SO - uland

Hejpåer!
Gårdagen spenderade vi med Johanna och Therese i Häggvik. Först åts det glass och sedan blev det att gå runt lite i stinsen. Dom två följde med hem till Miranda en stund vi åt och fixade oss innan vi hoppade på bussen som Joel och Ludde satt på. Therese och Johanna hoppade av vid Norrviken och vi åkte vidare till Bowling hallen för att bowla, jag kom sist men vadå, det var bara otur!
Åkte hem till mig sov, och nu några timmar senare sitter jag hos Miranda och pluggar. Var söt och köpte godis och lite dricka tilll oss så nu ska det pluggas, hör av mig senare kram på er! :)

Tisdag..

Tjena!
Ja, sportlovet är igång nu och än så länge har det varit rätt nice. Jag och Miranda drog hit till mig imorse för att sitta barnvakter. Nu är mamma hemma och vi väntar på att maten ska bli klar och sedan ska vi träffa Jojje och Therese. Får se vad som händer senare ikväll. Hör av mig mer när jag kan, ha en bra dag, kram på er! :)


...

Dagen har rullat på bra, nu ligger vi sängen och ska sova natti! :)


Sportloooov!

Söt tjej! :)
Hejpåer!
Ska försöka fatta mig lite kort, är ledsen för sämsta uppdateringen men tillgången till internet har varit rätt dålig.. Igår morse åkte jag till simhallen, kollade hj och fick sedan skjuts till Rotebrohallen där jag dömde i ca. sex timmar. Sedan direkt med Mirandas familj till Silverdal för att kolla P98 matchen som spelades där. Åkte där efter hem till mig, jag duschade och fixade sedan tog vi bussen till Max där vi spenderade våran kväll med honom, Jack, Joel och Ludde. Mycket skratt, känslor och en del kaos. Sov sedan hos Miranda.
Vaknade imorse åt pannkakor och gjorde oss klara. Åkte sedan till mig där vi fixade oss lite till och sedan drog iväg till Solletuna där vi träffade Joel och Ludde. Var med dom ett tag där och sedan hemma hos Joel. Nu har jag och Mirrpirr fixat oss så vi och Eldh ska snart bege oss för att möta Joel och Ludde, lär spendera våran kväll med dom och om inget händer så sover jag hos Miranda i natt med. Hoppas på en lyckad kväll osv. Hör av mig när jag får tillfälle. Kram på er! :)

Rotebrocupen 2012

En lite summering av dagen/cupen. Vi spelade första matchen igår bra andra var sådär och gruppspelsmatcherna idag har inte riktigt gått vår väg. Men trotts det hamnade vi i slutspel semi emot Tumba som var ganska jämn och vi hamnar i straffläge, jag personligen höll seriöst på dö. Men för första gången behöll vi lugnet var vidare i final emot Saga som slutade 3-1.

Är så jävla glad just nu, och vi har för första gången gått vidare igenom straffar. Vi har en ljusframtid, så länge vi gör den tillsammans! Jag älskar er, Rotebro is ibk!


-

Att känna att man inte riktigt räcker till kan ibland vara det som till slut knäcker en helt! Brb hörs imorgon!


Cup..

Hejpåer!
Sitter i simhallen nu och vi har cup, vann första med 3-1 trotts att spelet inte var det bästa hoppas på att vi taggar till och vinner över Tumba, det är nästan ett måste. Dagen har rullat på, vart allmän seg efter gårdagen men tack skolan för sovmorgonen! Hör av mig ikväll om jag orkar, kram på er! :)

Yey, tröttna och slitna!


Matematik

Yey, har matematik nu!


Nobel!

Aningen trötta men aa, right know!


nobelfix osv..

Hejpåer!
Dagen har rullat på bra, andra dagen med elevensval och nobel så förutom att våra lärare var på pissigt humör så har det funkat bra.

Är hemma hos Miranda nu med henne Isabell och Mirandas sytster och mamma. Höll på att somna i Mirandas säng men då fick jag ett monster över mig så, så mycket sömn fick jag!

