please dont give me a reason to hate you


199:- på Cubus , 139:- på dags rean
Godmorgon! :)
Jag har vaknat till liv, lite smått död sådär men det funkar. Har orienteringsdag så ska till Fäboda och orientera känns lite sådär halv bra att den största delen av betyget kommer sättas på den här dagen och jag är ju inte direkt pro på orientering.

Men skit it. Igår åkte jag till Sollentuna med Isabell, dom hade någon shopping dag där så dom delade ut små saker, inte speciellt mycket men något iallafall. Vi kollade i affärer och åt snacka en massa och träffade även Miranda där sedan, lyckad kväll! Fick även med mig ett par jeans hem vilka ni ser på bilden ovan.
Ha en bra dag!

.

Hejpåer!
Förlåt för uppdateringen men jag har inte haft tid, bloggar imorgon bitti om jag hinner, kram på er!

You are the one that I wont


Hejpåer!
Uppdateringen idag har varit usel anledningen är att min dator har lite ryck internet funkar men jag kommer inte ut på det? lite skumt sådär.

Har iallafall vart i simhallen och kollat innebandy inte så jätte kul idag med tanke på att vi är så få på träningarna och då blir det lätt ofokuserat. Nu kollar jag idol och jag tycker klart Tony vart bäst idag inget snack om saken. Men ska kolla André nu hörs imorgon!
Kram och godnatt!

I know who you are, you are a womanizer


Innan ung, saknar mitt kors! :'( ♥
Godkväll!
Klockan är halv nio och idol började för cirkus en halvtimme sedan så jag ska ta och packa mig ner i soffan med myskläder och glass, mysigt värre!

Har lagt ner min tid på läxor och att vara ute lite med Marcus, känns som jag skriver det rätt ofta nu för tiden, men aja vi får höras imorgon kram på er!

keep on driving away from this shit


Hej på er !
Min dag har varit chill, varit i skolan och lärt mig en massa saker, faktiskt plugga rätt så bra på sistone. Hade hemkunskap sista lektionen två timmar kan säga att det blir lite långdraget men jag och Madeleine var grymma fantasin sprödlade lite iallafall, resultatet ser ni ju på bilden ovan.
Har kommit hem nu dragit på mig ett par mjukis byxor för att ta det lugnt och bara vila, vill ju att min förkylning ska försvinna så fort som möjligt där av anledningen till att jag inte kommer träna fotboll ikväll bajs på det eftersom jag inte tränat på två veckor då. Men ja ska kolla runt lite på datorn, leka med bilder och så vidare. Vi hörs!

night timeeee

Dags för mig att börja krypa till korgs, godnatt!


I wanna go


Vet vi är lite prooo på friidrott!
Hejpåer!
Har varit i sim och sporthallen och kollat träning och umgåtts med Elin, Isabell och Marcus, sjukt underbara människor det där.
Nu sitter jag iallafall bänkad framför idol, älska programet! Dock är ju varken Tony eller André med idag men ändå jag sitter fast limmad ändå. Ska kolla vidare nu,
kram på er!

take me, just take me


Vet att min webbcam är ganska värdelös men sliten tjej och bästavän på bild då.. ;)
Hallå på er, hur har dagen varit? min har varit rätt så nice. Vart i skolan som dom flesta andra och haft orientering med Miranda vi ägde för en gångs skull kom faktiskt först in av alla, lite stolt.
Nu ska jag äta lite och sedan dra iväg till sim och sporthallen för att kolla på träning, ska dock inte vara med eftersom att min hals gör ont och jag är allmänt seg ska även försöka hinna med att plugga lite matte, ååhh verkligen älska matte!!
Aja vi hörs!

Frukost, check!

Jag och Kellie pallrade oss ner för trappen och gjorde lite frukost, tyckte vi var riktigt gryma på det faktiskt tog bara tjugominuter att få igång spisplatten, hehe! Men aa ska tagga match nu, hörs senare! :) ♣

Just let me love you...


