Lets make the nights like they where before

Jag har parkerat mig i Värmland tillsammans med Miranda. Vi satte oss på tåget igår för tre timmars resa hit. De var så värt för att vara här är verkligen underbart, grabbarna grus gör en verkligen så glad. Nätterna spenderas hemma hos Joacim och Andreas och dagarna med sköna människor, livet är på topp alltså! 




Only hate the road when you're missing home

Godmorgon!
Nu börjar lovet på riktigt efter att gårdagens studiedag är över! Åkte tillsammans med Issi och Miranda till Gillbo på förmiddagen och hälsade på gamla lärare och checkade läget, allting känns så annorlunda nu mot då. Mös sedan hemma hos Issa med hennes familj och kollade hockey semin som tre kronor vann, alltså är vi klara för ännu en medalj, inga konstigheter..
 
Vi åkte vidare mot Kista där vi kollade runt i affärer en bra stund innan vi tog en fika. Gick runt ett tag till innan vi drog hem, och självklart kunde jag inte hålla mig ifrån att köpa något, min garderob står så tom och skriker till mig att köpa nya saker så ja, kände för att lyssna på den.
 
Denna dag kommer att spenderas nere i Rotebrohallen för att dömma hela dagen, tjäna in de pengar jag spendrade igår och bara vara. Inte mer än så.
 
 

Been holding back without a reason why

Nu får även jag säga äntligen lov, Rudbeck har bestämt studiedag imorgon så att man har fått en extra dag ledigt är ingenting man har att klaga på direkt. Idag har jag haft två lektioner, där av min sista idrottslektion kommer sakna idrotten en del nu när man ska gå igenom alla dagar med endast massa teoretiska och jobbiga lektioner, men men.
 
Ikväll har jag tränat och sedan myst ner mig i sängen för att se senaste avsnittet av pll, den där serien gör en galen alltså, just när man tror att man vet allting så skiter sig allt och blir kaos, såå frustrerande! Nu ska jag göra mig klar och krypa till korgs för natten, puss på er!
 
 

I can't remember to forget you

Hej på er!
Livet rullar på som de ska nu. Hade en lektion idag bestående av historia, helt onödig lektion egentligen så att jag ens åkte till skolan var onödigt det med. Hade möte med syv efteråt så kom precis innanför dörrarna och har bytt om till lite mer behagliga kläder. 
 
Ikväll är det träning som gäller och direkt efter det ska jag hem och sova, gått och burit på en huvudverk hela dagen så sömn är precis det jag vill ha!
 
 

Ibland kan gårdagens misstag såra dig i framtiden

 

Även om man li

 

One time in the kitchen, one time at the coffee table

Hej people!
Tänkte slänga in lite bilder som förklarar vart jag har hållt hus de senaste dagarna. Idag är det måndag igen och sista veckan innan sportlovet, tiden går äckligt fort och den här veckan ska en massa restuppgifter göras. Har precis varit ute i tvättstugan och fixat med tvätt och nu ska det pluggas, försöka finna lite koncentration vore bra, finns ont om det just nu. 
 
Var hos tandläkaren tidigare idag och det gick väl bra, dock sa hon åt mig att dricka mindre cola.. blev nästan lite deprimerad, cola är så sjukt gott och är nästan beroende av det menmen operation ta hand om tänderna får väl inledas nu!
 

Jag är sämst på foto, men lite av den senaste shoppingen





We all got the sparks

Tiden går fort nu förtiden, man hinner knappt avsluta det ena fören man är halvvägs in i det andra. Mycket händer men det är väldigt lite som jag hinner skriva om tyvärr. I fredags firade vi Junne som fyllde sexton år med lite överraskning, kladdkaka och mys hemma hos honom, grattis i efterskott sötis, like you very much!
 
Våra val inför tvåan skulle ha varit inne i fredags, och allting gick så fort att jag knappt har någon aning om vad jag valde eller vad jag egentligen vill, det är mycket som snurrar i huvudet och trots att jag vet att jag har en del val att stå i så är jag förvånadsvärt glad och lycklig. Tror inte jag varit såhär lycklig på jag vet inte hur länge, jag ler mer än någonsin nästan och jag är lycklig, älskar att le!
Bilder ifrån helgen
 

Gose fika med Isabell igår 💖





It's not always easy, but somehow our love stays strong

Idag var nog första gången på länge som jag fick lite ensamtid med mamma min. Dömde lite imorse och sedan skjutsade hon mig på match, seriefinal mot Sundbyberg med damerna, vinst med 8-3. Sen åkte vi till Kista, lunchade och kikade i lite affärer innan det var dags att åka vidare till Hässelby för nästa match. Mysigt var det, med tanke på att det är ytters sällan vi har tid för att träffas själva. 
 
Ikväll var jag seg, hade inte mycket ork så stannade hemma, kikade på melodifestivalen med familjen. Hann även med att kolla film efter det samt proppa i mig mängder med onyttigheter så att magen vi det här laget håller på att spricka. 
 
Mamma är ingen linslus direkt, så fick ta en bild när hon inte var beredd, mami! ♥

RSS 2.0