Trick or treet


Halloween,
Är tillbaka hemma hos mamma nu sitter och kollar på dansbandskampen inget vidare bra program trotts att jag känner igen så gott som alla låtarna.

Idag är det Halloween med, var ute och gick igår istället och fick ihop lite saker alltid lika kul att se hur folk reagerar när man plingar på alltid händer det något knasigt. Det var iallafall en riktigt lyckad helg hos pappa i nya huset. Slutade helgen med att vi gick på AIKs sista hemma match som slutade 2-0 till AIK mot Elfsborg !

Four houres...


Är hemma igen efter att jag spenderat ca fyra timmar i hallen, vi förlorade första matchen mot vårant syster lag Töjnan med 2-4 matchen var väll sådär. Andra vann vi med 4-1 mot Älvsjö AIK dom vi vann finalen mot förra året med 3-1 och den matchen var grym, bra jobbat !

Åker till pappa nu så kommer inte kunna blogga mer förens imorgon, men då är jag troligtvis tillbaka som vanligt om inget annat händer, kram Michelle.


Weekend...


Saknar sommaren med er, så himla underbar♥

Äntligen helg, kanske kan man säga att det är som en liten semester nu när det är lov i en vecka höstlov ! Känns som att det nyss var sommar och helt plötsligt för ungefär en vecka sedan började det snöa ?!

Har iallafall varit i Sollentuna Centrum tillsammans med Maja vi gjorde inte så mycket gick mest runt och kollade i affärer, då jag köpte en bok tvåan ur Twilight serien. Sedan köpte vi oss en kladdkaka och en varsin dricka och satte oss vid palmerna för att ta en fika, gav Maja en marabou choklad också eftersom att hon fyller tretton på söndag och åker till Gran Canaria på söndag, lyckos !

Freaky friday...


God morgon!

Äntligen Fredag och det innebär att jag bara behöver hålla ut i sex timmar till innan jag får gå hem igen och ta det lugnt.

Ikväll är det träning men är inte helt säker på att jag kommer orka skulle egentligen behöva vara hemma och sova lite men vi får se, nu ska jag åka iväg till skolan, kram Michelle.

Hittelön ?


Hur kan man vara så dum att man ljuger om något sådant ?

Har varit i Kungsängen där dom som hittade min jacka bor och lämnat lite hittelön inte så mycket men något iallafall.

Är sjukt trött just nu så ska ta och lägga mig i sängen och försöka läsa ett kapitel innan ögonen stängs, god natt sov gott, kram Michelle.

Alexander den store...


Torsdagen av klarad och nu är det bara en dag kvar till helg, sitter kvar i skolan och jobbar om Alexander den store så ointressant att det inte finns men det måste ju också bli gjort eller hur ?

Ska hämta min lilla syster om en timme så passar på att sitta kvar i skolan då, men nu måste jag arbeta för att hinna klart i tid, kram Michelle.


Vi are the vinnare...


Issi är sjukt söööt !
God morgon !

Fick en dålig start på dagen idag, jag skulle ju längta efter torsdag vilket jag verkligen inte gör just nu. Vi vann iallafall matchen borta igår med 0-8 så ja ganska bra var det väl men vi kan mycket bättre.

Sedan påvägen hem ringde Elinor och sa att jag hade glömt min jacka i hallen där borta så vi åkte dit för att lete efter den och ringde runt. Då hade Elinors kompis tror jag att det var tagit med sig jackan hem så vi åkte dit och hämtade den efter lite snurr hit och dit ! Men nu måste jag gå, kram Michelle.


Kungsängen...


Ska ta och göra mig klar nu eftersom att jag ska iväg på innebandy match/träning. Jag och Miranda ska även göra so läxa som vi har till imorgon.

Önska oss lycka till !

Lovelovelove...


Slutade som sagt runt ett idag och kom hem runt tjugo i två. Stannade kvar lite med Miranda, Gustav och Johan eftersom att vi hade tagit Gustavs mobil och han var seriöst sämst på att hitta den ;)

Sitter och snackar med Miranda på msn och tror seriöst jag dör lurar mig själv hela tiden, ackack ! Möter iallafall Kungsängen ikväll och vi ska krooooooossa !


En bild beskriver mer än tusen ord...


Hej, ♥

Sitter i skolan efter en två timmars lång bildlektion. Vi jobbade men att göra grafiska bilder och det gick väl lite si och sådära.

Har matte sedan lunch och so sedan slutar vi, skööönt !


Trassel med internet...


Kom nyss ur duschen efter en lugn men rolig träning, har tagit mig något och nu återstod bara bloggningen och sedan väntar sängen.

Mitt internet har trasslat lite så det la av när jag skrev ett inlägg och han verkligen inte skriva om det eftersom att jag skulle iväg på träning, men nu hade jag lite tid så jag passade på att slänga in ett snabbt inlägg.


