Året i bilden och små ord...

Januari:

Vinter med snööööö

14 år

Storvreta 2011

Februari:

Rotebro cupen samt sportlov

Kellie fyllde 14 :)

Mars:


Min blogg fyllde ett år :)

Match emot Täby som filmades (inte den matchen på bilden)

Eric vann melodifestivlen :D

Miranda fyllde fjorton! :)

April:

Vaccinerade oss :'I

Semi emot Täby..förlust (matchen på bild)

Påsk & lov

Maj:

Picknik med Bella

Älska inlägget under bilden, jag och Linda hade ögonen på ett och samma ställe hela uppvärmingen...

JANNE FYLLDE ÅR!

Juni:

Sommarlov!

Jag och Isabell kollar Selected player, väldigt mycket!

Lillasyster fyllde tio!

Juli:

Varit med Miranda och Kellie

Jag flög första gången ! :)

Prag 2011

Var hos pappa.

Augusti:

Summer camp


Skolan börjar!

TOBIAS 1 år!!!!

September:

Skolfoto!!!

Mora med innebandyn!

Barnens ö med åttorna

Oktober:

Jag var på stinsen shopping night

Var på fotbollscup och tog silver.. förmodlingen min sista cup i den gula tröjan
Pappa och mormor fyllde år! :)

Var på matchledarkurs

Fina Isabell blev fjorton år!

Novemer:
Höstlov och Kellie var här!

Alla helgona helgen och jag var vid kyrkan

Spelade match på Rotebro dagen!

December:

Kellie sov över en helg..

Vi kollade på Eric

Har varit en del fina tjejkvällar

Mamma, Tindra och Louise har fyllt år (även flera)
Samt att det har varit julafton och jag har varit i Storvreta igen.

Det där var alltså året i korta drag, nu ser vi fram emot ett nytt år med nya möjligheter.
Kram på er!

Kvällen lider emot sitt slut


Tjenare!
Klockan tickar på och det är ungefär en halv timme kvar tills dom flesta raketerna fyras av upp i luften och det nya året hyllas in.
Jag och Kellie drog till Sollentuna som två små lodisar för att fixa klart presenterna till mina kompisar men när jag kommer hem igen (efter att ha ätit på mc donalds inser jag att den ena saken är trasig, undra om jag blev sur :@
Nu har vi fixat oss, ätit middag och gjort lite annat bus. Ska fortsätta göra lite saker här inne innan vi senare planerar att dra ut ett tag, troligtvis inte så länge eftersom att jag inte är så mycket för raketer men ja, vi höres senare! Kram på er! :)

31 December 2011


Maja för ungeför ett år sedan, saknar dig!
Godmorgon världen!
Jag har vaknat till liv, ätit frukost och spelat gamecube, ägde alla på NHL är så grym. Ska iallafall byta om nu och sedan dra till Sollentuna eller Stinsen med Kellie, ska inför skaffa några saker.
Förövrigt är jag på dåligt humör, det har väl sina anledningar men det går alltid att fixa. Får höras senare när jag kan, kram på er!

KISTA CENTRUM


Tjenahallåhej!
Var i Kista kollade runt lite i affärer samt kollade bio. Tyckte filmen var bra trotts att det inte hände så mycket, helt klar se värd!
Fick med mig linne, kräm, underkläder och en ny visselpipa med mig hem. Saker jag verkligen behöver så jag är nöjd. Ska strax ta en dusch och sedan ska jag lägga mig och vila lite, är fortfarande trött och sliten efter Storvreta. Hör av mig när jag kan kram på er!

Light it up


Haha söta..........
Godmorgon!
Jag är vaken och det är alla andra i huset också. Dagen innan nyår och planerna för mig och Kellie är att åka till Kista för att shoppa och sedan kolla bio, ska se New year's eve som börjar runt fyra så kommer väl hem någon gång i eftermiddag/kväll.

Har precis stängt av gamecuben efter att jag ägt på NHL 2004, haha. Ska börja göra mig klar, höres senare.
Kram på er!

HOME AGAIN!


