Random


Keep on walking..

ONSDAG.. och jag är på dagens första lektion som består av konsumentkunskap, inte det allra roligaste som jag har gjort men jaja, har engelska om en timme och sen lunch. Dagen rullar väl antagligen på sen och jag drar på träning i simhallen, vill träna hela tiden men orkar inte kroppen är död, plus att jag måste plugga, kaos i staden. 
Skriver till er senare, puss!

All I need is a beauty and beat

Hejhejhallå!
Ny vecka tänkte jag skriva innan jag kom på att det faktiskt var tisdag idag. Skoldagen började trögt men det blev bättre och jag fick iallafall kanske lite gjort, har förövrigt ganska chill schema på tisdagar även om det är jorden stråkigaste lektioner. Har pallrat mig hem och ätit lite mellis. Ska kolla runt lite på datorn, packa väskan och bege mig till Sollentuna där jag första gången på ett årska möta upp min pappa, vi har en del saker att reda ut. Efter det är tanken att jag ska dra på träning. Har inget mer intressant på hjärtat så skriver väl när det sedan passar, puss!

Don't play games with me, because I hate the way you play them

SAAALUUUUT!
Kan inga bra hälsningsord men här är jag iallafall. Har varit på träning samt kollat slutet på killarnas. Träningen gick helt okej och den fick mig på så galet bra humör att jag bara älskar innebandyn ännu mer, tur jag har som får  göra det jag älskar mest på jorden. Sitter med dator i knät nu och ska försöka få lite plugg gjort innan jag ska krypa ner i min säng och sova, lät väldigt skönt iallafall. 
Hoppas ni får en bra kväll, puss!
HAHA döds seriöst..

As long as you love me

Hallåååååå!
Så var den här helgen över också och det har varit en av de konstigaste helgerna på länge. Började i fredags då jag spenderade min tid med Miranda. Sov hos henne och vi somnade ganska sent, blev upp tidigt dagen efter för att jag skulle dömma, sen begav vi oss på match, tror vi vann. Sen var det att springa mellan simhallen där A-lagets match spelades och Rudbeck där det var öppethus. Drog sedan till Silverdal och checkade killarnas match. Miranda följde med mig hem sen och vi gjorde inte så mycket innan hon drog. Drog till Rotebro senare på kvällen och umgicks med Miranda och Niclas.
 
Söndag och man begav sig till Huddinge för match, gick åt helvete. Åkte med Miranda och August hem till henne och sedan vidare till Fisksätrahallen för match emot Nacka, gick åt helvete där också men det är nice. Den här helgen har varit allt ifrån kaos, till grym, till världens pinsamaste och ja osv. Är i skolan nu och ska ta mig igenom dagen innan det blir träning ikväll. Höres sen. 

Älskar dig plutte!


Min klädstil för idag..


I don't want my love to go to waste

Hello darlings!
Vet jag vet, sämsta ever på att uppdatera men jag ska bättra mig, ska bara finna lite tid och ork. Veckan har börjar på sämsta sätt men ändå absolut bästa, på två helt olika sätt. Har alldeles för mycket i skolan så när jag släppte allt över helgen så höll jag på att gå under när vi började på måndagen igen, har mest suttit mig igenom lektionerna, ingen bra start på vecka tre av tjugotvå. Får ta tag i skiten och det blir att plugga mycket mer efter skoltid, jaja. 
 
Emelie och jag sitter hemma hos mig och tanken är alltså att vi ska plugga lite, innan vi drar vidare och ska köra pass på gymmet, har inte så mycket motivation just nu så om jag kör pass så måste jag liksom pressa mig mer än om jag kör själv för då är det bara jag. Ska få nooben brevid mig att försöka göra något vettigt. 
Hörs sen puss!

When you're happy, just be fucking happy..

Är så sjukt galet glad just nu, glad men trött. Har ingen aning om varför egentligen bara är det sådär glad man blir av ingen anledning och bara vill hoppa upp och ner och skrika. Dagen har varit grym, två matcher, två vinster. Sen kolla killarnas match i Silverdalshallen, bästa ju. Älskar innebandy, det är seriöst mitt allt, undra vad jag skulle göra utan det, vill inte veta. Aja tänkte bara höra av mig med mitt otroligt bra humör, pussss!

