I like the way you do it

Dagen har rullat på bra. Kollat film två lektioner och annars nästan bara jobbat med resarbeten som ska vara klara i veckan eller som jag ligger efter med och inte riktigt är klar med. Hade på mig mjukis kläder idag vilket visade sig inte vara så lyckad då jag åkte till stinsen med Miranda, Isabell och Elinor efter skolan. Vi kollade lite i affärer innan tog en fika på Wayne's, som en litet hejdå innan Miranda den jäveln drar till Cypern imorgon. Förövrigt är det underbara brudar alla tre så vi hade en mysig liten dag där. Sedan skiljdes vi åt, Miranda och Elinor drog till August medan jag och Isabell gick runt lite till, jag köpte mig en bikini topp innan vi sedan drog till sateliten och kollade på grabbarnas träning tillsammans med Miranda, Elinor och Tove. Lyckad dag det där.
Nu har jag suttit och pluggat hela kvällen och precis tagit mig en dusch. Ska plugga vidare lite och försöka bli klar med det sista så att jag inte riskerar att få F i något ämne eller kanske inte en betygs sänkning, det vore inte så jätte skoj såhär i slutet. Vi lär väl höras lite mer imorgon, kram på er! :)

Whistle ♥


Baby, you can do it..

Godmorgon!
Mitt inlägg igår kom upp till slut. Jag har vaknat till liv och ätit frukost nu ska jag bara göra mig klar innan jag pallrar mig till skolan för torsdagens lektioner. Efter skolan blir det att plugga ungefär hela kvällen, har en bokrecension som ska vara inne imorgon. Vi får höras lite senare, kram på er!


Internet problem

Internetet här hemma har problem och vill inte fungera därför så går det inte att blogga som det ska, så i värsta fall så blir det här ett bildlöst inlägg.

Tagit mig igenom en ganska seg skoldag, blev dock klar med en del saker så det är skönt.. Skolan just nu ör jobbig och fungerar verkligen inte för mig. Nu har jag precis varit ute med Erika och snackar lite, älskar den bruden. Men ska duscha och plugga lite nu innan det är fotboll på tv, vi får höras sedan, kram på er!


Bitch smile, so all the idiots think you are happy..

Har umgåts med Miranda hela eftermiddagen vi har pluggat som nördar med lite hjälp av folk ibland. Nu på kvällen har jag tjockat mig så att jag kan somna med ett leende på läpparna godnatt!


Just another day..


Tjenare!
Skoldagens första lektion har precis börjat, vilket beror på att våran lärare var tjugo minuter sen. Men iallafall vi ska ha matte just nu, men för tillfället sitter jag och jobbar med frågorna till NO provet vi ska ha imorgon. Tog dock en liten snabb paus för att skriva ett inlägg. Efter skolan blir det pluggplugg och ännu mer plugg tillsammans med Miranda, ska bara hem en snabbis för att hämta ettpar saker.
Mer av mig hör ni senare, kram!

Soligt liv

Tjotjena!
Vädret idag har rent utsagt varit grymt, sol och värme och jag tror till och med att jag har lyckats få lite färg iallafall. Drog till Linda tidigare idag där jag hjälpte de att sätta upp poolen innan de va dags för fyllning. Tog några snabba dopp i det iskalla(!!) vattnet och efter låg vi på hennes studsmatta och snackade ett tag. Haft en lugn men nice dag med den bruden. Nu är jag hemma och har duschat av mig ska väl ta det lite lugnt innan vi antagligen ska fika lite. Hör av mig senare, kram på er!


Loreen!

Drog till Isabell och kollade ESC med henne och Mats. Hade en myskväll som slutade i svensk seger. Nu ska jag sova, natti!


Hot and cold

Tjenare!
Kom på mig själv med att jag inte har bloggat idag så ja vad har jag gjort då? Gick upp tidigt imorse för att jag inte kunde sova hade för många myggbett som kliade typ. Gjorde mig klar och åkte för att köpa tapeter till mitt rum. Sedan åkte vi hem och nu har jag precis ätit och sitter och kollar på Alvin och gänget 2. Ska försökta ta mig ut lite grann men jag vet inte. Vi hörs väl senare, kram på er!

Just words

Tjenare!
Jag kom väl hem för cirkus en timme sedan. Drog till Miranda förut där vi umgicks med August och Joel. Solade först innan vi startade ett ändå planerat vattenkrig, var riktigt skönt faktiskt trotts att mitt humör gick väldigt mycket upp och ner. Drog till Norrviken sedan där vi träffade några innan jag sedan drog hem. I hel het har min dag varit riktigt nice. Ska sleepa nu så vi hörs väl imorgon, natti!


Sunsunsun

Godmorgon!
Har tagit mig igenom dagens första lektion NO som var chill, har nu syslöjd som jag ska dra på. Vädret är underbart varmt idag och om inget annat händer så drar jag till Miranda och vi lär va ute i solen idag. Hoppas alla får en bra dag kram på er!


