BARNENSÖÖÖÖ!

Godmorgon!
Mitt internet har haft lite damp så jag har inte kunnat uppdatera därav den sämsta uppdateringen. Igår var det skola och sedan drog jag till centrum och sedan på fotbollsmatch. Matchen gick inge bra förlorade med två noll och vi var allmänt ofokuserade, tyvär!

Drar på läger skola nu så uppdaterar när jag kan, kram.

/ Miranda

HEJ!
Mirrpirr här för att gästblogga lite åt Michelle, som för tillfället är i skolan. Jag är hemma från skolan, näsan är täppt, halsen bränner, kroppen värker och jag är trött.. För er som inte vet vem jag är, så är jag och Michelle bästavänner, har varit sedan 2008 snåret någongång, går i samma klass och umgås ganska ofta på fritiden. Spelar innebandy i samma lag som Michelle också, har en egen blogg som ni kommer till om ni klickar [HÄR].

Michelles skoldag är slut 14.50.. då kommer hon förmodligen blogga och uppdatera er om hennes liv. Inte mitt, som inte är så intressant på hennes blogg. Och måste bara berätta för er att första inomhusträningen med innebandyn var igår, första för säsongen alltså.. Och Michelle var så jäkla grym, som alltid. Bara så ni vet.
pussssssss

här är lille jag, söt va!? ;]

Did it again..


Glada tjejooor, vi hade ju fått sommarlov.. ;)
Godmorgon!
Jag sitter i skolan och börjar om cirkus tio minuter. Har bloggtorka ingen aning om vad jag ska skriva egentligen men det blir som det blir.

Efter skolan drar jag med Isabell och Madeleine till Sollentuna Centrum, tjejorna ska kolla på kläder och jag ska följa med och suktas eftersom att jag är fattig, dock inte pank längre tur är väll det. Ska kanske kolla om dom har någon kalender till skolan men vi får se.
Uppdaterar senare.


catzzzzz

Var ju hos mormor och morfar i helgen och i deras område bor världens sötaste kattunge (shivas är ju ingen unge längre) jätte söt och jätte gullig, fick för mig att jag verkligen ville fota den vilket inte var det lättaste med tanke på att den verkligen inte ville vara stilla, haha. Men här en av bilderna dock inte min favvo den visar jag lite senare.
Aja, jag iallafall trött just nu och ska ta och börja stänga ner och göra mig klar inför natten, behöver all sömn jag kan få är ju så sjukt otroligt trött hela tiden får ju aldrig sova ut nu när skolan har dragit igång... suck!
Godnatt! :)

NEWWWWW!

Nu tänkte jag ta tag i det här. Har ju fått en ny design av Isabell och nu är det dags att börja göra om lite på riktigt. Jag ska bland annat försöka lägga in lite mer bilder som kanske har aningen mer med inlägget att göra, ska lägga in lite mer musik och försöka att göra lite mer ändringar antar att ni lär märka det eftersom.

Life is a story


Är hemma hos mamma nu..
tillsammans med familjen Boberg. Dom är här och firar lillen som fyllde ett i torsdags. Matcherna imorse gick inge bra, både Kellie och Martina åkte tyvär ut men av det jag såg (såg bara Telges match) så var det grymt spel och dom var rent utsagt asbra.
Såg att Isabell varit jätte gulligt och gjort en ny design till mig (jag kanske tjatar liiite för mycket?) tycker den vart jätte fin så tack så mycket Isabell :)
krampåer.

Ny design åt Michelle! /Isabell

Hej alla Michas läsare, det är Isabell här, som brukar göra Michelles designer. Har som ni ser gjort en ny nu till henne, dock bara tillfällig för jag kände att hela headern blir lite rörig så ja, och vad jag vet har Michelle tröttnat otroligt på sin andra så den här får duga så länge tills jag hittar inspo/lust till att göra en ordentlig och snygg, hoppas du står ut Michelle? :)

Aja, det var nog bara det jag ville säga. För er som inte ser den tryck F5, och hela altet ser bäst ut i Explorer (dock är jag medveten om att det är ett alldeles för stort mellanrum mellan menyn och allt annat, men jag fixar det imorgon). Ha det super så återkommer jag kanske någon gång, godnatt! ♥

new things..