No bus...


God morgon!

Tredje gången jag skriver om det här inlägget så nu hinner jag inte blogga, men idag får jag skjus till skolan eftersom att jag och min lillasyster gick upp för sent så att vi inte skulle hinna.

Onsdag idag vilket innebär träning/match först tidig träning och sedan match borta mot Kungsängen, vi är egentilgen hemma lag men eftersom att vi flyttade matchen får vi spela borta.


Norrvikens ip


Jag och Miranda tog oss till Norrvikens ip trotts allt och vi typ frös ihjäl och inte nog med det så gjorde vi bort oss också, T O T A L T !

När jag kom hem la jag mig i ett varmt bad och när jag klev upp kände jag tröttheten komma med stora steg, så jag satte mig framför tvn för att se när AIK vann borta mot Halmstad med 1-2 så nu ska jag börja pallra mig emot sänger, god natt !


Matematik.. ?


Sitter hemma hos Miranda efter veckans första skoldag. Dagen gick väll hyfsat bra bortsett från att jag glömde min skåpnyckel hemma, igen !

Jag och Miranda har suttit med matteböckerna uppslagna i ca en halvtimme nu, så nu är den läxan avklarad för denna vecka skönt att ha det gjort. Nu ska vi ta oss något i magen och förmodligen bege oss utåt kanske mot norrviken eller vi får se. Uppdaterar antagligen ikväll ifall att inget annat händer, kram Michelle.

Skolveckan...


Usch, idag äre måndag alltså första dagen på skolveckan. Jag börjar tjugo över nio så försöker på tag på Isbell så vi kan ta samma buss, jag är smart.

Efter skolan ska jag och Miranda trolitvis göra läxor så vi har det gjort och slipper oroa oss under resen av veckan. Nu svarade Isabell så ska ta och fixa det sista, kram Michelle.

Duscha...


Ska hoppa in i duschen och sedan sova, God natt !

Sjukt kallt...


Har precis mumsat i mig kina mat till middag biff med bambuskott fick det bli för min del.

Jag och Miranda åkte som sagt till Helenelunds ip för att kolla på när Oscar spelade match mot Djurgården dom vann med 5-1 tack och lov. Under matchen var det sjukt kallt och mina tår/fötter frös till is så det gjorde ont för varje steg jag tog, ackack !


Påväg hem...


Miranda är påväg hem efter att ha varit och köpt skor så nu väntar jag bara på att hon ska smsa så att vi kan börja röra oss.

Usch, det verkar som att det är kallt ute och jag har nästan inget att sätta på mig så bara blotta tanken på att gå ut får mig att rysa. Nu smsa Miranda så jag får blogga senare om jag kan, kram Michelle.


regnregnregn !


God morgon !

Har suttit nere och kollar på Micke och Molle en tecknad film jag älskade när jag var liten. Men nu fastnade jag framför datorn istället.

Ska börja göra mig i ordning för att träffa Miranda snart, vi ska troligtvis dra te Sollentuna/Helenelund och hare skoj innan äre läxor som ska göras, haha kram Michelle.


Lördaskväll...


Nu är det lördagskväll och jag är seriöst sjukt trött. Men lite lördagsmys ska det väll endå hinna bli eftersom att det är enda dagen i veckan då jag får äta godis.

Ska ta mig ner och kolla på tv nu ett tag och ha lite mys tillsammans med familjen ni får ha det så bra så bloggar jag imorgon igen om jag kan, God natt!


Innebandy matcher nu...

Hinner inte blogga nu för ska på innebandy matcher, kram Michelle.

Sköönt...


Känner att det var riktigt skönt att få vakna på morgonen och känna sig någorlunda utvilad iallafall och känna att idag får jag göra sådant som jag tycker är kul, innebandy match, dator, läsa och bara umgås och kanske får jag tid för min städning också.

Tänkte ta och vara lite snäll och försöka göra en ny header till Maja men vi får se hur det blir, om det blir något använt bart eller inte om inte annat kan ni iallafall kolla in hennes blogg genom att klicka HÄR!

I will be right here waiting for you...


Låten är så fin och har helt totalt fastnat i mitt huvud.
Bryan Adams - I will be right here and waiting for you

Städa...


SÖTNOSEN PÅ BILD FYLLER TRETTON IDAG, GRATTIS ! ♥

På tvn framför mig rullar barnprogram för fulla muggar medans jag sitter med datorn i knät och lyssnar på musik med katten brevid mig, mysigt !

Tänkte försöka ta tag i min städning om jag nu orkar lyfta på mitt lilla arsle jag sitter ju så skönt här i min fåtölj. Men ja plikten kallar alltså städningen som ropar på mig, buhuhu !


