, godnatt!


toxic


Finisar!♥
Skoldagen = check!
Har tagit mig igenom skoldagen utan några störra hinder dagen har alltså rullat på som den ska. Redan onsdag idag då och vad innebär det? Jo, innebandy träning så just nu kan livet inte bli bättre.
Har ätit lite och faktiskt hjälpt till och fixa i ordning lite här hemma, så nu taggar jag med lite musik innan träning. Hörs senare då!

älskade fina vän! ♥


Nej men tja förkylning!
Har gått och varit förkyld i en till två veckor och den verkar verkligen inte vilja ge sig, och just nu blir det bara värre och värre så för tillfället känner jag mig helt slut i hela kroppen, suck...
Tisdagen har rullat på som den ska inga större förhinder, till och med hemkunskapen gick bra, rätt ovanligt faktiskt. Följde med Miranda hem efter skolan och vi umgicks lite med August, Eldh och Joel. Kom hem runt halv sex och sedan dess har jag umgåtts med datorn, pluggat och varit ute en sväng. Ska ta och runda av stänga ner datorn iallafall är sjukt trött!
Godnatt!

If i could make you mine...


Jag saknar dig! ♥
Hejpåer!
Sämsta uppdateringen jag vet, men I'm back! Helgen har varit grym rent utsagt. I lördags var det upp tidigt som attans och ner till Rotebrohallen där jag och Linda dömde pojkar 02, gick helt okej faktiskt (första gången). Sedan bar det av hemåt bytte om och sedan till Waxholm för att kolla systerysters match och direkt därifrån till min egen emot Tullinge matchen slutade 2-2... Sedan åter hem hämta kläder och sedan bar det av hem till Miranda där jag duschade och fixade mig innan vi begav oss till Isabell där det var kalas i storamängder. Startade med lite mat och sedan tog vi oss äran och ge Isabell en ansiktsmask av grädde (film kommer upp på det!) Sedan var det bara allmänt mys med mina två allrabästavänner, lite utgång och lite singstar finns inte mycket som slår det!♥
Match emot bro igår vi vann med 3-2.
Måndag idag och det har rullat på som vanligt. Träning och match nu på eftermiddagen. Var bara reserv men fick hoppa in endå. Match emot Högalid med slutresultatet 1-0 till oss.
Ska fortsätta med pappas skriva nu, vi hörs!
Kram och godnatt!

bad update

Hejpåer!
Uppdateringen har varit urkass jag vet. Ska bättra på det ikväll/imorgon eftersom att jag ska dra på innebandymatch nu hörs senare!

live your own life...


Lite smått oberädda sådär..
Hejpåer!
Känner att jag är superdupermega duktig på att uppdatera min blogg, eller? kanske inte. Men jag är iallafall hemma nu. Fredag idag och skoldagen har varit hemsk, förkylningen tar kål på mig och kroppen skriker efter sömn. Drog till sollentuna med Miranda, Eldh och Joel efter skolan, bara umgick osv, as nice älskar dom!
Har kikat lite på idol och ska väl börja runda av nu, behöver sömn eftersom att jag både ska dömma och spela match imorgon, och ja min förkylning har dödat mig...
Godnatt!

Timeeee

Tjeenis!
Dagen har rullat på drog till stationen kolla lite på CC och sedan drog jag och Madeleine till stinsen stötte på några där också. Men låter bilderna tala just nu för jag ska börja pallra mig emot sängen, godnatt! :) ♥





rolling in the deep



Såhär lagom söta är vi just nu..
Tjenixen!
Skoldagen har vart chill, rullat på som den ska liksom. Fick svar på både mitt franska prov där jag fick ett C och mitt engelska prov där jag fick ett D (besviken för D:t). Nu har jag och Madeleine pallrat oss hem hit och sitter för tillfället och pluggar har NO prov om mindre än en vecka så lika bra att starta nu.
Ska sätta igång nu med direkten eftersom att vi ska ner till stationen en snabbis sedan och senare vidare till Stinsen. Ha det bra så hörs vi senare!
Kram på er!

you're the only one who can save me..


Saknar dig så jäkla mycket! ♥
Hejpåer!
Hur är det med er? Själv är det väl sådär. Mitt huvud är sprängfyllt och jag är allmänt trött och seg, förkylningen tar helt seriöst kål på mig, suck!

Träningen gick hyfsat var inte riktigt på topp med tanke på texten ovan. Måste även erkänna att tankarna just nu inte vill ta stopp antar att reprisen från förra året är på g höstdepprision eller vad det heter? Rätt drygt faktiskt. Tänkte iallafall ta och runda av och krypa till korgs, har inte riktigt tid att vara sjuk.
Godnatt & sovgott!


längtar efter något som kan rädda mig..