Doing it half way is harder than not doing it at all

Hellooo!
Har äntligen fått helg, den här veckan har varit pain, familjen varit sjuk, haft för mycket i skolan och innebandyn har gått sådär. De bästa med veckan har väl varit att kolla träningar, hehe.

Min fredag har spenderats med skolböcker och en dator runt om mig, har fått ytterst lite gjort men ändå något. Blir att försöka klämma in lite mer plugg innan veckan är slut. Har nyss duschat och gjort mig klar så ska pallra mig emot sängen. Alarmet ringer 06.20 för mig och då är det bara att börja fixa för match. Hoppas alla får en godnatts sömn, puss!

Det är stabilt när man är börjar 08.10 och man är sex personer i skolan 08.06..


He was searching for one grain of sand

Holla amigos!
Vet inte ens om jag skrev rätt har ovanför men hej iallafall. Är sämst på att uppdatera nu för tiden men försöker, min hjärna håller redan på att gå i kunkurs efter allt skolarbete, orkar inte riktigt hänga med och vill gärna göra annat, inte bra med tanke på att jag måste göra allt för att höja mina betyg. Tog mig iallafall igen dagen också, kom hem, kollade oth, sov, åt och drog ut för att rensa huvudet lite, Nikolas följde med mig och jag köpte massa onyttigt och åt, inte okej men har godis beroende som jag måste vänja mig av med. Har en massa jävla fysik att få in i hjärnan så ska försöka lite till innan jag kryper till korgs tror jag, hör av mig imorgon, puss sov gott!

I am looking for a bit of love

JAG ÄLSKAR SKOLAN.. så nu vet ni vad jag gör sitter i skolan och ska ha två timmar svenska eftersom att våran musik är inställd. Har lunch om en timme ungefär och sen är det tre lektioner kvar innan jag slutar. Blir ingen träning för mig eftersom att jag fortfarande inte är helt frisk vad som händer är jag dock inte helt säker på, beror lite på. Hör av mig senare, puss!

My mind keeps saying run as fast as you can

Hej friendos!
Isabell och jag drog till Sollentuna igår, där bjöd hon mig på fika - kladdkaka bästa!!! Och sedan fick jag min present, tack hjärtis! Eftersom att jag var helt slutkörd i kroppen så satte vi oss inne vid satelliten ett ganska långt tag innan jag tog en alvedon, och piggnade till. Så vi fixade oss lite innan vi drog och käkade och sedan kollade killarnas träning, för en gångs skull var det lite halv segt men tack vare Isabell blev dagen grym ändå, kärlek till dig hjärtis!
 
Vaknade upp imorse tröttare än på länge, gick ner och insåg att jag hade feber så tog ett glas mjölk, alvedon och gick och la mig igen. Sedan jag vaknade upp har jag inte gjort mycket, kollat ex-antal avsnitt av oth och druckit vatten. Fick i mig lite mat nu på kvällen och Nikolas kom med en godispåse till mig, min räddning typ. Ska hoppa in i duschen lite snabbt så hörs vi nog imorgon, puss!

I know you've never loved the sound of your voice on tape

Hello!
Jag är så otroligt grym på att fixa det här med bloggen men jag iallafall, jag befinner mig nu i skolan på min bänk på rast. Börjar om ca fem minuter med mentorstid och då ska vi byta platser bland annat, trivs på min plats så vill inte byta men jaja. Efter skolan drar jag med Isabell till Sollentuna, där vi ska ta en fika och ha det mys innan vi går till Satelliten och kollar träningar, om planerna håller så kommer det här bli en as grym dag. 
Skriver senare, puss!

BÄSTA --> SÄMSTA

Jag blir som ett litet barn ibland, älskar att fylla år..


