träning


Tjotjena!
Ska fixa lite nu och sedan börja röra mig emot träning, är helt slut och orkar egentligen inte men jag ska ändå känner att jag behöver det.

Kommer inte hinna blogga ikväll eftersom att jag kommer hem halv tio och ska göra mig klar och försöka ligga i säng till tio eller så fort det går iallafall. Så detta blir sista inlägget för dagen.
Godnatt, kram Michelle.

Två av tre


Tjotjena!
Nu har två av veckans tre skoldagar gått och jag är väll hyfsat på topp fortfarande, iallafall när det gäller skolarbetet. Denna dag har jag vart helt slut, benen är tunga och jag är bara allmänt trött. Får se om jag orkar träna ikväll eller inte, inget bestämt ännu.

Nu har jag kommit hem efter att ha genomfört ett musik prov som gick nästintill åt skogen. Jag ska ta mig något i magen och sedan ska jag och mamma åka till Sollentuna och hämta ut mitt pass.
Kram Michelle.

Engelska

Tjotjena!
Har engelska för tillfället och vi har suddat ut kladd som vi skrivit i böckerna eftersom att den blivande sjuan ska ha dom nästa år.

Nu har jag och Miranda bänkat oss vi torget med varsin dator medans vi väntar, frågan är bara på vad. Men vi ska dra ut nu, kram michelle.

Upp till 100%


Jag saknar oss, och jag saknar dig ♥
Tjotjena! Bra uppdatering idag eller, nej men jag har iallafall tagit mig igenom en dag fylld med träning. Det började med två varm i spåret med skolan och sedan ett varv med innebandylaget plus lite löpning till spåret. Sedan drog jag och Linda till Silverdal och tränade med killarna alltså träning till 100%.

Nu är jag halvt död, sitter i min säng och kollar facebook, smsar och bloggar. Ska bara blogga klart innan jag stänger av datorn för att hänga tvätt och efter det är det dags för lilla mig att krypa till korgs, har fått för mig att det är väldigt skönt att sova. Godnatt kram Michelle.

klääder !


Vi är jätte fina.. eller ? ;)
Tjotjena!
Sitter hemma hos Miranda just nu och vi kollar lite kläder och lyssnar på musik, bara hon och jag ni kan inte ana hur länge sedan det bara var vi.

Vi ska iallafall börja röra oss ut snart, gå en promenad och bara snacka sådant man bara gör med sina bästavänner, jag älskar't. Senare ikväll är det löpträning och efter det innebandy, alltså en riktigt lyckad måndag. Uppdaterar senare, kram Michelle. 


En av tre


Saknaden är stor!
Godmorgon! Måndag idag och en av dom tre skoldagarna vi har denna vecka. Är sjukt trött och vill egentligen bara gå och lägga mig igen, men så blir det inte det gör det inte speciellt mycket bättre genom att jag ska springa spåret två gånger idag först i skolan och sedan med innebandyn efter, tagga?

Har nyss klätt på mig, kollat facebook och nu lyssnar jag på musik. Ska ta och äta lite frukost och fixa mitt hår och så innan jag går, kram Michelle.

Klockan är lite


Sommras..
Tjotjena.. klockan är lite och jag är hur trött som helst. Är iallafall hemma nu dagen har varit lång och rätt seg mycket mat och fika eftersom att det först är fika hos mammas mamma och sedan jannes mamma så magen är väll lite uppblåst.

Sitter för tillfället och kollar facebook och försöker planera lite (jag är väldigt dålig på det) så det går ju som det går. Funderar på om jag ska ta något i magen och kanske hitta något roligt tv program att titta på känner att det skulle sitta rätt så fint just nu. Så nu säger jag godnatt, kram Michelle.

Jannes mobil..

Tjotjena.. Har nyss spelat fotbollsmatch emot Djurgården. Vi spelade sådär men lyckades ändå vinna med tre - noll. Nu sitter jag i bilen vid maxi i Alby. Mamma och Janne är inne och köper en blomma till mormor eftersom att det är morsdag idag, jag älskar dig mamma. Jag och Sofia låg och kollade på avsnitt av house igår kväll, skönt att bara ligga och ta det lungt. Om inlägget blir lite knas är det för att jag försöker skriva ett inlägg via Jannes mobil. Men jag uppdaterar senare, kram Michelle.

7 dvärgarna


Fina tjejer !
Tjenare trötter här.. och jag har nyss kollat klart på filmen, den var bra mycket bättre än vad jag trodde. Nu sitter jag iallafall och chattar med söta Sofie på facebook och försöker planera lite och det går väll sådär halv bra kan jag säga, haha.

Sitter iallafall på en sackosäck och känner mig nästan lite sjuk, svettas som bara den är hängig och ont i magen inte precis vad jag vill. Om en vecka är det ju innebandy cup eller vi åker upp till Falun klockan sju på torsdags morgonen, längtar som bara den får bara se till att hålla mig frisk!
Men nu säger jag godnatt, kram Michelle.

Day after tomorrow

Vi bestämde oss för att sätta på Day after tomorrow känns lite onödigt eftersom att vi ser den i skolan men eftersom att jag missat halva kan det vara bra att se vad den handlar om..
Godnatt, Michelle.

Trailer..

@ dad


Min fina tjej
Hejochhallå.. är hemma hos pappa nu och jag och Martina och suttit och kollat på två filmer så man är lite trött just nu. Vi sitter och funderar på en tredje film men frågan är bara vilken.

Imorgon är det iallafall fotbollsmatch emot Djurgården jag hoppas såklart på vinst både för att jag vill att mitt lag ska vinna och för att jag inte tycker om Djurgården så jätte mycket. Men vi får se vad som händer. Nu ska jag försöka vara lite mer social och hitta någon film som vi kan se på samtidigt som jag ska försöka få min mage att lugna ner sig det är inte så bra med för mycket skitmat och godsaker.

Aja, gissar på att detta blir en film kväll det är ju alltid mysigt? Antar att detta blir sista inlägget för idag men jag uppdaterar så fort jag kan sedan.
Kram Michelle.

Felplanering...


I påskas..
Nejmentjena.. jag verkligen suger på att planera. Som jag sa skulle jag egentligen spela match men vi hade kollat fel så matchen är imorgon istället.

Nu ska jag iallafall byta om och börja röra mig emot pappa, ska försöka lösa problemen med morgon dagen också. Uppdaterar imorgon, kram Michelle.