Nu håller vi på att fixa oss, det ska sminkas, sprayas, plattas, lockas, duschat och gudet allt vad det ska. Får hoppas på att vi blir klara i tid, det vore ju ett under när det gäller oss! Blir nog inget mer inlägg för dagen med tanke på nobel, men det kanske kommer upp någon bild eller något. Ha en bra kväll, kram på er! :)

Just a story..


Hejpåer!
På schemat för skoldagen står elevensval och vi ska fixa inför nobel som är imorgon. Jag och några söta brudar ur min klass ska fixa ett sånghäfte men våran lärare dampar sönder för han tror att vi har fel vilket vi egentligen inte har. Så ja, livet leker.

Stannar kvar med Isabell efter skolan för att jag ska göra en franska redovisning och jag och Isabell ska göra klart lite plugg saker innan vi sedan drar på träning. Hoppas alla får en bra dag, kram på er! :)


Grattis finaste du! ♥

Haha grattis på födelsedagen älskade vän!♥
tips; tappa inte din nya iPhone i toaletten också!

21 Februari 2012

Hejpåer!
Det är fettisdagen idag och inte fick vi semlor i skolan idag inte.. Är egentligen inte så mycket för dom men ändå. Skoldagen har varit jätte seg, efter att svenska provet gick åt skogen så har dagen vart ännu segare lyckades däremot få C i gitarr och E i trummor, yey heja mig. Är hemma nu, ska plugga och sedan ska jag iväg, ha det bra kram påer! :)


Måndag som en måndag

Hejpåer!
Dagen har varit rätt seg inte orkat med allt känns det som. Har en del saker att ta tag i om man säger så. Drog på träning var väl sju-åtta per eftersom att dom flesta var hemma och pluggade. Har iallafall kommit hem nu, ätit och duschat så nu fikar jag. Hör av mig när jag har tid, kram på er! :)


Just the way you are...

Godmorgon! :)
Söndagen har precis börjat och jag har vaknat till liv. Känner att min kropp är rätt trött och seg idag vilket inte är så bra eftersom att jag har match senare idag, yey dags att börja tagga till lite snart. Ska strax ner och stoppa mig lite frukost i magen. Kvällen spenderades hemma framför filmen bodyguard igår, den var väl helt okej lite långdragen bara. Hör av mig senare under dagen, kram på er!

Lördag - söndag

Haft matcher hela dagen vilket är anledningen till att jag inte bloggat. Vinst alla tre 6-0, 2-1, 6-0 totalt 14-1.
Ska sova nu, sov gott allihopa! :)


Live love like

Hejpåer!
Sitter i skolan har rast, börjar om cirkus fem minuter med matematik, senare blir det helg. Veckans har gått fort och nu laddar man inför en helg med en hel del matcher. Hör av mig senare idag, kram påer! :)


Just a kiss

Hejpåer! :)
Ser att mitt inlägg jag skrev tidigare idag inte kom upp, glömde väl som vanligt att publicera det så smart tjej som jag är. Torsdagen har iallafall rullat på bra, vi kan ju bortse lite ifrån engelska provet och franska diskutionen som kanske inte riktigt gick min väg.
Tiden efter skolan har spenderats med Miranda och sedan på innebandyplanen i satelliten,älska bruden, älska innebandy älska livet finns verkligen inget mer att säga. Nu ska jag kolla runt lite på datorn och sedan ska jag dra mig emot sängen, börjar bli sjukt trött. Alla får sova gott, godnatt! :)
Söt bild jag hittade på mitticups finalen två år sedan snart... saknar!♥

bakning, träning, plugg

image description
Hejpåer!
Träningen rullade på, var rätt ansträngande övninga och vi var inte så jätte många. Jag är hemma och pluggar just nu, är så himla trött att det inte är sant. Har som sagt en del att ta tag i så inte blir det någon sömn nu på direkten här inte, suck pust och stön. Hör av mig imrogon när humöret kanske är lite bättre, kram på er! :)