En slapp dag...


DAGENS OUTFIT : Tjock tröja BIKBOK ll Linne Cubus ll tights Lindex

Efter en slapp fredag får jag lov att säga att det äntligen är helg, vi hade ingen sista no lektion idag så vi slutade tjugo i ett rätt nice.

Lånade Isabells UGGS ett tag idag och koncaterade att dom var sjukt sköna, kanske lite för dyra just dom men ett par andra kanske är bra såhär i vinter kylan ?


SNÖÖÖ !


God Morgon !

När jag vaknade i morse och kollade ut igenom fönstret upptäckte jag att allt var helt täckt av snö, lite tidigt kansk det känns som att det just var sommarlov och sjukt varmt men nu har vintern kommit och det börjar bli kallare.

Iallafall så fyller bästaste Isabell "Issi" Korpi tretton år idag alltså stor flicka, grattis! Alla kan gratta henne på bl. hennes blogg isåfall klicka {här}


Gammal tant...


Känner mig som en gammal tant när jag sitter i min stol och försöker sticka haha.. Skoldagen idag gick rätt bra vi fick sluta tidigare för att våran svenska lärare var sjuk så vi fick sluta istället. Hann inte blogga efter skolan eftersom att jag och Miranda ville komma iväg så fort som möjligt och det var nog tur det.

Det är seriöst sjukt svårt att hitta presenter till Lilla Isabell.. Nu är jag iallafall hemma och ska väll ta och slå in dom och bara ta det lugnt, kram Michelle.


Läxor...


Är inte ett dugg på humör för bloggning så tänkte bara säga, god natt ! Och jag kanske uppdaterar imorgon om jag inte pluggar för mycket eller att något annat händer...


Bild lektion...


Har bild lektion så här på morgonen och för en gångsskull så är det ganska lugnt. Är sjukt trött och skulle helst av allt bara vilja åka hem och gå lägga mig. Menmen plikten kallar eller med andra ord S K O L A N !


OMG !


Vaknade runt sex idag och har fixat lite saker helt plötsligt var klockan jätte mycket och jag fick lite smått panik, men mamma lugnade mig med att vi skulle få skjuss, pust !

Nu sitter jag med en tandborste i munnen och försöker göra mig klar i tid. Efter skolan är det träning som gäller och vi ska ha Beep-test och jag lovar, jag kommer typ dö ?!


GRATTIS TILDA !


Grattis Tilda bästavän som fyller tonåring idag ! ♥

Miranda är rolig !


Isabell på bilden...

Kom inte på någon rubrik så det fick bli någon enkelt... Sitter kvar i skolan eftersom att jag och Miranda väntar på att Isabell ska sluta så vi kan börja röra oss härifrån. Vi ska iallafall möta upp Tilda och fira henne lite idag eftersom att hon fyller tretton, grattis ! ( liteefterbara )


Åkersberga IF ?


Jag saknar dig enormt mycket gumman <3

Heter dom så ? Haha jag vet faktiskt inte helt säkert. Vi vann iallafall matchen med 5-4 efter en riktigt nervös match. Vi spelade inte så jätte bra men det blev bättre vart eftersom så vi klarade oss iallafall.

Är sjukt trött just nu och orkar knappt sitta vid dator så jag tänkte säga god natt nu, och börja göra mig klar inför natten. Kram Michelle.


Har sovmorgon...


God morgon !

Liksom alla måndagar har jag sovmorgon idag så jag hinner faktiskt  slänga in ett inlägg. Är sjukt trött i benen efter helgen och jag ingen lust alls att vara med på dagens idrotts lektion menmen, har inget val.

Efter skolan ska jag på innebandy match så det kommer att bli lite svårt med bloggningen men jag ska försöka hinna med iallafall ett inlägg till innan matchen. Nu ska jag ta och fixa i ordning mig lite till innan jag ska börja röra mig emot bussen, vill verkligen inte missa den !


Fina bilder...


Nu är jag tillbaka efter min lilla promenad till pizzerian för att köpa cola, ska alldeles strax ta att göra mig klar för att krypa till korgs är så otroligt trött.

Fina bilder är något alla bloggar behöver. Det gör bloggen mer glad och possetiv och mycket roligare att följa. Nu ska Kellie visa vad hon har köpt och sedan ska jag börja göra mig i ordning för sängen, god natt ! :)


Coca Cola...


Min lillasyster kom nyss hem igen efter att ha varit på kalas hos grannen och gissa vad bland det första hon gör är ? Jo att sätta igång min tv och kolla på barnkanalen, jippie !

Fick iallafall ett jääte sug efter coca cola så försöker få med någon som kan följa med mig upp innan dom stänger känner att det börjar bli lite tidspress. Nu vill alla ut helt plötsligt, K A O S !