ESC semifinal 2

Tjotjena!
Drog till Miranda där även Eldh va och vi låg ute i solen och solade ända tills jag och Miranda drog till Satelliten för att träna innebandy. De var riktigt härligt faktiskt. En vecka sedan vi kom till Falun idag saknar det som fan. Men jaja, life goes on eller nu vad det heter. Har förövrigt kollar ESC nu på kvällen, känns som de flesta låtarna va rätt värdelösa. Men vi hörs imorgon, godnatt!


Icecream! <33333

Tjotjena!
Solen lyser utanför och den här dagen har till stor del varit riktigt bra. Köpte med mig ett glasspaket hem efter skolan så nu sitter jag och äter ut en fjärdedel av den. Ska strax bege mig ut i solen till Miranda. Hörs senare, kram!


I can love you more than this..

Hejpåer!
Dagen har varit grymt seg, humöret har gått ifrån jätte glad till as förbannad. Tog mig iallafall igenom skoldagen innan Isabell och jag stannade lite i skolan och pluggade innan vi hämtade min lilla syster och gungade lite. Lämnade sedan av lillen hemma och drog och köpte glass med Erika innan jag gick hem och städade lite. Måste plugga nu men absolut ingen ork.. Suck! Vi hörs när vi hörs, kram och godnatt!


Lets see..

Tjotjena!
Vaknade upp i morse och var seriöst segare än segast var så jävla trött så vet inte vad. Men jag gjorde mig klar lite fort och pallrade mig till skolan, tog lite små vilopauser här och var. Sedan var det musik och vi slutade runt två, as skönt. Tog bussen till Rotsunda torg med Isabell och vi gick till prisXtra för att köpa glass, älska glass älska vädret.
Hämtade minisyster på dagis och efter det gick vi hem och jag somnade i hela tre timmar, smått galet faktiskt. Ska plugga lite nu och sedan dra ut på en promis. Vi hörs senare kram på er! :)

I'm baaack!

Tjenare!
Har skrivit flera inlägg om att jag är tillbaka och att jag nu ska ta tag i bloggandet på riktigt men har av någon anledning inte publicerat dem.

Iallafall sjäva cupen gick inte bra alls men för övrigt var de grymt nice, älskar den cupen. Det börjar bli varmare och nästan alla lag bor i närheten av varandra och spelar i hallar som ligger jätte nära. Så man träffar och ser en hel del folk, vissa mer speciella än andra. Har kollat grymt mycket innebandy och jag saknar det grymt, bäst av allt var att underbara Rotebro var där, det stavas kärlek.

Har inte kunnat uppdatera, knappt kollat facebook och ibland inte kunnat smsa för att teckningen där ute på landet var sämst så sorry för de. Men ja vi lär höras imorgon, godnatt sötisar!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_203597271.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_203597277.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_203597289.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_203597290.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_203597298.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_203597306.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_203597311.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_203597377.jpg" class="image">


Next stop; Falun!

Hejpåer!
Inte bloggat på typ år och dagar känns det som men aa har pluggat, tränat, vart i stan osv. Sitter nu i bussen med underbara Rotebro påväg upp emot Falun. Har innebandycup där så vi lär väl höras när jag har tid och tillgång till nät så att jag kan blogga. Ha de bra så länge! Hör av mig så ofta jag kan.


Stay strong

Hejpåer!
Min dag har varit nice. Drog och träffade Miranda, vi drog till Sollentuna sedan prisXtra, till mig och sedan till henne där vi chillade ett tag och kollade lite OTH, beesta. Träffade sedan August, Elinor och Simon vi drog till mcdonken och sedan till Rotsunda där vi träffade fler folk. Hyfsat nice kväll ändå trotts allt,hör av mig senare, godnatt sov gott allihopa!


Im gonna live my life..

Godmorgon!
Jag klev ur sängen runt elva tiden idag för att ta en dusch och sedan ta mig lite frukost i magen. Sedan gick jag upp har pluggat nästintill hela morgonen. Har även varit tvungen att trycka i mig lite lunch så nu är jag som en spräng fylld ballong, jippie!

Jag ska iallafall pallra mig ut lite snart, orkar inte sitta inne hela dagen, vi hörs väl lite senare. Kram på er!


Fredagsmys!

Hejpåer!
Hur har eran helg startat? Min började med att Isabell följde med mig för att hämta lillasyster på dagis. Sedan drog vi ut och fikade lite (det va sol och jätte varmt då..) sedan drog vi hem o fixade lite saker innan vi skulle ut igen. Men självklart öppnar sig himlen när vi kommer ut så vi blir dyngsura innan Isabell kommer på att ska hoppa på en buss bara för att. Vi klev av vid Väsby centrum och gick runt där ett tag. Vädret idag har varit riktigt creepy gått upp och ner HELA tiden. Ska kolla klart på hockeyn innan jag ska sleepa. Sov gott allihopa! :)


Helghelghelg

Godmorgon people!
Jag har nyss tvingat upp ögonen som svider och bara vill stängas ner igen. Hoppas på att dagen kan rulla på bra ändå. Fredag idag då och efter att jag har tagit mig igenom dagen så är det helg, så grymt skönt! Vi hörs senare idag för jag måste tvinga upp mig själv nu, natti!


