@ pappa


Bella fotade denna bild i september förra året.. :)
Hallåistugan..
kom hem till pappa runt tio över tolv tiden och har sedan dess hunnit gjort både det ena och det andra. Nu sitter jag och Linnea framför datorn då vi precis ätit lite fika.

Senare ikväll ska vi kolla film och antagligen gå ut en sväng eftersom att det är valborg idag sedan lär vi väll se vad som händer. Jag uppdaterar senare, kram Michelle.


Valborgsmässoafton


Och jag har varken tid med att blogga eller något annat. Ska ta bussen till stationen snart för att ta tåget till pappa alltså där jag ska fira min valborgsmässoafton inga komentarer på det.

Ska fixa håret och plocka ner lite saker, uppdaterar kanske senare, kram Michelle.

Pååskmuust..


Freeedag idag..
och vi har äntligen fått helg nu, sköööönt. Skoldagen har varit rätt så lugn tog en spruta emot livmorderhanscancer och jag blev som andra gången i rad efter att jag tagit en spruta yr i huvuder och smått illamående så jag fick lite vatten och läkerol och Elins mamma (även hon som vaccinerade oss).

Nu mår jag bättre iallafall bara lite ont i armen sådär. Kom precis hem till Miranda efter att vi varit och hämtat innebandy saker till mig eftersom att jag ska äta här och gå med Miranda till träningen.
Uppdaterar senare, kram Michelle.


Fredag..

 
Jag seriöst suger på att komma på rubriker..
har vaknat till liv nu och sitter i min säng halvt påklädd iallafall. Har svenska första lektionen och jag som inte gjort min läxa skit bra Michelle, bra start efter lovet inte gjort en enda läxa. Får ta itu med det nästa vecka.

Planerna för dagen är att jag ska vara med Miranda under eftermiddagen och sedan träning på kvällen, men först nu i skolan så ska vi ta spruuutaa, aaj jag hatar spruter dom gör ont. Ska ta den där livmorderhansvaccinet gardacil eller vad den nu heter. Men nu måste jag äta lite frukost, kram Michelle.

song


Why did I let myself believe miracles could happen, cuz now I have to pretend
that I don't really care..

Muuusik


Proffset i egen högperson..
Hej jag älskar musik.. har varit ute lite tillsammans med Isabell vi hade det verkligen sjukt kul alltså mycket skratt och stoj! Efter ett tag kom Madeleine och umgick med oss också en riktigt lyckad kväll iallafall.

Nu sitter jag och lyssnar på musik jag älskar't, har startad upp min stationära dator också för att kunna fixa klart den sista videon till min älskade bästavän. Men slänger nog in ett inlägg till innan jag går och lägger mig, kram Michelle.

Movie maker


Jag tycker att vi är sååå söta så mobbas inte ! :)
Hallåidetblå..
har absoluuut ingen fantasi när det gäller att börja inlägg. Har iallafall slutat skolan nu och sitter här på en liten "datapaus" tillsammans med Isabell. Vi ska alldeles strax börja röra oss ut i det fina vädret man vill ju bara inte sitta inne en sådan här dag.

Jag har hållt på att fixa lite videos som jag blandannat lovade Miranda här om dagen, jag hatar att bryta löften vilket jag gör allt för ofta så försöker att hålla dom lite bättre nu, så intressant. Men som jag sa nu ska jag och Isabell ut, kram Michelle.

Franska


Fiiina tjejer..
Franska lektion...nu då, sitter och skriver om en resa till Frankrikes stad Avignon där man ska ha med allt från hotell till vad man skulle packa i sin väska ja jag tror att ni förstår.

Efter skolan ska jag vara med fina Isabell älskar den tjejen, mitt humör är väll sådär idag det går upp och ner helt beroende på att jag inte kan släppa vissa personer.. Menmen det är som det är uppdaterar senare efter skolan, kram Michelle.

Innebandy


HAHA ! Jag älskar dig hjärtat tusen gånger om <3
Godkväll..
haha låter som värsta nyhetsprogrammet menmen. Har varit i Silverdal och tränat lite innebandy. Träningen gick hyfsat för mig visst hade den kunnat gå bättre men med tanke på hur det har vart på sista tiden så ska jag inte klaga !

