Im trying to smilie..


Sliiiten tjej!
Tjotjena!
Klämer inte lite tid för en liten uppdatering. Har pluggat sedan jag kom hem helt seriöst jag avlider orkar inte, hoppade träningen för plugg till och med och då är det verkligen inte bra! Men aa skolan går först eller vad är det man brukar säga? Hör av mig senare, kram på er!

Love you..

image description
Hejpåer!
Berättade ju att min uppdatering inte skulle vara den bästa den här veckan och det har ni faktiskt redan fått smaka lite på. Åkte till stinsen efter skolan med Isabell mötte upp Madeleine och Miranda där som hade vart och kollat prao, så vi kollade lite i affärer och begav oss sedan hem alla fyra.
Sitter hemma nu och ska försöka plugga lite, orkar inte men jag måste. Så sjukt mycket den här veckan så vet inte vad. Hör av mig när jag har tid!
Kram på er!

Innebandy träning


save the world... nannanana!


Hejpåer!
Är hemma hos mamma nu och har tagit mig en liten titt på min franska, skrivit in ord på glosboken osv jag kämpar på. Har hur mycket som helst den kommande veckan så ni får ursäkta att uppadateringen kommer suga, kanske inte uppdaterar alls det beror helt på, presspresspress!
Godnatt och sov gott!

Im done!

Jag är klar nu, bara själva avslutningen kvar, im happy!
Godnatt och sov gott hörrni! ♥

Bildbrist!

The same old song..


Pappas dator har ingen kamera..;)
Tjenis!
Vann matchen med 13-0, spelade back med Miranda lite skumt faktiskt eftersom att hon aldrig och då menar jag verkligen ALDRIG brukar spela back men det gick rätt bra. Åkte in till stan med pappa och syster, kollade på bio och åkte sedan vidare hem hit.

Här är det väl aningen segt just nu. Vi har kollat på film med familjen och nu sitter jag ensam i rummet med pappas dator och försöker göra flera saker samtidigt. Fixa musik, plugga, kolla facebook och blogga, puuuh det tar lite på krafterna faktiskt. Inte för att det är något fel på pappas musiksmak men den gör det är ganska väldigt långdraget just nu... Hör av mig senare om jag har överlevt.
Kram på er!

Last night...


Söta lillasyster är sur för att hon inte får ha en Rotebro tröja, den är ju i tvätten ;)
Godmorgon!
Håller på att göra mig i ordning för att dra på samling, har match emot Råsunda idag och det lutar lite åt vinst hållet faktiskt.
Drar direkt till pappa efter matchen så uppdateringen blir antagligen inte den bästa, men det går kanske att fixa något inlägg iallafall. Har en himla massa plugg att göra, rädda mig någon?
Hörs senare, kram på er!

friday, friday, friday


Gammal, fin och inte alls...... hehe! ♥
Tjotjena!
Skolveckan är över och jag kan pusta ut, tur är väl det. Har varit runt och letat prao idag och det gick faktiskt jätte bra lyckades redan på andra försöket faktiskt så jag och Bella ska dit nästa vecka och så ska dom skriva på lite pappren bara.

Sitter hemma hos Madeleine tillsammans med henne och Bella vi ska sjunga sing star eftersom att vi är sjukt awesome på det! Ni får ha en nice kväll!
Hörs senare!

just think about it..


Puss på dig finaste! Finns för dig oavsett vad! ♥
Tjotjena!
Trötter här! Har varit i Sollentuna med Miranda hjälpt henne att leta present till August vilket var näst intill omöjligt så vi begav oss tillbaka till Sateliten och kollade lite innebandy, är typ kär i att kolla på innebandy skit kul ju!speciellt vissa matcher/träningar.

Har suttit vid datorn sedan jag kom hem och börjar nu känna lite smått att det är dags att runda av och börja göra mig emot sängen är trött och imorgon borde jag börja med allt pluggande inför nästa vecka har en hel del som ska vara klart. Åker till pappa imorgon också så vi får höras när jag kan.
Hare bra och kram och godnatt på er!

smilie to the bitch!