Sitter hemma hos Kellie..
och vi kollar film Never say never tycker filmen är asbra med tanke på att jag inte är något jätte fan av Justin Bieber. Har tagit en liten dator paus mitt i filmen eftersom att vi väntar på att hennes brosa ska komma hem.
Dagen har varit nice, mycket innebandy och har träffat en massa. Så imorgon blir det upp tidigt och åka med och kolla när Kellie spelar A-slutspel och förhoppningsvis kommer Martina också att göra det. Ska kolla runt lite på datorn så uppdaterar senare, kram Michelle.

Albyhallen


Fotad av www.bellasdiary.blogg.se
Har varit nere i Albyhallen.. och kollade på när Kellie och syster spelade. Syster förlorade sin match med 3-2 mot Järfällas -99 dom gjorde mål i sista minuten tyvär. Kellies lag där emot spelade lika mot Älvsjö AIK 97-96 as bra om jag får säga det själv.

Nu sitter jag hemma hos mormor och morfar. Ska snart äta och sedan dra ner till hallen för att titta på syster igen.


gamestop


Bästavän, du och jag föralltid!
Godermorgon får jag väll lov att säga.. jag är upp tidigt och ska snart om några minuter dra till Alby och kolla när syster och kusinen spelar innebandy, ska faktiskt bli asnice dock är det rätt segt att inte få spela själv menmen det är ju snart dax för mig också. Ska borta tänderna och fixa håret nu så hörs vi senare!

New times..


Miiinniiipoweeeeer!
Sjugosjätte augusti idag.. och morfar fyller år så där har jag spenderat hela eftermiddagen med fika, prat och lite allt möjligt. Upptäckte även att deras nya grannar har världens sötaste kattunge (Shivas är ju ingen unge längre?) Visar bild på den lite senare.
Ska ta och hoppa in i duschen och sedan ladda ner lite musik innan jag ska börja röra mig till korgs, ska ändå upp hyfsat tidigt imorgon eftersom att lillasyster har cup imorgon och på söndag. Ska försöka att uppdatera lite bättre.
Krampåer!

swedish girl...


Grattis älskade lillebror! :)
Jag har kommit hem.. ifrån skolan och har satt mig bekvämt i min säng. Gästerna har börjat komma lite smått och fikat står dukat på bordet, loovar att jag är suktat på det där fikat.
Lillebror fyller ett idag alltså ett år sedan lilla stampe kom till världen känns som det var igår men ja som sagt så har det redan gått ett år. Ska snart gå ner och vara lite social men just nu ska jag kolla vidare lite på internet.

save the world


Ett tag sedan nu..
Känner att uppdateringen suger just nu.. antar att det beror på att skolan har dragit igång och jag inte riktigt har tid, skola på dagarna och träningar på eftermiddagarna och där emellan umgås jag med kompisar men ska försöka få ordning på det snart!
Skoldagen var.. seg hände inte så mycket förens sista lektionen då vi verkligen garvade iallafall jag, Isabell och Miranda, hahah fy vad kul vi hade. Drog sedan men Isabell en snabbis till sollentuna centrum innan vi drog hem till varsit hus för att göra sig i ordning för träning. Så nu ligger jag i min säng helt utmattat och ska gå ner och ta mig något i magen.
Godnatt!
Låten har fastnat på min hjärna, påminner jätte mycket om summercamp och grabbsen där..

im afraid..