Har precis tagit mig en dusch och ätit lite middag bestående av tacos, dock kall tacos eftersom att mamma slängde ut micron igår efter att min syster stoppat in en bulle i micron och gått därifrån ja ni kan ju tänka er hur glad mamma blev när hon såg en brinnande bulle i micron och följderna efter det var att mamma slängde ut micron eftersom att det luktade bränt i hela huset och det blev ju inte direkt bättre av att vi använde den.
Men ja, nu ska jag sova, uppdaterar imorgon ifall att inget annat händer, kram Michelle.

Ska fixa mig

Ska fixa mig nu och sedan dra på träning, kram Michelle.

Läkarbesök..


Hemsk bild men har en otrooligt stor bildbrist..
Tjeeeeeeenare..nu har jag tagit mig igenom onsdagens alla lektioner och har även hunnit med att hälsa på doktorn så att jag kunde få mitt vaccin till livmoderhanscancer sprutan kominteihågvaddenegentligenheter.

Eftersom att vi slutade klockan två idag och vi kom ut från läkaren fem i halv två så slapp jag åka tillbaka till skolan så jag följde med mamma för att hämta Tindra på dagis istället, har ju aldrig varit på hennes dagis förut så det var väll lite intressant. Nu sitter jag och gör ungefär ingenting kollar lite bloggar och ska ta och sätta igång lite musik. Uppdaterar senare ikväll.
Kram Michelle.

-


Whatever you say what ever you do, i will be right here waiting for you ♥

FOTBOLL !


Fotboll..
Tjeenare..nu har jag tagit mig igenom en hel fotbollsträning, gjorde även lite mag,arm och rump träning för skojskull. Träningen gick helt okej för mig så nu ska jag skämma bort mig med lite sibylla mat alltid lika gott, eller ?

Imorgon onsdag vilket innebär innebandy alltså kommer livet troligtvis att vara på topp imorgon om inte.. ehh strunt samma. Uppdaterar mer imorgon.
Godnatt!

Best of me


Tagen alldeles nyss..
Hallåistugan..kom hem runt tio i fem och satte mig och åt bullar och drack mjölk, verkligen sjukt gått en hiss på det!

Nu sitter jag i min säng och halv deppar, lyssnar på musik och bara ska skriva av mig lite har en himla massa tankar och funderingar just nu hoppas på att det löser sig snart.
Men uppdaterar senare, kram Michelle.

SKOLA


Ni är bäst tjejer jag älskar er ! <3
Tjeeeenare!
Tisdag idag och första skoldagen på cirkus en och en halv vecka. Dagen har gått helt okej förutom att mitt humör inte vart det bästa under slutet av dagen, menmen inget att göra åt!

Just nu sitter jag vid en av skolans datorer och väntar på att klockan ska bli tio i fyra innan jag kan gå härifrån. Alltså tisdag idag jag som alltid tror att det är måndag, men iallafall det innebär att jag har fotbollsträning idag vilket jag egentligen inte brukar gå på men antar att jag ska ge det ett försök idag behöver ju trotts allt få träna lite och det är ju alltid kul att träffa alla lagkamrater igen!
Men uppdaterar senare, kram Michelle.

Love don't cost a thing


Tjenare..
sitter hemma hos pappa nu och kollar på film. Har hunnit med en hel del idag. Åkte först till Jannes mamma där vi åt lite påsklunch, fikade och hade det allmänt mysigt. Sedan åkte vi till pappa och vi var här runt tio i fyra och har hunnut med en hel del.

Just nu sitter vi och kollar på film Love don't cost a thing en rätt så bra film tycker jag iallafall lite rörig bara. Men ska ta och kolla vidare på filmen nu, uppdaterar troligtvis imorgon när jag kommer hem ifall att inget annat händer, kram Michelle.

Påskdagen


Ritade den förra året, antar att den ligger i mitt arkiv någon stanns :)
Påsk dagen idag och jag ska allderles strax gå utanför dörren för att åka till Jannes mamma och fira lite påsk med Jannes släktningar. Sedan drar jag vidare hem till pappa och firar påsk sover även där i natt så uppdateringen kommer att vara aningen sämre.

Mitt humör just nu suger. Man ska inte säga att jag hatar påsken för det gör jag inte. Jag tycker att den är mysig på många sätt och vis, men när det kommer till att vara till pappa under påsken blir jag lite tveksam jag har alltid kul när jag väl är där och man måste ju kunna gå vidare. Men saker som en gång har hänt kommer aldrig riktigt att försvinna. Jag älskar dig pappa.
Kram Michelle.

HAHA !

Kände att det var dags att lägga upp någon video lite muppig sådär, och observera att ljudet är aningen före..