Tjenixen!
Skoldagen är över och dagen har gått rätt fort sluta tio i tre så begav mig på direkten. Nu är jag hemma har ätit lite mellis banankaka samt digestive kex med smör, måste verkligen rekomendera det, sjukt gott!
Ska ta tio i fem bussen ner till stationen och möta Miranda, följer med henne hem äter något och beger mig sedan till Sollentuna Centrum med henne och kanske blir lite kolla innebandy inne i sateliten också, vem vet?
Hör av mig senare, kram på er!

slet mig i stycken och spotta osv...


haha vet att vi är jätte fina här..
Tjotjena!
Drog till Sollentuna med Isabell direkt efter skolan, vi gick runt och skulle sedan ta bussen sedan när den väl kommer så åker den bara förbi jag jag suckar och kollar runt sedan vänder jag mig om och ser en lapp där det står att busshållplatsen är flyttat så jag visar Bella hon bara jag vet jag såg den men jag fatta inte? smått iq befriad brud det där! Haha, sedan ringer Linda då har hon sett oss där och garvat så elaka!
Så ja, efter en runda runt halva sollentuna hamnade vi tillslut på stinsen där vi kollade runt lite, köpte glass och begav oss tillbaka till sollentuna och kollade lite innebandy i Sateliten, våran kväll i ord. Ska gå ut snart men orkar inte. Hörs senare!

nobelarbete


Tjotjena!
Skolan är i fullgång och jag sitter och jobbar med mitt nobel arbeta som jag nu för en gångs skull har kommit vidare med. Har precis kommit igång med novellen och just nu rullar det på ganska bra, den kanske inte är den bästa men jag vet vad jag vill skriva om iallafall.

Den sjugo andra idag och jag tror att jag ska vara med Isabell efter skolan är inte helt säker men jag tror det iallafall. Annars får vi se vad som händer, uppdaterar mer efter skolan.
Kram på er!

Im coming home..


Kan inte beskriva det med ord, men du anar inte hur mycket jag saknar det här?
Hejsvejs!
Här sitter en lagom trött tjej efter träning, beeptest och en lagom hård träning med A-lagets tränare därefter, bra träning men ja kroppen är så gott som död.
Satte igång datorn för att plugga lite men jag fastnar såklart framför annat. Ska ta en liten titt på plugget nu så hörs vi senare, kram på er!

natti!

Jag är sliten och trött så jag säger godnatt nu så får vi höras imorgon!


breaking dawn


Tjotjena!
Har varit på bio med Kellie, vi såg Breaking dawn och enligt mig vad den inte lika bra som jag hade förväntat mig. Lite långdragen och det hände inte så mycket förens i slutet.
Kom hem för ett tag sedan och skulle plugga men fastnade framför någon film på disney chanel istället, så det kan gå. Fortfarande förkyld och vi har beep-test imorgon, love life!

Baby, it's not just you..


Godmorgon!
Dagen har precis börjat, jag lyssnar på musik och försöker lista ut en outfit för dagen. Ska strax åka till Solveig där vi ska bli bjudna på lunch tror Janne ska byta däck på bilen också. Är fortfarande förkyld jätte jobbigt.
Mamma skjutsar mig antagligen till Heron senare och då blir det bio med Kellie, underbar tjej och förhoppningsvis as bra film. Vi får höras senare.
Krampåer.

you make me smilie honey!


Du får mig att le finste du! ♥
Tjotjena!
Vann båda matcherna idag, med udda målet båda gångerna. Spelet blev bättre och bättre ju längre in i matcherna vi kom för mig gick det sådär, min förkylning dödade mig nästan.

Bråkade med mamma i bilen påvägen hem onödigt av mig men jag fick ett litet utbrott så jag gick hem duschade och sedan gick jag ut i min ensamhet och lyssnade på musik. Slutade med att jag smsade Bella och hon ringde mig och till slut hamnade jag här i hennes fina kök. Vi ska bege oss till Madeleine nu och hålla koll på en liten snubbe, höres senare!

ROTEBRODAGEN!♥

Drar på match alldeles strax, vinst emot Tyresö skulle faktiskt inte sitta helt fel? Nu taggar vi!

before today

Morgon!
En aningen piggare tjej sitter och bloggar nu. Vaknade och huvudet var tungt som bara den men efter lite kyra på sig metoder så mår jag aningen bättre och tror till och med att det ska gå och spela normalt, nästa iallafall.
Ska ringa Isabell snart och prata med henne, vi ska åka till Silverdal lite innan matchen för att kolla på dom andra som spelar eftersom att det är Rotebrodagen idag, älska Rotebro bästa laget oavsett vad! ♥

leave it behind


Tjenixen!
Följde med Madeleine hem efter skolan vi bakade kladdkaka, gjorde soda stream och satte oss och spelade något skjut spel, jag erkänner jag är rätt värdelös på det.

