FUNKAR EJ ATT LÄGGA IN BILD/isabell

Hej Michas läsare.
Anledningen till att jag liksom inte bloggar är att mitt liv är rätt oinstressant. Inte så kul att läsa om. Men idag har det hänt litegrann iallafall. Började morgonen med en hyfsat lång cykeltur med min madre. Sedan la jag mig ute och solade med Madde innan jag sedan fixade mig för att åka in till stan. I stan åt jag och mamma på Vapiano (jeeezus typ världens godaste mat!), sedan såg vi på bio, Mörkt Vatten hette den och aa. Den var sådär.

Nu är jag hos Madde och lyssnar på musik och spelar rumble. Typ det.
Michelle kommer nog hem snart tror jag, kul! :)
Ha det bra ♥
/Isabell

Gästbloggning!

Hej allihopa! 
Jag skulle ha gästbloggat här sedan Michelle åkte men mitt internet har krånglat och de gånger de funkat har jag tyvärr prioriterat annat. Men nu funkar det bättre och jag är här!

Idag skulle jag gymmat med Mirandra, men efter gårdagens gymbesök så kan jag knappt gå normalt, alltså har SKIT mycket träningsverk. Så jag skippade det. Men nu har vi "bokat in" lite gym imorgon, jag, Miranda och Linda. Känns så skönt att börja träna igen. Man känner sig enormt fet på sommarlovet, typ sitter och käkar onyttigheter och sånt. Lördag hela veckan typ? Jaja. 

Juste, inte berättat något om mig. Jag heter Isabell, är 14 år och går i samma klass som Micha. Vi går även i samma innebandylag så ja. Det var lite om mig :) Fråga om det är något!

Puss!

Kåfalla!

Tjena!
Vet har sämsta uppdateringen nu för tiden men de är sommarlov och jag mår bra och är glad iallafall tills igår. Dagen va rätt seg o jag hade damp.

NU..
Däremot har jag lämnat Stockholm och befinner mig någon stanns i Örebro. Har knappt någon teckning alls så innan Kellie hade hittat wifi här i hålan hör vi bokstavligt talat på att gå under. För den delen är alla snyggt uppkläda med vardagskläder medan jag och Kellie går i mjukisar osv. Men ja, jag skriver om mitt liv här när jag kan och under tiden skulle Isabell hjälpa mig att hålla bloggen uppdaterad. Känns förövrigt rätt skumt att va här, en massa ny göra osv. Men ja, jag kommer hem om två veckor så då får vi höras mer igen om inte annat. Kram på er!


Jag drar till Södertälje, uppdaterar senare!


Du tror dig veta vem flickan är, när du i själva verket inte har någon aning..

Yoobro!
Åhh Sverige har åkt ut och jag är trasig, attans också. Tidigare idag åkte jag och Erika till stationen där vi mötte upp Adam och Tobbe (två killar i från södertälje). Vi drog till mcdonken för att äta och sedan till skinnaråsen för fotbollsspel och sedan till gillbopizzeria för lunch. De va här i ca. Sju timmar så vi hann med rätt mycket skoj.

Drog sedan hem till Lina tillsammans med henne, Miranda och Elsa för att kolla fotboll. Sverige torskade tyvärr men min dag har varit galet nice ändå, men nu är jag trött så vi höres imorgon, natti.


Spanien!

Har kommit underfund med att jag tror de blir Spanien som tar hem EMguldet igår.. Just sayin'


Fotboll och grejor..

Tjenare!
Drog till stinsen tidigare idag där jag först mötte upp Emelie och sedan mötte vi tillsammans upp Linus och Jacob. Vi gick runt lite i centrum och jag köpte en cola innan vi mötte upp Miranda och drog till mcdonken. Åt lite där innan vi åkte till sollentuna och sedan satte oss på en buss. Emelie drog till stallet och vi andra till Viby. Först hem till Linus och sedan till Vibyplanen för att spela lite fotboll. Drog hem runt halv sex för att äta och nu sitter jag som en nörd och kollade Italien-Kroatien där det står 1-0 just nu. Vi hörs väl senare, kram på er!


NU DRAR JAG TILL STINSEN!


SOMMARLOV !

Tjotjena!
Min blogg uppdatering är sämst jag vet men nu blir de skärpning på riktigt. Efter skolan igår fixade jag mig och drog till schoolsout med Isabell, Madeleine och Elin med flera.Tack vare umgänget va de riktigt nice men förövrigt så hände det inte så mycket. Råkade dock göra bort oss inne i simhallen.