Plättar

Tjenare!
Sitter hemma och äter mini-pannkisar. Ska alldeles strax dra till bussen för att sedan kolla innebandy. Dagen idag har varit bra, jag har kunnat arbeta på alla lektioner, samt jobbat lite hemma. Har tvättat, bakat och diskat idag känner mig lite pro faktiskt. Hör av mig senare, kram på er!


Alvin och gänget 2

Yo!
Är på sjukt dåligt humör just nu men jag gör ett försök till att blogga lite iallafall. Dagen har varit rätt seg, inte hänt så mycket. Slutade runt två tiden efter en timmes fix inför vårkvällen som va ikväll som jag ändå inte kunde vara med på. Kellie kom hit och vi drog på konfaträff tillsammans. Gick runt lite på kyrkogården i pausen också. Kom hem och då kaosa allt och här är vi nu, ååååå jag orkar inte. Sitter iallafall och kollar på Alvin och gänget 2 just nu, Kellie ska gå hem och jag ska sova sedan. Vi hörs imorgon, kram på er! :)

Dålig uppdatering!

Sorry för dålig uppdatering men jag fixar det imorgon, promiise! Godnatt!


EMINEM

Godagens!
Måndag och en vi är inne på en ny vecka, vecka 18 eller något sådant har jag för mig. Ska försöka satsa extra på skolan just nu har jag ju sagt, det går ju att diskutera hur bra det går. Kan inte alls koncentrera mig och tankarna är på annat håll HELA tiden, ingen aning om varför dock.
Iallafall, nog om mina depptankar, jag är hemma nu har ätit lite och hunnit sovit en blund. Ska ta tag i min musik uppgift nu, orkar verkligen inte fett lamt men känns inte riktigt som att jag har så mycket val. Var sjukt skönt att skriva vid datorn igen iallafall, var sjukt länge sedan ju? Aja skriver bara massa skit så jag återkommer när jag har något mer vettigt att skriva om, kram på er! :)

Innebandy <3

Godmorgon världen!
Jag har vaknat till liv, hunnit äta frukost och lunch och ska alldeles strax bege mig till Jannes mamma och fira henne? Hon fyller år imorgon men vi tar firandet idag istället. Hoppas på att då dra vidare till Täby som ligger i närheten sedan så att jag kan få kolla lite innebandy, inget är bestämt ännu men man kan ju alltid hoppas. Vi höres under dagen, kram på er!


LördagSaturdaySamedi

Tjotjena!
Drog till Täby runt ett tiden idag tillsammans med Issi, Erika och Isabell E. Tog värsta omvägen dit eftersom att ingen av oss egentligen visste vägen fören efter ett tag. Gick iallafall runt i centrum och tog oss till olika hallar för att kolla innebandy, vi har lyckats med både det ena och det andra idag, men jag kan säga att jag har haft riktigt kul tack bruds. Fick skjuts hem av Elin som vi träffade på i hallen. Drog ut med Erika på kvällen och när hon drog in va jag med Isabell, Emelie och Isabell E med några på skinnaråsen, chill dag. Nu ska jag försöka att sova bort min förkylning orkar bara inte mer.. Hör av mig imorgon, sov gott allihopa!


Helghelghelg..

Fredag, yeyeyey eller något i den stilen. Erika följde med mig hem vi kollade på film och snackade lite, tog det allmänt lugnt, en nice eftermiddag med henne. Ungefär precis när hon dragit så kom Kellie med familj hit, Janne fyller år idag så vi har haft gäster hela dagen, grattis till dig.

Jag var lite små sur för att jag inte fick gå ut och så. Är förkyld och just nu dödar min hals men ska trotts det försöka pallra mig ut med Erika och kanske Isabell imorgon, ska sova nu så vi hörs. Sovgott'


Franska va nästa ämne ja..

Hejpåer!
Här rullar livet på och jag har pallrat mig till skolan. Åker sedan hem fixar lite innan jag möter upp Isabell vid stationen och vi drar till stinsen. Har velat shoppa hur länge som helst nu ju, så hoppas på en lyckad kväll.

Jag ska ha franska alldeles strax, ska försöka koncentrera mig trotts att solen lyser och jag bara vill ut. Men ja, vi hörs väl senare, kram.


Siiickpeople

Godmorgon!
Appen har krånglat lite och jag har inte haft ork att sätta på datorn. Men ja, i måndags var det valborg. Spenderade i stort sätt hela dagen med Isabell, träffade på Erika, Sara, Sofia och Issa senare på kvällen och umgicks med dem. Hände i stort sett inte så mycket.

Vaknade igår med ont i halsen och förkyld men jag pallrade mig iväg på inventering ändå, sjuukt långdraget och inte jätte kul. Va med Miranda ett tag efter men mådde sämre emot kvällen så då drog jag hem. Är hemma ifrån skolan idag pga förkylning osv. Ska försöka bli frisk till provet vi har imorgon och och så. Vi hörs väl senare, kram på er!


RSS 2.0