FY PÅ ER !


Haha..
Miranda & Isabell skulle ju ha gästbloggat lite åt mig men det verkar som att dom har haft fullt upp med annat. Cupen gick iallafall si och sådär vi förlorade sista på straffar tyvär, men jag fick iallafall gör ett mål !

Nu sitter jag i min bäddsoffa och har sjukt tråkigt, kommer seriöst inte på något roligt att göra egentligen vill jag ut men är tveksam på att någon orkar följa med, ska sitta och mumsa i mig lite mer godis innan jag bestämmer mig för att göra något, kram Michelle.


MÅSTE ÅKA !


God morgon !

Känner att jag har lite tidspress och egentligen bara måste åka därför hinner jag inte blogga, men Miranda och Isabell ska försöka sköta det här åt mig till imorgon..

Kram Michelle, ha en bra helg !


Nykeln till framgång...


Klockan börjar närma sig tio och då är det dags för mig att börja krypa till korgs. På tvn visas nykeln till framgång och än så länge verkar den ganska bra.

Jag har packat klart det mesta nu så tänkte ta en snabb dusch så att jag kan få känna mig lite fräch iallafall. För hoppnings vis hinner jag slänga in ett inlägg imorgon bitti innan jag åker, god natt kram Michelle.

I taket lyser stjärnorna...


Sista skoldagen på veckan är avklarad och jag, Isabell och Miranda sitter och kollar på i taket lyser stjärnorna.

 Ikväll är det packa som gäller eftersom att jag åker till Västerås imorgon bitti så kommer det knappt bli någon uppdatering alls från min sida, men på söndag kväll är jag tillbaka och kan förhoppningsvis blogga som vanligt.


God natt för idag...


Jag saknar dig så att det gör ont, <3

Tänkte ta och säga god natt för idag...
Eftersom att jag är väldigt trött på mornarna och knappt orkar gå upp så tänkte gå och lägga mig tidigt idag.

Imorgon är det fredag och jag ska försöka umgås med någon en liten stund på dagen innan jag ska hem för att packa. Tyvär blir det ingen innebandy träning för mig imorgon eftersom att jag helst ska vara pigg och kry till helgen, kram Michelle.

En fråga: Tycker du att min desgin är trist ? (:

Sjukhus program...


Något jag tycker är jätte kul att kolla på är olika sjukhus program, som tillexpempel greys anatomy, Sjukthuset, sjöräddningen och det som visas idag men som snart är slut sos västkusten. Det är spännande och innehåller sanning. Något som jag verkligen rekomenderar att kolla på ! :)


SKOLFOTON !






Riktigt heta skolfoto bilder tycker ni inte ? ;) ♥

Julklappar...


OMG ! Där ser ni jag kan bjuda på mig själv jag med ! ♥ Saknar dig otroligt mycket kom hem.

Tänk att klockan bara är tio i sju, det känns verkligen inte som det. Och eftersom att jag har sådan mycket tid över till saker och ting kan jag ta och börja planera julklapps och födelsedags listan vi är ju snart inne i november !?

Miranda hade ett önskemål om att jag skulle slänga in mina enskilda skolfoton från förra året så jag tänkte ta mig ner för trappen och fota dom så att dom kommer in på bloggen snarast ! :) <3

Engelska prov...


Nu är jag äntligen hemma efter en rätt så okej dag i skolan, vi hade engelska prov som antagligen gick lite si och sådär. Sedan spelade vi även upp våran so-pjäs som vi började öva in igår.

Som sagt har jag inga träningar idag vilket är riktigt skönt, så istället ska jag försöka ta mig ut någon stanns och kanske umgås med någon/några. Annars ska jag bara ta det lugnt och kanske läsa lite i min bok.


Sovmorgon...


Idag är det torsdag och jag har sovmorgon hur skönt som helst. Har ingen träning idag så tänkte passa på att umgås med kompisar elller bara vara med någon om det går, vi får helt enkelt se hur det blir.

Nu måste jag skynda mig att borta klart tänderna och börja röra mig, kram Michelle.

Traktorn...


Vet att uppdateringen idag har varit usel men jag har faktiskt försökt...

När jag kom hem ifrån skolan skulle jag egentligen ha bloggat men så klart lägger internetet av på båda mina dator så inget vill funka, jippie !

Sedan drog jag iväg på innebandy match där vi rentav körde över dom med traktorn eller hur Miranda? ;) Nej men vi vann mot täby med 12-0 bra spel i andra halvlek ! :)

Aja ska ta och lägga mig nu så att jag inte blir allt för trött till imorgon, kram Michelle.

Miranda <3 Michelle


Just nu har jag bild lektion men jag slutar om ungefär tjugo minuter.


London...