Tjenis!
Skoldagen har rullet på franska provet gick väll hyfsat inte jätte bra men inte heller dåligt så något där mittemellan. Slutade ett så jag och Miranda drog till Sollentuna och kollade runt samt åt lite SUBWAY! ♥
Drog vidare till Edsbergsskolan där vi träffade August och Tove en snabbis innan vi drog hem till henne och finulade lite, och nu sitter jag här och taggar träning men Rotebro IS IBK F-97, vääärldens bästa!
Jag och Isabell hade en snabb guidead tur inne på hertig karl för att överlämna en present till bästaste Tilda som fyller år idag, älskar dig hjärtat!

Love is strong, it only cares of joyful giving..

Tjenixen!
Skoldagen har rullat på, var aningen seg och smått förkyld men jag överlevde. Hade hemkunskap sista lektionen och vi bakade baguetter måste erkänna att jämfört med Miranas blev mitt urkasst!
Drog till sollentuna och köpte present med Isabell innan vi satte oss, tog en varm choklad och pluggade lite, har ju franska prov imorgon så måste träna. Mys väder ute också spöregn och blåst, sjukt kallt ju? Höst, javisst!
Hörs senare!
Min och sedan Mirandas....

I've heard the word before..


Medaljen från igår..


och min älskade franska bok!
Hejpåer!
Uppdateringen suger förtillfället, men känner mig så jäkla osäker vet inte riktigt vad jag vill och så. Spenderade min dag i skolan en måndag och dom är alltid sega men det rullade på och drog på träning direkt efter skolan.
Nu sitter jag här och lyssnar på musik samtidigt som jag pluggar franska har prov på onsdag så måste verkligen trycka in det här i hjärnan nu. Dock har ju glosboken lite smått damp sådär men hoppas att det ordnar sig snart behöver ju få lite sömn också, right?
Hör av mig senare!
Kram.

This love I fell for you goes on and on..

Hejpåer!
Ingen uppdatering i helgen, men jag har (vilket jag glömt att säga) varit på fotbollscup. Sov hos Linda fredag till lördag. Vi åkte upp till Väserås på morgonen och spela tre matcher 5-0, 1-1 & 1-1 umgick, gick på "disco". Taggade A-slutspel och slutade på en andra plats, grymt jobb tjejer!
Sitter hemma nu och ögonlocken känns tunga så ska, redan nu ta och runda av och gå lägga mig för natten här behövs det sömn!
Godnatt!
Bild uppladningen har damp..!

@Linda

Vi ska sova nu, godnatt!

inget sammanhang!


Vill verkligen inte fastna på bild idag.. men sådär nyduschad och fin
Hejpåer!
Fredag idag då och jag har tagit mig igenom en hel dags lektioner. Måste medge att dagen varit rätt så seg, startade med disikering av ett kalvöga, gick ut efter cirkus tio minuter orkade inte vara kvar, sjukt äckligt ju? Sedan flöt det på som vanligt aningen segt men det funkade.
Kom precis ut ur duschen, sjukt skönt att skölja av sig så här efter skoldagen är ju rätt seg just nu. Ska ta mig något i magen och snacka lite med Linda, ska försöka få med den söta men sega saken ut lite är så otroligt trött på att bara sitta inne..hörs senare! :)

when you feel it, be it


Saknar dig syster.. behöver verkligen träffas snart! ♥
Hejpåer!
Har varit ute, mesta dels med Erika, Marcus och Adam. Träffade några andra också dock inte så jätte lång tid, vi gick mest runt och snacka och sådant.
Nu har jag kommit in och har för tillfället sjukt ont i huvudet vilket innebär att jag ska börja runda av och pallra mig emot sängen, vi hörs nog imorgon!
Kram Michelle.

its truuueee !


Mitt öga är lite halv snyggt sådär, men vi bjuder på den!
Hejsvejs!
Skoldagen har vart lugn, börja med iup och mentorstid och sedan två timmars film, ungefär halva klassen satt i degar kläder sjukt mysigt faktsikt dock orkar man ju inte sitta och kolla på en film om Martin Luther så man tröttna efter ett tag. Slutade en timme tidigare också, inge fel med det precis.
Jag och Erika drog hem hit till mig, tjockade oss med kakor och saft samtidigt som vi kolla film lite halv degit sådär men mys ändå. Ska ut ett tag tror jag bara gå runt och snacka om vi inte träffar på några.. vi får se.
Hörs senare!

time to say hello..


Älskar dom här bilderna på oss. Isabell mästerfotograf! Kärlek till er brudar! ♥
Hejpåer!
Dagen började som sagt bajs, men nu när kvällen är här så är jag nästan på topp igen aningen trött bara och lite ont i knät efter min och Miranas närkamp som slutade med att jag flög några meter bort och skrapa nästan hela knät, aaaaaj!
Men ja, nu mår jag bättre iallafall och jag ska börja pallra mig emot sängen behöver sömn, kroppen skriker. Men ja vi hörs imorgon då, godnatt alla fina!

tar det som det kommer just nu..