Länkbyte!

Jag vill rekommendera er att kolla in på http://totheeend.blogg.se/
Bloggen drivs av tre jätte gulliga tjejer, kika in genom att trycka ¨
på länken eller på bilderna!



Lördag morgon...


Du är en på miljonen, men du är den enda jag behöver just nu..
Godmorgon.. nu har lilla jag vaknat till liv igen och sitter för tillfället och kollar runt på facebook och lyssnar på musik, både gammalt och lite mer nytt.

Om ca en timme ska jag åka på samling, jag ska nämligen spela fotbollsmatch idag. Är grymt taggad men ändå sjukt nervös kunde ju inte spela förra matchen för att jag proppat i mig två cheeseburgare innan match det är väll inte direkt att rekommendera. Sedan åker jag troligtvis hem till pappa så vi får se vad som händer sedan, kram Michelle.

GLAAAAAASS !


Söööt tjej ! :)
Hejsansvejsan.. nu är denna skolvecka över och det återstår bara två veckor, två veckor fyllda med roliga saker och självklart lite skolarbete också. Skoldagen idag var skön, kollade film första no lektionen och gjorde glass andra, gott var ordet ja.

Nu sitter jag hemma hos Miranda och vi lyssnar på musik och väntar på att hennes pappa ska komma hem så att han ska skjutsa oss till frisören eftersom att vi två ska klippa oss idag, man kan ju alltid hoppas på att det blir bra! Uppdaterar senare, kram Michelle.


svenska-klar


Dagen innan sötnosarna åkte till Thailand..:)

Godmorgon!
Nu sitter jag i skolan på ett svenska pass och jag slutar vilket minut som helst. Jag har iallafall skrivit klart min svenska som jag höll på med igår.

Just nu är jag förjävla trött, huvudet känns tungt och jag skulle helst av allt vilja ligga hemma och sova, vaknade ju till att min syster spelade barnvisor. Mina planer för dagen är inte klara, förhoppningsvis följer jag med Miranda för att hon ska klippa sig.
Kram Michelle.

Svenska uppgift


Parken zoo i Eskilstuna... fotad av mig !
Tjenamors.. nu är även torsdagens lektioner avklarade och det återstår bara en dag av veckan, och inte speciellt många veckor kvar till sommarlovet det känns verkligen att det börjar dra ihop sig. Mycket saker i skolan som ska avslutas och jag är ovanligt taggad (och stressad) och så är det ju även små roliga saker som ska klaras av bl. elevens val. Kommer sakna sjuan så jävla mycket, ett av dom bästa skolåran faktiskt.

Miranda och Agge idag Eldh var med lite grann i början men han drog kort där efter eftersom att den grabben ska på träning, tyvär. Vi gick bara runt i Rotebro och snackade en hel del mer än vi brukar göra faktiskt träffade även Max en snabbis på dagen. Men nu är jag hemma och ska börja skriva på min svenska uppgift som ska in i morgon ren skriven och klar. Uppdaterar senare, kram Michelle.

franska-väder

tjenare.. sitter på franska just nu och jag och Erica jobbar med väder, vi ska redovisa en väderleksrapport. Och nu kommer Erica och säger att det tydligen ska vara klart idag så nu fick vi lite brottom.
Uppdaterar senare, kram Michelel.

torsdag morgon


Saknar våra stunden..
Torsdag morgon.. är lika med sovmorgon, eller lite iallafall. Om ca en kvart ska jag vara utanför dörren fullt fixad och klar, känner att tiden bara rinner iväg just nu.

Iallafall jag tog mig tid att blogga för uppdateringens skull. Men nu ska jag kolla facebook och göra mig klar, kram Michelle.

en vecka kvar..


Otroligt söt tjej, jag saknar dig så ! :) <3
Tjenare.. nu är jag hemma igen efter att jag har tagit mig igenom två stycken träningar. Båda gick väll hyfsat bra jag var riktigt sugen på att spela innebandy så det satt rätt så perfekt.

Imorgon är det torsdag och jag skulle egentligen ha varit med Isabell men den stackaren var ju hemma ifrån skolan idag pga av att hon hade feber så jag ver inte riktigt hur det blir med det. Kanske hittar på något med Miranda om inte hon också är hemma imorgon hon var ju nämligen inte i skolan hon heller, stackars små tjejer jag älskar er, krya på er!

Nu ska jag börja stänga ner och röra mig emot sängen så jag får lite sömn, kroppen bara skriker efter det.
Godnatt kram Michelle.

You


Nyss..
Tjenispenis! Tyckte bara att jag skulle skriva det. Nu är onsdagens skoldag också avklarat och tänka sig det är bara två veckor kvar till sommarlovet, eller är det kanske tre?

Iallafall så har jag träning idag i innebandy så jag sitter nere vid köksbordet för att äta mellis och om ca tiominuter kommer mamma och hämtar mig så vi hon kan skjussa mig och Linda till träningen. Blir nog kvar i Silverdal ett tag sedan så får se om jag hinner slänga in ett inlägg till ikväll eller inte.

barnkanalen


Hallåistugan..
har tagit mig igenom måndagens lektioner och dagen har gått helt okej. Mycket läxor och fokus på det sista nu eftersom att det bara är ca tre veckor kvar till sommarlov, längtar eller gör jag vekrligen det?

Nu ska jag kolla runt lite på internet, läsa lite bloggar och kolla facebook. Sedan ska jag ta något mer i magen innan jag och Linda drar på fotbollsträning, juste ska försöka få tag på den tjejen igen. Men uppdaterar senare, kram Michelle.

Min mobil


Jag saknar oss något otroligt.. ♥
Tjenixen.. har varit på två träningar nu, först en i spåret där vi sprang ett varv med olika stations övningar och sedan sprang med däck efter. Sedan drog jag och Linda till Silverdal och tränade där riktigt skönt att spela innebandy i hall efter en utomhus träning tycker jag.

Tyvär är ju min mobil halvt paj, sjuan funkar inte och knapp nummer två håller på att ramla av så om mina sms ser lite konstiga ut så bli inte förvånade, haha. Ska börja avsluta det här inlägget nu så att jag kan stänga av datorn. Godnatt !

En dag som jude..

Lite stavfel här och där.. menmen

Jag vaknar en morgon vid klagomuren och inser att jag har blivit jude! Men det är någonting som saknar, en kippa! Jag reser mig upp borstar av mig dammet ifrån mina kläder och ser mig omkring.