S O M M A R L O V , S A K N A R ! <3
Nu är bästastevän i London saknar henne enormt har inte träffat henne på två veckor men hon kommer hem på lördag så antar att hon kommer till mig någon gång under höstlovet den ungen ;)

Nu har jag iallafall gjort mig klar och väntar på att min syster också ska bli det kommer ju inte utanför dörren utan henne. Men nu tror jag att dom är klara eller så hörde jag fel bloggar nog senare, kram Michelle.

Holland - Sverige


Är tillbaka hemma efter en riktigt bra men jobbig träning. Sitter och kollar på när Sverige förlorar Holland gjorde nyss fyra noll backlinjen funkar inte alls man kunde lika gärna ta bort den tycker jag.

Aja ska kolla vidare iallafall, kram Michelle.

Man in the mirror...


På spotify spelas Man inte the mirror älskar den låten även fast den var lite uttjatad ett tag. Har städat lite i mitt rum och ska ta alldeles strax ta och byta om lite, har ju som sagt fotbollsträning idag har haft en liten paus från idrott me nu ska det bli skönt att köra igen.

Bloggen är egentligen helt ointressant någon som har något tips om vad jag kan skriva mer om ? Snälla komentera !


Städaaat...


Nu är hösten allt här, fotad av mig med mobilkamera.

När jag kommer hem och innan för dörren ser jag att mamma och Janne har möblerat om vardagsrummet och på något konstigt sätt fick det mig att också vilja städa ?! Så jag ska ta och blogga lite och kolla runt på nätet sedan lär jag väll sätta igång med det.

Skoldagen har rullat förbi hyfsat snabbt och tänkt imorgon är det onsdag jag tycker faktiskt att denna vecka har gått sjukt snabbt. Eller iallafall dom här två första dagarna. Uppdaterar nog lite mer senare innan jag drar på träning, kram Michelle.

Skooolan...

Så där nu på morgonen sitter jag i skolan efter en faktikt jobbig idrottslektion, vi hade en annan lärare som verkligen körde med oss men schysst är han alltid, eller ? ;)

Eftersom att jag inte hann blogga imorse så fick det bli ett snabbt inlägg nu i skolan. Efter skolan är det träningar som gäller hoppar nog över extra innebandyn idag endå eftersom att jag är så sjukt trött. Och jag lär endå få stressa men nu börjar vi, kram Michelle.

Tänkte ta...


Tänkte ta och säga god natt eftersom att jag börjar vanlig tid imorgon om mitt huvud säger gå och lägg dig Michelle så tänkte jag gå och göra mig klar för sängen, god natt kram Michelle.

Lääxor...


Har hållt på att göra läxor en hel del och just nu verkar det som att det mesta sitter ganska bra. Var ute lite med lilla syster också för att sälja jultidningar vi hann bara till en person men hon köpte ju lite iallafall.

Just nu sitter jag framför dator och på tvn visas Biggest loser sverige ett riktigt roligt och bra program som jag rekomenderar till er som inte har sett det. Ska ta och kolla runt lite på nätet och ta det lugnt sedan ska jag så småning om börja röra mig emot sängen.

Kram Michelle.

Pippi långstrump...


Hade musik som sista lektion där vi typ skulle välja en låt som har något med fred och/eller vänskap att göra som vi ska sjunga i grupp, någon som har något bra förslag ? :)

Framför mig på tv:n visas pippi långstrump som min yngsta syster verkar gilla men hon gick nyss ner så Martina  fick ta över och kolla lite på det. Kom som sagt hem idag för att jag ska göra engelska eftersom att jag har prov på torsdag och jag seriöst suger på engelska. Bloggar nog mer senare, kram Michelle.

11/10-2010


Fotad av: www.mmichas.blogg.se ll Kamera : Mobilkamera W997i
God morgon!

Idag är det måndag början på en ny vecka och fem dagar tills det blir helg igen...saknar redan helgen som gått så otroligt fort men oftast brukar det ju vara måndagen som går segast, right ?

Har precis bytt om och borstat igenom håret så nu ska jag ta mig ner för trappan och ta mig lite mat i magen. Efter skolan kommer jag troligtvis hem eftersom att jag ska plugga lite, har engelska prov i veckan och lite läxor som ska in också. Uppdaterar förmodligen senare om inget annat händer, kram Michelle.

Statestiken går uppåt...


Fotad av: www.mmichas.blogg.se ll Kamera: Mobilkamera W995i
Är riktigt nöjd med hur ni läser min blogg även fast jag inte uppdaterat särskilt bra på sistone men nu ska det bli ändring på det ! :)

Har varit hos pappa en liten snabbis och gett honom en sen födelesedags present som bestog av två örngått ¨världens bästa pappa¨ och ett svart, sedan fick kan en film med.. Nu ska jag ta och kollar runt lite och sedan såsmåning om börja röra mig emot sängen,God natt kram Michelle.

