Hearts on fire

Hej kompisar!
Sov länge igår, speciellt för att vara mig. Emelie ringde iallafall och väckte mig så jag gick upp och bokade bowling till henne, mig och Isabell. Senare drog jag och hämtade min lillebror på dagis innan jag mötte upp Isabell och vi gick och vi mötte upp Emelie innan hennes pappa skjutsade oss till bowlinghallen. Så vi spelade lite bowling, hade kul och de två åt sedan i simhallen. Sen åkte Isabell hem till sig och jag Emelie drog till mig. Vi skrämde Madeleine, packade, handlade på coop med Linda och vi tre (jag, Emelie och Linda) åkte till Emelie där vi skulle spendera natten. Så tillsammans med godis, chips, läsk och glass och några bra filmer umgicks vi nere i hennes källare innan vi senare somnade. Gick upp runt ett idag och startade en film, och käkade godis. Ingen av oss var riktigt taggad på mat. Så jag har alltså inte gjort speciellt mycket idag, åkte sedan hem och satte mig där jag sitter nu, har skrivit rent en svenska grej som skulle vart inne innan lovet. Blev ingen träning för mig idag eftersom att min kropp är död och halsen inte är riktigt kry, hoppas på att jag inte blivit smittad av småbarnen. Ska försöka få ut Linda med mig ikväll men får väl se om hon orkar. Låter några bilder berätta lite kort.

Hörde att det var lov..


Life goes on

Min dag har varit lång. Upp tidigt som attans för att åka till västertorps hallen för att träna. Höll på att bryta ihop för att det gick så dåligt ett tag. Fick senare veta att jag inte gick vidare i stadslaget men är med som reserv och ska fortsätta träna. Just nu går humöret upp och ner och jag vet inte om jag är besviken eller glad. Har försökt muntra upp mig själv med att kolla killarnas träning, kolla film, snacka med Miranda och äta i massor. Får se hur morgondagen blir alltså. Ska sova nu så vi höra imorgon, puss!


What doesn't kill you make stronger

Hej friends!
Skrev värsta inlägget imorse men appen ville tydligen inte publicera så nu ligger jag i min säng och försöker skriva ett nytt. Orken är tyvärr inte på topp och det får bloggen sota för men försöker att bli bättre.

Åkte på en shopping runda i Sollentuna med Issa och Emelie idag. Var lite halv seg har redan sett allt i centrum hundra gånger känns det som. Däremot är jag överlycklig för att de ska öppna bikbok i Sollentuna så att man slipper åka till stinsen varje gång. Har haft två ute kvällar, båda med Emelie och lite olika folk. Idag gjorde vi inte mycket alls så det var lite halv segt tyvärr. Ska verkligen försöka bli bättre på att blogga, hörs imorgon puss!


Somebody that I used to know

Dagen har varit lång men jag har lyckats ta mig igenom den som alla andra på bästa sätt. Kvällen har spenderats tillsammans med Miranda först till prisxtra och sen till Rotebrohallen där det var gubbträning. Vi satt i ett omklädningsrum och lite senare kom Max och höll oss sällskap. Är hemma nu och ligger i sängen för att sova, är inte mycket jag orkar nu för tiden skola, äta, toa, träna, sova orkar inte plugga knappt träna längre, tack och lov för mina kompisar som gör dagarna ljusare. Hör nog av mig imorgon, godnatt!


Don’t put off living to next week, next month, next year or next decade. The only time you’re ever living is in this moment

Yooo!
Måndag och jag har jobbat hyfsat bra, träningen blev inställd eftersom att de flesta hade gymnasie information (de som går i min skola) så vi var kort om folk. Informationen var långtråkig och jag visste inte vart jag skulle ta vägen och hela kvällen har spenderats framför tvn.

Förövrigt fyller världens bästa issi år idag, femton barre och hon joinar oss i den klubben, älskar dig min fina vän. Så aa lite fika i skolan blev det allt. Kärlek till dig!


Live wild we're young

Miranda väckte mig imorse och vi käkade lite frukost innan hennes mamma hämtade upp henne och jag bara tog de lugnt. Har haft två matcher idag. Vann båda 3-0 och 7-1 tror jag.

