Earth hour

Kellie har dragit hem och jag har mys med familjen, natti!


minnen...

Hejpåer!
Försöker hålla så bra uppdatering som möjligt nu när jag har tid/lust/ork. Är på mycket bättre humör idag och förutom att jag har haft ont i huvudet och ont i benen så har dagen varit riktigt bra. Umgicks med Kellie under morgonen innan Isabell och Mats hämtade upp oss och vi åkte till Sigtuna och kollade kval i P97 serien. Det roliga var att dom hade med massa gamla spelare som egentligen slutat så det var rätt kul att se. Är hemma nu igen och Kellie ska snart åka hem, hade nog behövt en extra dag med henne men vi får se till att träffas en annan dag istället. Ska hitta på något nu eller om jag bara pluggar. Hörs senare, kram.

Save the day..

Du och jag livet ut syster!
Godmorgon!
Lördag idag då och jag är rätt sliten och trött. Somnade inte fören två tiden något pga att Kellie och jag flippa ur lite. Iallafall, kvällen med henne var skön lite snack och sådant, tjejen är ju bara för ego.
Har lite panik inför skolan massa arbeten som ska vara klara i veckan jag är långt ifrån klar och det är inte direkt mina stakaste ämnen, då snackar jag alltså om engelska. Ska försöka skriva lite på det nu medan Kellie duschar. Tanken är att vi ska åka tillsammans med Isabell och kanske Linda till Sigtuna sedan för att kolla på match. Hör av mig senare, nu är det plugg dags!

They're pushing

Tjotjena!
Dagen har rullat på bättre en gårdagen och mitt humör var hyfsat bra ända fram till middag ungefär då kraschade allt. Mår dock bättre nu. Följde med Madeleine hem efter skolan var med henne ett tag innan jag drog till sollentuna/stinsen/sollentuna med Kellie. Kollade runt i affärer, handlade med oss godis och dricka till kvällen och nu sitter vi hemma hos mig och kollar på high school musical 3, dock är bruden världens mest osociala driver inte. Men aa, hör av mig imorgon, kram på er! :)

Ballerina

Godmorgon!
Helt random rubrik jag vet, men fantasin sover än. Vaknade nyss och ska börja göra mig klar för skolan. Fredag idag och grymt skönt med helg efteråt. Får se vad som händer är inte säker. Vet bara att Kellie kommer till mig någon gång hon sover här tills imorgon alltså. Men måste verkligen gå upp nu, vi höres.

Bild från igår..


You light up my world

Minnen som betyder så otroligt mycket..
Tjenixen!
Dagen har rullat på, aningen känslomässigt vissa stunder men annars har det funkat bra. Erika följde med hem hit efter skolan vi startade någon film som vi kolla på innan vi drog ut och gick runt och snackade lite var grymt kallt så jag frös.
Ätit middag nu och ska skriva lite på mitt engelska föredrag ingen insperation alls men vadå, kan ju bara bli bättre. Blir alltså plugg resten av kvällen och kanske lite städning, hör av mig senare!

Hockey..

Förlängning i matchen, hoppas på vinst! Godnatt! <3


Lätt och lagom

Hejpåer!
Skoldagen har varit rätt nice, livet rullar på rätt bra nu smått tankspridd men vadå tror jag klarar mig ändå. Sitter och äter och ska strax bege mig till hallen har match emot P99 får se hur många vi blir. Hör av mig senare.


Måndag

Hejpåer!
Vaknade imorse och skulle upp till skolan. Tog ett tag innan jag fick upp ögonen men ja sedan gick det väl bra. Drog på träning sedan gick helt okej förutom att jag hade tankarna på annat håll. Kom hem duschade och åt så nu sitter jag och kollar på tv SAIK-AIK fortfarande mållöst rätt seg match. Hör av mig imorgon, natti! :)


Godnatt & sovgott

Har varit på innebandymatch spelade 3-3 emot Älvsjö, ska sova nu så att jag orkar upp imorgon, natti!


Söndag

Tjotjena!
Drog upp imorse och gjorde mig i ordning för match drog till Sigtuna där vi vann med 7-2, hårt spel men vad ska man förvänta sig. Är hemma nu och har ätit våfflor eftersom att det är våffeldagen idag så nu är jag grymt mätt och trött. Har match BORTA sent ikväll, orkar inte men aa bara att bita ihop. Hör av mig senare!