Veckans låt...

Do you know - Enrigue Iglesias

Spinning...

Ska på spinning nu så hinner inte blogga...

Komiskt...


Kommer ni ihåg videon jag la upp igår som var på vårt innebandy lag för två år sedan ? Igår spelade vi ju match och gjorde Perre han som hade gjort den videon en till som visar gårdagens match, den har tyvär inte kommit upp på youtube än men när den kommer ska jag försöka lägga upp den...

Lillemor kom hit för ett tag sedan så jag hade tänkt att vara lite trevlig emot henne och vara där nere ett stund iallafall. Tills dess ska jag plocka undan lite i rummet, bloggar kanske lite senare om jag hinner, kram Michelle.

Bumbibjörnarna...


Fotad av: www.mmichas.blogg.se ll Med: mobilkamera.

Vaknade i morse av att min syster väckte mig, och att jag hörde tvn visa bumbibjörnarna. Idag är det söndag sista dagen på helgen, suck ! Jag som tyckte att vi nyss fick helg helt sjukt att tiden kan gå så fort. Pappa fyllde ju år igår också så vi ska dit idag, grattis pappa i efterskott ! (:

Tänkte ta och byta om göra mig klar snart fast har ingen idé på vad jag kan ha på mig än..

P.S i love you...


Perfekt rubrik på vad jag tänket just nu och så visas filmen nu på fyran kanske något annat att kolla på ?

Har spelat brännboll, fotboll och basket lite ute med familj och vänner så nu ska jag ta och avsluta dagen tillsammans med min underbara familj. Så ska ta och runda av här god natt sov gott, kram Michelle.

Kellie p.s i love u sis.


Mina hösttips...

Tänkte lägga upp lite höst tips..

Inte så mycket fick bli lite enkelt.. ;)

Drar ut...

Lovade lilla syrran att gå ut ett litet tag så det är väll det jag kommer att göra nu, tipsen kommer senare ikväll när jag har mer tid framför daton, Michelle.

Match resultat...


Både min och min syster match slutade två-ett alltså vann Bollstanäs över min lilla systers lag och vi vann över Huddinge två raka segrar i nittiosju- elit, fortsätt så brudar riktigt bra !

Nu sitter jag ny duschad i min sköna fåtölj och framför mig ligger en del saker på golvet som jag snart ska anstränga mig för att ta bort men just nu orkar jag knappt resa mig känns det som. Är sjukt trött och väldigt hungrig, rackarns. Tänkte ta mig ner för trappen för att leka lite med min syster ett tag iallafall. Bloggar kanske lite mer intressant senare, + ett rekomnderar inlägg.

HAHAHAHAHAHA !

Ville bara visa en gammal video på vårat innebandy lag för två år sedan sitter och garvar varje gång jag ser den..


Rotebro IS IBK - Töjnan 2-3 (1-2)

Bollstanäs-Rotebro


God morgon, tänkte att jag skulle hålla mitt bloggande på topp från och med nu eller iallafall försöka lite mera än vad jag brukar...

Tänkte åka med och kolla på min lillasysters innebandy match mot bollstanäs sedan har jag själv match i elit mot Huddinge, TAAAAAAAAAAAAAAGGA !

Love.


AIK-Caperio Täby FC


Var som sagt på AIK - Caperio Täby FC en i mellan åt trist och i mellan åt riktigt spännande match, men slut resultatet blev 3-4 alltså så förlorade AIK men bättre lycka nästa gång, right ?

Kom hem alldeles nyss och har faktiskt börjat plocka i ordning lite i rummet som just nu ser ut som ett bombner slag.. Ville bara tillägga att världens bästa mormor fyller år idag Grattis mormor love to you..

Aja ska ta tag i mitt arbete antar att jag bloggar imorgon om inget annat händer, kram Michelle.


HEEEEEEEELG !


OBS ! Gammal bild på Miranda typ ett år..


Äntligen helg...
efter en lång och seg vecka som verkligen har krypit fram är det äntligen dags för helg. Om ca fyrtio minuter är det samling vid Gillbo krog för pizza ätning och innebandy match mellan AIK - Caperio Täby en riktigt bra start på helgen.

Miranda och Lina håller på att fixa lite medans jag sitter framför Mirandas dator för att blogga, jippie ! :) Ska ta och fixa det sista innan jag åker på match. Antar att jag inte bloggar mer idag så god natt, kram Michelle.


Börjar halv tio...


All things is up to us, but my question is to you...

Har sovmorgon idag eftersom att våran svenska lärare inte kunde ha lektion idag rätt skönt, efter idag har man ju klarat av veckan och man går in på dom få dagarna som kallas, helg..