Fint Miranda inte sant? :)

GLAD PÅSK !


Lite halvsuddigt och fint där intesant? ;)
Godmorgon Sverige..Här sitter jag i min säng denna påskafton. Startade dagen med en gemensam lite "påskigare" frukost och sedan fick jag och mina syskon varsit påskägg, goott! Dagen kommer att speneras hos mormor och morfar dit alla i släkten kommer för lite påskmiddag och mys !

Syster sitter brevid mig och vi ska kolla lite saker på youtube och sedan börja göra oss klara, jag älskar dig lillasyster glöm aldrig det ! Får önska alla en riktigt glad påsk !

Huvudverk


Hejsan..
det var några timmar sedan. Under dom timmarna har jag hunnit vara ute och kört fotboll i solen tillsammans med mina fina vänner otroligt skönt faktiskt även fast man har fått lite huvudverk nu på eftermiddagen. Längtar även efter att bara få ha en tjej dag med mina fina tjejer, det skulle verkligen sitta fint, älskar er !

Kom in ungefär nyss och syster har dragit till grannen så vad gör man en fredag kväll som denna? Tror faktiskt inte att jag har något vettigt svar på den frågan. Själv blir det nog att jag stannar hemma ikväll och myser med familjen kanske får äta lite godis i förväg också, man kan ju alltid hoppas.
Uppdaterar senare, kram Michelle.

Har allmänt tråkigt..


Tjeeenis!
Fredag idag då och just nu har jag allmänt tråkigt, har varit ute lite tillsammans med syster och bara varit i solen. Nu sitter jag med musik på och kollar facebook. Hoppas på att jag hittar på något kul idag så att jag inte sitter hemma en hel fredag det vore ju inte så jätte kul.
Uppdaterar senare, kram Michelle.

Långfredag 2011


Mirandas fina födelsedags fika av mig och Isabell ! :)
Godmorgon !
Eller jag kanske ska säga god förmiddag. Det blev en sen morgon för mig idag men ibland kanske man behöver sådant.

Har iallafall vaknat till liv nu och har precis bytt om. Sitter och lyssnar på musik just nu och gud vad jag älskart ! Ska kolla runt lite på facebook så antar att jag uppdaterar senare.
Kram Michelle.

Skärtorsdag


Min kissemisse :)
Tjeenis !
Missade AIKs match det suger är lite besviken på mig själv faktiskt jag som verkligen hade längtat, menmen. Istället städade jag och sedan drog till skinnaråsen med några roliga människor.

Nu sitter jag hemma i min säng och ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan kolla på nyheterna så att jag kan se hur det gick för AIK i matchen.
God natt, kram Michelle.

Kelllie..


Bilden tagen nyligen..
3.47 tåget och när hon kommer till centralen sa dom att tåget inte gick längre för att det var något problem i stockholm södra så hon fick hoppa av tåget och ta tunnelbana till mormor och morfar, stackarn !

Jag har iallafall varit med Miranda, Joel och Eldh var även på Skinnaråsen med Marcus G, Marcus K, Linda och Elsa också. Dagen har alltså varit helt okej för min del men nu vet jag inte om jag ska sitta inne och kolla på AIK-Göteborg som börjar klockan sju eller om jag ska dra ut och träffa några, vi får se vad som händer.
Kram Michelle.

-


Give me a hand to know what i want..

Anorlunda kväll...


Godkväll..
Har tagit mig igenom en ganska så lugn träning nu som vi var endast sju stycken på därför fick några av killara vara med vilket inte var speciellt populärt.

Har varit ute lite med Kellie och nu ligger vi mest och snackar om lite allt möjligt, skönt med sådana dagar man bara kan sitta inne och snacka, jag älskar dig syster glöm aldrig det ♥

Grillen


Tjeeeeeeeeeeeeeenare !
Har varit i Rotebro en liten snabbis där jag och Kellie träffade Miranda, Elinor, Eldh och Joel vi hann inte göra så mycket så vi gick mest runt och snackade.

Nu är vi hemma hos mig iallafall och jag göra mig i ordning för träning, Pietro kommer och hämtar mig och Kellie nere vid stationen om ca en halvtimme så vi måste verkligen dra nu !
Kram Michelle.

Pass


Hej egoooo, :)
Godmorgon!
Jaa påsklov var ordet ja där av den sjukt dåliga uppdateringen. Igår var jag och fixade pass till Prag så att jag har det gjort fick även mamma att köpa ett par solglasögon till mig, hehe.

