Mariokart...


Så fina är vi just nu...
Stress stess stress... ja det är väll det minsta man kan säga. Är hemma en liten snabbis nu för att äta och sedan ska jag tillbaka till Silverdal för att spela slutspel. Vi ska möta Saga IGEN vi mötte dom i grundspelet och spelade 2-2. Just nu sitter vi och spelar Gamecube ska försöka vara lite social och spela utan att skriva.
Kram Michelle.


Maaaaaaaatch(er)


Mörk men fin...
God morgon ! Antar att dom flesta fortfarande sover men inte jag. Jag och Kellie ska utanför dörren om fem minuter och åka till Silverdal då jag har samling åtta. Jag ska försöka att uppdatera lite under dagen fast det är ju ganska ont om datorer i en innebandy hall! Men nu ska jag dra hejdå.

Innebandy...


Älskar dig hjärtat ♥
Hej på er. Jag har spenderat ungefär hela min dag i en innebandyhall så det är anledningen till den dåliga uppdateringen. Men som ni kanske ser så är klockan mycket och vi ska upp vid halv sex imorgon, myys inte sant ? God natt ! :)

Rotebro cupen...


Såååå söta ! :) <3
Har precis ätit upp min mat och sitter nu med kusinen brevid mig, vi ska alldeles strax börja röra oss emot Silverdalshallen där vi ska ha cup alltså Rotebro cupen vi ska ju mötas för första gången idag klockan åtta så det är lite nervöst.

Lillasyster har ju spelat cup under morgonen och dom vann allt, dom kör ju inte med placering och så men dom vann ju alla sina matcher så man kan ju säga att dom vann allt. Men nu ska jag dra, kram Michelle.

Sådär...


HAHA ! BILD SEDAN I SOMMRAS LITE NYVAKEN SÅDÄR ! :)
God morgon... Haft en bra morgon? Själv har det vart lite si och sådär. Jag vaknar ligger och drar mig innan jag bestämmer mig för att äta frukost och när jag äter mår jag plötsligt jätte illa. Tror att det är för att jag är nervös nej tycker inte om den är känslan, O G I L L A !

Ska alldeles strax börja göra mig klar och sedan åka ner till hallen och kolla på systeryster som spelar match frågan är om Erika ska med ner eller inte hon kan ju inte riktigt svara ordentligt ;)

Färlååååt ! :(


Söta tjejer, finns alltid för er
Nej nu ska jag verkligen börja uppdatera bättre så att ni får lite mer och läsa, jag vill ju inte att statestiken ska sjunka ännu mera.

Just nu är jag ganska trött har städat lite så jag har blivit av med en del av den ledsna känslan och nu sitter jag bara i min säng. Ska ta och hoppa in i duschen och sedan sova det blir ju en lång dag imorgon med cup.
Godnatt kram Michelle ! :)

Du är mer än fin...


Its was only just a dream...
Hej på er, har nyss kommit hem efter att ha varit i Silverdal och sedan i Rotebrohallen. Vi skulle ju haft träning men det var inget serilöst och mest lek så jag som var på dåligt humör orkade inte stanna och drog hem istället. Så nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på musik och städar lite Kellie kommer ju hit imorgon och sover ifall att jag inte skulle bli sjuk vill säga.

Fanfanfan... jag ville inte åka ifrån dig du var ju så fin fanfanfan att jag trodde att något skulle hända. Men dina ögon är sjukt fina och jag älskar den där blicken du gav henne. Fick iallafall prata med dig för första gången.

Nervös...


Godmorgon... detta blir ett snabbt inlägg eftersom att jag alldeles strax ska dra till skolan. Har no-prov idag och är verkligen sjukt nervös. Informationen vill verkligen inte fastna i mitt huvud, suck !

Efter skolan åker jag och Erika hem och hämtar innebandy saker och drar sedan och äter och sedan vidare till Silverdal för att kolla på cup. Sedan åker vi till Rotebro hallen och har träning. Rätt körigt schema det där. Men men måste dra nu! :)

Noprov


Ge mig sommar, nu helst !
Hej på er, här sitter jag igen med datorn framför mig och är hur trött som helst frågen är om jag inte somnar nu? Nej det har jag ju inte tid med. Hade franska prov idag och jag märkte att jag bara tränat på hälften av det som skulle vara med skit kul.. eller inte. Sedan fick vi tillbaka matteprovet också och det gick väll bra 19/21 så jag är nöjd. Men nu är det bara att ladda om, har no prov imorgon och jag fattar inte det minsta kan jag säga, men nu måste jag (plugga).