Har kollat igenom en del bilder ifrån gårdagen, både på Mirandas kamera men även ifrån Lindas blogg ( www.lindis.blogg.se ). Verkar som allt mitt och Mirandas planerade gick hem till slut, kommer sakna att bara vara lite hemlighetsfull och planerande. Ibland behöver man vara släppa allt och bara försöka ha kul och början av allt var ju bara för rolig, handlande, hos Madeleine, hämtande av issi (haha!!), och själva början. Kärlek till personerna!


Feezt!

Tjenare!
Har inte hunnit blogga något i veckan pga allt plugg. Imorse vaknade jag runt tio och tjugo över elva satt jag och Miranda på tåget emot stinsen. Där blev det att köpa lite saker som skulle användas på kvällen. Åkte hem, hämtade nyckeln till en lokal som vi kollade i, hämtade mina saker, handlade dricka, snacks och godis till kvällen tillsammans med Isabells mamma. Sen drog vi hem till Miranda där vi duschade, Lina kom dit och vi tre åkte till Madeleine där vi fixade oss, åt och planerade det sista. Sen bar det av till lokalen där vi fixade det sista inför kvällen folk började rulla in runt tio i sju nu började alltså överraskningsfesten för Isabell och strax över sju var allt planerat och vi drog till Isabell för att hämta henne. Bruden blev små chockad när vi hämtade henne, bad henne fixa sig lite och satte på henne hörlurar samt ögonbindel. Efter mycket skratt, stamp i lera och vatten, sjungande av Isabell så var vi äntligen framme i lokalen när vi fått in bruden så började alla sjunga och hon såg ju aningen chockad ut. Kvällen rullade på med både bra och dåliga händelser men det är som vanligt,i det stora hela en lyckad kväll. Stannade kvar efter och städade samt väntade på nyckeln som Emelie råkat få med hem. Kom hem runt kvart över ett så nu ligger jag och Miranda i varsin säng och taggar morgondagens två matcher. Mer av mig hör ni nog imorgon puss och godnatt!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_508341b2ddf2b373ff001fe4.jpg" class="image">


Life is short, live it in your own way

Sliten och trött brud ska sova! Natti!


Live life and laugh

Gårdags kvällen spenderades ute med härliga personer, köpte lite gott och bara umgicks, fick skynda hem dock men de va de väl värt.

Åkte till Stinsen med Madeleine och Isabell idag. Madeleine tog hål i örat och vi gick lite i affärer innan vi lämnade av Madeleine vid bussen och drog för att gymma. Är alldeles slut i kroppen nu så ska duscha, käka och försöka plugga resten av kvällen. Lagom härligt schema, vi hörs senare puss!


I know that, my life time Is just a moment in the time You gave me one reason why It feels like Christmas to a child It is so wild And I cannot stop my feeling

Rotebrodagen var varit igång hela dagen så mellan halv nio och halv sju har jag varit i en innebandy hall med ett undatag att jag käka subway. Rotebro vann alla sina matcher, så ja dagen har varit riktigt nice, vår egen match vann vi med 2-1 tillslut. Har precis duschat och gjort mig klar så ska dra ut med Emelie alldeles strax. Vi lär höras, puss!


There is only one thing that makes a dream impossible to achieve: the fear of failure

Fredag! Antar att den här helgen kommer att gå lika fort som alla andra men alltid lika skönt med helg. Har tagit mig igenom min träning, käkade sedan donken och ska lägga mig nu så jag får vila lite blir inte att sova ut imorgon då man ska upp tidigt för samling inför match, tagga Rotebro dagen!
Hoppas alla haft en bra dag, puss!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_507871739606ee2c44538547.jpg" class="image">


The worst solitude is to be destitute of sincere friendship

Har så galet mycket i skolan just nu att orken till att blogga inte riktigt finns men jag försöker iallafall. Hade SO-prov idag vilket gick sådär halv bra. Åkte hem efter skolan och mös med mig själv innan jag drog för att hämta barnen, pluggade lite och sen var det träning som gick helt okej, är hyfsat nöjd iallafall. Ska krypa till korgs nu och ta lite sömn, sov gott!


Min räddning för dagen!


Live, laugh and love

När jag kom hem ifrån skolan så var mormor här, hon hade varit söt och tagit med sig två bullar till mig som jag önskat mig samt att hon stod och bakade med småbarnen. Inte för att jag åt själv men det såg riktigt gott ut.