Var på Skinnaråsen med Miranda, Kellie, Joel, Agge, Marcus K, Marcus G, Skoglund, Danne och Jesper under dagen också sedan spenderades kvällen med dom fyra första här ovan för sjukt lyckad dag tycker jag iallafall! Tanken var att Kellie skulle åka hem idag men det blev inte så, hon stannar här en natt till tills imorgon då jag ska träffa Miranda, Emma och Sofie hoppas på två sjukt bra dagar med mina bästavänner ! :)
Kram Michelle.

Trött som bara den..


Sötaste Isabell på bild.. Bella ?! Jag har en present till dig, om du vill ha den vill säga ! :)
Godmorgon på er !
Sorry för den hemsk dåliga uppdateringen igår men mitt data hade damp med internetet och sedan runt två tiden åkte jag till Södertälje där jag mötte upp Kellie vi åkte hem till henne, packade och åkte sedan tillbaka hem till Rotebro där vi ligget just nu nyvakna.

Är jätte trött den här morgonen när Kellie och jag låg och snacka igår kväll så somnade jag så hon fick väll väcka mig ett antal gånger. Sedan kommer syster och sätter sig i min säng och väcker mig nu på morgonen, jätte härligt eller? Sitter iallafall och lyssnar på musik du vet den där cocos nöten Miranda? ;)
Ska äta frukost snart, uppdaterar senare, kram Michelle.

Denna morgon suger


Miranda på hennes fina födelsedag ! :)
Godmorgon..
Denna morgon är väll inte den bästa, det suger att vakna på morgonen och fatta att vi faktiskt åkte ur mitticupen igår rätt sjukt faktiskt. Men bara för att få skylla på något så tycker jag inte att hallen var speciellt bra för en semifinal med tanke på att vi spelade semin i hässelbyhallen förra året som är hundra gånger bättre. Sedan var dommarna inte riktigt med i matchen och ja vårat spel fungerade helt enkelt inte.

Men nu struntar vi i det.. vaknade runt åtta idag och kunder verkligen inte somna om kanske inte det roligaste med tanke på att vi har påsklov nu. Sitter iallafall och lyssnar på musik och ska strax kolla facebook.
Kram Michelle.

@ Miranda


Älskar dig hjärtat..
Tjeena!
Sitter hemma hos Miranda just nu och mitt humör är väll aningen bättre nu än vad det var precis efter att vi förlorat semin mot Täby med 2-0 jag kan lova er att tårarna rann förfullt.

Vi gör väll inte så mycket just nu Miranda står och plattar håret och dom andra sitter med sina mobiler och socialar sig. Uppdaterar kanske senare.
Kram Michelle.


Hos pappa..


Ett år gammal ungefär, så otroligt fin..
Tjenis !
Sitter hemma i Hagsätra där pappa bor, kom hit för ca fem timmar sedan så har hunnit med att kolla på film, vara i centrum, vara ute och ätit en hel del med andra ord.

Nu har iallafall jag och min syster lyckats övertala pappa att vi ska få låna hans dator ett tag så det är vad vi håller på med just nu. Senare ikväll ska vi bara ta det lugnt och äta godis, ska ju försöka komma i säng i någorlunda bra tid med tanke att vi har semifinal imorgon. Kanske slänger in ett mobil inlägg ikväll annars försöker jag att blogga imorgon, kram Michelle.

Musik..


Sådär jätte fin och nyvaken ! :)
Godmorgon! :)
Solen strålar utanför fönstret en underbar start på en lördag morgon. Sitter och lyssnar på musik just nu, musiken är ju min bästavän.

Pratade nyss med pappa i telefonen och jag ska börja röra mig emot honom snart ska bara klä på mig och fixa mig lite ska även försöka hämta ut mina pass papper har ju aldrig varit utomlands förut ?
Ska försöka uppdatera lite senare.
Kram Michelle.

-Without you


Ännu en bild ifrån dagen då jag och Isabell provade en massa kläder på Gina Tricot..
Tjenare!
Ligger i min säng och degar just nu lyssnar på musik och är bara allmänt seg efter dagens träning. Träningen gick väll hyfsat hade en hej dundrandes huvudverk så var tvungen att gå av ett tag men mina fina kompisar köpte något till mig som jag kunde äta så att det blev bättre, tack !

