Tb till en mysig fotbollskväll 💕





No one

Tror att jag precis hade årets värsta tjafs med mamma, togs nog till en helt ny nivå det där. Ingen aning om vad som egentligen hände men känns bara sjukt onödigt just nu.. 
 
 

I've been knocked down, I've been lost

Hallådär!
Kom precis hem ifrån Madeleine där vi kollade på The fault in our stars, som jag alltså inte sett fören idag. Grät så sjukt mycket så de nästan var löjligt, man får kramp i magen av sånna filmer, men visst var den bra! Såg ju paper towns på bio här om dagen, handlingarna är heeelt olika men man kan ändå märka av att det är samma person som ligger bakom dem.
 
Annars så har jag faktiskt spenderat hela dagen på hemmaplan, utan att bli rastlös faktiskt (?!). Plockade i ordning samt dammsög och fixade i rummet vilket verkligen var behövligt. Extra skönt att få komma hem till en nybäddad säng nu också! Igår träffade jag Isabell som vart borta i cirkus två veckor också, vi satte oss ute på en bänk, spelade kort och pratade en massa, en otroligt mysig kväll ändå.

Myskväll med min fina!

Blev ett matstopp på lilla rött, innan de köptes godis och cola för myskväll hemma hos denna sak! Testa även på någon form av glass (?!) Den var väldigt speciell men skulle ändå rekommendera att testa den, finns ju i olika smaker och är väldigt liten och smidig så!
Loveu, viktigt att komma ihåg!💗



Nostalgi

Tjenixen!
Igår var nog första gången på ett par år som jag umgicks en hel dag med både min pappa och syster. Stämningen var inte stel som den varit förut och det flöt på bra så de var bara så underbart skönt.

Blev som vanligt en del shopping, men även ett glasstopp inne i gamla stan innan vi avrundade men en tradionell bio på Sergel, nostalgi på högnivå kan man väl säga! Det enda negativa var att man befann sig inomhus en av de få soldagar som vi har här i Sverige menmen det var de värt! Låter bilderna få säga sitt nu..



myspyslördag

Nej men hej igen!
Jag har ju inte så mycket för mig denna sommar så kan väl lika gärna lägga ner tiden på att blogga lite mer, och spara minnen vilket egentligen är det jag gör här, sparar minnen. 
 
Vaknade iallafall upp här hos Madeleine som hade lagat pannkaksfrukost till mig, gillar egentligen inte pannkakor speciellt mycket men till frukost är det faktiskt gott! Vi gjorde oss i ordning och tog en tripp till Kista centrum, inte varit där på jäätte länge för att vara mig så var lite nytt där. Tog oss igenom några affärer och avslutade med bio, Magic Mike xxl! Tyckte filmen var förvånatsvärt bra, speciellt om man jämför med den andra, men kanske bara är jag. 
 
Miranda plockade upp oss efteråt och vi drog med henne och Kevin hem till henne för att lira lite kort, älskar att spela kort så var en mysig avslutning på dagen och även träffa de två som kom hem från Grekland idag. Spenderar även denna natt hos Madeleine så får vi se vad som sker sen! 
 

En tripp till Åland

Hej på er!
Nu är det ungefär en vecka sedan jag spenderade natten hos Tilda för att på lördagmorgonen hoppa på Rosella från Kapellskär och spendera en dag på Åland. Vi flydde lite från det gråa trista vädret till solen för att bara ha det allmänt mysigt och kul. Fick sällskap av My och Isabell halva vägen också då dem skulle vidare sen. 

En weekend i Värmland

Hej på er!
Ja ni få som fortfarande har orken att kika in här. I fredags hoppade jag in i bilen med Miranda för att åka till Värmland över helgen. Tidpunkten kunde nog inte ha kommit mer rätt och de är sällan man åker därifrån besviken. Hann umgås med en hel del roligt folk o hitta på en del bus. Shoppade lite, sprang vattenspridare, minigolf & spelade fotboll med Andreas och Viktor, var länge sen jag umgicks med de pojkarna så skoj va de!!

O vad är egentligen en Kilresa utan Dani m och bilåk? Ingen vet så självklart han vi även med lite sånt. Helgen gick fort som bara den men det var klart värt tiden! Låter bilderna få tala lite helt enkelt.




FÖR VI HAR TAGIT EM-GULD!!! 💙💛

Hej på er!
Förra veckan hade jag en mysdag med Tilda. Vi började i Kista centrum med lite käk och prat innan vi drog oss vidare in till Kungsan för att fira in EM-guldet tillsammans med laget & folket. Sinnes vad mycket folk de va där inne men mys var det, kanske kan få in en video därifrån sen, vem vet!

Allsång på skansen!

Tjenatjena!
I tisdags drog jag och Madeleine in till staden för att titta på allsång. Var en hel del bra artister där så de va skoj ändå. Tänkte dela med mig av lite fina bilder av dagen så here we go.. 



Midsommarafton i lite bilder



SUMMERBURST 2015

Kan inte mer än att säga att detta var bland det absolut bästa jag gjort!! Härligt folk, skön musik & så jädrans mycket glädje!! 

RSS 2.0