Drog sedan på en lagomt lallig träning som jag tog mig igenom innan de behav sig hemmåt. Följde med för att hämta syster plus att jag senare var ute och gick med Nikolas ett tag. Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova, måste orka skolan!


You see him and can’t help but smile.

Hejpåer!
Har tagit mig igenom alla tisdagens lektioner på lagom bra sätt samt försökt att plugga lite till engelska provet imorgon. Har även varit iväg och spelat innebandymatch emot damlaget som slutade 4-4. Ligger hemma i min säng nu och tanken är att jag ska sova, natti.


A dry March, a wet April and a cool May fill barn and cellar and bring much hay. Harvest predictions according to the weather.

Tjenare! Tänkte uppdatera lite nudå. Vann matchen igår med 3-1 men kan säga att de va mycket slit där, puuh. Åkte sedan till mormor och firade henne. Hon fyller år idag egentligen men de är en bit på en vardag så var där igår istället, se va trevligt så.

Skolan idag då och sedan hem för att plugga. Lagom kul, hjärnan vill inte ta in mer information just nu. Tog en paus för att kolla Johan Falk, den jag ville se fanns inte så kollade en gammal istället, menmen de funkar det men har typ inte sett några alls ändå så. Ska försöka ta tag i plugget lite innan det blir sömn. Vi hörs väl med imorgon, puss!


Beauty is the wisdom of women. Wisdom is the beauty of men


Tagga match!


A good beginning makes a good end

Hej kompisar!
Det är lördagskväll ocjj jag sitter i ett nersläkt rum, med hörlurar i öronen och bara tänker. Sådana här dagar och perioder på hösten då man bara vill krypa ner i sängen för att sova och dagen efter vakna upp på topp igen. Ska iallafall pallra mig ner för trappen och mysa lite med familjen istället.

Jag gick förövrigt upp tidigt imorse och fixade mig innan mamma skjutsade mig till simhallen där jag kollade grabbsen när de spelade, vinst med 17-2 skönt alltså! Fick skjuts av Johans föräldrar till Sollentuna där jag mötte upp Ida, inte träffat den tjejen på hur länge som helst så de va kul, gjorde inte mycket, gick runt i Sollentuna. Har pluggat lite nu på eftermiddagen innan jag gick upp. Hoppas alla har haft en bra dag , puss på er!


Outfit!

Drar och kollar innebandy, puss!


Outfit!


In the beginning you will fall into the gaps in between thoughts – after practicing for years, you become the gap

Gårdagen spenderades först i skolan och sedan på utbildning i Sollentuna. Kvällen spenderades framför tv:n för att kolla när AIK torskade..arg!

Nu sitter jag i klassrummet och NO:n börjar när som helst, hörs senare! Puss.


Honesty is the first chapter in the book of wisdom

Har tagit mig igenom tvåtimmar orientering idag. För vår skull så hade det ju såklart rengnat i natt så hela skogen var alldeles blöt och lerig samt att det var kobajs och storahål med vatten och lera överallt. Lyckades gegga ner iallafall halva mig så när vi väl var i mål var man lerig, trött, blöt och framför allt törstig. Hade hoppats på lite fler kontroller men är ändå grymt glad att det är över. Chillade lite med Miranda efteråt och hade träning efteråt och sen plugg. Full spreckat schema hela dagen alltså så jag har nu gjort mig förtjänt av lite sömn, godnatt!


If wrinkles must be written upon our brow, let them not be written upon the heart. The spirit should not grow old

Godmorgon! På schemat idag står det orientering börjar tjugo i tio så fick en extra timmes sömn idag, så skönt!

Ska börja fixa det sista och dra snart, hoppas alla får en bra dag puss!


My life is my message

Åhh arg, skrev ett inlägg som bara försvann. Men jaja, ber om ursäkt för sämst uppdatering men har haft mycket i skolan. Linda kom hit igår och vi bakade, pluggade (i timmar!!) och tog en liten ride på kvällen.

Hade NOprov idag och det gick väl sådär. Drog till stinsen med Linda efter och köpte ett skrivblock innan vi gymmade avslutade dagen med en glass ifrån donken, wehåå! Skriver imorgon puss!


RSS 2.0