Åker till pappa imorgon så kommer vara ganska så dåligt uppdatering då kanske slänger in något mobil inlägg eller så vi får se. På söndag drar jag iallafall till Bro för att spela semifinal emot Täby. Är sjukt nervös det kan ju gå lite hur som helst så det gäller väll att tagga, ordentligt!
Ska kolla facebook nu, kram Michelle.

LEEEEDIG!


Inte världens bästa bild på oss om man säger så..
PÅSKLOV, äntligen är väll det minsta man kan säga. Har varit en ganska lugn dag i skolan, fick cola på no:n idag gott var ordet har även slängt i mig lite godis sådant sitter nästan aldrig fel.

Sitter hemma hos Miranda just nu och vi ska prova en himla massa kläder som hennes syster inte vill ha längre så ska väll ta och skynda mig lite innan Agge och Joel kommer. Ha ett bra påsklov ! :)


Två korvar till lunch..


Hallo i stugan ! :)
Min första lektion efter lunch har börjat vilket innebär att jag har franska jsut nu. Lunchen idag var rätt lugn vi fick inte vara i matsalen så vi fick två korvar var efter att ha stått i en lång kö. Iallafall så tog jag, Miranda och Linda bussen ner till stationen för att köpa godis innan vi sedan tog bussen upp igen, lite lata kan man säga på tal om det otroligt fina vädret.

Efter skolan ska jag vara med Linda tror jag vi ska väll hem till mig och hitta på något skojsigt. Ouups har tydligen tagit mig hela lektionen att skriva ett inlägg så nu slutar jag. Uppdaterar senare.
Kram Michelle.


Skolan

Hejpåer!
Torsdag idag då och en ganska så lugn skoldag väntar tror till och med att jag har alla mina lektioner i klassrummet idag.

Uppdateringen igår sög den också är ledsen för det men hela eftermiddagen på onsdagar går åt till att träna innebandy så då kommer det att vara lite sämre uppdatering. Börjar om ca tre minuter.
Kram Michelle.

Mycket snack


Testade den här tunikan ? på Gina Tricot den var på REA ! Endast 49 :- funderar på om jag ska köpa den
eller inte, vad tycker du? :)
Hejsan! :)
Har varit på skinnaråsen ett tag satt mesta dels och pratade med Adam om en massa olika blev alltså inte så mycket fotboll för min del idag då. Hann även göra Matte läxan innan jag gick dit också så nu har jag det gjort.

Ska alldeles strax hoppa in i duschen känner mig jätte smutsig för tillfället inte precis det jag vill känna när jag ska sova. Uppdaterar mer imorgon, Godnatt sov gott ! :)

Funderar..


Hejpåer!
Slutade skolan runt tio över tre och följe då med Miranda hem ett tag innan jag gick för att göra en grej. När jag kom tillbaka var både Eldh och Agge där och ungefär samtidigt som jag så kom Joel. Vi gjorde inte så mycket faktiskt, kollade dator och skrattade mest.

Kom hem för cirkus en timme sedan och sitter just nu och dunkar musik för att få lite ro att tänka, min hjärna är fylld med en massa funderingar just nu. Ska kolla facebook lite grann också och sedan antar jag att jag ska kolla igenom mina läxor, kram Michelle.

Goombas 2


Så små alla ser ut.. :)
Hejpåer!
Nu har jag slutat skolan och sitter för tillfället hemma hos Linda, vi ska göra det vi gör allra bäst spela bubble struggle och sedan om cirkus en timme ska vi hem till mig för att jag ska byta om innan vi drar på träning i Silverdal.

Ska kolla facebook och spela lite nu, kram Michelle.

Vecka 15


Farmors födelsedags tårta.. :)
Godmorgon!
Vecka 15 den här veckan alltså en vecka kvar tills det är påsklov och ungefär sex-sju dagar kvar till semifinalen är sjukt nervös redan nu.

Skola idag då tror det blir en rätt så lugn skoldag för mig ända är att jag, Erika och Pascal ska hålla en idrottslektion undrar hur det kommer gå. Efter det är jag kanske med Erika inget bestämmt ännu men man vet ju aldrig och sedan är det träning ikväll.

Skärgårdsdoktorn


Lite suddigt, men det väcker mycket minnen ! :)
Hejpåer!
Sitter i Mirandas säng helt utmattad efter dagen, tänk att en innebandy match kan få en att bli så otroligt trött. Vi var iallafall med Agge och Eldh ett tag innan vi gick ner till stationen och lämnade av Eldh samtidigt som jag var och åt inne på grillen det var verkligen behövligt.