 

Högst upp på klocktornet visar klockan tio i nio, alltså tio minuter kvar till bön och jag har fortfarande ingen kippa. Jag vrider och vänder på mig för att försöka hitta någon stans där  jag kan köpa mig en kippa. Längre bort ser jag en man även han utan kippa han verkar stressig och springer in på en affär jag chansar och springer efter in i affären. Där framför mig var min räddning en affär fylld med kippor, jag tar en av dom första jag ser och betalar sen går jag nöjt men med snabba kliv emot synagogan. Där inne ber vi i ca 40 minuter, männen på golvet och kvinnorna på ”läktaren”. 

 

Nu är det dags för teffilin hårt binder Saschmud (min bästa vän) läderband runt huvudet och armarna på mig. Nu ligger delar av Tora intill min kropp. Jag ler när jag tänker på g-d och allt han har gjort för vårat land. Det var ju han som utlovade detta otroliga land, Israel till oss och sedan gav oss Palestina. Det är efter hans regler vi lever och det är tack vare han jag står här idag, vi människor ska bidra till ett gått samhälle det är så vi håller vårat förbund med g-d.

 

Idag är det Yom kippur (försoningsdagen) det är då vi fastar en hel dag i Synagogan. Vi tänker igenom våra gärningar och ber om kraft för att förbättra oss inför det kommande året. Efter att vi bett, sjungit och fastat en hel dag är jag som gått som slut och inte minst jätte hungrig. Jag går och sätter mig vid ett av borden och väntar på att maten ska komma in.

        Hej! Hör jag en röst säga bakom mig. Jag vänder mig om och ser en tjej sätta sig brevid mig.

        Hej, svarar jag och det tar ett tag för mig att komma på vem det är.

        Åhhh.. Sophie! Det var länge sedan säger en röst från andra sidan om mig.

        Åh, hej Saschmud, svarar Sophie.

        Vart har du hållit hus i alla år, jag har inte sett dig sedan nian, Judas!?

        Jag flyttade till Sverige där min f.d tjej bor, men efter ett tag slutade hon acceptera mig hon fick mig att inte vara som jag ville, hon ville att jag skulle vara en vanlig svensk medborgare istället för jude, så jag åkte tillbaka hit till Israel och mina vänner och jag var ute och firade min hemkomst igår kväll/natt och på något sätt måste jag ha somnat och så vaknade jag upp här utanför idag, berättade jag.

        Aha, det vad ju tur, eller alltså att du kom hit, sa Sophie.

        Ja, och du är förståss lika vacker, sa jag och blinkade.

 

Sophia skrattade det där vackra leendet, precis likadant som det var i nian. Vi ber en kort bön innan vi alla tre tar för oss av maten. Efter mina år i Sverige har jag glömt en del av kosherna (matreglerna) som man fått lära sig under åren så jag är tvungen att tänka ett tag innan jag tar för mig av maten. Jag får till exempel inte äta vitlökssmör på mitt kött eftersom att man inte får äta mjölkprodukter till kött.

 

Vi äter, pratar och skrattar hela kvällen tills klockan börjar närma sig två då en efter en reser sig upp och börjar röra sig härifrån.

-          Hejdå, säger Sophie och reser sig upp för att gå.

-          Ska jag följa dig hem? frågar jag.

-          Om du vill men du måste inte, svarar Sophie.

-          Det börjar ändå bli sent, svarar jag och puttar till Saschmud för att han ska vakna.

-          Saschmud, vi ska gå nu, fortsätter jag.

-          Huh, va? mumlar Saschmud yrvaket.

-          Det är dags klockan är två och vi ska följa Sophie hem, förklarar jag.

Vi bugar mot Rabbin och går ut igenom dörren det är så gott som bäcksvart på himlen och stjärnorna lysser starkt över del lilla staden. Vi går rakt fram in på en liten smalgata och när vi börjar närma oss gatans hus stannar Sophie.

-Det är här jag bor, säger hon.

- Aha vad fint det är, säger jag och kollar mig runt och inser att alla husen ser så gott som likadana ut.

 

Sophie skrattar lite grann när även hon märker mitt stora misstag.

- Jag antar att det är dags för mig att gå in, säger hon sedan.

- Ja godnatt då, svarar jag.

-  Godnatt, säger Sophie och kollar menande på både mig och Saschmud.

- Ahh.. godnatt, säger Sophie.

 

Sophie går in och stänger dörren medans jag och Saschmud fortsätter gatan ut och sedan tar till vänster för att fortsätta hem till Saschmud där jag för tillfället bor. På vägen hem möter vi Edmund, Saschmuds äldsta son han har också varit i Synagogan det var där vi träffades för första gången men han var där med sin blivande fru Estelle. Vi går tillsammans in igenom dörren och tvättar av oss och gör oss i ordning för natten innan vi sedan ber en kort kvällsbön och går och lägger oss.

 

Jag vaknar denna morgon av att solen tränger in igenom fönstret och lyser mig rätt i ögonen. Jag kollar till sängen längre bort där Saschmud än ligger och sover så jag går in i vardagsrummet och och sätter på tvn, jag sappar mellan kanalerna och fastnar på ett program och den judiska påsken vid namn Pesach. Den firas till minne av uttåget ur Egypten du tusentals barn befriades ur den Egyptiska fångenskapen. Inför Pesach städar man hela huset och tar bort alla mat varor eller liknande som innehåller mjöl och bakar då istället osyrat bröd. På Pesach gömmer barnen bröd bitar som är inlindade i papper som pappan sedan ska hitta och bränna upp, man umgås med familj, släkt och vänner och runt tio på kvällen äter man en massa olika maträtter och sedan festar och ber. 

" Högtidens höjpunkter är en massa seder" hör jag hur dom säger på tvn, men just nu har min uppmärksamhet fastnat någon annan stanns. För utanför fönstret råder det kaos, folk springer runt och trycker sig emot väggarna. Jag går in i sovrummet igen och väcker Saschmud så tyst som möjligt för att inte väcka hans barn och fru.

-Saschmud vakna! Det är något som händer på gatan utanför, viskar jag.

- Va? Säger Saschmud och reser sig upp ur sängen och går fram till fönstret. Plötsligt ser jag hur hans ansiktsuttryck förändras och han springer emot ytterdörren.