.. for who you are
Godmorgon!
Jag vaknade för ungefär en timme sedan, var ju rätt trött med tanke på att jag inte sovit jätte bra inatt plus att min syster sprang ut och in ur mitt rum imorse innan hon skulle på match.
Kvällen igår spenderades ute med framför allt Kellie vi träffade några hälsade stog och pratade en liten stund innan vi gick hem igen och bänkade oss framför tvn med chips, godis och läsk, sådant man brukar göra en lördag kväll alltså.
Nu ska vi pallra oss ner för trappen och ta oss något i magen, har ju inte sådär jätte brottom eftersom att min match inte börjar förens tre någonting. Men jag skriver lite senare.
Kram på er!

all love to you..


Hallåj!
Imorse var det bara att gå upp tidigt för att spela match. Först emot Järfälla i div 2 vilken vi vann med 7-0 och sedan emot Ekerö i 96 som vi vann med 2-0, grymt spel idag!
Resten av dagen har spenderats med Kellie, har inte hittar på så mycket. Varit ute lite och suttit inne vid datorerna och bara tagit det allmänt lugnt.

tears fall down..


TAGGA MATCH NU! :)
Godmorgon!
Har ni vakna till liv? Det har jag halvt iallafall. Ska snart dra mig upp ur sängen för att byta om och gå ner för att ta lite frukost i magen. Ska dra på match alldeles strax första matchen i serien emot Järfalla, tagga till tusen säger jag bara.
Ska hoppa på Kellie lite innan jag gör mig klar, så ha en bra dag så hörs vi senare!

when she cry..


Hallå i stugan!
Har varit på fotbollsmatch som vi vann med 11-0, känner att det var lite sjukt grymt. Men nu ligger jag i min säng halv död med Kellie brevid mig och ett leende på läpparna. Både Tony och André gick ju vidare, känner att det är sjukt grymt. Det ända negativa är att min mobilräkning antagligen kommer att bli ganska så dyr..
Tänkte iallafall ta och säga godnatt nu eftersom jag ska
upp hyfsat tidigt imorgon och iväg på match.
Godnatt! :)

Dagens..


Dagens klädsel:
Skinnjacka - skärholmen någonstanns?
Randig tröja -  H&M
Svarta tights - Kappahl

Let me be the one...


Elin och Linda igår, skeeeta fina !♥
Hajsan..har varit  i skolan idag och som ni ser under det här inlägget har jag haft NO-prov idag och som sagt det gick ju lite som det gick. Efter skolan åkte jag hem och sedan till sollentuna med mamma och små syskonen, fick med mig ett par svarta jeans hem och ett svart hårband. Fick även veta att vi har två avhopp ifrån en fotbollsmatch idag så jag och Linda ska hoppa in som reserver och spela den matchen, får se hur det går.
Uppdaterar senare, kram på er!

MENINGSLÖSTINLÄGG!

Godmorgon!
Jag är i skolan nu och har precis tagit mig igenom ett NO - prov. Kan ju inte direkt säga att det gick bra men jag förstod iallafall frågorna.

Fredag idag då och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, Kellie kommer hit ikväll och stannar över helgen antar att vi har en hel del att snacka om, men jag uppdaterar senare.


-

Du anar inte hur mycket jag kämpar för dig, hur mycket jag vill ändra mig för dig. Du va allt jag älskar dig!

she most be an angel...


Saaakna! Underbar dag ♥
Hallåpåer!
Har varit i skolan idag och vi hade skolfoto, hemskt om jag får säga det själv. Sedan har dagen rullat på och humöret har gått upp och ner. Efter skolan drog jag t sollentuna en snabbis tillsammans med Miranda och Isabell vi köpte något att äta och kollade en sak. Sedan drog vi tillbaka till skolan för att ta mer foton. Sedan dess har jag suttit inne och pluggat med Linda och kom precis in efter att vi va ute lite med Marcus AS kallt om jag får säga det själv, så sitter här och värmer mig till Robinson.
Helst sjukt program egentligen, visst väldigt underhållande men sjukt att människor faktiskt står ut med det där.. aja klockan är mycket och jag ska börja runda av, Godnatt! :)

Tagga Kemi prov imorgon alltså.......!

it's over


På riktigt fiiiinaste!
Skolfotot är över.. och det blev seriöst inte bra. Ser jätte rörigt ut och det var mest jobbigt faktiskt, fick dock inte se hur kortet blev men man får väll hopaps på att det blev bra.