Lördag..

Tjenixen!
Har inte riktigt kommit in i det här med att ha blogg igen även fast uppehållet bara var en vecka, har förövrigt inte haft tid heller. Upp imorse för att spela match emot Väsby vinst med 4-0. Sedan åkte jag med Miranda handlade saker till kvällen (Mirandas kväll förövrigt) sedan blev det pizza innan vi drog till henne och duscha. Madeleine och Isabell kom och hjälpte oss att fixa allt innan vi gjorde oss klara för kvällen. Som började lite trögt men när alla kommit rullade det på bra och jag hade en grym kväll med underbart folk. Kom hem för ca. 40 minuter sedan och nu ska jag sova, en mindre timme nu eftersom att vi går över till sommartid nu inatt. Men hör av mig imorgon, natti! :)


Liten blir stor! ♥

Grattis älskade vän!♥

Tryck på F5!

Hejpåer!
Bloggen har varit stängd under veckan som ni kanske märkt eftersom att jag började fixa och trixa på en design som verkligen verkligen inte ville komma fungera och så råkade jag spara så allt blev kaos med stora bokstäver. Har hänt en hel del under veckan men inget som jag riktigt orkar gå igenom och skriva om nu, hade prov idag gick skogen..
Tilda har varit sjukt gullig och hjälp mig med designen, kan tyvär inte länka henne just nu eftersom att hon inte bloggar för tillfället men ha hon är iallafall en underbar tjej. Hoppas alla har haft en bra vecka för det har jag!

Beep-test, tagg!

Hejpåer!
Tillbaka till skolan idag, det var så det va. Har matte sista lektionen på dagen och jag har glömt min bok hemma bra jobbat eller något i den stilen. Dagen har varit rätt chill så det är skönt. Har beep-test på träningen idag, något som verkligen är sjukt jobbigt inte direkt min favvo men jag ska kämpa på. Hör av mig senare, kram på er.


ARKIV INLÄGG, MAJ 2011

Jag var inte där i Erikstals hallen när Bele tog hem guldet.. men när jag såg bilderna kunde jag konstatera att detta verkligen vart beles sesong dom var helt enkelt bäst i år och det är bara att säga grattis tjejer. Men sedan kom den där känslan, jag kunde känna lyckan vi kände för ett år sedan hur fantastiskt det var när man stod där som segrare med guld hattar och allt det var verkligen en underbar känsla. När jag tänker tillbaka på vårat år så har det kanske inte vart det bästa inte så mycket priser och vi slutade som trea i serien efter att ha förloat semin mot Täby ingen bra match alls då tårarna bara rann, detta har verkligen inte varit vårat år. Men kanske var det så att glädjen efter förra årets vinst blev för mycket folk började ställa högre och högre krav på oss och när vi sedan inte klarade att stå emot dom och när vi föll blev det riktigt jobbigt. Men det gav oss också possetiva saker och det hjälpte oss att veta att vi faktist är bäst, att vi faktiskt klarar allt, och att vi faktiskt kunnat mycket mer än vad vi tror så nu tycker jag att vi laddar om och ger gärnet så att vi om ett år kan stå som segrare i mitticupen igen och känna att guldet ängligen är vårat ! Jag älskar er tjejer, Rotebro IS IBK föralltid ! ♥


Storvreta 2010



Älskar denna bild på oss..

Gammalt är bra..

Hejpåer! :)
Sitter och läser gamla arkiv inlägg ifrån April-Maj. Då livet var så jävla underbart, jag stod mina bästavänner sjukt nära vi snackade om allt mellan himmel och jord och om det var något som hände var det dom jag vände mig till direkt. Umgicks även med underbart folk vill tillbaka, saknar det så jävla mycket.
Sitter och lyssnar på gamla låtar med, såhär sista dagen innan jag ska tillbaka till skolan. Håller på att göra mig klar och sedan ska jag dra och träffa Kellie tror jag, vi ska kolla affärer eller något i den stilen. Hör av mig senare, kram på er!
Arkivbild... Åren går fort..

Rubrik ja, det va så det va!