- Edmuund, nej akta ! Skriker han. Edmund vänder sig om och precis i samma ögonblick skär kniven den ena killen håller i handen igenom hans skin. Edmund faller sakta ner till marken medans blodet rinner ut över hans bara kropp. Saschmud faller på knä brevid sin döde son, tårarna rinner ur hans ögon.

 
Vi står i Synagogan allihopa jag, Saschmud, folk ifrån släkten och dom närmaste vännerna, Sophie och så Rabbin såklart han står längst fram vid skåpet där rullarna ifrån Tora ligger. Han pratar om det tragiska händelsen som hände Edmund och vi alla ber en stilla bön för honom.
 
"Gud skapade människan till sin avbild,
 därför har även den döda kroppen ett
 eget värde, den bör inte brännas bara
 vid nödvändiga orsaker. Gravplatsen
 där den döde vilar ska vara ostörd fö
r all framtid, den ska aldrig
 återandvändas igen"
 
Så rabblar Rabbin en av bönerna för Edmund, allt är så tragiskt jag gråter även fast jag träffade Edmund för första gången igår. Sophie tar min hand och ger mig en lätt puss på kinden. Vi ställer oss sedan upp och rabblar tillsammans med alla andra i Synagogan,  Schéma vår trosbetjänelse.
 
"Hör Israel! Herren är vår gud, Herren är en.
 Du skall älska Herren, din Gud, av hela ditt
 hjärta, med hela din själ och med all din kraft."
 
Nu återstår bara sorgeveckan, då vi alla stannar hemme ifrån jobb och skola, för att sörja Edmunds bortgång.
 
Av: Michelle 7A
Datum: 23/4-2011

JUDESAGA!


Finfint.. eller ? ;) Saknar oss tjejer ! <3
Hallihallå.. här sitter jag igen med en dator i knät och skriver på min otroligt braiga judehistoria. Jag hade tänkt att vara så pass snäll att när jag skrivit klart den lägger jag upp den här ifall att någon skulle vilja läsa, haha.

Ska skriva vidare på min historia och sedan börja göra mig i ordning för träningen som är lite senare, kram Michelle.


Go on


Jag saknar dig min tjeeej !
Tjeenare.. jag verkligen suger på att komma på en början på mina inlägg, ingen fantasi här. Jag sitter iallafall på iup jag ska jobba med min judesaga som ska vara inne idag vi hade bara en lektion på oss att skriva rent den och eftersom att det tog en halvtimme för min dator att starta (bra datorer här!) så får jag ägna min iup tid åt det.

Nu ska jag fortsätta skriva så att jag blir klar någon gång, men uppdaterar efter skolan.
Kram Michelle.

Godemorgon


Någon randombild..
Godemorgon! Måndag morgon idag och jag har som vanligr sov morgon så jag skickade ett sms till Isabell för att kolla vilken buss vi skulle ta och fick därför lite smått panik nu eftersom att våran buss går om ca tjugo minuter och jag är varken ombytt eller fixad.

Efter skolan ska jag plugga vet visserligen inte vad jag ska plugga på eftersom att vi har matteprovet nu direkt på morgon, fy fan vad jag är besviken på mig själv jag är ju näst intill säker på att jag inte fattar allt, men aja jag får göra mitt bästa. Nu måste jag kila, kram Michelle.

feelings


Whatever it takes, or how my heart breaks I will be right here waiting for you ♥

Avrunda..


Den otroligt stora elden vi var vid på valborg..
Hallå.. dagen börjar närma sig sitt slut och jag ska börja göra mig i ordning och fixa allt inför morgon dagen. Har matteprov det första som händer på morgonen och jag som inte ens fattar allt känns onödigt att sumpa det sista provet man har när alla andra gått väldigt bra.

Dagen har varit rätt bra, stod först i kafeterian i ca tre och en halv timme och det var väll ändå helt okej hade ju sällskap av Elin så. Sedan har jag varit med Miranda, Eldh, Agge och Joel nu på eftermiddagen och det har varit trevligt även fast dom pojkarna verkligen suger på att laga mat ! Men som sagt jag ska börja göra mig i ordning för natten behöver all sömn jag kan få speciellt när jag inte fick sova ut riktigt i natt.
Godnatt!

Sunday afternoon


Tjenis!
Söndag eftermiddag alltså, helgen har gått sjukt fort även fast man har hunnit med en hel del. Nu sitter jag hemma hos Miranda, min lilla tjej. Medans Joel och Agge sitter i soffan brevid och håller på med sina mobiler, sociala människor vi är alltså.

Ikväll ska Miranda ner till Rotebro IP och spela brännboll och grilla tillsammans med damlaget. Antar att jag drar hem då om jag inte samlar kraft och följer med henne ner jag vet inte än, men slänger nog in ett inlägg lite senare, kram Michelle.


Stått i kassan...


Lika hemsk bild varje gång.. men gud vad den beskriver minnen
Tjenare, hej eller godmorgon.. välj vad du vill. Jag har nyss kommit hem iallafall, har varit på BIP:en och stått i fiket och hållt koll på alla pengar så duktig som jag är. Så nu när jag tagit mig igenom det passet kan jag ta det lite lugnt och pusta ut.

Jag kanske går och möter Miranda, Joel och Agge vi får se vad som händer mitt humör är ju inte riktigt hundra procent så vet inte om jag har någon lust eller inte. Men som sagt vi lär väll märka vad som händer, kram Michelle. 

TJENARE !


Tjenare!
Jag tycker att jag har lyckats hålla uppdateringen på rätt så bra nivå idag ett inlägg lite då och då med några timmars mellanrum.

Nu är jag iallafall tillbaka på hemma plan och eftersom att det är lördag idag så ska jag ha det lite mys med familjen, så jag antar att vi får höras imorgon, kram Michelle.

VÄRME!


Proffseeet gör mål..
Tjenare..tänkte att det kunde vara bra om jag uppdaterade lite grann denna fina lördag. Jag sitter iallafall hemma hos Miranda tillsammans med henne Joel och Agge. Vet inte hur bra dessa gossar mår just nu efter att jag och Miranda misshandlat dom lite, och ja misshandeln inne höll is resten kan ni nog lista ut själva ;)

Snart ska dom två gossarna åka hem till Agge och äta och antar att jag och Miranda får lite lugn och ro då ja det lär ju behövas eftersom att Miranda ska ha dom två här i natt, haha stackars tjej !
Men uppdaterar senare, kram Michelle.


...