Mår inte så jätte bra är täppt, har ont i halsen och i huvudet. Får se om jag kryar till imorgon annars vet jag inte. Har ju två matcher imorgon och är jag sjukt taggad på att spela, älska innebandy, älska livet!
Hoppas jag mår bättre snart, kram på er!

två skogsmullar var ute på vandring..


Hejpåer!
Har varit ute på promenix med Erika. Gick runt i det kalla nollgradiga vädret och snackade, faktiskt riktigt skönt att bara gå runt och snacka, behövdes verkligen även fast jag har en himla massa mer att säge egentligen.
Är hemma nu och sitter och skriver med folk på facebook, as drygt faktiskt orkar inte med skiten längre. Orkar inte skriva men folket vill ju inte snacka i skolan, suck!
Ska krypa till korgs, godnatt och sovgott!

bake one brown chocolate cake..


Lite mycket Random!
Tjenixen!
När jag kom hem satte jag upp håret i en tofs och satte igång med att baka en kladdkaka här i min ensamhet, låt efter låt spelades och jag bakade, älska livet. Janne kom hem för cirkus tjugo minuter sedan så jag kan inte sjunga längre, buhuhu!
Fredag imorgon och jag skulle göra något, kommer inte ihåg men något var det. Om jag inte kommer på vad det är så kommer jag antagligen sitta hemma lite forever alone sådär.
Hörs senare!

please, forgive me!


Coolingar i hissen efter domar utbildningen!
Tjenis!
Vann matchen emot pojkar -00 med 3-1 inga större siffror direkt men dom är sjukt bra för att vara så små fast vi kunde vunnit med aningen mer mål. Kan säga att jag blev uppsnurrad på läktarn en gång, haha!
Har duschat och precis tagit mig lite mat i magen så jag är mätt och nöjd. Sitter och lyssnar på musik och läser bloggar, tar det allmänt lugnt bara. Ska fortsätta med det och kanske ta tag lite i franskan.
Godnatt och sovgott!

give it a try


R A N D O M bild! Älskar dig finis!
Hejpåer!
Jag är trött, slut, seg och såvidare. Vill ta itu med en jävla massa men orkar inte med något samt att jag inte kan fixa allt riktigt nice ellerhur? Kanske inte.

Har tagit mig igenom skoldagen iallafall och nu är jag hemma och förbereder mig för träning, har precis bytt om och ska ta mig lite mat i magen. Hörs senare!

come closer..


Jätte söta!
Hejpåer!
Kan inte göra mer än att säga förlåt för den hemskt dåliga uppdateringen, men ja skolan går först och eftersom att jag lägger ner en del av min fritid på framför allt innebandyn också så blir det inte så mycket tid över till annat.
Borde egentligen plugga har matteprov imorgon men min energi ligger seriöst på noll så jag lyssnar på musik och gosar med kissen. Borde börja ta tag i pluggandet nu vill ju inte få F på mitt prov om man säger så..
Hörs senare!

love the way you love...


Söööt Elin!
Tjenixen!
Är hemma hos mamma nu, kollar facebook, bloggar och kollar andras bloggar. Är sjukt trött efter dagens två matcher. Förlust emot Täby, inga komentarer och en vinst med 5-2 emot Ängby hård match, tufft spel osv. Har grymt ont i huvudet nu lite kanske beroende på krocken jag hade med en tjej.
Menmen, ska ladda om inför skoldagen imorgon så lär väl antagligen höra av mig mer då!
Godnatt och kram på er!

godmorgon!


Saknar dig Tildis! ♥
Hejsvejs och godmorgon på er!
Söndag idag och jag ska lägga ner min tid på innebandy. Är antagligen påväg till match emot Täby nu vi ska spela i innebandyhallen Täby. Åker till pappa sedan och firar lite farsdag innan jag beger mig till Vällingby hallen och spelar match emot Ängby tror jag att det är? Uppdaterar senare när jag kommer hem till mamma igen, eller imorgon! Kram på er och ha en bra dag!

I'm still in love with you..


Finis!♥
Tjenis!
Lördagen har rullat på som den ska. Vaknade runt tio åt frukost och gjorde mig klar. Vi begav oss till Högdalen kollade runt och åkte sedan till Hagsätra centrum för att äta, pizzaaaaa!