Andra skoldagen är avklarad..
och dagen har varit rätt chill har spelat brännbollsfotboll och sådant, efter skolan drog jag och Isabell till stinsen kollade runt lite där och jag köpte mig ett kodlås (lär behövas eftersom att jag glömde nykeln ett antal gånger förra terminen).
Nu ska jag byta om och göra mig och åka på match, hörs senare!

one day


Vet att jag uppdaterar lite sent..
men igår var det måndag och första skoldagen efter sommarlovet. Det gick väll bra gjorde inte så mycket satt och lyssna och fick en massa olika papper. Sedan drog jag hem, packade mina saker och drog till Bella (Issi) där vi nördade dator mesta dels av tiden, hehe.
Sen hade vi träning där vi sprang två varv alltså 4,4 km sprang på cirkus 24:30 något så är rätt nöjd faktiskt. Efter träning drog jag och Bella ner till Rotebro krog och tjockade oss medans föräldrarna hade möte, ja det var min dag.
Nu ska jag dra till skolan igen, uppdaterar senare.

@Kellieee

Två sötnosar påväg till ung!♥
Är hos Kellie just nu.. för att hennes bror fyller sjutton idag så vi är här och firar honom lite, Grattis!
Fotbollsmatchen gick grymt, bra spel och vi vann med tre-ett, sjukt bra att vi börjat bli så myket bättre nu på sistone. För tillfället har jag inte så mycket för mig, sitter vid datorn och funderar lite, är ju jätte glad över att få börja skolan imorgon, eller? Uppdaterar när jag kan.

@dadiiii


Innebandy i mitt hjärta! ♥
Är hos pappa den här helgen.. så ska egentligen inte ha någon dator att sitta vid men jag och Linnea lyckades erövra datorn ett litet tag, mohahahha!

Dagen har spenderats i Sollentuna eftersom lillasyster har haft en tre timmars lång innebandyträning(?) så jag och pappa har gått runt i centrum och kollat lite köpte dock inget eftersom att jag inte äger några pengar för tillfället.
Solstråle.


Going all the way


Kulturfestivalen igår sjukt mycket folk ju? :o Tror det va någon dans uppvisning.
Godmorgon.. nu är jag tillbax framför datorn igen iallafall för tillfället. Ska börja byta om och göra mig klar och sedan packa väskan så jag har med mig allt jag ska ha till pappa åker till honom runt ett tiden.
På söndag har jag fotbollsmatch och kusinen fyller år plus att jag ska hem till mamma så det kommer att bli lite tight så tror inte att uppdateringen kommer att ligga på topp.
Men vi hörs så fort jag kan, kram!

HAHAHKÄRLEK!

HAHAHHA KÄRLEK TILL ER!

as grymma på att sjunga är vi iallafall ;)

Let me love you..


Ingen speciellt med bilden egentligen.. ingen redigeringen heller..
Dagen har spenderats på ung med världens bästa tjejer.. har haft en otrolig dag bästa på länge tror jag sjukt mycket folk och en massa roligheter, tack allihopa! ♥
Är iallafall hemma nu och ja, jag ska vila mig lite så jag är pigg och glad till imorgon. Åker till pappa imorgon och ska va där under helgen kommer hem redan på söndag.
Hörs!

Elskaaa...

Saknar dig tjejen..
Fotbollsträning.. är det dags för nu. Jag har spederat min dag inne i Kungsan med världens sötaste alltså Isabell, Elin och Linda träffade en massa folk där, sjöng singstar och allt det där tack för en underbar dag!♥
Ska börja göra mig klar och dra på träning nu, Linda och hennes pappa kommer och hämtar mig klockan sex alltså ungefär nu så måste röra på mig nu.
Uppdaterar senare.

I remember the first time

Fint inte sant? ;)
Du anar inte hur saknad du är.. kan börja med att säga godmorgon. Ska börka byta om och göra mig klar för att dra ut. Solen lyser ute så det ser ut som att det kommer bli varmt idag, riktigt nice om jag får säga det själv har regnat nästan hela förre veckan ?!
Kram.

for you and for me


Vill även nämna att jag fick besöks rekord igår, tack spå jätte mycket! :)
Har kommit hem, ätit och bytt om... och ska alldeles strax dra på träning. Dagen har spenderats på Kungsan tillsammans med Isabell och Elin träffade även lite andra där men i det stora hela var det dom jag var med. Hann faktiskt inte göra så mycket tiden rann iväg och det var otroligt mycket folk så tror att vi ska in imorgon igen.
puss.

LÄNKBYTE!