Franskaprov...


Hej och hallå ! :)
Sitter här med min dator iknät och gäspar. Känner mig väldigt trött efter dagens träning som faktiskt gick rätt så bra. Stannade även och kollade på killarnas träning vilket jag ganska ofta gör så det var trevligt.

Nu sitter jag och pluggar till franska provet vi ska ha imorgon. Jag är så sjukt nervös eftersom att jag inte kan allt som jag borde kunna. Så går det när man inte lyssnar alla lektioner eller kanske missar en lektion. Aja måste fortsätta plugga nu och sedan blir det sängen. Förlåt för dålig uppdatering idag, Godnatt ! :)
Kram Michelle.

Som alla andra...


Tjaaaa ! :)
Nu har jag slutat skolan som alla andra, eller ja jag slutade för ca två timmar sedan menmen. Har nyss kollat klart på O.C så nu hade jag tänkt att ta tag i mitt pluggande har ju som sagt två prov denna vecka och känner mig inte speciellt säker på något av dem.
Låter bra det inte sant?


Hejpådig


Sitter i skolan på rast och slänger in ett inlägg. Brevid mig sitter Erika och sedan Emelie. Värsta neords vi är som geekar bubble struggle skti kul faktiskt.

Nu börjar jag om fem, så ska jag och fixa mina saker så att jag inte får sen ankomst...

Syyyyyyyysteehh...


HeJ pÅ dIg ! :)
har varit hos kusinen idag eftersom att hon fyller fjortis grattiiiiiiiiiiiiiis på dig gumman. Där proppade jag i mig lite allt möjligt, pasta och köttfärsås, bullar och kakor av olika slag och några glas cola. Gott var det iallafall..

Nu sitter jag i min säng hemma och försöker få lite ordning i rummet har precis tagit mig en dusch och ska bara skriva klart detta inlägg innan jag pallrar mig ner och tar en kopp te och sedan går och lägger mig. Ha det så bra kram Michelle ! :)


Bubblestruggle...


Jag gillar banan men grejen är det att jag aldrig klarar den...
Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! :)

Hej på er, nu sitter jag i skolan och det är ungefär tio minuter kvar tills jag börjar. Vill egentligen bara hem vad är det för mening med att ha en lektion på typ tio pers?

Jag sitter iallafall med Linda brevid mig då Erika dragit till doktorn och nej det har inte hänt något hon har abra lite sukiska problem så hon... nej skoja, hon ska bara hämta ut lite medicin. Jag och Linda där emot sitter och nördar bubble struggle haha kul man kan ha ! :)

Sjukdomar...


Sexigt värre... ;)
Hej på er ! :)

Sitter i skolan på håltimme. Halva skolan är typ sjuk så att vi får hoppa över några lektioner hit och dit så just nu är det väll ganska schill. Man får väll bara hoppas på att man inte blir sjuk själv för det är inget vidare.

Just nu har jag Erika brevid mig och vi ska lyssna lite på spotify och sedan spela lite spel. Kanske även kolla igenom lite saker till proven vi har i veckan, vi får se.
Uppdaterar senare om jag kan, kram Michelle.

Solsidan...


Hej på dig.. klockan är runt halv tio och jag ska hoppa in i duschen och sedan gå ner för trappen och kolla på det vi spelade in ifrån solsidan var ju ute med Amanda och åkte pulka då så kunde ju inte se det.

Som sagt är det måndag imorgon vilket innebär plugga för mig ungefär som en plugg dag, har ju två prov i veckan så det är ganska väl behövligt speciellt när en av dom är i no det ämnet som jag inte fattar någoting i, Men nu får ni ha en bra kväll, God natt ! :)


Meningen...


Jag älskar er ♥
Meningen var att jag skulle slängt in ett inlägg för ungefär tre timmar sedan men jag antar att jag glömde bort att skriva klart, så typiskt mig.

Imorgon är det måndag iallafall och jag ska ha musik utan Miranda skit kul när vi bara är halvklass. Aja efter skolan ska jag iallafall vara med Erika vet inte om vi ska vara här eller där, antar att det blir där. Vi ska mest plugga och sedan kanske ska vi iväg på kvällen det beror på.


mammas dator...


Exempelbild från mammas dator... så söt
God morgon på er... jag vaknade för ungefär en timme sedan ganska sent när det gäller mig.