Bella älskar sin söta boll :)
Godmorgon.. har märkt att jag är väldigt bra på att göra punkter, lite onödig information där. Nu har jag iallafall vaknat och tagit mig en macka och lite att dricka till frukost, så för tillfället är humöret på topp!

Dagens planer är? Jag vet inte kanske ska träffa Miranda men den lilla saken ligger nog och sover nu hon är inte speciellt morgonpigg om jag säger så ;) Händer inte så mycket just nu, så får väll uppdatera senare.
Kram Michelle.

NV

Never stop fighting

Hej jag är trött


Jag kan se dina tårar även fast du inte visar dom..
Tjenare.. jag ligger i min säng sjukt trött efter dagens alla upplevelser både positvia och negativa på många sätt och vis. Jag tog mig iallafall igenom träning och den var väll sådär inte direkt så man hoppar av glädje för att det var så roligt, men helt okej ändå.

Imorgon är det lördag och jag tror att jag ska spendera dagen tillsammas Miranda, jag älskar dig men cheey. Vi lär väll hitta på något kul känner att jag skulle behöva en kväll tillsammans med henne. Men som ni kanske själva ser så närmar sig klockan elva och det är dags för mig att börja krypa till korgs.
Godnatt !

Gå, gå och gå


Tjotjena..
här kommer ett inlägg från en så gott som död Michelle. Skoldagen idag var chill. Kom till skolan hade svenska och sedan fick vi reda på att våran no lärare var sjuk så eftersom att ingen lärare kunde ta den lektion så hade vi två timmars rast och sedan syslöjd och sedan skulle vi sluta tjugo i ett, sjukt nice.

Så jag och Miranda åkte till Häggvik, gick till Statoil och sedan till Norrviken och tillbaka till skolan för en lektion som innehöll syslöjd sedan hoppa vi på bussen tillbaka till Norrviken och gick sedan till Statoil, för att träffa Agge som har prao där. Sedan har vi gått runt en hel del så benen bara värker. Nu sitter vi hemma hos Miranda och vi ska snart börja göra oss i ordning för träning, kram Michelle.


-

Det finns inga ord som berskriver mina känslor
och det finns inga ord för att förklara hur jag tänker


huvudverk


Glöm aldrig att jag älskar dig..
säng och känner mig näst intill död eller nej men huvudet dunkar och kroppen skriker efter sömn.

Har varit med Miranda, Joel, Agge och Eldh efter skolan vi snackade och hade det allmänt kul innan jag drog hem åt och sedan ut en snabbis med Marcus G och Linda, otroligt skön men ändå lugn dag nu på slutet. Imorgon är det fredag och jag har väll inga större planer får se vad dagen erbjuder innan jag drar på träning på kvällen.
God natt kram Michelle.

FRANSKA !


Hemsk gammal och ful men jag saknar dig tjejen..
Tjeeenare.. har precis kommit hem efter att jag tagit mig igenom skoldagen som till början var väldigt jobbig då jag mådde jätte illa och hade ont i magen men efter ett tag började det att bli bättre så nu är jag näst intill på topp igen.

Sitter nere vid köksbordet med datorn en bit framför mig och alla skolböckerna utsprida runt om. Försöker att plugga lite till franska provet som vi ska ha imorgon samtidigt som jag ska hinna med att kolla runt på datorn och lyssna på musik innan jag sedan ska bege mig tillbaka till skolan för vårkväll, så ja lite brottom är det.
Kram Michelle.


Trying to say..


Sluta aldrig att kämpa..
Tjeenare..jag och Bella drog hem hit och bakade vidare resultatet blev faktiskt ganska lyckat så duktiga som vi är. Nu har jag nyss duschat och ska börja röra mig emot sängen det lär ju bli en lång dag imorgon.

Imorgon är det onsdag och på efter middagen ska vi ha vårkväll något vår skola har varje år och alla måste deltaga då vi säljer olika saker för att få ihop till bland annat skolresa. Sedan är det fotbolls match på kvällen, TAGGA ! Uppdaterar mer imorgon, Godnatt !
Kram Michelle.

baka en kaka..


Eller baka många små kakor..
sitter hemma hos Isabell just nu och vi bakar som sagt många små kakor eller med andra ord kladdkakemuffins så just nu luktar hela köket kladdkaka, muuums !

Vi ska efter att muffinsen här är klara gå över till mig och sätta igång en bak prucidur(?) där också, vi ska nämligen ta med våra otroligt fina bakverk till vårkvällen i skolan imorgon då vi ska bjuda på fika. Men ska ta och kolla till dom där små rackarna som står i ugnen nu, kram Michelle.


when I see you smilie..


Egoo..
Tjotjena..skulle ha uppdatera under IUP lektionen idag men jag försökte att vara tillräckligt duktig och koncentrera mig på skolarbetet istället, det kändes som en aningen bättre idé eftersom att jag hade ett arbete som skulle vara inne senast ett dag.

Efter skolan drog jag hem till Miranda tillsammans med Bella vi käkade glass, kolla film och pluggade sedan var det löpträning i spåret och sedan träning med röd grupp i Silverdal alltså en rätt så härlig dag ändå jag och Linda lyckades ju skämma ut oss lite efter att jag haft ögonen på ett och samma stället hela deras uppvärming, ouups och Linda vem tror du smsar mig senare? HAHA !

Men iallafall filmen vi såg var The last song en otroligt bra film som jag verkligen kan rekomendera den har lite allt möjligt och jag kan erkänna att jag satt med tårar i ögonen i slutet av filmen så fin men ändå tragisk, älska filmen ! Aja nu ska jag börja gära mig i ordning för natten, uppdaterar imorgon, kram Michelle.


-


Why won't you be my blue skies so i can be you sunshine..

GO SWEDEN !


Haha jette gulliga :D
Myskväll..var det vi hade ja. Eller jag drog till Miranda där även Bella var vi kollade på film innan Bella drog för att äta. Då ringde Miranda Max och Agge så vi var ute med dom ett tag. Så när Bella kom tillbaka så gick vi hem till Miranda och kollade på The last song hann inte se klart hela men det jag såg verkade bra lite rörigt bara.

Nu har jag iallafall fått springa halva vägen hem så jag är så gott som död tror att jag skulle behöva gå in i duschen och skölja av mig lite igen känner mig så äcklig. Aja ska kolla lite på Sverige-Finland, GO SVERIGE !
Kram Michelle.


supersmashbros melee..