Barnkanalen

Hejpåer!
Internetet funkar fortfarade inte riktigt på min mobil men ska försöka fixa det ikväll så att jag kan börja använda appen lite mer. Onsdag idag och jag slutade ett riktig skönt behövdes verkligen. Har alltså hunnit med att baka, fixa lite med praoen och sedan ätit. Ska plugga lite nu och sedan beger jag mig iväg på träning, hare bra! :)

14 Februari 2012 ♥

Tjotjena!
Har bestämt mig nu att jag ska försöka satsa lite mer på bloggen, försöka blogga lite mer och sådant där ni vet. Blev ingen veckans grej heller pga av saker som hänt. För att ni ska förstå situationen är jag i en situation där jag inte riktigt har någon fokus. En hel del att tänka på och en del problem att ta itu med men också en del skolarbete jag ligger efter med. Kommer blogga så gott jag kan men just nu är prio nummer ett att jag ska ta tag i mig själv.
Hoppas alla haft en bra alla hjärtans dag och för er som inte haft det hoppas ni haft en bra tisdag!
Hare bra, godnatt och kram! :)

-

Brb..Går in i väggen nu, hör av mig ikväll!


Söndag

Hejpåer!
Min blogg lust är just nu på noll och när jag väl skriver något inlägg lyckas jag alltid glömma att publicera det. Det är iallafall söndag idag, sista dagen på min älskade helg. Har mot alla odds spelat fotbollsmatch idag träningsmatch emot nittioåttorna gick väl sådär var skit halt osv. Har även spelat innebandy match, vann med 18-0 gjorde en assist. Hoppas alla får en bra kväll, kram och godnatt :)


Minfredagskväll..

Hejpåer!
Helgen är här och jag invigde den som sagt med att åka till stan med Isabell. Var rätt kallt men när man väl var inne i affärerna så var det faktiskt riktigt kul. Fick med mig en god godis påse hem, mitt kap för dagen!

Nu är jag sjukt trött därav bristen på fantasi så ska ta och runda av det här inlägget snart. Har iallafall haft en grym fredagskväll och ska nu sova och tagga inför morgondagens matcher, godnatt sov gott!! :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_188770136.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1839150/images/2012/pic_188770139.jpg" class="image">


HELGGGGPOOWEEERR!

Hi people!
Fredag idag, snart helg tur är väl det! Har so nu, fick avbryta mitt i matten för att vår lärare fick ett akut samtal och var tvungen att dra ifrån våran lektion. SO som sagt och vi ska skriva om ett varsit U-land, vilket är anledningen till att vi har datorer.

Snart är helgen här och jag inviger den med att åka och shoppa med Isabell. Ska se om jag kan hitta någon klänning med nobel men det är väl ytters troligt det men ändå, sedan ska vi inte snacka om att skor måste fixas också, jippie! Hör av mig senare, kram på er! :)


Pannkaksdag!

Hejpeople!
Torsdag idag pannkaksdag och hela fadderuttan. Hade planerna på att faktiskt gå och träna folk men sedan när jag kollade upp vart det var hade jag ingen aning? Hade ingen som kunde skjutsa och hittade inte själv. Så det blev att ta av sig fotbollskläderna och dra på sig andra träningskläder då en tränare kom och hämtade upp mig så jag kunde vara med på den träningen istället. Var verkligen sjukt jobbigt men nu sitter jag här, äter pannkakor och ska strax dra mig till korgs, sov gott allihopa! :)


Livet är precis som vanligt..

Hejpåer!
Här är livet som vanligt, mamma och syster bråkar, problem med pappor, barn och mammor ja kaos lite överallt, irritationer över, yes livet är precis som det brukar va!

Förövrigt gick träningen jätte bra både för laget och för mig, bättre än på länge, yttliggare ett steg emot toppen. Nu är jag nyduschad och klar för att hugga in i min billys pizza jag och mamma köpt till mig, hör av mig när jag kan, kram på er!


my world in your eyes!

hahahhaha söt designnnnnn
Hejpåer!
Dagen har rullat på som den ska, lektionerna har gått bra men jag är verkligen sjukt trött, behöver sömn. Skolarbetet går det väl lite sådär med, kan inte koncentrera mig trotts att jag vet att jag måste, åhh snälla någon rädda mig!
Åt mellis för en stund sedan och har bytt om och sitter och taggar till träning eller något. Ska försöka hinna plugga lite både innan och efter innan jag sedan ska kolla på tv ikväll, jag vill. Ska strax pallra mig till bussen, vi hörs senare, kram på er!