Vacker 
Hejpåer!
Sa ju att jag skulle komma hem idag, och var faktiskt hemma redan klockan elva imorse. Anledningen till att jag inte bloggade då var att jag inte orkade, stängde av datorn och somnade istället. Dagarna har varit lite random INTE alls som förväntat både negativt och positivt, tror faktiskt alla lärt sig ett och annat..
Åt subway när jag kom hem sedan begav jag mig till Assist var där ett tag och sedan åkte vi till mormor och morfar. Kellie kom dit efter ett tag så nu sitter vi båda här i Rotebro och jag ska strax stänga ner. Måste sova fick knappt fyra timmars sömn inatt pga olika anledningar.
Godnatt sov gott! :)

@ Allianshallen

Hej på er!
Sitter i Allianshallen med Isabell, Tilda och Emma. Vi ska kolla när Rönnby och ett finskt lag i vår grupp möts, vi måste ju ha lite koll på våra motståndare.

Första matchen emot Bele slutade ett - ett, grymt när det gäller oss bra taggning och fokus på spel, kändes bra med en poäng! Hörs senare när jag kan, kram på er.


STORVREETA!

Godmorgon! :)
Har vaknat stoppat ner lite fler saker i väskan och ska snart äta lite frukost innan det är dags att ta sig ut igenom dörren för att hinna iväg till samlingen som är klockan nio.
Kommer inte att bli lika bra uppdatering när jag är där upp men kan försöka kolla om Kellie kan skriva ett inlägg eller två och så ska jag försöka mobil blogga, det är lite segt om man inte har iphone app osv men det löser sig säkert. Ha det så bra så hörs vi när vi kan! :)
Kram på er!

Natti! ♥

Nu är det dags för mig att börja runda av för kvällen, måste ju orka upp imorgon också! Godnatt♥
Tagga Storvreta!

Im sorryyyy


Halv sliten tjej!
Tjenare!
Var som sagt hos Solveige vi åt mat, fikade och öppnade julklappar. Spelade även kort med lillasyster den resterande tiden spenderade vi i soffan åt att kolla på film.
Är hemma nu lyssnar på musik, smsar och bloggar. Ska snart fortsätta med min packning som jag borde bli klar med ikväll annars kommer jag få aningen mer panik imorgon bitti, men det löser sig nog hoppas jag.
Ska packa lite snart, så hörs senare.

På julfika! :)

Nu sitter jag på fika, hör av mig senare! :)

Annandag jul..


Tog bilden för ett år sedan ungefär! :)
Godmorgon!
Annandagen idag alltså den tjugosjätte december, månaden har gått ruskigt fort och jag känner att jag knappt hunnit fatta att julafton är över?
Dagens planer är att packa inför Storvreta eftersom att vi åker upp dit redan imorgon. Skulle egentligen fått köpa en ny klubba idag (en av mina julklappar) men såklart har affären stängt så får se om jag kollar upp det i Storvreta eller efter. Annars ska vi åka förbi Solveige (Jannes mamma) för att fira ännu en liten mini jul där med, hoppas alla får en bra dag, kram på er!

Godnatt! ♥

Nu ska jag bege mig emot sängen, sov gott allihopa! :)

Godjul! ♥


Godjul!
Spenderade ju min jul hos pappa så jag kunde inte blogga så jag skriver det nu istället, hoppas ni hade en riktigt bra jul!

Godjul som även lucka tjugofyra står för vet jag inte riktigt vad jag ska skriva på, jag spenderade min jul hos pappa, åt, fikade, öppnade klappar och kollade filmer. Bilder kommer säkert upp sedan. Är hos mamma nu och vi har ätit lite julmat och ska snart öppna klappar även här.
Hörs senare, kram på er!
P.S Hoppade över lucka 23 eftersom att jag inte tyckte att det var nödvändigt att ta nu..

Dan före dopparedan


Bääästa!.. ;)
Godmorgon!
Har bytt om, ätit lite gröt till frukost och alldeles strax ska jag ner till stationen och möta upp pappa. Jag och systeryster ska ju fira jul hemma hos honom i år. Ska försöka få inte något inlägg senare om inte så hörs vi på juldagen då vi kommer hem igen, kram på er! :)

Dag 22 - Mina närmsta vänner

Är den tjugo tredje idag egentligen men what ever...
Mina närmaste vänner är nog som ni förstått själva vid det här laget Miranda och Isabell. Två helt underbara tjejer som jag älskar att tillbringa min tid med, älskar dom något högt.
Även bästavän med Kellie men ser henne lite mer som en släkting i det här fallet :) ♥