Man vet inte hur mycket äkra vänskap betyder fören man har upplevt det.. inget med bilden att göra..
Hejpåer!
Dagen har rent utsagt vart piss, hållt mig i bakgrunden och inte velat/orkat göra något alls inklusive att skolan går åt helvete, happyyyyface or what?

Känns lagom bra att mobilen inte vill fungera som den ska heller och jag verkligen vill till innebandyhallen för att spela innebandy istället för att gå på möte men fotbollen.. men då krävs det ju att jag får tag på min fotbollstränare och det har jag ju lite problem med SUCK!
Hör av mig senare, kram!

Öppna ögonen och se vad som händer..


Istället för att stå där och låtsas som att du inte vet.. Bilden tagen nyss!
Hejpåer!
Det här blir ett snabbt och aningen stressat inlägg med tanke på att min buss går runt halvtiden sådär? Har varit i skolan och haft engelska prov vilket gick käpprätt åt helvete.. och sedan har dagen flytit på fick reda på att jag fick ett E i hemkunskap vilket inte känns sådär jätte bra faktiskt.
Men iallafall nu ska jag ner till station där jag ska möta upp Linda och Elin vi ska till grillen och äta och sedan hämtar Elins mamma oss där och skjutsar oss till Solna där vi ska på domarkurs, vi och några andra i laget.
Men hörs senare, kram på er!

I wanna turn around now..


Snygging här............ bild sedan i sommras
Godkväll!
Har varit på innebandy träning, gick faktiskt helt okej bra vilja och fokus av alla på träningen sjukt nice! Nu sitter jag hemma som en tok och försöker pressa in engelskaglosorna i huvudet har prov imorgon.. kan säga att när jag skrivit in dom på dator så slutar det alltid med facebook.. suck.
Ska ta och runda av för dagen och sleepa lite behöver all sömn jag kan få, ska ju på tre timmars domarkurs efter skolan imorgon, taagga ordentligen nu!
Godnatt sov gott!

I'm trying to make you happy..

Har varit i skolan, tagit mig igenom dagen hyfsat bra iallafall lite ont i huvudet och aningen trött men det går alltid att fixa..med ett extre leende på läpparna.
Har proppat i mig lite mellis och gjort en snabb change of clothes så nu är jag redo för träning lagom taggad sådär, älska innebandy älska livet så låter det tills jag kommer till planen..
Vi hörs senare, kram på er! :)

Taaaaagad bruuud ;)


old iknow..


Godkväll!
Är tillbaks hemma i min lilla stuga, känner mig så gott som där är sjukt trött osv. Var ju hos pappa iallafall, vi åt ute på en resturang pizzeria typ innan vi drog hem fika lite och bara tog det allmänt lugnt umgicks med barnen där och så.
Imorgon är det måndag, skola och sedan direkt hem och changea om för träning i simhallen, innebandy är allt skojar inte! Men jag vi hörs mer imorgon, kram på er!
Godnatt.

Grattis pappa! ♥

Drar till Hagsätra nu för att fira pappa ha det bra! :)
'
Suddigt.....men dagens outfit :)

im sorrrryyy


finisaaar..
Hejpåer!
Har inte riktigt haft tid till att blogga, vilket resulterat i den dåliga uppdateringen men om jag ska göra det kortfattat så drog jag med Isabell och Miranda till sollentuna i fredags Agge kom dit och tog med sig Miranda därifrån. Jag och Isabell gick och snacka, köpte godis osvosv, underbar tjej! På kvällen drog jag till Miranda och var där med henne, August och Joel va inne lite och ute ett tag och bara umgicks (var tusen år sedan sist?) Sov även där sedan.
Igår var det upp tidigt och till Simhallen för att spela matcher, vann båda med 4-1 och 10-0, det går verkligen bra nu. Sedan drog jag till mormor och morfar, mormor fyllde år så vi åt där och fikade, snackade en massa också, det var väll allt hyfsat kortfattat.
Idag fyller pappa år så ska till honom på eftermiddagen umgås lite där och så tills dess kommer jag sitta inne och bara ta det lugnt, kanske ta ett titt på engelskaglosorna vi har till provet som är på tisdag eller torsdag?
Hörs senare! :)

You smilie, I smile..


All kärlek till er!
Tjenixen!
Hur är det? Själv är det bra och jag har varit i fullgång med att skriva klart min SOrapport som ska in idag, och faktiskt jag har lyckats!

