I'll be yours

Jag saknar Frankrike, värmen, att bara kunna stänga av verkligheten, ja allt.. 



But we're all too scared to say the things worth saying

"Sometimes it's easier to say that you don't care than to explain all the reasons why you do.."

Frankrike 2014

Igår kom jag hem igen efter att ha spenderat en vecka i Frankrike tillsammans med Niclas familj, precis som förra året. Det var riktigt mysigt och lite skönare väder än här. Var på lite nya ställen den här gången samt kände mig lite mer hemma nu när jag varit där en gång innan. Låter bilderna tala för resten..
 

Clothes





I fredags tog min underbara vän studenten! ♥

Grattis underbara du!!! 

One time you told me you need me tonight..

Nu har jag officiellt gått klart första året på gymnaiumet samt tagit sommarlov. Året har gått sjukt fort och jag kommer att sakna det som vart, människorna jag lärde känna osvosv. Firade in sommarlovet med att mysa med några sötisar från min klass samt Miranda. Det blev en båttur och lite grillning på det, mysigare får man ju leta efter.
 
Igår var jag på Rudbecks utspring samt Ludvigs studentmottagning. Man blev inte lite avundsjuk och taggad på att själv få ta studenten, Rudbeck kommer definitivt inte bli detsamma utan deras 95or. Var som sagt på mottagning hus Ludvig igår, känns helt sjukt att grabben tagit studenten men är såå glad för hans skull! 
  
Grattis till er underbara & fina vänner!!! 

När man vet att det är vår i Sverige..



Sometime we gonna have to lose

Känslan av att kunna sitta vid datorn och tänka att man har massor med plugg att göra för att sedan inse att man är helt klar med all skit som har med skolan att göra. Den känslan är underbar, även om allt inte riktigt gick min väg iår så klarade jag det mesta. Är ledig till på tisdag då avlslutningen är och sen tar jag sommarlov.
 
För en vecka sedan var jag i Falun på Axa floorball cup med mitt underbar lag. Vi drog upp tidigt på torsdagsmorgonen och möttes av underbart väder, skön skola där vi hade duschar så vi slapp duscha i hallarna samt massor med härliga lag där vi bodde. Själva cupen i sig gick inge vidare, tror inte vi förlorat så här mycket på elva år, kändes väldigt ovant måste jag säga. Men allt annat var så bra, älskar Falun cupen, man hittar överallt, allting ligger nära och du är hyfsat fri att göra vad du vill. Underbara medspelare och tränare har jag också så bättre kan det ju inte bli. Känslan och gemenskapen av att alla människor som är där av samma anledning är rätt härlig. Men som sagt, en skön resa med underbara människor, och jag tackar mitt lag för detta! Bästa Rotebro! ♥
 
 
 
 

RSS 2.0