People make mistakes,it's a part of life


En del säger mig att jag borde ta tag i mig själv och ha ångest medan den andra säger lev livet och lär dig av misstagen..

Cause I am okay when I lay down in your arms..

Skolveckorna går i race fart nu för tiden och helgerna lika så. I fredags var jag ute med några härliga människor, lirade lite boll och umgicks innan jag följde med Madeleine hem och spenderade natten med henne. Sötisen gjorde middag till mig och hela köret. Vi mös framför tvn och datorn ungefär hela kvällen. 
 
Igår var det lagavslutning med damerna. Vilket innebar brännboll och picnik i Edsbergsparken. Mysigt var det och roligare hade vi, blev där i nästan fem timmar. Efteråt drog jag och Miranda vidare, förbi Norrviken en stund och sedan vidare till David och umgicks där. Hade en väldigt bra dag igår trots allt. 
 
 

One tree hill ♥

Den här dagen har varit grymt skönt, bara legat hemma ute i solen och tagit det lugnt. Hade en lektion på schemat idag men latmasken i mig stannade hemma och plugga på mer viktiga saker istället. 
 
Har precis sett klart allra sista avsnitt av One tree hill. Vill nästan gråta det kan inte bara ta slut, vad ska jag nu göra med mitt liv?! One tree hill är verkligen för bra, så verklighetsbaserat så man automatiskt lever sig in i det som händer och verkligen känner att det där kunde lika gärna varit jag. Att se One tree hill är verkligen ett måste! Så mycket kärlek! ♥
 

It's like wishing for rain when the sun shines bright

Tror inte att det är mer än två veckor kvar av skolan och jag har sjukt mycket att ta igen så att jag håller på att bli galen, har ingen aning om hur jag ska lyckas med allt detta, men jag får försöka..
 
Har iallafall en chill vecka där enda heldagen var igår. Hade nationella idag så slutade vid elva. Drog till Sollentuna och käkade med Miranda och sedan mötte vi upp Madeleine när hon slutat. Nu sitter jag här med en bunt läxor som verkligen måste göras, förstår på riktigt hur jag ska klara detta, usch. Återkommer när jag har hittat en utväg för allt detta..
 
 
 
 
 
 

Steve Angello, Kungsträdgården 17/5-2014

Igår drog jag in till Kungsträdgården med Miranda, Isabell och Madeleine. Det var galet mycket folk där inne så att ta sig någonstans var en labyrint bara de. Men musiken var skön och trots att de var jobbigt och varmt när alla människor stod nästintill på en så var kvällen jävligt bra. Härliga människor man träffade, bra musik och bara känslan av gemenskap. Fler kvällar som denna skulle inte sitta helt fel.  
Videon är dock i ytterst dålig kvalité menmen..

Detta är mysigt





You are no good for me

Ännu en helg är över och skolveckorna går snabbare och snabbare och snart är det faktiskt inte så mycket kvar. Känner att det är lagom mycket stress nu när man ska få klart alla uppgifter man inte gjort, ouups. Men det får bli en annan dag, idag är jag trött och sliten och ska sova. 
 
MIn helg var iallafall mysig. I fredags var jag först hemma hos Eldh innan jag drog med Miranda hem, vi drog ut en stund innan vi bäddade ner oss i sängen igen. Lördagen låg vi mest inne och bara mös, hon gjorde frukost till oss och vi hade det bara allmänt bra innan vi på kvällen tillsammans med Madeleine, drog förbi Kista och sedan till David för att umgås med honom och Niclas. Träffade även lite andra människor på köpet. I söndags var jag i Kista med Miranda och Markus för att kolla runt, var faktiskt roligare än på länge och vi blev där ett hyfsat långt tag iallafall. Den här helgen har varit skön, inte mycket måsten utan har mest bara varit.
Du är min favorit ♥

Bästa kvällen!! 💗

Här va de white!


Efter tolv år 💗

När man hör just den låten i rätt ögonblick..

Helgen & Valborg


Lördagskvällen spenderades med härligt folk hemma hos Ludvig för en grym kväll, även valborg spenderades hemma där, efter lite middag med några  härliga tjejer. Söndagen spenderades i Eriksdalshallen för att kolla lite innebandy tillsammans med Elinor och Isabell.

RSS 2.0