If I agreed with you we’d both be wrong

Trots att jag var ledig denna vecka så har veckan känts sjukt lång, även om jag idag faktiskt trodde det var torsdag. Mitt nya schema är inget att hänga i julgran direkt, går inprincip heldagar varenda dag, bortsett från onsdagar, vilket är sjukt sent när man haft chill schema innan.
 
Kvällens planer är att ta det lugnt, för imorgon vankas det DM-kvartsfinal mot bele och jag är så fruktansvärt nervös av någon anledning, vore så sjukt skönt att få vinna den o ta sig till final, har ju faktiskt aldrig spelat en DM final förut(?!). Ska eventuellt möta upp Issa för snabbis sen, long time no see där! Har suttit och trixat med bloggar ikväll och ett eventuellt blogg byte kan faktiskt ske, men vi får se, jag har ju trots allt svårt för att bryta gamla vanor!
Så här glad och taggad var jag på min GK lektion tidigare idag..

GRAFISK KOMMUNIKATION

Tjenixen!
Jag har då valt till kursen grafisk kommunikation på gymnasiumet, vilket innebär att man inprincip designar små grejer grafiskt/digitalt på datorn, som i detta fall, logotyper. Nackdelen är väl att lektionerna är tre timmar långa och jag har bokstavligen tänkt sönder min hjärna för att försöka få ihop något idag, antingen blir det för simpelt eller för avancerat, har jätte svårt för att hitta balansen där emellan. 
 
Nu är det ca. tjugo minuter kvar av lektionen innan jag äntligen får ta lunch. På den återstående tiden ska jag skriva en liten reflektion över de två som jag anser är bäst av dem jag gjort. Här nedan kan ni se några av alternativen! 





 
 

MARK MY WORDS

Andra perioden har nu satt igång med full fart, har påbörjat alla mina kurser och har en första inlämning redan på fredag i ett utav ämnena. Idag hade jag bara en lektion, bestående av svenska innan jag och Isabell drog en sväng förbi stinsen innan jag mötte upp Madeleine och vi tog oss ut till Hägerstensåsen för att kolla lite innebandy denna onsdag. Älvsjö - Djurgården stod på schemat där Älvsjö vann (överraskande) med 8-3.

Nu har jag duschat och krypt ner i sängen för att alldeles strax få lite sömn. Är extra trött nu när det blivit så sjukt mörkt ute och med allting som konstant sker runtomkring en.




CHILL POP

Nu har även min helg tagit slut och imorgon väntas skola, ny period och nytt schema. Känns ändå rätt skönt då jag just nu inte har speciellt mycket som jag måste göra där. Igår hade jag match mot Tullinge i D2 som slutade 3-3 och sedan begav jag mig vidare för lite innebandytitt i Västertorp, en bra söndag med andra ord.
 
Min lediga dag har spenderats med Isabell i stinsen för lite träning, och sedan har jag städat rent lite från golvet här hemma innan jag drog till Huddinge för lite rehabträning, inte det absolut roligaste men fick ta det för vad det var. Har precis klivit ur duschen och ska alldeles strax börja krypa till korgs för natten.
 
 

#PRAYFORPARIS

Idag ligger ett tungt grått moln över världen, framför allt Europa. Det som inte fick hända, hände.. igen. I dag är tankarna i Frankrike!  
I see humans, but no humanity #prayforparis. 

FREDAGEN DEN TRETTONDE

Fredagen den trettonde idag eller rättare sagt igår. Eftersom att vi i Rudbeck är lediga på måndag så blir det även långhelg denna gång vilket är fruktansvärt skönt. Tog mig an ett entreprenörskaps prov idag, vilket gick helt okej, kändes som att jag hade koll på de flesta frågorna iallafall men man vet ju aldrig!
 
Tog mig en runda till gymmet med Isabell efter skolan, blev lite ben fokus baksida lår innan vi drog oss ner till Rotebrohallen för att kolla lite fredags innebandy. Efteråt så åkte jag och Madeleine hem till Lina för fredagsmys med te, mackor och bullar. Vi hade det jätte mysigt och de två människorna är verkligen jätte härliga! En bra fredag med andra ord som nu leder vidare för lördag och ännu mera helg, Men först, lite sömn, godnatt på er!
 

Purpose

Hola!
Funderar stark på ett potalsbyte nu, helt omöjligt att leka med desginer här, men samtidigt har man ju suttit på en och samma sida sen man startade så varför ge upp nu? Samtidigt som det kan vara skönt med något nytt, shit är mitt i det dilemmat!
 
Har precis suttits och stressat mig igenom lite plugg inför entreprenörskapsprovet som jag har imorgon eftermiddag, så mycket på en och samma gång nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen, suck. Denna dag har vart jobbig, allmänt trött, nere och en huvudvärk så det hette duga gjorde ju inte direkt dagen lättare. Tur att man har en del sköna människor runt omkring sig som får en att skratta lite extra dagar som denna!
Blev så glad av denna människa idag!

Studiedag No.1

Onsdag idag vilket innebär studiedag, iallafall för alla de som går Rudbeck. Har trots att det vart ledig dag vart väldigt stressad idag, iväg och träna imorse, och har sedan dess pluggat men även tvättat och städat en hel del. Åkte med Miranda till Åkersberga för att kolla herrmatchen som slutade 7-6 till Rotebro efter en spännande slutperiod. 

Nu har jag precis lagt mig i sängen efter att jag fixat klart med tvätten och pratat lite med Madeleine i telefonen, dags att sova för att ta tag i morgondagen! Natti!



NO MORE BREAK

Hola people!
Min blogg ligger och dammar, något som jag är mycket väl medveten om. Har iallafall beslutat att jag inte vill lägga ner med den helt, för mycket minnen och kul på den. Behöver en liten förändring dock, inte bara i vanliga livet utan även på designen, ska försöka slänga ihop något men jag har inte kodat med design sedan sjuan- åttan vilket är nästan fem år sedan (!?) känner mig gammal nu. Så får se vad som sker, men ska dra upp bloggandet promise!
 
Så länge slänger jag in några bilden ifrån höstlovet som var mer än fullspäckat men även väldigt roligt och behövligt!
Mycket goa händelser, och mycket bra folk! Kärlek.
 

RSS 2.0