Nu har jag IUP eller skulle egentligen ha matte men våran lärare är sjuk så vi får göra lite vad vi vill, rätt chill faktiskt. Så jag och Miranda sitter vid datorn och meningen är att vi ska skriva rent våran svenska men tverkar på att det blir mycket gjort alltså.
Uppdaterar senare.

SKOLFOTO!

Skolfoto nu, fuuuuck!


Utkast: Sept. 21, 2011


Don't forget that you are the reason to why I smilie..
Hallåpåer!
Har varit i skolan idag då jag gick exakt tre timmar och tre lektioner. Vi skulle slutat ett idag men eftersom att bilden var inställd så var det bara lunch innan så vi fick sluta cirkus elva. Följde iallafall med Isabell hem då och vi laga pannkakor, pluggade och nördade film. Känner att det är så jäkla mycket med skolan just nu, känns som mitt huvud ska sprängas och jag hänger verkligen inte med...
Nu ska jag krypa till korgs, Godnatt! :)

Vill bara säga att uppdateringen kommer vara aningen sämre nu när jag kämpar med skolan.. bara så att ni vet.

i take you high..


Lillasyster proffs fotograf?
Hallå! :)
Har varit i skolan och kämpat för att komma framåt men det gick väll sådär, så otroligt jobbigt när man sitter där och försöker koncentrera sig men det ändå inte vill funka. Drog iallafall till sollentuna centrum med Isabell efter skolan hon hittade en kalender och vi drog hem igen. Och sedan dess har jag försökt plugga så gott som det går, känns som mitt huvud ska sprängas men orkar verkligen inte sova, skippar träningen idag också har massa läxor och kroppen är så gott som död. Ska försöka vila lite nu och sedan ladda för idol!
Go Tony och André ♥

don't forgive me...


Halloj!
Träningen gick helt okej, var lite trött i kroppen och orkade inte riktigt hela tiden men annars gick det bra. Har suttit bänkad framför idol och derbyt då jag sappat emellan kanalerna känns som att livet inte kan bli bättre när man kollar på dom två programmen. Menmen AIK förlorade med ett-noll tyvärr. Dock är ju både Tony och André vidare än så länge så jag kan vara lugn ett tag till.
Godnatt & sov gott! :)

baby, don't cry


Inte ett dugg suddigt,  men iallafall jag tar innebandyn före allt ♥
Hallå! :)
Skoldagen är över och jag är så gott som död, orienteringen gick käpp rätt åt skogen så det var kanske inte världens roligaste men det var bara att bita ihop och köra, tror vi hittade sex kontroller?
Nu har jag iallafall pressat i mig lite mellis och bytt om så nu är det dags för mig att pallra mig på innebandy träning som börjar kvart i fem och slutar sju. Sedan kommer jag hem, duschar och bänkar mig själv framför fotbollsderbyt AIK- Djurgården och Idol 2011! Ha en bra kväll!

Last friday..


Såå söta!
Har kollat på idol.. och tro mig jag dog, så snygga helt sjukt syftar alltså på Tony och André nu bara så att ni vet. syssel sätter mig med olika sidor just nu men framför allt facebook försöker att inte flippa ur, haha!
Skola imorgon då, tycker helgen gått jätte fort tyvärr menmen, ska iallafall pallra mig dit imorgon så behöver börja dra mig emot sängen nu, Godnatt allihopa! :)

make you feel like a man

Issi på hal is, ni kan ju bara tänke er hur det kan gå? ;)
Hejpåer!
Urkass uppdatering jag vet, jag vet. Lördagen i korta ord var iallafall tidigt upp som attan för att spela första matchen i Newbody SM vilken vi vann med 1-0 emot Tullinge, ett riktigt bra lag. Sedan kolla jag lite innebandy och åkte hem till mormor och morfar och åt lite där innan jag spelade andra matchen som vi vann med 9-1 emot Täby så vi är alltså vidare nu, Grymt! Efter det åkte jag direkt till pappa där jag spenderat resterande av min helg så nu är jag tillbaka på plats hemma hos mamma. Har hjälpt syster lite med att städa och så, hon är ju inte direkt bra på saker som har med att ta eget ansvar med, haha!
Uppdaterar senare.