Hejpåer!
Förlåt för det lilla blogg uppehållet men jag var på helt andra tankar. Nu är jag iallafall back on track igen eller vad man säger? Gårdagen var as chill. Bella och jag kom till praon med strålande humör. Gjorde klart det vi börjat med på torsdagen innan vi drog på lunch. Kom tillbaka runt ett då vi vek in några tröjor och gick ut med sopporna var klara runt halv ett då sa hon att vi fick välja varsit plagg för tvåhundra att ta med hem som en avslutning på praon typ, as snällt ju.

Upp imorse för att döma, dömde med Elinor så det va grymt trotts en del händelser. Sedan åkte jag med Isabell till Silverdal kollade lite på P98 och spelade sedan match emot Bele förlust med 6-0 jippie eller något i den stilen.. Sitter hemma nu, nyduschad och gör inget alls. Ska tänka ut lite saker till bloggen osv. Hör av mig när jag kan, kram på er!


-

Ibland önskar jag att du kunde läsa mina tankar, det vore så mycket enklare då..


Dag nio på praon klar!

Hejpåer!
Skrev fel igår, jag menade förstås dag åtta på praon. Men ja, idag var det dag nio. Det började segt men rullade sedan på gick hem halv klara idag och lämnade kläder liggandes över hela golvet. Hade glömt min mobil på lagret så fick först springa och hämta den och sedan när jag kom hem var jag utelåst så Madeleine var snäll och lät mig följa med hem till henne. När jag kom hem tryckte jag i mig två och en halv pannkaka och nu har jag bytt om och taggar träning med damlaget, är grymt taggad och hoppas att det går min väg idag. Hör av mig när jag kan, kram på er! :)

Skulle publiceras tidigare


Torsdagsmorgon

Godmorgon!
Mår betydligt bättre idag behövde sömn och lite annat. Ska bara blogga klart der här inlägget så att jag sedan kan gå och byta om, äta, fixa mig och gudet allt man ska hinna med. Näst sista dagen på praon och det känns väl sådär. Har börjat tycka om bikbok mer och mer samt att det är hundra gånger bättre än skolan.. Men ja bara att köra. Hör av mig senare idag, kram på er! :)


-

Skulle bloggat mer nu på kvällen men orkar verkligen inte mår inge bra så jävla tankspridd ska försöka sova nu så att jag kan hålla huvudet högt imorgon, godnatt!

Du skulle bara veta..


Dag sju på praon, är klar!

Hejpåer!
Fick en seg start på dagen så när jag kom fram till bilbok för humöret inte det bästa. Hade knappt ätit någon frukost heller så var jätte seg till lunch men även efter. Fick sluta halv fyra så nu sitter vi och väntar på att Janne ska hämta oss och skjutsa till träningen. Skriver mer ikväll, kram på er!

Skulle publiceras tidigare idag....


Dag sju på praon, klar!

Tjabbatjenahallå! :)
Praoen idag rullade på bra fick sluta tio i två för att vi var klara med allt as chill. Bella och jag köpte varsin varm choklad hos Miranda och Madeleine och sedan gick vi runt i affärer och kollade lite. Har ju fått sjukt mycket inspiration nu på sistone. Kom hem runt sex då jag duschade och nu ska jag skriva lite loggbok om praon (en uppgift) innan det är dags att krya till korgs. Imorgon är en ny dag och match emot P-99, tagg!
Godnatt sov gott.

Mohahaha, söt jag idag!


Plåster låt

Godmorgon!
Dagen har precis börjat och jag är och börjar bli allt mer sliten men ska pallra mig upp ändå är ju bara fyra dagar kvar? Ska äta, fixa mig och försöka pallra mig ut till bussen tio över. För tillfället lyssnar jag på musik Shout it out - David Lindgren låten har som sagt satt sig som ett plåster på min hjärna. Men jag hör av mig senare, kram på er! :)


Dag sex på praon, klar!

Hejpåer!
Blev inte mycket till sovmorgon imorse så ja det blev att kliva upp tidigare och göra sig i ordning, hann ut fem minuter innan bussen ska gå rekord?!

Började dagen med att städa lite och sedan fixa alla kläder i butiken i storleks ordning aningen jobbigt men aa, sedan blev det lunch och sedan vika om massa jeans samt fröken besök kult. Fick sluta fyra och då fick vi skjuts till träningen har precis kommit ur duschen och nu är jag död.. Hoppas ni haft en bra dag, kram på er! :)


Veckans..