Idag va det skolavslutning, så upp runt halv tio för att åka till stinsen och hitta något att ha på mig och sedan stress hem och fixa mig på fem minuter, ingen nice start direkt. Men sedan slutade vi så drog några av oss i klassen för att handla saker till kvällen innan jag drog till mcdonalds med Miranda, August och Emelie. Sedan följde Emelie med mig hem. Vi åkte med morfar till stinsen där jag fick två par nya skor, så snällt! Sedan drog vi hem, kollade fotboll och fixade oss innan vi drog ner till vattnet för att grilla och umgås. Fick en nice dag till slut så nu ska jag sova så jag orkar med morgonen dagen, vi hörs imorgon, godnatt!


Dålig uppdatering, tja!

Hello!
Jag vet att jag inte har bloggat sedan i söndags men jag har inte riktigt hunnit smälta dagen. Iallafall jag och Isabell åkte in till stan där de var dövarmt så vi köpte med oss en dricka innan vi tog plats. Tror vi stod o väntade i cirkus en och en halv timme innan allt drog igång. Vi stod ganska nära ändå, festival var grymt nice i allmänhet, bra artister osv. Sedan drog vi för att ställa oss vid utgången vid backstage för att se om de skulle komma ut där, såklart gjorde de inte de. Men däremot kom Anton ut, en av Dannys snygga dansare. Så vi lämnade vår plats och gick för att ta foto med han istället, de gjorde min dag kan jag säga. Sedan drog vi och åt innan vi pallrade oss hem.

Igår var det klassens dag och vi drog till skinnaråsen för att spela fotboll och grejer. Slutade runt tolv då vi åkte för att hitta något till skolavslutningen för min del men hittade inget så åkte hem och kollade på Sverige på kvällen. Pinsam förlust var namnet, menmen hoppas de lyckas ta sig vidare ändå. Bilder ifrån i söndags kommer i nästa inlägg, puss!


Jag avliiiiider!!


Rix FM festival

Tjotjena!
Söndag idag då och jag har varit galet seg under dagen och latat mig, men nu är jag på fötter och håller på att göra mig ordning innan jag ska dra in till staden för att se på rix FM festival. Trotts min förkylning så är galet tagg. Missar dock Spanien-Italien idag, men de kommer väl fler matcher. Nu måste jag fortsätta, hörs senare!


FOTBOLLS EM

Tja.. hade tråkigt så klottrade ner en kaos bild.. men aa..

I am close to you

Tjotjenare!
Har inte riktigt haft till till att blogga så jag skriver idag istället. Hade fotbollcup igår, kom tvåa. Efter det följde Erica med mig hem innan vi gick och köpte glass och drog till skinnaråsen för att äta. Sedan drog jag hem för att duscha innan jag och Isabell samlade ihop ett gäng för att dra ut till solen och bara umgås. vi slutade på skinnaråsen med fotboll, chips och hallonsoda. Var faktiskt riktigt nice. Sedan drog jag hem igen, duschade, åt, träffade Miranda som nyss kom hem ifrån Cypern. Innan jag så småning om drog mig ut igen, tillbaka till skinnaråsen med Isabell och en boll. Så småning om började det att ramla in lite folk dit så de va trevligt. Hade en grym dag igår kan man väl säga.
Idag är inte vädret lika mycket på topp, men jag ska pallra mig ut lite snabbt för att åka till Sollentuna kyrka. Sedan ska jag nog åka förbi Sollentuna en snabbis också. Mer av mig hör ni senare, kram på er!
Såg att bilderna ifrån museet inte kom upp så lägger upp de nu..
Issi tyckte gubbarna va smått läskiga i början..
Gratis kläder till armén..
Intressant samtal....
Jag tyckte gubben var rätt läskig... där av avståndet..
Vår idol.. eller hur vad det nu?
Lunch underhållning..
Tack för dagen, utan dig hade den varit kaos..

-

Idag är det ett år sedan du lämnade mig, känns fortfarande som att det inte är på riktigt. Jag älskar dig..


Tired off tears..