Breaking free


Tjenare!
Drog till Sollentuna runt halv två tiden, åt på subway med Isabell innan vi begav oss till Kista. Gick runt där mellan tre och nio så när man kom hem värkte både fötter, ben och huvud så nu är jag sjukt trött.
Har precis slagit in alla julklappar utom en så ska alldeles strax bege mig emot sängen, ska bara kolla vidare lite på filmen jag kollar på innan jag släcker lampan. Åker till pappa imorgon eftersom att jag ska fira min jul där. Kommer hem den 25 så antar att vi hörs då och förhoppningsvis innan också om jag hinner, godnatt och sov sött! :)

BR


Min söta julkalender jag har hos pappa :)
Godmorgon!
Första dagen på lovet är igång, var riktigt skönt att få sova tills man vaknade imorse. Kollade på film igår kväll, utan svensk text, behöver bättra på mina engelska betyg rätt mycket.
Idag är planerna att åka med Isabell och julhandla, hoppas på att det blir av eftersom att jag är i lite panik tillstånd när det gäller att alla julklappar ska vara klara imorgon innan jag åker till pappa, så ja att julhandla idag skulle inte sitta helt fel. Hör av mig senare, kram på er!

Dag 21 - Min dag


Hejpåer!
Efter att ha städat klassrummet, fikat, kollat film, vart i kyrkan samt fått mina betyg så är jag en i mängden igen när det gäller att ha jullov. Åkte direkt efter till Kista med några i klassen gick runt hittade lite julklappar och det slutade med att det bara var jag och Linda kvar, och ja vi spårade totalt på vägen till Sollentuna, no coments typ.

Har suttit och fixat lite musik till pappa men tröttnade efter ett tag så nu sitter jag här och bloggar istället. Är så sjukt trött så ska faktiskt ta och sova lite snart, kram på er!

Julfix!

Godmorgon!
Har vaknat till liv och jag har sovmorgon idag börjar klockan tio så har lite tid att sitta framför datorn. Igår kväll var det lite julfix här hemma, vi pyntade grannen, drack lite julmust och åt lite julgodis där hela familjen kunde vara med.
Lillasyster fyller tre idag känns som att det var nyss lillan fyllde ett, så ikväll blir det att fira henne lite grann. Ska dock försöka komma till centrum lite grann innan eftersom att jag behöver komma igång med mitt julhandlande helst redan idag. Ska börja görs mig i ordning nu så vi hörs sedan, kram på er!

Dag 20 - Fem saker jag inte klarar mig utan på en dag

1. Tuggummi, nästan ett måste!
2. Mobil, är ett måste!
3. Mina vänner, skulle inte klara en dag i skolan utan dom.
4. Min familj såklart.
5. Musik, kommer alltid vara ett måste, hur ska man annars kunna vara på någorlunda bra humör? :o



Jag har hört det förut..

Jullov,jullov och jullov.. är det som ploppar upp när man kollar facebook men själv får man inte sitt jullov förens halv tre - tre imorgon.
Skoldagen har varit riktigt segt, inte hänt något bara kämpat sig igenom skoldagens lektioner som för det mesta avslutas tidigare nu när alla arbeten är klara, det är bara lärarna som behöver extra tid för rättning. Ska städa lite mer i mitt rum och tänka ut lite julklappar för jag är så långt ifrån klar man kan bli, suck. Stressad tjej, javisst

Dag 19 - En sak jag önskar jag fick uppleva igen

Prag 2011, min första resa med flyg gjordes med bästa innebandylaget i sommras. Låter lite bilder tala.
Jag var aningen nervös innan vi skulle flyga :$

















Turn on the lights


Tjena!
Har rensat lite i mina lådor samt min garderob så nu är orken på noll. Ska ta och börja runda av lite snart, plocka undan lite saker som är ivägen så tar det sista av städningen någon annan dag.
Imorgon är det tisdag, sista vanliga skoldagen och jag måste hålla ut. Madeleine fyller fjorton år också (ja, nu blir hon stor hon med). Ska kolla facebook och sedan bege mig emot sängen, natti.

Dag 18 - Vad jag helst gör en helg

Ja, som sagt har jag hamnat lite efter så tar ikapp det nu!
Var jag helst gör en helg är för det mesta det jag brukar göra..
Jag vill spela/titta innebandy
Kunna umgås lite med familjen
Och bara vara med kompisar

Rätt enkelt men det är inte så mycket mer man hinner med
men visst är det inte helt fel med lite förändring ibland.

The girl behind the mask..