8 Januari 2013

Hello people!
Vaknade imorse av att familjen kom in och sjöng för mig med fika, och lite sånt. Så mysigt när alla kommer hit. Iallafall de var upp och fixa sig för att sedan bege sig till första skoldagen sådär lagom segt men jag klarade mig nästan utan problem. Efter skolan körde jag och Linda på en dejt på mc donken och en massa snack, lagom mysigt. Sen begav jag mig hemåt och umgicks med min släkt resten av kvällen. Ska väl vänta ut den här dagen och försöka sova så att jag orkar upp imorgon, ett år äldre och måste visa att jag blivit bättre. Skriver imorgon igen, godnatt sov gott!


You only have one life, but life gives you second chances..

Drog till Miranda tidigare idag ju och vi gjorde inte mycket, snackade lite, lyssnade på musik och kollade på datorn. Åkte förbi stinsen en snabbis för att hon skulle in för skaffa sig ett par värmeshorts och jag ville ha cola. Efter det drog vi till hallen en halvtimme tidigare för att vänta in att våran träning skulle börja. Träningen gick helt okej, var halv kul och kändes som att den faktiskt gav något, mer fokus än vanligt osv. Är hemma nu iallafall och ska pallra mig i säng snart så att jag orkar upp till skolan imorgon, hörs imorgon puss!

They said it was time for changing, rise and shine, everybody's making it..

Godmorgon!
Ställde alarmet på tio så att jag skulle komma upp och äta frukost i någorlunda bra tid. Har hunnit med att kolla några avsnitt av oth också, kan inte sluta, diggar att det kan vara så beroende framkallande. Ska börja göra mig i ordning nu så att jag kan bege mig till Miranda och umgås lite med henne nu när hon kommit hem igen, senare blir det att träna också, weehå. Skriver till er senare puss!

If you always looking for reasons not to be with somebody, you always find them..

Hellofriends..
Min dag har spenderats i Södertäje tillsammans med Erika, Tobias och Emil. Det var sjukt länge sedan jag träffade grabbarna senast och helt ärligt så hade vi sjukt kul, gjorde egentligen inte så mycket var nere på deras såkallade stan, köpte pizza som vi värmde i ugn, flamsade en massa och kollade någon film, eller ja jag kollade inte så mycket eftersom att jag var fullt fokuserad på att hålla koll på F97 finalen i SM, så lagom social var jag. 
 
Har avslutat min kväll med att tvätta, käka, duscha och kollat oth, ska snart hänga min tvätt och sedan gå till sängs, behöver all sömn jag kan få sådär dagen innan skolan, usch så otaggad. Nu ska jag prata vidare lite med Erika så vi hörs imorgon, puss.
 


I guess that my only problem was you!

Hello people!
Fick tvinga upp mig själv imorse för att dra iväg och spela match. Det helt okej, vi vann med 4-3 och jag spelade hyfsat bra trotts att jag inte tränat på ett tag. Drog hem duschade, kollade oth innan jag gjorde mig i ordning och följde med mamma och gudmor upp till Uppsala/Storvreta för att kolla F00 spela 1/8 delsfinal mot Bele Barkaby, dom torskade tyvärr men de var jätte duktiga de små tösarna. Stannade sedan kvar och kollade på min lillasysters match också, de förlorade tyvärr också emot Tumba. Iallafall är hemma nu och följer live kommentarerna ifrån Västerås - Rotebro nere i Gothia, ser inte så stabilt ut för Rotebros del tyvärr men ja pojkarna är grymma ändå. Kände att det blev mycket snack om innebandy nu. Ska fortsätta att snacka lite med Erika så hörs senare, puss!
 

Jan. 05, 2013


Life is so much more than just tears and hard feelings..

Alloh!
Började min dag ganska segt med one tree hill innan jag fick raket bråttom för att åka upp till Uppsala och kolla på nör P98 spelade final. De förlorade med 7-6 på Sudden så sjukt segt, tycker de var jätte duktiga iallafall.