All about tonight


Dags att återigen kämpa för guldet!
Hejpåer! :)
Har spenderat dagen i Kista tillsammans med Isabell och Madeleine, kan säga att dagen varit näst intill underbar allt va bra tills slutet, diggar Maddes fail..
Imorgon är det SM som gäller, TAGGA till tusen ungefär så älska innebandy, älska laget och älska livet på plan är redo att göra allt för vi ska verkligen ta oss till slut spel, Rotebro ♥
Fick med mig en hårsprayhem för halva priset också, älska livet!
Godnatt & sov sött!

KISTAGALLERIA!


Halloj..
har SO just nu och vi ska skriva om någon konflikt som varit i värdeln och göra en kort uppsats om den som ska vara inne nästa fredag, har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva.

Efter skolan drar jag och Isbell till Kista och kollar i affärer och umgås bara allmänt trevligt alltså, älskar den tjejen högt över huvudet, pusspårej!
Uppdaterar när jag kan.


-

Hehe, ignorera kvaliten och mina ögon..


cold like ice..


Godermorgon!
Tänkte försöka uppdatera lite nu när jag ända hade datorn igång. Först på shemat idag är att göra sig klar och sedan pallra sig til skolan och en första lektion bestående av NO-Lab antar att ämnet är hundra gånger roligare iår än förra året och ända är det inte riktigt kul?
Efter skolan ska jag troligtvis dra med Isabell till Kista inget bestämt än dock, men vi lär ju höras senare idag. Ha en bra dag! Kram på er!

update!

Saknar sommaren..
Min uppdatering suger jag vet, men just nu eller ibland känns det som att man inte riktigt orkar. Har iallafall varit i skolan idag och det gick hyfsat. Sedan efter pratade vi (jag, Miranda och Isabell) med Max en liten stund innan jag slog följe med Victor och Miguel och landade till sist på pappas jobb där jag rensade kort, lagom kul.
Nu ska jag städa lite och troligtvis dra mig ut så trist att sitta inne hela tiden, uppdaterar när jag kan!

Butter, toker, prosit och så TRÖTTER!


Godmorgon!
Jag har vaknat till liv denna onsdags morgon har även pressat i mig lite frukost och hunnit byta om så nu slängde jag mig i sängen och tog fram datorn en liten snabbis.
Dagen ser ut som alla andra, jag åker till skolan och efteråt har jag träning innebandy den här veckan det är ju liksom Newbody SM i helgen så det är bara att, taaagga till det!

So many boys in here..

Har tagit mig igenom skoldagen nu och dagen har ändå (förutom SO förhöret) varit rätt så chill. Nu är tanken att jag ska packa ihop mina saker och bege mig hem till Linda där vi ska göra det som står ovan alltså plugga lite, antagligen äta något och sedan dra på fotbollsträning.
Hörs senare när jag kommer hem! :)

SVAR!

Jessica Lilja om DAGS FÖR TRÄNING!:
har du spelat i BSK?? :) <3

SVAR: Inte i innebandy, däremot spelar jag i Bollstanäs i fotboll :)
tack för komentaren!

Wake up!


Mora 2011, lite halvt suddig..
Godmorgon!
Jag är vaken eller nästan iallafall, förlåt för ingen uppdatering igår men hade verkligen inte tid så jag tänkte uppdatera idag istället. Igår var det skola och träning inget mer med det var alldeles för seg och upptagen på kvällen så orkade inte blogga.
Så nu är det tisdag och jag ska till skolan som vanligt, sedan är det träning lite senare ikväll. Vet inte vad som händer under eftermiddagen antar att jag bara är hemma så att jag har god tid på mig att byta om och allt det där annas brukar ju jag vara allmänt seg..haha.
Uppdaterar senare!