Halloj!
Städade lite i mitt rum när jag helt plötsligt snackar med Isabell och vi avgör att vi ska åka till simhallen. Kollade lite på träningen vår och åt lite pommes till mellis, smått tjock.
Är tillbaka hemma nu, har ätit middag och ska snart sätta igång med städningen igen har en hel del att göra sjukt överdrivet mycket känns det som, men aja får ta det som det kommer. Ska sätta igång lite musik nu så hörs vi senare, kram på er!

Cody Simpson - Not just you


Hejpåer!
Måndagen är över och jag har pallrat mig hem. Skippar träningen idag för har varken tid, lust och eller ork. Måste hinna med att städa allt innan Tindra fyller år (fyller tre på onsdag) och även innan jag åker till pappa på fredagen. Skulle behöva jullov redan nu!
Iallafall, tar en liten dator paus innan städningen drar igång på riktigt lite bloggande, lite facebook och självklart mycket musik. Hör av mig senare.

Skyyppeeee


Tjenahallåhej!
Dagen har varit riktigt seg, har inte mått något vidare inte orkat äta osv. Drog på match ändå vann med 3-0 och efter det var jag överdrivet trött. Orkade och ville knappt gå så la mig på golvet när jag kom hem och när jag samlat lite ork tog jag mig en dusch och la mig och vila. Fick sedan i mig lite mat och fick ork att gå över till Madeleine för att lämna ett paket ifrån gårdagen. Så nu sitter jag här hemma hos henne.

Gårdagen var förövrigt rätt nice, började segt men det blev bättre och bättre ju längre på kvällen vi kom in på. Ska försöka sno lite bilder av folk som haft kamera med sig så det kanske kommer upp en eller annan bild.
Kram på er!

Dag 17 - Vad jag har i min väska

Hade lite fullt upp igår så hann inte riktigt blogga allt jag skulle så svarar på gårdagens dag nu istället..

Det som alltid finns i min väska är:
*Papper och penna
*Deo och parfym
*Något klädersplagg

Sedan lite annat diverse skit som skolböcker, pengar osv.


Fåret Shaun


Detta är vad som visas på min tv just nu!
Godermorgon!
Somnade runt tolv igår, var helt slut när jag kom hem så hann inte mer än att kolla lite tv och byta om innan jag  gick upp la mig på sängen och somnade för natten riktigt bra det där.
Har vaknat till liv nu, kollat lite på julkalendern och ligger nu i min säng med datorn i högsta hugg. Är jätte trött och hängig så får se om jag orkar spela matcher idag..
Hör av mig senare, kram!

Färdig och klar för att gå!


Someone like you


Tjeeena!
Som jag nämnde igår har dagen gått åt till innbandy. Gick upp tidigt imorgse bytte om och begav mig på match emot Väsby vinst med 9-3 och sedan direkt ner till Rotebrohallen för att dömma två matcher och sedan på match emot Åkersberga vinst med 4-1.
Är hemma för en kort paus innan jag ska bege mig till skolans matsal för en julfest med innebandy laget, brukar alltid bli grymy nice så hoppas på det iår igen.
Kram så länge.

Dag 16 - Den bästa Youtube-videon för tillfället


We have a life


Fina vän!
Tjenixen!
Fredagen är avklarad och det är äntligen dags för helg, dock en väldigt fullspeckad helg. Har tre matcher, en eller två dommar matcher samt en julfest som står på listan och sanningen är att allt är imorgon förutom en av matcher. Ska även försöka få in lite julshopping om jag hinner.

Nu sitter jag hemma hos Madeleine, jag och Bella är här med henne och just för tillfället spelar vi, like usually. Sedan ikväll blir det väl snacka med folk, spela och äta godis osv. Just nu lever livet rätt bra.
Kram på er!

Godnatt! ♥


Dag 15 - En låt som påminner mig om ett speciellt tillfälle

Sommaren 2011 ♥

@ Madeleines place


Tjenixen!
Torsdagens lektioner är över och jag sitter hemma hos Madeleine och spelar, sådant som vi tjejer gör du vet. Har träning idag egentligen men hoppade den (inget ovanligt när det gäller mig).

Fredag imorgon så ska ta mig igenom skoldagen och sedan hitta någon kompis att leka med så jag inte sitter helt forever alone på en fredag. Ska försöka övertala Madeleine att låta mig prata lite nu, höres senare hörru!
Kram på er.