Slutar om cirkus tio minuter och då lutar det mesta åt att jag drar till Sollentuna med Isabell och Miranda. Tanken är att jag bara ska gå runt, kika lite och köpa lite godis till helgen bara passa på att umgås med mina underbara tjejer. Har inte umgåts med dom två samtidigt på hundra år känns det som, älska dom! ♥

Dagens..

Outfit: Jeans Gina tricot tröja Cubus halsduk gina tricot

We found love on the hottest place


Sååå söta..  fotot är taget långt innan 09 bara att jag fotograferade fotot 09 om ni fattar ;)
Godmorgon på er!
Jag har vaknat till liv, dock på samma sida som jag somna aningen ledsen och fundersam tydligen rätt retad sådär på morgonen. Hoppas på att det går över under dagen.
Ska antagligen till Sollentuna med Isabell efter skolan vet inte om Miranda skulle med än vi får vänta och se bara. Ska ta och byta om och äte lite frukost nu och sedan pallra mig till första lektionen NO-Lab, happyface..
Skriver senare, ha en bra dag!

Im working on it


Glöm inte att jag älskar dig, oavsett vad jag gör eller säger du betyder guld..
Tjenixen!
Ingen uppdatering idag men lite svårt när man går i skolan och inte har tillgång till någon dator förens efter. Iallafall jag följde med Erika och Linda hem vi åkte och köpte kladdkaka och kollade på Hur många lingon finns det i världen?
Måste medge att jag tyckte filmen var bra, mycket bättre än vad jag förväntat mig. Sedan kolla vi på Sex in the city 2 som gick på tv, åt lite mat och sedan drog vi ut och snacka om allt mellan himel och jord, sjukt fina tjejer det där.
Imorgon är det fredag och tanken är att jag ska till Sollentuna får se om det blir av men tror det, har dock inte så mycket pengar men kan vara kul att bara kolla runt och köpa godis i deras coola godis affär. Sitter och skriver en SO-analys och kristendomen det går väll lite som det går men jag kämpar!
Vi hörs senare! :)

Grey's Anatomy!

Avrundar dagen med lite tv, äääälska!
Godnatt & sovgott!

The scars of you life remind me of us

Orkar inte just nu, orkar inte förklara.. älska musik!♥


find my way home again...


Im trying to fly without wing, because everytime you smile you give me a reason to try something new...
Blogguppdatering här! Har varit iväg på innebandymatch, vi vann över Råsunda med 17-0 aningen anorlunda match men nice ändå.
Hemma nu iallafall och jag väntar på att vi ska äta, är nästintill vrålhungrig faktiskt. Ska försöka ta mig tid och göra lite engelska också det ska in imorgon och jag ligger ju inte direkt bra till, skolan går aningen nerför just nu suck.
Men ja, vi hörs mer imorgon!

so many peopels say that they want you


Kär i Marcus hund..
Tjeeenare!
Provet gick åt skogen eller jag kunde en del men ändå det var överdrivet svårt för min lilla hjärns som näst intill gick i konkurs.
Livar upp den igen med lite musik och godis. Har ätit ett litet mellis och en kanelbulle älska. Väntar just nu på att Linda ska ringa ska dra över dit så fort hon kommer hem, älskar bruden något enormt.
Hör av mig senare.

HEMKUNSKAPSPROV!

Tagga hemkunskapsprov!

känner mig sjukt taggad........................

mashdfekhheijfejkbekfm


Lindiiiis :)
Godmorgon!
Jag är vaken och för tillfället hyfsat pigg. Har gjort mig klar så nu väntar jag bara på att klockan ska ticka så jag kan gå ut igenom dörren.
Har hemkunskapsprov idag då och just för tillfället känns det som att det kommer gå åt helvete (så känns det med alla prov) även fast jag kan det mesta av det jag hunnit läsa.
Ha en bra dag! :)

one moment everything is clear

Söta tjejer på idrott :)
Satt och intalade mig själv att sluta blogga men tror ni att jag kan hålla mig? Nej inte direkt så nu sitter jag här i min säng och har nyligen pressat i mig lite mellis, godis och en av mammas nybakade bullar, äääälskar bullar :$
Sitter och taggar träning med hjälp av musik, ska dra om cirkus en tio minuter så lite brådis är det. Ska kolla facebook innan jag drar också, skyyynda!
hörs senare.

trött

Hejpåer!
Ingen uppdatering i helgen då, vilket beror på att jag varit hos pappa helgen har varit aningen annorlunda inte träffat tjejerna där så mycket tyvärr, men annars har det funkat.
Nu är jag slut har spelat fotbollsmatch emot Sundbyberg vilken vi vann med 4-1 trotts halvbra spel, sista matchen för säsongen också. Har duschat iallafall och bänkat mig i mitt rum som ser ut som ett bombner slag jippie!
konstigt inlägg, hejdå!

RSS 2.0