Nu sitter vi och kollar på skärgårdsdoktorn och jag ska hem om cirkus en halvtimme. Ska försöka lägga mig i tid idag eftersom att jag är så trött i kroppen ska ju ta mig igenom en hel skolvecka till innan det är påsklov.
Aja uppdaterar mer imorgon om inget annat händer, kram Michelle.


Huddinge IK

4-1
Hejsansvejsan!
Är hemma igen efter att ha spöat Huddinge med 4-1 i kvartfinalen, en riktigt skön vinst som tar oss vidare till Semifinal där vi möter Täby ett hårt motstånd men det är klart att vi har en chans! Hoppas på att vi vinner ! :)

Har precis klivit ur duschen och sitter och kollar facebook och smsar lite. Ska ta och sätta igång lite musik och välja vilka kläder jag ska ha idag. Innan jag senare drar och möter Miranda, Agge och Eldh. Ha det bra så uppdaterar jag senare, kram Michelle.

Kvartsfinal


Michelle hjärta Isabell, Föralltid §
Godmorgon!
Solen lyser utanför fönstret och det ser ut som det ska bli en riktigt fin dag. Själv ska jag åka till Kungsängen och spela kvartsfinal i innebandy emot Huddige är verkligen sjukt taggad börjar få tillbaka förra året slutspels  känslor, great ! :)

Har sovit sjukt bra inatt så när jag vaknade var jag så utvilad jag kunde bli verkligen bra med tanke på dagens händelser. Gudmor eller moster kom hit för en kvart sedan ungefär hon ska ta tåget tillsammans med min familj till kungsängen eftersom att våran bil är inne på lagning, det suger att inte ha någon bil för er som undrar.
Uppdaterar senare, kram Michelle.


Fotboll

Fotboll, den sport som jag alltid gillat, den sport som jag alltid längtat efter att få spela, den sport man får känna den somriga känslan av, den sport som jag spelat sedan jag var sex. Den sporten har jag börjat ge upp. Jag har slutat brinna för den och nu står jag inför beslutet om jag ska sluta eller inte sluta och jag har till på tisdag på mig.
Jag vill inte sluta för jag vet hur otroligt mycket jag skulle sakna det, sakna känslan att få känna vinden slita i håret när man springer sakna känslan av att springa i solen sken och känna sommaren jag kommer att mista så mycket. Jag har alltid älskat att spela fotboll, har alltid varit bland dom bättre men sedan bytta jag lag och började i ett nytt lag med otroligt många nya spelar det lag som heter Bollstanäs, det laget jag fått höra var bäst om jag ville bli något inom fotboll. Jag tränade där och lade märke till vilket sjukt bra lag det var tjejerna som spelar spelar mycket bättre fotboll än vad jag någonsin gjort vilket i början gjorde mig nervös, jag hade ju alltid varit den där bra tjejen men nu var jag inte det längre, det försvann lika fort som en vind slepte förbi. Jag fortsatte att träna och kämpa och ett tag gick det faktiskt bättre, jag utvecklades och blev bättre men sedan började jag slarva jag slutade svara på kallelser och missade några cuper och matcher då jag sattsade på innebandyn. Sedan nu till våren upptäckte jag hur otroligt mycket jag hade missat jag hade fått min chans att bli bättre men var för lat för ta den så den gick förbi. Nu vet jag inte om jag är lika bra på fotboll har inte tränat så mycket dom tre senaste månaderna, näst inpå inget alls vet inte om jag kommer kunna bli så bra som jag vill bli. Att spela fotboll på skoj med kompisar är en sak men att spela i ett lag med lagkamrater är en helt annat.

Jag älskar fotboll och har alltid gjort, jag älskar att spela och jag älskar att titta på den och jag vet att om jag slutar nu kommer jag att sakna det så otroligt så småningen om, jag ger det en chans och får se hur långt det räcker, jag kan inte bara ge upp för en motgång då blir man aldrig bättre. Dessutom skulle jag inte vilja tappa kontakten med dom snälla tjejerna jag fått lära känna dära.


Roligt folk


Halloooo! :)
Har varit ute lite tillsammans med Miranda, Isabell, Joel, Agge och Eldh. Vi gick mest runt och hade för oss en massa knasiga saker.

