You drive me crazy, I'm so excited I'm into deep..

Hejpåer!
Inte konstigt att mina helger känns så korta när jag på fredagar gör absolut ingenting. Sitter antingen hemma och gosar eller drar o kollar någon innebandy kanske, så där lagom trista fredagar kan man väl säga.
 
Skolveckan har varit annorlunda, bytta schemadagar, MR-dag men först och främst har det varit NT-vecka. Vilket är något Naturarna och Teknikarna fixar så det blir en otroligt mycket bättre stämning i skolan och det är saker som händer nästan hela tiden. Var på NT-showen tidigare idag, var faktiskt riktigt bra. Rudbeck har sina fördelar, trots allt. 
 

Lite bilder från min vecka ❤






Bild från sötisens födelsedag! ❤




I'm left with used-to-be's and once upon a time

Hallådär!
Fick en sådan där liten stund över och hade lite lust till att blogga ändå. Min dag har varit körig, första tisdagen med det här schemat och jag kommer hem från skolan, duschar och slocknar, lyckat Michelle lyckat. Med nya kurser så kommer också en massa extra plugg, jag som verkligen älskar att plugga och inte har svårt alls att finna ro till att sätta mig med allt, så roligt ju.
 
Ska försöka plugga lite nu, en halvtimme till ungefär sen får det vara nog så jag blir lagom klar till Sverige matchen ikväll. Är rätt imponerad efter Sveriges prestation förra matchen faktiskt så jag lär sitta bänkad i soffan under matchen.
 

It's so hard to say that I'm sorry I'll make everything alright

Hallådär!
Helgen gick fort, alldeles för fort. Spenderade min söndag med Isabell och Emelie. Gick runt först lite inne i staden och sedan i Sollentuna, fortsatte att hitta lite inspiration när det gäller kläder, min kärlek till kläder är enorm, för er som inte förstått det, haha.

Skolan drog igång igen idag och den här perioden tar kål på mig, är helt slut när jag kommer hem från skolan så allting jag vill är att gå och lägga mig och sova. Men det finns ju så mycket annat roligt som jag vill göra, men även saker som verkligen måste göras. För övrigt så släpper Cody sitt akustiska album inatt, och tror det är kommer vara riktigt grymt.
 

Lately I've been losing sleep, dreaming about the things that we could be

Hello friendos!
Inläggen kommer och går, lusten också, så ni får inlägg när jag känner att jag har något vettigt att dela med er. Om skolan.. Gick in en ny period i torsdag och det innebär att jag går i skolan åtta till fyra alla dagar i veckan, det suger verkligen då jag har haft väldigt slappt schema tidigare. Men får lida mig igenom den här perioden och le och vara glad ändå!
 
Har varit i centrum med Issi idag, vi kollade lite kläder och letade inspiration samt tog en dejt på subway, godaste på länge. Åkte till simhallen sedan och kollade lite på killarnasträning samt pratade en hel del, träffas inte så ofta längre så gosade när vi hade chansen. Lite oklara planer för kvällen men tror jag ska till Eldh iallafall.
 

En tjej som ger en ett extra leende i vardagen ❤





Kärleken till kläder ❤



Bruno Mars Stockholm 3/11-2013 ❤

Han var så jävla amazing, så sjukt grym! Hans röst var grym live och dessutom var han rätt sexig när han dansade! Tack för en underbar och lyckad kväll, bästavän! ❤


That is actually kind of true..



HÖSTLOVET!

Hej på er!
Höstlovet gick fort och jag hade det riktigt bra faktiskt. I måndagskväll somnade jag hos Miranda efter att vi umgåts lite med Junior. Dagen efter mötte jag upp Issa och vi gick runt i centrum och testade massor med kläder, jag älskar hösten för deras klädkollektioner är så stört snygga. Träffade även på Emelie och Issi där ett tag. 
 
Både onsdagen och torsdagen innebar innebandy för min del, massa träna och lite vila. Lite jacuzzi bad på kvällen tillsammans med Miranda, Junior och Niclas. I fredags åkte jag och Isabell mot Haninge där Anton skulle ha signering och lite videoinspelning. Träffade lite andra underbara tjejer där som vi var med, kändes som att det var en evighet sedan jag såg Anton senast, så ja, Much love. Fredag kvällen spenderade jag och Miranda med grabbsen hemma hos Alex, spelade fifa och hade det allmänt bra. Upp dagen efter för att spela match, sedan låg jag bara hemma med Niclas, var rätt trött efter veckan kan man säga, åkte förbi graven och tände ljus och bara mös. Hade jätte tidigt match dagen efter i DU, var världens mest flummigaste match, och det var nog tur för var så fruktansvärt trött. Drog hem och sov efteråt innan jag gjorde mig i ordning för att möta upp Miranda, vi åt lite mysmiddag inne i stan innan vi drog vidare till Globen där det var dags för Bruno Mars, han var så jääääkla bra, mycket bättre än vad jag hade förväntat mig så hade riktigt skoj. Kan inte säga mer än att det här var ett grymt lov, och det behövdes verkligen! Pusss.
 
 

RSS 2.0