Sooeta tjejer..
Matchen är över.. och vi vann med 4-1 spelet idag var aningen sämre men det spelar ingen roll vi vann iallafall och det är ju alltid skönt att vinna över AIK ? Om jag inte skrev det igår så vann vi med 4-0 då.

Nu är tanken att jag ska spela lite gamecube medans jag väntar på att maten ska bli klar så att jag sedan kan dra till Miranda och spendera min kväll där tillsammans med henne och Isabell, älskar verkligen dom tjejerna.
Slänger nog in ett inlägg lite senare, kram Michelle.

Fotboooooll..

Hej snabbt inlägg det här.. ska iväg på en fotbollsmatch där det är samling hel så har det ganska brottom. Kom nyss hem till mamma efter att ha spenderat en del av min helg hos pappa, trevligt !

Tyckte Eric var sjukt duktig som kunde komma tre, även fast jag velat att han skulle vinna, hehe. Men nu måste jag dra, kram Michelle.

sometimes

Ibland vill jag vara som dig, för du är så jävla underbar ♥


The game


Hoppas på att Sverige iallafall kan komma på en topp tio placering.
Kom igen nu Sverige !
Tjeenis..sitter hemma hos pappa nu och ska kolla på Eurovision song contest som börjar nu. Matchen idag gick bra det var bra spel och vi hade klart spelet, även min egen insatts var bra bortsett från att jag missade öppet mål från två meter avstånd då jag skjöt bollen upp i det blå, ungefär så.

Imorgon åker jag till mamma ganska tidigt eller vi åker väll härifrån runt elva eftersom att jag har match på bipen klockan ett eller det är samling då så kommer väll att åka med mamma och Janne hem därifrån sedan, men nu ska jag vara social med alla andra och kolla tv, ha en bra kväll !
Kram Michelle.

MAAATCH !


Ja.. finare bilder har visats !
Hallihallå..nu börjar det närma sig första fotbollsmatchen för mig på jag vet inte hur länge så ja, jag är aningen nervös så nu gäller det verkligen att TAAAAGGA!

Åker direkt till pappa efter matchen så ska försöka uppdatera lite senare om hur det gick och vad som händer under dagen, men nu måste jag verkligen gå, kram Michelle.

Godeeemorgon


Maaajaa, saknar dig tjejen
Goodemorgon..har vaknat till liv nu och sitter och lyssnar på musik medans solen tränger in igenom fönstret en perfekt start på dagen.

Framför mig på schemat väntar en fotbollsmatch och sedan att be ge sig till pappa där jag ska spendera min helg känns som att jag är där nästan jämt men men försöker slänga in ett inlägg lite senare, kram Michelle.


Eira Miranda Nilsson
och
Isabell Johanna Korpi

Jag älskar er tjejer, ni har mitt hjärta


im trying


Jag älskar dig min fina tjej ♥
Tjenna..vet att dagen uppdatering rent av sugit men jag försöker verkligen att bättre mig. Skoldagen var seg och jag börjar falla in i min lilla bubbla igen där allt är deppigt. Efter skolan skulle jag iallafall packa varor på ICA i fyra timmar fick bara ihop till 87 kronor i dricks tyvär. Efter det drog jag och Linda direkt till Rotebro hallen och på innebandy avslutning, en helt okej dag.

Nu sitter jag i min säng ny duschad och fräsch samtidigt som jag lyssnar på depp musik inget annat att göra en sådan här kväll, fy fan vad känslorna sköljer över en.
Godnatt kram Michelle.


Eurovision semi..


När vi mötte Täbys nittiosexor i höstas.. slutresultat 4-4
Heeejsan..klockan är runt tio och jag har precis kollat när Saade uppträdde i Eurovision semin. Nu ska jag börja göra mig klar och plocka undan franska böckerna som ligger utslängda runt om i hela min säng har ju pluggat nästan hela kvällen bortsett från den timmen jag och min syster var ute och spelade fotboll.

Imorgon är det fredag vilket innebär träning men först innan det ska jag packa varor på ICA alltid lika kul, eller? Just nu känns det som att det ska bli tråkigt man vill ju liksom göra annat en fredag kväll men icke sa nicke så kommer det inte att bli jag ska packa varor och sedan bege mig på innebandy avslutning så kommer min fredag kväll att se ut imorgon. Men uppdaterar imorgon, kram Michelle.

SVAR..

Anonym:
Vad har du för prov ? :) vilka ämnen asså ?:)
Jag ska ha prov i Franska och Musik nästa vecka och i Matematik och kanske Engelska veckan efter.
Tack för din komentar och hoppas svaret var okej :) 

VAAARMT !


fiiint inte sant ?
em nu efter en liten eftermiddag bestående av plugg och stoj tillsammans med Miranda, Agge och Joel, ytterst trevligt.

Nu sitter jag i min säng igen..och pluggar känns som att det är allt jag gör just men iallafall ska kolla runt lite på datorn också och lyssna på musik såklart. Får se vad som händer ikväll antar att jag kommer att sitta bänkad framför tvn för att se hur det går för Saade i semin nu då.  Men uppdaterar senare, kram Michelle.

muusic..


Liiiiiite fint sådär :)
Tjenis! Har tagit mig igenom skoldagen som vart sådär, till skillnad ifrån igår så har dagen varit ganska så körig mycket att jobba med inför kommande fyra prov.

Sitter iallafall hemma hos Miranda nu och vi ska alldeles strax kolla igenom våra språk papper och se om man får något bättre koll på det där. Uppdaterar senare, kram Michelle.


nattinatti


Du vet väll om att du är fin va? ♥
Godkväll..haha låter som värsta nyheterna nej okej lite seriöst nu. Har varit i Silverdal och tränat en träning det gick väll sådär var inte riktigt på topp och var en riktigt lat tjej antagligen beroende på att jag tränat på måndag och tisdag men det är inget att skylla på !

Nu är kroppen iallafall död plus att jag har ont i magen så det är dags för mig att börja göra mig i ordning för natten har ju sovmorgon imorgon så får sova ut en timme längre (något som verkligen behövs). Ska försöka uppdatera imorgon, god natt kram Michelle.

silverdal


Hallå..
ja det var ett tag sedan eller nästan två dygn iallafall. Ska verkligen försöka att skärpa mig med uppdateringen nu. Igår drog jag till Miranda solade lite och drog sedan iväg på en grej innan jag gick tillbaka till Miranda där jag även träffade Joel, Eldh och Ludde vi startade vattenkrig och jag lyckades även putta ner Ludde i Mirandas pool, haha skratt var ordet. Drog sedan på fotbolls träning på eftermiddagen.