Dag 14 - Vilken idrott jag föredar och varför

Förstår inte riktigt meningen med att jag skrev den här frågan. Dom flesta vet att det är innebandyn jag gillar mest men varför? Det är väl där skillnaden mellan innebandyn och fotbollen ligger. Det är två helt olika lag och föreningar. Jag brinner för innebandyn pga den sammanhållningen vi har där, även om man inbland tycker att innebandyn går åt skogen så finns det alltid något att spela för, lagkamraterna är grymma och det löser det mesta. Visst har vi också bråk ibland men inte så mycket som man skulle kunna tro. Det är väl den stora skillnaden. Tror jag spelat fotboll och två och ett halvt år och jag känner inte riktigt att jag kommit in i laget än, vi har inte riktigt samma personlighet och intressen och då är det inte alltid lika kul att gå på träningar/matcher. That's the big different..


I made a mistake


Tror det är det största och mest nya vi hittade i Bålsta faktiskt.. efter alla hus vi räknat på vägen dit
Tjenixen!
Chill skoldag, hade två lektioner sedan lunch och sedan begav man sig till Bålsta för att spela innebandy match emot någon annan skola, skit skumt! Matchen var fult spelad och domarna var ju några ur deras nionde klass, Lindas klubba gick sönder och domarna sa att det händer jämt när man spelar innebandy? ye right. Men aa själva matchen i sig var inte så jobbig, sedan bar det av tillbaka till stationen på tjugo minuter och efter fem var det bara att runna resten ungefär så, jag och Elin fick den fina äran att hålla upp tåg dörrarna medan en efter en ramlade in, ja tåg chaffören var ju mindra glad..
Stannade på Mc donken med Linda, My, Agnes och Einar sedan åt och tog nästa buss hem där vi träffa den resterande halvan av laget som inte hann med tåget. Sedan bar det av emot en rätt trög träning. Har nyss kommit hem efter att ha varit med Erika, är sjukt trött så det är snart dags för mig att krypa till korgs, natti!

Dag 13 - Mina 5 favorit-appar

Eftersom att jag har en android så finns det inte lika mycket att välja på men iallafall:

*Facebook
*Twitter
*Wordfeud :$
*Facebook Messenger
*YooNinja (jag vet smått efterbliven)




Dag 12 - Mina snygghetstips

Känner att jag tänkte hoppa över den här luckan har inget att komma med faktiskt! :/

Hard work


Bjuder på bilden..
Tjenis!
Hur är det med er? För mig är det helt okej. Har kollat luciatåg och sedan åkt skridskor på vallen med Miranda och Madeleine samt några andra ifrån klassen slutade halv tre tror jag, så dagen har varit chill. Kom hem var lite med små syskonen och sedan kom Madeleine över vi bakade och jag städade som en galning, vill ju ha lite rent.
Nu har jag precis tagit mig en dusch och det är dags för mat, Madeleine har gått hem och jag väntar på att Kellie med familj ska komma över (om dom nu kommer?).
Höres senare, kram på er!

13 December 2011 (Lucia)

Godermorgon!
Vaknade för kanske en och en halv timme sedan. Tog på mig morgonrocken (nu lät jag smått gammal) och gick ner för att gratta mamma. Kollade lite på julkalendern och sedan var det dags för frukost. Nu är det dags att byta om min buss går om en kvart och sedan bege mig till skolan. Dagen i korta drag ser ut såhär:
*Skola
*Fika
*Luciatåg
*Lunch
*Skridskor
*Hem och fira mamma
Hör av mig sedan när jag får lite tid över annars får ni ha en riktigt bra dag, kram på er!
Bild ifrån google..

Älska låten! ♥

Har gått och blivit kär i låten, vet inte varför men den får mig att må bättre! ♥


Dag 11 - Hur en vanlig vecka ser ut för mig

Hur en vanlig vecka ser ut för mig är i korta drag
Måndag: Skola, träning sova.
Tisdag: Skola, något, sova
Onsdag: Skola, träning, sova
Torsdag: Skola, kompisar/läxor sova
Fredag: Skola, kompisar, sova
Lördag: Matcher eller något annat?
Söndag: Matcher eller något annat?