don't forget who you are


Visst är det dom? :) Eric längst ner till vänster och Robin till höger
Tänkte uppdatera lite.. eftersom att uppdateringen igår var usel. Har precis kollat på idol där den sista deltagaren Robin som gick vidare var med i pojkbandet What's up där även Eric Saade var med dock sa dom ju inget om det i tv.
Imorgon är det måndag och skola har även innebandy träning på eftermiddagen, så tagg på det. Hoppas även på att det regnvädret ska försvinna, visst det är mysigt att gå i men inte när man ska fram och tillbaka till och från skolan.
Aja hade tänkt att runda av nu vi får höras mer imorgon, Godnatt!

right here and waiting for you


Issi är proffs på skridskor :*
Hallådär!
Har spelat fotbollsmatch mot AIK idag och vi vann med 2-3 vände ett 2-0 underläge vilket är riktigt grymt känner att det bara blir bättre och bättre gjorde även 2-1 målet så jag är nöjd.
Nu sitter jag i min säng för mig själv och gör inte så mycket, är sugen på att gå köpa choklad glass men orkar verkligen inte göra det själv så antar att det inte blir av men vi får se. Uppdaterar senare, kram på er! :)

Your light save my day..


Söta tjejer, när vi åkte skridskor i Mora :)
Hej på er!
Uppdateringen igår var usel jag vet men jag hade faktiskt annat för mig. Spelade innbandy (vann med 1-0 mot Töjnan) tittade på innebandy, var hemma, tittade på innebandy igen och sedan åkte jag till Kista med Isabell. Sjukt lyckad dag om jag får säga det själv!
Hade ju fotbollsmatch i fredags också och den gick bra vi vann med 6-0 dock kände jag att jag måste börja slipa på mina inlägg dom är ju inte direkt i högsta kvalité. Lyckades göra ett mål faktsikt fick en as bra passning från kanten så. Men idag är det match igen denna gång mot AIK är as nervös man vill ju inte förlora? Ska tagga lite med musik och sedan får vi se, kram Michelle.

INNEBANDY IS THE SHIT!


Drar på match nu hör senare!

TAGGA MAAATCH!


dancing in the dark..

Jag saknar dig något otroligt bästavän! ♥
Har kommit hem ifrån skola nu.. och har satt mig vid skrivbordet för att vara duktig och kolla igenom mina läxor och självklart sitta lite vid datorn och lyssna på musik. Känner dock att det där med skolan är viktigast eftersom att vi har förhör i so på tisdag och jag vill inte sitta där med pappret framför mig och undra vafan är det här? sådant som hänt så många gånger förr.
I allmänhet har skoldagen vart nice jag har förstått det mesta (no:n räknas inte riktigt) jobbade bra på slöjden och var kanske lite för flum på matten och so:n men ändå det var sista dagen på veckan så man får va lite slö tycker jag.
CRAAAAPP! Upptäckte precis att jag har franska till på tisdag också, dags att plugga.. svar ja!

can't back down


Dagens outfit, dålig bild!
Godmorgon!
Har vaknat till liv och sitter i mitt rum färdig klädd och lyssnar på musik. Ska försöka hitta något systeryster kan ha på sig idag hon har ju skolfoto idag känns som alla haft det förutom vi som har det om typ två veckor?
Skönt med fredag och lite helg och kanske lite vila, det jobbia blir väll att jag har match varje dag men det är kul så varför inte liksom? Får bara se hur död jag är efter..
krampåer!

HOMEWORKS!


it happend so fast..


Du är sjukt fin tjejen ♥
Har spenderat min kväll.. mesta dels ute tillsammans med Marcus och hans lille hund, vi gick runt och snacka om en massa skit. Nu är jag inne iallafall och mitt huvud näst intill sover, vilket är anledningen till att jag inte orkar ta en titt på mina läxor som jag egentligen borde, usch nej nu somnar jag snart. Ska ta en dusch och liva upp mig med lite musik så jag orkar göra någonting iallafall.
Hörs!

you give me something


Elli sötan..
Halloj, har tagit mig igenom skoldagen nu.. och jag är faktiskt inte så trött har kunnat fokusera rätt bra och faktiskt fått saker och ting gjort. Så nu sitter jag hemma och tar det lugnt i min säng rätt skönt eftersom att det här är ända dagen på veckan då jag kommer att ha träning/match fritt.
Ska antagligen ut och vara lite med Marcus senare men just nu är det läxor och vila som prioriteras allra först är sjuktr trött i kroppen och det är så mycket man ska kunna som man måste göra hemma nu i åttan så känner att det är dags att ta tag i det nu.
Krampåer!

sticks and stones..


