Fight is the only way you can take to be free

Hejpeople!
Veckan började galet segt och när det var tisdag trodde jag att det var torsdag, nu helt plöstligt är det torsdag och det känns som tisdag eller onsdag. Har alltså sista skoldagen för veckan imorgon innan jag får helg och kanske får en chans att vila ut. 
 
Drog hem och försökte plugga efter skolan innan jag kollade en serie och så småning om somnade på golvet inne i mitt rum. Blev sedan lite stressigt med att proppa i mig lite pannkakor och sedan bege mig emot bussen för att ta mig till Sollentuna där jag skulle kolla innebandy. Det brukar vara bland det allra bästa man kan göra, och det var kul idag också, kollade dock knappt något och det kändes bara allmänt fel idag, har ingen aning om varför dock, lite små irriterande så där. Nu på kvällen har jag försökt att avlsuta min bildanalys som förövrigt bara är kaos nu men är så gott som klar och får nöja mig med ett E på den här uppgiften av anledningen att jag inte orkar  plugga.. åh Michelle dags att ta tag i situationen nu känner jag. Aja, hör av mig imorgon, godnatt!

Ohne Miranda kann ich nicht leben!

Hejfriendos!
Gårdagen spenderades med Kellie som kom hit efter skolan, vi käkade, pluggade lite och kollade film innan vi sprang till bussen och begav oss till Sollentuna. Köpte lite godis och var med Linda och Elin när Linda skulle käka. Sen var de dags för ledarutbildning och Elin och Kellie drog dit medan jag och Linda kämpade med lite stuff. När vi var klara drog vi också dit, och det var väl helt okej inte det roligaste jag har gjort men inte heller det hemskaste. Snackade lite hemma hos mig innan hon drog hem och jag kröp till korgs.
 
Skola idag då och jag har tagit mig igenom två av fyra lektioner innan lunch, har två efter också innan jag slutar. Får se vad som händer sen vet inte riktigt hundra än, men något kul hittar jag väl på. Hör av mig senare iallafall, puss!

Lots of love

Jag är kär i filmen, kär i deras kärlek men först och främst kär i honom!!

Life goes on, like always

Hejhejhallå!
Är så sjukt galet otaggad på att plugga i huvudhela taget, känner att jag inte kommer någon stanns och jag att ens försöka finns inte med i tanken. Har två timmars bild lektion såhär på morgonen och har nästan tagit mig igenom hela nu, är så otroligt seg i huvud dock och vill bara hem och sova, tur för mig att vi har film nästa lektion och sen lunch. 
 
Har engelska prov senare idag vilket man inte kan plugga till heller, jag som är så jävla grym på engelska kommer antagligen tycka att det här provet är överdrivet svårt, men jaja life goes on, like always. Uppdaterar er nog senare. Pussss!

Cause this love is only getting stronger

Har varit grym och varit iväg och gymmat med Emelie. Körde lite enklare vikter men mer ordentligt idag så hoppas att det tar lite nu. Blir ingen träning för mig imorgon eftersom att jag har ledarutbildning så körde extra hårt med intervaller och grejer, var så sjukt galet jobbigt, men så värt det nu i efterhand. 
 
Har duschat och ätit lite små nyttigt (istället för mcdonalds och annat shit..) så nu har jag satt mig för att vila i sängen samtidigt som jag små glor på house. Ska väl ta och runda av strax för att lägga mig, har skoldag imorgon också och måste orka upp, håll ut Michelle snart helg, snart lov. Nästan iallafall. Hoppas alla haft en bra dag, för nu säger jag godnatt. 

One of this happy moments

Hej kompisar!
Är lagom glad och taggad just nu, har avslutat dagens skoldag med två timmars information och utdelning av mac datorer, var sådär lagom segt och jag hade damp men nu i efterhand var det såå värt det. Älskar den redan och det första jag valde att göra var blogg.se och läsa bloggar. Förhoppningsvis kommer jag att sitta mer vid datorn nu och antagligen ha mer tid för att blogga. 
 
Just nu sitter jag och Emelie hemma hos mig och vi har gjort i ordning lite toast som vi ska käka till mellis. Vi ska plugga lite nu och senare drar vi till gymmet för att köra där, weehåå. Aja vi lär ju höras senare, puss!

Tillsammans kan vi gå emot rött

Tjotjena!
Äntligen måndag eller vad är det alla säger? Skoldagen rullade ändå på ganska bra och efter skolan drog jag hem en snabbis för att hämta mina träningskläder innan jag drog till stinsen där jag mötte Miranda. Hon skulle köpra present till August som fyller år idag innan vi sen skulle dra på träning. Träningen gick hyfsat bra och jag var mer taggad än på länge så det var väl härligt. Miranda, jag och Elinor drog direkt till Miranda sen där vi käkade någon pasta i philadelphia ost med något gucka till, var rätt gott faktiskt. Sen packade vi ner lite party fix och drog till Silverdal där killarna hade haft träning för att överraska August med lite glass, maränger, kakor, festis osvosv. Vi blev några stycken som satt och fikade där uppe på övervåningen, lagom mysigt sådär. Nu är man alltså hemma igen och det är dags att börja tagga om till morgondages lektioner och träningar. Vi hörs väl imorgon, kanske redan på dagen eftersom att vi ska få våra skoldatorer då men vad vet jag. Hörs gör vi iallafall, puss!
 