Nu sitter jag och kollar facebook och snackar med Madeleine ska väll kanske gå över dit eller om hon kommer över hit det har vi inte riktigt bestämt ännu. Men jag antar att jag uppdaterar senare kram Michelle.


Broderat...


Hej på er...
har suttit och broderat klart Tobias dop present och sytt en kudde av den så att den är klar nu, ska bara stoppa lite vadd i den och sy ihop den sedan så är det klart.

Nu sitter jag och kollar på Mickey blue eyes någon film på trean.. men nu ska jag kolla vidare och sedan är det dags att gå och lägga sig, God natt kram Michelle ! :)


Melodifestivalen...


Lite gammal sådäär :)
Tjaa... klockan är strax över åtta nu och jag sitter och kollar på melodifestivalen som nyss började Eric Saade är ju med det är klart att jag kommer sitta limmad hela kvällen, hehe ! :)

Ska försöka brodera klart Tobias present han skulle få idag men det blev lite knas så jag får försöka fixa lite nu istället. Uppdaterar troligtvis inte mer idag men vi får se, kram Michelle.

Lördagsmorgon...


Ofixad fin, och kanske... aningen trött
God morgon på er... nu har jag vaknat till liv en helt vanlig lördagsmorgon. Eller vanlig och vanlig kan man ju inte direkt säga att det är ifrån min sida. Min lillebror ska döpas idag så just nu är det ganska körigt där nere. Mat ska fixas, tårtor bakas, barn ska duscha, saker ska packas och kläder ska stryckas och sys. J

a det är väll en del av det som händer just nu. Själv ska jag försöka fixa syrran och mig och sedan packa ihop mina innebandysaker. Erika och hennes mamma hämtar upp mig vid kyrkan runt två tiden så då ska jag vara redo för att bege mig till match, ja en ganska så stressig lördag med andra ord. Men nu ska jag hjälpa systeryster,kram Michelle.

Pasta&korv...


Yees, fick igång min webbcam :D

Hej på er ! :) Min träning börjar ungefär nu och jag sitter fortfarande hemma och äter korv och spagetti blir min middag för dagen.

Har nästan nyss kommit hem ifrån Madeleine hade det faktiskt riktigt trevligt där till och med när vi jobbade. Men nu är det bara att vänta tills mamma kommer så att jag kan få skjuss till min träning, kram Michelle ! :)

Dagens...
Hiss: Madeleine och Erika tack för att ni räddade min dag.
Diss: Ja, det var ju lite ensamt utan sina bästavänner...

Madeleine...


Länge sedan, ungefär ett år tillbaka :)
Just nu sitter jag hemma hos Madeleine och kollar på oc... men just för tillfället är det rekalm så jag passar på att blogga. Fick en snabb pratstund med Miranda och ett mail från Isabell idag så jag är aningen gladare nu.

Ska kolla vidare på O.C som börjar nu och sedan ska jag och Madeleine kolla igenom no frågorna som kommer på provet vi ska ha,kram Michelle.

Italien...


God morgon sötnos...
nu har jag vaknat till liv denna anorlunda fredag. Just nu sitter jag och Madeleine uppe i korridoren och ska försöka hitta någon rolig fakta om Italien (våran svenska redovisning ska handla om det).

Efter skolan vet jag inte vad som händer, ska väll haffa någon och kanske umgås lite med är så otroligt sugen på att baka, haha. Uppdaterar senare om jag kan nu måste jag ju faktiskt arebeta ! :)


Landskampen...


Isabell är så sjukt gullig ju... :)
e redan förstått vi det här laget brukar gå ut på att titta på tv tillsammans med familjen vilket är väldigt mysigt så dennna kväll var det landskampen man satt limmad framför då Sverige tog tre raka vinster emot Norge, härligt ! :)

Nu åter står det bara att hoppa in i duschen och sedan gå och lägga sig. Är trött och det lär bli en lång dag imorgon, Godnatt kram Michelle ! :)

Underbardag...


Sista bilden med er.. jag älskar er <3

Som alla andra dagar i skolan har jag umgåtts med Isabell och Miranda... men dessa två dagar har varit helt underbara kanske beror det på att det var dom två sista dagarna innan dom åker till Thailand och att jag inte kommer att få träffa dom förens om två veckor igen jag har ingen aning faktiskt. Men iallafall vi har gjort lita allt möjligt, snackat killar, skojat, suttit vid datorn, spämat andra vänner ja nästan allt förutom att arbeta vilket vi gjorde en fjärde del av all den tiden vi skulle haha.