Tänkte bara rekomendera er att titta in på denna tjejs blogg. Tjejen som driver bloggen är jätte söt, tar jätte fina bilder och är verkligen jätte snäll! Ta en titt in på hennes blogg och släng kanske in en komentar? Det kan du göra igenom att trycka här eller på bilden!
kram&godnatt! :)

please dont forget


Vi ska upp i det blå, vi ska stjärnorna nå..
The rules.. jag har varit duktig och har varit iväg och tränat inklesive insett att jag har blivit (kanske vart) en stor mes ?! Aja hur som helst så har jag ätit och duschat nu och är redo för att hoppa i sängs är sjukt trött. Ska troligtsvis vara med Isabell och Elin imorgon och kanske någon mer vi får se.
Men uppdaterar senare, godnatt! :)

Rorri!


Haha sämst engelska.. men det är ett år sedan..
Godmorgon.. har vaknat till liv och sitter med lillen brevid mig hon ritar och jag sitter framför datorn. Måndag idag vilket innebär att jag har löpträning ikväll. Ska försöka hitta på något innan så jag inte sitter inne själv hela dagarna det är verkligen inte kul!
Hörs.

Fly without wings..


Förra sommaren..
Jag har umgåtts med Isabell idag.. vi har tror det eller ej kollat på fotboll (inte riktigt likt Isabell?) först i Norrviken då bsk vann sin semi och sedan på vallen då bsk vann finalen med ett noll emot sollentuna fotboll, rätt jämn match faktiskt. Har precis klivit ur duschen nu så ska gå ner och äta något.
Godnatt! :)

open my eyes..


Tror han skaffat nya vänner..
Har varit ute ett tag.. och gott på loppis och så. Humöret är väll inte på topp efter att vi missat båten, är rätt trött också. Ska försöka dra mig ut och träffa någon, kanske dra upp till Skinnaråsen för att se på när BSK spelar cup där, vi får se.

day after tomorrow

Today is a sunny day..
Skulle ju på kryssning idag.. men vi råkade ställa larmet fel så vi försov oss och med andra ord missade båten såg den faktiskt åka iväg. Men nu är jag hemma iallafall och har ätit lite frukost på mc donals, lite annorlunda sådär och ska snart iväg på loppis och sedan bowling är tanken.
Uppdaterarsenare.

day after tomorrow

Sol, vind och vatten..
Skulle ju på kryssning idag.. men vi råkade ställa larmet fel så vi försov oss och med andra ord missade båten såg den faktiskt åka iväg. Men nu är jag hemma iallafall och har ätit lite frukost på mc donals, lite annorlunda sådär och ska snart iväg på loppis och sedan bowling är tanken.
Uppdaterarsenare.

Without you


Ett humör, en humor och en släkt! Du är underbar! ♥
Kellie har dragit hem nu.. men vi har haft en as nice dag. Satt inne i början av dagen med varsin dator och bara geekade sedan gjorde vi oss klara drog ut lite och har varit i affären och umgåtts lite med folk, men som sagt aa nu har tjejen dragit hem saknar henne redan.
Imorgon bitti tidigt tidigt åker jag på en kryssning med familjen så antar att jag inte kommer att uppdatera förens imorgon kväll eller något. Så ha en bra kväll och en bra morgon dag så hör vi så fort jag kan!
Kram Michelle.

sing about it


Tyckte bilden hade en riktigt härligt färg! :)
Solen lyser in igenom fönstret... eller kanske inte. Men iallafall jag och Kellie har vaknat till liv och hunnit fixa oss lite grann ätit frukost osv osv. Tjejen åker ju hem ikväll så vi ska försöka komma ut lite under dagen och hitta på något får se vad det blir senare.
Kram.

firework

Glöm bara inte bort anledningen till varför du gör det här..

