Lagom snygga bilder😍😍😍


I'm so thankful for the moments, glad to get to know you

Hejhejhallå människor!
I söndags tog mamma och Janne med mig till Friends arena där vi kollade EM-finalen mellan Tyskland och Norge. Var en rätt bra match iallafall i andra, en del sjuka grejer som två straffmissar ifrån Norge och sjuka räddningar ifrån Tyskland, de va en upplevelse iallafall och Tyskland glädje efter slutsignalen, kunde verkligen känna igen känslanz Fick även se Eric innan så klagar inte!

Gårdagen bjöd på gym för första gången på sju månader, ni kan ju bara ana hur otränad jag är, lagom med träningsverk har jag idag iallafall! Lirade plast med några underbara människor hos Karloss igår, rätt skönt trots att jag ej var så taggad innan.

Dagen har mest spenderats i ensamhet, lite sova, lite ingenting och lite bandy. Niclas kom hit senare och vi fixade lite saker innan vi drog till Ludde på kvällen och bara hade de bra. Får se vad morgondagen har att bjuda på, puss så länge!


There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness

Hola!
Just nu sitter jag på bussen påvägen hem ifrån Norrtälje där jag har spenderat tre dagar tillsammans med Miranda på syskorna Eldhs landställe. Som alltid med de personerna så har jag haft de sjukt kul. Har hunnit med en hel del och hade knappt en sekund över, men det så härligt att bara ha en massa saker men kan göra men som inte är ett måste. Spelade fotboll, vollyboll, innebandy, badminton minigolf,sköt luftgevär, åkte skoter och vattenring samt bara tog de lugnt med film, mys och en massa onyttigt. Självklart blev de en hel del bad också. En bra helg helt enkelt men bra väder.


Just another day

Hei people!
Gårdagen spenderades med Miranda, August och Niclas. Vi drog till golfbanan för att slå lite bollar och sedan vidare till tennisbanan där vi spelade lite. Ingen av de där sporterna var något för mig, de gick verkligen inte och då blir jag bara sur och skiter it istället. Men kul hade vi iallafall. Spenderade sedan min natt hos Niclas och vi vaknade runt elva men var båda sjukt sega så ingen orkade gå upp så vi låg och drog oss nästan hela dagen. Imorgon (idag tekniskt sätt) så åker jag med Miranda ut till syskorna Eldh's landställe, där vi ska spendera helgen. Hoppas på att det blir grymt och om jag orkar så skriver jag om det sedan puss!


Sommarkrysset!

I lördags var det upp tidigt för att bege sig till grönan och köa för sommarkrysset där Anton skulle vara. Drog in med Isabell, Issa och My så att vi var inne runt nio. Väntade först två timmar utanför innan vi fick kubba in till stängslet där vi fick köa till fem. Issa och My hade vip biljetter så de fick gå till en annan ingång och in innan alla andra, blev skitsur för att de släppte in andra före alla de som hade köat, men vi lyckades komma in bland de första och fram till Issa och My som brett ut sig lite till oss. De här var på riktigt bland de bästa jag varit med om, köningen vad lätt värd och eftersom att de repade hela tiden så var det musik hela tiden och eftersom att man kunde alla låtar så blev det så mycket bättre. Anton var sickt bäst. Drog runt sedan så när han kom ut fick jag både en kram och foto av både honom och Robin, det här var helt klart bästa på länge, allt var så sjukt underbart och bäst, älskade Anton!


#oscarmolander


Prauge games 2013

Hey boys!
Internetet i Prag var as kasst så tröttnade på att försöka blogga tillslut. Hade iallafall en amazing vecka i Prag med världens bästa tjejer, helt klart! Slutade på en tredje plats vilket är grymt speciellt när jag inte hade några förväntningar alls på den här cupen. För mig fungerade spelet ändå hyfsat så livet leker. Låter bilderna tala puss!