Nu är jag iallafall hemma och har kollat lite på tv och hängt tvätt, ska kolla facebook nu, kram Michelle ! :)

/Mini

Bästavän!
Hur fan ska jag klara mig utan dig i två hela veckor? Visst, jag har Isabell men du är också en del av mig. En del av mig som betyder så jävla mycket. Sista kramen, när vi kramades för sista gången idag.. Då började jag nästan gråta. Fyfan! Ville bara förminska dig och stoppa dig med mig, vill inte åka utan dig. Jag kommer säkert ha kul och så ändå, men det vore ju så underbart om du kunde följa med. Du följer iallafall med i mitt hjärta och i mina tankar, och där kommer du vara föralltid. Vart jag än är. Jag kommer sakna dig så det gör ont. Du anar inte hjärtat, min fina Michelle... Lova mig en sak!?

Var rädd om dig, gör ingenting dumt, och duvet.. Satsa på killen! Du är värd honom så fin som du är. Älskar dig föralltid bästavän, det kommer alltid vara du och jag. Tveka aldrig på min kärlek till dig, du betyder mest ♥
Jag har inte ens åkt till arlanda än, och jag saknar dig så tårarna rinner redan :'(


Självgåendestudier...

... och vi jobbar jätte bra...



...framför datorn...
...så nu arbetas det bättre :)

Fuskbyggarna...


Jag älskar er två glöm aldrig det, <3
Onsdag är det idag och då är det fuskbyggarna på tv... någon jag brukar kolla på. Att sådana idioter som ska kallas byggare ens fått börja bygga är väll helt otroligt ?

Har inte så mycket för mig júst nu, har gått igenom gamla bilder och försökt rensa lite inte till något större resultat. Men antar att det blev lite mindra (tråkiga) bilder nu iallafall. Tänkte iallafall ta och stänga av datorn nu så godnatt sov gott får jag väll lov att säga.. :)

-

When i look in your eyes everything is falling down...

Elevensval...


When i look in your eyes everything is falling down...Storvreta 2010 final.
Tjaaa ! :)
Lite uppdatering från min sida skulle ju inte sitta fel eller ? Börjar bli riktigt dålig på det här nu kanske dags att ta en paus ? Jag vet inte riktigt..

Har iallafall vart i skolan idag. Vi har elevenval dagar då jag valde självgående studier mest för att jag ska få umgås med mina fina bästavänner som lämnar mig i kalla Sverige och åker till värmen imorgon. Jag kommer sakna dom något otroligt får se hur bra jag klarar av dagarna utan dom. Var och kollade på min match idag också och bästaste Rotebro vann över Töjnan med 2-1 grymt tjejer !

Godnatt ! :)

Har precis kollat klart på den hemliga miljodären så nu ska jag sova, God natt ! :)

Halsont..


Har precis kollat klart på Förtrollad...
och nu kollar syster på Barnkanalen medans jag väntar på att klockan ska bli tre så att jag kan kolla på O.C älskar det programmet ! :)

Nu börjar fårets shaun eller hur det stavas, intro melodin är helt oundvikling att känna igen. Haha nu snackar jag bara om skit saker. Uppdaterar senare kram Michelle.


Förkyld...


Min och Mirandas skils i rutförstorning...

Hejhej :) Jag blev hemma ifrån skolan idag efersom att jag är förkyld alltså snorig och har jätte ont i halsen. Jag har precis varit nere och ätit och nu ska jag och min systeryster sätta igång en film och lägga oss och mysa till det, trevligt ! :)


Alla ♥ dag...


Kärkek var är det för något ?

Vad gör jag hemma ? Jag som ville vara i Silverdalshallen och se världens sötaste och snyggaste killar spela innebandy... men icke sa nicke. Istället sitter jag hemma och har nyss tryck i mig tre stycken tacos plus lite nachos chips så ja min mage är näst intill sprängfylld, för mycket information kanske.

Ska iallafall hoppa in i duschen och försöka bli aningen friskare än var jag är nu.. snoret bara rinner och halsmandlarna gör ont. Uppdaterar senare om jag kan. Glad alla hjärtans dag ! :)

Godnatt...

Klockan är mycket och med det säger jag, Godnatt ! :)

TP...