One step


Jag skulle nästan vad som helst för att hjälpa dig, om jag ändå kunde..
Jag och Kellie har varit ute lite.. Vi drog till Sollentuna Centrum kollade runt lite och träffade även Joel och Agge där en liten stund. Har även ätit kebab idag första gången på cirkus ett år om inte mer? Och jag kan säga att det var sjukt gott!
För en gångs skull kan ni väll öppna käften och ta och berätta vad det egentligen är som händer, vad det egentligen är som är så fel. För ni ska veta att ni betöd så jävla mycket mer för henne än vad ni verkade fatta när ni lämnade henne..
godnatt.


Låten påminner mig om så sjukt mycket minnen! ♥

Cry me a river


Morgon humöret är på topp..
och jag mår väldigt bra för tillfället. Kellie, jag och Louise ligger i mitt rum och med varsin dator och snackar med folk samtidigt som vi försöker att hålla ett öga på lilltjejen som är här inne. Troligtvis kommer jag och Kellie att dra ut ett tag idag, men mer om det senare.
Dontforgettherules.
Kär i låten för tillfället.. Rihanna - California king bed

Liarliar


Alla har vi varit små..
Jag och Kellie har suttit inne.. så gott som hela dagen kollat runt på olika bloggar och snackat med trevligt folk. Har varit hos läkaren en stund också och kollat min mage.
Nu iallafall så kommer Louise hit om cirkus en timme och sedan ska vi förhoppningsvis ta och kolla lite film och ha det allmänt mysigt. Har nyss ätit och nu sitter vi som två geeks igen. Ska försöka att göra bloggen lite mer intressant.
Kram.

If you underdstand


Sååå fint hon ritar! :)
Jag och Kellie var nere... vid stationen och lämnade min äldsta syster vid stationen och har nyss kommit hem och sitter för tillfället vid varsin dator samtigt som vi försöker att leka med den lilla av mina små syskon som för tillfället sitter och ritar, såå söt!
Har inga alls planer för dagen, alla människor är bortresta och eftersom att mesta dels av dagen gått finns det inte mycket annat att göra heller, suck. Ska prata lite med tjejen och sedan får vi kolla om vi kan hitta på något.
hugs.

Lighters


Älskaaaaa låten just nu! :)

Run for your life


Hihi jag tycker om att skryta :$
Har kommit hem ifrån... Väsjöbacken nu där vi var och löptränade lite idag. Sprangt runt ett två kilometers spår och körde snabba starter upp i en uppförsbacke. Har hunnit duscha och ätit lite middag bestående av mc donals, tjokiiiss! :$

Nu ska jag plocka undan lite i mitt rum och sedan bädde upp en säng för Kellie ska tydligen komma hit i natt och sova här några nätter, älskar tjejen helt obeskrivligt mycket! ♥
night.

Get out


Har träning om cirkus trettio minuter...
så ska ta och göra mig i ordning, byta om och fixa håret innan jag drar.

Har umgåtts med min syster under dagen och vi sitter för tillfället och kollar tv. Annars har vi mest lyssnat på musik och larvat oss. Men nu måste jag byta om, hörs senare.
Kram Michelle.


Everytime i try..


GAMMAL!
ång jag försöker så blir något fel..
inget ovanligt alltså. Iallafall jag umgås med lillasyster just nu och vi sjunger lite till musik och jag kan lova er att det låter inte bra, haha.

Ska försöka få tag på Isabell och fråga om jag kan åka med henne till träningen sedan eftersom att vi inte har någon bil hemma och jag är alldeles för lat för att ta reda på hur man tar sig dit.
Brb.

Im trying..


One kiss, two hugs and three words but everything was a lie..


All was a lie...


Örebroslott, tog den när jag var i Örebro för en och en halv vecka sedan!
Sov inte så bra inatt... och trotts det vaknade jag tidigt och det var ingen idé att somna om, suck. Kollar på nyheterna just nu vet inte varför egentligen men satte på tvn och det var det här som visades.

