It feels like snow in september... lol att låttexten faktiskt var sann denna gång..

Dagarna går ovanligt fort just nu och skolveckorna är hyfsat sköna att ta sig igenom helt till skillnad ifrån vad jag kände angående skolan för ett år sedan. Min tisdag har bestått (precis som de flesta andra) av tre timmars media och sedan mentorstiden och därefter avrundar jag min skoldag med lite lunch. 
 
Sen jag kom hem har jag spenderat inprincip all min tid i min säng, framför denna dator. Lyssnande på muisk, kollat film vilket förövrigt var tusen år sedan sist och även fått lite plugg gjort, tro det eller ej. Nu ska jag ta en tripp ner för trappan en snabbis och senare är det dags att krypa till sängs! 
Den här lilla sötisen fyllde år igår också, så jag och Miranda fixade lite bus! Filmen ovan är förövrigt en av de bättre
 
 

Kärleken ❤




Fyra timmars promenad med denna tjej förgyllde min fredagkväll!




Lite bilder på de som förgyllde min helg lite extra..





I don't know how to love you and I wanna love you so much

Hallådär!
Joacim kom ner ifrån Värmland i torsdags och eftersom att Rudbeck var lediga i fredags så fick vi en extra dag att umgås. Vi har sovit hos Miranda och hittat på lite allt möjligt, massor med innebandy stod iallafall på schemat, lite kikande i affärer och häng med skönt folk, skulle säga att helgen absolut blev lyckad.
 
Joacim är på tåget tillbaka till Värmland nu och jag ligger i min säng nyduschad och trött, första DJ matchen idag och en vinst med 8-3 helt oförväntat faktiskt så det var grymt skönt!
 
 
 

Carving our names in a tree

Hallå!
Jag har precis tagit mig ut ur en två veckors lång förkylning vilket är gaaalet skönt. Kan börja både träna och spela som vanligt nu och kanske försöka få tillbaka det flåset som helt har försvunnit. 
 
Idag var det seriepremiär med damerna, Huddinge borta och ett 5-5 resultat på de, bättre än förväntat men helt slutkörd var jag, det märks att man inte tränat på bra länge. Nu blire att ta det lugnt och försöka få lite tyska gjort.
Söta Lina blir arton idag också, grattis sötis ha de bäst ikväll! 
 

Somewhere at the road I forgot how to do and how do act..




RSS 2.0