Tjenare!
Det är torsdag idag och jag har varken haft tid eller ork till att blogga fören nu. Men iallafall. Hade en andra dag på musuem idag, denna gång Naturhistoriska. Jag och Isabell kom dit, gick runt lite satte oss för att äta innan vi kom överens om att gå på cosmonva medan de andra gick runt i museet. Ungefär när filmen var slut så slutade vi och vi drog in till stan där vi åkte runt, shoppade och käkade glass.Fick med mig ett linne och en bandeau hem, ska försöka att lägga upp bilder på de imorgon. För övrigt har jag bara haft en allmänt bra dag med min bästavän, kärlek till dig.
Imorgon är de fredag och vi har lennartscup i skolan, vilket för övrigt är en fotbollscup. Så drar direkt till skinnaråsen imorgon bitti. Passar väl bra med fotbolls cup nu när fotbolls EM drar igång imorgon, är så grymt taggad på att kolla, älska fotboll! Nu ska jag pallra mig i säng så att jag är någorlunda pigg imorgon, godnatt!
image description

Museum dag två

Godmorgon!
Blev bara ett inlägg igår men jag drog ut med Tilda. Vi köpte glass, jordgubbar o läsk och drog till skinnaråsen med en fotboll. De blev väl halv lyckat då de va några som skulle håll på att störa hela tiden och de slutade med att de tog våra saker. Vi spelade iallafall lite fotboll innan vi drog för att köpa nya saker och sedan gick vi runt i Kista litegrann. Kom hem åt grillat och umgicks med min syster. Fikade lite på kvällen innan jag gick och la mig. Dagen vart lyckad trotts allt.

Idag är det museum som gäller och sedan får vi se vad som händer, är inte helt säker. Men vi hörs senare, kram på er!


Sveriges nationaldag...


Sverige.. I was born to be somebody, but i change my ways and dreams to be someone else..
Godmorgon Sveriges folk...
Jag har vaknat till liv och hunnit äta en svensk frukost. Vädret ute är inte jätte fint plus att stämningen här hemma inte riktigt är på topp idag. Jag har iallafall snackat med Tilda och vi ska dra oss ner till Rotebro station och köpa lite grejs innan vi drar oss hit till Rotsunda och sätter oss i någon lekpark o gottar oss. Sedan får vi se vad som händer, känner att min fantasiflödar lite idag så vi kommer säkert på något skoj att göra. Hoppas alla får en jätte bra dag så hörs vi senare, kram på er!

I don't like it at all...

Hello!
Har inte varit så sugen på att uppdatera idag eftersom att det är så galet segt via mobil. Men iallafall började tio imorse och jag och Isabell skulle gå på museum, så då får man väl göra det bästa av situationen. Vi började med att sätta oss på en bänk, och snacka framför någon sorts krigar film (Ja, vi va på armemusuemet..) Sedan gick vi runt lite innan vi gick ut och satte oss i solen för att äta, då ska det såklart komma någon paradliknande sak och underhålla oss under matron. Gick iallafall in igen sedan och la oss på en mjuk bänk/soffa och där låg vi de sista 40 minuterna och bara larvade oss. Har varit duktigt och fixat lite här hemma sedan jag kom hem och nu ska jag alldels strax pallra mig till sängs så jag får lite sömn. Är som alla andra (hoppas jag?!?) ledig imorgon eftersom att de tär nationaldag, jag återkommer om mina planer för den dagen senare. Hoppas alla har haft en bra dag så hörs vi imorgon igen, kram och godnatt.
Bella var lite små skraj i början..
Hon får kläder så att hon kan delta i armén eller något i den stilen..
Älskar bilden, Bella bjöd in sig själv i deras pratstund..
Jag tyckte att han var lite läskig... där av det långa avståndet..
Vi och vår idol....
Mat underhållning..
Du är så fin bästavän, tack för att räddade min dag!

Ben & Jerry's ♥

Jag provade en ny glass smak idag, har de få gånger jag faktiskt ätit Ben & Jerry's hållit mig till smaken Half baked men testade en ny idag som heter Berry White. Den föll mig inte riktigt i smaken. Jag tyckte inte om hallon glassen så jätte mycket inte i den blandningen iallafall. Glassarna för sig hade säkert varit godare. Om ni inte testar det någon gång (som de flesta antagligen har) men ändå, så tycker jag att ni ska smaka half baked, för den är grymt god.

Find a way to make you stay..

Hello..
Första och sista skoldagen för den här veckan är avklarad. Resten kan man väl kalla för lek, har elevens val tisdag och torsdag så jag och Isabell ska gå på museum, funlife typ. Sedan på fredag har vi fotbollscup i skolan så det är väl rätt chill. Hoppas på att vädret kan bli aningen bättre tills dess annars lär det inte alls bli lika nice som förra året.
Jag ska väl ta det lugnt resten av kvällen. Ska tvätta lite kläder och fixa saker till imorgon och smöra lite för mamma. Har inget speciellt att skriva om så vi hörs väl senare. Kram så länge.
Ett år sedan snart...