Är i Rotsunda nu alltså hemma i mitt egna lilla hus och har precis ätit lite middag kött och någon sorts pommes frites gott var det men man blev verkligen sjukt mätt. Nu är jag iallafall rätt så trött ska försöka lägga mig i någorlunda bra tid idag så att jag är pigg och frisk till imorgon, har verkligen ingen lust att vara sjuk det är bland det värsta som finns speciellt att spy, usch jag hatar det !


Outfit today

Fick ingen bra ansiktsbild..
Svart linne ll Svarta tights och sedan en lila kofta tjock tröja över sedan (finns inte med på bild)

Saturday morning


Så söta :)
Godmorgon ! :)
Det är lördag morgon nu och min förkylning har gått ner en del, nu känner jag mig bara lite snuvig och lite ont i halsen då och då.  Ska försöka ta det ganska så lungt under dagen iallafall så att jag är så pigg jag kan bli till på imorgon, bara tanken på slutspelet får mig att bli nervös.

Jag har iallafall vaknat till liv nu och jag ska ta mig lite frukost i magen och sedan ta det lugnt. Har inga planer för dagen ännu men något kommer jag nog att hitta på. Ha en bra dag, kram Michelle.

Stinsen m Isabell


Sötnos ! :)

denna skolvecka över och jag har spenderat början av min helg i stinsen tillsammans med Isabell. Vi kollade runt lite och testade mängder av kläder innan vi sedan skulle försöka ta oss hem men all tågtrafik norr ut var ju försenad i minst fyrtio minuter så Isabells mamma var så snäll och hämtade upp oss och skjussade oss till pizzerian där vi träffade Miranda, Erika, Joel och Agge för att äta lite pizza. Sedan bar det av till Rotebro hallen där jag och Isabell satt och kolla på träningen vi kände oss inte fullt friska till att vara med, man vill ju inte missa slutspelet på söndag?

Nu ska jag börja stänga av datorn och sedan hoppa in i duschen, ska försöka lägga mig tidigt idag så att jag kan få lite sömn det skulle behövas med tanke på hur otroligt trött jag varit dom senaste dagarna, hehe.
Aja sov gott allihopa!
Kram Michelle.

Rast


Bella :)
Hellu :)
Har rast just nu och sitter och skriver på min bokgrejs som skulle vara inne igår suger på engelska för er som vill veta. Har no om ca tio minute vilket verkligen suger hatar no, hehe mycket negativt här idag.

Har innebandy träning ikväll men vet inte om det blir någon träning för mig då eftersom att jag börjar få ont i halsen hoppas verkligen att det går över till imorgon så att jag får spela slutspelet, älska innebandy !

Whenever you need me, I'll be there.



Michelle, älskade kusin. Saknar dig grymt vännen, det var ett tag sen sist!
Vill bara att du ska veta att även fast vi inte står varandra lika nära, så är det dig jag är mig själv med.
Och jag har din rygg för varje andetag.

kunem se Bogom da uvek budu iza vas.

älskar dig vad som än händer min egna stjärna. ♥

Cry


When everything feels alright, its turning around and becomes a nightmere..

Play your game


Tjeeenis!
Har varit på skinnaråsen och umgåtts lite med några som var helt totalt osociala vilket inte fick mig på bättre humör alls. Mitt humör suger just nu där av den otroligt dåliga uppdateringen. Hoppas på att jag kan fixa lite saker så att mitt humör kommer tillbaka, det skulle ju inte sitta helt fel eller hur?

Sovmorgon


Sakarej..
Godmorgon!
Trött som attan sitter jag här ganska så nyvaken och försöker skriva ett någorlunda vanligt inlägg. Ska börja göra mig i ordning snart eftersom att min buss går om en halvtimme.

Har inga större planer för dagen ska gå till skolan och kolla vad som händer där, efter det åker jag nog hem och tar det lugnt är jätte trött i kroppen idag.

So hard to say im sorry



Im trying to found the misstake..
Tjena..
Har tagit mig igenom två träningar nu, en med mitt lag och en med akademi röd, träingarna gick väll hyfsat inte alls jätte dåligt men inte heller jätte bra alltså något där emellan.

Duschade nyss och har även ätit lite mat så är inte speciellt hungrig längre. Har kollat facebook lite grann och ska lyssna på lite musik nu innan det är dags att sova.
Kram Michelle.

Pedagogisk..nånting


Hallooo..
Slutade ett idag vilket resulterade i att Miranda följde med mig hem för att plugga. Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg först, har ju träning ikväll så lär inte bli någon bra uppdatering idag heller.