Nu har jag tagit mig igenom en skoldag som varit helt okej. Nu sitter jag i min säng halv påklädd och mamma kommer och hämtar mig om ca en halv timme för att jag ska på innebandy träning så måste skynda lite, kram Michelle.


blogg.se


Tjenixen..
blogg.se har tydligen haft problem nu i helgen antagligen därför mina inlägg inte publicerats som dom ska, men aja får väll ta det igen.

Åkte till Täby med Isabell där killarna tyvär förlorade sin kvart så vi åkte hem igen och var ute och hade det mys innan Max kom och höll oss sällskap, var även med Maja ett tag. Sedan fick han för sig att bada så vi gick till sjön så att han fick bada av sig lite han fick även sällskap av Joel och Agge som kom lite senare medans Miranda höll mig och Isabell sällskap, efter det drog vi hem till Max så en ytters trevligt dag igår !

Idag var det skola och det gick väll helt okej, fick sluta tidigare så gick hem till Miranda dit även Bella och Max kom vi startade ett vattenkrig som verkligen sög musten ur en, man var så gott som död efter. Men det hade man inte tid med nej men skulle direkt upp och byta om för träning och sedan iväg till spåret och springa, nice eller ? Det var ändå helt okej skönt men gud vad trött man var. Nu börjar det bli dax för mig att göra mig i ordning för natten, Godnatt kram Michelle.

nybörjar dopp..

Tjeeenare.. åkte till Täby kollade på när killarna förlorade kvarten vilket var synd men Vallentuna var klart bättre. Men iallafall sedan åkte jag och Bella hem igen och la oss och solade innan Max kom och höll oss sällskap vi var även med Maja ett tag vilket var ytterst trevligt. Sedan av något konstig anledning fick Max för sig att bada (då hade jag och Bella redan drängt honom med några pet-flaskor vatten) så vi gick till sjön så att Max fick bada lite. Efter ett tag drog jag och Bella hem för att äta och när vi kom tillbaka träffade vi även Agge och Joel som även dom skulle bada, allt roliga snubbar det där. Efter det drog vi till Max ett tag så, tack för en otroligt rolig dag! 

Nu har jag klivit ur duschen nyss och ska snart börja pallra mig emot sängen, framför mig väntar ju en hel skolvecka men jag kan nog stå ut det är ju snart sommarlov ! Godnatt kram Michelle.
Tre otroligt badsugna killar, alla foton tagna av Miranda..(Länk)



kvartfinal, akademin !


Hej jag är trött..
Godmorgon! Jag hoppas på att jag kommer kunna uppdatera bättre idag men vi får se, jag ska till iallafall göra mig i ordning nu och om ca en timme åker jag och Isabell till Skarpäng skolan och kollar på akademin som kommit till semi, kom igen nu grabbar ! ♣

Har även match emot F-99 idag med vårat eget lag så om grabbarna går till semi så missar vi den, tyvärr då gäller det att dom måste gå till final vill ju verkligen det. Men nog om det nu måste jag skynda lite så att jag för en gångs skull kanske blir klar i tid, uppdaterar senare, kram Michelle.

Slutspel


Fotad av mig..
Hallåistugan..
har kommit hem igen nu och Rotebro vann med 5-2 och är alltså klara för slutspel, grymt jobb grabbar! Ska iallafall försöka se den matchen imorgon om jag lyckas klämma in det eftersom att vi själva ska ha match mot F-99 men om dom går vidare så har jag faktiskt mer lust att se på deras slutspel än att spela själv, hehe.

Har precis klivit ur duschen..och ska gå ner för trappen och äta lite och sedan ha det mys med familjen det är ju faktiskt lördag idag, men jag uppdaterar imorgon, kram Michelle.

mittmobilinlägg


Hejpåer..
skrev ett litet mobil inlägg förut och nu helt plötsligt ville det inte publiceras, bajs också. Iallafall imorse gick jag upp gjorde mig i ordning och drog sedan till Täby tillsammans med Isabell och Madeleine för att kolla på när Rotebro P-95 mötte Järfälla som bara består av gamla Rotebro spelare så man kan säga att hela matchen var spänd både på läktaren och på planen själv satt jag Miranda och Isabell som tre galningar på bänken, haha. Järfälla vann tyvär matchen med 4-3 men jag kan säga att Rotebro både spelade och betädde sig bäst.
Men nu ska jag dra, kram Michelle.


Träning..


Inte världens bästa men det är iallafall en mobilbild helt utan redigering..
Hallihallå..har lyckats hinna med två inlägg idag iallafall, jag vet det är riktigt illa men ändå jag ska verkligen försöka bättre mig nu över helgen då jag förhoppningsvis kommer att ha lite mer tid, så ha tålamod!

I skolan åkte vi på någon utflykt till Ravan i Viby (eller vad det nu heter?) för att plocka upp massa äckliga djur ur vattnet och hitta skalbaggar i skogen inte direkt min favorit så var ju inte jätte aktiv. Efter att ha spenderat halva dagen i skogen skulle vi hem igen vi skulle ta bussen från norrviken station men vid skolan där träffade vi Jojje, Tessi och Maja så eftersom att jag och Miranda varit duktiga och lämnat in varsin lapp fick vi avika där och spenderade en stund med dom innan vi gick vidare upp till Viby och hem till Agge för att där sedan möta honom och Joel så eftermiddagen spenderades med dom inklesive Lina och det var ytterst trevligt. Avslutade sedan kvällen med en innabandy träning som var sådär inte så mycket fokus och träning menmen det var helt okej.

Nu har jag precis duschat så ska kolla facebook lite och sedan ta något i magen innan jag ska gå och lägga mig. Godnatt kram Michelle.


hehe..


K Ä R L E K ! ♥
Godmorgon.. ännu en dag helt utan bloggning, fyy Michelle. Men iallafall jag kan berätta kortfattat om gårdagen. Gick i skolan som vanligt och direkt efter åkte jag hem och lämnade saker innan jag hoppade bussen tillbaka till stationen för att åka till stinsen tillsammans med Marcus K, Marcus G, Robin, Elin, Linda, Pascal, Johan G och sedan kom Elsa lite senare också. Hade en sjukt lyckad dag igår, tack !