Händelse:

Har inte riktigt valt dag ännu men antinge fredagen då vi slutade tio i två och dagen var sååå chill eller gårdagen fylld med innebandy. Kan ju säga att hela helgen har varit rätt nice innebandy osv.

Musik:

Låten har fastnat på mitt huvud, sedan melodifestivalen.....

Rekomendation:

Eftersom att jag praoar på bikbok så kan jag rekomendera att det finns en heldel snygga vårkläder där så om ni vill hitta något kan ni ju titta in där. Fanns dock inte bilder på det på hemsidan än så kan inte visa något tyvärr..


Myskväll..

Hejpåer!
Dagen har rullar på mycket innebandy osv. Vann vår match med 9-1 spelade sådär var rätt seg. Kollade sedan på akademins match dom spelade 3-3 emot Grimsta och efter det spela jag med damlaget gick verkligen sämst för mig och vi förlorade med 6-2. Nice att alla matcher var borta men att vi spelade direkt efter varandra ändå.

Kom hem, åt och duschade sedan la jag mig i sängen med musik och lät tankarna flöda sedan het plötsligt somnade jag med blött hår och allt. Vaknade halv sju igen och mitt hår var kaos. Ligger och kollar på Eragon med systeryster nu sedan ska jag sova. Hoppas alla får en bra kväll, godnatt sov gott. Veckans blablabla kommer upp imorgon tror jag.. :)


Shout it, shout it out

Morgon på er! :)
Hur är livet? Mitt är bra rullar på som vanligt. Har ätit lite frukost och nu sitter jag och lyssnar på musik och ska strax börja byta om och göra mig klar inför match. Möter Väsby borta i Smedgärdshallen eller något först egen match sedan blir det väl att kolla lite på akademins som är efter tror jag och sedan blir det spela igen, älska livet just nu, innebandy i mitt ♥
Hör av mig senare när jag har något att skriva om, ha det bra så länge!

Melodifestivalen 2012 ♥

Jag är jag och är en liten melodifestival nörd, årets final är då över och som alla redan förtståt eller sett på ett eller annat sätt så var Loreen som tog hem segern, tycker hennes låt var grym. Själv hade jag tre som jag gillade lite extra Loreen, Danny och David. Här nere ser ni videos! :)
Tycker Saades dans i början av programmet var bäst :$ ♥

Lördag och helg..

Hejpåer!
Lördagen börjades med ett alarm på klockan sju då det var dags att pallra sig upp på match, vann med 2-0 och jag spelade väl sådär. Stannade kvar efter för att kolla början på HJ matchen innan jag åkte till Rotebrohallen för att dömma, tjänade lite pengar. Åkte hem, duschade och åt sedan skjutsade mamma mig till Silverdal där jag kollade på akademins match med några. Åkte sedan hem och har bara tagit det lugnt sedan dess. Ska kolla melodifestivalen nu så vi höres senare, kram på er! :)


Klipp..

Hejpåer!
Första veckan på praon är avklarad och både jag och Isabell har lärt oss en HEL del. Vi har även blivit små fix nissar och går nu och stoppar in lappar i alla affärer... Slutade tio i två idag as nice så vi drog till Mirandas och Madeleines prao där vi mötte Max, Lina, Elinor och Adam gick runt i affärer med dom och hade det allmänt nice. Är hemma nu och har duschat och ätit ska kolla runt lite på internet hör av mig senare kram på er :)


Dag fyra på praon, klar!

Hejpåer!
Dag fyra på praon är avklarad och den började bra. Gjorde klart goodiebagsen vi började med igår, lappade kläder och gick runt och fixade små saker samt hängde tillbaka kläder. Slutade fyra och har varit hemma sedan dess, diskat och tvättat. Ska äta lite nu och kanske träna sedan, hör av mig later kram på er! :)

Söta vi är..


Dag tre på prao, klar!

Hejpåer!
Dag tre på praoen är över, och den började med att jag skulle skura hela golvet inne på bikbok as drygt men aa tog mig igenom det och sedan rullade dagen på tills efter lunch då vi skulle göra goodiebags tog tre timmar tror jag och vi slutade halv sex då det bar av direkt till träning.

Är helt slut nu men har tagit mig lite mat i magen, duschat och nu kollar jag på Grey's anatomy ska pallra mig i säng efter det, godnatt! :)


Veckans..