Dag 10 - Ett minne jag aldrig glömmer

Vet inte riktigt vad jag ska välja det finns ju så himla mycket eller jo..
24 April 2010 i Solna hallen en final i mitt i cupen. Hela cupen var ju iof ett minne hela året inom innebandyn just då kändes allt så himla perfekt. Det rann på för oss allt funkade så bra vi var riktigt på topp. Läktaren var nästan fullsatta iallafall på vår del av den. Folk klädda i blått, vitt och rött ropade saker vi gick igenom tunneln. Matchen var igång och när 1-0 målet för oss satt tror inte att det funnits någon skönare känsla så himla underbart. Saknar det så!
Tror det blivit för mycket tänkt i vårat lag om att dom här är lätta dom borde vi ta, tycker vi borde tagga enormt för varje match istället så som vi gjorde förut, för den här säsongen det känns som att den faktiskt ska bli våran!
Rotebro IS IBK ♥

Crycrycry


Sött..
Hejpåer!
Här sitter en sliten tjej både psykiskt och fysiskt. Känner att kroppen inte riktigt orkar eller vill just nu blödit näsblod två gånger idag, förkylningen verkar inte vilja ge sig och jag är allmänt stressad inför jul.
Har varit på träning gick sjukt seg blev bara mer och mer otaggad och det slutade med att jag gick in i väggen och ja börja gråta, osv. Orkar inte helt seriöst. Ska ta och låta musiken hjälpa mig lite och sedan bege mig emot sängen det är lucia imorgon och mamma fyller år.
Kram på er! :)

Fairytaly gone bad


Hejpåer!
Glömde berätta för er att jag åkte till pappa över helgen och det är anledningen till att jag inte har bloggat. Har inte hänt speciellt mycket i helgen. Vart lite smått sur över att jag inte fick se idolerna i Heron igår. Var där och kollade på bio innan och när det var en timme kvar tills dom skulle komma så var jag tvungen att gå, hade ju fått bästa platserna ju?!
Nog om det.. Har spelat match idag vann med 5-4 efter att ha hämtat upp ett underläge på 3-0 i halv tid och efter ca 8 utvisningar och i ett läge fick vi spela 5 emot tre men jag starka som vi är så tog vi oss igenom den situationen med, rätt likt Rotebro faktiskt, haha! Ska börja röra mig emot sängen, skola imorgon och jag behöver sömn efter två nätter på luftmadrass, godnatt! ;) ♥

Dag 09 - Det här stör mig

Det är mycket som stör mig men mest är väl folk som är oärliga och snackar skit bakom ens ryggar samt folk som är dryga (kan dock inte neka att jag inte är det själv, vilket jag också stör mig på!!!)
Jag stör mig på små ljud som gnissel och ljudet från bestik som skär i tallrikar.
Stör mig även på när det är minsta lilla fel i saker som jag vill ha perfekt, jag får ångest!
En liten lista iallafall.. :)
Gammal

Im right behind you

Tjenixen!
Har varirt i Sollentuna ätit Subway med Miranda och sedan umgåts med henne och Jack. Kollade lite på innebandy innan vi tog bussen till Viby och gick runt där. Kom hem för kanske en halvtimme sedan efter mycket om och men, dom som parkerade brevid oss (våran egen P-plats) parkerade inge bra så vår bil fick inte plats. Det slutade med att mamma fick åka runt hela skiten och parkera vid Tindras dagis, suck!
Ska försöka få lite pail på NO:n vi har imorgon, prov you know.. och sedan sticka vidare lite ska vara inlämnat imorgon, men jippie!
Godnatt hörrni ;)

Dag 08 - Vad jag vill göra i framtiden

Jag är inte så säker på vad jag vill göra med min framtid men jag vet iallafall att jag vill fortsätta med innebandyn hitta något bra gymnasium och sedan ett bra jobb som har något att göra med det jag är intresserad av. Jag ska besöka Milano (Italien) minst en gång och se Milan spela på sin hemma arena. Ska även till London med Kellie någon gång och sedan även till USA någon jag velat rätt länge. Vet inte så mycket mer utan jag får ta det lite som det kommer. Hoppas självklart att jag hittar någon att dela livet med också någon riktigt snäll, trevlig, ärlig, fin och allt det där.

Backseat x4


Jag saknar!
Hejpåer!
Tro det eller ej men jag har tagit mig igenom torsdagen utan att behöva avlida pga av min förkylning. Så länge jag håller mig ifrån att nysa så överlever jag faktiskt men när jag väl gör det så känner jag mig rätt drogad.
Jaja nog om det. Ska kolla runt lite på dator, plugga lite, snacka med mamma, äta och sedan bege mig ner till stationen där jag ska möta upp Miranda. Vi ska till Sollentuna/Sateliten och möta upp Jack som har träning där ska nämligen vara med dom idag.
Hör av mig sedan, kram.