Vet inte vad jag ska hitta på idag antar att jag kommer ligga hemma och inte göra någor speciellt alls men vi får se kanske kommer jag ut ett litet tag iallafall.
Kram Michelle.


all that tears


Tilda sötnos i Prag..
People spend on shit... har umgåtts med Tilda under dagen, skit rolig och söt tjej tycker verkligen att ni ska kolla in hennes blogg igenom att klicka på hennes namn eller på bilden. Vi drog iallafall till stinsen kollade runt lite och jag hittade det jag letade efter, en liten sak till min kusin (hon vet inte vad det är så kan inte skriva det här, ifall att hon läser). Sedan pratade vi en himla massa och bara hade det allmänt kul, tack för dagen Tilda.
För tillfället sitter jag och geekar framför datorn, ska sätta igång lite musik och rensa lite skit ur rummet det är ju så himla stökigt trotts att jag bara varit hemma i en vecka ungefär, ajabaja Michelle det måste det bli ändrig på.
Uppdaterar senare.

just don't forget!

Mobba inte mina kunskaper att fota, ett år sedan..
Yrvaken sitter jag här... nejdå jag skoja bara. Vaknade för cirkus en timme sedan och har bara hunnit med att äta frukost, fixa lite med disken och nu sitta framför datorn som vilket geek som helst, hehe :$
Har inga större planer inför dagen men hoppas på att få komma ut och träffa någon idag med, är ju så himla trist att sitta inne och geeka hela dagarna, är jag ensam om att tycka det?
haenbradag! :)

when she cry..


Sluta tro en massa, vakna upp istället och inse sanningen..
Blogg uppdatering på g... jag har umgåtts med Maja under dagen första gången jag var med henne på jag vet inte hur länge, så det var skönt att träffa henne igen. Vi gjode lite allt möjligt, lekte med min lillasyster, kollade film, skrattade och pratade, en sjukt nice dag.

Efter det drog jag hem var hemma i cirkus 5-10 minuter innan jag drog på löpträning i spåret gick hyfsat bra faktiskt. Nu har jag duschat och ätit lite så ska kolla runt på datorn och sätta igång en film.
haveaniceevening.

jag rekommenderar !

Jag vill rekomendera min kompis blogg som jag tycker är jätte bra! Jag läser och följer den så gott som varje dag så jag tycker att ni ska ta er en titt och om ni tycker om den så kan ni ju komentera! Dit kommer ni iallafall igenom att trycka här eller på bilden! :)

you are my angel..




Igår spenderades...
kvällen tillsammans med familjen vi kollade på Harry Potter och hemligthetens kammare (del 2 tydligen) och eftersom att jag inte sett ettan är det det jag och syster håller på med just nu har precis börjat kolla så vet inte så mycket om vad som händer än.
Ska iallafall försöka komma ut lite idag, trist och sitta inne hela dagarna utan att veta vad man ska göra så får väll hitta någon att prata med. Men ska kolla vidare på filmen nu uppdaterar senare, kram Michelle.

night time

Nu gör jag mig i ordning för natten och går ner och myser med familjen.
Godnatt sov gott! :)

can't stop now


Jag saknar dig bror..
Mitt huvud funderar så det sprängs just nu... har precis kommit ur duschen och sitter nu som en nörd framför datorn där jag fixar och donar.
Har mest umgåtts med Louise under dagen, vi har snackat och skrattet en hel del faktiskt. Runt fyra tiden åkte vi till Solveige tog en fika och umgicks med henne och två släktingar till dom innan vi åkte hem igen lämnade dock Lousie där eftersom att hon ska bo där i ett par dagar innan hon åker tillbaka upp till Dalarna där hon och hennes mamma bor. Så ja nu är jag hemma och vi ska troligtvis ha lite mys ikväll med film och lite gott.
Gokväll.

hold my hand

Everyday, every night I will se you by my side...
HY

I have a dream..


Inatt hade jag en grym dröm, det var inte något om mig utan om dig och honom..
Godermorgon kan jag väll ta och säga.. har vaknat till liv och klockan är runt kvart över tio. Kvällen igår vart riktigt nice och jag hade det bara allmänt trevligt med familjen.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, får se om jag hittar någon att hitta på något med annars får vi se. Maja kommer ju hit i eftermiddag så får se till att träffa henne någon dag också det var ju verkligen sjukt länge sedan?
haveagoodtime.

You are my everything..