Sitter för tillfället och lyssnar på musik och ska kolla facebook sedan överlämnar jag datorn till Miranda så att hon får kolla lite innan vi sätter igång med pluggandet.


Godnatt

Ska sova nu, Godnatt ! :)

Skinnaråsen


Random bild på en häst ifrån Siggesta gård..
Hejpåer!
Tisdag idag och en ganska så tråkigt dag, brukar inte hända speciellt mycket på tisdagar eftersom att det inte är någon träning, men jag överlever.

Har iallafall varit ute tillsammans med några och vi har mest gått runt och spelat lite fotboll hann inte så mycket mer. Nu är jag hemma iallafall och det känns som att jag har en hel del jag borde göra men jag orkar verkligen inte, inte bra Michelle inte bra!

Kladdkaka och påskmust


Gulligt värre, inte sant?
Hejhej! :)
Nu har jag slutat skolan hemma hos Erika och vi har precis smällt i oss lite kladdkaka och påskmust, och sedan direkt efter får Erika en idé och går och hämtar en korv och börjar äta på, inte det godaste direkt efter kladdkaka  kan jag ju säga.

Sitter och lyssnar på Still loving it just nu och vi ska väll se till att fika vidare innan vi går hem till mig för att jag ska byta om för ska på träning lite senare. Sedan ikväll är det Allsvenskan premiär för AIK derby för den delen så bli inte förvånade om jag inte bloggar ikväll, det är ju fotboll på tv !

bad update


Hejpåer!
Uppdateringen dom senaste dagarna har rent av sugit. Tanken var att jag skulle uppdatera igår morse men jag hade tagit lite fel på tiden så jag fick ganska brottom att fixa mig till innebandy matcherna, hehe.

Nu är det måndag iallafall och både Miranda och Isabell är hemma idag, hoppas att dom två sötnosarna kryar på sig så att dom kan komma till skolan så fort som möjligt.


Musicmusik

Hallo.. Jag är uttråkade just nu där av att jag skriver ett till inlägg så här på förmiddagen. Om cirkus en kvart ska vi sitta i bilen påväg till morbror där vi ska ta en fika och gratta honom lite i efterskott.

Efter det åker vi hem igen och jag ska troligtvis träffa Miranda, inget bestämt ännu men förhoppningsvis. Uppdaterar senare.


Phineas & Ferb


Godmorgon!
 Vaknade för cirkus en timme sedan så har bara hunnit äta frukost än så länge. Just nu sitter jag och kollar på Phineas och Ferb passande på morgonen.

Lördag idag då och jag ska följa med familjen till morbror under förmiddagen, sedan på eftermiddagen kanske jag ska ut och träffa några vi får se.


Kladdkaka...


Isabell Eriksson i sommras.. haha.
Tjenixen.. har spelat klart med syster nu eller det slutade med att jag råkade välta gamecuben i golvet så att allt spel försvann så ja, hon blev lagom glad på mig.

Jag ska iallafall fixa lite med kladdkakan vi bakade tidigare och sedan ta något att äta innan jag åker ner till hallen för att träna, är verkligen jätte sugen på att träna INNEBANDY ! :)
Uppdaterar senare, kram Michelle.


Freeeeeeedag!


Jag älskar dig syster, obeskrivligt mycket ♥
Äntligen helg får man väll lov att säga, denna vecka har gått ganska segt då många lärare varit borta och mitt humör inte varit på topp helt enkelt. Men nu sitter jag här i min säng rätt så glad och humöret är aningen bättre nu. Syster sitter brevid mig och vi spelar gamecube tillsammans mest för att göra något tillsammans, det händer ju inte så ofta.

Ikväll är det träning, innebandy för er som inte visste det och jag är verkligen sjukt taggad, är även lite taggad på att dra ut men tror inte att det blir något sådant för mig idag. Men uppdaterar senare, kram Michelle.


Trött som bara den


Sötis jag saknar dig..
Fredag morgon idag och jag är trött som bara den, antar att dagen igår tog kål på mig. Sitter just nu i mitt rum med syster på golvet hon leker med sin häst, tycker ni inte att det vore smartare att göra sig i ordning ?

Jag ska iallafall till skolan idag, efter det ska jag nog bara vara hemma ett tag i innan det är dags för träning ikväll, har längtat faktiskt även fast en del av träning kommer gå åt till att springa beep-test för dom som inte gjort det ännu.

RSS 2.0