Dag 07 - Fem webbsidor som jag ofta är inne på

http://www.facebook.com/
http://blogg.se/
https://twitter.com/
http://mirandaau.blogg.se/
http://kboberg.blogg.se/
Finns en hel del andra sidor men det var väl dom allra mest :)

Dag 06 - En bra och en dålig egenskap

En bra egenskap är att jag ofta kämpar för det jag vill, vill jag något så ska det hända annars..
så en dåligt egenskap annars så får jag typ ryck på mig själv värsta utbrottet och skiter i att göra det jag ska, hehe :}
Haha äldsta ego bilden på bloggen! ♥

Dag 05 - Vad jag stoppar i munnen under en dag

Jag stoppar i mig en massa saker men aa typ, frukost, lunch, middag och ofta något på kvällen. Sedan kan vi väl hoppa allt där emellan, godis, bullar och ibland mellamål? :$


Dag 04 - 10 saker vissa kanske inte visste om mig

1. Jag vill så himla mycket mer än vad jag kan
2. Jag har spelat fotboll sedan jag var sex
3. Och innebandy sedan jag var åtta
4. Jag har oftast lätt för matte men jätte problem med NO? :o
5 .Språk är inte min starka sida
6. Jag är inte nöjd med mig själv
7. Jag har lätt för att börja gilla folk men betydligt svårare bli riktigt kär
8. Jag lärde känna mina bästavänner igenom innebandyn
9. Jag kollar fortfarande på julkalendern
10. Jag är mamma gris :$ ♥

Dag 03 - Min syn på kärlek

Ja vad tycker jag nu då?
Knappt att jag vet själv faktiskt, är ingen höjdare på det där. Är väl bland den bästa känslan som finns men kan också vara bland dom värsta känslan att hitta någon är awsome men känslan att tappa någon är bara för hemsk, hej hål i hjärtat typ? Så ja min syn på kärlek är väldigt varierande från stund till stund, och just nu känner jag inget speciellt faktiskt.
Bild ifrån google.

Without you I'm nothing


Tjenis!
Är helt slut i kroppen idag, tror faktiskt att jag håller på att bli smått förkyld och det blev ju inte bättre av att jag försov mig imorse, jippie!
Skoldagen rullade på som vanligt och nu ska jag plugga har en himla massa att fixa NO, Nobel, Svenska, Slöjd och Hemkunskap snälla någon rädda mig helt seriöst. För övrigt förlorade vi matchen emot Bele igår med 3-1 och har nyss fått reda på vår SM grupp kanske inte riktigt världens roligaste menmen.
Hörs senare, kram Michelle.

Eva och Adam del.1


Tjenixen!
Vet att jag inte uppdaterade alls igår men jag hann helt enkelt inte. Sitter hemma hos Madeleine just nu och vi kollar Eva och Adam del ett, så sjukt små men söta. Försöker ta det lugnt och vila kroppen lita dom tre matcherna i helgen har tagit kål på mig, men inte nog med det har match ikväll också mot Bele kommer blir rätt tufft så får se till att vila lite nu, höres sedan när jag får lite mer tid.
Kram Michelle.

Dag 02 - Hur jag ser ut en vanlig dag




I remember the first time


Sakna denna känsla, iår är det kanske dags igen?
Hejpåer!
Söndagen börjar gå emot sitt slut och jag har väl inte så mycket kvar av dagen att fixa. Ska stänga ner datorn alldeles strax och bege mig ner för att umgås med familjen, kanske ge min lillasyster lite extra uppmärksamhet.'
Tänkte ta att försöka slänga in dag två och tre innan jag lägger mig men vi får se hur långt jag orkar. Skoldag imorgon och jag har egentligen bara en riktigt lektion som varar i en halv timme, livet leker.
Godnatt och sov gott! :)

Dag 01 - Presentera mig själv

Vad ska jag säga? Jag heter Michelle bor utanför Stockholm. Lägger ner min fritid på innebandy, kompisar och lite fotboll. Jag har världens bästavänner och familj och jag trivs oftas att vara där jag är. Mitt självförtroende är inte det bästa och jag bryr mig väldigt mycket om vad andra tycker och tänker om mig, finns vissa undantag.
Här är lilla jag! :)