Bowling i Falun :)
Kellie med familj har varit här... och vi har umgåtts, spelat spel, snackat ätit och bara haft det allmänt chill, riktigt nice kväll med andra ord. Dom åkte hem för cirkus tio minuter sedan och jag ska börja göra mig i ordning för natten.
natti.

If I just understand..


Allt du sa var en lögn, men jag vet att det fanns någon mening med orden du gav mig..


I will always love you


Väntar på flyget till Prag..
Ingenting händer just nu... skulle egentligen varit med Miranda, Agge och Joel men icke sa nicke det tycker tydligen inte min mage för den gör så fruktansvärt ont just nu hoppas på att det går över snart.

Har nyss ätit och försöker att må bättre igenom att spela och göra saker som får mig att inte tänka på det men ja, jag vet inte. Uppdaterar senare, kram Michelle.


Its amazing


Älska bilden, Prag 2011
Mitt morgon humör är inte på topp idag.. eller jag var på bra humör men tankarna snurrar som fan, vill veta vad som egentligen är sanningen bakom allt.

Aja, Louise och lillasyster sitter brevid mig och lyssnar på musik samtidigt som den lilla dansar lite så söt. Under dagen kommer Kellie med familj hit och vi ska ha en så kallad kräftskiva här har aldrig haft det förut så det ska bli trevligt att träffa bruden igen, saknat henne så!

SUMMERCAMP 2011


Älskar er tjejer,bara så att ni vet liksom (a)
Hela Summercamp veckan är nu avklarad.. och jag har konstaterat att jag kommer att sakna det något enormt.  Det har varit sjukt kul samtidigt som det varit sjukt jobbigt och trotts att vi har varit där i fem dagar känns det som att jag inte riktigt har fått saker och ting klart för mig.

Kvällen har iallafall spenderat tillsammans med Louise och lite med dom mindre, var ute i parken ett tag men tiden har mesta dels spenderats framför datorn en så kallad bästavän, haha. Antar att uppdateringen blir aningen bättre nu när jag är hemma under dagarna också.
Godnatt.


its more than just a game


Söööööööööta Bibbi i Prag! :)
Dag fyra på Summercamp är nu avklarat... och det känns som att veckan just har börjat när den egentligen slutar redan imorgon sjukt vad tiden går fort.

Händer inget mer idag än vad det brukar, jag ligger i min säng äter lite godis och kollar runt på datorn och hoppas på att något roligt händer. Kanske inte är så konstigt att jag har tråkigt egentligen för det ända jag gör är att ligga inne istället för att gå ut. Uppdaterar kanske senare.
Michelle.

Love the way lie..


Haha lagets tennis proffs inte sant sötnos? ;)
Dag tre på Summercamp är avklarad... och läget är väll att benen värker och man har lite svårt att gå ibland då nerförsbackar nog är värst annars är det bra, man har skoj under dagarna trotts att man är sjukt trött och så.

Har ätit lite och duschat och ska snart ta mig lite efterrätt innan jag ska försöka lägga mig och sova och förhoppningsvis går träningvärken äver till imorgon, om den inte blir värre vill säga..;)
ciaaaao.

live your life


Sööööööööttjej!
Dag två på summercamp är nu avklarad... och benen och nästan hela kroppen är så gott som döda så det blir att se till att vila och samla krafter inför morgon dagen.

Nu har jag kommit ur duschen och jag och syster ska kolla på film, mysa lite och bara ta det allmänt lugnt en perfekt aktivitet om man är trött och sliten. Ska försöka att uppdatera senare, kram Michelle.

music is love


Om du visst vad du betöd för mig, hade du kanske stannat då?


you smiling back at me


Dag ett på summercamp avklarad..
och dagen har bestått av träning och att vi lärt känna varandra i gruppen riktigt trevligt men sjuuuukt jobbigt!

Nu sitter jag hemma och har precis pressat i mig lite kladdkaka som jag och syter bakade som efterrätt, mumsigt och defenetivt kladdigt. Ska strax börja runda av och göra mig klar inför natten eftersom att jag ska upp tidigt även imorgon.
natti.

RSS 2.0