Prag; day 2

Tjenahallåhej!
Hade första träningspasset på år och dagar imorse och det gick bokstavligt talat sämst och jag var skit sur, ändå så ligger jag här nu och är hyfsat taggad inför morgondagens matcher, konstigt nog, ovanlig känsla helt enkelt.

Har varit inne i staden och ätit och gått runt lite i affärer där. Finns otroligt mycket kläder här som inte finns i Sverige, så det är rätt kul. Åkte även förbi gula marknaden ett tag (var där förra gången vi var här också) där jag hittade lite små grejer. Köpte mig ett skal och en enkel liten väska för mindre än 200 kronor, helt ok, helt enkelt. Ligger i sängen idag och är rätt körd efter den sjuka värmen som har varit idag, för lite vätska och för mycket värme är inte alltid bra. Ska runda av alldeles strax men ska försöka uppdatera er imorgon igen, puss så länge!


VÄÄÄRMLAND!

Hei people!
Kom hem ifrån Kil i lördagseftermiddag. Hade haft några underbara dagar där med mycket skratt, fotboll och umgänge. Fanns liksom ingenting att vara rädd för och jag bodde med underbara människor, alla runt om en vad stört sköna och bäst av allt så hade jag det bara allmänt bäst med min bästavän. Skulle inte banga en sekund på att få åka tillbaka.

Blev inte mycket tid hemma utan var bara att packa och tvätta om för att imorse bege mig iväg igen och nu ligger jag brevid Isabell på ett hotell rum i Prag. Här ska jag spendera den kommande veckan med mitt underbara innebandylag, så jag försöker uppdatera när jag får en minut över, puss så länge!

https://cdn1.cdnme.se/1839150/6-3/pic_51db3cf29606ee346f58af51.jpg" class="image">


Jul. 04, 2013

Hello people!
Just nu befinner jag mig i Värmland, Kil tillsammans med Miranda och hennes pappa. Åkte hit igår då vi stannade i Karlstad och sov hos en utav Pietros kusiner. De hade två jätte söta barn som vi lekte lite med. Fick träffa bror min för första gången på ett år också så det var jätte mysigt.

Idag åkte vi vidare till Kil och nästa familj. Här är det två nya barn som är betydligt vildare än de andra två, men de är roligt att kunna umgås med dem på lite annat sätt. Vi har spelat fotboll, ätit jätte god mat, löpt lite kort, hoppat studsmatta. På kvällen drog jag och Miranda ut med två killar härifrån - Andreas och Joacim så vi har spenderat kvällen/natten med dem, hade riktigt kul faktiskt. Ska försöka krypa till korgs nu och få lite sömn, puss och godnatt! Imorgon väntar en ny låg dag..


Frankrike 20/6-2013 - 27/6-2013

Hejhejhallå!
Sorry för dålig uppdatering men det finns anledningar.. Den 20 Juni åkte jag med Niclas och hans familj till Frankrike. Det var första gången jag var utomlands förutom Prag. De var så sjukt underbart.. Var rätt nervös innan och visste inte riktigt hur de skulle bli men väl där var allting så bra, alldeles för bra helt enkelt. Dagarna ägnades åt att bara ta det lugnt och inte göra allt för mycket. Badade, solade och spelade en hel del basket, hade det allmänt bäst helt enkelt. En del dagar spenderades på stan, en dag för shopping och en dag för att gå runt i något sorts palats, förstod inte så mycket eftersom att jag inte är världsbäst på engelska. Men iallafall god mat, en hel del nytt, och sena kvällar vid poolen, på basketplan, och inne för att spela kort, allt var så underbart helt enkelt. Vi bodde i en liten semestby som såg ut som ett litet område där både poolen och basketplanen fanns så det var sjukt nära till allt. Åkte ut till havet en dag också och det var sjukt mysigt! Åh vill tillbaka! Låter bilderna tala lite, puss!


Sometimes you just get that feeling..


RSS 2.0