Julkalender 2011

Dag 01 - Presentera mig själv

Dag 02 - Hur jag ser ut en vanlig dag
Dag 03 - Min syn på kärlek
Dag 04 - 10 saker vissa kanske inte visste om mig
Dag 05 - Vad jag stoppar i munnen under en dag
Dag 06 - En bra och en dålig egenskap
Dag 07 - Fem webbsidor som jag ofta är inne på
Dag 08 - Vad jag vill göra i framtiden
Dag 09 - Det här stör mig
Dag 10 - Ett minne jag aldrig glömmer
Dag 11 - Hur en vanlig vecka ser ut för mig
Dag 12 - Mina snygghetstips
Dag 13 - Mina 5 favorit-appar
Dag 14 - Vilken idrott jag föredar och varför
Dag 15 - En låt som påminner mig om ett speciellt tillfälle
Dag 16 - Den bästa Youtube-videon för tillfället
Dag 17 - Vad jag har i min väska
Dag 18 - Vad jag helst gör en helg
Dag 19 - En sak jag önskar jag fick uppleva igen
Dag 20 - Fem saker jag inte klarar mig utan på en dag
Dag 21 - Min dag
Dag 22 - Mina närmsta vänner
Dag 23 - Hur mitt rum ser ut
Dag 24 - GOD JUL!


Tog den här ifrån Miranda, tycker alla kan kolla in hennes blogg igenom att trycka här!


Rocket science


Tjenixen!
Vann matchen med 3-1 åkte direkt hem åt subway, duschade och begav mig till Sollentuna tillsammans med Kellie och kollade på Eric, tog hans autograf och typ halvt dog när jag skulle svara på hans fråga, haha.
Är hemma nu ska ta mig något i magen osv, eller Kellie ska för hon är tjock och hungrig. La även in den nya designen mest för lite förändring och lite annan färg nu inför julen. Hörs senare när jag ska lägga in min julkalender (jag är lite smått efter).

match

Drar på match emot Åkersberga nu, höres senare!

All I need is one, one, one


SLIIITNA!
Tjenis!
Kom hem ifrån Miranda för cirkus en timme sedan. Har haft en galet rolig kväll med henne och Isabell helt sjukt hur mycket jag älskar dom tjejerna!
Kom hem och träffa Kellie här hemma så nu sitter vi som två nördar med varsin dator kollar killar osv, håller på att lugna ner mig ska upp tidigt imorgon så behöver sömn, somebody save me?
Får nog lov att stänga ner nu så godnatt! :)

hotter than fire


Liten tjej! ;)
Tjenixen!
Har varit iväg och spelat match, förlorade emot Älvsjö med 4-3 känner att det är lite no coments men vi spelade faktiskt bra det var kontringarna vi släppte för mycket, tro mig dom är snabba!
Sitter ny duschad i min säng med en slapp tröja och en handduk runt håret. Orkar inte fixa mig nu så lägger det åt sidan och gör det sedan, ska nämligen dra till Miranda ikväll hon, jag och Isabell ska hitta på något en tjejkväll med andra ord, as mysigt!

my angel..


Liten och söt tjej!
Hejpåer!
Sitter och spelar mw3 med Isabell, Madeleine och hennes lillebror suger helt seriöst på det men äger på mw2 det gör jag iallafall. Ska se om jag kan hitta någon julkalendersgrej till bloggen och så kommer det en ny design kanske inte världens mest ''pimpade'' men den funkar.

Ska vara lite social och spela igen för annars får nog Madeleine ryck på mig snart. Blir nog sista inlägget för idag så vi hörs när vi hörs, kram på er!

ingen humor......................

Hejpåer!
Fredagens lektioner är över och jag har äntligen helg. Sitter med Isabell och Madeleine hemma hos Madeleine och helt ärligt brudarnas humor är väl inte den bästa, sitter och as garvar åt något random program men jaja sådant får jag väl räkna med om jag är med dom. Ska sociala mig och skratta lite med dom hörs senare, kram på er!

you make me smilie honey


Finisar..
Hejpåer!
Sitter hemma hos Madeleine just nu och hon stickar och jag bloggar samtidigt som vi snackar med Alexander på skype, eller Madeleine snackar och han snackar medans jag lyssnar och skriver sådär lite smått socialt.

Sjukt skönt att det är fredag imorgon behöver helg och vila. Har även en hel del att se fram emot i helgen matcher och tjejkvällar hoppas verkligen på att det blir som planerat isåfall kommer det att bli riktigt nice.
Hoppas även på att jag kommer hålla mig frisk så blir nog allt galant, ha en bra kväll!
Kram på er!

RSS 2.0