Hade fullt upp igår så han verkligen inte blogga men det ska jag försöka få ändring på idag eller ja så gott som jag kan iallafall. Jag bad Miranda blogga till mig igår men tror att hon också hade fullt upp och glömde det, sant ?

Efter skolan lär jag umgås med Miranda, Lina och kanske Ellen vi får se sedan ska vi iväg på innebandy möte och äta pizza sedan drar vi vidare till solna hallen för att kolla på AIK- Caperio Täby och jag hejar ju soooolklart på AIK.

Detta lär bli min dag ifall att inget annat händer, kram Michelle.

Paus...


Min söta katt, för tre år sedan ungefär..

Har lite paus mellan mina två träningar idag...
Kom hem från min innebandy träning för ca fyrtio minuter sedan. Så har hunnit ätit lite och bytt om så nu ska jag alldeles strax dra på fotbollsträning, är lite trött i kroppen men antar att jag klarar mig denna gång också.

Ska till tandläkaren imorgon så har jag tur kanske jag hinner slänga in ett inlägg på morgonen. Men nu måste jag dra, kram Michelle.


Michelle rekomenderar nr. 1


Ville ta och rekomendera Kappahls jeans om ni skulle behöva köpa nya jeans så är det en bra affär att gå och kolla i, dom har i massa olika färger och otroligt många olika sortes modeller dom brukar kosta ungefär 200 kronor. Själv har jag använt dom sedan tvåan trean tror jag.. GILLA ! :)

Ska försöka...


Nu har jag pluggat matte nästan hela dagen och är ur trött på det just nu. Miranda åkte hem runt halv fem/fyra kanske och då gick jag ut lite med min yngsta syster och vi umgicks lite själva tills Maja kom hem då även hon och hennes tre små syskon var med...

Sedan var det ännu mer läxor som gällde denna gång för mig och Maja haha mycket läxor för min del. Tänkte slänga in ett snabbt Michelle rekomenderar inlägg innan jag åker på fotbollsträning så lär inte blogga mer sedan, kram Michelle.

Bullar och saft :D


TRAKTOOOOORN ! FRÅN ORIENTERINGSDAGEN MIRANDA OCH MICHELLE GILLAR ! ;)

Halli, hallå !

Här sitter jag tillsammans med Miranda,
vid mitt köksbord där vi äter mellis som består av fruktsallad, bullar och saft en riktigt bra mellis tycker jag följt efter det är det läxor som gäller har ju matte prov imorgon så man vill ju helst få ett bra resultat ?

Senare ikväll har jag fotbollsträning som jag har alla andra tisdagar. Brukar ju ha extra innebandy idag men jag orkade inte riktigt så jag övertalade Miranda att stanna med mig och göra läxor, haha busigt (a'

Aja ska ta tag i den saken nu då så jag har mer tid till annat, kram Michelle.


Har tappat lusten...


Har helt tappat lusten för att fortsätta med läxan så bestämde mig för att sitta vid datorn. Ska nog ta bussen hem om ca en halvtimme eftersom att jag måste äta och Miranda har innebandy träning med damlaget.

Har även en dunkande huvudverk och just nu vill jag bara gå och lägga mig. Så har jag tur hinner jag med bussen som går innan men tror knappast det.. Ska ta och försöka göra klart talet och stänga av nu så jag hinner till bussen, kram Michelle.


PLUGG !


Nu är första skoldagen för veckan avklarad- Måndag...

Visst det var lite små tjaffs plus lite slag och sparkar med yngre killar från Irland som har bosatt sig på en parkering tillsammans med sin familj. Dom kom och tjaffsade lite med oss så det blev värsta bråket och tillslut ringde någon polisen så killarna och deras familjer ska fytta därifrån senast ikväll.

Men jag och Miranda gav dom iallafall en chans och snackade lite med dom (engelska) och det visade sig att dom egentligen var jätte snälla och söta för den delen också. Nu sitter iallafall jag och Miranda och pluggar först no och nu ska jag sätta mig matematiken också, jippie ! :)

Aja bloggar kanske senare igen, kram Michelle.

Djurgården-AIK

Just nu rullas Djurgården-AIK för fullt på tv och tavlan visar 2-1 till djurgården, inte bra alls tycker jag. För den delen så förlorade vi mot ackers idag med 1-0 men det var ju endå i nittiosex serien så.

Iallafall var Lennie, Lilian och Kellie här ett tag vi gjorde inte så mycket eftersom att jag är väldigt trött i kroppen och knappt orkar göra annat än att ta det lungt.

Men nu ska jag kolla på dom sista minuterna på matchen, kram Michelle.

Lite förändringar...


Försökte verkligen blogga imorse man inte riktigt. Åkte iallafall på semi final i fotboll där vi förlorade med 4-1, shit happend... Efter matchen åkte jag med Isabell eller a dom skjusade hem mig pga att våran bil har gått sönder, jippie not !
 
