I miss u !


Just nu har jag lite brottom pga av att jag har träning som börjar snart, och då ska man vara redo och klar. Nu har jag börjat fokusera mig in på sommaren och jag tycker att det ska bli riktigt härligt att kunna gå i vad man vill igen. Jag saknar honom otroligt mycket så jag hoppas att vi får synas imorgon efter skolan igen innan jag på fredag åker till min pappa över helgen. Men nu hinner jag inte mer, jag bloggar när jag kan.

/Michelle'<3


Hemma...


Hejj,


Nu sitter jag hemma igen och surfar runt på lite olika sidor.  Morfar håller fortfarande på att renivera vårat kök och jag vet inte riktigt när det kommer bli klart men när jag vet så slänger jag kanske in en bild på det. Har tyvär ingen på hur det såg ut från första början. Ikväll är det träning och jag är otroligt trött, tyvär har inte killarna träning innan oss idag för dom skulle ha något annat samtal tror jag att det var. Men jag bloggar kanske senare annars bloggar jag nästa gång jag kan, Michelle'<3

AJ MIN ARM !


Haha jag och Miranda är totalt galna tillsammans, Miranda skulle putta mig lite löst men då tog jag tag i stolen så att hela stolen välte med mig på så att jag fick jätte ont i armen. Vi sitter och gör ingenting eller vi väntar på att Simon kanske ska komma hit vi får se. Ikväll är det innebandy träning, så jag bloggar sedan när jag kan,Michelle'<3

Jag är trött på min design...


Asså jag är jätte trött på min design jag vill ha något nytt och annat som jag inte har haft förut. Eller iallfall något man blir nöjd med, så jag antar att jag ska börja fixa något enkelt nu.

Dagen har jag tillbringat med dom bästa Elinor, Miranda och Isabell. Som jag sa i förra inlägget så har vi ätit lite på grillen och sedan hängt runt vid stationen och tagit lite bilder, dock har Isabell dom flesta på sin mobil så dom får ni se en annan dag. Jag försöker att blogga igen lite senare och då ska jag försöka slänga in lite bilder på< det jag vill ha.

/Michelle'<3


Vill ha Coca Coola !

haha, venne vad jag fick rubriken ifrån
 förutm att jag vill ha coca cola typ nu !
 Jag och Isabell sitter hemma hos mig
 men ska nu ta och åka iväg för att möta
 Miranda och Elinor sedan ska vi typ ta något att äta.
 Jag bloggar när jag kan, Michelle'<3

www.barafaiquah.blogg.se


hejj, nu sitter jag och Faiquah och ska skriva rent vårat SO-arbete om Indonesien. Indonesien verkar som ett ganska fint land men endå väldigt mycket skit, tillexpempel kan det vara så att folk gör så att du får punktering på bilen och sedan om du stannar direkt så kan det hända att du blir rånad så ett tips till er är att köra vidare en bit innan ni går ut, för mer information kolla http://www.restokig.se/fakta_om/indonesien.html

Jag själv mår rätt men är som sakt väldigt trött efter sprutan igår, det kan bero på att jag antagligen inte tålde något i den, det stog att man kunde få en reaktion efter ca en till två veckor men inte för mig, jag fick det igår kväll, kände mig hängig och fick utslag på armarna och benen.

Aja nu ska jag ta och arbeta lite mer ordentligt, så jag bloggar en annan dag då jag kan, Michelle'<3

Ont i kroppen...


Dags för mig att börja dra mig emot säng för att sova, jag orkar verkligen inte vara uppe längre kan berovaccinet och kan bero på att jag var uppe ganska sent i helgen och för att jag oroar mig så mycket, jag vet inte riktigt. Min kväll har jag spenderat framför TV:N med AIK- GAIS på men tyvär så förlorade AIK med 3-1 men jag hoppas att dom kommer igen senare. Eller vad tycker ni ?

Bloggar när jag kan, får se om jag blir hemma ifrån skolan imorgon pga att ja fått utslag och att jag tror att jag kanske har feber, Michelle'<3

Rödahund,påssjuka och mässling






haha lite bilder från i lördags, dock tog jag inte så mycket bilder hade ju för kul för det <3

Ledsen
för att jag inte bloggat idag men jag har vart och handlat. Men nu sitter jag iallafall hära. Vissligen är jag otroligt trött pga av att jag idag har tagit spruta sista dosen av rödahund, påssjuka och mässling. Jag kan säga att det knappt kändes något när man tog den, det stack till som det gör med alla sprutor men det gjorde inte ont, dock blev jag lite illamående efter men nu är jag mest bara trött. Jag var ju uppe ganska sent i lördags (söndags) natt också. Aja jag bloggar lite sedan när jag kan.

/Michelle'<3


Du savade min dag <3


Tjenixen !

Miranda har precis kommit hem till sig så nu sitter vi och chattar lite. Jag ska ta och städa klart mitt rum och sedan ska jag dra mig ner för att titta på wipout ett litet tag om jag nu lyckas att dra mig ifrån datorn.