Denna söndag går verkligen segt... 
Maja har åkt hem till sin pappa och jag har allmänt tråkigt, för den delen är jag sjukt sugen på godis just nu ge mig ?!

Har varit ute lite i det fina vädret idag så det var skönt att bara få komma ut lite och få friskluft jag som alltid brukar sitta inne annars. Skulle behöva städe lite också men eftersom att min förkylning tröttar ut mig så orkar jag inte..


Godmorgon ! :)


Här ligger jag i min säng...
smått förkyld. Har ont i gommen och är lite snorig. Just nu överväger jag om jag ska gå på min fotbollsträningsmatch idag eller inte. Beror helt på hur ont jag har senare på dagen.

Lyssnar på lite gamla och nya låtar på min mobil te.x Love story - Taylor Swift låten är väll helt okej men inget jag brukar lyssna på.

Godnatt ! :)

Tänkte ta och börja runda av med en låt, Godnatt ! :)
Kram Michelle.


-Det går inte att lägga in låtar-


Melodifestivalen...


Hejsansvejsan...
ligger i min säng med datorn framför mig samtidigt som jag kollar på melodifestivalen. Hittar ingen större favorit den här gången. Ganska trista låtar faktikst tyvär.

Har varit hemma hos Maja och spelat lite spel men Maja, hennes mamma och Björn kul var det iallafall även fast vi inte han spela klart. Men ska lägga ifrån mig datorn ett tag och gå ner och ha det mys med min fina familj, kram Michelle.

förlust&vinst...


Saknar oss ! :) <3
Amen tja... nu är jag tillbaka i mitt lilla kryp in ganska utmattad faktiskt. Har spelat två matcher idag direkt efter varandra. Första mot Täbys nittiosexor då vi förlorade med 3-2 surt ! Tycker faktiskt vi var värda lika iallafall. Sedan var det mot beles nittosjuor (tillsammans med grabbarna Miranda, Elsa och Elin) då vi vann matchen med 4-3 efter lite spring hit och dit. Så en förlust och en seger blev dagens resultat.

Nu väntar jag på att Maja ska komma hem så att jag kanske kan kila över dit vi får se, uppdaterar förmodligen mer ikväll om inget annat händer, kram Michelle.

Match...


Godmorgon ! :)
Nu har jag vaknat till liv denna lördag morgon också, riktigt skönt med helg så att man får sova ut lite grann.

Om ca en halvtimme har jag samling i Silverdal för match mot Täbys nittiosexor (bästa nittiosexorna i Stockholm) så det blir en tuff match antar jag. Men vi ska göra vårt yttersta för att stå emot eller hur ? Sedan är det bara att ladda om och köra en till match efter men ja jag älskar ju innebandy så varför inte ? :)

Innebandy träning...


Hej på er ! :) Har som ni kanske förstått vid det här laget varit på innebandy träning...
och det gick väll sådär.

Är iallafall hemma nu, ny duschad och fin ska bara pallra mig ner för trappen och ta något i magen innan det är dags för mig att sova behöver det eftersom att jag ska spela två matcher imorgon men hoppas att alla sover gott, kram Michelle ! :) God natt.


hejhej...

Rubriker hit och rubriker dit jag suger helt enkelt på att komma på sådant... hej på dig kanske jag ska säga. Upptäckte precis att detta är mitt första inlägg för dagen, inte bra Michelle.

Klockan börjar närma sig sju och då börjar min träning är redan försenad till samlingen
Ä L S K A I N N E B A N D Y !
Och jag känner att det börjar bli lite brådis, kanske får ta mig ner dit på egen hand antagligen gående då eftersom att det är ett himla strul men bussarna nu efter snö ovädret. Jaja kanske slänger in ett inlägg efter träningen om jag hinner orkar och kan,

Huvudverk...


Gud vilket väder vi har ! Nyss trodde jag att vintern var påväg bort och att det kanske skulle börja bli vår...
men icke sa nicke. Snön bara öser ner och det tog ca en timme för mig att ta mig hem ifrån stinsen. Jag hade det iallafall väldigt trevligt med Erica och Moa det var ju väldigt länge sedan vi umgick efter skoltid så det var kul.

Har tagit mig en dusch iallafall och sitter just nu med datorn i knät och med en hemsk huvudverk så jag ska börja stänga ner och pallra mig emot sängen. Ledsen att det bara blev två inlägg idag men har inte riktigt haft tid. Så nu säger jag, God natt ! :)


Svenska...


