And we dance all night till the best song ever

Mina helger går så sablans fort så de hinner inte mer än att börja innan de är slut igen. I fredags drog jag och Miranda för att kolla lite snabbt på fotboll sedan hem till Jonathan för att överraska honom lite med godmat o fifa, underbara människor där så det blev en trevlig kväll och en bra början på grabbens födelsedag. Lördag var upp tidigt för att döma, drog sedan till Uppsala för att kolla HJs JAS match mot Sirius och sedan vidare till simhallen för nästa match. Mötte upp Miranda efteråt och vi drog till centrum för att fixa lite saker inför fifakvällen hos Eldh och lite ytterligare överraskningar för att göra Jonathans artonårsdag så grym som möjligt, trevlig kväll de med. 

Söndag så vad der HJ match igen och sedan två egna matcher, gick väl lite sisådär men det kommer. Hoppas alla haft en grym helg, puss!




Lite shopping sådär







I am doing it over and over again

Slutade skolan tidigt idag så blev lite plugg, sen mys och nu har jag precis lagt mig i sängen efter träning..




Some true words..



Doing it half way is harder than not doing it at all

Har haft fullt upp i helgen så tid för att blogga har inte funnits. Killarna från Värmland kom hit på lördagsmorgonen så de var här i lagom tid till våran första DJ match som vi förövrigt lirade 1-1. Begav mig till Sjöstadshallen senare för att lira match med damlaget borta mot Högalid, vinst med 9-1 och en sjukt seg match. Duschade lite fort och drog till Miranda på kvällen där vi det blev middag och en sjukt skön kväll med de bästa människorna. Hade så sjukt kul och det var så himla välbehövligt. Fick lite sömn och sedan upp på söndagen så vi drog till Sollentuna, tog en fika och kollade lite plast innan Pietro skjutsade in oss till den stora staden så grabbarna fick ta ett varv in på Hollister innan vi var tvugna att åka till centralen och lämna av dem. Saknar dem redan, sjukt sköna grabbar det där, tack för en grym helg! 

Fick med mig en tröja i helgen så tänkte försöka fota den senare så ni får se.



Mys med bästavän & Kevin vidare! Livet rullar på!





I'm a bullet riddled tank with a new coat of armor

Hejsan!
Har haft studiedag idag så fick ta en lite extra lång sovmorgon så vaknade runt elva tiden istället för att behöva gå upp klockan sex, en helt okej morgon med andra ord. Gjorde mig i ordning och kom iväg mot Kista runt två tiden där jag och Isabell tog en titt i de affärer som var värda och kolla lite granna i och bara umgicks.
 
Var hemma runt fem tiden igen och har inte gjort något alls sedan dess, legat i sängen och umgåtts med min mobil lite grann. Ska ta en dusch hade jag tänkt, sätta på mig mjukiskläder och bege mig till Miranda där tanken är att vi ska ha en myskväll till idol. 
 

Ifrån spelningen i Jakobsbergs centrum

 
 

mamma mia

Tittut!
Mina veckor är alldeles för fullspäckade för att jag ska ha tid för att blogga de ser ungefär ut som skola, träning och plugg så tid till att blogga finns väldigt sällan tyvärr. Men ska göra mitt bästa för att klara av det ändå.
 
Har spelat två matcher idag, en förlust och en vinst så det är väl ändå helt okej, förövrigt så kollade jag Hjs match mot England idag som de vann med 5-1. Har haft mys middag med mormor och morfar här hemma nu på kvällskvisten så nu väntar lite allmänt mys och körslaget så vi hörs senare, puss!
 

Frukost


Friends with Benefits

Tjenahallåhej!
Helgen har rullat på galet fort och nu har även måndagen tagit slut. Har spenderat så gott som hela helgen på sönder sidan för att kolla olika lag spela lite innebandy. Innebandy är seriöst bäst, så sjukt bra och bäst att både spela och kolla på så ja, kärlek till den sporten. Fick in en sväng till Jakobsberg i lördags också tillsammans med Isabell där vi mötte upp Isabell, Tove och Rebecca och kollade på Antons spelning där, så ja min helg har varit helt okej trots allt.
 
Dagen har rullat på och jag har en massa plugg att göra, har dock inte ork till något av det men de är bara att bita ihop och försöka ändå. Har haft en lugn hemma kväll sedan jag slutade och bara suttit i mjukiskläder och tagit det lugnt, fått lite plugg gjort och sett Friends with Benefits för första gången. Det var faktiskt en sjukt bra film som jag verkligen skulle rekomendera, och inte nog med det så är ju dem båda sjukt snygga! 
Vi hörs när vi hörs puss!
 

Can I get a hell no?

Ja hej!
Den här veckan har gått riktigt fort vilket innebär att det redan är fredag, slutade runt ett idag så drog hem och la mig i soffan ett tag och sedan bakade jag lite, är kär i att baka, hehe. Har vart dålig uppdatering nu igen så tänkte dra lite fort om vad som hänt i veckan. Slutade tidigt i onsdags så drog in till Ävsjömässan tillsammans med Issa och Issi där v väntade på att få säga hej till Alex (Alexander Vasilliu) som är en dansare/magiker/sångare lite allt i ett. Han repade in för något på kvällen så när han fick ledigt så kom han ut och pratade med oss liteg grann. 
 
Igår torsdag så slutade jag fem över fyra. Drog direkt till Satelliten efteråt där vi skulle ha våran första innomhusträning på år och dagar. Var inte med eftersom att min förkylning inte vill ge sig ordentligt. Behövde vara där ändå eftersom att vi skulle få en kort presentation om säsongen och våran nya tränare. Drog direkt därifrån till Kista tillsammans med Niclas där vi körde på en romantisk middag på Max och sedan lite bio för att fira att vi varit tillsammans i ett halvår, han är rätt underbar han! 
 
Det var väl min dag i korta drag får se vad som händer nu i helgen, men hör av mig så fort jag vet. Puss.
 

Forum; light


If I agreed with you we’d both be wrong

Hallådär!
Har haft en hel del för mig ungefär varje dag så att hinna blogga har inte riktigt varit prio nummer ett. DM fortsatte iallafall på söndagen och mellan matcherna så drog jag och Miranda till centrum där vi åt lite Subway och tog sedan ett smakprov på nya Chillbox som öppnat i Sollentuna. Det var väl helt okej var inte så bra på att blanda men skyller på att det var första gången jag provade något i den stilen. 
 
Igår var det dags för skolvecka igen, tog mig igenom dagen trots att jag kände mig som en sänkt ubåt, har dragit på mig en hemsk förkylning och gårdagen var helt enkelt bara inte bra. Trots det tog jag mig igenom hela skoldagen (!!) innan jag drog till Niclas och la mig där för att vila ett tag och senare åkte jag med Miranda till Klubbexperten. Hittade en rätt skön klubba där så vi får väl se om det blir något av den eller inte. 
 
Den här dagen har jag orkat lite mer, fortfarande dunder förkyld men står på benen med lite alvedon i kroppen. Hade bara två lektioner så det var rätt chill. Gick runt lite i centrum tillsammans med Issa ett tag efter skolan och sedan till donken tillsammans med Isabell innan jag drog hem och satte mig på den sköna plats där jag sitter nu. Blir ingen träning för mig ikväll är alldeles för sliten så får se om jag pluggar eller tar mig ditåt. Ska lägga mig ner ett litet tag nu för är trött, puss på er!
 

RSS 2.0