Wipeout tycker jag är ett riktigt kul programm att titta på folket drviver och det bjuder på ett gått skratt en bra start inför veckan som kommer. Men dom som ställer upp där och gör allt det dära tycker jag är lite galna tänk allt dom går med på att göra? Vad tycker ni ? <3

Jag bloggar när jag kan, Michelle'<3

Facebook...


hejhej,


Miranda sitter och kammar igen mitt hår hon har typ kommit på en frisyr som host ska passar mig, undra hur resultatet blir. Jag har iallafall skapat facebook pga att mina kompisar tycker det så nu är det iallafall gjort det, så ni som känner mig kan ju ta och lägga till mig som vän om ni nu vill det. Imorogn är det skola och jag ligger efter med min läs läxa tills imorgon, men aja får ta tag i det senare. Jag antar att jag bloggar igen lite senare om jag kan säg deeeeet!!!!!!!!!! säg det
säg det
säg det
säg det
säg det

haha miranda hade lite damp, aja vi hörs, Michelle'<3


I miss u !

hejj,

Igår eller idag innan vi läggde oss så satte vi klockan på ringning klockan åtta men vi orkade inte gå upp då så vi vaknade runt kvart i tio istället så fick iallafall sova ca sju timmar. Elinor,Johan och Simon har precus gått efter att vi tittat på Titanic, så nu ska väll snart Isabell hem och jag och Miranda ska ta något mer i magen och inte bara frukost. Jag bloggar senare när jag kan.
/Michelle'<3

P.S du vet att jag älskar dej ! <3

BÖG FILM !


hejj, <3

Jag Elinor, Miranda och Isabell har tittar på Patrik 1,5 och usch vilken bögfilm rekomenderas inte om man inte gillar att titta på när killar har det lite romantiskt med varandra.

Miranda, Isabell och Elinor har precis skrämt livet ur mig pga att det typ började gråta av glädje och jag fick ju inte se varför men det visade sig iallafall att det deffenitivt inte var negativt. Dom hade nämligen snackat lite med Simon och Johan jag har liksom kärleksdag idag om ni nu fattar vinkeln. Men vi hörs en annan dag då jag kan.
Simon Sandman jag älskar dej <3


RIS IBK F-97


2010'

2009'

2009'

2010'
Ska snart börja dra mig ner till hallen efter en ganska så lång resa till och från Hummesta ¨sveriges största godis affär¨. Själv tycker jag inte att affären är speciellt stor men den har nästan allt godis jag vill ha. Jag har ätit alldeles för mycket trotts att jag bara ätit tre godisar och en Mac feast meny från mc donals, ja jag har ganska liten magsäck kan man säga. Har som sakt två matcher idag en hemma mot Bele Barkaby och en borta mot Täby så jag säger bara Tagga nu tjejer ! <3

/Michelle'<3

HUMESTA !


vad tycker ni om bilden ska jag ha den som header eller den jag har ? <3


get ovanligt när det gäller mig eftersom att jag inte kan sova speciellt länge på morgonen. Idag har jag två matcher en hemma mot Bele Barkaby och en borta mot hmm.. Täby tror jag att det var vilket innebär att det är två riktigt svåra matcher så det blir kämpa hela vägen ut. Jag bloggar väll senare om jag kan, mmicha'<3


Let's dance is over...


Nu är let's dance över och det blev Mattias som vann. Jag har inte direkt följt programmet pga av att jag har träningar samtidigt som programet är, men det lilla jag har sett så tyckte jag att Claudia var bland dom bästa. Menmen nog om det...

Imorgonon är det lördag och med andra ord helg riktigt skönt ska det bli att få sova ut, jag har också två matcher dom sista för säsongen. En med nittosju lätt och en med nittiosex. Imorgon kväll blir det fullt röj eller kanske inte fullt men skoj ska det bli iallafall. Ha en bra fortsatt kväll så hörs vi förhoppningsvis imorgon !

/mmicha'<3

Vad gör alla en fredag ?


Svart munktröja 199:- Bikbok

Grå/vit kofta fick av mamma REA !


OJ suddig men ett nytt mobil smycke det förra vad ganska slitet
hejj, ♥

Vad är en fredag för er ? för mig betyder iallafall fredag att helgen är påväg och man ska ha det kul, vara med kompisar, shoppa eller annat som man själv tycker är kul och defenetivt (stavning?) inte behöva sitta med läxor. Jag tycker synd om dom som behöver det. Jag personligen har ca 50 sidor att läsa till på måndag inte kul alls men ett måsta annars blir det 100 sidor till veckan därefter.

Idag har jag spenderat min tid på stinsen ett tag, jag köpte present till en kompis som har fyllt tretton precis. Och eftersom att jag är jag så köpte jag också två saker till mig och fick två av mamma se bilderna ovan.Ikväll är det träning så jag kommer antagligen inte att kunna blogga så mycket men ett inlägg till ska jag försöka att klämma in iallafall.


Sveriges värsta bilförare...


hejj, ♥

Klockan börjar närma sig åtta då sveriges värsta bilförare startar en fråga jag ställer mig under programmes gång är hur kan sådana idioter få tag på sina körkort ? Även fast jag kan sitta och små skratta åt det dära programet så är det endå en ren livsfara ute i trafiken. Jag personligen ska ta mig ännu en liten städ runda så att mitt rum är helt klart till imorgon. Så vi lär höras nästa gång jag kan blogga.

/Michelle'<3


RSS 2.0