Hejhej ! :) Klockan är runt tre och vi slutar skolan nu...
kommer att vara lite låg uppdatering eftersom att jag ska till stinsen tillsammans med Erica och Moa.

Men jag uppdaterar när jag kommer hem ifall att inget annat händer, kram Michelle.


Vet inte...


Slängde ihop en liten bild också, skönt att skingra tankarna lite.. :)
Tycker inte om när allt snurrar omkring en och man inte riktigt vet vad man vill och det känns som att vad man än gör så blir det fel, så vad gör man då ?
Jag själv har ingen aning så därför frågar jag er. Själv har jag lyssnat på musik hela kvällen och bra försök ta det lugnt och tänka men varje gång jag beslutar mig för att göra något så ändrar jag mig, typiskt !

Ska iallafall plocka in dom rena kläderna som ligger på min säng och sedan hoppa in i duschen och sedan bara ta det lugnt innan det är dags för att sova. Uppdaterar mer ikväll eller kanske imorgon vi får se annars säger jag god natt nu ! :)


Blogg...


Känner att min blogg är ganska tråkig...
skriver om ungefär samma saker hela tiden och inga speciella saker så som musik eller något kommer upp. Men jag ska försöka ändra på det har jag ju sagt men jag kommer bara inte på vad jag ska fixa...Någon som har en idé till mig ? :) Vore gulligt om ni komenterade det då !

HUNGRIG !


Kom inte på någon rubrik...
god morgon kanske jag ska säga, har precis haft idrott och nu sitter jag vid en av skolans datorer tillsammans med Isabell och Erika.

Tisdag idag alltså och jag har absolut inga planer alls för dagen, känner att jag inte vill åka hem till vår lilla sjukstuga men antar att det blir det sista valet. Börjar om ungefär fem minuter så ska börja stänga ner,kram Michelle.

Hostfebersnörvl...


Saknar...

Hostfebersnörvl... ja ungefär så låter det i mitt hus just nu. Mina två systrar har feber och den äldsta av dom har hosta och är snorig också ackackack ! Själv mår jag bra än så länge iallafall.

Har kommit hem efter att ha tittat på killarnas träning där Miranda och Elsa var med. Hade det trevligt på bänken tillsammans med Madeleine, Isabell och Erika. Även fast jag mest satt och glodde på spelarna (av två anledningar). Nu sitter jag ny duschad i min säng och ska alldeles strax stänga av dator för att gå och lägga mig, är ju så sjukt trött så nu säger jag, God natt ! :)

SÖDERTÄLJE !


Kärlek till er tjejer,<3

Där har jag spenderat min dag, i Södertälje alltså... tillsammans med Miranda, Kellie och Moa. Hade det sjukt roligt tjejer, tack för allt ! :)

Jag och Miranda kom precis innan för dörren hemma hos henne, och just nu håller hon på att byta om och göra sig klar inför killarnas träning som jag ska följa med och kolla på. Det har ju flera olika andledningar det. Aja, försöker att uppdatera när jag kommer hem. Kram Michelle.


Studiedag...


Två år sedan... saknar !

God morgon! Hade skrivit ett inlägg tidigare idag men sedan upptäcker jag att jag inte publicerat det typiskt... klockan närmar sig tolv och jag ska stänga av datorn och börja röra mig ner till stationen där jag ska möta upp Miranda och vi ska iväg och handla, skojsigt värre.

Börjar tro att min syster håller på att smitta mig med sin feber men man får ju hoppas att jag klarar mig. Ni får ursäkta om det blir dåligt uppdatering idag men jag kommer inte att vara hemma så mycket. Ha en bra dag kram Michelle ! :)


SOLSIDAN !


Underbart minne ! :) ♥

Detta blir sista inlägget för idag... ska börja stänga ner datorn och gå ner och mysa med familjen. Har studiedag imorgon så får lite sovmorgon imorgon också vilket verkligen behövs känner att jag är helt slut i kroppen. Annars ska jag väll bara vara med Miranda och hitta på något kult.

Sitter och kollar på solsidan men det är paus för tillfället så passar på att slänga in ett inlägg. SKa kolla klart på programmet och sedan hoppa in i duschen, God natt ! :)


MATCHER !