Fuck this shit, I want an Iphone

Hej och hallå!
Min söndag har spenderats hemma då jag städat och tvättat, sådär lagom kul. Som pricken över i:et så åkte min mobil i golvet så heela skärmen är paj, sådär lagom mys. Så humöret är inte på topp och jag är arg, lär ju inte bli lagad innan jul heller då vi i min familj oftast skjuter upp saker hela tiden, suuck!

Kom ut lite nu på kvällen tillsammans med Nikolas och Sebbe. De fick mig på bättre humör så va lite glad nu på kvällen iallafall. Ny vecka imorgon och skola igen, sådär lagom kul men de är bara att kämpa. Vi hörs när vi hörs puss!


You bring happiness to my life


Jag gör de jag ska göra

Drar till Tyresö och spelar match, hörs senare!


That's what I'm afraid of, not being enough, not smart enough, not pretty enough, not good enough

Det var överdrivet mycket folk på mässan, människor överallt, värme och en del människor var jätte på. Lyckades få fram lite intressant iallafall men just nu vill jag verkligen inte lägga ner mer energi på det där valet för har absolut ingen aning om vad jag vill.

Blev en runda med Isabell i staden sen, fick med mig en vit stickad tröja till mig själv och en varsin julklapp till Tindra och Tobias. Sen åkte vi till simhallen och kollade herrarnas match, de torskade tyvärr på straffar så jäkla surt. Inte nog med de så torskade AIK på straff idag också, tycker verkligen inte om straffar. Ska försöka få lite mer sömn idag än igår iallafall så godnatt på er!


The heart wants what it wants. There's no logic to those things. You meet someone and you fall in love, that's it!

Heeejsan!
Har precis haft franska prov och uppsats skivning i två timmar något jag aldrig vill göra om, så långdraget och värdelöst.

Ska ha NO i en kvart nu tydligen innan vi ska käka och sen ta tåget till gymnasimässan i Älvsjö. Tror jag stannar i stan sen men vet inte beror helt på Isabell, ikväll ska vi kolla innebandy är tanken iallafall. Hör av mig senare puss!


All I wanna do is hanging with you

Hej kompisar!
Hade kort dag idag vilket menas med att jag slutade klockan ett, hur underbart? Hade prov sista lektionen vilket gick bra,bra och HEMSKT!
 
Hann med galet mycket hemma, äta, baka, dricka en förgiftad dricka, sova och duscha innan jag gick till bussen och kollade killarnas träning tillsammans med Miranda. Näästan alltid kul att kolla innebandy och idag var en av de dagar då flumet var på högsta nivå skrattade, rapade (ja, du läste rätt), gjorde bort mig och aa sparkade in med knät i en dörr, så där lagom skönt tycker jag. Nu ska jag egentligen plugga men blir att hänga tvätt, ta mig något i magen och kolla runt lite på sängar, vill ha en nu är taggad på att bara kika på lite nytt stuff. Aja, mer av mig lär ni väl höra imorgon, puss. 

It's funny how we feel so much but we don't say a word. It's like we're screaming inside but we can't be heard

Tjotjena!
Tisdag idag då och skolan rullar på, försöker få något gjort även fast jag är så sjukt galet skoltrött. Har SO prov imorgon så ska plugga lite nu innan jag äntligen får sova.

Har varit på gymmet med Emelie och försökt fått något gjort gick väl sådär halv bra, inget riktigt fokus och se slutade med massa godis och illamående efter, wehå. Håller på att bli förkyld också tror jag halsen river.. Orkar inte va sjuk, har inte tid heller även om de är tusen gånger bättre att vara förkyld än andra sjukdomar. Ska trotts allt försöka få lite plugg gjort, vi höres puss!


The heart wants what it wants. There's no logic to those things. You meet someone and you fall in love, that's it!

Första skoldagen för veckan och jag var galet seg, somnade t.o.m efter skolan alldeles för lång tid så fick brottom med att byta om och laga mat till mig och Miranda som vi skulle käka under killarnas träning. Så min kväll spenderades alltså i en innebandy hall med Miranda och Lina kollandes på grabbarna.

Hade förövrigt för läkarbesök idag så jag skulle få recept på ny astma medicin vilket verkligen behövs då min hals inte är på topp just nu. Eftersom att de var under lunch och Elin var hos tandläkaren samtidigt så lunchade vi på grillen tillsammans, mysigt sådär. Lyckades såklart spilla curry i håret så resten av dagen gick jag runt i skolan och spred curry lukt, vilket man fick höra exantal gånger, woho duktigt jag är. Iallafall ska sleepa lite nu då, natti!