Dagen efter måndagen

Hejpåer!
Ledsen att jag inte bloggade imorse men jag hade tankarna helt på annat håll. Skoldagen rullade på ganska bra lektion efter lektion, E på svenskan, sega datorer och lyckades faktiskt få C på piano.

Drog hem efter skolan, hade inget för mig och orkade verkligen inte plugga så jag bakade kolakakor istället, gick väl sådär men ska ta med några nu när jag ska möta Miranda vid stationen och vi ska till satelliten och träna, så kan jag passa på att förgifta henne, nej men mi förstår grejen! Hör av mig i kväll om jag orkar, kram på er! :)


Nytt för den här gången..

Små nödvändiga saker.. :)


Skulle kommit igår...

Händelse
Det måste (även den här veckan) ha varit fredagen. Jag och Isabell åkte in till stan, kollade kläder, klänningar och jag hade det allmänt trevligt med min bästavän, prövade även ett par nya kakor jag måste rekomendera med det kommer längre ner.. Måste som sagt rekommendera dessa kakor, såg dom i affären i veckan och åt dom för första gången i fredags, dom är lite halvt dyra med dom var faktiskt riktigt goda! Prova och testa! :)

Musik/låt

Fått låten på huvudet efter att ha hört den i skolan ett antal gånger, så den har spelats ett par gånger av mig
själv med! :)

Rekommendation
Måste som sagt rekommendera dessa kakor, såg dom i affären i veckan och åt dom för första gången i fredags, dom är lite halvt dyra med dom var faktiskt riktigt goda! Prova och testa! :)

Studiedag..

Hejpåer!
Som rubriken lyder har jag haft studiedag idag vilket är min anledning till att jag inte har bloggat. Åkte iväg hyfsat tidigt till helenelund där jag mötte upp Kellie för att gå till Kista där vi spenderade vår dag. Hittade inte så mycket eftersom att min plånbok är rätt tom, men bilder på det lilla kan ni få sedan.

Jag och Kellie åkte sedan hem hit, träffade min syster på bussen och när jag kom hem var det bara att byta om och vänta på att mamma skulle komma så hon kunde skjutsa mig till träningen och Kellie till stationen. Nu har jag tagit mig igenom en träning, duschat och precis ätit känner mig helt slut samt att min fot gör ont, yeyyy! Bloggar när jag kan, sovgott :)

Kärlek till dig!


Mitt hååååår....

Gammal och söt!! Bilder på håret kommer sedan! :)
Tjotjena!
Dagen har rullat på jag följde med familjen till Jannes mamma Solveige var där ett tag när dom försökte fixa så att hon skulle få tillbaka elen och värmen men det gick väl halvbra, tycker synd om henne det var verkligen sjukt kallt.
Åkte till Täby sedan där mamma hade beställt en klipp tid till mig så där satt jag och fixade mitt hår osv, nu sitter jag hemma och mitt hår är kortkort :'(. Ska försöka ta mig ut till isbanan för att träffa mina fina vänner ikväll men jag vet inte än, måste hitta ett sätt att ta mig hem på först, hör av mig när jag har något att skriva om, ka en bra kväll! :)

livet är inte bättre än vad du gör det till

hahahhahaha vad söta vi var! :)
Godermorgon!
Söndag idag och helgen börjar lida emot sitt slut, tur för mig att jag har studiedag imorgon då. Händer inget speciellt idag, inte vad jag vet än så länge iallafall. Vill till Täby för att göra något med mitt hår men jag vet inte. får se hur det blir med den saken.
Annars sitter jag hemma some en loner och gör inget alls, livet är som det borde vara liksom. Nej men hör av min när jag har något vettigt att skriva om, kram på er!

Legooo

En gång king på lego alltid king! :)


once in a life time...