Dagen har med andra ord varit lugn. Ganska behövligt med tanke på att jag inte riktigt är på topp, av olika anledningar. Ska överlämna datorn till Linnea nu så vi hörs imorgon antar jag!
Kram på er!

love, live, love


R A N D O M!, älskar dig! ♥
Hej och godmorgon!
Lördag idag och uppdateringen kommer suga, är ju hos pappa så det här blir ett tidsinställt inlägg (om jag nu lyckades med det?)
Vet inte vad som händer idag, antar att vi mest ska umgås hela familjen här det var ju ett bra tag sedan sist eftersom att vi alltid åker runt på mina och systers matcher.
Men vi får höras hoppas ni får en bra dag!

california king bed


Anledningen till rubriken är Miranda..
hon började lite random sjunga på låten, jag ni kan ju tänka er förkyld och allt hur söt som helst.

Slutar ungefär nu så ska stänga ner och bege mig till stationen och sedan hem till pappa där jag spenderar min helg, hör av mig när jag kan!
Krampåer!

Godmorgon!


Kameran är inte av höögsta kvalité direkt men aa..
Får och borde egentligen.. inte blogga med tanke på att jag har hur mycket som helst att fixa. Åker ju nämligen till pappa idag. Så uppdateringen kommer att vara lite si och sådär.
Iallafall så drog jag med Miranda till Sollentuna igår, åt subway och kollade innebandy rätt lugn men nice kväll. Hörs senare!

I am..

Jag är lat, trött och seg så jag ska krypa till korgs godnatt!
Skit också, har glömt att lämna in min svenska till idag, FML!

looking at a face I never forget..

Måste fixa mig lite innan jag går.. lite halv snygg bild sådär
Kände att jag kanske skulle uppdatera lite? Iallafall vad gör jag? Jo, jag sitter vid datorn nere vid köksbordet, kollar facebook, och äter mellis bestående av sockerkaka, mjölk och några choklad bitar. Pluggade en mening franska också men jag orkar verkligen inte mer.
Ska bege mig ner till stationen snart men tänkte vara bra att uppdatera lite innan eftersom att jag inte blir hemma förens kanske senare ikväll. Hörs senare!
Kram på er!

nobel..


Hejsvejs!
Sitter i skolan och ska egentligen jobba med nobel men eftersom att min fantasi ligger på lägsta nivå just nu. Jobbar med engelska istället eftersom att våran skoltidning på engelska te råga på allt?

Ska stanna kvar lite efter skolan arbeta osv, sedan ska jag hem lämna väskan och sedan träffa Miranda och bege mig till sollentuna och kolla på innebandy. Älska innebandy, vi hörs senare, kram påer!


sliten tjej

Är hur trött som helst, har suttit och pluggast matte och svenska så att det snurrar runt massa siffror och bokstäver i mitt huvud! Det är iallafall så det känns. Ska börja krypa till korgs nu!
Sov så gott och dröm sött! :)


please, help me!


Sötisar!
Tjenixen!
Har tagit mig igenom skoldagen OCH utvecklingssamtalet utan större svårigheter? Rätt grymt faktsikt. Sitter hemma nu iallafall hoppade träningen för att jag är tvungen att plugga. Har skrivit rent allt utom en fråga på svenskan och ska ta och jobba lite matte nu ligger aningen efter och vi har prov på fredag, kämpa Michelle kämpa typ så.
Uppdaterar senare.

food at school


Gammal och lagom fin..
Tjotjenis!
Har precis kommit upp ifrån Rotebrohallen där vi hade idrott, var väl sådär lagom kul får jag säga. Väntar på att vi ska få gå in i matsalen, vill ha mat är vrålhungrig.

Har en halv lektions bild sedan och är det utvecklingssamtal, jippiiiieeehoooo!not. Ska kolla lite facebook och sedan blire mat. Hare bra hörs senare!
Kram.

let somebody down


Tjotjena!
Skoldagen är avklarad och det har funkat helt okej, hemkunskapsprov sista lektionen och brödet jag och Madeleine gjorde blev rätt fint, frågan är väl bara hur det smakar.
Kom hem runt halv fyra, kollade tv och sedan gjorde jag i ordning en fruktsallad till mig och syster blev sjukt gott, älska! Nu ska jag bättra på mina betyg lite igenom att plugga har rätt mycket närmaste veckorna så bli inte förvånade om uppdateringen är lite halv bra.
Hörs senare kram på er!

älskar denna känslan


Denna söta tjej sitter och håller mig sällskap för tillfället!
Tjenixen!
Skulle uppdaterat igår kväll men när jag kom hem och duschat kom jag underfund med att jag egentligen borde plugga, så där satt jag och pluggade en hel del i matten. Därefter klistrade jag mig framför fotbollsgalan med mat och kladdkaka.