Idag är det fredag och vi ska åka till någon sjö i Viby och plocka upp fiskar och saker vilket jag verkligen INTE ser fram emot. Men nu kom Isabell så hon ska få tillbaka sin dator som jag snott lite för tillfället, hehe.
Kram Michelle.

hejhej


Fiina tjejer.. eller ? ;)
Hej dålig uppdatering.. vet att uppdateringen igår rent av sög men jag spenderade som alla andra min dag i skolan innan jag sedan drog hem hämtade saker och drog tillbaka till Miranda för att plugga. Vi hann komma en liten bit påvägen innan vi tröttnade helt och bestämde oss för att vara lite sociala med Joel och Ludde, en helt klart lyckad kväll !

Nu sitter jag hemma hos Miranda igen, vi slutade ett så jag åkte hem hämta innebandy saker till träningen ikväll och sedan tillbaka hit. Får tyvär inte träna med killarna idag eftersom att Janne fyller år, känns som att jag inte tränat någon innebandy alls denna vecka vilket verkligen är surt ! Men jag uppdaterar senare, kram Michelle.


It's snowing..


Goodemorgon..
som sagt för någon vecka sedan var det strålande sol och man kunde till och med få lite solbränna men nu faller snön ner i stora massor, tyvär.

Efter skolan drar jag och Bella hem till Miranda och pluggar vidare, vi hann ju inte så lågnt igår eftersom att det tog sin tid för mig och Bella att hämta saker osv. Men uppdaterar senare, kram Michelle.

RIS IBK

Jag var inte där i Erikstals hallen när Bela tog hem guldet.. men när jag såg bilderna kunde jag konstatera att detta verkligen vart beles sesong dom var helt enkelt bäst i år och det är bara att säga grattis tjejer. Men sedan kom den där känslan, jag kunde känna lyckan vi kände för ett år sedan hur fantastiskt det var när man stod där som segrare med guld hattar och allt det var verkligen en underbar känsla. När jag tänker tillbaka på vårat år så har det kanske inte vart det bästa inte så mycket priser och vi slutade som trea i serien efter att ha förloat semin mot Täby ingen bra match alls då tårarna bara rann, detta har verkligen inte varit vårat år. Men kanske var det så att glädjen efter förra årets vinst blev för mycket folk började ställa högre och högre krav på oss och när vi sedan inte klarade att stå emot dom och när vi föll blev det riktigt jobbigt. Men det gav oss också possetiva saker och det hjälpte oss att veta att vi faktist är bäst, att vi faktiskt klarar allt, och att vi faktiskt kunnat mycket mer än vad vi tror så nu tycker jag att vi laddar om och ger gärnet så att vi om ett år kan stå som segrare i mitticupen igen och känna att guldet ängligen är vårat ! Jag älskar er tjejer, Rotebro IS IBK föralltid ! ♥


Storvreta 2010



Älskar denna bild på oss..


Löpning


Har inte hunnit redigera ännu, men det är en av dom bilderna jag och Linnea fotade i lördags..
Heejsan..jag verkligen hatar att springa spåret det är bland det tråkigaste som finns, iallafall just nu. För övrigt har den här dagen verkligen inte varit på topp. Har bråkat med mamma, fick inte åka till Silverdal, träningen gick skit, fick ont i magen och sedan så dampa min mobil så knappen med en sjua på har slutat att fungera och bokstäverna P Q R S som är på den knappen använder man rätt ofta så ni kan ju tänka er hur mina sms ser ut.

Förövrigt sitter jag i min säng och är grining över att AIK matchen inte går på tv, det gör ju inte direkt mitt humör bättre. Försöker se om det kan gå och se den på datorn men tror inte det. Uppdaterar senare, kram Michelle.

träääna..


Hihih, Bella söt intesant? :)
Tjenaaare..sitter på lektion nu och denna lektion består av iup, sitter och jobbar med franska arbetet som jag aldrig blev klar med idag.

Efter skolan drar jag hem hämtar mina innebandy saker och sedan åker tillbaka till Rotebro hem till Miranda där jag och Isabell ska spendera vår eftermiddag. Vi alla tre ska sitta och plugga engelska som vi har till båda imorgon och på onsdag, glosor och planningsheet (eller hur det nu stavas).
Uppdaterar senare, kram Michelle.


Franska redovisning..

Godförmiddag..måndag idag och sista franska lektionen innan redovisningen imorgon och jag måste få påpeka att jag verkkligen suger på franska det är helt omöjligt och översätta allt det där.

Har träning på eftermiddagen första löpträningen utom hus med lovet, sjukt nervös över att se hur bra kondition jag har efter inne sesongen jag har ju faktiskt inte varit ute och sprungit i spåret sedan i höstas.
Men uppdaterar senare, kram Michelle.

Update


Älskar dig tjejen, föralltid. (Hehe..bilden såg faktiskt liiite muppig ut)
Hejsaaan.. drog till Miranda ett tag där vi bestämmde att vi skulle träffa Agge och Eldh men eftersom att båda dom var så otroligt sega tog vi cykeln till Agge och var där en stund innan vi gick och mötte Eldh och Agge drog och åt. Senare skulle Miranda träffa Agge igen medans Eldh och jag var tvugna att åka hem tyvär.

Men nu sitter jag här och ska alldeles strax krypa ner i min, halv så nybäddade säng (eftersom att katten kräcktes på mitt täcke så var det tvunget att bytas) och sova. Uppdatera mer imorgon, Godnatt!
Kram Michelle.


Solsken..nanana


Maja och Isabell, tycker bilden är lite fin sådär (a)
Hejsanpådig..har kommit hem från pappa nu och under dagen har det väll inte hänt så mycket. Vi åkte till Sollentuna och mata fåglar, åt på stisen och kollade en snabbis i affärer innan vi sedan skulle hem alltså en väldigt kort dag.

Om jag tänker på vad gårdagen bjöd på så var det inte så mycket egentligen. Vi drog till Bandängen där det inte hände så speciellt mycket dom sålde godis och hade lotterier alltså inte så mycket. Kände inte en enda kotte därfrån heller så ja så mycket hände vi gick en tipspromenad för att sysselsätta oss lite innan elden tändes och vi sedan drog hem och kolla på film en lugn och kanske inte världens roligaste valborg men tjejerna där gjorde verkligen min dag!

Nu ska jag kolla runt på bilderna vi tog och sedan läsa lite bloggar, kram Michelle.

RSS 2.0