Prag 2011, alskar dig tjejen..
Godmorgon tröttmössor!
Själv har jag precis vaknat till liv och klätt på mig något enkelt. Börjar om cirkus en och en halv timme och bussen går om en så just nu har jag faktiskt gått om tid på mig.
Torsdag idag då och jag har seriöst inga planer för dagen, antingen träffar jag någon eller så drar jag till pappas jobb och fixar lite grejer där, har inte riktigt bestämt mig.
hörs senare.

Tusen röster...


Vår otrooooligt gryma pyramid..♥
Hallåå i stugan!
Har vart på träning nu då som rent ut sagt startade urkasst blev lite bättre fram mot slutet men kroppen var nog aldrig riktigt på topp, kan ju i och för sig bero lite på dom två varven i spåret tidigare idag.
Har kommit ur duschen nu iallafall och ska ta mig något i magen, kolla facebook och sedan börja röra mig emot sängen. Uppdaterar imorgon igen då jag förhoppningsvis är aningen piggare.
Kram och godnatt! :)

BARNENSÖ!

Bilder ifrån barnens ö..

Bilder ifrån barnens ö..























night of your life


Bild ifrån ung..
Hellosötis!
Har tagit mig igenom skoldagen helt okej, har dock varit lite smått trött och haft as svårt att koncentrera mig. Sprang två varv i spåret på idrotten också i spö regn, det var lagom mys kan jag tala om.
Är hemma nu iallafall och ska rensa lite bilder och lyssna på musik, ska byta om snart också eftersom att det är träning ikväll, dock fotbollsträning för min del.
Puss!

DAGS FÖR TRÄNING!


Fade into darkness..


As söta små flickor som har träning..
Har tagit mig igenom skoldagen.. och faktiskt varit hyfsat pigg, iallafall fram tills hemkunskap då jag inte riktig orkade hänga med mer. Har kommit hem nu iallafall och gått igenom min franska läxa i huvudet så tror jag kan den nu.
Nog om skolan, har träning idag om cirkus två timmar så ska byta om snart eftersom att jag är så otroligt seg så tror faktiskt att det behövs. Blir antagligen ingen bloggning efter för jag behöver verkligen få all den sömn jag kan.
Vi hörs!

IDOOOOOL!


ELAAAAIIINN!
Tjenare..
har suttit och kollat på idol brukar faktiskt inte följa det så mycket men iår är det extra kul speciellt nu när Tony gick vidare, as gryym! Har varit i skolan idag även på innebandy träning nu på kvällen. Har dock kännt mig lite smått förkyld och hängig idag så ska ta och börja runda av redan nu för att börja röra mig emot sängen min kropp skriker ju efter, SÖMN!
Godnatt! :)

Im hooooome


Tycker vi är riktigt söööta när vi ska åka rodel...
As nice att vara hemma igen.. efter cirkus fem dagar utan en egen säng så är kroppen rätt så sliten. Båda dom så kallade lägrerna har varit nice, trevliga människor osvosv. Tänkte slänga upp lite bilder ifrån resan så fort jag får chansen, mitt internet har ju krånglat lite så Janne fixade det nyss. HAPPYFACE!
Aja ska sova nu uppdaterar när jag kan, kram!

du vet inte ens om att du är så fin

jag lite sliten sådär på bilden.

Tjenixen alla Michelles läsare. Hur mår ni? Hoppas ni mår bra. Michelle är i mora på något träningsläger just nu, tror hon kommer hem imorgon faktiskt, hon bad mig blogga lite åt henne, men jag är ju som jag är. Kommer inte ihåg vad hon ber mig om ibland. Min dag idag har spenderats med sims 3, sen med mamma och morbror ute på vägarna med deras motorcyklar. Senare nu på kvällen har jag pluggat, till hjälp har jag haft gurka, dipp, och nachos! #favouritebykellie
Ni får ha det bra, klicka in på min blogg genom att trycka på mitt namn nedan! kram
Kellie Boberg

RSS 2.0