Händelse:

Veckan har varit full med saker som har hänt hela, men det absolut bästa var ändå fredagskvällen/natten då vi sov hos Max. Bowling, taco, snack, innebandy, film, tv och väcka dom som somnat. Tycker kvällen blev riktigt bra och jag skulle inte ha något emot att göra det igen!

Film:

Veckans film blir helt klart lastsong, har sett det förut men den tror jag grät mer den här gången än förra. Filmen är sjukt bra, och aa den är bara grym helt enkelt!
Umgicks väldigt mycket med Miranda den här veckan så antar att hon blir som en veckans person, älskar dig sötnos, tack för allt!

Dag 2 på prao, avklarad!

Goseee...
Tjenixen!
Såg att inlägget jag skrev igår inte hade kommit upp så är ledsen för det. Ja, började min vecka med prao på bikbok tillsammans med Isabell. Vi fick galja, vika, larma, galja av och ja gudet allt vad vi gjorde. Kom däifrån trötta och drog iväg direkt på träning. På dagens schema stod det prao igen, och dagen har varit ännu mer seg då vi för det mesta fick plocka undan och vika gamla kläder, kom hem halv sex och då var jag bokstavligt talat näst intill död.
Sitter och lyssnar på musik samt ska plugga lite snart.. tänkte lägga in en veckans.. som egentligen ska komma upp på söndagar. Hör av mig senare, kram!

Prao

Prao på bikbok nu med Isabell, hörs senare :)


Sista dagen på lovet..

Hejpåer!
Rätt segt att lovet redan är slut men ändå det funkar. Mitt lov har varit grymt, härliga människor osv. Var med Miranda, Ludde, Jack, Max, Eldh och Joel igår kväll. Gjorde inte så mycket kolla tv ungefär så.

Idag är tanken att jag ska kolla affärer med Miranda, Isabell och Elinor tror det blir Sollentuna men vad vet jag? Hör av mig senare, kram på er! :)


The last song..


Söta vi är Issipissi, älskar dig!
Hejpåer!
Sov ju hos Max inatt, tror vi sov ca. fyra timmar eller något i den stilen? Nice. Skulle upp nio imorse iallafall för att spela match förlorade med 5-1, ingen vidare rolig match faktiskt. Föjde sedan med Miranda hem, åt, duschade, satte på oss mjukiskläder och gick ner till stationen för att hyra film och köpa godis. Såg The last song igen, jag grät seriöst.. är fortfarande röd under ögonen. Vi ska snart dra till Max igen men ska försöka fixa till oss lite annars blir vi två tjejer med röda ögon som stormar hans hus..inte nice. Får se vad som händer ikväll, kram på er! :)

Övernattning..

Hejpåer!
Dagen har rullat på, har handlat med Miranda, Ludde och Max. Drog sedan hem packade ihop mina saker och drog sedan på bowling kom sist igen yeyy.

Eldh kom dit och vi drog hem för att äta gjorde tacos osv. Senare kom Jack och Joel efter deras konsert. Vi har kollat tv och sådant. Nu sover alla förutom Ludde hos match. Vi hörs imorgon, godnatt! :)


2 Mars 2012

Yey.. pigg o å glad..
Hejpåer! :)
Jag har vaknat till liv, eller hade rättare sagt inget val. Mamma väckte mig klockan nio för att hantverkare eller något skulle komma hit så jag var tvungen att äta frukost. Kollade lite tv, spelade spel och nu ska jag plugga för att vara duktig.
Kommer spendera eftermiddagen med Miranda, Max och Ludde till en början sedan får vi se vad som händer. Lovet har varit rätt nice, hoppas på att det fortsätter den vägen. Hör av mig senare, kram på er!

1 mars 2012

Hejpåer!
Satte alarm på åtta imorse för jag skulle upp och åka med Miranda till assist. Men mitt huvud dampade och jag mådde bokstavligt talat bajs, så jag gick och la mig igen, vaknade och mådde bättre. Kollade film, åt, och spelade med syster innan jag pluggade. Åkte sedan och mötte upp Miranda vi gick lite i stinsen innan vi träffade hennes mormor och åt på mc donken. Nu sitter vi hemma hos Max med honom och Ludde. Får se vad kvällen för med sig, kram på er! :)


RSS 2.0