Life isn't simple, neither are you

Humöret är på topp och jag är glad. Har spenderat min kväll ute med Linda, Nikolas och Pascal och de fick mig verkligen glad sen kom min friendos hem från London idag så jag har fått krama dem, wiihååå.

Kollat film nu på kvällen, ibland önskar man att saker va som på film. Ska sova nu så att jag orkar upp imorgon, blev sent iallafall suck..aja godnatt!


Jag trodde vi kunde snacka om allt, tydligen inte..


Swedensverigesuède

Jag somnar med ett leende på läpparna eftersom att Sverige slog England med 4-2 på friends arena idag, snygga mål och Sverige har gjort ännu en skräll!


Smile into everyone, maybe you get a smile back

Hej kompisar!
Det är en sliten brud som skriver nu. Har varit iväg och gymmat tillsammans med Emelie och kroppen är helt död, mår lite smått illa och har ont i magen med. Hoppas på att de bara är lite trötthet och att det är sömn som behövs så jag mår bättre imorgon.

Hade prov i NO idag vilket förövrigt gick skitkasst, hoppas på att jag kanske får E på de två sista frågorna. Ska sleepa nu iallafall puss!


Im just gonna win this game if I can play it my way

Hej på er!
Helgen är alltså över och min sista dag började med film, plugg och sedan två matcher. Först mot Bro (B) där vi vann med 8-0 sen emot Bro (A) där vi vann med 6-2. Kvällen har avslutas med lite matteprov och film, så nu ska jag tagga skola med hjälp av lite sömn puss!


High school musical

Upp tidigt imorse för att dra ner till hallen där jag mötte upp Elin. Vi dömde flickor -02 sen kom Linda ner och vi tre dömde en mini-cup på sexton matcher så när vi var klara var huvudet ganska segt. Drog hem och Emelie kom hit, vi drog och käka innan vi stötte på lite folk att umgås. Är inne nu och vi har precis börjat vårat high school musical marathon. Emelie sover alltså här i natt, hörs imorgon.


Take one step now, and one tomorrw, soon you will reach you goal

Fredag och det är helg igen. Hämtade lillasyster efter skolan och sen drog jag till Miranda ett tag och vi drog så småning om på träning. Gick rätt bra idag om man bort ser från värsta gymnastik passet typ, jag som inte är smidig alls gick det inge vidare för där så det slutade med as garv.

Är hemma, nyduschad och mätt nu. Har bytt om och ligger i sängen så jag kan sova. Avrundar dagen med att lyssna på Dannys nya låt, såå sjukt bra ni borde lyssna!


I have finally found my way home

Bikbok öppnade i Sollentuna idag och hade då 50% på alla kläder. Så jag åkte dit tillsammans med Miranda och fick med mig på saker hem,en blå stickad tröja och ett svart sorts linne totalt blev det alltå 174:- såå värt! Efter blev det en sväng till Satelliten för att träna, hardworking här! Som pricken över i så vann AIK mot PSV idag, så just nu är humöret på topp och jag är lycklig. Sk ta mig lite väl förtjänad sömn nu så hörs vi imorgon puss!


Can I have this dance?

Lax stod på menyn i skolan idag vilket är något som jag verkligen inte äter så Miranda räddade min dag genom atr bjuda mig på två gorbys, mjölk och vindruvor vilket mättade min lilla mage. På kvällen stod träning på schemat och den gick ganska bra, kunde gått bättre men varför klaga liksom? Tog ett undantag med att äta lite kladdkaka idag (eftersom att det är kladdkakansdag) försöker annars att jobba mig uppåt och äta mindre skit och träna mer, hoppas på lite resultat i slutändan. Klockan är nu strax över elva och jag ska sova lite, puss på er!


Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get

Tjena!
Nu är mitt höstlov över och förhoppningsvis mitt dåliga humör också. Har varit på alla möjliga sortes humör på sistone men de är kanske slut med det nu, alltså dags att börja om på nytt igen. Har städat upp lite i mitt rum idag så att det är lite renare till veckan. Skriver mer imorgon då, puss!

Var vid graven igår, älskar dig farmor!


Cause I can love you more than this

Tjotjena!
Min dag är segare än segast. Vaknade imorse och hela huvudet snurrade och gjorde ont, tog en alvedon och satte mig i bilen påväg till Jannes mamma. Men ändrade mig någonstans på vägen så blev släppt i simhallen för att kolla Mirres match med damlaget. Så här har jag suttit sedan dess. Skulle egentligen träffat Emelie i stinsen men så blev det inte. Kollar veteran matchen istället så får vi se vad som händer sen, puss.


RSS 2.0