Sedan åkte vi  iallafall till huvud arenan för att hämta medaljer (vi kom ju faktiskt delad trea) och då fick vi reda på att det var en match om tredje pris så vi sprang runt och letade efter motståndare som inte fanns för dom ringde och lämna WO så ja vi fick en pokal och titeln tredje pris, grymt jobb !

Nu ska jag iallafall iväg på innebandy match uppdaterar nog efter ifall jag inte sitter för limmad framför AIK- Djurgårn, GO GNAGET !

Kram Michelle.


SERIE A


Tänkte vara duktig och slänga in ett inlägg till idag. Om ca fem minuter börjar Milan spela och jag antar att jag kanske ska se den matchen vi får se, annars finns det jätte mycket andra roliga program man kan kolla på.

Just nu sitter jag iallafall nere med familjen och bara tar det lungt för är det något jag älskar så är det att bara umgås med familjen, iloveit !

Aja ska ta och stänga av datorn och bara umgås nu, god natt !

Kram Michelle.


A-slutspel !


Fotad av mig i sommras gröna lund - Jetline

Är riktigt trött i kroppen nu men samtidigt väldigt nöjd med alla tjejers insattser idag riktigt bra jobbad allihopa, synd bara om Amanda, krya på dig tjejen ! :) Men som ni kanske förstår på rubriken så tog vi oss faktiskt till a-slutspel med riktigt mycket kämpa så verkar det ha gett resultat till slut !

Nu ska jag iallafall gå ner och ha det myspys tillsammans med familjen innan jag börjar krypa ner till korgs eftersom att det är en del matcher imorgon också ! :) Det vill säga ifall att inget annat händer, bloggar kanske imorgon bitt,i kram Michelle.


Fotbollscup...

Tänkte slänga in ett sista inlägg innan jag åker på fotbollscup (sigtuna byggdenscup) och spenderar troligtvis nästan hela min lördag där, mobilen kommer att vara med men troligtvis inte så mycket mer bloggande men det gör ju inte så mycket för er när ni endå inte kan se min blogg ;)

Aja ska ta och fixa det sista innan jag åker, kram Michelle.
P.S Jippie inga bilder vill fungera heller. D.S

Blogg.se


Blogg.se.. verkar ha lite problem eller något pga att varken min eller Mirandas blogg går att visa antar att det är fler som inte riktigt funkar vet inte riktigt varför men det lär väll ordna sig så småning om :)

Sitter och bara tar det lungt genom att lyssna på musik, chatta och kolla runt lite på internet finns inte mycket bättre starter på dagen än vad jag har haft hitils.. Är fortfarande lite små trött men det ordnar sig väll till matchstart får vi väll hoppas. Ska ta och fixa det sista med blogg förändringarna.

Kram Michelle,<3

Lite förändringar...


Jag har suttit och fixat lite förändringar i min design inte mycket men något enstaka fel hit och dit så nu är jag som gått som nöjd igen.

Ska börja pallra mig ner för trappen eftersom att min träning börjar om ca en halv timme så är det bra att komma i tid för en gångs skull. Imorgon är det fotbollscup som gäller vilket kan betyda väldigt dålig uppdatering men så fort jag kan ska jag försöka blogga lite, men nu måsta jag dra kram Michelle.

Stinsen...


Love to you <3

Har som sagt varit på stinsen tillsammans med Miranda och hennes stora syster vi gick mest runt för att kolla och prova olika saker, men en sak blev det en halsduk från Gina tricot den kostade bara 99.00 kronor så det var ett riktigt billigt kap tycker jag.

Känner att jag faktiskt är rätt så trött och att jag borde lägga mig och vila men icke sa nicke ska ner på innebandy träning runt åtta och kommer hem runt halv tio - tio och då är det nog bara att göra sig i ordning för att gå lägga sig för natten, har ju nämligen fotbollscup i morgon i sigtuna så måste vila ut min kropp lite.

Aja antar att jag kanske hinner slänga in ett sista inlägg innan jag lägger mig för natten kanske till och med två om vi har tur, kram Michelle.


Sköönt !


Äntligen helg får jag lov att säga, efter en ganska så skön vecka med mycket håltimmar så är det riktigt skönt att äntligen få helg. Dock har jag ju fotbollscup hela helgen plus en innebandy match men det är ju jag i ett nötskal, eller ? ;)

Just nu sitter jag hemma hos Miranda och vi fick en alldeles utmärkt idé om att åka till stinsen, så när jag har bloggat klart är det bara att göra sig klar och börja röra sig ner mot tåget, myyysigt ! :)

Antar att jag uppdaterar senare om jag får tid för det, kram Michelle!

RSS 2.0