I can see you walk away

Tjotjena..
Min söndag har i helhet varit rätt nice. Vi har kommit en lång bit på vägen nu. Taket är så gott som klart och alla väggar är vit målade. Nu ska vi bara fylla på med färg, innan all marskering(?) tejp ska bort och den sista väggen ska tapetseras om. Sedan ska en del möbler in och andra ut. Allt detta får vi dock ta en annan dag.
Jag åkte iallafall till centrum där jag träffade Tilda, vi gick runt lite affärer, hittade lite saker jag ska kolla på när jag ska shoppa med Isabell någon dag. Sprutade parfymer, lånade chedar (fick total minnes förlust på hur det stavades) och tog oss en fika bestående av Ben and Jerrys och varsin läskflaska på ett nerlagt café. Hade det riktigt skoj faktiskt. Nu ska resten av kvällens tid läggas ner på plugg innan jag ska få lite sömn. Vi hörs väl imorgon hoppas jag, kram på er.

Vill ha!

Har kollat på de här skorna några gånger när jag har varit i affären med Isabell, älskar de. De är enkla, stillrena och passar till nästan vad som helst. Frågan är bara hur mycket jag skulle använda skorna eftersom att jag egentligen inte är så himla mycket för klackskor.. Menmen snygga är de iallafall!

Så bra låt! ♥


You was so brave

Tjenahallåhej..
Söndagen rullar på för fullt och idag har det börjat hända saker i rummet. Taket är så gott som färdig målat och väggarna har börjat få lite vid färg. När det är klart sedan är det bara tapeten kvar och sedan ska en del möbler ut ur rummet och andra ska in. Hoppas på att det blir klart någon gång nästa vecka iallafall.
Jag har precis varit nere för att äta lite lunch så nu ska jag byta om och göra mig klar så att jag kan ta mig iväg till Väsby centrum där jag ska möta Tilda. Vi ska väl gå runt lite och kolla, inte mycket mer än så. Vi får höras lite senare under dagen, kram så länge.

Smile and move on

Hej på er!
Blir fler och fler sena inlägg vilket blir för att jag knappt har tid/internet under dagen. Drog iallafall till mcdonken med Emelie. Åt där drog till Sollentuna och sedan hem hit. Har haft en grym dag med den bruden, mycket skratt! Haha! Vi får höras imorgon, sovgott.


Just another day

Tjenare!
Min lördag ar varit så tråkig som en lördag kan bli. Gick upp imorse och vaknar till att mamma säger att vi ska ha städdag. Så min dag har gått ut på att rensa mitt rum ifrån saker och att jah har sovit middag typ. Just nu är hela rummet kaos för vi håller på att göra om lite.

Skulle egentligen dragit till Södertälje idag men set blev inte så av någon konstig anledning. Ska iallafall pallra mig ut och dra till donken med Emelie och Elinor som det ser ut just nu. Vädret är väl inte det mest tilltalande men ska ta mig ut ändå. Vi hörs senare, kram på er sötisar.


VARNING! Långt inlägg om ingeting

Yoobroes!
Vet att ni inte hört något ifrån mig idag (igår!?) men jag har haft fullt upp you know friday. Iallafall tagit mig igenom en skoldag som innehållit en massa restarbeten och saker som ska vara klara till betyg sättningen, gjort klart både svenska, so och matte idag så nu har jag garanterar betyg i alla de ämnena. Måste skriva klart min utvärdering i slöjd (som skulle vart inne idag!!) till på måndag samt en ergonomi uppgift så att jag inte får F i se ämnena. Ska även försöka trycka in lite franska o lite extra matte i huvudet för att kanske kunna höja mig. Usch nog om skolan nu.

Drog med Isabell och Madeleine på en liten shopping tur sedan, va väl mys och jag hade riktigt skoj med brudsen. Drog sedan hem och pallrade mig ut för att springa var typ död efter så la mig i badet ett tag och tog hand om mig själv lite grann. Sedan har jag ätit mcdonken och fixat massor med kläder här hemma. Nu sista tiden så har jag inte mått så jätte bra men det är bättre nu så ska försöka få mig lite sömn också. Godnatt på er!


RSS 2.0