Stannade sedan kvar där uppe och kollade min systers match innan vi åkte hem igen. Somnade i bilen är så sjukt trött i kroppen, måste vända dygnet tillbaka ganska fort innan ja du vet.. Skolan börjar igen. Så ska försöka få lite sömn nu, hörs imorgon puss!


The promises I make are like milk in the sun, they spill out of me and they spoil when I’m done

Hello friends!
Försov mig en timme imorse så blev att fixa sig snabbt som attans på en timme innan jag mötte upp Linda som väntat på mig i en halvtimme vid stationen, har fortfarande ångest för det förlåt vännen. Vi åkte iallafall till Farsta för att kolla body shops rea, de sålde bland annat ut body butters "smaker" som inte finns längre för 85:- kronor så jag la ner mitt present kort på två stycken med hallon, luktar sjukt gott, kan ju rekomendera att kika in där. 
 
Vi gick runt där ett par timmar men ingen av hos hittade något speciellt att köpa, ska försöka spara mina pengar och saker till vår kollektionerna som brukar vara galet nice. Kvällen spenderade vi tillsammans med Nikolas, Fredrik och Adam. Gjorde inget speciellt egentligen bara tog de lugnt och umgicks. Har gjort mig klar nu så ska pallra mig emot sängen, skriver mer imorgon natti!

I can see you pretty face in the mirror

Morning fokes!
Jag sitter på en tunnelbana påväg till Farsta med Linda. Tanken var att vi skulle dra vid nio men eftersom att jag försov mig så fick Linda ringa upp mig samt vänta vid stationen i en halvtimme, bra jobbat Michelle, snäll kompis och grejer. Vet inte hur länge vi blir kvar så får se vad som händer sen men vi lär höras, puss!


I am a flower quickly fading, here today and gone tomorrow

Hei!
Mina dagar är ganska långa och tråkiga och består mesta dels av att jag sitter inne framför datorn och kollar på OTH så har lagom mycket liv. Men aa, vid tre drog iallafall jag och Linda in till staden. Kollade lite kort i några affärer innan vi satte oss för att äta, åkte sedan lite spontant till Farsta centrum sedan, gick runt, tog det lugnt och hade de lagom skoj. Åkte hem senare och vi avrundade kvällen med mycket skratt på prisXtra tillsammans med Nikolas och Fredrik. 
 
Har hunnit med att duscha och kollat ett avsnitt av oth nu så ska pallra mig emot sängen när jag har skrivit klart det här så att jag kan få lite sömn. Hör av mig senare, puss!

Tjaaa sådär lagom trötta och smått efterblivna tydligen...


Nyårslöften!

På bilden ser ni mina förra nyårslöften och jag kan säga att jag inte har blivit mycket bättre.. Så antar att jag har lite kvar på alla tre bitar men mina nyårslöften i år blir:

Fort. Jobba på att spara pengar

Jobba hårt för de jag vill istället för att bara ge upp skolan, innebandyn, killar osv.

Ta reda på vad jag vill med saker och ting och som sagt sluta tveka, hitta mig själv, bli den jag vill och försöka att inte ge folk falska förhoppningar utan försöka känna av vad jag vill redan innan.

Försöka bli mer öppen, inte döma folk för mycket och kanske bli liiite mindre blyg.

Jaja, antar att de finns en del att jobba på men ja ni ser mina största problem och ja, kan ju lägga till att jag ska försöka ta tag i mina problem och försöka lösa dem istället för att bära på dem kommer dock inte alltid hålla men jaja får försöka!


Gott nytt år

Välkomna till ett nytt år folket!
Min dag igår var helt ospeciell egentligen åkte till Miranda och lämnade hennes plattång under dagen. På kvällen åt jag middag med familjen innan jag drog till Isabell, vi satt med på middag där innan vi gick hem till henne, kollade film åt oss feta på godis. Drog ut lite senare med några och firade in det nya året, kollade raketer osv. Drog hem till Isabell sen igen och jag drog hem senare för att sova.

Nu sitter jag på tåget påväg intill stan för att träffa Kellie ett tag, hör av mig senare puss och gottnyttår!


RSS 2.0