Tisdag-skola-träning, aa det är ungefär min dag i helhet tror jag, är inte helt säker om jag ska träna än men antagligen, suckpustochstön. Aja vi hörs senare!
Krampåer.

At school

Hejsi!
Sitter i skolan med för tillfället bara Isabell. Miranda försvann ut med August dom har ju inte träffats på en vecka så ni kan ju bara ana hur söta dom är. Vart Madeleine tog vägen det vet jag faktiskt inte.

Efter skolan är det tidig träning som gäller så får se om jag hinner blogga.
Kram på er!


Baka med syster

Drog i gång en liten bakning med syster som slutade med en kladdkaka. Blir av att prov smaka den ikväll.
Annars har det inte hänt ett dugg idag, bytta precis om kändes lite lamt att gå runt i pyjamas hela dagen. Ska fortsätta med mitt pluggande som jag hitills inte kommit någon stanns med, great.
Hörs senare.

get it up

Vi är jätte söta!
Godmorgon!
Hade bästa drömmen inatt, jag lovar så kär! Men iallafall jag har vaknat till liv nu trotts allt och proppat i mig lite frukost. Lyssnar på lite musik, kollar facebook och läser bloggar en lugn vanlig morgon.
Ska fortsätta lite med mina läxor jag har det är ju skola imorgon, och förhoppningsvis hitta på någon så att jag inte sitter hemma och ruttnar bort hela dagarna.
Höres senare!

heartbreaker




Tjenixen!
Tog en tripp till Enebyberg/Danderyd för att lägga ljus på Jannes pappas grav, sjukt fint när det är mörkt på kvällen och alla andra ljusen brinner. Följde sedan med Solveig hem och tog en liten fika där, trevligt värre.
Sitter hemma nu igen och laddar upp för en lördag kväll med godis och förhoppningsvis någon film. Ska bara se till att låta dom små där nere somna lite innan vi sätter igång.
Vi höres, godnatt!

day after day



Hejsansvejsan!
Alla helgona dagen idag och jag har varit en snabbis vid kyrkan, tänt ljus, lagt blommor osv. Var aningen jobbigt faktiskt men jag överlevde.
Är tillbaka hemma på min plats nu, ska ta och titta igenom mina läxor till nästa vecka ligger aningen efter så tror att det skulle sitta ganska bra faktiskt. Hör av mig senare!

On my mind

Tjenisssss!
Kellie har lämnat mig kvar ensam här i Sollentuna och åkt tillbax till sin lilla håla, men aa dagarna med henne har varit underbara helt fantastisk tjej det där!
Men aa imorgon är det lördag och allahelgona dagen tror jag att det heter? och jag ska till kyrkan imorgon, tända ljus osv får se om jag klarar mig utan att gråta vet inte just nu, första gången jag ska dit efter att farmor dött..
Men ja, jag ska börja röra mig emot sängen nu godnatt! :)
Ääääääälska låten! ♥

you make me smilie


två sötisar i Prag ♥
Tjenis!
Kellie och jag har varit ute och gått i cirkus en timme och bara snackat, larvat oss och haft det allmänt kul. Kom in för cirkus en timma sedan och har gjort oss i ordning för en myskväll med lite dator men antagligen mest,mycket snack.
Runt två tiden begav vi oss till Miranda och sedan till Elinor för att sedan ta bussen till Sollentuna och kolla på när dom tränade. Tycker vi är lite gulliga faktiskt. Men ska se till att få ordning på mitt internet så att inlägget kan publiceras och sedan ska jag stänga ner datorn.
Puss och godnatt.

Mys med Kellie...

Tjenixen!
Fick lite små lust att uppdatera bloggen, så vad gör jag? Jo, jag har varit vid prisextra utklädd till pantnisse för att panta flaskor och köpa lite godis till mig och Kellie. Så ja nu väntar vi på att filmen ska ladda klart och sedan ska vi gotta oss framför en Zac Efron film, snygg grapp det där!
Men ja, vi hörs senare!
Kram&godnatt!

Du lyser upp min dag, jag älskar dig♥


brist på insperation...


Känner att jag behöver ta tag i ett och annat, och kanske bara leva livet!
Hejpåer!
Höstlovet rullat på för fullt vilket är en anledning till att uppdateringen suger. En annan är att jag har bloggtorka och jag är helt out of insperation. Kommer låta bloggen va lite nu på lovet och uppdaterar bara då jag känner att det finns något att skriva om. Ska försöka återfå lite insperation också så det finns något utöver det vanliga att skriva om, hörs senare!
Krampåer! ♥

RSS 2.0