Jag älskar dig bror föralltid ♥

Bloggade inte igår pga av att jag hade tidiga matcher och sedan direkt efter bar det av till pappa... första matchen gick inge bra spelade ett-ett mot Bollstanäs antagligen för att vi försökte spara krafter till Bele matchen som där emot gick grymt bra vi spelade ett-ett även där, synd att vi släppte in det där målet.

Har iallafall haft en vanlig helg hos pappa, lite mer lugn bara eftersom att systeryster blev sjukt, krya ! Sa också hejdå till min bror som flyttar till Karlstad idag kommer sakna dig grymt mycket.

Shrek 2


Sitter som dom flesta andra dagar...
och nördar shrek 2. Blir så himla irreterad när jag inte klarar banorna som jag vill. 

Dagen idag har gått hyfsat bra NO:n verkade lättare vet inte om det var för att jag förstod eller om det bara var enklare men det var iallafall skönt. Ska ner och fråga mamma en sak nu så vi hörs senare kram Michelle.

H E A R T !


It's like you break my heart when you leave me alone for the moment...
Sitter och lyssnar på Cody Simpson-Round of Applause en bra låt om jag får säga det själv. Tänkte ta och kolla runt lite på hms hemsida och se om jag hittar något snyggt, har ju fått mitt presentkort på tusen kronor där nu plus mina fyra biobiljetter också så det rycker lite i fingrarna för att få köpa det jag vill.


Pannkaksdagen...


Tordag idag och den dagen som kallas pannkaksdagen...
för er som vill veta alltså. Sitter och spelar Shrek med systeryster och det går väll hyfsat dock var detta level sjukt tråkig eller nej det är kul ibland.

Har väll inga planer för kvällen utan jag ska bara vara hemma och ta det allmänt lugnt. Kanske kolla igenom mina läxor lite och prata med mamma annars lär jag väll sitta framför dator och tvn mesta dels av kvällen, hihi ! :)

Sådär jätte kul...


Nu har jag vaknat till liv denna torsdagsmorgon också...
denna gång efter att min syster väckte mig med en hemsk sång på hennes mobil och tände lyset ni kan ju bara ana hur glad jag blev.

Har precis bytt om och ska alldeles strax fixa håret och så, ska bara skriva klart inlägget och kolla facebook. Uppdaterar senare ha en bra dag ! :)

Säng...

Klockan är strax över nio...

så detta blir dagens sista inlägg. Ska göra mig i ordning och börja varva ner för sängen. Är ju så otroligt trött.

Imorgon är det iallafall torsdag och jag har sovmorgon vilket är skönt. Sedan efter skolan ska jag troligtvis vara med Elsa vad vi hittar på vet jag inte riktigt vi får väll se, kram Michelle.
Söta du, <3

GULD !


Saknar dig syster, §
Ursäkta för att jag inte uppdaterat med hade tidig träning och sedan var det föräldrar möte...
 så då stannade jag och kollade på killarna. Alltid lika trevligt förutom att jag ramla när jag skulle hoppa över sargen och ducka för kameran samtidigt inget att rekomendera ;)

Sitter och pluggar no läxa och sitter just nu och pluggar om guld, skit kul not. Ska alldeles strax hoppa in i duschen ska bara kolla igenom lite till, kram Michelle.


Trött...


Hemsk bild jag vet...men har bildbrist.

Är verkligen otroligt trött... men jag orkar inte heller resa mig från dator för att gå in i duschen. Men ja jag antar att jag inte riktigt har något val. Ska hänga tvätt också... aah jag orkar inte.

Ville iallafall bara säga god natt så med detta inlägg säger jag då, Godnatt ! :)

Glosboken.se


The snow is falling down...

Har läst en bok, pluggat glosor och bara tagit det allmänt lugnt... så förhoppningsvis har glosorna fastnat nu så att det inte blir några problem imorgon.

Imorgon är det onsdag vilket innebär att jag måste hem direkt efter skolan för att göra mig i ordning inför träning, ifall att inget annat händer. Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och sedan ska jag hänga lite tvätt, kram Michelle.


Utvecklingssamtal...


Har haft utvecklingssamtal idag...
och det gick väll sådär. Jag var grinig och trött så kunde inte riktigt koncentrera mig. Skoldagen gick väll också sådär. Jag var så otroligt himla trött så det gick lite segt men jag tog mig igenom denna dag med till slut.

Har kollat på OC och läst lite grann, så antar att det börjar bli dags för att kolla igenom läxorna fast först ska jag kolla om jag kan hitta något sätt att tjäna pengar på det behövs verkligen.


RSS 2.0