Hejpåer!
Känner att jag börjar tröttna lite på att blogga men ska försöka hålla orken upp och blogga så mycket som möjligt. Har haft två matcher idag vann båda och jag lyckades faktiskt göra både ett mål och en assist. Åkte hem till mormor och morfar efter, åt upp deras godis, för att jag är så snäll och bara umgicks.
Kom hem åt pizza, duschade och nu sitter jag här helt slut. Ska strax ha lite lördags mys och imorgon ska jag förhoppningsvis kippa mig och fixa lite, vill verkligen göra det mitt hår är kaos, i promise (stavas det så?).
Mår inte så jätte bra just nu, men jag hör av mig när jag kan kram på er! :)

You look like an angel


Jag vet vi är lite snea..
Hejpåer!
Fredag idag och äntligen helg så sjukt överdrivert skönt så tror inte att ni anar. Jag och Isabell tog en tripp in till stan hittade en as nice affär, gick in i världens största inter sport och där fick Bella först upp ögonen för innebandy testar rummet jag skulle visa henne men någon stanns påvägen avbröts vi av en annan syn, bellas dag var gjord!

Vi gick runt kollade på kläder till nobel med resultatet noll efter helt seriöst finns ju inget att ha på sig? Gick runt i lite andra affärer också och vi hade det bara allmänt trevligt, älskar den tjejen så jävla mycket! Nu sitter jag hemma hos Madeleine och vi tar det allmänt lungt, spelar lite och snackar skype med några det rullar på alltså.. ha en bra kväll, kram på er! :)

Hajeifeienwosjqishsisbdk

Godmorgon!
Dagen har börjat segt och jag har precis tagit mig igenom en låång no lektion som fick mig att bara vilja gå hem och lägga mig men jag höll ut och nu strax ska i ha slöjd, jippiehoo.

Tror inte att det händer något speciellt idag ska antagligen bara hem och ta det lungt men får se, helt av allt vill jag ju inte sitta hemma.. Hör av mig senare idag kram på er! :)


I just wanna be with you...

Hipeople!
Skoldagen har rullat på och vi har nu börjat på lite nya arbeten, känner press redan nu för en del saker.. Happyface. Drog hem och kollade upp när jag hade samling och fick då reda på att jag hadr en timme på mig tills jag skulle vara på plats, jippie dags och stressa.

Kom dit lite sent och gjorde oss klara var kort om folk men det löste sig med en riktigt uppvärmning, härligthärligt. Spelade ett - ett mot ett lag vi brukat spela jämt med i svår serien (detta var i lät, men dock med samma lag). Så det var väl helt okej. Åkte med Linda hem, duschade och nu har jag precis ätit. Ska lägga resterande tid på att plugga lite, alltid bra liksom! Ha en bra kväll, kram på er! :)


Torsdag..

Yey, tycker mina rubriker är grymma. Sitter i skolan har precis haft rast och haft lite kul med Isabell och Miranda. Nu har jag iup och sedan lunch. Ikväll är det match borta mot Täbys i lättserien. Hoppas på vinst! Hör av mig senare, krampåer.


Fuskbyggarna..

Hejpåer!
Började blogga på ett inlägg förut men allt dampade så jag stängde ner och glömde sedan att skriva ett nytt. Drog till tandläkarn och sedan hem, följde med mamma för att hämta syster på dagis och sedan åkte jag på spelar möte, funfun.

Har duschat och pluggat lite och ska strax lägga mig för att bli kvitt min förkylning till matchen imorgon. Ska kolla på idioterna i fuskbyggarna nu, godnatt sov gott! :)


Förkylning dödar...

Hejpåer!
Onsdag idag och jag är fortfarande föryld, har en förkylning som bokstavligt talat tar kål på mig. Just nu sitter jag i Rotebro hallen och kollar på en vår idrottslektion, funfun.

Ska till tandläkaren senare idag vilket är mindre nice orkar inte men drar gem direkt efter det så får sluta lite tidigare, turförmig. Ska trotts allt bege mig till träningen och vara med på spelarmötet vi ska ha så antingen stannar jag kvar efter eller drar hem direkt. Ha en bra dag kram på er! :)


RSS 2.0